Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
γαβρος παρεμπιπτόντως πάει για Ποντενσε και Μαυροπανο μετά τους Μαντσα και Ταρεμι. Ενισχύεται σημαντικά ο άμεσος διεκδικητής του πρωταθλήματος μαζί με μας. Μακάρι στο ενενήντα να κάτσει του φορ. Πέρα από Μπακαμπου και Λαριν που είναι γνωστό ότι ενδιαφέρουν δε βγαίνει άλλο όνομα. Κρατούν στεγανά ...
Και κάποιοι άλλοι εδώ μέσα που το παίζατε insiders λέγατε ότι θα έρθει ο Ζαφείρης μόνο όταν βρουν αντικαταστάτη, όχι μόνο οι Τσέχοι. Για να δούμε τι θα δούμε!!
Ενταξει εμενα μου αρκει οτι παμε για δυνατο ντεμαραζ ηδη δηλωνω πολυ ευχαριστημενος απο την ομαδα που δημιουργηθηκε και μαζι με τα κερασακια ειμαστε σουπερ.
Θα τους πετσοσουμε ολους ανεξαιρετως
Αυτό το... " ασχολείται ο Γιώργης με τη μεταγραφή" μόνο εμένα με στραβωνει κάπως?
Εμένα καθόλου...Έχει φάει πολύ σιχτίρισμα ο Γιώργης απο κάποιες επιλογές του, αλλά θα υπάρχουν και αυτές. Ειδικά μέχρι να ''μάθει'' τον χώρο καλύτερα. Και κακά τα ψέματα ο Γιώργος είναι ο διάδοχος Ιβάν.
Κλειστά τα φώτα της σουίτας.....ξαφνικά ανάβουν και βλέπουμε μπροστά μας ένα ωραίο και μεγάλο δώρο και μια Τούμπα να μην σταματά να χειροκροτεί και να φωναζει συνθηματα.