Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευσηαπό Maximus » Τετ 29 Ιαν 2020, 10:03

Δεν θα απορούσα,αν μάθαινα, ότι όλο αυτό συνέβη από μεριά μας για κάποιο άλλο λόγο...
Άβαταρ μέλους
Maximus
 
Δημοσιεύσεις: 5944
Εγγραφή: Παρ 24 Απρ 2009, 08:58
Τοποθεσία: Σε ενα δυαρακι με παντοφλα και φασκομηλο...

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευσηαπό joshua » Τετ 29 Ιαν 2020, 10:03

Με το μόνο από τα μέλη που μειοψήφησε και ψήφισε «υπέρ» μας δεν μπόρεσε να επικοινωνήσει κανείς έστω και off the record? Γιατί πρέπει να τρώμε στη μάπα μόνο Μαρουπες και Αρκούδες; Τονίζω και πάλι το off the record έστω και μόνο για άντληση πληροφοριών.
Time to get it, before you let it get to you
Here he comes now, stick to your guns and let him through
Άβαταρ μέλους
joshua
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 24065
Εγγραφή: Σάβ 15 Μάιος 2010, 19:33

Re: Προπαγάνδα και

Δημοσίευσηαπό Sick Bastard » Τετ 29 Ιαν 2020, 10:04

Piero έγραψε:Μια πηγή που έχω μου λέει ότι όντως έχουμε κάνει μαλακιά , αθώωση πλήρης δεν παίζει

Gesendet von meinem Redmi Note 8 Pro mit Tapatalk


Θα σου λεγα κάτι για την πηγή σου και που να την βάλεις
αλλά σέβομαι
ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ
ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ ΟΙ ΜΑΝΕΣ.
ΚΚ2020: "Θα φροντίσουμε να σχεδιάσουμε μια ομάδα που δεν θα χαμηλώσει τον πήχη και στόχοι μας θα είναι το νταμπλ κάθε χρόνο. Στόχος μας θα είναι να αυξήσουμε τα έσοδα και όχι να μειώσουμε τα έξοδα".
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard
 
Δημοσιεύσεις: 11465
Εγγραφή: Τρί 19 Οκτ 2010, 11:00

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευσηαπό mbison » Τετ 29 Ιαν 2020, 10:08

Λειτουργούμε χωριάτικα δυστυχώς, είμαστε 100 χρόνια πίσω.
Όπως είπε κ ο cellofan, follow the money του ολυμπιακού. Δεν υπάρχει νομικό επιτελείο να κάνει καταγγελία για παράνομες δοσοληψίες του ολυμπιακού? Ο Κούγιας πώς πληρώνεται ως δικηγόρος του Μαριδάκη κ ταυτόχρονα είναι πρόεδρος της Αελ και παίζει εναντίον του εργοδότη του. Ο Καρυπίδης τα ίδια.
Με Μπιρδα κ Μαυρομματη δεν γαμησε κανεις.
Άβαταρ μέλους
mbison
 
Δημοσιεύσεις: 5169
Εγγραφή: Παρ 07 Μαρ 2014, 09:22

Re: Προπαγάνδα και

Δημοσίευσηαπό keep_paokizein » Τετ 29 Ιαν 2020, 10:08

V-olakiotis έγραψε:Γιατί να μην κάνουμε μήνυση στον Αυγενακη keep paokizein;

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!


Φίλε Volakiotis Θεωρητικά θα μπορούσαμε. Επί του πρακτέου δε θα είχε καμία τύχη και σε επίπεδο εντυπώσεων θα βγαίναμε ζημιωμένοι. Πολιτική είναι η ευθύνη κι αυτή την εισπράττει και ο Αυγενάκης και η κυβέρνηση. Κυρίως η κυβέρνηση. Την παρούσα βέβαια στιγμή, γιατί δείξαμε ότι εύκολα ξεχνάμε σαν λαός.
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein
 
Δημοσιεύσεις: 590
Εγγραφή: Δευτ 10 Δεκ 2007, 19:24
Τοποθεσία: Kατερινη

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευσηαπό tsou » Τετ 29 Ιαν 2020, 10:13

mbison έγραψε:Με Μπιρδα κ Μαυρομματη δεν γαμησε κανεις.


κάθε άλλη ανάλυση είναι περιττή.
Άντε, και του χρόνου ουεφάκι ρε.
Άβαταρ μέλους
tsou
 
Δημοσιεύσεις: 2181
Εγγραφή: Τρί 17 Αύγ 2010, 16:34
Τοποθεσία: Βρυξέλλες

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευσηαπό Thanos Germany » Τετ 29 Ιαν 2020, 10:16

Ο Ολυμπιακός ξέρουμε ποιος ειναι δεν το μάθαμε εχθές... Το θέμα είναι τι γύρευε η νομική ομάδα του ΠΑΟΚ σε μια δική που από ότι φάνηκε και από την αρχή ήταν στημένη... Αυτή η αμυντική γραμμή της παε μας πλήγωσε πρόπερσι με τον κομινη και δυστυχώς βλέπω να επαναλαμβανετε το έργο και φέτος .... Του χρόνου θα βγάλουν κάτι για τον Παναιτωλικό και σε δύο χρόνια θα πουν για το μπατζανακι του Γιωργάκη που έχει ποσοστά στο δημαρχείο του Βόλου.... Γιατί να μην το κάνουν? Ολυμπιακός είσαι κυβέρνηση έχεις τα ΜΜΕ έχεις ότι θέλεις κάνεις.... Αυτή την στιγμή σε όποια σελίδα και να πας γίνετε χαμός από οπαδούς άλλον ομάδων που ζητάνε να εφαρμοστεί ο νόμος και να μην μας κάνει την "χάρη" η κυβέρνηση με τον νέο νόμο... Για μια υπόθεση που από την αρχή μέχρι το τέλος ήταν στημένη...την ώρα που ο ολυμπιακός είναι σε κάθε σκάνδαλο μπλεγμένος με έναν πρόεδρο που απαγορεύετε να ασχολείται με το ποδόσφαιρο και κάνει κουμάντο στα τηλεοπτικά και (οικονομικά) των μισων ομάδων... Και η γραμμή μας και η φωνή που βγάζουμε προς τα έξω είναι της πλάκας... Τόσο της πλάκας που ένας κακοπροερετος θα μπορούσε να πει ότι και εμείς συμμετέχουμε σε αυτή την φαρσοκωμωδία

Όσο για την απόφαση η εισήγηση περίμενε κανείς κάτι άλλο

Από που να ξεκινήσουμε από το ραντεβού του αυγενακη με την μισή ΕΟ του Ολυμπιακού μια μέρα πριν το ντέρμπι... Για την είδηση που βγήκε το ίδιο βράδυ μετα το ντέρμπι από το one channel .. Για της αλλαγές που έγιναν στην εεα λίγες μέρες πριν την εκδίκαση.... Με μέλη από τον Πειραιά!!!!!!!!!! Με κάτι τραπεζικούς λογαριασμούς που υποκλαπηκαν από κάτι ανώνυμους... Τι περιμένατε?

Επειδη είμαι και ανώμαλος παρακουλουθουσα κάτι αποσπάσματα από εκπομπές του Γεωργίου και των τσουκαλαδων που μιλούσαν ήδη πριν γίνει η εκδίκαση για σίγουρη τιμωρία του ΠΑΟΚ... Και ότι δεν έχουμε καμία ελπίδα και ότι θα παρακαλάμε την κυβέρνηση να μας σώσει και κάτι άλλες αηδίες.... Μια δυο εβδομάδες αργότερα και μετά το παιχνίδι κόντρα στην αεκ έγραφαν κάτι αρθρογράφοι της αεκ ότι στο τέλος ο ΠΑΟΚ ούτε 2ος δεν θα βγει την ώρα που είχαμε καμία 15 βαθμούς διαφορά και λιγότερα από 10 παιχνίδια να παιχτούν.... Δεν ξέρω παιδιά τι λέτε εσείς αλλά πολλές συμπτώσεις μας έτυχαν τώρα τελευταία....

Γνώμη μου.... Αν είναι να συμμετέχουμε σε ένα πρωτάθλημα που ξέρεις ακόμα και αν κάνεις 30 νίκες ότι δεν θα πάρεις τον τίτλο τότε για ποιον λόγο να συμμετέχουμε....

Την ώρα που γράφουμε αυτά ο μελλισανιδης παίρνει την μια ένωση μετά την άλλη για να βγάλει δικό του (ίσως και δικό τους) πρόεδρο στην επο

Καλώς ήρθατε στον μαγικό κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου
Thanos Germany
 
Δημοσιεύσεις: 8
Εγγραφή: Παρ 23 Αύγ 2019, 23:48

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευσηαπό sourmenetes » Τετ 29 Ιαν 2020, 10:17

keep_paokizein έγραψε:Καλημέρα. Δεν γράφω συχνά στο φόρουμ, επειδή όμως διαβάζω και διαπιστώνω ότι υπάρχει μια σύγχυση με τα νομικά ζητήματα της υπόθεσης και εξαιτίας αυτής παρανοήσεις σε ότι αφορά σε συμπεριφορές, αξιολογήσεις και συμπεράσματα, θα μου επιτρέψετε και με την ιδιότητά μου ως νομικού να γράψω δυο τρεις αράδες.
1. Η ΕΕΑ συνέταξε την επίμαχη εκθεση.
2. Εκρινε ότι υπάρχει πολυμετοχικότητα.
3. Μόλις η έκθεση καθαρογραφεί θα αποσταλεί στο πειθαρχικό όργανο της σούπερλιγκ.
4. Το πειθαρχικό όργανο της σούπερλιγκ που απαρτίζεται από έναν πρωτοδίκη, τακτικό δικαστή θα δικάσει την υπόθεση στην ουσία της και αν κρινει ότι υπάρχει πολυμετοχικότητα θα επιβάλει την προβλεπόμενη ποινή.
5. Η μόνη προβλεπόμενη ποινή σήμερα είναι ο υποβιβασμός. Αν ψηφιστεί η τροπολογία θα είναι η αφαίρεση 5-10 βαθμών.
*** Επομένως δεν υπάρχει καμία περίπτωση συνδιαλλαγής ώστε να μην δικαστεί η υπόθεση και να τιμωρηθούμε με αφαίρεση βαθμών αντι για υποβιβασμό και να κλείσει η υπόθεση. Η υπόθεση θα δικαστεί στην ουσία της έτσι κι αλλιώς. Κι ο διακαστής θα κρίνει αρχικά αν η ΠΑΕ είναι αθώα ή ένοχη (το απλουστεύω για να γίνει κατανοητό.) Η επιβολή της ποινής, όποια κι αν προβλέπεται, έπεται της κρίσης περί ενοχής.
6. Κατά της απόφασης του πειθαρχικού οργανου της σούπερλιγκ υπάρχει η δυνατότητα άσκησης έφεσης στην τριμελή επιτροπή της ΕΠΟ που αποτελείται από τρεις εφέτες, τακτικούς, δικαστές.
7. Η επιτροπή της ΕΠΟ θα λάβει την τελεσίδικη απόφαση για την ουσία της υπόθεσης και αν είναι καταδικαστική θα επιβάλει την ανάλογη ποινή.
8. Κατά αυτής της απόφασης ίσως υπάρχει δυνατότητα προσφυγής στο CAS. Δεν έχω ακόμα ξεκάθαρη νομική αποψη επ' αυτού.
*** Ολα τα παραπάνω είναι η διαδικασία για την εξέταση της υπόθεσης στην ουσία της και θα ακολουθηθεί ανεξάρτητα από την τροπολογία.
Στην υπόθεση υπάρχει και ένα τυπικό ζήτημα που αφορά τη σύνθεση της ΕΕΑ. Ο Αυγενακης διόρισε τα δύο μέλη της επιτροπής, χωρίς όμως να το γνωστοποιήσει και να λάβει την έγκριση της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής. Αυτό καθιστά παράνομη τη σύνθεση και ανυπόστατη την απόφαση-έκθεση.
9. Για το ζήτημα αυτό αρμόδια είναι τα διοικητικά δικαστήρια στα οποία μπορεί να προσφύγει η ΠΑΕ.
Η ΠΑΕ μπορεί να προσφύγει στην τακτική διοικητική δικαιοσύνη για το τυπικό ζήτημα της παρανομης σύνθεσης. Δεν μπορεί όμως να προσφύγει εκεί για την ουσία της υπόθεσης, διότι απαγορεύεται από το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου κι αν συμβεί προβλέπεται τιμωρία. Η ουσία όμως εξετάζεται από τα πειθαρχικα όργανα σουπερλιγκ και ΕΠΟ, όπως αναλυτικά περιέγραψα παραπάνω.

Ψυχραιμία χρειάζεται και υπομονή, την οποία η οικογένεια Σαββίδη φαίνεται να διαθέτει και να ειναι γαιδουρινή.
Αυτό ακριβώς!!

Ωραιος keep!!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΠΑΟΚ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ
Οι μνημες μας ακολουθουν...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 27830
Εγγραφή: Δευτ 21 Σεπ 2009, 21:39
Τοποθεσία: sourmena

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευσηαπό teod1980 » Τετ 29 Ιαν 2020, 10:22

Πραγματικά οι τελευταίες 48 ώρες εδώ μέσα είναι μνημείο κλαψομουνίασης, αυτομαστιγώματος, μεμψιμοιρίας, μιζέριας και δείγμα ότι δε μας αξίζει τίποτα.

Όποιος ξαναγράψει ότι έχουμε κάνει μαλακία για μένα είναι ύποπτος.

Στην, δε θα γράψω κολομβία γιατί θα τη θίξω, κωλοχώρα που βρισκόμαστε θα μας δίκαζαν και για ένα χαρτί που τραυμάτισε κάποιον....ουπς αυτός όντως έχει γίνει.....και εσείς κάθεστε και ψάχνεται τι κάναμε λάθος...

Δε φταίμε και δεν είμαστε ένοχοι. ΤΕΛΟΣ.

Ψηλά το κεφάλι ότι και να γίνει και συσπείρωση.
Π.Α.Ο.Κ.
Άβαταρ μέλους
teod1980
 
Δημοσιεύσεις: 8110
Εγγραφή: Παρ 01 Φεβ 2008, 19:27
Τοποθεσία: Τούμπα, Θεσσαλονίκη

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευσηαπό klainmein » Τετ 29 Ιαν 2020, 10:24

ΩΡΑΙΑ ρε teod ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΑΨΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΒΑΝ, ΑΛΛΑ ΈΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ:

Ο Αυγενακης διόρισε τα δύο μέλη της επιτροπής, χωρίς όμως να το γνωστοποιήσει και να λάβει την έγκριση της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής. Αυτό καθιστά παράνομη τη σύνθεση και ανυπόστατη την απόφαση-έκθεση.

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ SDNA ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥΣ!!!!
23/12/2019 !!!!!!
ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΧΑΖΟΔΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΡΕ ΙΒΑΝ, ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΝ ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ;;; Π Α Ν Τ Α ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ;;; ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΙΣ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ

ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΝΟΜΙΚΟ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΔΗΛΑΔΗ :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard:
ΕΙΝΑΙ Η' ΣΤΗΜΕΝΟΙ Η' ΒΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ
klainmein
 
Δημοσιεύσεις: 1300
Εγγραφή: Τρί 01 Ιαν 2008, 15:35

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευσηαπό Immemoric » Τετ 29 Ιαν 2020, 10:28

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
Immemoric έγραψε:Προσπαθώ να ποστάρω και δεν ποστάρεται. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον λογαριασμό μου ή κόβεται το το ποστ μου?




Τα πρώτα 150 posts των νέων μελών χρειάζονται έγκριση.

Αναφέρεται και στους κανόνες του φόρουμ, που αγνοούνται περισσότερο κι από το πρώτο r στο Marlboro!


lol Με το μπαρδόν
Άβαταρ μέλους
Immemoric
 
Δημοσιεύσεις: 2115
Εγγραφή: Δευτ 04 Νοέμ 2019, 17:22

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Τετ 29 Ιαν 2020, 10:32

obanebane έγραψε:Μα η απόφαση-εισήγηση της ΕΕΑ χάθηκε όσο γρήγορα βγήκε, δεν ενδιαφέρει πλέον αφού προχώρησε η κυβέρνηση σε τροπολογία.
Δηλαδή θα δικαστουμε με βάση την τροπολογία και όχι με βάση την απόφαση.

Εξ όσων συμπεραίνω η τροπολογία διαφοροποιεί μόνο τις ποινές. Τις διαδικασίες όχι.
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
 
Δημοσιεύσεις: 89927
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευσηαπό klainmein » Τετ 29 Ιαν 2020, 10:38

Από ΨΥΧΡΑ:

Δειτε μια ωραία σειρά πραγμάτων

- Ο Μαρινάκης, φίλος, κουμπάρος και σπόνσορας της κυβέρνησης ΝΔ και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός
δικάζεται αύριο για στημένα ματς και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης

- Ο Μαρινάκης (φίλος, κουμπάρος και σπόνσορας της κυβέρνησης ΝΔ και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός)
είναι δεδομένο πως θα τιμωρηθεί αφου υπάρχουν πάνω απο 10.000 ωρες απομαγνητοφωνημενων συνομιλιών που τον καίνε χωρίς αμφιβολία.
Μαζί και η ΠΑΕ Ολυμπιακός η οποία θα πρέπει να υποβιβαστεί βάσει νόμου.

- Η κυβέρνηση της ΝΔ (της οποίας φίλος, κουμπάρος και σπόνσορας ειναι ο υπόδικος Μαρινάκης ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός ),
ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αλλά ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΟΜΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ για να τον σώσει.

Τι έχουμε μετά?

- Ο Μαρινάκης (φίλος, κουμπάρος και σπόνσορας της κυβέρνησης ΝΔ) και η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταγγέλλουν στην Επιτροπή Επαγγελματικου Αθλητισμού (ΕΕΑ) την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για συνιδιοκτησία της ΠΑΕ Ξάνθης, επειδή κάποιος τριτοανήψι του Ιβαν αγόρασε το Σαλέ του ιδιοκτήτη της Ξάνθης(!!) που απο μονο του και βασει νομου δεν στοιχειοθετεί τιμωρία.
Η συνιδιοκτησία ,αν αποδεικνυόταν, ειναι αδίκημα που τιμωρείται με υποβιβασμό.
Τα στοιχεία , σύμφωνα με δηλώσεις τους, υποτίθεται τα είχαν απο το καλοκαίρι.
Δεν τα εμφάνισαν τότε, αλλά μονο οταν ο ΠΑΟΚ πέρασε μπροστα στη βαθμολογία και λίγο πριν την δίκη για τα στημένα στο ποδόσφαιρο στην οποία ο Μαρινάκης, (φίλος, κουμπάρος, σπόνσορας της κυβέρνησης ΝΔ και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός) εμφανίζεται ο εγκέφαλος της εγκληματικής οργάνωσης.
Συμπτωματικό γεγονός 1.

- η ΕΕΑ είναι δεδομένο πως με βασει τα στοιχεία που είχει δε μπορεί να καταδικάσει ΠΑΟΚ και Ξάνθη.

- Ο Λευτερης Αυγενάκης, υφυπουγός αθλητισμος, διοικητικά υπεύθυνος για την ΕΕΑ, κολλητός των στελεχών της ΠΑΕ Ολυμπιακός,και του Μαρινάκη που είναι φίλος, κουμπάρος και σπόνσορας της Κυβέρνησης ΝΔ, αλλάζει δύο μέλη της επιτροπής ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΟΒΑΡΗΣ ΑΥΤΗΣ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ, βάζοντας 2 άτομα δικής του επιλογής που ζουν και εργάζονται στον Πειραιά
Τους κυρίους Τζουλάκη και Φαραντούρη.
Συμπτωματικό γεγονός 2.
ο Αυγενάκης ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ για την αλλαγή αυτη.
Ξεχασε...

