Η αναζήτηση βρήκε 4 εγγραφές

Return

από Kap
Τρί 21 Οκτ 2025, 14:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Από την αρχή της ιστορίας, πολλά πράγματα δεν μου κολλάνε.
Δεν ξέρω γιατί, αλλά είτε στον ΑΣ είναι όλοι τους εξαιρετικοί ηθοποιοί σε επίπεδο για όσκαρ, είτε η ενημέρωση που έχουμε από ορισμένες πλευρές είναι τουλάχιστον ελλιπής (για να μην πω κάτι άλλο).

Τελευταίο παράδειγμα αυτό που έγινε ...
από Kap
Τρί 21 Οκτ 2025, 14:30
Jump to forum
Jump to topic

Φίλε Kap, δεν υπάρχει κάποιος νομικός τρόπος να προστατεύσουμε την ομάδα μας; Να μαζέψουμε 5 φράγκα να πληρώσουμε ότι έξοδα χρειάζεται για να κάνουμε κάτι.
Δυστυχώς είμαι πολύ μακριά ώστε να έχω φυσική παρουσία, αλλά μπορώ να στηρίξω οικονομικά μαζί με όποιον άλλο ενδιαφέρεται (στο μέτρο του ...
από Kap
Τετ 05 Νοέμ 2025, 11:02
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πάντως δεν θα επέτρεπα σε πελάτη μου να υπογράψει ένα τέτοιο μνημόνιο (έχοντας να κάνεις με δημόσιες υπηρεσίες στην Ελλάδα και με μία εκδηλωμένη αντιπαλότητα του υφιστάμενου πολιτικού σκηνικού) ούτε σε 3000 χρόνια.

Στα νομικά τέτοιου είδους κείμενα - συμβάσεις, τα λένε Λεόντειες Συμβάσεις ...
από Kap
Παρ 07 Νοέμ 2025, 11:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Να βλέπεις αυτό που παρουσιάζει κάθε χρόνο και να λες έκλεισε ο κύκλος του; Δεν ξέρω, και εγώ έχω πιάσει τον εαυτό μου αρκετές φορές να εκνευρίζεται μαζί του, αλλά ρε φίλε με την ομάδα που παρουσιάζει τι να πεις;

Θα έρθουν σίγουρα και δυσκολότερες ημέρες και θα γίνουν και λάθη. Εκεί χρειάζεται ...