Η αναζήτηση βρήκε 496 εγγραφές

Return

από Maklaz
Τρί 26 Αύγ 2025, 18:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Την βάζω και εδώ γιατί μαζεύεται κόσμος

Εικόνα
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
από arrwstos
Τρί 26 Αύγ 2025, 21:21
Jump to forum
Jump to topic

Καμία γκρίνια. Ταμείο σε λίγες μέρες.

Αναμένουμε τις εξελίξεις και φυσικά τα ρεπορτάζ για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του ΠΑΟΚ 2025-2026.

Πώς εκτιμήσαμε στην αρχή της περιόδου την κατάσταση, τι θεωρήσαμε ότι πρέπει να γίνει, πώς κινηθήκαμε για να το υλοποιήσουμε, τι καταφέραμε τελικά και γιατί δεν ...
από Odi
Τετ 27 Αύγ 2025, 08:01
Jump to forum
Jump to topic

Του Αγίου Φανουρίου σήμερα, κάντε καμία πίτα να μας φανερώσει χαφ και στόπερ.

Βοήθεια μας.
από nunies4
Τετ 27 Αύγ 2025, 08:12
Jump to forum
Jump to topic

Odi έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 08:01 Του Αγίου Φανουρίου σήμερα, κάντε καμία πίτα να μας φανερώσει χαφ και στόπερ.

Βοήθεια μας.
Περάστε από αύριο παρακαλώ... :D
Νομίζω ότι όλα θα βγουν μετά το ματς. Χωρίς το αποτέλεσμα του να καθορίζει τις κινήσεις
από kz1111
Τετ 27 Αύγ 2025, 08:14
Jump to forum
Jump to topic

Επιπλέον ο Κουλιανός όταν αναφέρθηκε στη μεταγραφή Ολυμπιακού στην άμυνα είπε «καλό αυτό για ένα σενάριο που έχω στο μυαλό μου» εννοώντας πιθανότατα για Μαυροπάνο
από FreeWatcher
Τετ 27 Αύγ 2025, 11:38
Jump to forum
Jump to topic

YagosDrakos έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 11:22 Πληροφορία από γνωστό δημοσιογράφο που μου ανέφερε ότι κολλάει του Μορο, αλλά ταυτόχρονα χαλάει και του fitz-jim... Δύσκολα είμαστε για τις υποθέσεις των χαφ, στραβωσαν πολλές περιπτώσεις
Μήπως πουλιέται τελικά ο Ντέλιας, φεύγει ο Λούτσε από τον ΠΑΟΚ κ ο Ιβάν από Ελλάδα?
από FreeWatcher
Τετ 27 Αύγ 2025, 11:52
Jump to forum
Jump to topic

Πληροφορία από γνωστό δημοσιογράφο που μου ανέφερε ότι κολλάει του Μορο, αλλά ταυτόχρονα χαλάει και του fitz-jim... Δύσκολα είμαστε για τις υποθέσεις των χαφ, στραβωσαν πολλές περιπτώσεις

Μήπως πουλιέται τελικά ο Ντέλιας, φεύγει ο Λούτσε από τον ΠΑΟΚ κ ο Ιβάν από Ελλάδα?

θελεις ...
από ΑποστόληςΑ
Τετ 27 Αύγ 2025, 14:23
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό το: Ένας δημοσιογράφος, ή ένας που ξέρει μου ειπε κλπ, παρακαλώ να σταματήσει.
Κι εγώ μπορεί να γράψω ότι κάποιος μου είπε ότι θα πάρουμε Μαυροπάνο, Κραλ και Μανέ. Αυτοί που διαβάζουν όμως δεν γνωρίζουν την αξιοπιστία της πληροφορίας και υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να παραπληροφορούνται ...
από Mitsospaoki4
Τετ 27 Αύγ 2025, 15:42
Jump to forum
Jump to topic

Δεν μπορεί ρε φίλε να λες τόσο καιρό πως η αναζήτηση για στόπερ πάει στο τέλος γιατί ψάχνουμε κάτι πολύ καλό, και να καταλήγεις στον δανεικό Ιταλό που μπορεί μεν να βγει λαυράκι, αλλά σίγουρα δεν είναι η κίνηση που σε ανεβάζει.

Δεν μου κολλάει σαν κίνηση ειδικά βλέποντας τον Ιβάν να έχει κάνει ...
από epitropos
Τετ 27 Αύγ 2025, 15:50
Jump to forum
Jump to topic

Ο ιταλος στο sofascore δεν εχει ασχημα στατιστικα,πολυ τιμιος φαινεται.Οσο εψαξα δεν βρηκα καποια στιγμιοτυπα να παρουμε μια γευση.

Αν μας βγει οπως ο Μπιανκον του γαυρου,εγω θα ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

Το ότι σε βρήκες είναι καλό, γτ σημαίνει οτι δεν τους άφησε καν να του κάνουν φάση οπότε ...
από nunies4
Τετ 27 Αύγ 2025, 19:17
Jump to forum
Jump to topic

Θα κάνω πάντως ένα γενικό σχόλιο.
Μένω έκπληκτος πραγματικά σε βαθμό που με κάνει να νιώθω παντελώς άσχετος,το πώς μέσα σε 15 λεπτά από την στιγμή που βγαίνει ένα όνομα έχετε όχι απλά άποψη αλλά ανάλυση κάθε πτυχής του παιχνιδιού του.
@@λακες πόσους παίκτες ξέρετε πραγματικά;
Θεωρώ τον εαυτό μου ...
από blackzone44
Τετ 27 Αύγ 2025, 22:07
Jump to forum
Jump to topic

Του Πουέρτας δεν έχει χαλάσει.
από ΠΟΡΚΥ-5
Πέμ 28 Αύγ 2025, 06:01
Jump to forum
Jump to topic

Με πτήση της Aegean από Μιλάνο, φτάνει στις 14:50 στο αεροδρόμιο Μακεδονία ο Αλεσάντρο Βολιάκο, ώστε να περάσει ιατρικά και να υπογράψει το συμβόλαιό του διάρκειας 1+3 ετών...
από paokpantou
Πέμ 28 Αύγ 2025, 09:19
Jump to forum
Jump to topic

:D Έκλεισε ο Πουερτα δανεικός
Έκλεισε και ο Βολιακο δανεικός
Κλείνει και Σέντερ φορ δανεικό
Ολοι αυτοί θα έρθουν το Σαββατοκύριακο
Η απάντηση μου προς ΠΟΡΚΥ :lol:
από obanebane
Πέμ 28 Αύγ 2025, 12:27
Jump to forum
Jump to topic

Aigle_Noir έγραψε: Πέμ 28 Αύγ 2025, 12:23 Εγώ λέω για τον Τσάλοφ να μην βιαζόμαστε τόσο. Κάποιοι μπορεί να εκτεθείτε στο τέλος.

Τι να εκτεθουμε ρε φίλε, χωριό που φαίνεται.
40 χρόνια μπάλα βλέπουμε, το παιδί με την εικόνα που εχει απο τότε που ήρθε, δεν κάνει ούτε για μικρομεσαία ομάδα της λίγκας.