- Για το αρχείο σας κρατήστε πως ο κυριος Τζουλάκης το 2006 ώς τότε εισαγγελέας Εφετών Κρήτης, κατέθετε ως ύποπτος µεταξύ άλλων για δωροδοκία και παράβαση καθήκοντος. Φέρεται να είχε παραλειφθεί εκείνο το διάστηµα από τις προαγωγές µετά τις καταγγελίες για έκνοµη συµπεριφορά και ειχε τεθεί σε προσωρινή Αργία για φοροδιαφυγη τεραστιου ποσού.
Ο Τζουλάκης ηταν επι 20ετία στα Χανία, πατρίδα του μαρινάκη, Μητσοτάκη
Συμπτωματικό γεγονός 3.

- ο Τζουλάκης μάλιστα τοποθετηθηκε ως Πρόεδρος της ΕΕΑ καθότι η ψηφος του προέδρου σε περιπτωση ισοψηφίας μετρα διπλή.
Καρασυμπτωματικό γεγονός 4.

- Απο τα 7 μέλη της επιτροπής , στη κρίσιμη συνεδρίαση για τη ψηφοφορία , ο ένας δε κλήθηκε ποτέ, γιατί είπαν "πως δεν ερχεται συχνα, αρα γιατι να τον καλέσουμε"
Συμπτωματικό γεγονός 5.

- Με ψήφους 3-2 αποφασίζουν "συνιδιοκτησία" και ο ΠΑΟΚ πρεπει να υποβιβαστει.
Οι δυο απο τους τρεις ψηφους ειναι απο τα μέλη της ΕΕΑ που διορισε ο υφυπουργός Αυγενάκης εν τω μεσω της εκδίκασης
Συμπτωματικό γεγονός 6.

- η απόφαση ανακοινωνεται την ώρα που ξεκινουσε ο αγωνας του ΠΑΟΚ στη Τούμπα, με ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ απόφαση του Προέδρου Τζουλάκη, παρά τις ενστάσεις κάποιων μελών της επιτροπής που φοβόντουσαν επεισόδια με το που θα μαθευτει.
Η αποφαση εκεινη την ωρα θα μπορούσε να οδηγησει σε σοβαρότατη εκρηξη οργης με αποτελέσματα πέρα απο κάθε φαντασία.
Κάποιος θα έλεγε πως η αποφαση βγηκε επι τουτου
Σας ειπαμε ποιος ήταν ο κ. Τζουλάκης?
Σας ειπαμε
Συμπτωματικό γεγονός 7.

- Λεπτά μετα την απόφαση της ΕΕΑ ο Αυγενάκης , βγαινει ως ποντιος Πιλάτος και λεει "δε γινεται υποβιβασμός χωρις απολυτη τεκμηρίωση"
Και που ηξερε ΤΙ τεκμηρίωση υπήρχε? Πως ήξερε πριν καν μαθουν οι ομάδες ΤΗΝ τεκμηρίωση της αποφασης?
Συμπτωματικό γεγονός 8.

- Επικρατει χαμός.

- Η κυβερνηση ΑΜΕΣΑ ανακοινωνει αλλαγη του ΝΟΜΟΥ και περνα τη νεα τροπολογία τη Τεταρτη, μιάμιση μερα μετα την ανακοίνωση της αποφασης.
Αλλαγη νομοθεσίας σε χρόνο ρεκόρ.
Σαν να την ειχαν ετοιμη απο μήνες.
Κοιτα κατι συμπτωσεις...
Σε αυτη προβλέπεται αλλαγη της ποινης απο ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ σε ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΒΑΘΜΩΝ
Αυτό και αν δεν ηταν κάτι που δεν περιμενε κανενας(??!!!)
Συμπτωματικό γεγονός 9.

Και οδηγούμαστε στα συμπερασματα

- Με την (απο καιρό όπως φαίνεται αλλαγή του νόμου) ο ΠΑΟΚ χάνει κάθε ηθικό πλεονέκτημα αφού εμφανιζεται ΣΩΣΜΕΝΟΣ με κυβερνητική εντολή για μια υπόθεση που δεν ειναι καν Ενοχος!
Συμπτωματικό γεγονός 10.

- Στη πραγματικότητα με την αφαίρεση βαθμών πλέον, η ΠΑΕ Ολυμπιακός (2ος στη Βαθμολογια) παίρνει με κατεβασμένα χερια το πρωτάθλημα το οποίο με κυβερνητική εντολή αφαιρείται απο τον ΠΑΟΚ!!!!
Συμπτωματικό γεγονός 11.

- Με την αλλαγη του νόμου η ΠΑΕ Ολυμπιακός ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ πλέον με υποβιβασμό για τις κατηγορίες περι εγκληματικής οργανωσης στο ποδόσφαιρο που βαραίνουν τον ιδιοκτητη της κΜαρινάκη που ειναι φίλος, κουμπάρος, και σπόνσορας της κυβερνησης, και ο οποίος δικάζεται αυριο.
Κοιτα να δεις μια συμπτωση 12.

- Η αλλαγη του νόμου ΔΗΘΕΝ φωτογραφίζει ΠΑΟΚ αλλά ευνοεί, τον Ολυμπιακό και τον Μαρινάκη (φίλο, κουμπάρο και σπόνσορας της κυβέρνησης ΝΔ) ο οποίος τη σκαπουλάρει στη δίκη που ξεκινάει αύριο.

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη ειναι νόμος του κράτους.
(παλιά ελληνική παροιμία)

Ας μιλήσουμε λίγο για κυβερνητική διαφθορα.
Σε άλλες χώρες, δε τις ξέρετε...

Ναι , υπάρχει κόσμος που πιστευει πως η πολιτική δεν εχει σχεση με τον αθλητισμό.
1' σιγη για αυτούς.
klainmein
 
Δημοσιεύσεις: 1300
Εγγραφή: Τρί 01 Ιαν 2008, 15:35

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευσηαπό mavros4 » Τετ 29 Ιαν 2020, 10:39

teod1980 έγραψε:Πραγματικά οι τελευταίες 48 ώρες εδώ μέσα είναι μνημείο κλαψομουνίασης, αυτομαστιγώματος, μεμψιμοιρίας, μιζέριας και δείγμα ότι δε μας αξίζει τίποτα.

Όποιος ξαναγράψει ότι έχουμε κάνει μαλακία για μένα είναι ύποπτος.

Στην, δε θα γράψω κολομβία γιατί θα τη θίξω, κωλοχώρα που βρισκόμαστε θα μας δίκαζαν και για ένα χαρτί που τραυμάτισε κάποιον....ουπς αυτός όντως έχει γίνει.....και εσείς κάθεστε και ψάχνεται τι κάναμε λάθος...

Δε φταίμε και δεν είμαστε ένοχοι. ΤΕΛΟΣ.

Ψηλά το κεφάλι ότι και να γίνει και συσπείρωση.



Πες τα ρε αδερφέ. Έμπαινα εδώ μεσα και έλεγα " Δεν μπορει, σε λάθος φορουμ μπήκα".
Εδώ κάποιοι μας ήπιατε ότι για να μην αντιδράμε πιο δυναμικά κάτι θα έχουμε κάνει.

Ήμαρτον.
Όποιος δεν αντέχει να συστρατευθει με την ομάδα, ας κάνει παραπέρα.
Τώρα ο ΠΑΟΚ μας χρειάζεται μόνο συσπείρωση.
mavros4
 
Δημοσιεύσεις: 86
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 20:44

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευσηαπό joshua » Τετ 29 Ιαν 2020, 10:41

Eν τω μεταξυ διαβαζεις αριστερα και δεξια ενα σωρο συνεντευξεις που λενε τα αυτονοητα σε σχεση με το πως θα επρεπε να κινηθει ο ΠΑΟΚ ,βλεπεις μετα και το πως κινηθηκε και πραγματικα τρελαινεσαι...
Time to get it, before you let it get to you
Here he comes now, stick to your guns and let him through
Άβαταρ μέλους
joshua
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 24065
Εγγραφή: Σάβ 15 Μάιος 2010, 19:33

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες