Αναζήτηση για περισσότερες από 1726 εγγραφές
- Δευ 23 Μαρ 2026, 10:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 99. Αντώνης Τσιφτσής
Τελικά δε βγήκε άουτ Αντώνη.
Κι αν ήταν κάποιος που έπρεπε να ξέρει αν υπήρχε Μαρτίνεζ εκεί, ήσουν εσύ.
Φίλε Αβόλευτε καλημέρα.
Για τον Μαρτίνεζ δε μπορούσε να ξέρει με τίποτα. Τη στιγμή που γίνεται η σέντρα από τα αριστερά του, ο Μαρτίνεζ είναι εκτός περιοχής.
Τη στιγμή που πάει να κάνει το ...
- Τρί 24 Μαρ 2026, 23:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 5.Γιάννης Μιχαηλίδης
Ο Γιανναρος με τη μπάλα στα πόδια παίζει να είναι ο καλύτερος στην Ευρώπη. Η πάσα που βγάζει στον Μπιάνκο στο Καραϊσκάκης δεν παίζει ούτε ο Μεσι να την έβλεπε.
Σε αυτό που επίσης παίζει να είναι ο καλύτερος στην Ευρώπη είναι η ψυχραιμία που έχει όταν βλέπει τον αντίπαλο να έρχεται με χίλια πάνω του ...
Σε αυτό που επίσης παίζει να είναι ο καλύτερος στην Ευρώπη είναι η ψυχραιμία που έχει όταν βλέπει τον αντίπαλο να έρχεται με χίλια πάνω του ...
- Τετ 25 Μαρ 2026, 15:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Για μένα είναι ντροπή να μπαίνει κάποιος και να γράφει τέτοια πράγματα στην πιο κρίσιμη καμπή της περιόδου
- Δευ 30 Μαρ 2026, 19:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Ο Ντελιας όλη την χρονια δεν εχει χτίσει αντισωματα; Εχει κολλήσει ο,τι κολλιέται. Τι διαολο κανουν; Γλείφουν τα πόμολα;
- Κυρ 05 Απρ 2026, 19:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Πάλι το πιο αδύναμο ποκ;
- Κυρ 05 Απρ 2026, 20:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Κοουτς καλό κουράγιο και μακάρι όλα να πάνε καλά.
- Τρί 07 Απρ 2026, 20:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Συλληπητήρια. Ειμαι βέβαιος ομως οτι ο μακαρίτης έφυγε ήσυχος για τον γιο που άφησε πίσω. Περήφανος γιος για τον πατέρα, και περήφανος πατέρας για τον γιο.
- Τρί 07 Απρ 2026, 21:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Ολα στραβα φετος. Συλλυπητηρια 
- Τρί 07 Απρ 2026, 21:32
- Jump to forum
- Jump to topic
«Κύριε Μιρτσέα, θα σας θυμάμαι πάντα για όλα όσα έχετε κάνει για τη ζωή μου και για τα μαθήματα σε όλη μου την καριέρα. Ήσουν σαν πατέρας για μένα. Θα σε θυμάμαι πάντα με αυτό το χαμόγελο στο πρόσωπό σου. Σε ευχαριστώ για όλα, πατέρα. Σε ευχαριστώ που μου επέτρεψες να είμαι μέρος της οικογένειάς ...
- Τρί 07 Απρ 2026, 22:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Συλλυπητήρια κοουτς.
Όσο δύσκολη και να είναι η σημερινή ημέρα να έχεις πάντα στο μυαλό σου και να εκτιμας το γεγονός ότι είχες την τύχη να έχεις τον πατέρα σου στο πλευρό σου για σχεδόν 60 χρόνια.
Όσο δύσκολη και να είναι η σημερινή ημέρα να έχεις πάντα στο μυαλό σου και να εκτιμας το γεγονός ότι είχες την τύχη να έχεις τον πατέρα σου στο πλευρό σου για σχεδόν 60 χρόνια.
- Τρί 07 Απρ 2026, 22:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Θεός να αναπαύσει τον πατέρα σου, εν τόπω χλοερώ, εν τόπω αναψύξεως, ένθα ουκ έστιν πόνος, ου λύπη, ου στεναγμός.
- Τρί 07 Απρ 2026, 22:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Συλλυπητήρια κοουτς.
Καλό ταξίδι σε μια τεράστια φιγούρα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.
Καλό ταξίδι σε μια τεράστια φιγούρα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.
- Τετ 08 Απρ 2026, 15:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Ραζβανε μου....
Συλλυπητήρια φιλε μου
Κουράγιο και να τον θυμάσε....
Συλλυπητήρια φιλε μου
Κουράγιο και να τον θυμάσε....
- Τετ 08 Απρ 2026, 19:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε βλέπω δακρυσμένο και σπάω στρατηγέ μου. Τι δύσκολη στιγμή για κάθε άνθρωπο. ΠΟΤΕ δεν είσαι έτοιμος. ΠΟΤΕ. Η κατάρα το σίγουρο τέλος της ζωής.της γλυκιάς ζωής
- Παρ 10 Απρ 2026, 13:34
- Jump to forum
- Jump to topic
https://i.postimg.cc/28HcNkw0/Screenshot-20260410-143122-Opera.jpg
Να βάλουν οι παίκτες την φωτογραφία στα αποδυτήρια και να παίξουν για το προπονητή τους. Να τα δώσουν όλα για να βάλει ο Ραζβαν το κύπελλο και άμα γίνεται και το πρωτάθλημα πάνω στο μνήμα του πατέρα του, αλλά και όλων των νεκρών ...
Να βάλουν οι παίκτες την φωτογραφία στα αποδυτήρια και να παίξουν για το προπονητή τους. Να τα δώσουν όλα για να βάλει ο Ραζβαν το κύπελλο και άμα γίνεται και το πρωτάθλημα πάνω στο μνήμα του πατέρα του, αλλά και όλων των νεκρών ...