Η αναζήτηση βρήκε 596 εγγραφές
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 09:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Γιατι μυθος;
Οταν αναζητας πρωτα αλλα χαρακτηριστικα, οπως πιεση, συνδυαστικο παιχνιδι κτλ σε σχεση με τα νουμερα και τα τελειωματα, αυτο εννοουμε.
Αυτο δειχνουν και οι παικτες που ζηταει/διαλεγει. Κανενας δεν ειναι ο καθαροαιμος σκορερ.
Ολιβειρα, Ακπομ, Μπρειθγουειτ.
Μην ξεχναμε επισης ...
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 14:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Να είστε σε ετοιμότητα! Είναι σχεδόν 4 το μεσημέρι και έρχεται είδηση μεταγραφής εντός των επόμενων 32 ωρών..!!
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 15:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο μεγαλύτερος μύθος που γράφεται εδώ μέσα και συντηρείται χρόνια τώρα, είναι ότι ο Λουτσεσκου δεν θέλει φορ σκόρερ.
Γιατι μυθος;
Οταν αναζητας πρωτα αλλα χαρακτηριστικα, οπως πιεση, συνδυαστικο παιχνιδι κτλ σε σχεση με τα νουμερα και τα τελειωματα, αυτο εννοουμε.
Αυτο δειχνουν και οι ...
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 17:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Λοιπόν κουφαλες, πάω να την πέσω γιατί είμαι πολύ κουρασμένος.
Όταν ξυπνήσω θέλω να σας δω να σχολιάζετε την συμφωνία με το νέο χαφ. Για να μην πω και το φορ.
Τα λέμε μετά
Όταν ξυπνήσω θέλω να σας δω να σχολιάζετε την συμφωνία με το νέο χαφ. Για να μην πω και το φορ.
Τα λέμε μετά

- Τρί 22 Ιούλ 2025, 17:17
- Jump to forum
- Jump to topic
To πας για χειμερία νάρκη δηλαδή 

- Τρί 22 Ιούλ 2025, 20:44
- Jump to forum
- Jump to topic
ο κεντιρα θα αναγκασει πολυ κοσμακη να μην ξαναγραψει εδω απο ντροπη και μονο εκτος αν βγαινουν ενας ενας και ζητανε ταπεινα συγγνωμη απο το φορουμ . Η πλακα ποια ειναι . Οτι ολοι ( λες και τα βγαζουν απ την τσεπη τους ) λενε οχι με τιποτα μη!! εξεγειρονται επειδη θα τα χωσει αλλος και δεν τους ...
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 16:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντάξει όμως αυτό το δίνουμε αλλά δεν τα παίρνουν, επειδή δεν είναι φετινό φαινόμενο αλλά το ακούμε κάθε καλοκαίρι τα τελευταία 4-5 χρόνια, σε κάποια φάση χάνει και την αξία του.
Καθαρά στατιστικά αν το δεις τόσα χρόνια κάποιος θα έλεγε ναι σε 2Μ+ τον χρόνο. Ούτε λίγα λεφτά είναι, ούτε ο ΠΑΟΚ καμιά ...
Καθαρά στατιστικά αν το δεις τόσα χρόνια κάποιος θα έλεγε ναι σε 2Μ+ τον χρόνο. Ούτε λίγα λεφτά είναι, ούτε ο ΠΑΟΚ καμιά ...
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 19:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Πριστ δωσε και τη χωρα γιατι βαρεθηκαμε. 

- Τετ 23 Ιούλ 2025, 20:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε μπραδερ δεν έχει να σου αποδείξει τίποτα. Όαση ειναι ο αδερφός prist. Ποια υπομονή τελείωσε; Με κάτι άλλους εδώ μέσα δηλαδη τι πρέπει να γίνει με την υπομονή.; Όποτε θέλει, ξέρει και μπορεί ας γράφει να γίνεται και λίγο ωραίο μουχαμπέντι εδω μέσα. Οι καλύτερες σελίδες να διαβάζεις ειναι αυτές ...
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 21:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Να αφήσει τα κουίζ και να πει ποιον.
Τον μοτα δλδ γιατί τον είπε.
Πίεση θέλει ή υπομονή μας τελειωσε
ρε Δαιμονα,τρια (3)ονοματα σου εδωσα πριν λιγες μερες
τι άλλο να κανω,να δωσω τα λεφτα που θελουν,ή το πιστολι στον κροταφο για να υπογραψουν?
περιμενε σε λιγο θα αρχισουν να τα γραφουν
μακαρι ...
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 21:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Λέω να πάω σε εξορκιστή! Δεν έχω σταυρωσει πληροφορία μέχρι τώρα! Ποιός, ο ΠΟΡΚΥ-5, που μέχρι πρότινος ήταν η προσωποποιηση της έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης! Κάτι πρέπει να κάνω συνοπαδοι μου, για να ξαναβρώ τη φόρμα μου..!! Λέω να καλέσω τον Prist64 σε συμβούλιο..!!
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 08:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν δίναμε εμείς 3.5 για τον Kluivert στα 24 του φαντάζομαι τι θα γραφόταν εδώ μέσα.
Με μισή χρονιά στην Πορτογαλία, χρηματηστιριακη κάτω του μυρίου και πήγαν έδωσαν τα κορόιδα 3.5 μύρια. Άχρηστοι κτλπ
Kαλα ας δωσουμε για αρχη 3,5εκ σε καποιον παικτη για αγορα κι μετα συζηταμε αν ειχε κανει ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 11:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου;
Και αν πάμε πχ από τον Σλοβάκο (που δεν με γέμισε το μάτι) σε κάποια πολύ δυνατή περίπτωση χαφ που δεν ψηνόταν πριν ένα μήνα, θα χαλαστει κανένας;
Παντα θα υπαρχει κατι καλυτερο. Νομος. Καποια στιγμη , ειδικα σε θεσεις που εχεις θεμα, πρεπει να παρθει και μια ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 11:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ για τον Ducksch είμαι θετικός πάντως.
Είναι επιθετικός που ταιριάζει στο Lucescuball.
Πρεσάρει, παίζει συνδυαστικά και προσφέρει στην δημιουργία. Δεν είναι, βέβαια, αυτό που λέμε clinical striker αλλά είναι all around επιθετικός με προσφορά σε διάφορους τομείς του παιχνιδιού.
Από τα τελευταία ...
Είναι επιθετικός που ταιριάζει στο Lucescuball.
Πρεσάρει, παίζει συνδυαστικά και προσφέρει στην δημιουργία. Δεν είναι, βέβαια, αυτό που λέμε clinical striker αλλά είναι all around επιθετικός με προσφορά σε διάφορους τομείς του παιχνιδιού.
Από τα τελευταία ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 12:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Συμφωνω. Ο Αραμπι πηγε στον γαυρο στα 32. Τα υπολοιπα ειναι ιστορια.
Για να μην παω στο φετινο ακραιο που πηγε Ναντ στα 38
Για να μην παω στο φετινο ακραιο που πηγε Ναντ στα 38