Ιβάν Σαββίδης ΙV

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV

Δημοσίευσηαπό klainmein » Τετ 29 Ιαν 2020, 15:39

Άρση τηλεφωνικών συνομιλιών των μελών της ΕΕΑ θα ζητήσει ο ΠΑΟΚ!

Η ώρα της μεγάλης «μάχης» για δικαίωση έφθασε για τον ΠΑΟΚ μετά την πολιτική εισήγηση της ΕΕΑ! Ο Δικέφαλος θα ζητήσει την άρση απορρήτου όλων των τηλεφωνικών συνομιλιών των μελών της ΕΕΑ του τελευταίου διμήνου, αναζητώντας παράλληλα το ρόλο του δικηγόρου Τζουγανάτου ανάμεσα σε Επιτροπή και Ολυμπιακό!

αντεεεεεεεε επιτελουυυυς
klainmein
 
Δημοσιεύσεις: 1302
Εγγραφή: Τρί 01 Ιαν 2008, 15:35

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV

Δημοσίευσηαπό eorptol1 » Τετ 29 Ιαν 2020, 15:42

Ποιο αρχιδι είναι αυτό

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol1
 
Δημοσιεύσεις: 9781
Εγγραφή: Τρί 08 Νοέμ 2016, 19:58

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV

Δημοσίευσηαπό DrunkKiddo » Τετ 29 Ιαν 2020, 15:44

Αυτή τη στιγμή είναι μια ΠΑΕ απέναντι σε κυβέρνηση - μαφία. Ένα λάθος να κάνουμε θα μας κατηγορήσουν και για το ελληνοτουρκικό. Ανακοίνωση ζητάμε όλοι βροντερή και να σπάει Κόκκαλα. Και μετά τι; Άμα αυτοί ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ότι η ΠΑΕ προκαλεί εθνικό διχασμό η ότι μαλακια σκαρφιστούν; ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΚΑΡΦΙΣΤΟΥΝ. Το παιχνίδι κάτω από το τραπέζι παιδιά. Εμπιστοσύνη ! Δεν έχουμε ιδέα το τι γίνεται στο παρασκήνιο. Ιδέα δεν έχουμε! Ότι ακούμε από εδώ και από εκεί και βγάζουμε μια άποψη. Η ΠΑΕ όπως και κάθε σοβαρή ΠΑΕ δεν θα ανοίξει τα χαρτιά της δεξιά και αριστερά . Αν συνεχίσουμε να αμφισβητούμε είμαστε συνένοχοι. Πολεμάμε μόνοι τους . Ελάτε να τους βοηθήσουμε όπως και οσο μπορούμε. Να τελείωσει αυτή η υπόθεση και τα υπόλοιπα θα τα λύσουμε όταν ηρεμήσει η κατάσταση. Αφήνουμε τα ανίκανοι και άχρηστοι και και και.


ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ !


Sent from my iPhone using Tapatalk
DrunkKiddo
 
Δημοσιεύσεις: 18
Εγγραφή: Τετ 17 Μάιος 2017, 21:48

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV

Δημοσίευσηαπό eorptol1 » Τετ 29 Ιαν 2020, 15:50

Την ομάδα να στηριξουμε να μην αποπροσανατολιστει......

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol1
 
Δημοσιεύσεις: 9781
Εγγραφή: Τρί 08 Νοέμ 2016, 19:58

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV

Δημοσίευσηαπό sourmenetes » Τετ 29 Ιαν 2020, 15:57

renegade έγραψε:Το μόνο που ζητάω από σένα είναι όλους αυτούς που μεθόδευσαν όλο αυτό το σκηνικό και όλους αυτούς που του εκτέλεσαν να τους βγάλεις τις αιμορροΐδες από τη μύτη.
Όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά γιατί δεν έχουνε κανένα δικαίωμα να παίζουνε με τις ψυχές των ανθρώπων.
Για όλους αυτούς που σήμερα είναι στα πρόθυρα της νευρικής κρίσης.
Υποτίθεται ο αθλητισμός είναι ψυχαγωγία
Έχεις mail

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΠΑΟΚ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ
Οι μνημες μας ακολουθουν...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 27850
Εγγραφή: Δευτ 21 Σεπ 2009, 21:39
Τοποθεσία: sourmena

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV

Δημοσίευσηαπό giapas » Τετ 29 Ιαν 2020, 15:59

Κι εγώ θέλω απ'αυτό που έχει το mail.
giapas
 
Δημοσιεύσεις: 9438
Εγγραφή: Τρί 26 Ιαν 2010, 10:49

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV

Δημοσίευσηαπό sourmenetes » Τετ 29 Ιαν 2020, 16:16

Παγωτό... Χαχαχαχα...



Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΠΑΟΚ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ
Οι μνημες μας ακολουθουν...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 27850
Εγγραφή: Δευτ 21 Σεπ 2009, 21:39
Τοποθεσία: sourmena

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV

Δημοσίευσηαπό trouman » Τετ 29 Ιαν 2020, 16:18

DrunkKiddo έγραψε:Αυτή τη στιγμή είναι μια ΠΑΕ απέναντι σε κυβέρνηση - μαφία. Ένα λάθος να κάνουμε θα μας κατηγορήσουν και για το ελληνοτουρκικό. Ανακοίνωση ζητάμε όλοι βροντερή και να σπάει Κόκκαλα. Και μετά τι; Άμα αυτοί ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ότι η ΠΑΕ προκαλεί εθνικό διχασμό η ότι μαλακια σκαρφιστούν; ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΚΑΡΦΙΣΤΟΥΝ. Το παιχνίδι κάτω από το τραπέζι παιδιά. Εμπιστοσύνη ! Δεν έχουμε ιδέα το τι γίνεται στο παρασκήνιο. Ιδέα δεν έχουμε! Ότι ακούμε από εδώ και από εκεί και βγάζουμε μια άποψη. Η ΠΑΕ όπως και κάθε σοβαρή ΠΑΕ δεν θα ανοίξει τα χαρτιά της δεξιά και αριστερά . Αν συνεχίσουμε να αμφισβητούμε είμαστε συνένοχοι. Πολεμάμε μόνοι τους . Ελάτε να τους βοηθήσουμε όπως και οσο μπορούμε. Να τελείωσει αυτή η υπόθεση και τα υπόλοιπα θα τα λύσουμε όταν ηρεμήσει η κατάσταση. Αφήνουμε τα ανίκανοι και άχρηστοι και και και.


ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ !


Sent from my iPhone using Tapatalk



Πολύ πολύ σωστός
trouman
 
Δημοσιεύσεις: 4885
Εγγραφή: Σάβ 15 Μάιος 2010, 09:47

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV

Δημοσίευσηαπό dimitris88 » Τετ 29 Ιαν 2020, 16:57

icue έγραψε:Ανεξαρτητα απο την ουσια παντως, η επικοινωνιακη πολιτικη της ΠΑΕ προς εμας και οχι προς τους εξω, που δεν με ενδιαφερει, ειναι ΤΡΑΓΙΚΗ. Πρωτα φορα στη ζωη μου βλεπω κοσμο να μην ξερει πως να αντιδρασει, να μην ξερει αν μια αποφαση ειναι καλη ή κακη για την ομαδα, να μην ξερει για ποιο λογο απο ολους να διαμαρτυρηθει. Μια ομιχλη και μια απιστευτη ανοργανωσια. Ο κοσμος αρρωσταινει και εμεις βλεπουμε ινσταγκραμ για αρκουδες, τον αντιπροεδρο της ΠΑΕ να μην ειναι ευκαιρος, δημοσιογραφους του ΠΑΟΚ να μην ξερουν ουτε οι ιδιοι τι συμβαινει και για να το καλυψουν να λενε ασυναρτησιες και ανακοινωσεις που δεν μας κανουν σοφοτερους.

Αν οντως ειναι μια στημενη ιστορια, που παροτι ακομα και η ιδια η ομαδα προσπαθει να με κανει να αμφιβαλλω, συνεχιζω να το πιστευω, οταν τελειωσει αυτη η ιστορια, πρεπει να πεσουν κεφαλια εντος της ΠΑΕ. Να καταλαβουν οτι δεν ειναι Σουρωτη ή Εθνος. Υπαρχει ενας ολοκληρος λαος απο πισω που του γαμανε τη ζωη ολα αυτα.


Κοίταξε φίλε, έχεις απόλυτο δίκιο για την επικοινωνιακή πολιτική της ΠΑΕ αλλά υπάρχει ένα μεγάλο αλλά. Ο Ιβάν δεν ήθελε να οξύνει τα πράγματα και δεν ήθελε να "χαλαστεί" ανοιχτά με την κυβέρνηση για άλλους επιχειρηματικούς λόγους μάλλον. Πίστευε ότι όλο αυτό με την καταγγελία του γαύρου θα έμενε μόνο στο επικοινωνιακό παιχνίδι και τελικά η υπόθεση θα έμπαινε στο αρχείο που λέμε και απλά θα είχαν κάνει το κέφι του χοντρού για επικοινωνιακούς λόγους. Έλα όμως που αυτοί είχαν άλλα στο μυαλό τους και όχι μόνο το επικοινωνιακό όπως πίστευε ο επίσημος ΠΑΟΚ και άφηνε συνεχώς να διαρρεύσει αλλά θέλουν το γονάτισμα του ΠΑΟΚ εξωαγωνιστικά. Η ΠΑΕ αιφνιδιάστηκε και έδειξε ξεκάθαρα να μην το περιμένει αυτό που έγινε. Γιατί μια ομάδα ψιλιασμένη ότι πάνε να την στήσουν με αυτόν τον τρόπο θα είχε χαλάσει το Σύμπαν για την αλλαγή των μελών της εεα δύο ημέρες πριν την εκδίκαση, όπως είπε χθες και ο Μπέος. Εμείς δεν ακούσαμε τίποτα και ακόμη και την είδηση την διαβάσαμε στα ψιλά και των δικών μας site. Τώρα τι να το κάνω που φωνάζουμε για τα μέλη και τον παράνομο διορισμό τους. Η νομική υπηρεσία δεν φταίει γιατί πάντα παίρνει γραμμή από την κεφαλή για το ποιά γραμμή (ένταση ή ήπια) θα ακολουθήσει. Ο Ιβάν την πάτησε άλλη μια φορά και ξεγελάστηκε ίσως και από στελέχη της κυβέρνησης που θα τον καθησύχαζαν ότι όλο ήταν απλά μια επικοινωνιακή φούσκα για να κάνουν το κέφι στο γαύρο. Έτσι όλα τα στελέχη της ομάδας μας αυτήν τη στιγμή είναι σε σοκ μετά την κεφαλιά που φάγανε. Ο Ιβάν ακόμη δεν κατάλαβε ότι οι κάτω (οι πολιτικοί) δεν έχουν μπέσα και μόνο εάν τους έχεις στο χέρι και μπορείς έμμεσα να τους πιέζεις-εκβιάσεις, αυτοί σε υπακούν. Ας πούμε εάν έχεις φροντίσει να έχεις μερικά σκάνδαλα-άπλυτα τους στο χέρι αλλιώς τους μιλάς και αλλιώς σε ακούνε. Νομίζω ο Ιβάν ακόμη δεν έχει εμπεδώσει πόσο σάπιοι είναι οι πολιτικοί στην Ελλάδα και νομίζει ότι όταν τον καθησυχάζουν με λόγια και του δίνουν υποσχέσεις ο λόγος τους μετράει. Γι' αυτό μόνο τον κατηγορώ, που δεν μπορεί να καταλάβει την ψυχοσύνθεση τους και την πουστιά τους. Παρόλα αυτά πιστεύω ότι όλο αυτό, παρά την ψυχολογική ταλαιπωρία που θα περάσουμε, θα μας βγει σε καλό!!
dimitris88
 
Δημοσιεύσεις: 1019
Εγγραφή: Τρί 10 Δεκ 2019, 17:46

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV

Δημοσίευσηαπό Asimos » Τετ 29 Ιαν 2020, 17:20

Τις τελευταίες 48 ώρες παρακολούθησα με απόλυτη νηφαλιότητα ότι σου ετοίμαζαν φουκαρά ΠΑΟΚτσή, με τη βοήθεια σου και τη σύμφωνη γνώμη σου αφού αγόρασες το εμπόριο ελπίδας που σου πουλήσανε.

Τις τελευταίες 24 ώρες παρακολούθησα με ικανοποίηση το κακοσχεδιασμένο πλάνο τους που έχει μέσα του την ηθική, εκτός της φυσικής εξόντωσης του ΠΑΟΚ, μόνο που αυτή τη φορά έβλεπα και σένα φίλε ΠΑΟΚτσή μέσα στο κάδρο. Είχες συμμετοχή, είχες ενεργό ρόλο.

Από το πρωί απολαμβάνω τους αντιπροσώπους σου στο κοινοβούλιο, να έχουν κάνει ταουάζ στα παπάρια τους το όνομα του κάθε έναν σας που τους στείλατε εκεί. Α Θεσσαλονίκης 35,48% και Β Θεσσαλονίκης 43,04%. Σας πούλησαν το Μακεδονικό, σας πούλησαν καλύτερες ημέρες, σας πούλησαν ολόκληρους και εσείς ξεχάσατε τι (δεν) έχουν κάνει. Πόσες φορές έχουν σιωπήσει όταν χρειάστηκε να μιλήσουν για σένα.

Απολαμβάνω τη στιγμή που ένιωσες κορόιδο, εσένα που μιλάς σα να γνωρίζεις συνήθως. Εσένα που μιλάς με χρησμούς κι αφήνεις βαθύ νόημα και υπονοούμενο σε κάθε σου πρόταση. Σε έπιασαν μαλάκα και σου στήσανε το πιο άθλιο παιχνίδι μέχρι το επόμενο.

Πριν τρία χρόνια έχασες πρωτάθλημα επειδή ο ανταγωνιστής σου κρίθηκε σε δικαστήριο πως έριξε ήπιο ξύλο σε ομάδα στο ημίχρονο. Πριν δυο χρόνια έχασες πρωτάθλημα για ένα χέρι που πέταξε ένα ρολό χαρτί. Σήμερα το έχασες επειδή πέταξες ένα κομμάτι χαρτί τον Ιούλιο σε μια κάλπη χωρίς να σκεφτείς πιο μακρυά από τη μύτη σου. Έχεις μερίδιο ενοχής στο ξεφτιλίκι που ζεις τους τελευταίους μήνες και εκτός απο λογιστή, οικονομολόγο, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο θα σε κάνουν πλέον και δικηγόρο, ώστε να διαβάζεις άρθρα και νόμους για την αθώωση του ΠΑΟΚ, μόνο που ξεχνάς - επιμελώς, πως για ότι σου συμβαίνει φταις.

Δεν είδες ούτε το τυρί στη φάκα κι έπεσες μέσα, έφαγες τον παπά ολόκληρο μαζί με το μοναστήρι και τους καλόγερους. Είσαι ασυγχώρητος διότι ήξερες. Ήξερες τι θα συμβεί μόνο που σε αυτή τη γαμημένη ζωή δεν μπορείς να τα έχεις όλα.

Δεν μπορείς να θέλεις πρωτάθλημα με πρωθυπουργό τον ανταγωνιστή σου. Είναι ύβρις.
Τελευταία επεξεργασία από Asimos και Τετ 29 Ιαν 2020, 18:32, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Asimos
 

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV

Δημοσίευσηαπό pilotos » Τετ 29 Ιαν 2020, 17:48

Γεια σου ασιμε μάγκα, μέχρι τέλειας συμφωνώ.

Λοιπόν, χωρίς πολλά πολλά...

Έχουμε απέναντι ένα πρεζεμπορα που σκότωσε όλους τους μάρτυρες. Έναν τύπο που η αιλινικι τους δικαιοσύνη, του απαγόρεψε να ασχολείται με ποδόσφαιρο, έχει δίκες με αποδείξεις για στημένα κλπ κλπ...
Αυτός ο τύπος, ο πρεζεμπορας πρώην αρχαιοκάπηλος οικογενειακώς, κατηγορεί ευθέως τον Ιβάν Σαββίδη.

Κάποιοι μπορεί να νιώθουν θιγμένοι από αυτήν την ιστορία, λερωμενοι και να βλέπουν σκιές. Ε ας κάτσουν στην οπισθοφυλακή ή ας πάνε στο ηθικό απέναντι στρατόπεδο, δεν είναι κακό.

Κλείνω. Δεν αιθεροβατω ότι θα μας δικαιώσει κανένα δικαστήριο του προτεκτοράτου, ούτε καν το CAS. Θεωρώ δεδομένη την μέγιστη ποινή για εμάς, (χωρίς καν περιθώριο απολογίας), όταν και όποτε θέλουν, ακόμα και για ένα κομμάτι χαρτί, όπως έχει γίνει στο πρόσφατο παρελθόν. Και αυτό θα ξανά γίνει, ανεξαρτήτως κυβέρνησης.

Ο στόχος είναι ένας και είναι ο Ιβάν, για όλα όσα έχει κάνει μέχρι τώρα. Και δεν είναι μόνο ο ΠΑΟΚ........


Υγ με την ισχύ που έχει ο Ιβάν, θα μπορούσε να γράψει πολλές αποφάσεις δικαστηρίων στα παπάρια του. Πείτε μου ρε ένας, ποιος άλλος μ@λ@κ@ς στον κόσμο, πληρώνει μια ομάδα, έχει ρίξει ένα σωρό εκατομμύρια και επειδή έκανε ένα λάθος, δεν πάει να την δει για 3 χρόνια , Φτάνει μέχρι το γήπεδο και μετά γυρίζει πίσω και την βλέπει από την τηλεόραση;




Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΠΑΟΚ, απλά η μεγαλύτερη ομάδα του Βυζαντίου...
Άβαταρ μέλους
pilotos
 
Δημοσιεύσεις: 21013
Εγγραφή: Σάβ 04 Οκτ 2008, 23:42

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV

Δημοσίευσηαπό DrunkKiddo » Τετ 29 Ιαν 2020, 18:50

Plot twist: Όλο αυτό ήταν σχέδιο του Ιβαν. Κάνει μια μαλακια, βάζει ρουφιάνο να το πει, τους αφήνει να το πάνε όπως θέλουν, αφήνει το διάταγμα να περάσει, και τώρα που σεν μπορούν να κάνουν πίσω, του τινάζει στον αέρα δημιουργώντας ρήγμα μεταξύ τους και κάνοντας πλέον με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο δημόσια τη συμμαχία

Μετά ξύπνησα [FACE WITH TEARS OF JOY]


Sent from my iPhone using Tapatalk
DrunkKiddo
 
Δημοσιεύσεις: 18
Εγγραφή: Τετ 17 Μάιος 2017, 21:48

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Τετ 29 Ιαν 2020, 19:06

gika έγραψε:Εκτός αν είμαστε ένοχοι και αυτή η τροπολογία είναι συμφωνία με την κυβέρνηση για να γλυτώσουμε τον υποβιβασμό εμείς και το πολιτικό κόστος αυτοί.

Δεν θέλω να το πιστέψω ούτε μια στιγμή, αλλά η σιωπή αυτό δείχνει. Επικοινωνιακά ήμασταν και είμαστε για τον πούτσο.

Τι λες βρε Γιαννη;
Καμια εμπιστοσυνη στον Ιβαν που τα εχει βαλει με ολο το κατεστημενο της Ελλαδας;
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
 
Δημοσιεύσεις: 90086
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Τετ 29 Ιαν 2020, 19:12

Obdulio έγραψε:Κατόπιν εορτής, δεν υφίσταται ανακοίνωση.-

Η ΠΑΕ μπήκε σε διαδικασία συμψηφισμών. Τέλος.

Τι διαβαζω Θεε Μου και εχω περασει τα πενηντα!
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
 
Δημοσιεύσεις: 90086
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV

Δημοσίευσηαπό navigator11 » Τετ 29 Ιαν 2020, 19:14

Asimos έγραψε:Τις τελευταίες 48 ώρες παρακολούθησα με απόλυτη νηφαλιότητα ότι σου ετοίμαζαν φουκαρά ΠΑΟΚτσή, με τη βοήθεια σου και τη σύμφωνη γνώμη σου αφού αγόρασες το εμπόριο ελπίδας που σου πουλήσανε.

Τις τελευταίες 24 ώρες παρακολούθησα με ικανοποίηση το κακοσχεδιασμένο πλάνο τους που έχει μέσα του την ηθική, εκτός της φυσικής εξόντωσης του ΠΑΟΚ, μόνο που αυτή τη φορά έβλεπα και σένα φίλε ΠΑΟΚτσή μέσα στο κάδρο. Είχες συμμετοχή, είχες ενεργό ρόλο.

Από το πρωί απολαμβάνω τους αντιπροσώπους σου στο κοινοβούλιο, να έχουν κάνει ταουάζ στα παπάρια τους το όνομα του κάθε έναν σας που τους στείλατε εκεί. Α Θεσσαλονίκης 35,48% και Β Θεσσαλονίκης 43,04%. Σας πούλησαν το Μακεδονικό, σας πούλησαν καλύτερες ημέρες, σας πούλησαν ολόκληρους και εσείς ξεχάσατε τι (δεν) έχουν κάνει. Πόσες φορές έχουν σιωπήσει όταν χρειάστηκε να μιλήσουν για σένα.

Απολαμβάνω τη στιγμή που ένιωσες κορόιδο, εσένα που μιλάς σα να γνωρίζεις συνήθως. Εσένα που μιλάς με χρησμούς κι αφήνεις βαθύ νόημα και υπονοούμενο σε κάθε σου πρόταση. Σε έπιασαν μαλάκα και σου στήσανε το πιο άθλιο παιχνίδι μέχρι το επόμενο.

Πριν τρία χρόνια έχασες πρωτάθλημα επειδή ο ανταγωνιστής σου κρίθηκε σε δικαστήριο πως έριξε ήπιο ξύλο σε ομάδα στο ημίχρονο. Πριν δυο χρόνια έχασες πρωτάθλημα για ένα χέρι που πέταξε ένα ρολό χαρτί. Σήμερα το έχασες επειδή πέταξες ένα κομμάτι χαρτί τον Ιούλιο σε μια κάλπη χωρίς να σκεφτείς πιο μακρυά από τη μύτη σου. Έχεις μερίδιο ενοχής στο ξεφτιλίκι που ζεις τους τελευταίους μήνες και εκτός απο λογιστή, οικονομολόγο, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο θα σε κάνουν πλέον και δικηγόρο, ώστε να διαβάζεις άρθρα και νόμους για την αθώωση του ΠΑΟΚ, μόνο που ξεχνάς - επιμελώς, πως για ότι σου συμβαίνει φταις.

Δεν είδες ούτε το τυρί στη φάκα κι έπεσες μέσα, έφαγες τον παπά ολόκληρο μαζί με το μοναστήρι και τους καλόγερους. Είσαι ασυγχώρητος διότι ήξερες. Ήξερες τι θα συμβεί μόνο που σε αυτή τη γαμημένη ζωή δεν μπορείς να τα έχεις όλα.

Δεν μπορείς να θέλεις πρωτάθλημα με πρωθυπουργό τον ανταγωνιστή σου. Είναι ύβρις.


Ισχύουν. Ας τα χωνέψουν όσοι εμπίπτουν στους "απεικονιζόμενους".
Τις φυλακές και τα τρελοκομεία γεμίσαμε και δε χωράμε άλλο πια. Νόημα στη ζωή μας δίνουν μόνο τα 4 σου γράμματα!!!
Άβαταρ μέλους
navigator11
 
Δημοσιεύσεις: 17973
Εγγραφή: Δευτ 25 Μάιος 2009, 09:35

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Διοικητικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 24 επισκέπτες