Η αναζήτηση βρήκε 167 εγγραφές

Return

από curtis
Πέμ 05 Μαρ 2026, 13:26
Jump to forum
Jump to topic

Re: Κηφισιά-ΠΑΟΚ 1-4, Mvp - Σχόλια & Παραλειπόμενα

Με θλιψη διαβαζω εδω μεσα αποψεις οχι διαφορετικες απλα και στημενες θα τις χαρακτηριζα.Ενα πεναλτυ που για μενα ηταν ειναι ο λογος που σκοτωνομαστε εδω μεσα?Σοβαρα τωρα?Προς δηθεν αντικειμενικους θα ηθελα με τετοιο μενος να γραφετε οταν μας σφαζουνε για πλακα και σε πιο σοβαρους αγωνες οπως ...
από Γερασίμου
Πέμ 05 Μαρ 2026, 13:34
Jump to forum
Jump to topic

-Το πρωτάθλημα του 1976 μας το έδωσαν για τα 50 μας χρόνια.
-Το πρωτάθλημα του 1985 για τα 2300 χρόνια της Θεσσαλονίκης (γιατί δεν το έδωσαν τότε στον άρη ή τον ηρακλή που χρονολογικά ιδρύθηκαν πριν από μας;).
-Το πρωτάθλημα του 2019 ήταν των Πρεσπών με 26-4-0 που ούτε στον ύπνο τους δεν το έχουν ...
από Mitsospaoki4
Πέμ 05 Μαρ 2026, 13:48
Jump to forum
Jump to topic

Έχουμε δει διαιτητικά όργια ΚΑΙ φέτος να γίνονται για το ποκ.
Τα ΜΜΕ της χαβούζας πετάνε όπως πάντα αετό, γυρίζουν αμέσως την κουβέντα στον ρόμβο του Νίκολιτς, τον πρέσβη βαζελο και την αστερατη ομάδα του γαύρου και όλα μέλι γάλα.

Χτες πήραμε για πρώτη φορά φέτος ένα πέναλτι όπου κάποιοι "δήθεν ...
από wickerman
Τρί 16 Σεπ 2025, 11:24
Jump to forum
Jump to topic

Re: Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ Τετάρτη 17/9 17:30 COSMOTE SPORT4 HD

Και η λογική λέει πως το κύπελλο θα το πάρει όλο ο Guge. Λεφτά έδωσες για να τον φέρεις, δεν είναι δυνατόν να μην του δώσεις τουλάχιστον όλο το κύπελλο. Δεν είναι νεαρός και άπειρος. Καλό είναι να τον έχεις ζεστό γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται.
από PAOKevolution
Τρί 16 Σεπ 2025, 12:05
Jump to forum
Jump to topic

Καλά να περνάς Μπάνε!
Στα του ματς. Θα έχει σημασία να δούμε και τι πρόθεση θα δείξει και η Λιβαδειά. ΘΑ το χτυπήσει σαν ματς πρωταθλήματος; Ή θα πάει για συντήρηση;
Πιστεύω ότι κάτι ενδιάμεσο θα κάνει. Θα μπει δυνατά με βασικούς και σιγά σιγά θα σβήνει.
από lkosmid
Τρί 16 Σεπ 2025, 15:27
Jump to forum
Jump to topic

Χαιρετισμούς απα Μαλαγα,ξέρει κανα στέκι κανένας να δούμε ΠΑΟΚΑΡΑ; :mrgreen:
Την Παρασκευή έχω κατασκοπία Ρεάλ Μπέτις,θα την δω την ομαδουλα αυτή που θα σκίσει ο μεγάλος ΠΑΟΚ,απέναντι στην περσινή μας αντίπαλο.

ω ρε φίλε, ήμουν εκεί τον Ιούλιο, η χειρότερη υγρασία που έχω φάει στην ζωή μου ...
από gika
Τρί 16 Σεπ 2025, 16:04
Jump to forum
Jump to topic

Χαιρετισμούς απα Μαλαγα,ξέρει κανα στέκι κανένας να δούμε ΠΑΟΚΑΡΑ; :mrgreen:
Την Παρασκευή έχω κατασκοπία Ρεάλ Μπέτις,θα την δω την ομαδουλα αυτή που θα σκίσει ο μεγάλος ΠΑΟΚ,απέναντι στην περσινή μας αντίπαλο.

