Η αναζήτηση βρήκε 633 εγγραφές

Return

από Dimitris_L4
Κυρ 10 Αύγ 2025, 22:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Εβλεπα τωρα ενα βιντεο που εκανε ο Κουλιανος στο γιουτιουμπ για τν Ζαφ..Μην αρχισετε σχολια για Κουλιανο κλπ κλπ δν ειναι εκει το θεμα μας..Επειδη τν ακουω καθημερινα το πρωι , εχει πει εδω κ πολυ καιρο οτι εχει πολυ καλες σχεσεις με τν Ζαφ κ λογω της διαδικτυακης του εκπομπης ειχε παει κ Τσεχια κ ...
από george188
Κυρ 10 Αύγ 2025, 23:18
Jump to forum
Jump to topic

Εχουμε λιωσει στα refresh εδω και 2 μερες..μιλάω με τη κοπελα μου σκέφτομαι ποτε θα ανακοινωθεί ο ζαφείρης, μου μιλάνε φιλοι τους λεω μισο να τσεκαρω κατι στο κινητο μπας και δω οτι εκλεισε. Εχουμε παλαβωσει, κάντε το γαμω τη τρελα μου να παρει φωτια η τούμπα
από Psaras
Δευ 11 Αύγ 2025, 15:57
Jump to forum
Jump to topic

Δεν μ παίρνει μπρο. Εχω πουλήσει ότι θα παντρευτούμε στα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ και σε λίγους μήνες έρχονται
Με την πλάτη στον τοίχο είμαι
(Κάψαμε και το όταν θα πάρει ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα με τον Ιβαν που μπλέξαμε)

Πες της:

Βρήκα άλλη, πιο πλούσια και βέρα Σαλονικιά.
Αλλά εσύ έχεις το ηθικό ...
από Mitsospaoki4
Δευ 11 Αύγ 2025, 16:36
Jump to forum
Jump to topic

Ομολογώ πως γέλασα πολύ με τα ποστ πάνω!

Αλλά επειδή είμαστε εν αναμονή εξελίξεων σε πολλά μέτωπα, θα παρακαλέσω να μείνουμε on topic!

Στο θέμα Ζαφείρη βλέπω και ΑΝ είναι έτσι όπως παρουσιάζεται, να έχουμε άμεσα εξελίξεις.

Πίεση από όλο το περιβάλλον του παίκτη, πρόταση σχεδόν στα θέλω τους και ...
από embuji
Δευ 11 Αύγ 2025, 18:19
Jump to forum
Jump to topic

η ζελα δινει 5+3 και 6+2 κλπ μπας και κλεισει τον ουναχι, που θα φτασει τα λεφτα για τον Ζαφειρη ρε; Εχουν θεμα με την ουεφα αυτοι δε μπορουν να κανουν μεγαλα ανοιγματα.

Θα κλεισει μαγκες εγω ειμαι αισιοδοξος. Μην κλεισει και σημερα κιολας. :opaokara:
από pagotatzis
Δευ 11 Αύγ 2025, 23:32
Jump to forum
Jump to topic

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!!!!
Πόσες φορές θέλαμε παίχτες πού απλά δεν μπορούσαμε καν να διανοηθούμε ότι θα περνούσαν από την Τούμπα!
Πόσες φορές γράφαμε εδώ μέσα για ονόματα , έτσι για πλάκα, για να περνάει η ώρα!
Ε έφτασε αυτή η ώρα που ένας τέτοιος παίχτης θα έρθει στην ομαδάρα μας!
Αφήνει καλύτερες ...
από embuji
Τρί 12 Αύγ 2025, 06:35
Jump to forum
Jump to topic

paoki19 έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 05:03 Ο Παντελής Διαμαντόπουλος το έδωσε κλεισμένο ( σε στορυ) στα 13εκ. και λέει από στιγμή σε στιγμή ανακοινώνεται...

Πιστεύω σήμερα ανακοινώνεται το ζαφειρακι μας!
Ξυπνησα και ειναι το πρωτο πραγμα που διαβασα. Αυτα ειναι :opaokara: :opaokara:
από Psaras
Τρί 12 Αύγ 2025, 09:50
Jump to forum
Jump to topic

https://media0.giphy.com/media/v1.Y2lkPTc5MGI3NjExMjdpNng1M3c0aGpwYzFsMjl0NGh0ampjbG9xNjY2YmRvczVsc3cxNCZlcD12MV9pbnRlcm5hbF9naWZfYnlfaWQmY3Q9cw/hvNdRMqeHb9RZP66VD/giphy.gif

https://media2.giphy.com/media/v1 ...
από nkoss
Τρί 12 Αύγ 2025, 09:52
Jump to forum
Jump to topic

Θα το μετανιώσουν που ζήτησαν τόσο πολλά οι παλιοτσέχοι. Θα πληρωθούν σε δίευρα.
από Taseos
Τρί 12 Αύγ 2025, 09:56
Jump to forum
Jump to topic

αυτη η κακη ΠΑΕ και ο στυγνος επιχειρηματιας Ιβαν δεν αφηνουν επιχειρηματα στα τρολ που εμφανιστηκαν απο τις 16 ιουνιου και μετα ,ε κατι αλλο θα βρουν :D :D

Έλεγαν δεν έχει λεφτά και τα γνωστά, τώρα θα λένε που βρήκε τα λεφτά και θα ψάχνουν φαντάσματα.

Κάτσε μην τα δεσμεύσει η ευ ένωση ...
από WeWillRockYou
Τρί 12 Αύγ 2025, 09:57
Jump to forum
Jump to topic

Με νύχια και με δόντια προσπαθώ να κρατήσω τον ενθουσιασμό μου μέχρι τις ανακοινώσεις, αλλά σαν να βλέπω να επανέρχεται λίγο η τρέλα μας :opaokara:
από nunies4
Τρί 12 Αύγ 2025, 10:01
Jump to forum
Jump to topic

Εδώ και 7 μέρες όταν έφτασε στα αυτιά μου είπα αποκλείεται. Εμάς βρήκατε; Παίζεται με τον πόνο μας;
Πριν 3-4 μέρες όταν μου είπαν ότι μιλάμε για σχεδόν οριστικό ντιλ τσιμπιομουνα. Δεν μπορούσα να το πιστέψω.

Τα αγωνιστικά πλεονεκτήματα και τι φέρνει ο Ζαφείρης υπάρχει χρόνος να τα αναλύσουμε ...
από kz1111
Τρί 12 Αύγ 2025, 14:56
Jump to forum
Jump to topic

paoki19 έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 14:54 Ποιος είναι ο μουλωχτος που δεν μπορεί να δώσει λεφτά σε αυτή την μεταγραφική αλλά στην επόμενη για να χαλάσει την μεταγραφή του Ζαφ στον ΠΑΟΚ;
Πρασινα πρεπει να φοραει :lol: