Abel Fernando Moreira Ferreira

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευσηαπό icue » Τρί 25 Φεβ 2020, 11:59

Απο τη μια χασαμε ενα ματς τιτλου. Απο την αλλη χασαμε ενα ματς που 100 φορες να γινοταν τις 90 θα εβγαινε 0-0. Ο γαυρος το 2020 στα περισσοτερα του ματς βαζει γκολ με το στανιο. Αυτο που τον σωζει ειναι η αμυνα του.

Και εδω ερχομαστε στον δικο μας. Μεχρι το ματς στο χαριλαου κατεβαιναμε να παιξουμε μπαλα σε ολα τα γηπεδα. Και παιζαμε. Τα δυο γκολ τα βαζαμε σχεδον παντα. Απλα η αμυνα μας ηταν για τα πανηγυρια. Πανω που ειχε βρεθει ενα διδυμο εμπιστοσυνης πισω με Ινγκι και Κρεσπο, χανουμε τον Κρεσπο. Ο Βαρελα αριστερο στοπερ δεν ειναι και ουτε προκειται να γινει. Σε συνδυασμό με την ηττα στο χαριλαου, ο Αμπελ την ακουει στερεοφωνικα και παει να το παρει αλλιως, σφιχτη αμυνα με τον τσιμεντολιθο στο κεντρο και μπροστα βοηθα παναγια απο κανα στημενο.

Του βγαινει με την ΑΕΚ, αλλα φυσικα η ομαδα δεν ειναι φτιαγμενη για κατι τετοιο. Και εκει νομιζω το χανει εντελως και χανει και τους παικτες. Δεν μπορω να τον κατηγορησω οτι δεν προσπαθησε να αλλαξει κατι, αλλα το οτι δεν τα καταφερε με εμφατικο τροπο. Τι θα μπορουσε να κανει διαφορετικο; Δεν ξερω. Παντως στα ματια μου δεν βαλαν πλατη και οι παικτες.

Παντως η ομαδα επιθετικα κεντουσε στο πρωτο μισο και με κομβικους παικτες να ειναι λασπη. Και αυτο ειναι το περιεργο για μενα γιατι το δυσκολο ειναι να κανεις φασεις και οχι να καταστρεφεις το ποδοσφαιρο της αντιπαλης ομαδας. Δηλαδη εκανε το δυσκολο αλλα στο ευκολο απετυχε πανηγυρικα.
icue
 
Δημοσιεύσεις: 6336
Εγγραφή: Δευτ 24 Ιουν 2019, 11:45

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευσηαπό Equalizer » Τρί 25 Φεβ 2020, 12:02

Καλα κοίτα η ομάδα γενικά δεν κεντούσε ούτε στην αρχή ούτε στο τέλος επιθετικά.

Αλλά ο γενικός συλλογισμός σου δεν είναι και τοσο λάθος.

Παίζουν πολλά ρόλο μα δυστυχώς όλα κρίνονται στο αν θα είσαι αήττητος για πάντα.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
 
Δημοσιεύσεις: 13134
Εγγραφή: Τετ 06 Μάιος 2009, 16:48

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευσηαπό bane1980 » Τρί 25 Φεβ 2020, 12:05

Η ομάδα μου έδινε την εντύπωση οτι παραφοβόταν να μείνει πίσω στο σκορ, λες και δεν πίστευε οτι μπορεί να ρίξει 2 μπαλάκια στο σίχαμα. Λάου λάου και λαθάκια και τα @@ μου κουνιούνται.

Έφτασε το 50' να ξυπνήσουν όταν τελικά έγινε αυτό που φοβόντουσαν μη γίνει και πηγαίνανε λάου λάου. Σφίξανε τα γάλατα και αρχίσαν να παίζουν τότε. Και στο 70 περίπου παίξανε όπως έπρεπε απο την αρχή, αλλά με 70' κούρασης.

Τώρα αυτό τακτική ήταν; δεν ακολουθούσαν οδηγίες; και τα δύο;
The North Remembers
“The fool strikes. The wise man smiles, and watches, and learns. Then strikes.”
Άβαταρ μέλους
bane1980
 
Δημοσιεύσεις: 4093
Εγγραφή: Πέμ 30 Οκτ 2008, 16:20

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευσηαπό Dimg4 » Τρί 25 Φεβ 2020, 12:20

Ρε παιδια μπορειτε να καταλαβετε πως ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ μας εαν χασουμε τον τιτλο??? Τα νευρα μας ειναι τσαταλια γιατι η ομαδα σερνεται και δειχνει αρρωστη! Μην μπερδευεστε καποιοι και νομιζετε πως η ηττα σε ενα ντερμπι μας πειραξε ή ενας χαμενος τιτλος. Τον οπαδο τον νοιαζει να βλεπει τους παικτες να σκιζονται, για αυτο πληρωνονται. Τον νοιαζει να βλεπει εναν προπονητη να παρουσιαζει ενα συνολο που βελτιωνεται συνεχως και οχι μετα απο 7 μηνες να δειχνει σαν ενα ματσο βετερανοι που μαζευτηκαν για 5 χ 5
Dimg4
 

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευσηαπό icue » Τρί 25 Φεβ 2020, 12:26

Τον προπονητη τον νοιαζει αν χασει τον τιτλο. Αν δεν τον ενοιαζε δεν θα αλλαζε τιποτα και θα πηγαιναμε γιολο μεχρι το τελος οσα βαλουμε και οσα φαμε. Οποιονδηποτε και να εφερνες μετα απο την καλυτερη χρονια στην ιστορια του συλλογου θα τον ενοιαζε ο τιτλος. Δεν γινεται συζητηση αν χαλαστηκαμε εμεις, αλλα για το οτι δεν παει καλα η ομαδα.
icue
 
Δημοσιεύσεις: 6336
Εγγραφή: Δευτ 24 Ιουν 2019, 11:45

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευσηαπό Γερασίμου » Τρί 25 Φεβ 2020, 12:32

Ποιος Λημνιός και ποιος Γιαννούλης πετάνε; Και οι δυο έχουν καεί από την κακή διαχείριση του έμψυχου δυναμικού. Σε αγώνες της πλάκας έβγαζαν 90λεπτο. Χώρια το ότι έπαιξαν φουλ και σε αγώνες της Εθνικής το φθινόπωρο. Επιπλέον, το επιθετικό σύστημα της ομάδας περνάει όλο σχεδόν από τον Γιαννούλη, όταν παίζει και ο Μάτος, προβλέψιμο 100% για τον αντίπαλο.
Ο Βιερίνια έχει δοκιμαστεί σε όλες τις θέσεις, καίγεται σε 90λεπτα και όπως στήνεται η ομάδα, δείχνει να περιμένει τα περισσότερα από τον αρχηγό, αλλά έλα που άλλη χρονιά ήταν η περσινή και άλλο αυτή μετά τους χιαστούς.
Ο Πέλκας έχει χάσει την μπάλα. Την μία παίζει στα δεξιά με τον Λημνιό, την άλλη στα αριστερά, την τρίτη σαν δεκάρι και την τέταρτη δεύτερος φορ. Χώρια του ότι ξέρει πως αν κάτι στραβώσει στον αγώνα (και αν κάτι δεν πάει καλά, ουδέποτε καταφέραμε φέτος να το ανατρέψουμε), είναι σίγουρα η πρώτη αλλαγή. Κάνει το παραπάνω και επιχειρεί το εξεζητημένο στον αγώνα, όπως προχθές 2-3 φορές; Προπονητής είσαι, πιάστον σε ιδιαίτερη βάση και εξήγησέ του τι θέλεις και δώσε του να καταλάβει το απλό, πως όταν π.χ. περάσεις δύο αντιπάλους, αυτόματα δημιουργείς επιθετική υπεραριθμία και θα βρεις αμαρκάριστους συμπαίκτες σου σε καλή θέση. Ο Άμπελ τον βάζει τερματοφύλακα και αυτόν και άλλους, βλ. Μπίσε για να αποφορτιστούν!
Είναι που είναι soft και αργή η μεσαία μας γραμμή, έρχεται και η απουσία φυσικής κατάστασης για να δέσει το γλυκό. Έτσι έχουμε αργές επιστροφές, λείπει το παιχνίδι, το σουτ και η κάθετη από τον άξονα με εξαίρεση τον Κροάτη, ο Σφιντέρσκι στο φορ όταν πάρει μπάλα δεν μπορεί να παίξει με πλάτη και ένας εύσωμος και καλός σέντερ-μπακ τον τρώει για επιδόρπιο. Συνεπώς η επιθετική μας ανάπτυξη είναι αντιμετωπίσιμη και φυσικά με 8 ντέρμπι στα play-off, καταλαβαίνουμε το τι μας περιμένει.
Είχα υποστηρίξει σε αυτό το forum το φθινόπωρο πως θα πρέπει να πάρει πίστωση μέχρι τον Ιανουάριο και με δικαιούμενο ορίζοντα το τέλος της σεζόν. Δυστυχώς από τον Ιανουάριο και μετά η ομάδα με εξαίρεση δύο παιχνίδια στο κύπελλο, δείχνει όλο και χειρότερη, με μηδέν επιθετικούς αυτοματισμούς και βασιζόμενη επί το πολύ σε ατομικές ενέργειες και κακή φυσική κατάσταση. Τα ρεπό πολλά και αδικαιολόγητα, η ένταση των προπονήσεων όπως αναφέρεται, χαμηλή. Δεν μπορώ να ξέρω τι θα κερδίσουμε με την τυχόν αντικατάστασή του, ειδικά σε τυχόν κακό αποτέλεσμα την άλλη Τετάρτη. Ποιος θα αναλάβει, με τι χρονικό ορίζοντα και προοπτικές. Σίγουρα θα έχουμε πρόβλημα με την αποζημίωση και ότι αυτό συνεπάγεται στο FFP. Όπως στρώσαμε το καλοκαίρι στο θέμα προπονητή και μετεγγραφών, αυτό αποκομίζουμε μέχρι τώρα.
Είναι και το ότι τα νεύρα μας έγιναν κουρέλια και η πίεσή μας έφθασε στο κόκκινο με αυτά της π@@στο-εεα και τα δικαστήρια, που πάμε να γίνουμε όλοι νομικοί παρ' Αρείω Πάγω και με PhD εδώ μέσα.
Γερασίμου
 
Δημοσιεύσεις: 4974
Εγγραφή: Δευτ 04 Οκτ 2010, 11:58

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευσηαπό DP#10 » Τρί 25 Φεβ 2020, 12:41

Εμένα μου δίνεται η εντύπωση ότι κάπου πάτησε φρένο στο πλάνο που είχε στην αρχή ο Αμπέλ για να είναι όλοι χαρούμενοι αλλά του βγήκε μπούμερανγκ τώρα.Δεν υπάρχει καμία ομοιογένεια στην ομάδα. Θα πρέπει να είναι πιο σκληρός για να δικαιολογεί και τα χρήματα που παίρνει.

Υ.Γ. είναι ανοησία να ακούγεται "δεν τον θέλουν οι παίκτες" όποιος το λέει να συμπληρώνει πως εννοεί ότι όλοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ είναι ανώριμοι αντιεπαγγελματίες μισθοφόροι και δεν τους ενδιαφέρει η οικονομική καταστροφή της ΠΑΕ
Άβαταρ μέλους
DP#10
 
Δημοσιεύσεις: 37
Εγγραφή: Παρ 06 Σεπ 2019, 12:33

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευσηαπό PAOK_Antarctica » Τρί 25 Φεβ 2020, 13:34

Εγώ θέλω να ρωτήσω και το άλλο:
Άντε και τον αφήνουμε να δουλέψει και του χρόνου. Τι ακριβώς διαφορετικό θα γίνει; Από τους παίκτες που πήραμε το καλοκαίρι δεν παίζει κανείς. Τον χειμώνα δεν πήραμε ούτε έναν.
Πάλι τους ίδιους παίκτες θα προπονεί του χρόνου. Τι το διαφορετικό θα μπορέσει να δείξει;
Ασπρόμαυρη Ανταρκτική
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica
 
Δημοσιεύσεις: 15491
Εγγραφή: Τετ 11 Δεκ 2013, 17:13
Τοποθεσία: Νότιος Πόλος

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευσηαπό gika » Τρί 25 Φεβ 2020, 13:52

Εμ αυτό είναι το θέμα. Με αυτούς τους παίκτες, και αυτές τις μεταγραφές ούτε ο κλοπ θα έκανε κάτι παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
gika
 
Δημοσιεύσεις: 17203
Εγγραφή: Δευτ 28 Ιαν 2008, 15:52
Τοποθεσία: Λονδίνο

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευσηαπό Panagos612 » Τρί 25 Φεβ 2020, 14:04

