Μεταγραφές Χειμώνα 2020

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2020

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Παρ 06 Δεκ 2019, 07:50

04/12:

Mauricio-8- έγραψε:Ανοίξτε το τοπικ με τις μεταγραφές Ιανουαρίου 2020...Παίρνουμε αριστερό εξτρεμ, Επιθετικό και Τερματοφυλακα.. Μάλλον μας χεραιτανε Κάντουρι, Λάμπρου,Πασχαλακης,Ακπομ,Στοχ..



23/11:

Mauricio-8- έγραψε:Οπότε εχουμε:
Out:Πασχαλακης, Πελκας, Στοχ, Κάντουρι,Wernbloom, Λάμπρου, Τσουμπα η Σβιντερσκι.
In:Τερματοφυλακας,Χαφ, Επιθετικός
Ερωτηματικά Γιαννούλης Λημνιός αν πουληθούνε πρέπει να αντικατασταθουνε άμεσα. Οπότε κατά ουσία από αυτούς που είναι Out βασικός δεν είναι κανένας εκτός αν πουληθεί ο Σβιντερσκι.



23/11:

Mauricio-8- έγραψε:
Μαυρο Χιονι έγραψε:Εσύ κανόνισε να αρχίσεις τις παπαντζες πάλι!

Αυτή την φορά θα είμαι σοβαρός και έγκυρος φιλαράκι.



Πάλι 23/11:

Mauricio-8- έγραψε:(...) Θέλουμε έναν Τερματοφυλακα στη θέση του Πασχαλακη που θα πουληθεί. 2ο Η ομάδα θέλει ένα χαφ καθώς ο Μαουρισιο μπορεί το καλοκαίρι να μην είναι εδω(Αν δεν ανανεώσει)2 ο Εσιτι δυστυχώς ακόμη δεν είναι έτοιμος για να παίξει Βασικός.Ενα χαφ έτοιμο από Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποιο γρήγορος να κλείνει χώρους και. Για να τον φωτογραφήσω έναν Κανιάς ποιο νέο θέλουμε εκεί.3 Για να πάρει επιθετικό ο ΠΑΟΚ με διαφορετικά χακτηριστικα από αυτά που έχουμε σίγουρα ένας εκ των Τσουμπα Σβιντερσκι πρέπει να πουληθουνε.Οποτε για να το φωτογραφήσω πουλάς Τσουμπα περνεις Πριγιοβιτς δανεικό. Πιστευω ότι αυτές οι 3 μεταγραφές θα γίνουνε με. Την προϋπόθεση ο ΠΑΟΚ να πουλήσει παίκτες και να λύσει συμβόλαια έτσι ώστε να είναι συν στα έσοδα του από ότι στα έξοδα.Τώρα αν γίνουνε άλλες μεταγραφές είναι εξαρτάται από το τι θα γίνει με Γιαννούλη Λημνιο! Είναι 2 παίκτες που πρέπει να αντικατασταθουμε εμεσα αν πουληθουνε η βάζεις οπότε θες και Αριστερό μπακ και ένα εξτρεμ ακόμη εκτός και αν παίξει ο Λάμπρου εκεί και πάρει την ευκαιρία απτά μαλλιά.




ΚΑΙ ΞΑΝΑ 23/11:

Mauricio-8- έγραψε:(...) Βλέπω τον ποιο καυτό Γενάρη σε θέμα μεταγραφών αποχωρήσεων φέτος.




23/11 (εκτός κι αν είμαι τόσο αγουροξυπνημένος που βλέπω συνέχεια λάθος):

Mauricio-8- έγραψε:Λοιπόν τον Γενάρη κατε εμέ πρέπει να αποχωρήσουνε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο η εξής:1ος Μίροσλαβ Στοχ(Μία αποτυχημένη μεταγραφή του Γιώργη που λάθος δαπανηθηκαν 1.5 εκ για έναν παίκτη που τον πήραμε για Βασικό αλλά ποτέ δεν μπόρεσε να παίξει Βασικός αλλά πολλές φορές ούτε και αλλαγή). 2ος Πόντους Βερνμπλουμ(Μία ακόμη αποτυχημένη μεταγραφή ίσως και λόγω τραυματισμού χρεώνεται Γιώργη ο παίκτης πραγματικός τουρίστας ίσως ίδια κατηγορία με Λεβεκ Χατσεριδη απλά με. Τεράστιο συμβόλαιο αν έχει λίγη τσίπα πάνω του θα λύσει μόνος του το συμβόλαιό του και θα πάει να παίξει σε καμία Σουηδική ομάδα να τελιωνουμε πολύ φασαρία για το τίποτα).3ος Ομάρ Ελ κάντουρι καλός παίκτης αλλά για μικρή ομάδα πολύ ασταθής στην αποδοση του με πολλούς τραυματισμους δεν μπόρεσε ποτέ 3 χρόνια να παίξει Βασικός ούτε στο 8 ούτε πουθενά τον πουλάς κοψοχρονια καθώς δαπανήθηκε επίσης ένα ποσο κοντά στο 1.5εκ)4ος Ζάμπα θα ήτανε πρώτος αλλά μετά τον τραυματισμό του δυστυχώς δεν βλέπω να φεύγει για φέτος.Ατομιστης που παντσ τον ένοιαζε πως θα δειχτει ο ίδιος με διακυμάνσεις στην απόδοση του και ανώριμος δυστυχώς δαπανηθηκαν 2,5 στα σκουπίδια)Και τώρα πάμε στα δύσκολα Πασχαλακης Πελκας Γιαννούλης Λημνιος, θα έρθουνε σίγουρα προτάσεις τους Πουλάς η τους κρατάς?Πασχάλακης ο Τερματοφυλακας που όσα χρόνια και αν περάσουνε ήτανε στην χρυσή φουρνιά του Λουτσεσκου που πήρε το Νταμπλ 34 χρόνια μετά! Ήδη έχει γράψει το όνομα του στην ιστορία της Ομάδας με χρυσά γράμματα αλλά πιστεύω ότι τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο ίδιος το ψάχνουνε για εξωτερικό πιστεύω ότι με μια πρόταση μικρή για τα δεδομένα μπορεί και λίγο ποιο πάνω από 1 εκ σε ομάδα της Ευρώπης ότι ο ΠΑΟΚ θα τον πουλήσει.Ολα τα σημάδια αυτό δείχνουνε(θα υπάρξει άμεσα αντικατάστατης). Πελκας επίσης έχει πλέον φτάσει ταβάνι στην ομάδα άλλο δεν μπορεί όσο και αν την αγαπάει να προσφέρει σε αυτήν.Πιστευω ότι και αυτός θα πουληθεί τώρα τον Γενάρη και με πολύ λιγότερα χρήματα από αυτά που ήθελε πέρυσι ο ΠΑΟΚ απτην Φενερ, έχω την εντύπωση ότι τώρα ο ΠΑΟΚ δε θα έλεγε όχι και σε μια πρόταση 2 με 3 εκ για τον παίκτη.Λημνιος Γιαννούλης θεωρώ ότι θα έρθουνε αρκετές προτάσεις πιστεύω όμως ότι ο ΠΑΟΚ δεν υλυλθσ τους πουλήσει τώρα τον Γενάρη αλλά ίσως το καλοκαίρι εκτός και αν έρθει πρόταση στην ρήτρα που αυτή τη στιγμή 10 Εκ για Γιαννούλη και 15 για Λημνιο μόνο από καμιά Αραβία Κίνα μπορούνε να δώσουνε από τις ομάδες που έχουνε γράφει Μπενφικα, Λατσιο, Γερμανίκες πιστεύω ότι θα είναι πολύ μικρότερες οι προτάσεις χώρις να σημαίνει πχ ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να πει και ΝΑΙ! Δλδ αν έρθει μια πρόταση 8 η 9 εκ για τον Λημνιο η τον Γιαννούλη εκεί είναι θέμα Ιβάν.Προε το παρόν αυτά με τις αποχωρήσεις.
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 46900
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2020

Δημοσίευσηαπό Darkm4n » Παρ 06 Δεκ 2019, 07:51

Για να κάνω και εγώ 1 ρεζουμέ ποδοσφαίρικά πάντα!

1) Πασχαλάκης = τον βλέπω λίγο με no-mood τι θέλω να πω πως έκανε το άλμα της ζωής του από σε εμάς βρήκε 'γκόμενες' δόξα να πάρει γιατί ήταν που πήραμε σαν doubleούχοι μετά από 34-35 χρόνια όσο είμαι εγώ δλδ
άρα πόρισμα :arrow: Να πωληθεί για εμένα και να πάρουμε 1 τετμαρτοφύλακα backup του Zivkovic που τον βλέπω παθιασμένο με την ομάδα μας..

2) El-Kaddouri = έγινε αδερφός ο φόβος και ο τρόμος για τους Γιατρούς της ομάδα αυτά που ήταν να δώσει τα 'δωσε ήρθε εδώ από την Empoli που πήγε εκεί από τo Τορίνο και προηγουμένος Νάπολι γιατί σαν παίχτης είναι Παιχταράς απλά 1είναιΈτσι1είναι γιουβέτσι με μια καλή του ενέργεια.
Πέρυσι χάλασε η μεταγραφή του "για τα εργομετρικά" στην Standard Λιέγης να μπορέσουμε να τον πουλήσουμε τώρα Ιαν να πάρουμε γύρω στο εκατομύριο θα ήταν το καλύτερο και για εμάς και για αυτόν.

3) Πέλκας = Να λέμε την αλήθεια μεταξύ μας το 'παιδί δε μπορεί" το βλέπεται κ εσείς τόσες φάσεις με τον Ajax κάντο εκεί το γκόλ .. μετά με το GayΡο μπήκε πρόσφατο λέω στο 80φεύγα δε μπορεί να πλασάρει έδωσε πάσα τετ-ατετ αντί να δώσει στον Akpom. Μετριότατος ήθελε από πέρυσι να πάει Fenerbahce κτλπ..
Πόρισμα :arrow: τον Πουλάς έφτασε στα 26-27 του μετριότατος όπως λεεί και ο φίλος παραπάνω θα κάνει καλό και για αυτόν που βγήκε από την ακαδημία και σε εμας.

4) Wernbloom = ο Τύπος έπαθε μεγάλη ζημία και παίρνει 1.3 χαρτιά ετησίος συμπεριλαμβάνεται στις προπονήσεις αλλά 'δε μπορεί μετά τον τραυματισμό του΄ να προσφέρει τα αναμενόμενα στην ομάδα μας.
Το ότι 'κάθομαι για μήπως παίξω να με βλέπει το παιδίμου" το βρησκώ στυλ Leveque
Πόρισμα :arrow: αν μπορούμε να τον ξεφορτωθούμε να πάει στο καλό στην Göteborg στα 34 του να κλείσει την καριέρα του.

5) Mauricio = Καλές εμφανίσεις <λίγες> και επειδη δεν είχε συναγωνισμό τον 'κάναν οι αρδ. Παιχταρά' μέτριος και υπερ-κοστολογημένος 1,6χαρτόνια συμβόλαιο βρεθεί ομάδα να δίνει 3-4χαρτιά Αραβίες/Κίνες κτλπ προτιμώ στον φετινος μας ΠΑΟΚ που οδηγούμε με τον Πορτογάλο προπονητή μας σε Πρωτάθλημα τον Augusto με Misic
Πόρισμα :arrow: Τον πουλάς αν 'μπορείς' που σύμφωνα με τον Προπονητή τον χρησιμοποεί (απλά λήγει και το συμβόλαιο του άρα σε λίγες 'μέρες θα διαπραγματεύεται με άλλη ομάδα σαν ελεύθερος)

θες λίγες 4με5(GK) προσθαφαιρέσεις και είμαστε καλά και για το Καλοκαίρι κορμό έχουμε μεγαλώνουμε..!

