Η αναζήτηση βρήκε 596 εγγραφές

Return

από Мир
Κυρ 03 Αύγ 2025, 18:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Ας έρθει και ο φουφουτος, αρκεί να τα παστελώνει. Και με Σαματά την φάγαμε, ο ΤΙσουνταλι δεν έπιασε, ο Τσαλοφ ακόμα δεν προσαρμόστηκε, να τους δούμε στο χορτάρι και αν θα δέσουν με το σύνολο.
Ιδίως εμείς που δεν ασχολούμαστε με το FM ή άλλες ομάδες πριν της ΠΑΟΚαρας, δύσκολα να εκφέρουμε άποψη για ...
από Dimitris_L4
Δευ 04 Αύγ 2025, 09:51
Jump to forum
Jump to topic

Εγω θεωρω οτι αυτο που λεει ο @makispaspartou ειναι η νοοτροπια που υπαρχει στις μεταγραφες...Αν δωσεις λεφτα οι παιχτες ερχονται..τελεια κ παυλα..ειτε λεγεται γιοβιτς ειτε λεγεται ντουκς ειτε βελτεσεν ειτε ειτε ειτε...Κ σ αυτο νομιζω συμφωνουμε ολοι!!!
από paliotomaros
Δευ 04 Αύγ 2025, 09:53
Jump to forum
Jump to topic

Να θυμίσω ότι τον Καρέλη τον πήραμε σαν τρίτο τη χρονιά του πρωταθλήματος. Εκτός κι αν θεωρούμε τον Γιακουμάκη ανώτερο επίπεδο.
Αν θέλουμε Έλληνα για τις λίστες στη δυάδα των φορ ας πάμε να πάρουμε τον Δουβίκα.

Ξέρεις την τιμή του Δουβικα? Επίσης ξέρεις αν θέλεις νά έρθει στον ΠΑΟΚ? Δεν ήθελε ...
από George Best4
Δευ 04 Αύγ 2025, 10:00
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ ξέρω ότι έχουμε μια άμυνα ψιλοχωνι.
Μπορεί να σας ξεγελάει το τελευταίο 2μηνο του Μιχαηλίδη αλλά αν σας έλεγα τον Φλεβάρη ότι θα ξεκινήσουμε με άμυνα Μπαταουλα-Κώττα-Κεντζιορα-Μιχαηλίδη-Λοβρεν, θα βγαίνατε όλοι να πείτε ότι είμαι τρελός και ότι δεν υπάρχει περίπτωση....
Έλα όμως που αυτό γίνεται ...
από makispaspartou
Δευ 04 Αύγ 2025, 10:07
Jump to forum
Jump to topic

Μία από τις προτάσεις στα φορ, μαντέψτε ποιου, ήταν ο Αμπέλ Ρουίθ.
Δεν ξέρω αν ήταν ο νούμερο ένα ή ο νούμερο δύο, ξέρω ότι ήταν δεδομένα μία καλή επιλογή, παίκτης που κάνει τσεκ σε πολλά κουτάκια από τα ζητούμενα του Λουτσέσκου και ένα όνομα που σίγουρα θα προκαλούσε ενθουσιασμό στους οπαδούς ...
από George Best4
Δευ 04 Αύγ 2025, 10:20
Jump to forum
Jump to topic

Δεν χωνεύεται έτσι εύκολα ότι καταλήγει ο Γιοβιτς στους χάρτινους.

Δηλαδη εσυ τωρα βλεπεις το ροστερ της κουλας και το δικο μας και κρινεις ότι πρέπει να κανει μαγικα ο προπονητης για να τους περασουμε;
Και τι ακριβώς δεν χωνευεται; Αφου δεν ηταν ποτε στοχος μας

Φίλε μου να σε πληροφορήσω ...
από paokspren
Δευ 04 Αύγ 2025, 10:27
Jump to forum
Jump to topic

Και φυσικά ποτέ δεν αναφέρεται ο Ολυμπιακός, λες και είναι η Ρεάλ Μαδρίτης και δεν έχει νόημα να ασχολούμαστε μαζί του. Οι δεύτερες θέσεις δεν είναι πρωταθλήματα.

Επίσης πέρυσι δεν ήμασταν πάνω από τον βαζελο, στο κρίσιμο παιχνίδι μας πάτησε μια σβηστή 3αρα χωρίς να παίξει τίποτα. Γι' αυτό έπαιζε ...
από boogeyman77
Δευ 04 Αύγ 2025, 10:44
Jump to forum
Jump to topic

Το ιδανικο σεναριο στην θεση του φορ (και μισθολογικα, που δε ξερω τι εχετε παθει και σας απασχολει τοσο πολυ) ειναι να ερθει ο Γιακουμακης, να παιρνει απο εμας ενα ποσο πανω κατω ιδιο με το συμβολαιο του Τσαλοφ. Ο Τσαλοφ να αποχωρήσει ειτε με πωληση ειτε με δανεισμο τον Αυγουστο και να φερεις ...
από paokspren
Δευ 04 Αύγ 2025, 11:33
Jump to forum
Jump to topic

Όσον αφορά τον Γιοβιτς, κι εγώ πιστεύω θα φανεί στο γήπεδο αν αξίζει ο συγκεκριμένος.

Ωστόσο δεν φταίνε οι συνφορουμιτες που κράζουν όταν ο υπεύθυνος τύπου της ΠΑΕ βγαίνει και λέει εξυπνάδες για όνειρα και ρεαλισμους και μετά ο παίκτης υπογράφει στην χάρτινη που πολεμάει να μπει στο Κόνφερενς ...
από WestBlock4
Δευ 04 Αύγ 2025, 12:05
Jump to forum
Jump to topic

Τι πλάκα εχετε κάποιοι εδώ μεσα. Οταν ακουγόταν μαξιμοβιτς για ΠΑΟΚ, ΜΑΡΙΝ για ΠΑΟΚ , ΓΙΟΒΙΤΣ για ΠΑΟΚ.. χαμός οι ίδιοι τωρα σιγα ρε εχουμε καλύτερους.

Κανεις δεν μπορει να πει κατι κακο για Ιβαν.
Μόνος του ανεβάζει το πήχη δε το κανει ο λαος.
Εγω σέβομαι αν πει ότι δεν υπάρχει χρημα ελεύθερο να ...
από WeWillRockYou
Δευ 04 Αύγ 2025, 13:30
Jump to forum
Jump to topic

nunies4 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 12:56 Προταση για Τσαλοφ λεει ο Κολκας απο Ρωσια.
Αντικαταστατης με βαρυ ονομα μετα την προκριση με τους Αυστριακους
Που προσεύχομαι για δίδυμο Γιακουμάκη-Ντιουκς;
από makispaspartou
Δευ 04 Αύγ 2025, 14:33
Jump to forum
Jump to topic

Ανταλλαγή Τσαλόφ και Ντεσπόντοφ με Κασιέρα και Ντρκούσιτς από Ζενίτ.
Δανεικός ο Γιακουμάκης.
Βετλέσεν και Κραλ τα χαφ.
Πρώτοι εδώ.

Είμαστε ικανοποιημένοι?
από kritikos44
Δευ 04 Αύγ 2025, 20:29
Jump to forum
Jump to topic

Η ανησυχία του gika μόνο παράλογη δεν είναι
Όταν στήνεις ένα ρόστερ μιας χρήσης με συμβόλαια 1 έτους 38χρόνου, 1+1 ο Μεϊτέ,με δανεικούς όπου ποτέ δεν έχουμε πληρώσει ρήτρα ενώ έχεις και παίκτες που ήδη από τώρα θες να διώξεις αν γίνεται όπως ο Λοβρεν πχ αλλά και άλλους που θα πουλήσεις όπως τον ...
από JohnDag
Τρί 05 Αύγ 2025, 13:40
Jump to forum
Jump to topic

Dimitrisou έγραψε: Τρί 05 Αύγ 2025, 13:38 Ok δεν δίνει η ομάδα λεφτά το καταλάβαμε μην ξεκινάμε πάλι ρε μάγκες...
Ε να μην ξεκινάμε άλλα οι στόχοι κλείνουν σιγά σιγά σε άλλους με λιγότερα απ’ ότι μετέφεραν τα ρεπορτάζ και για τον Γιακουμάκη διαβάζουμε για plan b.

Ας φέρουν κάνα παίχτη στην τελική να μην έχει να πει τίποτα ο κόσμος.
από DaVinci
Τρί 05 Αύγ 2025, 13:45
Jump to forum
Jump to topic

Ήθελε 4 η Βερντερ για Ντουκς μας έλεγαν. Ο Γιοβιτς δεν έρχεται Ελλάδα και είναι επιστημονική φαντασία μας έλεγαν. Η Ναντ ζητάει πολλά για Τσιριβεγια και δεν έχει μεταπωλητική αξία μας έλεγαν.

Με 4 χαρτιά σύνολο είχες Ντουκς και Τσιριβεγια φέτος και ήσουν καλυμμένος. Στο ίδιο έργο θεατές.