Ρε θα γαμηθούν όλοι απο τον τεράστιο ΠΑΟΚ.
Μην ασχολείστε με χάρτινα κωλοχανεία.
Αυτοί οι γραφικοί δεν θα κάνουν νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ φέτος και θα φωνάζουν μέχρι να βγει ο ήλιος απο την Δύση.
Πάμε στην περίπτωση του πέναλτι,αν θυμάστε πρώτος είπα οτι αυτό που πήγε να μας δώσει το var στο ...
Η αναζήτηση βρήκε 231 εγγραφές
- Πέμ 05 Μαρ 2026, 11:14
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 05 Μαρ 2026, 11:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Κηφισιά-ΠΑΟΚ 1-4, Mvp - Σχόλια & Παραλειπόμενα
Ρε Γιώργη μπεστ, ρίχνει αγκωνιά άνθρωπε μου;
Δηλαδή ο Σαντσεθ προέβλεψε οτι ο τύπος θα ανοίξει τον αγκώνα του και πήγε έβαλε το κεφάλι του και όλα αυτά μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα;
Δηλαδή δεν βλέπεις οτι του ρίχνει αγκωνιά, για ποιο λόγο να κάνει αυτή την κίνηση, είναι σε πλήρη ισορροπία το σώμα ...
Δηλαδή ο Σαντσεθ προέβλεψε οτι ο τύπος θα ανοίξει τον αγκώνα του και πήγε έβαλε το κεφάλι του και όλα αυτά μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα;
Δηλαδή δεν βλέπεις οτι του ρίχνει αγκωνιά, για ποιο λόγο να κάνει αυτή την κίνηση, είναι σε πλήρη ισορροπία το σώμα ...
- Πέμ 05 Μαρ 2026, 11:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Σιγά ρε που θα του πεις να αλλάξει και ομάδα.
- Πέμ 05 Μαρ 2026, 12:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Σιγά ρε που θα του πεις να αλλάξει και ομάδα.
Αν και το δικο σου ονειρο ειναι τα ανυπαρκτα πεναλντι και η πουστια οπως ανεφερε ο αλλος. Μπορεις κι εσυ να αλλαξεις.
Θα σου εκανα δωρο και μια επετειακη τους φανελα αλλα δε μου παει η καρδια να την αγορασω ουτε για δωρο. Σορρυ.
Υποδείξεις ...
- Πέμ 05 Μαρ 2026, 12:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Είχαμε το πρωτάθλημα των πρεσπών,που μας το χάρισαν, γαμημενο αήττητο,τώρα θα έχουμε το πρωτάθλημα των 100 χρόνων με μέχρι τώρα ντέρμπι 7-3-1.
Με λίγα λόγια τους έχουμε ξεμουνιασει όλους και εσείς σε ΠΑΟΚτσηδικο φόρουμ τους δίνεται ανύπαρκτα επιχειρήματα να μιλάνε.
Άντε ρε απο εδώ.
Με λίγα λόγια τους έχουμε ξεμουνιασει όλους και εσείς σε ΠΑΟΚτσηδικο φόρουμ τους δίνεται ανύπαρκτα επιχειρήματα να μιλάνε.
Άντε ρε απο εδώ.
- Πέμ 05 Μαρ 2026, 13:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 18.Luka Ivanušec
Εγω επιμένω, ο τύπος αθλητικά είναι επιπέδου β εθνικής,για κάποιο λόγο έχει χάσει το τρένο.