Κατά εμέ Ποδοσφαιρικά πάντα αν φύγουν οι 5 που είπα θες :arrow: 1 10αρι αντίΠέλκα/1βαρβάτο αρ.εξτρέμ/1 6αρο8αρι και Επιθετικο+Τερματοφύλακα(Αν πωληθεί ο Πασχαλάκης που δε το βλέπω)

Πάντος για πώληση μόνο σχετικά με Swiderski/Akpom/Γιαννούλη ποιο εφικτή βλέπω την μετακίνηση με μεγάλο ποσό του Swiderski προσωπικά κατά εμέ γιατί ο Akpom με τις 'μέτριες εμφανίσεις του τελευταία ματς' δε νομίζω να έρθει πρόταση κοντά στα χαρτιά ρήτραςτου.
Ο Πολωνός βαράει στα αυτιά άρα καμιά Γερμανική ομάδα καυλωμένη διαόλου απίθανο να κινηθεί που το Γερμανικό Πρωτάθλημα φέτος ειδικά έγινε πολύ-ισχυρό.

Αυτά, δε ξέρω αν συμφωνείται η όχι εγώ πάντος 'Ποδοσφαιρικά αυτά βλέπω' στην ομάδα μας που ασχολούμαστε ολοημερός 'τι/πως γιατί'.
''Δούλευε στην σιωπή και άσε την κατάκτηση τίτλων να κάνει θόρυβο''
Άβαταρ μέλους
Darkm4n
 
Δημοσιεύσεις: 3325
Εγγραφή: Πέμ 01 Δεκ 2016, 02:49
Τοποθεσία: MyShadow disappears somewhere in Western-Macedonia

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2020

Δημοσίευσηαπό skalon » Παρ 06 Δεκ 2019, 09:16

Πιστεύω πως ότι κίνηση γίνει θα γίνει με προοπτική καλοκαιριού.
Η ομάδα για φέτος είναι πλήρης και δεν θα ρισκάρουν την οποιαδήποτε αναταραχή.
Ούτως ή άλλως, έχει αποδειχθεί ότι οι μεταγραφές του χειμώνα δεν μπορούν να προσφέρουν άμεσα (πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις φυσικά).

Οι μόνες σίγουρες αποχωρήσεις για εμένα το καλοκαίρι, είναι αυτοί των οποίων τελειώνουν τα συμβόλαια, ήτοι Μαουρίσιο και Βέρνμπλουμ, οι οποίοι είναι μάλλον και υπεράριθμοι.

Ουσιαστικά κενό υπάρχει μόνον στο μπακ-απ του αριστερού μπακ, το οποίο όμως εκτιμώ ότι καλύπτεται εκ των έσω (με Ροντρίγκο, Βιειρίνια και Κρέσπο).

Συμπέρασμα: Δεν περιμένω μεταγραφικές κινήσεις για τον Ιανουάριο, παρά μόνον:
- αν αποχωρήσει (πουληθεί) κάποιος βασικός παίκτης (Πασχαλάκης, Ακπομ, Σβιντέρσκι, Λημνιός, ...)
- αν βρεθεί στην αγορά, με φυσιολογική τιμή, παίκτης που να λογίζεται βασικός για το επόμενο έτος (κομμάτι δύσκολο)
Άβαταρ μέλους
skalon
 
Δημοσιεύσεις: 2233
Εγγραφή: Κυρ 12 Φεβ 2017, 22:10

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2020

Δημοσίευσηαπό Nikos 74 » Παρ 06 Δεκ 2019, 10:27

Διάβαζα πριν λίγο για έναν Βαγιαννίδη που έπαιξε χθες στο Παναθηναϊκός - Παναχαικη και έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση. Αυτός είναι δεξί μπακ 18 ετών και το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι. Ο Παναθηναϊκός του προτείνει ανανέωση και ο παίκτης δεν ανανεώνει, και το ενδιαφέρον είναι πως γράφουν πως ο ΠΑΟΚ παρακολουθεί τον παίκτη. Μάλιστα είχε μάνατζερ εκείνον τον απαράδεκτο τον Αποστολοπουλο και τον άλλαξε πρόσφατα.
Nikos 74
 
Δημοσιεύσεις: 1424
Εγγραφή: Τρί 20 Νοέμ 2018, 19:48

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2020

Δημοσίευσηαπό goran 64 » Παρ 06 Δεκ 2019, 11:30

Με όσα έχουμε δει εδώ και 4 αγωνιστικούς μήνες, ο προπονητής δείχνει να μην υπολογίζει κάποιους παίχτες...
Τέλειο θα είναι να αντικατασταθούν αυτοί, με άλλους, των οποίων τα χαρακτηριστικά θα ταιριάζουν καλύτερα...
Ελπίζω να έχει γίνει η κατάλληλη προεργασία, ώστε αυτό να γίνει πράξη και να δούμε πλέον ομαδική βελτίωση...

Όσο για το θέμα του ffp, εφ όσον αποτελεί τροχοπέδη, με τον νέο νόμο και το 22% της εφορίας, τώρα θα υπάρχει τρόπος να εξοικονομηθεί επιπλέον χώρος στο μπάτζετ της ομάδας, αφήνοντας και τους πάντες ικανοποιημένους...
Με ανανέωση όλων των ήδη υπαρχόντων συμβολαίων, όπως έχουν σε διάρκεια και με 10% αύξηση των καθαρών αποδοχών, που αποκομίζουν οι παίχτες, η ομάδα μπορεί να εξοικονομήσει ένα 22+% της συνολικής αξίας τους..

Παράδειγμα:
Συνολική "καθαρή" αξία συμβολαίων: 15.000.000 + εφορία 45% = "μικτή" αξία συμβολαίων: 27.272.727...
Συνολική "καθαρή" αξία συμβολαίων: 16.500.000 + εφορία 22% = "μικτή" αξία συμβολαίων: 21.153.846...
"Κέρδος": 6.118.881...

Υ.Γ. Τα ποσά είναι υποθετικά...Μια ιδέα αναφέρω...Μην το δέσουμε, όμως και κόμπο ότι και καλά θα γίνει έτσι...
Παλεύω ασταμάτητα. Αντιστέκομαι στην αδικία. Οργανώνομαι συνέχεια. Κατακτώ, μόνο τίμια. = Π.Α.Ο.Κ.
Χρηστάρα, ζεις μέσα στην καρδιά μου, ώσπου να ξανανταμώσουμε, στου Παραδείσου τα τσιμέντα....
Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολλή....
Άβαταρ μέλους
goran 64
 
Δημοσιεύσεις: 27004
Εγγραφή: Δευτ 05 Οκτ 2015, 15:20
Τοποθεσία: Πόλη του Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2020

Δημοσίευσηαπό Mauricio-8- » Παρ 06 Δεκ 2019, 12:23

Για να έρθει επιθετικός πρέπει ένας από τους 2 που έχουμε να πουληθεί περισσότερες πιθανότητες δίνω για Ακπομ όπου ψαχνόμαστε και εμείς να τον δώσουμε.Δε θα ήθελα επιστροφή Πριγιο θεωρώ ότι ο κύκλος του στην ομάδα έκλεισε.Θελω έναν φορ παικταρα λίγο ποιο έμπειρο από αυτούς που έχουμε κοντά στα 30 να κενταει και μέσα και έξω απτή περιοχή και να έχει παίξει Ισπανία Αργεντινή και Τουρκία...
Άβαταρ μέλους
Mauricio-8-
 
Δημοσιεύσεις: 1533
Εγγραφή: Δευτ 24 Δεκ 2018, 13:16

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2020

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Παρ 06 Δεκ 2019, 12:32

Δύσκολα θα πουλήσουμε παίκτη γιατί έχουμε υψηλές ρήτρες:
1. Πασχαλάκης 8 μύρια
2. Γιαννούλης 10
3. Ingason 20
4. Πέλκας 10
5. Λμηνιός 15 μύρια
6. Diego Biseswar 3
7. Chuba Akpom 15
8. Swiderski 20

Το συμβόλαιο του Λάμπρου τελικά δεν περέχει ρήτρα, ενώ αρχικά είχαν πει για ρήτρα 10 μυρίων.
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
 
Δημοσιεύσεις: 89885
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2020

Δημοσίευσηαπό Mauricio-8- » Παρ 06 Δεκ 2019, 13:30

Δεν υπάρχει περίπτωση να πουλήσουμε στις ρητρες καθώς ψάχνουνε έσοδα! Ο Ακπομ Πελκας με 3εκ ο καθένας φεύγουνε.
Άβαταρ μέλους
Mauricio-8-
 
Δημοσιεύσεις: 1533
Εγγραφή: Δευτ 24 Δεκ 2018, 13:16

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2020

Δημοσίευσηαπό Dimg4 » Παρ 06 Δεκ 2019, 13:33

Mauricio-8- έγραψε:Για να έρθει επιθετικός πρέπει ένας από τους 2 που έχουμε να πουληθεί περισσότερες πιθανότητες δίνω για Ακπομ όπου ψαχνόμαστε και εμείς να τον δώσουμε.Δε θα ήθελα επιστροφή Πριγιο θεωρώ ότι ο κύκλος του στην ομάδα έκλεισε.Θελω έναν φορ παικταρα λίγο ποιο έμπειρο από αυτούς που έχουμε κοντά στα 30 να κενταει και μέσα και έξω απτή περιοχή και να έχει παίξει Ισπανία Αργεντινή και Τουρκία...


Ασε τι θες. Ενημερωσε μας
Dimg4
 

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2020

Δημοσίευσηαπό goran 64 » Παρ 06 Δεκ 2019, 13:37

Mauricio-8- έγραψε:Δεν υπάρχει περίπτωση να πουλήσουμε στις ρητρες καθώς ψάχνουνε έσοδα!
Ο Ακπομ Πελκας με 3εκ ο καθένας φεύγουνε.

Αλήθεια?
Μεταχρονολογημένη Black and White Friday και η ΠΑΕ, λοιπόν?
Παλεύω ασταμάτητα. Αντιστέκομαι στην αδικία. Οργανώνομαι συνέχεια. Κατακτώ, μόνο τίμια. = Π.Α.Ο.Κ.
Χρηστάρα, ζεις μέσα στην καρδιά μου, ώσπου να ξανανταμώσουμε, στου Παραδείσου τα τσιμέντα....
Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολλή....
Άβαταρ μέλους
goran 64
 
Δημοσιεύσεις: 27004
Εγγραφή: Δευτ 05 Οκτ 2015, 15:20
Τοποθεσία: Πόλη του Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2020

Δημοσίευσηαπό tolis01 » Παρ 06 Δεκ 2019, 13:56

Καλοκαίρι θα καθαρίσει το ρόστερ σίγουρα (Μαουρίσιο, ίσως Βερν).
Τώρα φαντάζομαι ο κόουτς τών θέλει τον Ομάρ.

Κανένας δε θα φύγει στη ρήτρα.
Στοχ προφανώς περισσεύει άμεσα και τώρα. (κρίμα)

Δεν γνωρίζουμε και τι έχουν κοιτάξει για είσοδο, έτσι ώστε να πάρουμε μια ιδέα ποιοι άλλοι κομβικοί ίσως χαιρετήσουν τώρα (Πασχαλάκης πολύ πιθανόν). Αν ο Ζαμπά δεν είχε τραυματιστεί στο φιλικό με Δράμα, τον είχα για 1ο υποψήφιο.
Λοιπὴ δ' ἐστὶ τῆς Εὐρώπης ἥ τε Μακεδονία καὶ τῆς Θρᾴκης τὰ συνεχῆ [ τα]ύτῃ μέχρι Βυζαντίου καὶ ἡ Ἑλλὰς καὶ αἱ προσεχεῖς νῆσοι.Ἔστι μὲν οὖν Ἑλλὰς καὶ ἡ Μακεδονία· ... Εἶτα μετ' ὀλίγα μέμνηται Κυψέλων καὶ τοῦ Ἕβρου ποταμοῦ.Καταγράφει δὲ καί τι σχῆμα παραλληλόγραμμον,ἐν ᾧ ἡ σύμπασα Μακεδονία ἐστίν.
Άβαταρ μέλους
tolis01
 
Δημοσιεύσεις: 6099
Εγγραφή: Δευτ 05 Οκτ 2015, 14:22
Τοποθεσία: Franconia

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2020

Δημοσίευσηαπό marley 4 » Παρ 06 Δεκ 2019, 14:52

Nikos 74 έγραψε:Διάβαζα πριν λίγο για έναν Βαγιαννίδη που έπαιξε χθες στο Παναθηναϊκός - Παναχαικη και έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση. Αυτός είναι δεξί μπακ 18 ετών και το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι. Ο Παναθηναϊκός του προτείνει ανανέωση και ο παίκτης δεν ανανεώνει, και το ενδιαφέρον είναι πως γράφουν πως ο ΠΑΟΚ παρακολουθεί τον παίκτη. Μάλιστα είχε μάνατζερ εκείνον τον απαράδεκτο τον Αποστολοπουλο και τον άλλαξε πρόσφατα.



εχει κλεισει στην μονακο
λενε πως ειναι μεγαλο ταλεντο
marley 4
 
Δημοσιεύσεις: 2992
Εγγραφή: Δευτ 15 Μαρ 2010, 19:17

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2020

Δημοσίευσηαπό stanilas14 » Παρ 06 Δεκ 2019, 15:02

με το νεο φορολογικο εχουμε καβαντζα 9 εκ ευρο ... με αυτα τα λεφτα φερνουμε 2-3 παιχταραδες και ειμαστε κομπλε , εννοείτε δεν φευγει κανεις εκτος αμα θελει ο μπισεσβαρ να φυγει τον παω εγω αεροδρομιο
stanilas14
 
Δημοσιεύσεις: 284
Εγγραφή: Σάβ 27 Ιούλ 2019, 18:15

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2020

Δημοσίευσηαπό Argaliad » Παρ 06 Δεκ 2019, 15:04

Κατω τα χερια απο τον Ακπομ ρε που να παει να φυγει. Επισης αμα φυγει και ερθει ο Prijo θα εχουμε δυο killers και κανεναν complete Forward οπως ειναι ο Akpom. Προσωπικα η δυαδα που εχουμε μαρεσει. Η αληθεια ειναι δεν θα με χαλουσε ενας Prijo εχει δειξει οτι ειναι τεραστιος Scorer και σε σημαντικα ματς θα μπορουσε να μας κλειδωσει το πρωταθλημα. Εχει δυσκολο παζλ ο Abel προσωπικα δεν ξερω τι εχει στο μυαλλο του και ουτε μπορω να πω με ευκολια τι χρειαζομαστε. Ενας Oliveira στυλ παιχτης στα χαφ δεν θα με χαλουσε καθολου. Επισης με Πελκα και Bise να ειναι deforme θα σκεφτομουν γενικα αναβαθμηση ενος παιχταρα πισω απο τα φορ αλλα μαλλον καλυτερα για καλοκαιρι. Αντε να δουμε δεν πιστευω να γινουν τρελες αλλαγες στο ροστερ και ο Abel οπως ο Luce θα θελει ομοιογενεια με μικρες πινελιες ποιο πολυ ανενεργοι παιχτες μας οπως Stoch λογικα θα φυγουν. Πασχαλακης το θεωρω λαθος να την κανει μια χαρα ειναι για αλλαγη αυτην την στιγμη που να μπαινουμε σε περιπετειες
Άβαταρ μέλους
Argaliad
 
Δημοσιεύσεις: 1148
Εγγραφή: Δευτ 21 Μάιος 2018, 18:36

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2020

Δημοσίευσηαπό PAOK_Antarctica » Παρ 06 Δεκ 2019, 15:08

Ο πριγιο να έρθει με τα χρήματα που θα έπαιρνε παίκτης ανενεργός στην Αραβία, με 2-3 γκολ στο τοπικό πρωτάθλημα και το επιτευγμα του πρώτου σκόρερ πριν 2 χρόνια σε υπανάπτυκτο πρωτάθλημα.

Όχι με τα λεφτά που έπαιρνε πριν.
Ασπρόμαυρη Ανταρκτική
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica
 
Δημοσιεύσεις: 15434
Εγγραφή: Τετ 11 Δεκ 2013, 17:13
Τοποθεσία: Νότιος Πόλος

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μεταγραφολογία

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες