Αναζήτηση για περισσότερες από 1266 εγγραφές
- Πέμ 04 Δεκ 2025, 07:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης
Θυμάμαι την ξυνίλα όταν άκουσα ότι μπορεί να τον πάρουμε ...και ντρέπομαι ....
- Πέμ 04 Δεκ 2025, 15:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Ευτυχώς υπάρχεις και εσύ, να τους ξεφτιλίζεις σε κάθε συνέντευξη τύπου.
- Κυρ 07 Δεκ 2025, 23:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 11. Taison Barcellos Freda
Κάποια στιγμή ο ρεπόρτερ πάγκου είπε πως ο Τάισον πήγε στον φυσικοθεραπευτη για εντριβες στους προσαγωγούς.
Ελπίζω να είναι διαθέσιμος στα 3 τελευταία.
Ελπίζω να είναι διαθέσιμος στα 3 τελευταία.
- Δευ 08 Δεκ 2025, 08:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 3. Jonjoe Kenny
ο Κένι έχει αμυντικό ταλέντο (δεν ξέρω πως αλλιώς να το εκφράσω) αντίστοιχο του επιθετικού ταλέντου των Τάισον και Ζίφκοβιτς.
ο τρόπος που προβλέπει τις φάσεις και τοποθετεί το σώμα του ώστε να εξουδετερώσει τον αντίπαλο δείχνουν μεγάλη αμυντική οξυδέρκεια.
Ειδικά στις μακρινές μπαλιές στην πλάτη ...
- Δευ 08 Δεκ 2025, 10:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Από την εποχή του Πρίγιοβιτς είχαμε να δούμε τον φορ μας να βάζει γκολ σε 3 συνεχόμενα παιχνίδια.
Κάτι λέει αυτό.
Κάτι λέει αυτό.
- Δευ 08 Δεκ 2025, 12:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 9. Fedor Chalov
την Πέμπτη θα ματώσει τα δίχτυα
- Δευ 08 Δεκ 2025, 12:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 6. Dejan Lovren
Τις άλλες 3 φάσεις τα λικια τις κάνανε με τη παπαρια του Μειτε (Α ημίχρονο ενώ τους έχουμε μονότερμα) να μην μπορεί να σουτάρει από πλεονεκτική θέση και μετά να δίνει αψυχολογιτη ασιστ για αντεπίθεση, που αν θυμάμαι καλά μετουσιώθηκε σε τελική.
Αν δεν κάνω κάποιο τραγικό λάθος ο Baba ήταν που ...
- Τρί 09 Δεκ 2025, 10:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν είναι στην αποστολή, εννοώ.
- Τρί 09 Δεκ 2025, 15:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχω την εντύπωση ότι μετά την θλάση του Γιακουμάκη , το σύμπαν μας τρολαρει. Δεν θα το αφήσω έτσι. Θα τρολαρω κι εγώ.
Εμπρός, ρωσική αρκούδα, υπερηχητικό Μινγκ , σοβιετικό τανκ, στρατάρχη Ζούκοφ... πάρε το όπλο σου και γίνε αυτό που το πεπρωμένο σου έχει γράψει. Γινε ο νέος Βασίλ Ζαιτσεφ
Εμπρός, ρωσική αρκούδα, υπερηχητικό Μινγκ , σοβιετικό τανκ, στρατάρχη Ζούκοφ... πάρε το όπλο σου και γίνε αυτό που το πεπρωμένο σου έχει γράψει. Γινε ο νέος Βασίλ Ζαιτσεφ
- Τρί 09 Δεκ 2025, 16:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Ταιριάζουν πολλά σε αυτή την περίπτωση
Οτι έσπειρες θερίζεις
Μη προκαλείς την τύχη σου κλπ
Ποιος να το περίμενε πως ενώ όλοι οι ανταγωνιστές σου έχουν μίνιμουμ 3 καλά φορ εσύ παλεύεις να κάνεις ποδοσφαιριστή κάποιον Τσαλόφ και καις τον βασικό σου
Πραγματικά απίστευτο δε το περίμενε κανείς ...
Οτι έσπειρες θερίζεις
Μη προκαλείς την τύχη σου κλπ
Ποιος να το περίμενε πως ενώ όλοι οι ανταγωνιστές σου έχουν μίνιμουμ 3 καλά φορ εσύ παλεύεις να κάνεις ποδοσφαιριστή κάποιον Τσαλόφ και καις τον βασικό σου
Πραγματικά απίστευτο δε το περίμενε κανείς ...
- Τρί 09 Δεκ 2025, 16:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Περαστικά ρε παικταρα.
Μεγάλη γκαντεμια ...
Μεγάλη γκαντεμια ...
- Τρί 09 Δεκ 2025, 16:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Χαλαρώστε ρε παιδιά. Εγώ πιστεύω με Παναθηναϊκό θα είναι διαθέσιμος.
Edit: τώρα είδα ότι αναφέρουν 1 μήνα . Άρα δεν είναι 1ου βαθμού
Edit: τώρα είδα ότι αναφέρουν 1 μήνα . Άρα δεν είναι 1ου βαθμού
- Πέμ 11 Δεκ 2025, 22:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 22. Alessandro Bianco
Και τι να τις κάνω τις κινήσεις το Γενάρη ρε Μπάνε αν δεν διορθώσω τις παθογένειες μου;
Να ψάχνω μετά γιατί ο Μειτε περπατάει στο πιο κρίσιμο σημείο της χρονιάς, γιατί ο Οζντοεφ ξαναέβγαλε "καταθλιψη" και γιατί ο Ζαφείρης για να δει γήπεδο από το 8, θα πιάσει Μαη;
Εχω εναν παιχταρά Ιταλό. Ήρθε για ...
Να ψάχνω μετά γιατί ο Μειτε περπατάει στο πιο κρίσιμο σημείο της χρονιάς, γιατί ο Οζντοεφ ξαναέβγαλε "καταθλιψη" και γιατί ο Ζαφείρης για να δει γήπεδο από το 8, θα πιάσει Μαη;
Εχω εναν παιχταρά Ιταλό. Ήρθε για ...
- Πέμ 11 Δεκ 2025, 22:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Δηλ αν κάνει ο Μουζακιτης 40εκ ο Ντελιας που δεν τον βλέπει καν, πόσο κάνει;
ΥΓ Ακόμα να μάθουμε τη μπαλαδοφατσα που θα τον έδινε για 17εκ και θα έφερνε σαν αντικαταστάτη τον Ιβανουσετς
ΠΑΕ ΠΑΟΚ λεγεται. Και το κεφαλι που ειπε το οκ ειναι ενα. Τον Ντελια τον κρατησαμε εδω ΕΜΕΙΣ και η σκια του ...
- Παρ 12 Δεκ 2025, 19:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Αφιέρωμα του Transfermarkt:
Giannis Konstantelias - 'The Greek Messi'
Another big winner from the update was PAOK attacking midfielder Giannis Konstantelias. The 22-year-old rose from €17m to €20m, and is now the second most valuable player in the league, only behind Mouzakitis. Sofis explains ...
Giannis Konstantelias - 'The Greek Messi'
Another big winner from the update was PAOK attacking midfielder Giannis Konstantelias. The 22-year-old rose from €17m to €20m, and is now the second most valuable player in the league, only behind Mouzakitis. Sofis explains ...