Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Δημοσίευσηαπό Maximus » Σάβ 29 Φεβ 2020, 07:58

eorptol1 έγραψε:
XZZ έγραψε:Η μη υποβολή ένστασης για τον αγώνα με το σκουλήκι αποτελεί προδοσία...τόσο απλά, και ας λέτε ό,τι θέλετε εσείς οι δήθεν υπεράνω.
Αν το καναμε άλλοι τόσοι θα το θεωρούσαν ότι γινομαστε γαβροι.....

Στάλθηκε από το SM-T865 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk


Eνώ τώρα ολη η Ελλάδα δεν μας λέει γαυρους του βορρά?!?

Έλατε ρε παιδιά!

Οτι και να κανουμε πλέον, η λάσπη έχει πέσει... Ο ΠΑΟΚ που έγινε χαλιφης στην θεση του χαλιφη, που έχει 3-4 ομαδες-δορυφορους, που στελνει δανεικούς απο δω και απο εκεί, που επαιρνε πορτοκαλαδες πέρσι κλπ κλπ...

Λες και περιμεναν να κανουμε ενσταση για τον ντουρμισάι...
Κουδουνια μας έχουν βαλει στην πλάτη ρε!
Ξυπνάτε ρε...!

Κάτι νομιμο θα κάνουμε, όχι τα κατα φαντασίαν που λένε αυτοί 2 χρόνια τώρα!
Άβαταρ μέλους
Maximus
 
Δημοσιεύσεις: 5944
Εγγραφή: Παρ 24 Απρ 2009, 08:58
Τοποθεσία: Σε ενα δυαρακι με παντοφλα και φασκομηλο...

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Δημοσίευσηαπό trouman » Σάβ 29 Φεβ 2020, 09:01

Maximus έγραψε:
ariskatiforos έγραψε:Αντιγράφω από σπυροπουλο σδνα
Για μένα αφήνει κάποιες πολύ πολύ αμυδρές υπόνοιες μέσα στο συνολικό του κείμενο
Αυτή την εντύπωση μ έδωσε διαβάζοντας το


«Εκεί που σκίζονται πτυχία σε τούτο το Πέμπτη/Κυριακή/Πέμπτη, είναι ότι ο Ολυμπιακός το διαχειρίστηκε και το έβγαλε πέρα με τόσο ολιγάριθμο γκρουπ. Π-Κ-Π και με παράταση! Ποτέ το δικαίωμα της τέταρτης αλλαγής στην παράταση, δεν έδειχνε τόσο δώρον-άδωρον όσο τώρα. Ο προπονητής όμως, έστιψε ό,τι είχε και δεν είχε. Ως την ύστατη σταγόνα. Κυρίως ό,τι...δεν είχε. Γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν είχε. Ανταγωνιστικές επιλογές. Οι εξής έντεκα ήταν, δωδέκατος ο αγαπημένος μου (Υπερ)Μασούρας, τέλος. Ενώ η Αρσεναλ, από Πέμπτη σε Πέμπτη, "για πλάκα" άλλαξε τέσσερις (Μπεγερίν, Θεμπάγιος, Οζίλ, Πεπέ), πέντε με τον Τορέιρα.

Ακόμη και σήμερα μετά την πρόκριση, εκτίμησή μου εξακολουθεί να είναι (...παρεκτός κι αν πρόκειται να σκιστούν, καθ' οδόν, και άλλα πτυχία) ότι το ενεργό ευρω-ρόστερ του Ολυμπιακού δεν μπορεί να υποστηρίξει μακρινή βλέψη στη διοργάνωση.»

Αν δε σκάσει κάποια στιγμή πλέον θα έχω βεβαιότητα κ όχι υπόνοια


Συμφωνώ μαζί σου...

Καταλαβαινω όλους τους φίλους που λενε ότι εμείς δεν κάναμε καλό προγραμματισμό σε προπονητή-παιχτες, αλλά προς Θεού μην συγκρινόμαστε με αυτό το πούστικο σωματείο...!

