ΠΑΟΚ-Μπάτε Μπορίσοφ 1-3,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

Re: ΠΑΟΚ-Μπάτε Μπορίσοφ 1-3,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό Alastor » Παρ 14 Δεκ 2018, 00:53

gpap έγραψε:Κάθισα είδα κ τον γαύρο, σε σπορκαφέ στην Αθήνα.
Όλοι οι γαύροι, πέραν της χαράς της νίκης πρόκρισης, αναθάρησαν και για το πρωτάθλημα.
"Ποιός θα μας κερδίσει στην Ελλάδα" φώναζαν ενώ θεωρούν δεδομένο πως ο ΠΑΟΚ θα χάσει σίγουρα βαθμούς όταν να μας γυρίσει την πλάτη η τύχη.

Αν αυτή την αισιοδοξία που γεννάται απο το πάθος των παικτών και την καλή μπάλα που έπαιξε σημερα ο γαύρος, την περάσουν κ στους παίχτες τους, τότε θα πρέπει εμείς να αποδείξουμε αβ πραγματικά μπορούμε


Οταν θα παρουν μπρος για τα καλα τα κορακια εννοεις. Ο Λουτσεσκου παντως ειπε κατι πολυ σωστο σημερα

Είμαστε πολύ καλύτερη ομάδα και από την ΜΠΑΤΕ και από τη Βίντι, αλλά την ίδια στιγμή,έχουμε ένα πολύ πιο δυνατό πρωτάθλημα, με περισσότερη πίεση, όπου πάντα κάτι παραμονεύει στη γωνία.


Ο ΠΑΟΚ μπορει να μην εχει υπερομαδες να ανταγωνιστει στο πρωταθλημα,αλλα δεν αντιμετωπιζει μονο τα λιμα. Αναρωτηθειτε ποιο ματς κουρασε περισσοτερο τους παικτες μας,το ματς στην Λαμια με το κορακι να σε παει 100-0 μετα το χερι του Βιερινια η στην εκτος εδρας νικη με Μπατε πχ?

Με μια Μπατε που ειναι καλυτερη και απο Λαμια και Λεβαδειακο,αλλα οι συνθηκες σε αυτη την μπουρδελοχωρα να σε κανουν να φοβασαι εξισου και αυτα τα ματς και τα ευρωπαικα.
Άβαταρ μέλους
Alastor
 
Δημοσιεύσεις: 6207
Εγγραφή: Σάβ 31 Ιαν 2009, 09:37

Re: ΠΑΟΚ-Μπάτε Μπορίσοφ 1-3,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό Dimg4 » Παρ 14 Δεκ 2018, 00:58

Βαθύ Mαύρο έγραψε:ΝΤΡΟΠΗ. Έχετε καιρό να το πείτε βρε.
Εντάξει, κακή εικόνα, άσχημο αποτέλεσμα.
Αλλά, με βάση τις αντιδράσεις αρκετών, πλέον, από εδώ και πέρα, όταν θα κερδίζει η ΠΑΟΚΑΡΑ ξέρω σε ποιό φόρουμ θα μπαίνω για να δουλεύω τους αλλόθρησκους. Αρχή από τη Δευτέρα.
ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ +8
ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ +12


Ντροπη και ο τροπος που το προσεγγιζεις
Dimg4
 

Re: ΠΑΟΚ-Μπάτε Μπορίσοφ 1-3,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό paokpool » Παρ 14 Δεκ 2018, 01:02

paok re niamou έγραψε:Μαυρη σελιδα στην Ιστορια μας με το καλυτερο και πληρεστερο ροστερ μας.


Αυτό με το πληρέστερο ρόστερ.... κάποια στιγμή, όλοι γενικά και εμείς και όλοι όσοι ασχολούντε με τον ΠΑΟΚ, θα πρέπει να το αναλύσουμε επί της ουσίας.

Για μένα (όχι από σήμερα, γενικά από το καλοκαίρι) δεν είναι το πληρέστερο! Εϊναι ίσως το πιο ακριβοπληρωμένο στην ιστορία του ΠΑΟΚ.

Όχι μόνο ακριβό.... και πληρωμένο! Πάντα στην ώρα του.

Από τότε που παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ, ο ΠΑΟΚ δεν είχε πληρέστερη ομάδα από την δυνατή διετία - τριετία της εποχής του Ζαγοράκη / Βρύζα με Σάντος προπονητή. Αν εκείνη την εποχή ύπηρχε Σαββίδης και τους άφηνε να δουλέψουνε βάζοντας απλά τα 5 φράγκα ο ΠΑΟΚ σήμερα θα είχε πάρει ήδη τέσσερα τουλάχιστον ντάμπλ και θα μετρούσε στα μεγαλύτερα 20 κλαμπ της Ευρώπης,

Σαν ρόστερ, στις μόνο θέσεις που υπερτερεί το τωρινό ρόστερ των 70 μύριων του Ιβάν, από αυτό της τότε εξυγίανσης, είναι η θέση του Πρίγιοβιτς και προφανώς και στο βάθος που έχει το ρόστερ.

Μιλάω για ρόστερ. Όχι για παρασκήνια, δυναμική στην ΕΠΟ, στα ΜΜΕ και φυσικά οικονομική αναξαρτησία.

Όποιος νομίζει πως τα χαφ, όλα μας τα χαφ, συγκρίνοντε με τα χαφ που είχαμε τότε.... ειλικρίνά τους λυπάμαι.

Κοντρέρας, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Μπιζέρα, Σνάουτσνερ, Λίνο..... τους συγκρίνει κανείς με αυτούς τους φελούς που δεν μπορούσανε να αλλάξουνε με την Τσέλση ούτε δύο πάσες πίσω από το κέντρο;

Γκαρσία, Βιτόλο, Ίβιτς, Βιερίνια, Κονσεϊσάο, Βερόν, Σορλέν...... με ποιον να συγκρίνω; Mε τον Μαουρίσιο, τον Κάνιας και τον Πέλκα; Συγνώμη, όμως ειδικά ο Μαουρίσιο είναι κατά προσωπική μου άποψη ο πιο υπερεκτιμημένος παίχτης της τελευταίας δεκαετίας στον ΠΑΟΚ.

Τον γουστάρει ο Ιβάν και ο Γιωργάκης, εντάξει το καταλάβαμε. Τρώει και την αβάντα της ζωής του από τον κόλκα στον sdna και το 24, αν όμως κάτσεις ψύχραιμα να δεις 5 παιχνίδια του.... θα καταλήξεις στο ότι είναι ένας παίχτης του 5 και σε μία πολύ καλή μέρα θα σου βγάλει και ένα 7. Αυτό, τίποτα παραπάνω. Σε μία θέση όπου ο ΠΑΟΚ ανέκαθεν είχε καρυδάτους παίχτες, ηγέτες με φυσιογνωμία, τσαγανό και μυαλό. Το να τον συγκρίνει κάποιος με Γκαρσία ή Βιτόλο είναι απλά ιεροσυλία.

Η ουσία είναι μία....
Δεν έχουμε το πληρέστερο ρόστερ. Είναι απλά το πιο ακριβοπληρωμένο. Και αυτό προφανώς επειδή όπως σωστά λένε οι ανταγωνιστές μας.... είμαστε νεόπλουτοι και τα σκάμε απλά για να μην υπάρχει μουρμούρα.
Κανένας από όλους αυτούς, ειδικά στα χαφ (Καντουρί, Μαουρίσιο, Κάνιας, Πέλκας, Ζαμπά, Λημνιός κλπ.) στην αντίστοιχη περίοδο του 2010/11 δεν θα έπερνε θέση βασικού από τον Γκαρσία, τον Βιτόλο, τον Σορλέν, τον Βιερίνια ή τον Ίβιτς...

Αυτά....
Άβαταρ μέλους
paokpool
 
Δημοσιεύσεις: 733
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 20:48
Τοποθεσία: Δράμα / Dortmund

Re: ΠΑΟΚ-Μπάτε Μπορίσοφ 1-3,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό V-olakiotis » Παρ 14 Δεκ 2018, 01:02

Το E.L από απόψε αποκτά τη μορφή ενός αστερίσκου στον οποίο θα πρέπει να ανατρέξουμε στα τέλη του ερχόμενου Μάη...

Απόψε, παρά το γεγονός ότι σύμφωνο μέχρι κεραίας με τον Doomlord, τελειώνουμε με την πίκρα και την ξενέρα και στηρίζουμε την ομάδα και τα μέλη της. Μια γροθιά ,ενωμένοι!

Ας νομίζουν οι πουσταραδες εδώ χάμω ότι θα περάσουν όπως η Μπάτε και η Βίντι από την Τούμπα.



ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis
 
Δημοσιεύσεις: 6127
Εγγραφή: Τρί 28 Ιούλ 2009, 12:59
Τοποθεσία: Ουσουάια, Αργεντινη

Re: ΠΑΟΚ-Μπάτε Μπορίσοφ 1-3,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό paok re niamou » Παρ 14 Δεκ 2018, 01:09

Έχουμε ελάχιστους πραγματικά καλούς παίκτες, μερικούς νεαρούς με προοπτικές, παρά πολλούς μέτριους και συνάμα υπερτιμημενους, και επίσης αρκετούς που είναι στο τέλος τους.
Οτιδήποτε άλλο ακούγεται είναι τραβηγμένο κατά την γνώμη μου.
Συμφωνώ 1000% για τον Μαουρισιο
Άβαταρ μέλους
paok re niamou
 
Δημοσιεύσεις: 3223
Εγγραφή: Πέμ 10 Μάιος 2018, 11:33

Re: ΠΑΟΚ-Μπάτε Μπορίσοφ 1-3,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό tzelas » Παρ 14 Δεκ 2018, 01:10

Doomlord4 έγραψε::lol:


+1

Δυστυχώς από εποχή Τούντορ που διάλεγε ως πιο σημαντικό το μάτς πρωταθλήματος με βάζελο αντί του μάτς με Κράζνονταρ που έδινε πρόκριση δεν κατάφερε ο οργανισμός να περάσει το μήνυμα ότι κάθε μάτς ευρώπης έχει αντίκτυπο 5ετίας και έχει περάσει η νοοτροπία παικτών και προπονητών ότι παίζουμε για το σήμερα ποιά 5ετία τώρα :twisted:

Φαντάζομαι ότι πολλοί ακόμη πιστεύουν ότι αν πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ θα πάει εύκολα όπως η χάρτινη στους ομίλους και ας τα έχει γράψει ο Doomlord στο τόπικ με την ευρωπαική βαθμολογία το πόση δύσκολη θα είναι η πορεία για τους ομίλους του χρόνου και το πόση σημασία έχει ο παραμικρός βαθμός μας αλλά και των αντιπάλων για τις κληρώσεις μας.
Άβαταρ μέλους
tzelas
 
Δημοσιεύσεις: 9803
Εγγραφή: Τετ 04 Δεκ 2013, 23:27
Τοποθεσία: Καστοριά

Re: ΠΑΟΚ-Μπάτε Μπορίσοφ 1-3,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό vs40 » Παρ 14 Δεκ 2018, 01:42

paokpool συμφωνώ σε πολλά, όμως ήταν άλλη εποχή τότε. Τότε ερχόντουσαν ακόμη παικταράδες στην Ελλάδα και η Αραβία μόλις άρχιζε. Δεν υπήρχε καν Κίνα. Κοντρέρας, Γκαρσία ελεύθερους κ.λπ δε θα βλέπαμε με Κίνα - Αραβία - Μεξικό - Ρωσία - Τουρκία, που ενησχύθηκαν επιπλέον.

Μία ακόμη παράμετρος είναι ο Σάντος. Δώσε στον Σάντος το υλικό μας, να δεις τι σου κάνει - και δε μιλάω σε μια εβδομάδα, αλλά μετά από μια σεζόν. Ο Ρουμάνος έχει μια ομάδα τόσο καιρό, και την βελτίωσε από τον τραυματισμό του Καντουρή και μετά. Όμως μετά τον τελικό κυπέλλου η ομάδα σταδιακά πέφτει. Κράτησε μέχρι το ματς με την Μπεμφίκα εκτός.

Στην Ελλάδα το 12-1 0 είναι απίστευτο, όμως μεταξύ μας να λέμε αλήθειες. Είχαμε τρελό πάτο για να γίνει αυτό και απίθανους ανταγωνιστές. Έναν Ανσαριφάντ μόνο να είχε ο γαύρος θα χάναμε με 2 γκολ διαφορά. Το πρωτάθλημά μας είναι της πλάκας. Ο γαύρος έχει το χειρότερο υλικό όλων των εποχών, η ΑεΧ το παράτησε, ο βάζελος έχει παιδάκια, και ο ΠΑΟΚ δείχνει ότι είναι σωματείο που άνετα το χάνει και από τον Ατρόμητο.

Η μεγάλη ευθύνη σε όλα είναι της διοίκησης, εξάλλου αυτή επιλέγει και τον προπονητή. Στα λεφτά του ο Λουτσέσκου είναι μια χαρά, αλλά όταν έχεις τόσα συμβόλαια στο 1,5εκ, παίρνεις και προπονητή του 1,5εκ. Απλά τα πράγματα. Ο ΠΑΟΚ ως οργανισμός πρέπει να μαθαίνει μπάλα από δασκάλους προπονητές και όχι να πουλάει μυαλά. Πάρε Σάντος και δώσε του το μπάτζετ με ΤΔ τον Π. Κωσταντινίδη να εκτελεί ότι του λέει ο Σάντος.
Άβαταρ μέλους
vs40
 
Δημοσιεύσεις: 5206
Εγγραφή: Τετ 13 Αύγ 2008, 00:07

Re: ΠΑΟΚ-Μπάτε Μπορίσοφ 1-3,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό tsou » Παρ 14 Δεκ 2018, 01:54

Νοοτροπία καφενείου και με αυτήν την νοοτροπία και πρωτάθλημα να έρθει αυτό θα είναι ένα πυροτέχνημα.
ο ΠΑΟΚ πρέπει να χτίσει νοοτροπία σαν οργανισμός κάτι που χτίζεται με ξεκάθαρους στόχους, αντιστοίχιση στόχων με πριμ, εμπέδωση στόχων από όλο το οικοδόμημα. σε αυτούς τους ξεκάθαρους στόχους ο ΠΑΟΚ δεν έχει περιλάβει την ευρώπη και το δείχνει με τον πιο καφενειακό τρόπο.
το ότι πάμε για πρωτάθλημα μετά από 34 χρόνια δεν μπορεί για μένα να δικαιολογήσει την ξεφτιλιστική παρούσια με απανωτές σφαλιάρες τριαρότεσσάρες στην ευρώπη. ντροπή και ξεφτίλα.
Άντε, και του χρόνου ουεφάκι ρε.
Άβαταρ μέλους
tsou
 
Δημοσιεύσεις: 2151
Εγγραφή: Τρί 17 Αύγ 2010, 16:34
Τοποθεσία: Βρυξέλλες

Re: ΠΑΟΚ-Μπάτε Μπορίσοφ 1-3,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό Andrew R » Παρ 14 Δεκ 2018, 01:59

Doomlord4 έγραψε:Παλαιολόγε,απο το...καθε βαθμός μετράει τι δεν κατάλαβες;
Οι της Γιουνγκ Μποις βλάκες είναι που σκίστηκαν και νίκησαν ενα αδιαφορο ματς; (Πέρα από το κίνητρο-νικάω την Γιουβε)
Ψιλοεξασφάλησαν το να είΝαι δυνατοί στα προκριματικά του Τσουλού και έδωσαν βαθμούς στην χώρα τους με ΠΟΛΛΑ ΟΦΕΛΗ.
Οι της Jablonec,σε τελείως αδιάφορο παιχνίδι,2πλο μέσα στο Κίεβο.Σκαρφαλώνει η τσεχία και βελτιώνουν και την ατομική τους βαθμολογία.
Έχει κανεις ιδεα τι σκεφτονται στην Ευρώπη;
Πόσο σημαντικό είναι να είσαι στις πρώτες 12 χώρες;;;;
Ξέρει κανείς για την 3η διοργάνωση;
Ξέρει κανείς τα σχέδια για κλειστό Τσουλού;
Ξέρει κανείς αν είμαστε στον σωστό δρόμο για μελλοντική πιθανότητα;
Ξερει κανεις τι σχεδιάζει ο Γαυρος για να μπει (όπως στο μπάσκετ) στο μελλοντικό μονοπώλιο;
https://kassiesa.net/uefa/forum2/viewforum.php?f=1&sid=9d3e568e751d44adaee63c27c46a2aca
Ξέρει κανείς ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΜΑΤΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΑΤΟΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ ΠΑΝΩ;

Αγαπητε φιλε ελαχιστοι εχουν καταλαβει τι γραφεις και αυτο ειναι μια τεραστια απαγοητευση. Για να γινεις πρωταθλητης πρεπει να σκεφτεσαι σαν πρωταθλητης




Γράφουμε όλοι γνώμες χωρις να ξέρουμε όλα τα δεδομένα,ουτε καν για την...."μεγάλη εικόνα"
Γράφει ο άλλος...δεν με νοιάζει το Γιουρόπα...το πρωτάθλημα θέλω,και μέσω του ΕΥΚΟΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΘΑ ΜΠΩ ΤΣΟΥΛΟΥ
Υπνε,ύπνε είσαι εδώ
Και φυσικά θα το καταφέρουμε πουλώντας τον Πρίγιοβιτς.Καλύτερο θα βρούμε αφού...
Andrew R
 
Δημοσιεύσεις: 2187
Εγγραφή: Κυρ 21 Δεκ 2014, 23:31

Re: ΠΑΟΚ-Μπάτε Μπορίσοφ 1-3,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό george188 » Παρ 14 Δεκ 2018, 02:58

Η ομάδα και ο προπονητής δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν τα "2 καρπουζια σε μια μασχάλη". Δεν έχει αποκτήσει την εμπειρία δυστυχώς για να το κάνει ούτε τη κατάλληλη νοοτροπία.. Τα είπαν όλα οι προηγούμενοι, πάνω κάτω συμφωνω με όλους. Ντροπιαστικός αποκλεισμός, κυρίως λόγω αστείων εμφανίσεων.
Η απειρία μας να διαχειριστούμε και πρωτάθλημα και Ευρώπη δεν φάνηκε σήμερα, φαίνεται χρόνια.. Βρείτε μου μια χρονιά (πρόσφατα εννοώ) που η ομάδα πήγαινε καλά και στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Ούτε μια δεν υπάρχει. Μόνο την πρώτη χρονιά του ίβιτς που περάσαμε λόγω διπλού στη φλωρεντία.. Από κει και έπειτα το χάος. Θυμηθείτε με μπόλονι, χάβο κτλ στην Ευρώπη και Σάντος με αποκλεισμό απο Χερενφέιν..
Η ομάδα για να φτάσει σε επίπεδο τέτοιο, θέλει αρκετή δουλειά ακόμη. Αυτό φαίνεται δυστυχώς..
Προχωράμε :pano:
Π.Α.Ο.Κ. θρησκεία και στην Ολλανδία
george188
 
Δημοσιεύσεις: 2670
Εγγραφή: Σάβ 23 Απρ 2016, 11:05

Re: ΠΑΟΚ-Μπάτε Μπορίσοφ 1-3,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό Doomlord4 » Παρ 14 Δεκ 2018, 05:16

Doomlord4 έγραψε:Του χρόνου ποια παιχνίδια θα είναι γοήτρου;
Πες ότι παίρνεις πρωτάθλημα.Πεεεεεες ότι περνάς Τσουλού.

Ποια παιχνίδια θα είναι γοήτρου,ποια αδιάφορα;
Θα δώσουμε βάση στο τσουλού κι ας βγούμε δεύτεροι στο πρωτάθλημα;;;;
Θα δώσουμε βάση στο πρωτάθλημα;; Τότε γιατί να πάμε τσουλού;;; Για να βάλουμε αναπληρωματικούς.

Θα δώσουμε βάση και στα 2;;; ΠΩΣ ;;;; θέλοντας να πουλήσεις τους καλύτερους παίκτες σου ΜΗΠΩΣ και φέρεις καλύτερους;;;;;

απαντήσει επιτέλους κάποιος ....Ευρωπομάχος. :mrgreen:
Εμείς οι Ευρωπολάτρες αραδιάζουμε 784 επιχειρήματα/ποστ
μόνο και μόνο για να διαβάσουμε μια ξερή απάντηση του "ελα μωρε εντάξει'' Αδιάφορο ματς-το πρωτάθλημα θέλω.
Αυτό.Έτσι ξερά.
Και του χρόνου;
Τι;
Ας απαντήσει κάποιος,διάλογο θέλω.
ΤΙ του χρόνου;
Ποια παιχνίδια θα είναι αδιάφορα,αφού δεν μπορούμε 2 παιχνίδια την εβδομάδα (????)
Και γιατί; Και πως; Και με τι πλάνο και σκοπό; Και που θα μας βγάλει αυτό; (αν υπάρχει και σκέψη ως εκεί).

Βαρέθηκα να διαβάζω ποστ μιας σειράς χωρίς επιχειρήματα.
"Αδιαφορο ματς,παμε για το πρωτάθλημα"

Άντε το πήρες...Μετά ΤΙ;
Άβαταρ μέλους
Doomlord4
 
Δημοσιεύσεις: 7429
Εγγραφή: Σάβ 01 Νοέμ 2008, 01:45
Τοποθεσία: Thessaloniki

Re: ΠΑΟΚ-Μπάτε Μπορίσοφ 1-3,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό paok re niamou » Παρ 14 Δεκ 2018, 07:43

Αδερφέ μην περιμένεις καμιά απάντηση με επιχειρήματα. Ίσα ίσα μόνο να επιχειρηθεί να καλμάρουν τα πνεύματα, με ατάκες +8 12 στα 13 είσαι πρωτός τι άλλο θέλετε.
Είμαι και εγώ ανάμεσα σε πολλούς που γράφουμε από τον Σεπτέμβριο για κακό διαχείριση του ρόστερ και κακή νοοτροπία όλων με επιχειρήματα.
Η απάντηση ειναι από ορισμένους πάντα η ίδια και πάντα με το ίδιο χωρίς επιχειρήματα στυλ.
Κανείς δεν περιμένει ήττα η νίκη για να την πει στον άλλον, αλλά φαίνεται ότι μεταξύ νίκης και ήττας η απόσταση έχει γίνει πάρα πολύ μικρή.
Άβαταρ μέλους
paok re niamou
 
Δημοσιεύσεις: 3223
Εγγραφή: Πέμ 10 Μάιος 2018, 11:33

Re: ΠΑΟΚ-Μπάτε Μπορίσοφ 1-3,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό painkiller4 » Παρ 14 Δεκ 2018, 07:51

Δεν μπορώ να πιστέψω ακόμα ότι η Ευρώπη φέτος αντιμετωπίστηκε σαν αγγαρεία και η συμμετοχή στους ομίλους του Γιουρόπα σαν αναγκαίο κακό πραγματικά αυτό με ξεπερνά.
Μακάρι να ερχόταν τώρα ο Μάης να είμαι πρωταθλητής και να τα άφηνα όλα τα άλλα στην μπάντα αλλά και πάλι τέτοια ευρωπαϊκά Ρεζιλίκια με δένουν σαν κόμπο στο στομάχι. Ο ΠΑΟΚ γιγαντωσε με τα ευρωπαϊκά κυρίως παιχνίδια έκανε κόσμο μέσα από μεγαλειώδεις εμφανίσεις άλλοτε με προκρίσεις ή όχι κάνοντας υπερβάσεις απέναντι σε μεγαθήρια γεμίζοντας μας με υπερηφάνεια.
Γιατί απλά
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΙΡΟΠΙ
Άβαταρ μέλους
painkiller4
 
Δημοσιεύσεις: 6611
Εγγραφή: Παρ 27 Νοέμ 2015, 01:45

Re: ΠΑΟΚ-Μπάτε Μπορίσοφ 1-3,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό maceio » Παρ 14 Δεκ 2018, 08:15

Φτανει να δεις το τριτο γκολ της ΜΠΑΤΕ οπου απλως δεν επιστρεφουν καν οι παικτες ,παρα κανουν απλα τζοκινγκ προς τα πισω , ξεκιναν αντεπιθεση 3 με 3 και περναν 20-30 δτλ και παραμενουν 3 με 3 !!!! δεν ερχεται κανεις να βοηθησει ...
παρολο που με το χ της βιντι ουτως η αλλως δεν περνουσαμε , φανηκε απο την αρχη του ματς οτι δεν....αν τυχον στραβωσει και κανα ματς στο πρωταθλημα ...δεν θελω καν να σκεφτω τι γκρινια και αναταραξεις θα υπαρχουν...
παντως και παικτες καναν διαγωνισμο ποιος θα βγει χειροτερος ...Ματος , Κανιας , Μαου, Λημνιος , Πελκας,Πασχαλακης...οπως ο Μπισε κανει τη διαφορα ,ετσι και αν παρουμε εστω και τωρα εναν αξιο μεσο η εικονα της ομαδας και η ψυχολογια ολων θα αλλαξει αρδην
''Η φαντασια ειναι πιο σημαντικη απο τη γνωση γιατι δεν εχει ορια " Aινσταιν
maceio
 
Δημοσιεύσεις: 1488
Εγγραφή: Τρί 11 Μάιος 2010, 18:57

Re: ΠΑΟΚ-Μπάτε Μπορίσοφ 1-3,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό Cenio » Παρ 14 Δεκ 2018, 08:18

Δείτε την γκολάρα του Ζιρού με φάουλ! ΧΑΖΕΨΑ!!! :shock:

ttps://www.youtube.com/watch?v=B5IyZ9Nr0uE
Άβαταρ μέλους
Cenio
 
Δημοσιεύσεις: 19
Εγγραφή: Κυρ 05 Ιουν 2016, 18:13

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ευρώπη

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες