Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευσηαπό joshua » Τετ 29 Ιαν 2020, 08:47

jibbie έγραψε:josh στην τελευταια σου προταση σ εχασα. πως εφτασες σ αυτο το συμπερασμα; το αντιθετο θα περιμενα. οταν η επιτροπη δε δημοσιευει το σκεπτικο, γιατι εχει ο ΠΑΟΚ λερωμενη τη φωλια του και οχι η ΕΕΑ;


Δεν γινεται να μην παρει στα χερια του ο ΠΑΟΚ το σκεπτικο της αποφασης,μονο αν δεν θελει κανεις αυτο δεν θα δει το φως το δημοσιοτητας.
Time to get it, before you let it get to you
Here he comes now, stick to your guns and let him through
Άβαταρ μέλους
joshua
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 24072
Εγγραφή: Σάβ 15 Μάιος 2010, 19:33

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευσηαπό flash4 » Τετ 29 Ιαν 2020, 08:51

Η ΠΑΕ τι κάνει μέχρι στιγμής προς αυτή την κατεύθυνση; Προφανώς και αν δε διεκδικήσουν κανονική εκδίκαση και αποδεχτούν την τροπολογία σημαίνει ότι έχουν λερωμένη τη φωλιά τους. Η υπόθεση για εμένα αλλά και για σοβαρούς νομικούς όπως ο Μαλάτος είναι αθώωση ή υποβιβασμός. Και νομικά και ηθικά.
flash4
 
Δημοσιεύσεις: 1381
Εγγραφή: Κυρ 10 Ιαν 2016, 17:13

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευσηαπό billagorn » Τετ 29 Ιαν 2020, 08:53

Ρε παιδιά, τι είναι αυτά που γράφετε ορισμένοι? Ότι αν δεν πάρουμε θέση αποδεχόμαστε την ενοχή μας? Έλεος!
Δε βλέπετε το προφανές, ότι η επιτροπή της ΕΕΑ ήταν στημένη να βγάλει αυτή την απόφαση? Εδώ πέρα από τις σκανδαλώδεις αντικαταστάσεις ψήφισαν λέει 4, με την ψήφο του προέδρου να μετρά διπλή! Ούτε στα πενταμελή στο δημοτικό τέτοιες διαδικασίες!
1. Στημένη επιτροπή αποφασίζει ότι της είπαν να αποφασίσει.
2. Ο ΠΑΟΚ βγαίνει υπόλογος επειδή έτσι είπαν αυτοί, κρίνοντας ότι ο ΠΑΟΚ ασκεί κυριαρχία στην Ξάνθη (αλήθεια με ποιο δυναμόμετρο μετριέται η κυριαρχία νομικά?) Δλδ Ρούλης, Νιονιος και όλες οι ομάδες της ΝΟΒΑ τι είναι? Πάμε καλά? Για όλα αυτά δε χρειάζεται ούτε έρευνα ουτε αποδέιξεις, μόνο κάνα βίντεο από τα Νιόνος-gay και Ρούλης-gay που κάνουν στην άκρη οι αντίπαλοι, και φυσικά το ποιές ομάδες είναι στη ΝΟΒΑ είναι γνωστό.
3. Πετάνε υποβιβασμό και μετά στο καπάκι έχουν έτοιμη τροπολογία-αστραπή (μιλάμε για το κράτος-σαλιγκάρι πάντα έτσι?) που δήθεν κάνει χάρη σε μας για αφαίρεση βαθμών
4. Πλησιάζουν οι μέρες για τις δίκες του χοντρού, ΝΟΒΕΣ κλπ και νομικά καλύπτεται πλέον γλιτώνοντας υποβιβασμούς με τη νέα τροπολογία
5. Εξισώνεται ο ΠΑΟΚ με τα σκ@τά των λιμανίσιων, όμως ΜΕ ΒΑΣΗ ΜΙΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ
Και εσείς θέλετε να δείτε ανακοίνωση από την ΠΑΕ για να πειστείτε για την αθωότητά της? Οτι δλδ τι? Θα βγάλουμε ανακοίνωση ότι θα πάμε στα δικαστήρια της ΕΠΟ, εφέσεων κλπ και θα ζητήσουμε να δικαστούμε με τον παλιό νόμο? Ή θα δικαστούμε με τη νέα τροπολογία και θα βγούμε αθώοι? Πού νομίζετε ότι είστε, στην αρχαία Αθήνα ξέρω γω?
Χθες με τη στάση του Γκαγκάτση στο OPEN μια χαρά έδειξε η ΠΑΕ τις θέσεις της (ασχετα αν δεν επικοινωνήθηκαν με τον βέλτιστο τρόπο). Τι άλλο θέλετε, να βγάζουμε ανακοινώσεις κάθε τρεις και λίγο για να αποδεικνύουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες?
Έχουμε πόλεμο το καταλαβαίνετε? Τόσο πολύ σας νοιάζει η κοινή γνώμη "κοινών" ανθρώπων-οπαδών, ή άσχετων με το ποδόσφαιρο? Είστε γελασμένοι αν νομίζετε ότι οι γνώμες-κ@λοτρυπίδες των από κάτω μπορούν να σπιλώσουν τον ΠΑΟΚ.
billagorn
 
Δημοσιεύσεις: 404
Εγγραφή: Κυρ 18 Μάιος 2008, 11:56

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευσηαπό eorptol1 » Τετ 29 Ιαν 2020, 09:05

Είναι απίστευτο πόσο έχει πιάσει η προπαγάνδα ότι κάτι έχουμε κάνει και αν αυτό πιάσει στους περισσότερους καλά να μας κάνουν θα το αξίζουμε δυστυχώς..... Ελπίζω αυτοί που έχουν σχεδόν πεισθεί ότι είμαστε ένοχοι να είναι μια ελάχιστη μειοψηφία.... Γιατί αν δεν είναι θα την πληρώσουμε όλοι, και να είστε σίγουροι ότι οι κάτω τα παρακολουθούν όλα και βλέπουν πόσο μας διχασανε η όχι......

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol1
 
Δημοσιεύσεις: 9781
Εγγραφή: Τρί 08 Νοέμ 2016, 19:58

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευσηαπό sourmenetes » Τετ 29 Ιαν 2020, 09:05

joshua έγραψε:
jibbie έγραψε:josh στην τελευταια σου προταση σ εχασα. πως εφτασες σ αυτο το συμπερασμα; το αντιθετο θα περιμενα. οταν η επιτροπη δε δημοσιευει το σκεπτικο, γιατι εχει ο ΠΑΟΚ λερωμενη τη φωλια του και οχι η ΕΕΑ;


Δεν γινεται να μην παρει στα χερια του ο ΠΑΟΚ το σκεπτικο της αποφασης,μονο αν δεν θελει κανεις αυτο δεν θα δει το φως το δημοσιοτητας.
Απόλυτα σωστό.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΠΑΟΚ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ
Οι μνημες μας ακολουθουν...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 27850
Εγγραφή: Δευτ 21 Σεπ 2009, 21:39
Τοποθεσία: sourmena

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευσηαπό Dimpatra » Τετ 29 Ιαν 2020, 09:25

marley 4 έγραψε:κανενας βουλευτης με ελπιδες επανεκλογης δεν θα παει κοντρα στον μαρινακη

εμεις θα τους κλασουμε τα @@ αντε κανενα μαγκικο ποστ εδω και εκει
μεχρι εκει ειμαστε

ανυπαρκτοι ειμαστε και η παε ευθυνεται με τη σταση της για οτι τραβαμε

ΕΔΩ ΡΕ Ο ΛΑΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΖΕΡΒΑ και εσωσε τον ΠΑΟΚ απο τον μαρινακη
η παε χαλαρα αραζει και βλεπει τι θα συμβει
δασκαλοι σε βουδιστικο να επρεπε να πανε
Σε καταλαβαίνω γιατί από προχθές είμαι έξω φρενών και εγώ, για αυτό απέφυγα να γράψω. Μην υποτιμάς τον Ιβάν τις θέσεις του για τον δήμαρχο τις πέρασε μέσα από το sdna και τον ψύχρα πχ.
Υπάρχουν πολλές ψύχραιμες φωνές εδώ μέσα που χρειάζονται αυτές τις τελευταίες μέρες.
Έχω εμπιστοσύνη στον Ιβάν. Αυτό που είπε στον φαταουλ δεν το περνάω στο ντουκου.
Πιστεύω ότι παίζεται πολύ χοντρό παιχνίδι και εμείς βλέπουμε μόνο ένα μικρό μέρος.
Ο χοντρός χρησιμοποιεί όποιον έχει και δεν έχει άλλα εκτός από τους υπαλλήλους του οι υπόλοιποι μέχρι ένα σημείο θα του κάνουν εκδουλεύσεις. Ο Κούλης μπορεί να θέλει να τον βοηθήσει αλλά όχι απροκάλυπτα με το θράσος του πάει να τον κάψει.
Αυτό που μπορούμε να κάνουμε ο καθένας με τον τρόπο του πχ μυνήματα σε βουλευτές, και όλοι μαζί στήριξη στην ομάδα στο γήπεδο με φωνή μόνο , γιατί αλλιώς παίζουμε το παιχνίδι τους.
Επίσης προσωπικά ψήφο στον οποιονδήποτε αντίπαλο της νέας μαρινοκρατιας.

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Dimpatra
 
Δημοσιεύσεις: 962
Εγγραφή: Παρ 14 Αύγ 2015, 13:17

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευσηαπό keep_paokizein » Τετ 29 Ιαν 2020, 09:41

Καλημέρα. Δεν γράφω συχνά στο φόρουμ, επειδή όμως διαβάζω και διαπιστώνω ότι υπάρχει μια σύγχυση με τα νομικά ζητήματα της υπόθεσης και εξαιτίας αυτής παρανοήσεις σε ότι αφορά σε συμπεριφορές, αξιολογήσεις και συμπεράσματα, θα μου επιτρέψετε και με την ιδιότητά μου ως νομικού να γράψω δυο τρεις αράδες.
1. Η ΕΕΑ συνέταξε την επίμαχη εκθεση.
2. Εκρινε ότι υπάρχει πολυμετοχικότητα.
3. Μόλις η έκθεση καθαρογραφεί θα αποσταλεί στο πειθαρχικό όργανο της σούπερλιγκ.
4. Το πειθαρχικό όργανο της σούπερλιγκ που απαρτίζεται από έναν πρωτοδίκη, τακτικό δικαστή θα δικάσει την υπόθεση στην ουσία της και αν κρινει ότι υπάρχει πολυμετοχικότητα θα επιβάλει την προβλεπόμενη ποινή.
5. Η μόνη προβλεπόμενη ποινή σήμερα είναι ο υποβιβασμός. Αν ψηφιστεί η τροπολογία θα είναι η αφαίρεση 5-10 βαθμών.
*** Επομένως δεν υπάρχει καμία περίπτωση συνδιαλλαγής ώστε να μην δικαστεί η υπόθεση και να τιμωρηθούμε με αφαίρεση βαθμών αντι για υποβιβασμό και να κλείσει η υπόθεση. Η υπόθεση θα δικαστεί στην ουσία της έτσι κι αλλιώς. Κι ο διακαστής θα κρίνει αρχικά αν η ΠΑΕ είναι αθώα ή ένοχη (το απλουστεύω για να γίνει κατανοητό.) Η επιβολή της ποινής, όποια κι αν προβλέπεται, έπεται της κρίσης περί ενοχής.
6. Κατά της απόφασης του πειθαρχικού οργανου της σούπερλιγκ υπάρχει η δυνατότητα άσκησης έφεσης στην τριμελή επιτροπή της ΕΠΟ που αποτελείται από τρεις εφέτες, τακτικούς, δικαστές.
7. Η επιτροπή της ΕΠΟ θα λάβει την τελεσίδικη απόφαση για την ουσία της υπόθεσης και αν είναι καταδικαστική θα επιβάλει την ανάλογη ποινή.
8. Κατά αυτής της απόφασης ίσως υπάρχει δυνατότητα προσφυγής στο CAS. Δεν έχω ακόμα ξεκάθαρη νομική αποψη επ' αυτού.
*** Ολα τα παραπάνω είναι η διαδικασία για την εξέταση της υπόθεσης στην ουσία της και θα ακολουθηθεί ανεξάρτητα από την τροπολογία.
Στην υπόθεση υπάρχει και ένα τυπικό ζήτημα που αφορά τη σύνθεση της ΕΕΑ. Ο Αυγενακης διόρισε τα δύο μέλη της επιτροπής, χωρίς όμως να το γνωστοποιήσει και να λάβει την έγκριση της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής. Αυτό καθιστά παράνομη τη σύνθεση και ανυπόστατη την απόφαση-έκθεση.
9. Για το ζήτημα αυτό αρμόδια είναι τα διοικητικά δικαστήρια στα οποία μπορεί να προσφύγει η ΠΑΕ.
Η ΠΑΕ μπορεί να προσφύγει στην τακτική διοικητική δικαιοσύνη για το τυπικό ζήτημα της παρανομης σύνθεσης. Δεν μπορεί όμως να προσφύγει εκεί για την ουσία της υπόθεσης, διότι απαγορεύεται από το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου κι αν συμβεί προβλέπεται τιμωρία. Η ουσία όμως εξετάζεται από τα πειθαρχικα όργανα σουπερλιγκ και ΕΠΟ, όπως αναλυτικά περιέγραψα παραπάνω.

Ψυχραιμία χρειάζεται και υπομονή, την οποία η οικογένεια Σαββίδη φαίνεται να διαθέτει και να ειναι γαιδουρινή.
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein
 
Δημοσιεύσεις: 595
Εγγραφή: Δευτ 10 Δεκ 2007, 19:24
Τοποθεσία: Kατερινη

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευσηαπό V-olakiotis » Τετ 29 Ιαν 2020, 09:45

Γιατί να μην κάνουμε μήνυση στον Αυγενακη keep paokizein;

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis
 
Δημοσιεύσεις: 6131
Εγγραφή: Τρί 28 Ιούλ 2009, 12:59
Τοποθεσία: Ουσουάια, Αργεντινη

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευσηαπό paok re niamou » Τετ 29 Ιαν 2020, 09:46

Με το μυαλο μας κανουμε παζαρια, και προσπαθουμε να δουμε μια εικονικη πραγματικοτητα, προσδοκωντας οτι συμβαινει κατι αλλο απο αυτο που αντιλαμβανεται ενας κοινος νους.
Οτι ο Ιβαν, η ΠΑΕ εχουν σχεδιο, και δεν σερνονται πισω απο το οργανωμενο πλανο του ναρκεμπορα, και οτι ειναι επιλογη η μονιμη αμυνα.
Η γνωμη μου ειναι οτι συνηθως ο Ιβαν και τα στελεχη του,προσπαθουν να υποστηριξουν ενα πλανο, που οταν παει πολλες φορες στραβα, τα λεφτα ερχονται να διορθωσουν τα λαθη. Ειτε αυτα τα λαθη ειναι παικτες, προπονητης, αγωνιστικο πλανο, και ολα αυτα τα αρνητικα που ειδαμε τα χρονια του Ιβαν.
Η εγκληματικη οργανωση ομως δεν γινεται να αντιμετωπιζεται με την ιδια λογικη, γιαυτο και τρωμε ηττες συνεχως.
Επρεπε να εχουμε 3 Νταμπλ και οχι μονο ενα, αυτο ειναι ηττα. Το οτι εχουμε ξενους διαιτητες και Βαρ ειναι γιατι πηραμε την ΕΠΟ, με τον τροπο που την πηραμε.
Αλλαγη πλευσης χρειαζεται αλλιως οι ηττες θα ειναι απανωτες.

Ειλικρινα εχετε ακομα εμπιστοσυνη στην αιλινικη αδικαιοσυνη ? Ζητατε αγωγες,μηνυσεις, ασφαλιστικα, οταν ΟΛΟΙ οι δικαστες, επιτροπες, ακομα και οι βουρτσες στις τουαλετες, ειναι ολα ΠΙΑΣΜΕΝΑ ?
Άβαταρ μέλους
paok re niamou
 
Δημοσιεύσεις: 3223
Εγγραφή: Πέμ 10 Μάιος 2018, 11:33

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευσηαπό lamosas » Τετ 29 Ιαν 2020, 09:46

Ναι ναι καλά το παοκτσακι ο Τσακαλώτος που μας σφύριξε ότι η σύνθεση της επιτροπής είναι εκτός νομιμότητας και θα κερδίσουμε χρόνο για ανασυγκρότηση και ανασύνταξη.
Άβαταρ μέλους
lamosas
 
Δημοσιεύσεις: 3611
Εγγραφή: Τρί 26 Ιαν 2010, 10:49

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευσηαπό Grigorios_PAOK » Τετ 29 Ιαν 2020, 09:53

Μεγάλη πίστη σε εσένα και την οικογένεια σου.
Αν δεν ήσουν εσύ θα μας είχαν φάει ζωντανούς.

Άνθρωπο που ξέρει σκάκι μη τον φοβάστε...
ΠΑΟΚ πάνω από όλα!!!
Grigorios_PAOK
 
Δημοσιεύσεις: 1411
Εγγραφή: Τρί 27 Αύγ 2019, 02:01

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευσηαπό Maximus » Τετ 29 Ιαν 2020, 09:58

lamosas έγραψε:Ναι ναι καλά το παοκτσακι ο Τσακαλώτος που μας σφύριξε ότι η σύνθεση της επιτροπής είναι εκτός νομιμότητας και θα κερδίσουμε χρόνο για ανασυγκρότηση και ανασύνταξη.


Ο Τσακαλώτος και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν το κάνουν για τον ΠΑΟΚ, αλλά επειδή τους βολεύει πολιτικά όλη αυτή η αναμπουμπουλα.

Εγώ όπως και πολλοί άλλοι φαντάζομαι, δεν είχα καμιά αμφιβολία για τις λαμογιες και την ηθική :lol: της ΝΔ, αλλά το λέω ευθαρσώς ότι προτιμώ και θα ψηφίσω την αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη φορά. Οχι ότι δεν έχουν κάνει λάθη και αυτοι, αλλά τουλάχιστον κρατούν τα προσχήματα...
Άβαταρ μέλους
Maximus
 
Δημοσιεύσεις: 5944
Εγγραφή: Παρ 24 Απρ 2009, 08:58
Τοποθεσία: Σε ενα δυαρακι με παντοφλα και φασκομηλο...

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευσηαπό kalamata4 » Τετ 29 Ιαν 2020, 09:59

keep_paokizein έγραψε:Καλημέρα. Δεν γράφω συχνά στο φόρουμ, επειδή όμως διαβάζω και διαπιστώνω ότι υπάρχει μια σύγχυση με τα νομικά ζητήματα της υπόθεσης και εξαιτίας αυτής παρανοήσεις σε ότι αφορά σε συμπεριφορές, αξιολογήσεις και συμπεράσματα, θα μου επιτρέψετε και με την ιδιότητά μου ως νομικού να γράψω δυο τρεις αράδες.
1. Η ΕΕΑ συνέταξε την επίμαχη εκθεση.
2. Εκρινε ότι υπάρχει πολυμετοχικότητα.
3. Μόλις η έκθεση καθαρογραφεί θα αποσταλεί στο πειθαρχικό όργανο της σούπερλιγκ.
4. Το πειθαρχικό όργανο της σούπερλιγκ που απαρτίζεται από έναν πρωτοδίκη, τακτικό δικαστή θα δικάσει την υπόθεση στην ουσία της και αν κρινει ότι υπάρχει πολυμετοχικότητα θα επιβάλει την προβλεπόμενη ποινή.
5. Η μόνη προβλεπόμενη ποινή σήμερα είναι ο υποβιβασμός. Αν ψηφιστεί η τροπολογία θα είναι η αφαίρεση 5-10 βαθμών.
*** Επομένως δεν υπάρχει καμία περίπτωση συνδιαλλαγής ώστε να μην δικαστεί η υπόθεση και να τιμωρηθούμε με αφαίρεση βαθμών αντι για υποβιβασμό και να κλείσει η υπόθεση. Η υπόθεση θα δικαστεί στην ουσία της έτσι κι αλλιώς. Κι ο διακαστής θα κρίνει αρχικά αν η ΠΑΕ είναι αθώα ή ένοχη (το απλουστεύω για να γίνει κατανοητό.) Η επιβολή της ποινής, όποια κι αν προβλέπεται, έπεται της κρίσης περί ενοχής.
6. Κατά της απόφασης του πειθαρχικού οργανου της σούπερλιγκ υπάρχει η δυνατότητα άσκησης έφεσης στην τριμελή επιτροπή της ΕΠΟ που αποτελείται από τρεις εφέτες, τακτικούς, δικαστές.
7. Η επιτροπή της ΕΠΟ θα λάβει την τελεσίδικη απόφαση για την ουσία της υπόθεσης και αν είναι καταδικαστική θα επιβάλει την ανάλογη ποινή.
8. Κατά αυτής της απόφασης ίσως υπάρχει δυνατότητα προσφυγής στο CAS. Δεν έχω ακόμα ξεκάθαρη νομική αποψη επ' αυτού.
*** Ολα τα παραπάνω είναι η διαδικασία για την εξέταση της υπόθεσης στην ουσία της και θα ακολουθηθεί ανεξάρτητα από την τροπολογία.
Στην υπόθεση υπάρχει και ένα τυπικό ζήτημα που αφορά τη σύνθεση της ΕΕΑ. Ο Αυγενακης διόρισε τα δύο μέλη της επιτροπής, χωρίς όμως να το γνωστοποιήσει και να λάβει την έγκριση της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής. Αυτό καθιστά παράνομη τη σύνθεση και ανυπόστατη την απόφαση-έκθεση.
9. Για το ζήτημα αυτό αρμόδια είναι τα διοικητικά δικαστήρια στα οποία μπορεί να προσφύγει η ΠΑΕ.
Η ΠΑΕ μπορεί να προσφύγει στην τακτική διοικητική δικαιοσύνη για το τυπικό ζήτημα της παρανομης σύνθεσης. Δεν μπορεί όμως να προσφύγει εκεί για την ουσία της υπόθεσης, διότι απαγορεύεται από το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου κι αν συμβεί προβλέπεται τιμωρία. Η ουσία όμως εξετάζεται από τα πειθαρχικα όργανα σουπερλιγκ και ΕΠΟ, όπως αναλυτικά περιέγραψα παραπάνω.

Ψυχραιμία χρειάζεται και υπομονή, την οποία η οικογένεια Σαββίδη φαίνεται να διαθέτει και να ειναι γαιδουρινή.


Απολύτως σωστό το σκεπτικό σου αλλά για καμιά σοβαρή χώρα, όχι για Ελλάδα. Σήκωσε ο γαύρος ένα θέμα ανύπαρκτο προς το τέλος της περιόδου, ξεκίνησε η εξέτασή του φαστ τρακ, πέτυχε την πρώτη νίκη (ΕΕΑ) έχει κάνει τη βουλή να συζητά για αυτό, βγάζει την τροπολογία (και αυτή πιστεύω στημένη) η νδ και πάει η συζήτηση στο μέγεθος της ποινής και όχι στο αν υπάρχει ενοχή. Περιμένεις λοιπόν μετά από την έμμεση αποδοχή της απόφασης για πολυιδιοκτησία από την κυβέρνηση (μέσω της τροπολογίας) να βρεθεί δικαστής στην σημερινή Ελλάδα, που παραιτούνται όλοι όταν βλέπουν σε δικαστήριο το μαρινάκη, να πει ότι έκρινε λάθος η ΕΕΑ.
ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ, μακάρι να βγω ψεύτης.
kalamata4
 
Δημοσιεύσεις: 285
Εγγραφή: Σάβ 08 Δεκ 2007, 22:46

Re: Προπαγάνδα και

Δημοσίευσηαπό tsou » Τετ 29 Ιαν 2020, 10:01

lamosas έγραψε:Ναι ναι καλά το παοκτσακι ο Τσακαλώτος που μας σφύριξε ότι η σύνθεση της επιτροπής είναι εκτός νομιμότητας και θα κερδίσουμε χρόνο για ανασυγκρότηση και ανασύνταξη.

Να πούμε μια καλημέρα στον κύριο Μπίρδα, καλό καφέ εκεί στο γραφειάκι του.
Άντε, και του χρόνου ουεφάκι ρε.
Άβαταρ μέλους
tsou
 
Δημοσιεύσεις: 2195
Εγγραφή: Τρί 17 Αύγ 2010, 16:34
Τοποθεσία: Βρυξέλλες

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευσηαπό lamosas » Τετ 29 Ιαν 2020, 10:01

Δεν είπα ότι το κάνει επειδή είναι ΠΑΟΚ. Εννοησα ότι τα βόδια τα δικά μας στην ΠΑΕ ούτε αυτό το πήραν χαμπάρι και έπρεπε να μας το σφυριξουν... Δηλαδή έπρεπε να συρθουμε 3 μήνες σε αυτό το στημένο παιχνίδι ενώ από την αρχή είχαμε αυτό το χαρτί στα χέρια μας;
Άβαταρ μέλους
lamosas
 
Δημοσιεύσεις: 3611
Εγγραφή: Τρί 26 Ιαν 2010, 10:49

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες