31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης
- ΑποστόληςΑ
Re: 31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης
Και στα δύο γκολ φέρει ευθύνη. Ειδικά στο πρώτο, γιατί κατά την άποψή μου ο Γιαννούλης αν και βρίσκει τη μπάλα δεν της αλλάζει πορεία.
Για μενα ο κορυφαιος μαζι με Μπισεσβαρ. Ποσα να βγαλει πια. Τι να πει και ο τερματας του Αγιαξ που σχεδον οτι πηγαινε εστια εμπαινε μεσα.
Μπραβο Αλεξανδρε
Μπραβο Αλεξανδρε
- john4serres
Μπράβο ρε Αλέξανδρε. 90 λεπτά σφυροκόπημα και έμεινες συγκεντρωμένος στο μεγαλύτερο ποσοστό.
Τα λάθη του τα έκανε, αλλά η συνολική παρουσία του έχει σίγουρα θετικό πρόσημο.
Πιστεύω πως είναι από αυτούς του παίκτες που κολλάνε μόνο με μία ομάδα. Είτε πάει στον Παναιτωλικό, είτε στην Μπαρτσελόνα θα είναι μέτριος. Γεννήθηκε για να παίζει εδώ. Είναι άλλωστε και ο ρεκορντμαν απαραβίαστης εστίας στην ιστορία μας.
Τα λάθη του τα έκανε, αλλά η συνολική παρουσία του έχει σίγουρα θετικό πρόσημο.
Πιστεύω πως είναι από αυτούς του παίκτες που κολλάνε μόνο με μία ομάδα. Είτε πάει στον Παναιτωλικό, είτε στην Μπαρτσελόνα θα είναι μέτριος. