Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX

Δημοσίευσηαπό HOOL4IGAN » Παρ 14 Δεκ 2018, 02:09

Rorschach έγραψε:
HOOL4IGAN έγραψε:
HOOL4IGAN έγραψε:
Έχουν μόνο μια μικρή διαφορά στην ΤΡΥΠΑ κεντροαμυντικά αλλά οκ ψιλοπράγματα...


Καλά ντε δεν είπα και τίποτα για τον γαύρο... Απλά μια αδυναμία του... απαπα


Τις εξυπναδες και τα υπονοουμενα αλλου. Αν δε θες να μιλησεις για μπαλα και ξερεις μονο να μιλας οπαδικα, γραφε απλα "γαυροι μουνια γαμω τον Πειραια" και ασε να γραφουν για μπαλα οι υπολοιποι χωρις να παρεμβαινεις με τις χαζομαριτσες σου.


Καμία εξυπνάδα, κανένα υπονοούμενο, χαζομαρίτσα εσύ το λες δικαίωμα σου και εγώ μπορώ να πω είσαι επιθετικός προς εμένα χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο αλλά το τι θα γράφω εγώ sorry ΑΔΕΡΦΕ δεν θα με το πεις εσύ...

Υ.Γ. Απάντησα στον Σούρμε στην διαφορά της Μπαρτσελόνα με του γαύρου νομίζω και πετάχτηκες εσύ υπόψιν...
Εικόνα«Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς».Εικόνα
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN
 
Δημοσιεύσεις: 2103
Εγγραφή: Πέμ 05 Μάιος 2016, 19:24
Τοποθεσία: Μικράς Ασίας 6

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX

Δημοσίευσηαπό speedy.g » Παρ 14 Δεκ 2018, 02:15

Από την μία εμφανέστατα παραδέχεστε ότι λειτουργείτε ως οπαδοί και από την άλλη δεν τρώτε τα συκώτια σας που για να πάρουμε το πρωτάθλημα γίναμε θίασος στην Ευρώπη. Ας μας το λέγανε από την αρχή και ας έπαιζαν τα 2α στην Ευρώπη. Έτσι θα είχε και χρόνο να ετοιμάσει τους βασικούς για τον αγώνα του πρωταθλήματος. Αλλά ξέχασα, έτσι δεν θα είχαμε δικαιολογία για τις κακές εμφανίσεις και εκεί.
Περηφάνια
Αντίσταση
Όνειρο
Κατάκτηση
speedy.g
 
Δημοσιεύσεις: 306
Εγγραφή: Πέμ 12 Δεκ 2013, 23:53

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX

Δημοσίευσηαπό HOOL4IGAN » Παρ 14 Δεκ 2018, 02:36

Προσωπικά με εμένα υπάρχει θέμα με το nickname γι'αυτό και αυτή η καχυποψία... Ευτυχώς με ξέρουν ΠΟΛΛΟΙ από εδώ μέσα αλλιώς αλίμονό μου... Είμαι ένας αθώος, φίλαθλος-οπαδός όπως θέλεις εσύ δεν υπάρχει θέμα που λατρεύω τον ΠΑΟΚ όσο την οικογένειά μου... Πολλές φορές έχω μαλώσει γι'αυτό και με την γυναίκα μου... Καταλαβαίνεις... Το να δικαιολογήσω γιατί δεν μπορώ να πω μπράβο στον "μεγάλο" Ολυμπιακό ώστε να σε αποδείξω ότι δεν λειτουργώ οπαδικά, και να θέλω δεν θα το κάνω και όπως καταλαβαίνεις όχι γιατί δεν μπορώ... Το να με πεις εμένα οπαδό ή ότι λειτουργώ σαν οπαδός ξέρεις δεν με θλίβει ίσα ίσα με χαροποιεί που λειτουργώ ακόμα έτσι... Θα είχα πέσει σε κατάθλιψη με το αντίθετο μπορώ να πω... Ξέρεις υπάρχουν πολλοί οπαδοί που έχω γνωρίσει που ξέρουν πολλά κιλά μπάλα όπως επίσης υπάρχουν πολλοί φίλαθλοι πιο ρομαντικοί τέσπα που από γνώσεις ποδοσφαίρου άστο... Τίποτα σημαντικό σαν μια μικρή παρένθεση κράτα το γιατί ευτυχώς υπάρχουν ΠΟΛΛΟΙ ακόμα που όντως γνωρίζουν από μπάλα και δεν ΤΡΩΝΕ ΣΑΝΟ από αριστερά και από δεξιά...Όσο δεν μπορείς να καταλάβεις το γιατί ΘΕΛΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ που αυτό για εσένα σημαίνει ότι δεν τρώω τα συκώτια μου από τον Θίασο της Ευρώπης που γίναμε πριν λίγες ώρες τότε και να το συνεχίσουμε θα είμαστε μέρα με την νύχτα, δεν θα βγάλουμε άκρη ποτέ και εμένα ήδη το μυαλό μου είναι στον επόμενο αγώνα - τελικό πρωταθλήματος της ομάδας μας... Καλό βράδυ να έχεις ΑΔΕΡΦΕ...

που για να πάρουμε το πρωτάθλημα γίναμε θίασος στην Ευρώπη

Υ.Γ. Υπάρχουν και χειρότερα βέβαια... Οι άλλοι για να πάρουν το πρωτάθλημα ΚΛΕΒΟΥΝ και το ΠΑΙΔΙ τους!!!
Εικόνα«Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς».Εικόνα
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN
 
Δημοσιεύσεις: 2103
Εγγραφή: Πέμ 05 Μάιος 2016, 19:24
Τοποθεσία: Μικράς Ασίας 6

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX

Δημοσίευσηαπό george188 » Παρ 14 Δεκ 2018, 02:51

speedy.g έγραψε:Από την μία εμφανέστατα παραδέχεστε ότι λειτουργείτε ως οπαδοί και από την άλλη δεν τρώτε τα συκώτια σας που για να πάρουμε το πρωτάθλημα γίναμε θίασος στην Ευρώπη. Ας μας το λέγανε από την αρχή και ας έπαιζαν τα 2α στην Ευρώπη. Έτσι θα είχε και χρόνο να ετοιμάσει τους βασικούς για τον αγώνα του πρωταθλήματος. Αλλά ξέχασα, έτσι δεν θα είχαμε δικαιολογία για τις κακές εμφανίσεις και εκεί.

Nαι σίγουρα αυτό σκέφτηκε ο Ρουμάνος. Να βάζει τους βασικούς για να έχει δικαιολογία στο πρωτάθλημα.. Τα μυαλά μας πονάνε ήδη παιδιά λόγω ματς και αποκλεισμού, μην το κάνετε και σεις χειρότερο.
Π.Α.Ο.Κ. θρησκεία και στην Ολλανδία
george188
 
Δημοσιεύσεις: 2670
Εγγραφή: Σάβ 23 Απρ 2016, 11:05

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX

Δημοσίευσηαπό Equalizer » Παρ 14 Δεκ 2018, 02:57

Μίλησε πάλι ο σκατογερος και ξερασε η οικουμένη.


