καλημερα στους οπαδους του δικου μας ΠΑΟΚ, και στους υπολοιπους
να κανω μια απλη ερωτηση για τους λατρεις των μαθηματικων.
ποσα χρονια απεχει το 2012 απο το 2022 που βγηκε το προεδρικο διαταγμα?
και μια ερωτηση για τους λατρεις της γεωπολιτικης και σχετικων θεματων της εγχωριας πολιτικης σκηνης ...
Η αναζήτηση βρήκε 12 εγγραφές
- Πέμ 09 Οκτ 2025, 09:00
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 27 Ιαν 2026, 19:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Αδέρφια ζείτε...
Τα χέρια τρέμουν. Τα δάχτυλα αρνούνται να χτυπήσουν τα πλήκτρα. Το σώμα μου έχει παραλύσει, έχει αδειάσει..
Μόνο η ψυχή έχει μείνει να ουρλιάζει βουβά. Γράφω με όση ψυχή απέμεινε, τα λόγια στέρεψαν στην άσφαλτο της Ρουμανίας.
"Δικέφαλε μου κάποτε για σένα έξι παιδιά φύγαν απ' τη ...
Τα χέρια τρέμουν. Τα δάχτυλα αρνούνται να χτυπήσουν τα πλήκτρα. Το σώμα μου έχει παραλύσει, έχει αδειάσει..
Μόνο η ψυχή έχει μείνει να ουρλιάζει βουβά. Γράφω με όση ψυχή απέμεινε, τα λόγια στέρεψαν στην άσφαλτο της Ρουμανίας.
"Δικέφαλε μου κάποτε για σένα έξι παιδιά φύγαν απ' τη ...
- Τρί 27 Ιαν 2026, 20:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν υπαρχουν λογια.
Δυο πραγματα περνουν απο το μυαλο μου.
Το πρωτοσελιδο του "ΠΑΟΚΤΣΗ" μετα τα Τεμπη....
"Τα αδελφια μας δεν τα κλαιμε..... τα τραγουδαμε".
Ενα παλιο πανο που εγραφε....
" Αν επαιζες στον ουρανο, θα πεθαινα για να σε δω".
Καλο παραδεισο αδελφια.
Δυο πραγματα περνουν απο το μυαλο μου.
Το πρωτοσελιδο του "ΠΑΟΚΤΣΗ" μετα τα Τεμπη....
"Τα αδελφια μας δεν τα κλαιμε..... τα τραγουδαμε".
Ενα παλιο πανο που εγραφε....
" Αν επαιζες στον ουρανο, θα πεθαινα για να σε δω".
Καλο παραδεισο αδελφια.
- Τρί 27 Ιαν 2026, 23:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Από το καλοκαίρι που μπήκαμε στη σεζόν αυτή, τη σεζόν κατά την οποία ο σύλλογος συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής, μου έχει περάσει πολλές φορές από το μυαλό με όλα όσα έχουν συμβεί, ότι ζούμε μέσα σε έναν χρόνο μια μικρογραφία των προηγούμενων 99 χρόνων της ιστορίας μας. Μια αδιάκοπη ακολουθία καλών και ...
- Τρί 27 Ιαν 2026, 23:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Και κάτι ακόμα
Λαϊκή απαίτηση η συνεισφορά ΟΛΟΥ του οργανισμού ΠΑΟΚ στις οικογένειες των θυμάτων να κυνηγήσουν μέχρι τέλους όλα τα γαμωσπιτα κατακάθια που ούτε 2 ώρες μετά το συμβάν έδειχναν και ξαναεδειχναν με καθε τρόπο της στιγμή του δυστυχήματος λέγοντας τις πιπες τους και κλασσικά μη σεβομενοι ...
Λαϊκή απαίτηση η συνεισφορά ΟΛΟΥ του οργανισμού ΠΑΟΚ στις οικογένειες των θυμάτων να κυνηγήσουν μέχρι τέλους όλα τα γαμωσπιτα κατακάθια που ούτε 2 ώρες μετά το συμβάν έδειχναν και ξαναεδειχναν με καθε τρόπο της στιγμή του δυστυχήματος λέγοντας τις πιπες τους και κλασσικά μη σεβομενοι ...
- Σάβ 04 Οκτ 2025, 08:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-οσφπ Κυριακή 5/10/2025 Γήπ. Τούμπας, ώρα 20.30
..κατι ναυτικοι αμερικανοι .....
- Σάβ 04 Οκτ 2025, 16:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Λαλαλα… μ… τον πειραια
- Σάβ 04 Οκτ 2025, 19:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Να μιλήσουμε για τον αγώνα αυτόν καθ' αυτόν και να αφήσουμε τα στραβά παρεπόμενα του καλοκαιριού.
Μήπως έμαθε κάποιος κάτι για τον Μιχαηλίδη; Άκουσα το απόγευμα για πρόβλημα στο γόνατο. Ισχύει;
Με όλη την εκτίμηση που σου έχω, δεν είναι παρεπόμενα του καλοκαιριού που έληξαν, είναι μια ...
- Σάβ 04 Οκτ 2025, 23:36
- Jump to forum
- Jump to topic
ΓΤΣ ΤΟΥ ΜΛΚ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΕΝΑ ΦΟΡ
ΚΑΙ
Γ Τ Π Τ Ο
ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ Η ΚΕΡΚΙΔΑ
ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ
ΚΑΙ
Γ Τ Π Τ Ο
ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ Η ΚΕΡΚΙΔΑ
ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 22:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός 4–1, MVP - Σχόλια & παραλειπόμενα
πολυ περιεργη λογω πενθους ατμοσφαιρα στο δευτερο στο τελευταιο εικοσαλεπτο πολυ συγκινητικη η τεσσερα.... :pano: :pano: :nairepaok: :nairepaok:
ο Ζαφειρης ηταν μια χαρα,βροχες και αν εχουμε φαει τοσα χρονια,η σημερινη σε σχεση με το περσινο με σερρες το 5-1 ηταν απολυτως τιποτε λιγο στην αρχη και ...
ο Ζαφειρης ηταν μια χαρα,βροχες και αν εχουμε φαει τοσα χρονια,η σημερινη σε σχεση με το περσινο με σερρες το 5-1 ηταν απολυτως τιποτε λιγο στην αρχη και ...
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 22:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Δυσκολος αγωνας για τους λογους που ολοι ξερουμε. Δεν χωραει κρητικης.
Οι επομενοι αγωνες εχουν μεγιστη σημασια, κυριως της Τεταρτης γιατι δεν χωραει αλλη αποτυχια με τους συγκεκριμενους.
@ Γερασίμου σε ευχαριστω που με καταλαβες και με υπερασπιστηκες.
Οι επομενοι αγωνες εχουν μεγιστη σημασια, κυριως της Τεταρτης γιατι δεν χωραει αλλη αποτυχια με τους συγκεκριμενους.
@ Γερασίμου σε ευχαριστω που με καταλαβες και με υπερασπιστηκες.
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 22:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Ένα βράδυ που δεν ξέρεις πως να το αντιμετωπίσεις. Δεν γνωρίζεις τίποτα.Στο τέλος σου μένουν οι εικόνες και τα συναισθήματα. Τα όσα ζήσαμε απ'την κερκίδα,τα όσα είδαμε από τους παίκτες(τα δάκρυα του Ντεσποτοφ) ,την ατμόσφαιρα στο τέλος,την κατανυκτική, την εικόνα της ομάδας,όλα αυτά μαζί. Καλό ...