ω ρε φίλε, ήμουν εκεί τον Ιούλιο, η χειρότερη υγρασία που έχω φάει στην ζωή μου ...
από Equalizer
Τετ 17 Σεπ 2025, 12:48
Jump to forum
Jump to topic

obanebane έγραψε: Τετ 17 Σεπ 2025, 12:31 Ρε δε πα να κάνουν οτι θέλουν, θα γαμηθούν όλοι απο τον μεγάλο ΠΑΟΚ.
Νομίζω οτι, αντικειμενικά να το δούμε, μιλάς την γλώσσα της αλήθειας. Με καθαρά ποδοσφαιρικά κριτηρια πάντα
από Equalizer
Τετ 17 Σεπ 2025, 17:28
Jump to forum
Jump to topic

Ακόμα και με αυτήν μέτρια εικόνα, αν απλά βάζαμε τα δύο που χάσαμε φάτσα κάρτα με το τέρμα, όλα θα ήταν πολύ πιο απλά

Μια τελική δύο γκολ οι αντίπαλοι που αναμενόμενα παίζουν τον νυν υπέρ πάντων αγώνα

Ο Μπιάνκι που με καίει εμένα τουλάχιστον, λίγο πιο κοντός και λίγο πιο αργός απ' ότι θα ήθελα ...
από chri5ti9
Τετ 17 Σεπ 2025, 17:33
Jump to forum
Jump to topic

Και όμως ο Μπιάνκο φαίνεται ότι είναι χρήσιμος και έχει καλά στοιχεία , εν αντίθεση με άλλους καινούριους που είναι χαμένοι
από Τρικυμίας
Πέμ 18 Σεπ 2025, 09:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ 4-1 Σχόλια & παραλειπόμενα

Αποτέλεσμα ευλογία . Ελάχιστη και διορθώσιμη ζημιά στο κυνήγι του ενός τίτλου ( πόσα χρόνια είχαμε να χάσουμε στο κύπελλο από ομάδα εκτός ποκ; ευτυχώς δεν πάθαμε τέτοιο μπλακάουτ στα ευρωπαϊκά), τερατώδης αγωνιστική σφαλιάρα, καρφίτσωμα των σημερινών τίτλων στα αποδυτήρια για κανέναν μήνα ...
από PAOK DreXleR
Δευ 12 Ιαν 2026, 01:10
Jump to forum
Jump to topic

Re: Κύπελλο Ελλάδος 2025-2026

γαυροι 27-4-2016 να θυμαστε αυτην την ημερονια που βγηκατε εσεις και 3 κορακια στο γηπεδο και περιμενατε για να κατωχυρωσετε το 3-0 στα χαρτια.

καποιοι βρηκαν τα αρχ και δεν κατεβηκαν στον αγωνα βρειτε τα και εσεις αν τα εχετε φυσικα

η ποδοσφαιρικη ιστορια της χωρας εγραψε αυτην την ημερομηνια ...
από navigator11
Δευ 12 Ιαν 2026, 12:02
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 14/1-18:30,cosmotesportshd

Μοναστηρλη βασικό και ξένο διαιτητή,να δείτε τι κλάμα έχει να πέσει απο τους γαυρους,θα φάνε τέτοια πούτσα που θα την θυμούνται και τα εγγόνια τους.
Γαμιολες,κατακάθια,κλέφτες,ο ΠΑΟΚ είναι ο μοναδικός σας εφιάλτης.

Αμφιβάλλω αν σε ολόκληρη την Πελοπόννησο υπάρχει πιο τραχύς :mrgreen: ΠΑΟΚτσής ...
από thomas Murg
Δευ 12 Ιαν 2026, 12:09
Jump to forum
Jump to topic

Επειδή πάμε να παίξουμε καλύτερο τόπι από αυτούς η οδηγία (πρέπει να) είναι: Να σταματάει ο Τσακαλίδης το παιχνίδι με φάουλ + καθυστερήσεις όποτε ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε φουλ ρυθμό.

Έκαστος εφ ω ετάχθη. Ο κόρακας θα κόβει τον ρυθμό του ΠΑΟΚ, θα δίνει όλα τα σπόρια που είναι εκτός βαρ στον γάβρο, η ...
από Taseos
Δευ 12 Ιαν 2026, 15:56
Jump to forum
Jump to topic

Παιδιά στο εξοχικό πάμε. Οχι στο γήπεδο της Ρεάλ. Αν υπάρχει μια ομάδα που μπορεί να κερδίσει εκεί στο νέο Καραϊσκάκη είναι ο ΠΑΟΚ. Αν δεν μπορέσουμε. Ας αποκλειστούμε. Κύπελλο χωρίς να κερδίσουμε ντέρμπι δε μπορούμε να πάρουμε