Η αναζήτηση βρήκε 5 εγγραφές
- Τρί 21 Οκτ 2025, 14:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Από την αρχή της ιστορίας, πολλά πράγματα δεν μου κολλάνε.
Δεν ξέρω γιατί, αλλά είτε στον ΑΣ είναι όλοι τους εξαιρετικοί ηθοποιοί σε επίπεδο για όσκαρ, είτε η ενημέρωση που έχουμε από ορισμένες πλευρές είναι τουλάχιστον ελλιπής (για να μην πω κάτι άλλο).
Τελευταίο παράδειγμα αυτό που έγινε ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 14:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Φίλε Kap, δεν υπάρχει κάποιος νομικός τρόπος να προστατεύσουμε την ομάδα μας; Να μαζέψουμε 5 φράγκα να πληρώσουμε ότι έξοδα χρειάζεται για να κάνουμε κάτι.
Δυστυχώς είμαι πολύ μακριά ώστε να έχω φυσική παρουσία, αλλά μπορώ να στηρίξω οικονομικά μαζί με όποιον άλλο ενδιαφέρεται (στο μέτρο του ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 11:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάντως δεν θα επέτρεπα σε πελάτη μου να υπογράψει ένα τέτοιο μνημόνιο (έχοντας να κάνεις με δημόσιες υπηρεσίες στην Ελλάδα και με μία εκδηλωμένη αντιπαλότητα του υφιστάμενου πολιτικού σκηνικού) ούτε σε 3000 χρόνια.
Στα νομικά τέτοιου είδους κείμενα - συμβάσεις, τα λένε Λεόντειες Συμβάσεις ...
Στα νομικά τέτοιου είδους κείμενα - συμβάσεις, τα λένε Λεόντειες Συμβάσεις ...
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 11:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Να βλέπεις αυτό που παρουσιάζει κάθε χρόνο και να λες έκλεισε ο κύκλος του; Δεν ξέρω, και εγώ έχω πιάσει τον εαυτό μου αρκετές φορές να εκνευρίζεται μαζί του, αλλά ρε φίλε με την ομάδα που παρουσιάζει τι να πεις;
Θα έρθουν σίγουρα και δυσκολότερες ημέρες και θα γίνουν και λάθη. Εκεί χρειάζεται ...
Θα έρθουν σίγουρα και δυσκολότερες ημέρες και θα γίνουν και λάθη. Εκεί χρειάζεται ...
- Πέμ 05 Φεβ 2026, 10:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 0-1,MVP-Σχόλια &Παραλειπομενα
Δίνει τοι κοράκι κίτρινη στον Κέννυ και τον αναγκάζει να παίζει προσεκτικά για 70 λεπτά. Σε ίδια φάση που κάνει ο Καλάμπρια στον Μπάμπα απλό φάουλ. Έβαλε την κίτρινη στον πάτο του.
Στο τέλος πόσο σκ@τ@ψυχος παίζει να είσαι για να κάνεις τέτοιο εσκεμμένο φάουλ σε ένα παιδί 19 χρονών και ενώ το ...
Στο τέλος πόσο σκ@τ@ψυχος παίζει να είσαι για να κάνεις τέτοιο εσκεμμένο φάουλ σε ένα παιδί 19 χρονών και ενώ το ...