Τι να πει κανείς για το ότι βάζει φωτογραφία από το ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός (προφανώς), όπου για συγκεκριμένο λόγο ήταν άδεια τα δημοσιογραφικά.
Τι να πει κανείς για το ότι πιστεύει (;) ότι ένα ματς ΠΑΟΚ - αεχ, ή και οποιοδήποτε του ΠΑΟΚ, αφορά μόνο τους αρδ της Θεσσαλονίκης.
Και τι να πει κανείς που ...
Η αναζήτηση βρήκε 685 εγγραφές
- Τρί 12 Μάιος 2026, 16:15
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 12 Μάιος 2026, 16:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Αηδία κατάντησε.
Κλείσε και τα σχόλια.
Παραμονές αγώνα.
Πολύ σκόνη σηκώθηκε στην ΚΑΕ, ας πετάξουμε και λίγο στην ΠΑΕ.
https://i.postimg.cc/D0Zrg8Zd/Screenshot-20260512-165207-2.jpg
υπαρχουν καποιοι ντεμεκ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΑΡΔ που σιχαινομαι ποιο πολυ απο τους γαβρους και τους χαρτινους γιατι ...
- Τρί 12 Μάιος 2026, 16:49
- Jump to forum
- Jump to topic
ε γενικά μετά από μια περίοδο σχετικής ηρεμίας, οι Τελης φανς (aka "ΠΑΟΚ πανω από όλα") έχουν αφηνιάσει πάλι, ορμώμενοι από τη μεγάλη τους χαρά για την απώλεια του πρωταθλήματος, την ανάγκη που αισθάνονται να δικαιολογήσουν τις αλλοπρόσαλλες κινήσεις στην ΚΑΕ και παντα με τον "ΠΑΟΚ πανω από όλα ...
- Τρί 12 Μάιος 2026, 17:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Νικο και Αντωνη τελικα οσο παει κ πιο κατω, δεν υπαρχει πάτος.
- Τρί 12 Μάιος 2026, 17:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Βασικά το να χρησιμοποιείς αυτήν την φωτό είναι επίθεση στον κόσμο του ΠΑΟΚ όχι στην ΠΑΕ η τον Σαββίδη...αλλά θέλει και μυαλό για να το σκεφτείς...
Αυτή η φωτό είναι αντίδραση στον χαμό ενός παιδιού όχι αντικείμενο πειράγματος..καμιά ντροπή..
Αυτή η φωτό είναι αντίδραση στον χαμό ενός παιδιού όχι αντικείμενο πειράγματος..καμιά ντροπή..
- Τετ 13 Μάιος 2026, 22:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Το δίδυμο επιβεβαιώνει και σήμερα ότι όντως δεν υπάρχει πάτος.. keep going Αντώνη, κάποτε σε είχα κ σε εκτίμησηgeorge188 έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 17:04 Νικο και Αντωνη τελικα οσο παει κ πιο κατω, δεν υπαρχει πάτος.
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 13:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: PAOK Gamers - Τι παίζετε αυτή την περίοδο;
Προχθες τερματισα στο 100% το τελευταιο spiderman,μολις τωρα θα βαλω το νεο Metal Gear Solid,εννοειται σε PC,γενικως μου αρεσουν τα open world,αγαπημενο μακραν το RDR2,το οποιο δεν θεωρω game αλλα εμπειρια ζωης.
Υ.Γ. χαιρομαι που ανοιξε ενα τοπικ για εμας τους καμμενους.
Υ.Γ. χαιρομαι που ανοιξε ενα τοπικ για εμας τους καμμενους.
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 17:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: PAOK Gamers - Τι παίζετε αυτή την περίοδο;
Άλλοι καμμένοι και πορωμένοι managerάκηδες σαν κι εμένα δεν υπάρχουν εδώ? Παίζω από το '98 και δεν θα το άλλαζα με τίποτα στον κόσμο αυτό το παιχνίδι, και ίσα ίσα που ίσως να έπαιξε ρόλο στο να ακολουθήσω επαγγελματικά τον δρόμο του ποδοσφαίρου. :opaokara:
Εννοειται αδερφε ανελλιπως απο το ...
- Τετ 28 Ιαν 2026, 19:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Κι αν φυσάει εκεί ψηλά, απλώστε τα κασκόλ σας να γεμίσει χρώμα ο ουρανός.
- Τετ 28 Ιαν 2026, 21:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Αφου κατατιθεται μια γενικη αντιληψη οτι η τραγωδια αγγιξε ολους τους οπαδους , θα ειναι ΥΨΙΣΤΗ ΑΠΟΤΙΣΗ ΦOΡΟΥ ΤΙΜΗΣ προς τους νεκρους, η ΕΜΠΑΡΚΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ της "οπαδικης αγαπης" το ν' αναληφθει ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ απο τον ΛΑΟ του ΠΑΟΚ και στο επομενο παιχνιδι με την ΑΕΚ να έλθουν οπαδοί και των ...
- Τετ 28 Ιαν 2026, 21:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Ωραία ιδέα, ενας ελάχιστος φόρος τιμής..
Ας είναι η αρχή να αλλάξουν κάποια πράγματα και στη χώρα γενικά και στο οπαδικό κίνημα ειδικότερα
Δεν το πιστεύω, αλλά το εύχομαι…
Ας είναι η αρχή να αλλάξουν κάποια πράγματα και στη χώρα γενικά και στο οπαδικό κίνημα ειδικότερα
Δεν το πιστεύω, αλλά το εύχομαι…
- Πέμ 29 Ιαν 2026, 11:31
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 29 Ιαν 2026, 12:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Μετά από όλα όσα βιώσαμε με τον τραγικό χαμό των παιδιών και την απρόσμενα μεγάλη υποστήριξη που εισπράξαμε από οπαδούς άλλων ομάδων σε Ελλάδα και Ευρώπη, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να ξεκινήσει μια διαδικασία επανεκκίνησης των σχέσεων σε επίπεδο οργανωμένων οπαδών.
Για μένα, η εικόνα του πανό με τα ...
Για μένα, η εικόνα του πανό με τα ...
- Πέμ 29 Ιαν 2026, 12:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχοντας χάσει την αδερφή μου σε τροχαίο πριν 20 χρόνια, η είδηση αυτή με κομμάτιασε ακόμη περισσότερο, ψάχνω λέξεις να περιγράψω αυτά που νιώθω, αδυνατώ. Κλείνω τα μάτια και κάνω εικόνα τη μάνα μου μόλις σήκωσε το τηλέφωνο εκείνη τη μέρα.
Καλό παράδεισο ΑΕΤΟΠΟΥΛΑ, να μου αγκαλιάσετε την Ευτέρπη μου ...
Καλό παράδεισο ΑΕΤΟΠΟΥΛΑ, να μου αγκαλιάσετε την Ευτέρπη μου ...
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 17:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
ΑΕΧΤΣΗΣ γνωστός σήμερα,εμάς μας συμφέρει να βγείτε εσείς στο chl,γιατί αν βγει ο γαυρος, προκειμένου να προκριθεί θα ρίξει χρήμα για μεταγραφές ο χοντρός,σε αντίθεση με τον Σαββίδη.
Εκτός οτι μας πήρανε χαμπάρι όλοι,άντε να του πεις οτι έχει άδικο.
Εκτός οτι μας πήρανε χαμπάρι όλοι,άντε να του πεις οτι έχει άδικο.