καλα ολα αυτα με τους παιχτες , αλλα υπαρχει κατι που ειναι καθαρα ευθυνη του προπονητη , και αυτο ειναι η αμυντικη λειρουργια που ειναι της πλακας , ο καθε ανυπαρκτος τσιμικας φτανει στην περιοχη μας λες και παει εκδρομη ,ο τσιμικας σε εποχες λουτσεσκου ουτε κεντρο δεν θα περνουσε
Panagos612
 
Δημοσιεύσεις: 429
Εγγραφή: Παρ 24 Ιαν 2020, 17:16

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευσηαπό mavros4 » Τρί 25 Φεβ 2020, 15:00

gika έγραψε:Εμ αυτό είναι το θέμα. Με αυτούς τους παίκτες, και αυτές τις μεταγραφές ούτε ο κλοπ θα έκανε κάτι παραπάνω.


Ε καλα, δεν χρειαζόταν και τον Μέσι για κερδίσει το σκουλήκι και τον βάζελο. Ενα χ κατάφερε να πάρει με τον καθένα τους.
mavros4
 
Δημοσιεύσεις: 86
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 20:44

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευσηαπό Gabri17 » Τρί 25 Φεβ 2020, 15:08

Οι περισσότεροι τα έχετε πει όλα και κάπως έτσι έχουν τα πράγματα για αυτόν τον τύπο. Αλλά.
Εγώ θεωρώ πως το πρόβλημα δεν το έχει από πλευράς τακτικής, αλλά από πλευράς του να δώσει κίνητρο στους παίχτες και να τον εμπιστευτούν.

Όταν έχεις ένα γκρουπ παιχτών, άνω των 30, με ένα άηττητο πρωτάθλημα, 1 πρωτάθλημα που έχασαν στα χαρτιά και 3 κύπελλα τα τελευταία 3 χρόνια, οι οποίοι ξέρουν ότι έχουν γράψει ιστορία και τα ονόματα τους θα μνημονεύονται για πάντα, θέλει έναν προπονηταρά με μεγάλα κάκαλα για να τους κάνει να ξαναπιστέψουν στον πρωταθλητισμό. Και ο Αμπελάκος μόνο τέτοιος δεν είναι. Συν του ότι από πέρσι το καλοκαίρι η ομάδα δεν δείχνει ουτε ΕΝΑΝ αυτοματισμό. Κάτι ρε παιδακί μου να πούμε αυτό είναι δουλεμένο στην προπόνηση.

Πραγματικά πίστευα ότι ο ρουμάνος απλά είχε άστρο και βρήκε μια ομάδα που κι εγώ να προπονούσα θα έπερνε πρωτάθλημα, αλλά μάλλον το είχε περισσότερο με το man management παρά από αυτον εδώ τον μυρωδιά.

Πεταμένα λεφτά για μια ακόμη φορά. Και ποιος ξέρεις πόση ρήτρα έχει για να φύγει.
Gabri17
 
Δημοσιεύσεις: 60
Εγγραφή: Τρί 29 Απρ 2014, 11:14

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευσηαπό gika » Τρί 25 Φεβ 2020, 15:38

Δεν ξέρω αν ο Ferreira κάνει για προπονητής μας ή όχι. Υπάρχουν πάρα πολλές παράμετροι που πρέπει να εξεταστούν για κάτι τέτοιο και ειλικρινά δεν είναι δουλειά μου.

Αλλά,

* Δεν είναι κακός προπονητής επειδή δεν κέρδισε Άρη και Παναθηναικό ή επειδή έχασε από τον Ολυμπιακό. Αυτό το επιχείρημα είναι αστείο. Η περσινή χρονιά με το αήττητο είναι η εξαίρεση στον κανόνα, δεν γίνεται να είναι η απαίτηση μας κάθε χρόνο. Στο ποδόσφαριο υπάρχουν και ήττες. Στο ποδόσφαιρο και οι πρωταθλητές χάνουν κάποια παιχνίδια.

* Είναι ένας προπονητής που ήρθε σε ρόστερ και πρωτάθλημα που δεν γνώριζε, και που επιδεικτικά τον άδειασε η διοίκηση σε δύο διαδοχικές μεταγραφικές περιόδους, μη φέρνοντας του ούτε έναν παίκτη που να πληρεί τα κριτήρια που έθεσε.

* Είχε να διαχειριστεί μία κορεσμένη ομάδα από τον περσινό άθλο, με τα τρία υπερόπλα (και μεγαλύτερα συμβόλαια) της ομάδας στα πιτς, με αρκετούς παίκτες που ήταν ακρογωνιαίοι λίθη των τελευταίων χρόνων να πλησιάζουν στη δύση της καριέρας τους και με κομβικούς επιπλέον τραυματισμούς των Κρέσπο και Ζαμπά.


Αυτό που δεν μου άρεσε καθόλου, είναι ότι μετά τα Χριστούγεννα και το σπάσιμο του άηττητου έκανε πίσω στο αρχικό του σχέδιο και συμβιβάστηκε με κάτι πιο κοντά σε αυτό που ξέρανε οι παίκτες. Ως συνέπεια, η ομάδα φαίνεται μπερδεμένη, σαν να μη ξέρει τι να παίξει. Δέχεται εύκολα φάσεις, οι παίκτες δεν είναι έτοιμοι να δαγκώσουν τον αντίπαλο, και μπροστά η κυκλοφορία της μπάλας γίνεται αργά και προβλέψιμα.

Αυτό που μου άρεσε πιο πολύ είναι η διαχείρηση του ρόστερ. Μέχρι και στη θέση του τερματοφύλακα έχει δύο παίκτες που τους κρατάει ζεστούς και ετοιμοπόλεμους. Έχει χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες, χωρίς κολλύματα, δίνοντας ανάσες εκεί που πρέπει, κρατώντας τους όλους ζεστούς ακόμα και χωρίς Ευρώπη. Αυτή η προσέγγιση είναι η μόνη βιώσιμη για πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη ταυτοχρόνως. Η έλλειψη ανάλογης προσέγγισης από τον Ρουμάνο οδήγησε στις Ευρωπαικές σφαλιάρες πέρυσι.

Αν είναι να τον αφήσουν με το ίδιο ρόστερ του χρόνου, καλύτερα να αποχωρήσει καθώς φάνηκε ξεκάθαρα πως αυτό που είχε στο μυαλό του και αυτό που μπορούν οι υπάρχοντες παίκτες δεν είναι και τόσο συμβατά. Αν έχουν σκοπό να τον ακούσουν επιτέλους και να του φέρουν ένα 6άρι που να μπορεί να βγάλει τη μπάλα από την άμυνα σωστά, ένα 8άρι ακόμα με το vision του Μίσιτς αλλά σε πιο αθλητικό και γρήγορο, έναν αριστερό στόπερ που να ξέρει ποδόσφαιρο, έναν αριστερό μπακ με τα χαρακτηριστικά του Γιαννούλη για μπακ απ, ένα αριστερό χαφ με ικανότητα να συγκλίνει, ένα δεξί εξτρέμ με ικανότητα να παίζει στην γραμμή και να έχει το 1 vs 1 και έναν επιθετικό τύπου Πρίγιοβιτς με ταυτόχρονη απομάκρυνση/πώληση των Μπίσεσβαρ, Καντουρί, Μαουρίσιο, Στοχ, Λημνιού και Βέρνμπλουμ, ας τον αφήσουν να μεγαλουργήσει παίζοντας σύγχρονο και γρήγορο ποδόσφαιρο.

Αν σας φαίνονται πολλές οι 7-8 κινήσεις, ταυτόχρονα με 6-7 αποχωρήσεις, να θυμάστε ότι φταίει η αδράνεια σε δύο συνεχόμενες μεταγραφικές περιόδους.
Άβαταρ μέλους
gika
 
Δημοσιεύσεις: 17203
Εγγραφή: Δευτ 28 Ιαν 2008, 15:52
Τοποθεσία: Λονδίνο

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευσηαπό renegade » Τρί 25 Φεβ 2020, 16:00

kos έγραψε:
mbison έγραψε:Η ομάδα δείχνει απροπόνητη. ΤΕΛΟΣ


Η μισή, γιατί η άλλη μισή μια χαρά προπονημενη δείχνει.
Γενικά το παραμύθι πρέπει να έχει δράκο.
Βρήκαμε τον Πορτογάλο, από τα 200χιλ που είχε στην Μπράγκα του δώσαμε 2εκ και ο άθλιος δεν προπονεί τους παίκτες. Είναι τόσο μεγάλη η αθλιότητα του που οι παίκτες 3 φορές τον παρακάλεσαν να ανεβάσει την ένταση των προπονήσεων αλλά αυτός δεν γουστάρει.

Αυτός είναι ο λόγος που δεν τρέχει ο μπισε. Οι χαμηλής έντασης προπονήσεις. Απέναντι βέβαια ο Λημνιός με την ίδια προπόνηση κάνει την καλύτερη χρονιά της καριέρας του.

Αυτός είναι ο λόγος που ο βαρέλα από beast έγινε γατάκι. Οι χαμηλής έντασης προπονήσεις. Δίπλα του βέβαια ο ινγκνασον τρώει σίδερα.

Το ίδιο και για Μάτος, Γιαννούλη. Βέβαια το μάτι δεν πέφτει στις αμυντικές αντιδράσεις του βαρέλα που εξαφανιζε αντιπάλους αλλά στο ότι δεν είναι αριστερό στόπερ.

Υπάρχει και άλλη καραμέλα. Ο άθλιος Πορτογάλος δεν αφήνει τον Μάτος να ανέβει. Τις επιστροφές του Μάτος όσες φορές ανέβηκε φέτος δεν τις σχολιάζουμε.

Είχα μια ελπίδα ότι θα καταφέρει να φορμαρει την ομάδα πριν από τον γαύρο και να πάει με αντοχές και τρεξίματα μέχρι τέλους. Δεν...

Δυστυχώς για εμένα η ομάδα του ντάμπλ είναι ολοκληρωτικά καμμένη.

Πότε έφυγε ο Ρουμάνος? Ήρθε στην πρώτη προπόνηση, είδε τίς εξετάσεις και έφυγε πριν την Ολλανδία? Θεωρίες συνωμοσίας. Αυτός ή για τα λεφτά έφυγε ή γιατί δεν κράτησαν τον σακχοφ.

Πάμε τώρα στα ντέρμπι.
Ο μεγάλος Σάντος κάποτε στην μακρινή εποχή των σαρδελων ενώ φορούσε το καφέ δερμάτινο δήλωνε μετά από αγώνα με τον γκέι "δέκα φορές να παίξουμε, τις οκτώ θα χάσουμε". Αυτό πίστευε, αυτό έλεγε.

Τώρα μετά από το ντάμπλ είμαστε ακριβώς εκεί. Δεν έχουμε την ομάδα που πιστεύουμε ότι έχουμε. Απλά ο αμπελ δεν μπορεί να το πει.

Ελπίζω η οικογένεια να το διορθώσει. Με η χωρίς τον Άμπελ. Και χωρίς να κάνει η ίδια μεταγραφές.

Κουραφεξαλα
Σε ένα φόρουμ καλώς ή κακώς δεν υπάρχει καν δημοκρατία
Άβαταρ μέλους
renegade
 
Δημοσιεύσεις: 14435
Εγγραφή: Κυρ 27 Ιαν 2019, 12:49

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευσηαπό goran 64 » Τρί 25 Φεβ 2020, 16:01

Με λίγα λόγια, το έως τώρα συμπέρασμα που βγαίνει, για τον Άμπελ, σε σχέση, πάντα, με τον Π.Α.Ο.Κ., είναι...
Η απειρία του στην προπονητική, η ανυπαρξία "δύο ισάξιων παικτών, σε κάθε θέση", όπως ζήτησε εξ αρχής, η έλλειψη γνώσης του σε δημιουργία ή έστω σε διατήρηση ψυχολογίας Πρωταθλητισμού των παικτών, μαζί με την εμφανέστατη άγνοια συντήρησης ομάδας Πρωταθλητισμού, του οργανισμού μας, έφτασαν για να χυθεί το γάλα...

Μακάρι να διαψευστεί αυτό το προσωρινό συμπέρασμα ή έστω να μην κλαίμε, πάνω απ το χυμένο γάλα, τον Μάιο!
Παλεύω ασταμάτητα. Αντιστέκομαι στην αδικία. Οργανώνομαι συνέχεια. Κατακτώ, μόνο τίμια. = Π.Α.Ο.Κ.
Χρηστάρα, ζεις μέσα στην καρδιά μου, ώσπου να ξανανταμώσουμε, στου Παραδείσου τα τσιμέντα....
Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολλή....
Άβαταρ μέλους
goran 64
 
Δημοσιεύσεις: 27004
Εγγραφή: Δευτ 05 Οκτ 2015, 15:20
Τοποθεσία: Πόλη του Π.Α.Ο.Κ.!!!!

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Roster

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες