Η αναζήτηση βρήκε 656 εγγραφές
- Τρί 26 Αύγ 2025, 12:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Οι δηλωσεις του προεδρου της Σλαβιας ειναι τραγικες. Αν ημουν η οικογενεια του Ζαφ δεν ξερω τι θα εκανα.
Τι είπε πάλι ρε παιδιά; Πείτε και για μας που είμαστε στη δουλειά . Ένα ρεζουμε...
Ρίχνει ξανά την ευθύνη στην οικογένεια του Ζαφείρη και αυτήν την φορά τους υπονομεύει ακόμα ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 12:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτές οι δηλώσεις του προέδρου των Τσεχων, ίσως να αφήνουν ενα παραθυράκι αισιοδοξίας οτι ο παίχτης θα έρθει απο τώρα γιαυτό ίσως να παγωσε του χαφ.
Δεν μπορείς να κάνεις τέτοιες δηλώσεις και να περιμένεις ο παίχτης να σου αποδώσει.
Δηλώσεις που κακά τα ψέματα, μπορεί να είναι πέρα για πέρα η ...
Δεν μπορείς να κάνεις τέτοιες δηλώσεις και να περιμένεις ο παίχτης να σου αποδώσει.
Δηλώσεις που κακά τα ψέματα, μπορεί να είναι πέρα για πέρα η ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 13:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Με τον Μελά πιο πιθανό να ήταν μεταμεσονύχτιαpaoki19 έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 13:10Μπορεί να έκαναν και πρωινά γυρίσματα!Paok1926 + male-sykies έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 13:06 Σε κανένα δεν κάνει εντύπωση η αργοπορία της ανακοίνωσης για Ζαφείρη??? Ο ΠΑΟΚ έδεσε Τσιφουτη έως το 2028. Καλός παικτακος.
- Τρί 26 Αύγ 2025, 13:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ημιτρελος απλά πουλάει παπατζες. Δεν υπάρχει καμία ΟΥΕΦΑ, όταν έχουν ολοκληρωθεί όλες οι διαδικασίες, μπορούσε να κάνει την καταγγελία πριν την συμφωνία. Ας πάρει τηλέφωνο τον άλλον τον κατσαπλια από την Στουτγάρδη να κάνουνε παρέα.
Πάμε στα άλλα τώρα, επειδή δεν παρακολούθησα καθόλου από χθες ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 18:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Σόρρυ για το οφ-τόπικ αλλά αυτός ο Τζίμας τι άρρωστο ΠΑΟΚτσάκι είναι ρε φίλε;
Πόνεσαν πάλι οι κάτω με τις δηλώσεις του περί μεγαλύτερων ομάδων στην Ελλάδα.
Πόσο κρίμα που δεν τον χαρήκαμε λίγο.
Πόνεσαν πάλι οι κάτω με τις δηλώσεις του περί μεγαλύτερων ομάδων στην Ελλάδα.
Πόσο κρίμα που δεν τον χαρήκαμε λίγο.
- Τρί 26 Αύγ 2025, 18:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Την βάζω και εδώ γιατί μαζεύεται κόσμος

- Τρί 26 Αύγ 2025, 21:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Καμία γκρίνια. Ταμείο σε λίγες μέρες.
Αναμένουμε τις εξελίξεις και φυσικά τα ρεπορτάζ για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του ΠΑΟΚ 2025-2026.
Πώς εκτιμήσαμε στην αρχή της περιόδου την κατάσταση, τι θεωρήσαμε ότι πρέπει να γίνει, πώς κινηθήκαμε για να το υλοποιήσουμε, τι καταφέραμε τελικά και γιατί δεν ...
Αναμένουμε τις εξελίξεις και φυσικά τα ρεπορτάζ για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του ΠΑΟΚ 2025-2026.
Πώς εκτιμήσαμε στην αρχή της περιόδου την κατάσταση, τι θεωρήσαμε ότι πρέπει να γίνει, πώς κινηθήκαμε για να το υλοποιήσουμε, τι καταφέραμε τελικά και γιατί δεν ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 08:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Του Αγίου Φανουρίου σήμερα, κάντε καμία πίτα να μας φανερώσει χαφ και στόπερ.
Βοήθεια μας.
Βοήθεια μας.
- Τετ 27 Αύγ 2025, 08:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Περάστε από αύριο παρακαλώ...Odi έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 08:01 Του Αγίου Φανουρίου σήμερα, κάντε καμία πίτα να μας φανερώσει χαφ και στόπερ.
Βοήθεια μας.
Νομίζω ότι όλα θα βγουν μετά το ματς. Χωρίς το αποτέλεσμα του να καθορίζει τις κινήσεις
- Τετ 27 Αύγ 2025, 08:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Επιπλέον ο Κουλιανός όταν αναφέρθηκε στη μεταγραφή Ολυμπιακού στην άμυνα είπε «καλό αυτό για ένα σενάριο που έχω στο μυαλό μου» εννοώντας πιθανότατα για Μαυροπάνο
- Τετ 27 Αύγ 2025, 11:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Μήπως πουλιέται τελικά ο Ντέλιας, φεύγει ο Λούτσε από τον ΠΑΟΚ κ ο Ιβάν από Ελλάδα?YagosDrakos έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 11:22 Πληροφορία από γνωστό δημοσιογράφο που μου ανέφερε ότι κολλάει του Μορο, αλλά ταυτόχρονα χαλάει και του fitz-jim... Δύσκολα είμαστε για τις υποθέσεις των χαφ, στραβωσαν πολλές περιπτώσεις
- Τετ 27 Αύγ 2025, 11:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Πληροφορία από γνωστό δημοσιογράφο που μου ανέφερε ότι κολλάει του Μορο, αλλά ταυτόχρονα χαλάει και του fitz-jim... Δύσκολα είμαστε για τις υποθέσεις των χαφ, στραβωσαν πολλές περιπτώσεις
Μήπως πουλιέται τελικά ο Ντέλιας, φεύγει ο Λούτσε από τον ΠΑΟΚ κ ο Ιβάν από Ελλάδα?
θελεις ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 14:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό το: Ένας δημοσιογράφος, ή ένας που ξέρει μου ειπε κλπ, παρακαλώ να σταματήσει.
Κι εγώ μπορεί να γράψω ότι κάποιος μου είπε ότι θα πάρουμε Μαυροπάνο, Κραλ και Μανέ. Αυτοί που διαβάζουν όμως δεν γνωρίζουν την αξιοπιστία της πληροφορίας και υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να παραπληροφορούνται ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 15:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν μπορεί ρε φίλε να λες τόσο καιρό πως η αναζήτηση για στόπερ πάει στο τέλος γιατί ψάχνουμε κάτι πολύ καλό, και να καταλήγεις στον δανεικό Ιταλό που μπορεί μεν να βγει λαυράκι, αλλά σίγουρα δεν είναι η κίνηση που σε ανεβάζει.
Δεν μου κολλάει σαν κίνηση ειδικά βλέποντας τον Ιβάν να έχει κάνει ...
Δεν μου κολλάει σαν κίνηση ειδικά βλέποντας τον Ιβάν να έχει κάνει ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 15:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ιταλος στο sofascore δεν εχει ασχημα στατιστικα,πολυ τιμιος φαινεται.Οσο εψαξα δεν βρηκα καποια στιγμιοτυπα να παρουμε μια γευση.
Αν μας βγει οπως ο Μπιανκον του γαυρου,εγω θα ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
Το ότι σε βρήκες είναι καλό, γτ σημαίνει οτι δεν τους άφησε καν να του κάνουν φάση οπότε ...