Σκάσε πια γελοιε κι εσύ και τα αφεντικά σου και τα βοθροκαναλα που σε προβάλουν

Φτάνει αρκετά βιασατε την ανθρώπινη λογική και νοημοσύνη σαράντα χρονια


Βουλωστε το σκατανθρωποι
Άβαταρ μέλους
Equalizer
 
Δημοσιεύσεις: 13079
Εγγραφή: Τετ 06 Μάιος 2009, 16:48

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX

Δημοσίευσηαπό HOOL4IGAN » Παρ 14 Δεκ 2018, 03:11

Έστειλε πάντως ένα μήνυμα ανησυχητικό είναι η αλήθεια ο παππούς και αποδέκτης δεν ήταν ο ΠΑΟΚ αλλά κάποιοι άλλοι... Ο Ολυμπιακός θα πάρει το πρωτάθλημα, θέλουν δε θέλουν... Τους λέει ξεκάθαρα ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ!!! Που να μην παίρνουν θάρρος μετά οι ΚΟΜΙΝΗΔΕΣ και σία... Την μία έχουμε τον παπάρα να βρίζει και καλά τον γιο του Σάββα (ΘΕΙΚΟ ΣΑΝΟ) και από την άλλη τον Σάββα, τον πατέρα να απειλεί ευθέως τα κοράκια για το σφάξιμο που έχει υποστεί η ομάδα τους στο Ελληνικό Πρω(κ)τάθλημα... Είμαι οπαδός ναι και δεν μπορώ να πω ΜΠΡΑΒΟ σε ΣΙΧΑΜΑΤΑ!!!
Σανό πάντως ούτε ασπρόμαυρο ούτε άλλων αποχρώσεων μπορώ να "μασήσω"... ;)
Εικόνα«Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς».Εικόνα
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN
 
Δημοσιεύσεις: 2103
Εγγραφή: Πέμ 05 Μάιος 2016, 19:24
Τοποθεσία: Μικράς Ασίας 6

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX

Δημοσίευσηαπό george188 » Παρ 14 Δεκ 2018, 03:17

Οπαδικό ειναι το φόρουμ, δεν θα απολογηθούμε κιόλας που δεν λέμε συγχαρητήρια στον αιώνιο κλέφτη..
Π.Α.Ο.Κ. θρησκεία και στην Ολλανδία
george188
 
Δημοσιεύσεις: 2670
Εγγραφή: Σάβ 23 Απρ 2016, 11:05

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX

Δημοσίευσηαπό Doomlord4 » Παρ 14 Δεκ 2018, 05:48

Σχόλιο ξεφτιλισμένου ανθρώπου (όπως κάθε άνθρωπος που βιάζει την αλήθεια γενικότερα) σε EυρωΦόρουμ.

Olympiacos knock Milan out and single-handedly keep Greece for this season (reminds me the case some seasons ago...) in the top15.

For anyone who might be wondering how Olympiacos is 8 points behind PAOK who got humiliated in the EL there are 2 reasons :
The first is that Guerrero, Fetfatzidis etc miss all these chances at EVERY match, Olympiacos literally need 15 shots for a goal usually.
The second is that 90% of the Greek referees of the last 3 years (under the current government of Greece, coincidentally..) will NEVER give the penalty Benoit Bastien gave to Olympiacos today. They will only give a penalty if it is blatant and in front of their eyes, and even then they might not give it....and Bastien made a lot of mistakes in the game (mainly Pepe Reina's foul-2nd yellow he did not miss), but he was refereeing on what he saw, not on what his "superiors" would want him to referee...

Οι ξεφτιλισμένοι ΚΑΙ πήραν πέναλτυ-μαιμού στην Ευρώπη και η προπαγάνδα τους έχει πλοκάμια και προς τον πιο αθώο οπαδό ευρωπαίο πολίτη.Δεν παιρνουμε λέει τέτοια πέναλτυ (ενώ θα έπρεπε) στην Ελλάδα τα τελευταία 3 χρόνια!
Καμιά αναφορούλα για το τι πέναλτυ παίρνετε τα τελεταία 90 χρόνια; Αριστείδης ο δίκαιος ο πρόγονος σου έ...ή μπα;

Έχουμε εκπρόσωπο το ΠΑΟΞΑΚΙ SHIKABALAS,δεν το άφησε αναπάντητο
Άβαταρ μέλους
Doomlord4
 
Δημοσιεύσεις: 7430
Εγγραφή: Σάβ 01 Νοέμ 2008, 01:45
Τοποθεσία: Thessaloniki

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX

Δημοσίευσηαπό paok re niamou » Παρ 14 Δεκ 2018, 07:56

HOOL4IGAN έγραψε:
paok re niamou έγραψε:Αδιανόητο ΠΑΟΚτσης να χαίρεται με νίκη του πουστογαβρου ακόμα και αν μου δίνει οποιοδήποτε πλεονέκτημα.
Μάλλον μονο οι 45 και άνω έχουμε μείνει σταθεροί στα πιστεύω μας γιατί έχουμε ζήσει αξέχαστες καταστάσεις


Βάλε και εμένα που είμαι 33... Πίστεψέ με... και ας μην έχω τις ίδιες εμπειρίες με τους 45άρηδες και άνω... γιατί στην ουσία έχω χάσει κάποιες αξέχαστες καταστάσεις με τα μάτια μου, όχι με το μυαλό μου... Όταν δεν δεις κάτι με τα ίδια σου τα μάτια ξέρεις είναι δύσκολο το τι να πιστέψεις... Όταν δεν δεις κάτι με τα μάτια σου ξέρεις διαλέγεις αυτό που θα πιστέψεις... Όταν δεν δεις κάτι με τα μάτια σου ξέρεις μπορείς να παρασυρθείς πανεύκολα από διάφορες προπαγάνδες... Υπάρχουν δικαιολογίες με λίγα λόγια για πολλούς και γι'αυτό αν και χαζός περηφανεύομαι για μερικά πράγματα και μέχρι τα 33 μου τα πιστεύω μου δεν μπορεί να τα κουνήσει ΚΑΝΕΙΣ!!! Δεν χρειάζομαι ούτε τον Νίκο, ούτε τον Κώστα, ούτε τον Πόλκα, ούτε τον Ιβάν, ούτε τον Γιώργη για να αλλάξω τα πιστεύω μου!!! Όσο λειτουργεί δεν φοβάμαι τίποτα...


Δεν πρόκειται να καταλάβεις πότε διαβαζοντας άρθρα και βλέποντας βιντεακια.
Για διασκέδαση βγαιναμε στα μπαράκια και πάνω στο κέφι φωνάζαμε Γαμιεται ο θρύλος κι ο πειραιας.
Ένα σύνθημα διαχρονικό για όλες τις συνθήκες και καταστάσεις.
Ακόμα και σε αγώνα τριλιζας θα υποστηρίζω τον αντίπαλο του γαβρου.
Άβαταρ μέλους
paok re niamou
 
Δημοσιεύσεις: 3223
Εγγραφή: Πέμ 10 Μάιος 2018, 11:33

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX

Δημοσίευσηαπό sourmenetes » Παρ 14 Δεκ 2018, 08:55

speedy.g έγραψε:
proedros έγραψε:Έχετε μπερδευτεί κάποιοι εδώ μέσα...Προφανώς δεν χαλαστήκατε που αποκλειστήκαμε από τα χωριά της Βίντι και της Μπάτε...προφανώς δεν χαλαστήκατε που κάναμε το μεγαλύτερο αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία μας στους ομίλους έχοντας 3/3 ήττες στην Τούμπα...Σας φτάνει που είμαστε πρώτοι...Εμένα λοιπόν δεν μου φτάνει...και δεν το λέω αυτό επειδή παίρνω "κάθε χρόνο το πρωτάθλημα" αλλά επειδή θεωρώ πως έχω τον καλύτερο πρόεδρο, τον καλύτερο κόσμο και η ομάδα βγάζει μόνο υγεία, τότε λοιπόν θέλω να τα σαρώσω όλα...Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Ευρώπαική πορεία ειδικά όταν παίζω με λιμά...Και αν δεν μπορώ, τουλάχιστον να προσπαθώ και να το δείχνω και να σέβομαι τον κάθε απλό φίλαθλο που έρχεται μέσα στο κρύο για να δει την ομάδα...Το τελευταίο μάγκες το θεωρώ επιβεβλημένο...



Τα προηγούμενα χρόνια ο ΠΑΟΚ μας έκανε διπλά και υπερβάσεις που ποτέ δεν περιμέναμε (Τότεναμ,Φιορεντίνα, Ντόρτμουντ). Ο κόσμος που ακολουθεί πάντα την ομάδα περίμενε 11 παίκτες υποπολλαπλάσιας αξίας να τα δώσουν όλα και ότι γίνει. Συγκρίνω την εικόνα μας στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λίγκ με την εικόνα στους ομίλους του Europa και με πιάνει απογοήτευση. Πλήρης αδιαφορία..


Τα ίδια ακούγαμε και πέρυσι από μερικούς για το Κύπελλο. Και σιγά το Κύπελλο, και εμάς το πρωτάθλημα μας νοιάζει κτλπ. Γίναμε τόσο άπλες που μπορούμε να αφήνουμε στόχους με τη δικαιολογία του πρωταθλήματος. Εκτός του ότι πλέον οι παίκτες θα παίζουν με απίστευτη πίεση (περιμένω να δω πόσες φορές θα το αναφέρει ο Λουτσέσκου...) , να δω τι θα λέτε αν τυχόν το χάσουμε πάλι γιατί χρονιά με 5/6 ήττες στην Ευρώπη για τον ΠΑΟΚ του δεύτερου γκρουπ δυναμικότητας είναι απλά ΝΤΡΟΠΗ!

Επίσης η υποτίμηση μας στην Ευρώπη είναι δεδομένο ότι θα μας γυρίσει μπούμερανγκ.

ΥΓ1. Πολλά μπράβο στον Ολυμπιακό που έπαιξε με λύσσα για το αποτέλεσμα. Έχω να δω τέτοιο πείσμα από τους δικούς μας από το ματς με την Μπενφίκα.

Σιγα μην δωσουμε και πλακετα για τον εγκληματια του ελ.πρωταθληματος;;;

Παμε καλα ρε;;;
ΠΑΟΚ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ
Οι μνημες μας ακολουθουν...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 27766
Εγγραφή: Δευτ 21 Σεπ 2009, 21:39
Τοποθεσία: sourmena

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX

Δημοσίευσηαπό Sick Bastard » Παρ 14 Δεκ 2018, 09:30

Ban.
Άμεσο.
ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ
ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ ΟΙ ΜΑΝΕΣ.
ΚΚ2020: "Θα φροντίσουμε να σχεδιάσουμε μια ομάδα που δεν θα χαμηλώσει τον πήχη και στόχοι μας θα είναι το νταμπλ κάθε χρόνο. Στόχος μας θα είναι να αυξήσουμε τα έσοδα και όχι να μειώσουμε τα έξοδα".
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard
 
Δημοσιεύσεις: 11465
Εγγραφή: Τρί 19 Οκτ 2010, 11:00

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX

Δημοσίευσηαπό eorptol1 » Παρ 14 Δεκ 2018, 09:45

speedy.g έγραψε:
proedros έγραψε:Έχετε μπερδευτεί κάποιοι εδώ μέσα...Προφανώς δεν χαλαστήκατε που αποκλειστήκαμε από τα χωριά της Βίντι και της Μπάτε...προφανώς δεν χαλαστήκατε που κάναμε το μεγαλύτερο αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία μας στους ομίλους έχοντας 3/3 ήττες στην Τούμπα...Σας φτάνει που είμαστε πρώτοι...Εμένα λοιπόν δεν μου φτάνει...και δεν το λέω αυτό επειδή παίρνω "κάθε χρόνο το πρωτάθλημα" αλλά επειδή θεωρώ πως έχω τον καλύτερο πρόεδρο, τον καλύτερο κόσμο και η ομάδα βγάζει μόνο υγεία, τότε λοιπόν θέλω να τα σαρώσω όλα...Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Ευρώπαική πορεία ειδικά όταν παίζω με λιμά...Και αν δεν μπορώ, τουλάχιστον να προσπαθώ και να το δείχνω και να σέβομαι τον κάθε απλό φίλαθλο που έρχεται μέσα στο κρύο για να δει την ομάδα...Το τελευταίο μάγκες το θεωρώ επιβεβλημένο...



Τα προηγούμενα χρόνια ο ΠΑΟΚ μας έκανε διπλά και υπερβάσεις που ποτέ δεν περιμέναμε (Τότεναμ,Φιορεντίνα, Ντόρτμουντ). Ο κόσμος που ακολουθεί πάντα την ομάδα περίμενε 11 παίκτες υποπολλαπλάσιας αξίας να τα δώσουν όλα και ότι γίνει. Συγκρίνω την εικόνα μας στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λίγκ με την εικόνα στους ομίλους του Europa και με πιάνει απογοήτευση. Πλήρης αδιαφορία..


Τα ίδια ακούγαμε και πέρυσι από μερικούς για το Κύπελλο. Και σιγά το Κύπελλο, και εμάς το πρωτάθλημα μας νοιάζει κτλπ. Γίναμε τόσο άπλες που μπορούμε να αφήνουμε στόχους με τη δικαιολογία του πρωταθλήματος. Εκτός του ότι πλέον οι παίκτες θα παίζουν με απίστευτη πίεση (περιμένω να δω πόσες φορές θα το αναφέρει ο Λουτσέσκου...) , να δω τι θα λέτε αν τυχόν το χάσουμε πάλι γιατί χρονιά με 5/6 ήττες στην Ευρώπη για τον ΠΑΟΚ του δεύτερου γκρουπ δυναμικότητας είναι απλά ΝΤΡΟΠΗ!

Επίσης η υποτίμηση μας στην Ευρώπη είναι δεδομένο ότι θα μας γυρίσει μπούμερανγκ.

ΥΓ1. Πολλά μπράβο στον Ολυμπιακό που έπαιξε με λύσσα για το αποτέλεσμα. Έχω να δω τέτοιο πείσμα από τους δικούς μας από το ματς με την Μπενφίκα.
Πολλά πολλά μπράβο στον που στη στην ομάδα του χαζό Σάββα και του πρεζεμπορα..... Χειροκροτηστε ρεεεε...... Κερδίσανε και ασχολούνταν με το πρωτάθλημα και τους διατητες..... ΓΙΑ ΠΡΏΤΗ ΦΟΡΆ ΕΊΠΕ Ο ΧΑΖΟΣΑΒΒΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΆΡΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ.... μέχρι τώρα μιλούσε για καλό ποδόσφαιρο, όταν πέρσι ο ΧΑΖΟΣΑΒΒΑΣ είπε ότι αποκλείετε να πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα αποδείχθηκε ότι κάτι ήξερε..... Αυτό είναι ανησυχητικό.....

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol1
 
Δημοσιεύσεις: 9772
Εγγραφή: Τρί 08 Νοέμ 2016, 19:58

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX

Δημοσίευσηαπό eorptol1 » Παρ 14 Δεκ 2018, 09:48

speedy.g έγραψε:Από την μία εμφανέστατα παραδέχεστε ότι λειτουργείτε ως οπαδοί και από την άλλη δεν τρώτε τα συκώτια σας που για να πάρουμε το πρωτάθλημα γίναμε θίασος στην Ευρώπη. Ας μας το λέγανε από την αρχή και ας έπαιζαν τα 2α στην Ευρώπη. Έτσι θα είχε και χρόνο να ετοιμάσει τους βασικούς για τον αγώνα του πρωταθλήματος. Αλλά ξέχασα, έτσι δεν θα είχαμε δικαιολογία για τις κακές εμφανίσεις και εκεί.
Μαμιετε η ομάδα του πρεζεμπορα διαχρονικά.....

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol1
 
Δημοσιεύσεις: 9772
Εγγραφή: Τρί 08 Νοέμ 2016, 19:58

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX

Δημοσίευσηαπό paoki19 » Παρ 14 Δεκ 2018, 10:07

Ας πάει να κάνει ο γερομαλακας 3 συνεχόμενα 2πλα στο πρωτάθλημα και μετά τα λέμε ποιος θα το πάρει...
Άβαταρ μέλους
paoki19
 
Δημοσιεύσεις: 2318
Εγγραφή: Τρί 22 Ιαν 2008, 17:29

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX

Δημοσίευσηαπό sourmenetes » Παρ 14 Δεκ 2018, 10:50

Τι ειπε ο παππους;;
ΠΑΟΚ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ
Οι μνημες μας ακολουθουν...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 27766
Εγγραφή: Δευτ 21 Σεπ 2009, 21:39
Τοποθεσία: sourmena

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αθλητικά-Αγωνιστικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες