Αναζήτηση για περισσότερες από 1726 εγγραφές

Return

από cellophan
Πέμ 14 Μάιος 2026, 09:02
Jump to forum
Jump to topic

Re: 8. Soualiho Meïté

Παντως χτες εφυγε κουτσαινοντας απο το γηπεδο φορωντας μια μεγαλη (μαλλον) παγοκυστη δεμενη γυρω απο το αριστερο του ισχυο, φανερα καταπονημενος. Εδωσε τη φανελα του (ο μονος) σε ενα παιδακι κ αποχωρησε.
Στεναχωρο το θεαμα.
από cellophan
Πέμ 14 Μάιος 2026, 10:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: 8. Soualiho Meïté

Επειδη εχω προβλημα και στα δυο ισχυα, επιβεβαιωνω. Αν η φαση του ειναι κοντα σε bone on bone, αστα να πανε.
από marsantos
Πέμ 14 Μάιος 2026, 12:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Εγώ σήμερα, 14-5-2026, κάνω πρόβλεψη πως και του χρόνου με προπονητή τον Ραζβάν θα είμαστε.

Δεν πιστεύω ότι θα φύγει εκτός αν το απαιτήσει επιτακτικά ο ίδιος, που δεν το βλέπω να γίνεται.

Εγω παλι πιστευω το αντιθετο. Για καποιο λογο μου εχει κατσει (μονο διαισθηση) οτι στην προσφατη ...
από flash4
Πέμ 14 Μάιος 2026, 16:19
Jump to forum
Jump to topic

Ο Ραζβάν ξέρει πολύ καλά ότι εδώ πάνω έχουμε το σύνδρομο του επαρχιώτη. Από τη στιγμή που ήρθε στην κατάλληλη συγκυρία και πήραμε πρωταθλήματα μαζί του, μπορεί να σου χτυπάει στα μούτρα ότι "όσα είχατε πριν από μένα από το 1926, τόσα πήρατε και μαζί μου". Εξ ου και οι δηλώσεις ότι ακόμα μαθαίνουμε ...
από chrisg4
Κυρ 17 Μάιος 2026, 20:28
Jump to forum
Jump to topic

Δεν έφυγες όταν έπρεπε και ξεφτιλίστηκες . Κρίμα πραγματικά .
από Ιάσονας
Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:00
Jump to forum
Jump to topic

Φέτος πραγματικά η αποτυχία έχει τη σφραγίδα σου. Σήμερα το ξεσκισες το θέμα.
Ήρθε η ώρα ξεκάθαρα πλέον να φύγεις.
Τον Μύθου αλλαγή στο 59 ενώ όλη την χρονιά αλλαγή πριν το 65 δεν έχεις κάνει. Χρειάζεται η ομάδα γκολ και για να βάλεις δεύτερο φορ βγάζεις τον Κωνσταντελια.
Δεν έχω λόγια για φέτος ...
από kmallio
Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:02
Jump to forum
Jump to topic

Αν όντως αγαπάς τον ΠΑΟΚ και έχεις μπέσα μέσα σου,αύριο υπέβαλλε την παραίτηση σου,ακόμα και να μην γίνει δεκτή και να σαι και του χρόνου εδώ.Την τελευταία διετία έχεις κάνει απίστευτα εγκλήματα.
από chrisg4
Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:04
Jump to forum
Jump to topic

Ρε δεν υπάρχει προπονητής στην Ελλάδα που να μην τον έχει διαβάσει πλέον . Η χαρά του κάθε Ελληναρα προπονητή έχει γίνει .
από xrisitsapa
Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:05
Jump to forum
Jump to topic

ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

Σε σέβομαι, σε αγαπώ για όσα προσφερες αλλά ήρθε η ώρα.

Κάνε το σωστό και φύγε μόνος σου με.αξιοπρεπεια
από danirifle
Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:08
Jump to forum
Jump to topic

αυτό το 0-2, και γω να ήμουν προπονητής, θα το κρατούσα

από σφαλιάρα σε σφαλιάρα εδώ και 2 μήνες
μαύρη σελίδα η φετινή χρονιά, όχι για όσα πέτυχες, αλλά για όσα κατάφερες να χάσεις
από Kabamaru11
Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:14
Jump to forum
Jump to topic

Ως ρουμανοσκυλο,και εγω νομιζω πως πρεπει να φυγει,δεν νομιζω πως ψυχικα εχει να δωσει αλλο.

ΑΛΛΑ κανονιστε μαλακες μη μου φερετε κανα Παμπλο Γκαρσια.Μονο απο Κονσεισαο κ πανω.Θελουμε ποιοτητα και ταυτοχρονα προσωπικοτητα.
από danirifle
Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:26
Jump to forum
Jump to topic

Re: 1. Jiri Pavlenka

εσένα ρε σλοβάκε ποιος σε είπε στο τελευταίο κόρνερ να μην ανέβεις?
ΠΟΙΟΣ ΡΕ?
θα μάθουμε?
από Kabamaru11
Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:28
Jump to forum
Jump to topic

Οτι αποφαση παρθει,πρεπει μεχρι Παρασκευη το πολυ να εχει οριστικοποιηθει.Οχι αλλα σιριαλ.
από Alastor
Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:35
Jump to forum
Jump to topic

Το μεγαλυτερο προβλημα σε μια παραμονη του Λουτσεσκου θα ειναι η ομολογια της ανοχης μας ως οργανισμου σε ατιτλιαση και απωλεια στοχων.

Εκει που ειχαμε μια 5ετια 2016-2021 οπου κατακτησαμε 6/10 εγχωριους τιτλους, πλεον την τελευταια 5ετια μετραμε 1/10 και μαλιστα τον εναν συγκεκριμενο τον ...
από Pellaios
Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:36
Jump to forum
Jump to topic

Είμαι πολλά χρόνια στο φόρουμ αλλά αυτά που διαβάζω περί στημένων και φύγε γαμωρουμανε έχουν ξεπεράσει τις κόκκινες γραμμές μου....
Ψάχνουμε να βρούμε αποδιοπομπαίους τράγους για την αποτυχία ξεχνώντας;;; ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι ο μόνο ο ραζβαν η ο Σαββίδης....
Σε κάνα χρόνο ίσως ξαναμπώ εδώ μέσα.....