Με εξαίρεση μία βδομάδα, από την αρχή του χρόνου ο πουστόγαυρος παίζει ασταμάτητα"Τετάρτη-Κυριακή" πρωταθλημα-κύπελλο-ευρώπη... Δύο μήνες τώρα!
Και ο Μάρτης επίσης θα τους πάει έτσι...
Πείτε μου εσείς ότι ειναι δυνατόν να μην σκάσει αυτή η ομάδα...!


Για να μην ξεχνιόμαστε..

«Ο γιος του προέδρου του ΕΣΚΑΝ μέλος της διοίκησης του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού»


Αίσθηση όμως προκαλεί και σημερινό (28/11) δημοσίευμα της εφημερίδας Metrosport που κάνει λόγο για «Σκάνδαλο με... Σκανδαλάκη» σημειώνοντας στο πρωτοσέλιδό του ότι «ο γιος του προέδρου του ΕΣΚΑΝ (που ο Αυγενάκης διόρισε) είναι μέλος της διοίκησης του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού».
trouman
 
Δημοσιεύσεις: 4885
Εγγραφή: Σάβ 15 Μάιος 2010, 09:47

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Δημοσίευσηαπό navigator11 » Σάβ 29 Φεβ 2020, 09:08

Μα έχουν ... πάλλευκο μητρώο ΚΑΙ στον τομέα αυτό, ρε παιδιά, οι γκαυροι. Μη διαβάλλετε έναν τέτοιον οργανισμό με άθλια υπονοούμενα, ντροπής πράγματα δηλαδή.
Τις φυλακές και τα τρελοκομεία γεμίσαμε και δε χωράμε άλλο πια. Νόημα στη ζωή μας δίνουν μόνο τα 4 σου γράμματα!!!
Άβαταρ μέλους
navigator11
 
Δημοσιεύσεις: 17973
Εγγραφή: Δευτ 25 Μάιος 2009, 09:35

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Δημοσίευσηαπό trouman » Σάβ 29 Φεβ 2020, 09:08

eorptol1 έγραψε:
bersekeros έγραψε:Πολύ ωραία τα έγραψε ο Χ. Παπανικολάου σήμερα για τους αφελείς χαζοχαρούμενους βλαχοεπαρχιώτες με το dna του αιώνιου καρπαζοεισπράκτορα.

Όπως και ο Τζαντζαρ για το σύνδρομο της Στοκχόλμης.

Την Τετάρτη παιδιά λίγοι και καλοί...

Την Τετάρτη, ας είναι είναι οι άρρωστοι που δεν βλέπουν το παιχνίδι της Κυριακής ως αδιάφορο.

Την Τετάρτη οι Ευρωπαίοι μπορούν να κάτσουν αναπαυτικά στην τηλεόρασή τους.

Την Τετάρτη ας είναι οι ορκ, οι μαου μαου, αυτοί που θέλουν τον αφανισμό του σκουληκιού και του γάβρου δυνάστη και βιαστή με κάθε θεμιτό και αθέμιτο τρόπο.

Αυτοί που κράτησαν την ιδέα ζωντανή, όλα αυτά τα χρόνια που δεν υπήρχε πρόεδρος οικονομικά ανεξάρτητος στον ΠΑΟΚ.
Όπως με βαζελο στο 2-0.....στο κύπελλο.....

Στάλθηκε από το SM-T865 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk


Γιατί υπάρχει περίπτωση να αφήσει ο Αυγενακης να γίνει με κόσμο?
trouman
 
Δημοσιεύσεις: 4885
Εγγραφή: Σάβ 15 Μάιος 2010, 09:47

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Δημοσίευσηαπό ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 » Σάβ 29 Φεβ 2020, 09:54

Άψογος ο Παπανικολάου.
Και τελικό ch.l. να πάει το σίχαμα, ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΙΧΑΜΑ. Όπως θέλει να με καταστρέψει, το μόνο που μπορώ να νιώθω είναι να θέλω να το καταστρέψω. ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΥΡΟ πάνω από τον πειραιά.
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4
 
Δημοσιεύσεις: 1414
Εγγραφή: Πέμ 30 Ιαν 2020, 09:35

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Δημοσίευσηαπό Mitsospaoki4 » Σάβ 29 Φεβ 2020, 10:01

Αν πούνε κάτι για κεκλεισμένων, μόνο αν συμφωνηθεί να γίνει κεκλεισμένων και ο επαναληπτικός..

Διαφορετικά ούτε να το διανοηθούν..
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
 
Δημοσιεύσεις: 10861
Εγγραφή: Δευτ 21 Μάιος 2018, 12:53
Τοποθεσία: Θεσσαλονικη - Βολος

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Δημοσίευσηαπό Sekeris » Σάβ 29 Φεβ 2020, 10:08

Στη Θεσσαλονίκη έχει υγρασία και κρυωνεις πολύ εύκολα. Στον πειραια έχει ξηρό κλίμα και δεν υπάρχει θέμα για κεκλεισμενων των θυρών.Μην είμαστε κομπλεξικοι που βλέπουν φαντάσματα.Να είμαστε κυπάρηδεσ.
ΠΑΟΚ ο ενας,στον κοσμο αλλος κανενας
ΤΟΥΜΠΑ 41.926 θέσεων
Άβαταρ μέλους
Sekeris
 
Δημοσιεύσεις: 2001
Εγγραφή: Παρ 25 Μάιος 2018, 14:07

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Δημοσίευσηαπό paok re niamou » Σάβ 29 Φεβ 2020, 10:23

Ο γαβρος σαν οργανισμος και ολα οσα περιλαμβανει η λεξη αυτη, ειναι ασπιλος αμολυντος παρθενος ρε αδερφε, και οσο ναναι εχει μια ευαισθησια σε οτι βρωμικο και αρρωστο.
Ειναι σιγουρο οτι με τα μεσα που διαθετουν και την πειθω ( ξυλο, Polo, μεταθεσεις, μεταναστευση) θα προσπαθησουν να γινει κεκλεισμενων το μεταξυ μας ματς.
Και γιατι να μην το καταφερουν, αφου η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν δειχνει οτι μπορει ( και ειναι λογικο μεχρι ενος σημειου) να αντιμετωπισει αυτην την καταιγιδα απο δημοκρατικες αποφασεις που εχουν σχεση με τον κοκκινο ναρκωτικο οργανισμο.
Με ολα αυτα που γινονται απο χθες στα συνορα εχει μικρη σημασια το ποδοσφαιρο, αλλα το αθηνοκεντρικο κρατος δειχνει καθαρα οτι δεν το ενδιαφερει τι γινεται μακρυα απο το μπουρδελο τους.
Αυτο που εγινε με την εξεγερση στα νησια, πολυ φοβαμαι οτι θα γινει και στα συνορα αν μπουν οι μεταναστες και οχι προσφυγες.
Άβαταρ μέλους
paok re niamou
 
Δημοσιεύσεις: 3223
Εγγραφή: Πέμ 10 Μάιος 2018, 11:33

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Δημοσίευσηαπό gka » Σάβ 29 Φεβ 2020, 11:22

1)Καταρχας ο νόμος ειναι νόμος και δεν καταλαβαινω τι παει να πει κιμπαρης. εκανε ο αλλος παρανομια, κανεις ενσταση και παιρνεις τον αγωνα στα χαρτια. τοσα και τοσα πρωταθληματα εχουν κριθει ετσι και δεν καταλαβαινω γιατι το να ζητας να ισχυσουν οι νομοι και οι κανονισμοι πρεπει να θεωρειτε ρετσινια. οταν ο αλλος με 40φευγα πρωταθληματα στην υποθεση βαλνερ κανει ενσταση με την καλαμαρια, πρεπει να εισαι παπαρας να μην κανεις και εσυ που τα εχεις πιο πολυ αναγκη.
2)το να δωσεις η οχι συγχαρητηρια ειναι υποκειμενικο. δεν νομιζω ομως οτι υπαρχει εστω και ενας που δεν ζηλεψε τη χαρα τους και δεν θα ηθελε να βρισκετε στη θεση του γαβρου ο παοκ.
3)ο χοντρος μπορει να ειναι οτι πιο αρρωστο και διευθαρμενο υπαρχει στην ελλαδα, αλλα εχει 5 ανθρωπους που τους εχει δωσει τα κλειδια και τρεχουν την ομαδα με οργανωση και σχεδιο. μπορει να ισχυει αυτο με τους χυμους, σιγουρα ισχυει η εξωαγωνιστικη βοηθεια με τον ελεγχο των κεντρων αποφασεων αλλα δεν γινετε να απαξιωνουμε τα παντα γιατι ετσι δεν μπορουμε να δουμε και εμεις το σωστο και να κανουμε αντιστοιχες επιτυχιες. το να λεμε οτι η αρσεναλ ειναι καφενες και οτι ο αστερας το εδωσε μας αποπροσανατολιζει.
4)δεν ειναι δυνατον να πανηγυριζουμε για τα εξτρα παιχνιδια που θα παιξουν. αυτο μας παει στην ηλιθια λογικη οτι δεν μπορρουν να συνδιαστουν τα 2 καρπουζια. υπαρχουν ανθρωποι που το πιστευουν ακομα? δηλαδη ολες αυτες οι ευρωπαικες ομαδαρες που σηκωνουν τα ευρωπαικα καθε χρονο, δεν πανε καλα στα πρωταθληματα τους που ειναι και πολυ δυσκολα? ο γαβρος που εχει παρει τα τελευταια 13 χρονια 10 πρωταθληματα εστω και αρκετα με πουστια, το ξερετε οτι εχει παιξει 11 χρονιες φλεβαρη?
5)τι σκατα κανουν αυτοι και δεν μπορουμε εμεις? μηπως η οργανωση σε θεματα σκαουτινγκ, μηπως το σταθερο τιμ γυμναστων, μηπως η σωστη επιλογη προπονητη? αληθεια εχουμε σκεφτει γιατι κρατησαν τον μαρτινς ο οποιος εχασε το πρωταθλημα χαλαρα με την 3αρα απο τον φλεβαρη και αποκλειστηκε απο την λαμια στο κυπελο? το ειχα απορια και μιλησα με φιλους γαβρους και μου ειπαν οτι τους αρεσε το πως επαιζε η ομαδα παρα το γεγονος οτι μεινανε στο τελος με το πουλι στο χερι. και ετσι ειχε αυτος ο ανθρωπος την δυνατοτητα να κανει κατι καλυτερο απο την στιγμη που ηξερε την ομαδα. τα εχουμε δει αυτα τα θετικα απο τον δικο μας? εγω παντως οχι. αν ειχε μεινει ο ρουμανος, πιστευω θα βλεπαμε αλλο εργο. ακομα και στον βαζελο που δεν περισσευει ταληρο, βλεπεις ρε παιδι μου οτι ο δωνης κανει εργο με τα παλτα. εχει η ομαδα ενα στυλ παιχνιδιου σταθερο, εναν προσανατολισμο. οχι σαν το δικο μας τουρλουμπουκι.
gka
 
Δημοσιεύσεις: 2
Εγγραφή: Σάβ 29 Φεβ 2020, 10:37

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Δημοσίευσηαπό icue » Σάβ 29 Φεβ 2020, 11:23

Το εμεις δεν γιναμε ΠΑΟΚ για τους τιτλους βλεπω ειναι μια παλια αναμνηση.
icue
 
Δημοσιεύσεις: 6360
Εγγραφή: Δευτ 24 Ιουν 2019, 11:45

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Δημοσίευσηαπό invincible » Σάβ 29 Φεβ 2020, 12:57

icue έγραψε:Το εμεις δεν γιναμε ΠΑΟΚ για τους τιτλους βλεπω ειναι μια παλια αναμνηση.


Σε καμία περίπτωση. Ας το πάρουμε ρεαλιστικά. Ακόμα και αν πάρουμε φέτος νταμπλ. Θα πανυγηρίσουμε θα συγκινηθούμε όπως πέρσι, οι αντίπαλοι αυτή την φορά αντί για λίμνες θα λένε ότι έπρεπε να πέσουμε στην β κτλ...ΣΤΑ @@ μας... και από εκεί και πέρα θα έρθει το καυτό καλοκαίρι που η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από προγραμματισμό θα μας το βγάλει πάλι από την μύτη... όχι το FFP κτλ... θα γίνουν πάλι λάθος κινήσεις και καθυστερημένες και θα συζητάμε για μια ακόμη φορά τα ίδια και τα ίδια.Θα βρούμε Ευρώπη τις ίδιες περίεργες κληρώσεις... και εχθρικές διαιτησίες και θα λείπει όπως πάντα αγωνιστικά η λεπτομέρεια για να κάνουμε το κάτι παραπάνω και θα κάνουμε πάλι γκαφες και μόνο από τύχη πλέον βασίζεσαι και όχι στον προγραμματισμό.

Που καταλήγουμε? όχι μόνο δεν γίναμε ΠΑΟΚ για τους τίτλους αλλά πλέον δεν προσδοκούμε τίποτα και δεν ελπίζουμε τίποτα από πλευράς προγραμματισμου σε Ευρώπη το καλοκαίρι και ώστε να μην μας πιάσουν πάλι στον ύπνο στο επόμενο πρωτάθλημα με δικαστήρια κτλ. Πλέον η οργάνωση και η διαχείριση της ΠΑΕ δεν δίνει όραμα να ελπίζεις σε κάτι παραπάνω.

Τέλος το FFP είναι μια φθηνή δικαιολογία. Γιατί ? 1ον Δεν είσαι Σιτι ώστε να μιλάμε για δις και να μην βρίσκεις από που να τα συμμαζέψεις.... Γιατί όταν έχεις PAOK TV pay per view δεν πας και βάζεις λεφτά στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου... αλλά πας και αγοράζεις views... και εμφανίζεις έσοδα εκεί... έτσι απλά ειδικά αν μιλάμε για ποσά +- 10-15 εκ. ;) Τέλος όταν πουλάς έναν παίχτη πληρώνεις την διαφορά στην εφορία αυτού που τον πουλάς με το παραπάνω... ώστε να εμφανίσει ότι τον αγόρασε με τα διπλάσια.... Δημιουργική Λογιστική... αυτά ;)
Άβαταρ μέλους
invincible
 
Δημοσιεύσεις: 3145
Εγγραφή: Δευτ 03 Ιουν 2019, 15:12

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Σάβ 29 Φεβ 2020, 13:04

Καταγγελία: Να μη μετάσχει στα Play-Off ο Άρης!
Τι ζήτησε από την ΕΠΟ ο πρώην ποδοσφαιριστής των «κιτρινόμαυρων» η Ευθύμης Κουλουχέρης

ινπαοκ

Με «δήλωση αναγγελίας πιστωτή» ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη Ευθύμιος Κουλουχέρης ζητάει από τη Διεύθυνση Αδειοδότησης της ΕΠΟ να μην επιτρέψει τη συμμετοχή της ΠΑΕ Άρης στα πλέι οφς της SL1 και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ιδού η σχετική καταγγελία που υπογράφει ο αντιπρόεδρος του ΙΔΕΑΔ και δικηγόρος του πρώην ποδοσφαιριστή Γ.Παναγόπολος:

«ΠΡΟΣ
Την ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ
ΤΗΣ ΕΠΟ

(Υποψη κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ)

ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΙΣΤΩΤΗ-
ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΦΕΙΛΗΣ

Του Ευθυμίου ΚΟΥΛΟΥΧΕΡΗ, πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή, κατοίκου Αθήνας

Κ Α Τ Α

Της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία “ΠΑΕ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ” που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη κι εκπροσωπείται νόμιμα

