Η αναζήτηση βρήκε 590 εγγραφές

Return

από joshua
Δευ 07 Ιούλ 2025, 18:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Εγω ξερω οτι αν καταληξει στον ρουλη θα εχει ενα διδυμο Μοντσου - Μαριν για το οποιο θα εχει δωσει 5 μυρια ενω εμεις παζαρευαμε 2 χρονια τον Μειτε...
από nikos ioannidis
Δευ 07 Ιούλ 2025, 18:56
Jump to forum
Jump to topic

Τα μόνα και τα ζυγά δικά μας ποια είναι;

Είπε ο ΠΑΟΚ δύο χρόνια ότι κυνηγάει τον Μαρίν;

Σε μια μεταγραφική περίοδο ασχολήθηκε και έκρινε ότι δεν θέλει να δώσει τα λεφτά που ζητάνε

ΟΛΑ τα άλλα είναι αποκυήματα φαντασίας οπαδικης

Παρεμπιπτόντως ο παίκτης απ' ότι φαίνεται, ΑΝ ισχύει η "είδηση ...
από makispaspartou
Δευ 07 Ιούλ 2025, 19:06
Jump to forum
Jump to topic

Η γκρίνια βγαίνει γιατί αναλογικά αν δώσει ο ρούλης 2 και 4 εκ για χαφ εμείς πρέπει να δώσουμε τα μαμημένα διπλάσια για τους παίκτες που θέλουμε. Αλλιώς μικραίνουμε. Όταν η κούλα, ο βάζελος δίνουν 2,5 εκ συμβόλαιο το χρόνο ε πως να το κάνουμε πρέπει να ακολουθήσουμε κι εμείς την αγορά για να είμαστε ...
από JohnDag
Δευ 07 Ιούλ 2025, 19:25
Jump to forum
Jump to topic

Έχω πει από την αρχή της μεταγραφικής ότι δεν χρειάζεται γκρίνια και καλό είναι να κάνουμε υπομονή μέχρι το τέλος ώστε να κρίνουμε την συνολική εικόνα.

Από την άλλη, σήμερα 7 Ιουλίου, η ομάδα συνεχίζει να έχει συγκεκριμένα ποιοτικά και ποσοτικά κενά ενώ έχει εισπράξει κάνα 30Μ από πωλήσεις μόνο από ...
από dev
Δευ 07 Ιούλ 2025, 21:38
Jump to forum
Jump to topic

''Για τον παίκτη της Ρουμανίας που θα έπαιρνε στον ΠΑΟΚ: «Χμ, δεν μπορώ να πω ότι τους ξέρω όλους πολύ καλά. Αλλά λοιπόν, τον Ραζβάν Μαρίν, τον Στάντσιου, ποιον άλλον; Τον Ντραγκουσίν; Άλλους όχι, όχι, δεν τους ξέρω, δεν τους ξέρω καλά. Αυτούς τους ξέρω, τους έχω δει, τους ξέρω περισσότερο»''.

ΘΑ ...
από Blackgr4
Δευ 07 Ιούλ 2025, 22:00
Jump to forum
Jump to topic

Έτσι όπως θέτουν ορισμένοι το ερώτημα "αν ο Λουτσέσκου ζήτησε ποτέ του τον Μάριν", δεν ξέρω τι απάντηση πρέπει να δοθεί για να είμαστε 100% μέσα.
Σίγουρα πάντως, αυτό που γνωρίζω εγώ προσωπικά, είναι πως όταν ξεκίνησε να κάνει σοβαρά νερά η υπόθεση Μεϊτέ, οι δυο εναλλακτικές που ασχολήθηκε πολύ ...
από Skoufos_tou_Lucescu
Δευ 07 Ιούλ 2025, 22:08
Jump to forum
Jump to topic

Καλά αντικειμενικά τώρα, δε χωράει ο Μαρίν σε εμάς;
Το αν τον θέλουμε ή όχι είναι άλλο θέμα.
Θα κριθεί απ' το ποιος τελικά θα έρθει, αν πράττουμε σωστά.
Αλλά φέρτε φορ. ΦΟΡ. Ξημερώνει 8/7 και είμαστε με έναν αλλά Τσαλοφ.

Καλά το δε χωράει είναι για γέλια.Αυτοί που απ' την ώρα που ακούστηκε ...
από Nikodiai
Δευ 07 Ιούλ 2025, 22:20
Jump to forum
Jump to topic

Το ερωτημα ειναι πως γινεται εμεις και ο ρουλης να κοιταμε την ιδια βιτρινα
από dev
Δευ 07 Ιούλ 2025, 22:58
Jump to forum
Jump to topic

ελπιζω ο φορ να μην ειναι ο Σεντιρα. θελουμε αξιοπιστια και αποτελεσματικοτητα
από makispaspartou
Τρί 08 Ιούλ 2025, 09:06
Jump to forum
Jump to topic

Το ότι υπάρχει ρεύμα υπέρ του Μυστακίδη είναι λάθος αποτύπωση. Ειδικά σε ένα φόρουμ που γράφουν ΠΑΟΚτσήδες. Εκτός κι αν κάποιοι πιστεύουν ότι είναι περισσότερο ΠΑΟΚ από άλλους.
Ρεύμα υπάρχει υπέρ μίας προοπτικής που μπορεί να δίνει το όνομα ενός δισεκατομμυριούχου ΠΑΟΚτσή ότι θα ξεπεραστεί το όποιο ...
από FreeWatcher
Τρί 08 Ιούλ 2025, 09:06
Jump to forum
Jump to topic

Ξέρουμε ποιος γράφει για επιστροφή Μυστακίδη. Είδατε σήμερα το εμετικό άρθρο του Μπούζα στο μετρό??? Κάποιος πρέπει επίσης να τον μαζέψει επιτέλους!!! Αυτά που γράφει είναι τουλάχιστον μηνυσιμα από πλευράς Σαββίδη. Καλή η προπαγάνδα αλλά κάπου να μπει ένα όριο.ΕΛΕΟΣ!!!!!

Γιατί μήπως δεν έχει ...
από Dimitris_L4
Τρί 08 Ιούλ 2025, 09:25
Jump to forum
Jump to topic

Το προβλημα με.τν Σεντιρα ειναι η εθνικοτητα του...ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΡΟΚΙΝΟΥΣ...ΦΤΑΝΕΙ ...ΔΕ ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ Μ ΑΥΤΟΥΣ
από WestBlock4
Τρί 08 Ιούλ 2025, 09:31
Jump to forum
Jump to topic

Μακάρι η ανακοινωση του μυστακιδη που δήθεν έμαθε το σκατοπολις να ειναι οτι αναλαμβάνει το μπάσκετ γιατι δεν θα αντέξω αλλο σήριαλ κ μάλιστα κακό.
Απο την αλλη αν με την ανακοινωση τη 1 πήραμε 2 παίχτες γρηγορα ίσως βοηθήσει να ξυπνήσει ο ιβαν κ να κανει τις διαδικασίες γρηγορα να κλείσουμε ...
από icue
Τρί 08 Ιούλ 2025, 09:48
Jump to forum
Jump to topic

nunies4 έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 09:46 Επισης λεει οτι ο ΠΑΟΚ εχει προχωρημενο επιτελικο χαφ σε ηλικια εμπειρου και ονομα που θα κανει γκελ. Εκει σταφηκαμε αντι του Πολωνου
Παικτης που μπορει να παιξει και στα ακρα. Πολυδιαστατος λεει
Εικόνα
από delos15
Τρί 08 Ιούλ 2025, 10:14
Jump to forum
Jump to topic

Η ίδια η ομάδα είναι που είπε οτι θέλει να πάει σε νεαρό ευκίνητο οχι βασικό χαφ

Αμα η ίδια η ομάδα τελικά στραφεί σε άλλο τύπο ηλικίας, σώματος αλλά και εμπειριών, σημαίνει οτι κάτι συμφώνησαν. Δεν βλέπω γιατί να με χαλάσει εμένα αυτό εφόσον έρθει καλός παίκτης.

Αργοκαρούτες να μην είμαστε μόνο ...