Η αναζήτηση βρήκε 6 εγγραφές
- Κυρ 22 Ιουν 2025, 00:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΙΚΤΕΣ-ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΠΟΤΕ
Αδιανόητη παιχτάρα, τον Χένρι Γουίλιαμς λες! Στην Μπενετόν Τρεβίζο ήταν. Καλαθομηχανή κανονική!
- Παρ 04 Ιούλ 2025, 15:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Αν είναι δυνατόν ρε πούστη μου. Δηλαδή ποτέ δεν θα εμπιστευτούμε έναν νεαρό για 3ο? Δεν έχω την απαίτηση ούτε για 1ο, ούτε για 2ο, αλλά ούτε και για τρίτο? Τους είδαμε και αυτούς που έρχονται για πρώτους και έχουμε πετάξει έναν σκασμό λεφτά (στα συμβόλαια). Και έχουν νούμερα Σάλμον και Φρούνζα. Όχι ...
- Παρ 04 Ιούλ 2025, 15:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Και διετές παρακαλώ, διότι είχε πει ότι το μονοετές το είχε απορρίψει από την αρχή σαν ενδεχόμενο.PAOKKOMOTINI4 έγραψε: Παρ 04 Ιούλ 2025, 15:52 Είναι καλό παιδί ο Μπράντον και δρομέας μέσα στο γήπεδο
Επίσης καλαμπουρτζής στα αποδυτήρια
Οπότε ας του δώσουν άλλο ένα συμβόλαιο το παλικάρι στα 500.000
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 17:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Πες τα ρε Παγωτατζή γαμώ τον μπελά μου. Εκατοντάδες επιθετικοί υπάρχουν. Ελπίζω να είναι παπάς, άλλωστε πότε πέσαν μέσα οι ΑΡΔ για να πέσουν και τώρα. Ειδικά τώρα ελπίζω να μην πέσουν μέσα!
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Παίδες, προσέξτε εσείς που μένετε Σαλόνικα, με την φόρα που έχει πάρει ο Ιβάν, μην πουλήσει και φιλάθλους μας! Εμείς οι Αθηναίζοι ακόμα δεν κινδυνεύουμε...
Έχουμε σκάσει ρε πούστη μου αν όντως ισχύει... και φαντάζομαι πόσο θα σκάσουν και τον Ρασβάν... Τί στομάχι πρέπει να έχει κι αυτός...
Έχουμε σκάσει ρε πούστη μου αν όντως ισχύει... και φαντάζομαι πόσο θα σκάσουν και τον Ρασβάν... Τί στομάχι πρέπει να έχει κι αυτός...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Μην ασχολείστε ρε παιδιά με τον απεγνωσμένο παρακαλετή προσοχής. Αυτό θέλει. Μην δίνετε σημασία ό,τι κι αν γράψει.