Κύριε Διευθυντή,
Σε εκτέλεση της από 31.1.2020 απόφασης της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ που ενεργοποίησε την διαδικασία καταβολής του 50% των επιδικασθεντων χρημάτων στους πιστωτές από τις διαδόχους ΠΑΕ, βάσει των προβλεπομένων από το άρθρο 45 του Κανονισμού Αδειοδότησης της ΕΠΟ και των άρθρων 4,5 του Παραρτήματος 1 του ΚΑΠ, απευθύνομαι στην Διεύθυνση σας και στην Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ ως(κατά τα καταστατικα και τους κανονισμούς της ΕΠΟ και της FIFA) αρμόδια όργανα για να ζητήσω την συμμόρφωση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ στις προσκομιζομενες αποφάσεις, υπ. Αριθμ.929/2011 της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ και υπ. Αριθμ. 50/2014,3/2012 και 113/2012 του Διαιτητικου Δικαστηρίου της ΕΠΟ που υποχρεωσαν την ΠΑΕ ΑΡΗΣ να μου καταβάλλει το ποσό των 300.793 ευρώ νομιμοτοκως, συν την δικαστική δαπάνη των 900 ευρώ.
ΕΠΕΙΔΗ η παρούσα αναγγελία και γνωστοποίηση οφειλής ασκείται παραδεκτα κι εμπρόθεσμα εντός της ταχθεισης προθεσμίας (28.2.2020),
ΕΠΕΙΔΗ σας γνωστοποιω την συνολική οφειλή της ΠΑΕ ΑΡΗΣ απέναντι μου, ύψους 224.459,68 ευρώ, καθώς παρα τις πάμπολλες εξωδικες και δικαστικές οχλησεις μου, μέχρι σήμερα μου έχει καταβληθεί μόνο το ποσό των 76.333,32.
ΕΠΕΙΔΗ η νέα ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποτελεί καθολική διάδοχο της προηγούμενης ΠΑΕ ΑΡΗΣ σύμφωνα με το γράμμα και το πνεύμα του Κανονισμού Αδειοδότησης της ΕΠΟ, τους Κανονισμούς της FIFA και την κρατούσα νομολογία των Επιτροπών της FIFA και του CAS,
ΕΠΕΙΔΗ η αναγγελία μου πρέπει να εξετασθεί όχι μόνο βάσει του άρθρου 45 αλλά και των άρθρων 46 περί νομικής εταιρικής δομής, 46β περί υπόχρεης νομικής οντότητας και 50 περί οφειλών σε εργαζόμενους,
ΕΠΕΙΔΗ ως γνωστόν βάσει της ad hoc απόφασης της Πειθαρχικης Επιτροπής της FIFA στην υπόθεση SISTON, UBIDES κλπ. κατά ΠΑΕ ΑΡΗΣ, ανεξάρτητα από την αλλαγή ΑΦΜ η νέα ΠΑΕ ευθύνεται ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΠΑΕ,
ΕΠΕΙΔΗ λόγω της μη συμμόρφωσης της ΕΠΟ και της ΠΑΕ ΑΡΗΣ στην υπόθεση έκδοσης του Δελτίου του ΝΤΟΥΡΜΙΣΑΙ μετά την απαράδεκτη απόφαση του Διαιτητικου Δικαστηρίου της ΕΠΟ, από το οποίο αποβλήθηκα παράνομα ως προσθέτως παρεμβαίνων, η Πειθαρχικη Επιτροπή της FIFA κάλεσε σε απολογία και την ΠΑΕ ΑΡΗΣ και την ίδια την ΕΠΟ! (υπόθεση μάλιστα που εκδικασθηκε ήδη ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής της FIFA!)
ΕΠΕΙΔΗ είναι προφανές οτι η FIFA ΔΕΝ ΘΕΤΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΟΣΟΤΙΚΟ, ΠΟΙΟΤΙΚΟ Ή ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΘΕ ΕΠΙΔΙΚΑΣΘΕΙΣΑΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ,
