καλως ηρθες, σιδερενιος με υγεια, και πολλους τιτλους με τον ΠΑΟΚ
Μα εγώ μ΄ ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ' τις λύπες θα πετάξω. Σιγά μην κλάψω, σιγά μη φοβηθώ. Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό, θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω Σιγά μην κλάψω, σιγά μη φοβηθώ
Καλώς όρισε. Μακάρι να αποδειχθεί ότι άξιζε η ευκαιρία που του δόθηκε να γίνει μέλος του αήττητου νταμπλούχου ΠΑΟΚ. Υπάρχει μεγάλη έλλειψη σε πραγματικά αξιοπρεπείς Έλληνες ποδοσφαιριστες εδώ και αρκετά χρόνια και στην μπανανία γενικότερα αλλά και στον ΠΑΟΚ ειδικότερα.
"Το τσίρκο που 'χω στήσει, το υπόγειο μαγαζί βουλιάζει και με παίρνει κι εμένανε μαζί. Βουτάω το μαύρο χιούμορ σε έγχρωμη οπή και δάχτυλο Κυρίου μου γνέφει σιωπή."
Θα τον πουλήσουμε 835 μέχρι τον Αύγουστο με καναδυό καλά φιλικά, μη σκας!
Ο γαύρος είναι ανίκητος, λέγατε, θυμάστε; Τώρα γύρισε ο τροχός, πουτάνες τώρα σωπάστε για ν'ακούσετε τα γέλια των χαμένων που πάνω στα συντρίμμια σας χορεύουν.
Σε πρωτη φαση μοιαζει να ειναι ο χαμενος της υποθεσης, καθως η λογικη λεει οτι τον εφερε ο lucescu και με το ρουμανο θα ειχε πιθανοτατα περισσοτερες ευκαιριες. Βεβαια αυτο θα πρεπει να τον βαλει σε διαδικασια να δουλεψει περισσοτερο για να αποδειξει τι αξιζει στον καινουργιο του προπονητη.
Δεν το αντέχω να με αποκαλείτε zara... Δεν είμαι κατάστημα ρούχων!! Peace...