Αμπαλοσυνη ειναι και οταν κάποιοι τον παρουσιάζουν κ παιχταρά η ταλέντο ενα παιχτη που όλη του η καριέρα ειναι να παιζει δανεικος απο εδω κ εκει.Paok1926 + male-sykies έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 22:00 Ακόμα δεν τον είδαμε αρχισαμε τους χαρακτηρισμούς. Βιετεσκα νο 2 κλπ. Η αμπαλοσυνη σε όλο της το μεγαλείο.
Η αναζήτηση βρήκε 128 εγγραφές
- Παρ 29 Αύγ 2025, 22:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Γιακουμάκης φαίνεται θα βοηθήσει πάρα πολύ γιατί είναι κανονικό φορ με εμπειρία παραστάσεις και ικανότητες και κινήσεις επιθετικού.
Ο Ολυμπιακός όμως θα έχει Ταρεμι,Γιαρεμτσουκ,Ελ Κααμπι.
Δε γίνεται να πάμε με ένα φορ σε 3 διοργανώσεις.
Δε γίνεται να υπολογιζεται ο Τσαλοφ και ο Μύθου.
Να ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 09:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω θα πρότεινα να πάρουμε ολοι μια παστουλα να γλυκάθουμε γιστι καλες οι φήμες κ τα θελω αλλα επειδη κοβω να μην έρχεται τπτ αλλο μην εχουμε εδω κατάρες κ αφορισμούς μετα.
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 14:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή είμαστε κομπλέ..
ΝΑΙ ΦΥΣΙΚΆ ΚΑΙ ΘΈΛΩ ΑΛΛΟ ΠΑΊΚΤΗ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΣΑΛΟΦ...
Δε γίνεται όμως να παροπλιστει τελείως. Έχει κι άλλο χρόνο συμβόλαιο.
Δε γίνεται να μην υπάρχει Μύθου στο κάδρο. Είναι το κύπελλο και είναι σε ηλικία που πρέπει να παίζει. Πρέπει να είναι ο 3ος.
Άρα ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 20:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Ατρόμητος Αθ. Κυριακή 31/8, 21:00, Novasports Prime
Αδερφε μη πίνεις αλλο,ταιπουροTwoDoubles έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 20:27 Τι ποδόσφαιρο βλέπουμε θα μου πει κάποιος;;;
Αυτός ο Κενι έπαιζε στη Σελτικ; Την αληθινή με τις πράσινες ρίγες;
- Δευ 01 Σεπ 2025, 15:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Παιδιά ο Ανάσας ΟΚ ακούστηκε από φίλο που έπεσε μέσα με κάθε ακρίβεια στο ζαφείρη. Είναι αξιόπιστη πληροφορία , ακόμα κι αν στραβώσει γιατί ο τύπος είναι "γειασου" θα επιβεβαιωθεί σαν στόρυ.
Ο Μίτροβιτς πώς προέκυψε?
Εχει 4-5 μερες το γράφανε για τη ζελα, κ μετα βγήκαν κατι βοδια δικα μας στο ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 15:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Παιδιά ο Ανάσας ΟΚ ακούστηκε από φίλο που έπεσε μέσα με κάθε ακρίβεια στο ζαφείρη. Είναι αξιόπιστη πληροφορία , ακόμα κι αν στραβώσει γιατί ο τύπος είναι "γειασου" θα επιβεβαιωθεί σαν στόρυ.
Ο Μίτροβιτς πώς προέκυψε?
Εχει 4-5 μερες το γράφανε για τη ζελα, κ μετα βγήκαν κατι βοδια δικα μας ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 17:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν σκασει τετοιο ονομα + την επίσημοποιηση στο μπασκετ μιλαμε για epic χρονια ΠΑΟΚ στα 100,χρονια
- Τρί 02 Σεπ 2025, 18:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν θυμάμαι καλα παντως συνήθως οταν δεν ηταν να κλείσουμε παιχτη έβγαινε non paper νωρίς οτι τέλος οι μεταγραφες και δεν περιμέναμε τελευταια στιγμη.
- Τρί 02 Σεπ 2025, 20:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν με νοιαζει ποιον θέλανε βασικα, εγω ακομη πιστευω ειναι τεράστιο λαθος να μην εχεις 2 φορ που να βαζουν γκολ.
Με τετοια παιχνίδια στην ευρωπη κ αρκετα ανταγωνιστικο πρωτάθλημα δεν βγαίνει με 1 φορ ,
Ας κανουμε το σταυρό μας να μην εχουμε τραυματισμο κ να δουμε πόσο θα αντέξει ο γιακουμακης να ...
Με τετοια παιχνίδια στην ευρωπη κ αρκετα ανταγωνιστικο πρωτάθλημα δεν βγαίνει με 1 φορ ,
Ας κανουμε το σταυρό μας να μην εχουμε τραυματισμο κ να δουμε πόσο θα αντέξει ο γιακουμακης να ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 20:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάλι πιστεύω πως ο Τσαλοφ σαν δεύτερος θα απελευθερωθεί και θα προσφέρει. Αν όντως γεννήσει με το καλό θα είναι ήρεμος. Δε μπορεί να ξέχασε τη μπάλα (θέλω να πιστεύω). Αριστερά πιστεύω ότι είμαστε κάπως πιο σφιχτά αφού δεν έχουμε παίχτη για τον ασβέστη και εκεί θα ήθελα κάτι καλύτερο από το ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 21:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Για να σε βαζουν να ελπίζεις.....χαχαχα
- Τρί 02 Σεπ 2025, 21:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Μια χαρά είναι η ομάδα , δουλίτσα τώρα στις προπονήσεις και τα ξαναλέμε το χειμώνα.
ΥΓ : Παίκτες σαν το Μίτροβιτς δε τους ζηλεύω. Προτιμώ το τίποτα και το προοδευτικό χτίσιμο της ομάδας παρά τεράστια συμβόλαια σε -μάλλον- παλαίμαχους συνταξιούχους.
Πως βλέπετε ολοι ότι είμαστε μια χαρά με ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 21:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Παντως είμαστε η μόνη ομάδα απο τους 4 που εχει 1 κανονικό φορ
- Τρί 02 Σεπ 2025, 21:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω παντως οταν διαβάζω ο Γιώργης τρέχει να κανει το μπαμ κλπ κλπ κλπ. Καταλαβαίνω οτι απλα δεν θα αλλαξει ποτε αυτη η ανοργανωσιά στα μεταγραφικά