ΕΠΕΙΔΗ η προνομιακή ικανοποίηση μόνο των αλλοδαπών ποδοσφαιριστων αποτελεί άνιση μεταχείριση και απαράδεκτη διάκριση εις βάρος των Ελλήνων πιστωτών επαγγελματιών ποδοσφαιριστών κατά παραβίαση τόσο του Συντάγματος, όσο και της ΕΣΔΑ!
ΕΠΕΙΔΗ σε κάθε περίπτωση η απαίτηση μου εμπίπτει στο άρθρο 45 του Κανονισμού Αδειοδότησης και των άρθρων 4,5 του Παραρτήματος 1 του ΚΑΠ ,καθως καθ’ομολογιαν σας ως αρμόδιου Διευθυντή Αδειοδότησης, στην από 16.1.2020 δημόσια απάντηση σας προς τον πληρεξούσιο δικηγόρο μου, “ΤΟ MADE IN GREECE 50% ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ ΈΜΠΝΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ ΣΤΟΝ ΚΑΠ ΚΑΙ ΌΧΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ. Η ΈΝΑΡΞΗ ΙΣΧΥΟΣ ΑΥΤΗΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΘΕΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΩΝ ΠΑΕ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ. (Σ. Σ. ΑΡΗΣ και σία!)
Η ΔΕ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΠ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.”!!!
ΕΠΕΙΔΗ είναι προφανές οτι η ΕΠΟ, μέσω όλων των αρμοδίων οργάνων της, τελει σε αγαστή συνεργασία με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ στην ΚΑΤΑΔΟΛΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ ΜΟΥ! (γιαυτό άλλωστε ως συνυπαιτια κλήθηκε στο εδώλιο της Πειθαρχικης Επιτροπής της FIFA!)
ΕΠΕΙΔΗ τόσο το διατακτικο, όσο και το σκεπτικό της υπ. Αριθμ.4/2020 Απόφασης του Διαιτητικου Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ επί της έφεσης της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, ερειδεται κυρίως στους φωτογραφικους και προδηλως αντισυνταγματικους νόμους ΚΟΝΤΟΝΗ – ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ και αγνοει προκλητικά και τον υπερεθνικο και διεθνώς παραδεδεγμενο Κανονισμό Αδειοδότησης της ΕΠΟ και της FIFA, και τις πάγιες αποφάσεις των οργάνων της που δεσμεύουν απόλυτα την ΕΠΟ,
ΕΠΕΙΔΗ θεωρούμε οτι ο μέχρι πρότινος ομοδικος μας Χρήστος ΑΡΑΒΙΔΗΣ, εξοφληθηκε από την νέα ΠΑΕ ΑΡΗΣ, καθώς δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά η αιφνίδια και περίεργη στάση του να δηλώσει δημοσίως οτι δεν είχε ενημερωθεί για τις κινήσεις του κοινού πληρεξουσίου δικηγορου μας, ο οποίος βέβαια μετά από αυτή την απαράδεκτη και ύποπτη συμπεριφορά του παραιτήθηκε από νομικός εκπρόσωπος του,
ΕΠΕΙΔΗ πλην του προδηλως τακτοποιηθεντος συναδέλφου μας, η νέα ΠΑΕ ΑΡΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΔΙΑΔΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΕΛΑΒΕ, ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΕΗ ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΠΑΕ ΑΡΗΣ!
ΕΠΕΙΔΗ σας συγκοινοποιω τις επιδικες αποφάσεις μου.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

ΣΑΣ ΖΗΤΩ

1.Να γνωστοποιησετε στην καθ’ης ΠΑΕ την υποχρέωση της να μου καταβάλλει τουλάχιστον το 50% νομιμοτοκως της επιδικασθεισας τελεσιδικως απαίτησης μου,άλλως σε περίπτωση μη συμμόρφωσης της,
2.Να μην την αδειοδοτησετε τόσο όσον αφορά την συμμετοχή στις εγχώριες επαγγελματικές διοργανώσεις, μη επιτρέποντας της να λάβει μέρος στην διαδικασία των πλει οφς, όσο και στις διεθνείς διοργανώσεις,
3.Να παραπεμψετε την υπόθεση ενώπιον του Διαιτητικου Δικαστηρίου της ΕΠΟ, προκειμένου να διαταχθεί η επανενεργοποιηση, εις βάρος της διαδόχου ΠΑΕ, των επιβληθεισων και ουδέποτε εκτελεσθεισων πειθαρχικων ποινών του Τακτικού Διαιτητικου Δικαστηρίου της ΕΠΟ,μεχρι να εξοφληθω πλήρως κι ολοσχερώς.

ΑΘΗΝΑ 25.2.2020

Ο ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ».

Πηγή: dikisports.blogspot.com
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
 
Δημοσιεύσεις: 90095
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Δημοσίευσηαπό Grigorios_PAOK » Σάβ 29 Φεβ 2020, 13:06

invincible έγραψε:,.......
Τέλος το FFP είναι μια φθηνή δικαιολογία. Γιατί ? 1ον Δεν είσαι Σιτι ώστε να μιλάμε για δις και να μην βρίσκεις από που να τα συμμαζέψεις.... Γιατί όταν έχεις PAOK TV pay per view δεν πας και βάζεις λεφτά στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου... αλλά πας και αγοράζεις views... και εμφανίζεις έσοδα εκεί... έτσι απλά ειδικά αν μιλάμε για ποσά +- 10-15 εκ. ;) Τέλος όταν πουλάς έναν παίχτη πληρώνεις την διαφορά στην εφορία αυτού που τον πουλάς με το παραπάνω... ώστε να εμφανίσει ότι τον αγόρασε με τα διπλάσια.... Δημιουργική Λογιστική... αυτά ;)


Με διάθεση για χιουμορ και μόνο.... Εσυ ή συριζαίος είσαι ή λογιστης της γουλφς με καταγωγή από τον μπυραρια....

Αλλά πραγματικα κάπως έτσι πρεπει να κινηθείς. Να ονομασεις Σμάιχελ τον Σέρβο και να τον πουλήσεις 15 μυρια στον Λου
ΠΑΟΚ πάνω από όλα!!!
Grigorios_PAOK
 
Δημοσιεύσεις: 1412
Εγγραφή: Τρί 27 Αύγ 2019, 02:01

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Δημοσίευσηαπό BlackMagicPAOK » Σάβ 29 Φεβ 2020, 14:10

Έχουμε πόλεμο. Με γαύρο, δικαστές, επιτροπές κλπ.
Όταν πέφτουν σφαίρες από παντού δεν μπορείς να πεις, εγω είμαι ειρηνιστής, αντιρρησίας συνείδησης, δεν θα πυροβολήσω. Θα προσέχω μόνο μην φάω καμμία, και τουλάχιστον να γλυτώσω τραυματίας..
Όχι, δεν γίνεται αυτό.
Ή λέμε από την αρχή ότι εμείς δεν μετέχουμε σε αυτό το τοξικό περιβάλλον.
Ή , όπως είναι τώρα η κατάσταση, πολεμάμε κι εμείς!!
" Oλα ειναι δρομος "
Άβαταρ μέλους
BlackMagicPAOK
 
Δημοσιεύσεις: 3694
Εγγραφή: Δευτ 23 Φεβ 2015, 21:53
Τοποθεσία: Γιάννενα

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Δημοσίευσηαπό XZZ » Σάβ 29 Φεβ 2020, 15:55

Γιώργη δώσε δάνειο στον οάρης να μη χάσει τα πλέι οφ γιατί ο Βαγγέλης έχει έξοδα τώρα με πριμ κλπ
κρίμα είναι
XZZ
 
Δημοσιεύσεις: 245
Εγγραφή: Δευτ 30 Σεπ 2019, 13:59

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αθλητικά-Αγωνιστικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 23 επισκέπτες