Οι μπεταραδες παντως ανεβασαν βιντεο που ζητανε συγγνωμη που ανεβασαν την δηλωση του Ζαφειρη που εν τελει ηταν πριν εναν μηνα.
Και αναφερουν οτι ο Ζαφειρης κανει ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΜΑΖΙ με τον ΠΑΟΚ για να κλεισει απο τωρα αν οχι τον Γεναρη. Και μαλιστα ειπαν και την ατακα "σαν θελει η νυφη και ο γαμπρος ...
Η αναζήτηση βρήκε 637 εγγραφές
- Τρί 19 Αύγ 2025, 15:14
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 19 Αύγ 2025, 15:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
»arrwstos
Εσύ γιατί απορείς??
Κανεις εμμονικά ακριβώς το αντίθετο
Καμιά διαφορά.
Ο καημός του είναι να φύγει ο Σαββίδης (όπως και πολλούς άλλους) και να μάθει γιατί αγόρασε ο Σαββίδης τον ΠΑΟΚ :lol:
Αφενός είσαι off topic, αφετέρου κάνεις άλματα λογικής που στέκουν μόνο στο δικό σου ...
- Τρί 19 Αύγ 2025, 15:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή το περίεργο είναι ότι θα
τον πάρουμε τον Γενάρη, όχι το
ότι δίνουμε 12 εκατομυρια +++
για ένα ταλέντο.....
Που είναι το περίεργο να πάρεις 22χρονο έτοιμο παιχτη που οργώνει το κέντρο και έχει μεταπωλητικη αξία? Το μόνο περίεργο είναι ότι δεν το κάναμε τόσα χρόνια ειδικά σε χρονιές που ...
- Τρί 19 Αύγ 2025, 21:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι επαρκές το ρόστερ για τα πρώτα παιχνίδια ; Ποια ακριβώς είναι τα πρώτα παιχνίδια ; Γιατί ήδη ξεκινάει το πέμπτη-Κυριακή.
Είναι επαρκές το ρόστερ με τρία χαφ, δύο στόπερ και από πίσω τον Λοβρεν και τον Μπαταούλα; Ο ένας παλαίμαχος , ο άλλος χωρίς εμπειρία στην Α εθνική;
Είναι επαρκές το ...
Είναι επαρκές το ρόστερ με τρία χαφ, δύο στόπερ και από πίσω τον Λοβρεν και τον Μπαταούλα; Ο ένας παλαίμαχος , ο άλλος χωρίς εμπειρία στην Α εθνική;
Είναι επαρκές το ...
- Τρί 19 Αύγ 2025, 21:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι επαρκές το ρόστερ για τα πρώτα παιχνίδια ; Ποια ακριβώς είναι τα πρώτα παιχνίδια ; Γιατί ήδη ξεκινάει το πέμπτη-Κυριακή.
Είναι επαρκές το ...
- Τρί 19 Αύγ 2025, 21:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντάξει παιδιά μην ενοχλείστε , σταματάω εδώ.
Ολα καλά με το ρόστερ, όλα καλά με τον Λοβρεν , όλα καλά με τον Μπαταούλα που δεν τον έχω δει ποτέ , όλα καλά με τον Τσοπουρογλου και τις κάρτες .
Αυτό όμως το ΠΑΟΚομετρο «εγώ είμαι ΠΑΟΚ και με Τσοπουρογλου και με Μπαταούλα κλπ» κόψτε το.
Ολοι ΠΑΟΚ ...
Ολα καλά με το ρόστερ, όλα καλά με τον Λοβρεν , όλα καλά με τον Μπαταούλα που δεν τον έχω δει ποτέ , όλα καλά με τον Τσοπουρογλου και τις κάρτες .
Αυτό όμως το ΠΑΟΚομετρο «εγώ είμαι ΠΑΟΚ και με Τσοπουρογλου και με Μπαταούλα κλπ» κόψτε το.
Ολοι ΠΑΟΚ ...
- Τρί 19 Αύγ 2025, 21:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Τζορμπα πριν είπε ότι ο ΠΑΟΚ θα περιμένει όσο χρειαστεί μέχρι τέλους. Θα πάρει το ρίσκο για να τον πάρει τώρα.
Αλλιώς θα υπογράψει στην χειρότερη από τώρα για Γενάρη.
Πάντως βγάζει μια αισιοδοξία ότι θα κλείσει.
Παίζουν σενάρια για 5 χάφ. Παίζουν πολλά, παίρνει το ρίσκο.
Αυτά λέει ...
- Τρί 19 Αύγ 2025, 21:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάτι λογαριασμοί είχαν σταματήσει μόλις ακούστηκε το θέμα Ζαφείρη. Άλλοι έγραφαν αραιά αραιά και μουδιασμένα. Τώρα που καθυστερεί ή μπορεί και να μη γίνει φυσικά, άρχισαν να βγαίνουν παλι απ'τις τρύπες και να μας ζαλίζουν τα ούμπαλα.. Εγώ γουστάρω Μπαταούλα και Λόβρεν και Τσοπούρογλου άμα λάχει ...
- Τρί 19 Αύγ 2025, 22:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Το έχω ξαναγράψει εδώ. Ο Γαλανόπουλος θα ήταν μια τίμια λύση για 5ο χαφ και Έλληνας. Ακόμα κι ο Θυμιάνης θα ήταν μια εσωτερική λύση, αν του είχαν δοθεί κάποιες ευκαιρίες. Τον έκαψε ο Λουτσέσκου και είναι κρίμα.
Τον Τσιγγάρα πως τον έκαψε ο Λουτσέσκου αφού και στον Ατρόμητο, με προπονητή που τον ...
- Τρί 19 Αύγ 2025, 22:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Βγάλε μια ανακοίνωση Μυστακίδη, 10 μέρες έμειναν για να φύγει κι ο Αύγουστος. Βγάλε μια ανακοίνωση να κλείσουμε 4 παιχταράδες σε μια μέρα.
- Τετ 20 Αύγ 2025, 11:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Ήδη ο Κολκας σήμερα γράφει για κίνηση σοβαρη με ουσία και οχι λύση εντυπωσιασμου στα χαφ μέχρι να έρθει ο Ζαφείρης. Βρήκαμε το τριτοξαδερφο του Σβαμπ.
Αυτο δεν ειναι το ζητουμενο;
Και ξαναρωταω εγω....πριν βγει η υποθεση Γιακουμακη ποσοι την γνωριζαν; Πριν βγει η υποθεση Ζαφειρη;
Λογικα αυτες ...
- Τετ 20 Αύγ 2025, 15:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ θα πω για τελευταία φορά την γνώμη μου περί Ιανουαρίου.
Ζαφειρηδες στον δρόμο σου δεν έρχονται κάθε μέρα. Μόνο αν τους φτιάξεις εσύ όπως τον Ντελια η τον Κουλιε.
Για αυτό και την αρπάζεις την ευκαιρία και πραγματικά το πώς θα στελεχωθεί το ρόστερ μέχρι το Γενάρη ας το βρουν αυτοί που πληρώνονται ...
Ζαφειρηδες στον δρόμο σου δεν έρχονται κάθε μέρα. Μόνο αν τους φτιάξεις εσύ όπως τον Ντελια η τον Κουλιε.
Για αυτό και την αρπάζεις την ευκαιρία και πραγματικά το πώς θα στελεχωθεί το ρόστερ μέχρι το Γενάρη ας το βρουν αυτοί που πληρώνονται ...
- Τετ 20 Αύγ 2025, 15:23
- Jump to forum
- Jump to topic
´Ενα μπράβο στον Ιβάν. Δεν ήταν εύκολο.
- Τετ 20 Αύγ 2025, 15:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν γνωρίζουμε αν ισχύει
Το θέμα είναι να έρθει ο παίκτης. Δεν γίνεται να "βαφτίσουμε" την πιο ακριβή μεταγραφή μας ως "ξενέρωμα" επειδή θα έρθει (σε αυτό το σενάριο) αργότερα...
Περίεργη η συμπεριφορά των Τσέχων
Το θέμα είναι να έρθει ΚΑΙ άλλο χαφ.
Ζούσαμε και πριν τον Ζαφείρη, θα ζήσουμε και ...
Το θέμα είναι να έρθει ο παίκτης. Δεν γίνεται να "βαφτίσουμε" την πιο ακριβή μεταγραφή μας ως "ξενέρωμα" επειδή θα έρθει (σε αυτό το σενάριο) αργότερα...
Περίεργη η συμπεριφορά των Τσέχων
Το θέμα είναι να έρθει ΚΑΙ άλλο χαφ.
Ζούσαμε και πριν τον Ζαφείρη, θα ζήσουμε και ...
- Τετ 20 Αύγ 2025, 15:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν πειραζει παιδια ξενερωστε εσεις αν ερθει τν Γεναρη...αφηστε εμας να ειμαστε καυλωμενοι...
Το κατεβασε ο ουλτρας παντως...
Το κατεβασε ο ουλτρας παντως...