Μετά
ΟΦΗ–ΠΑΟΚ
Κυριακή 25/10, 20:00εκτός
Super League
Μίστερ, στραβά αρμενίζουμεΠοδόσφαιρο · μόλις τώρα
Ηττήθηκε από τον Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 1 ώρ.
Λίσι: «Αποκλειστικός υπεύθυνος είμαι εγώ - Μη αποδεκτή η σημερινή εικόνα»Πρωτάθλημα · πριν 1 ώρ.
Πέλκας: «Απαράδεκτη εικόνα, λάθος νοοτροπία»Πρωτάθλημα · πριν 1 ώρ.
Αδιανόητο κάζο για τον κάκιστο ΠΑΟΚΠρωτάθλημα · πριν 4 ώρ.
Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Καλαμάτα - Στον πάγκο ο ΖίβκοβιτςΠρωτάθλημα · πριν 7 ώρ.
Facts & Figures για το ΠΑΟΚ - ΚαλαμάταΠρωτάθλημα · πριν 8 ώρ.
Με 13 παίκτες στη Λιθουανία ο ΠΑΟΚ – Ποιοι έμειναν εκτός αποστολήςΕυρώπη · πριν 8 ώρ.
Δέδας: «Η Λιετκαμπέλις δεν τα παρατάει ποτέ, χρειάζεται πνευματική ετοιμότητα»Συνεντεύξεις · πριν 10 ώρ.
Απαιτητική έξοδος για τον ΠΑΟΚ Β’Paok b · πριν 10 ώρ.
Μοτιεγιούνας: «Θα παλέψω στο 100% για τον ΠΑΟΚ»Συνεντεύξεις · πριν 10 ώρ.
Αυλαία στην Τούμπα με στόχο την κορυφή για τον ΠΑΟΚΠρωτάθλημα · πριν 10 ώρ.stelykdesperandoPhotisΘα γράψω εγώ κάτι για αρχή. Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ κ. Χούμπ Στέφενς αυτό το θέαμα. Τα περι κάποιοι παίκτες πρέπει να μάθουν να παίζουν 3 παιχνίδια την βδομάδα είναι απλά φτηνή δικαιολογία. ΑΠΑΙΤΩ από εσένα που πληρώνεσαι περισσότερο από όλους τους προπονητές στην Ελλάδα να παρουσιάζεις και ανάλογο σύνολο!! Δηλαδή, να γίνονται επιθέσεις ορθολογικά, να υπάρχει συνοχή στις γραμμές, να παίζουμε σωστό ποδόσφαιρο και ας μην είμαστε η Μπατσελόνα. Αντ' αυτού σε βλέπω να παρουσιάζεις μια ομάδα ολοένα και χειρότερη που βασίζεται αποκλειστικά στις εμπνεύσεις ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ποδοσφαιριστών που προφανώς και έχουν μεγαλύτερη ποδοσφαιρική αξία από αυτούς που πήραμε. Πόσο θα συνεχίζεται αυτό??? Προχθές ήταν ο Βούκιτς, σήμερα ο Βούκιτς, αν αυτό σταματήσει ποιος θα σε ξελασπώσει???? Έτσι δεν πάμε πουθενά...Λες για ροτέισον..που είναι αυτό???? Δηλαδή ο Νέτσιτ είναι χειρότερος από τον Κλάους??? Ο Βούκιτς από τον Λούκας(θέλει 3 Λούκας στην καθησιά του ο Σέρβος παικταράς!)????? Επιπλέον ο Τζιόλης έχει 1 μήνα σέρνεται κυριολεκτικά!! Υπάρχει εναλλακτική η ο Πάμπλο είναι ανεπαρκής και χειρότερος από τον αόρατο Τζιόλη??? Δε θα πω τίποτα για τον Στοχ ο οποίος είναι εξαιρετικός παίκτης, αλλά θέλει να μάθει πολλά στο παιχνίδι του για να φτάσει τον καλύτερο εξτρέμ στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Ποδόσφαιρο κ. Στόχ είναι και η τακτική, το μαρκάρισμα, η κίνηση...Εσύ απλά βαριέσαι...Τι επειδή έβαλες 4 γκόλ με σούτ θα σου πω παικταράς και ο νέος Βιεϊρίνια??? Ο Βιεϊρίνια αγόρι μου βασικός στην εθνική Πορτογαλία παίζει πλέον!!!
ΥΓ. 1)Ωραίος ο Νέτσιτ, ανεβαίνει! Σκόνδρας επίσης πιο έτοιμος από Τζαβέλλα για την πλευρά.
2) Τα λεξοτανίλ θα χρειαστούν και φέτος μάλλον.
-1926
αλλα -1926
δηλαδη για να καταλαβω υπαρχει πουθενα στον κοσμο κανονισμος που να λεει οτι για να εισαι σοβαρη ομαδα δεν πρεπει να σε ξελασπωνουν οι "βετερανοι" οπως λετε παιχτες????
ααα ως τωρα μας ξελασπωνε ο στοχ ειμασταν σοβαροι ε??
σχεδον ολη την χρονια περυσι μας ξελασπωνε ο κλαους αλλα ειναι παιδι μας απο της ακαδημιες δεν κανει για μας.
την αλλη κυριακη αμα μας ξελασπωσει ο λορενς ας πουμε ή ο γκαρσια μη πανυγηρησετε αλλα να κραξετε δεν θα μαστε σοβαρη ομαδα περιμενετε μεχρι να βαλει το γκολ καποιος πιτσιρικας.
αστεια ειναι αυτα που λετε προσεχτε το...
θα με τρελλανετε με τις αποψεις σας ωρες ωρες.
tsapgeoOι παίκτες ήταν εμφανώς κουρασμένοι. Στα θετικά
-Ο Βούκιτς άλλαξε την ροή.
-Πετυχημένες και πάλι οι αλλαγές του Στέφενς.
-Ο Νέσιντ ήταν θετικός.
-Ο Τζιόλης ανέβηκε στο δεύτερο ημίχρονο.
-Ο Βίτορ ήταν αλάνθαστος, δεν έχασε ΟΥΤΕ μια κεφαλιά, ήταν κορυφαίος πέραν του σκόρερ.
- Η μπουτίκ επιτέλους!!! σε ευρωπαικά πρότυπα.
Αρνητικά
-Ο ήλιος!!! Στραβωθήκαμε!
-Συνεχόμενες κακές εμφανίσεις Στόχ.
-Ο διαιτητής και πάλι... Κανένα σπόρι στον ΠΑΟΚ, λάθος οφσάιντ, πολλές κίτρινες.


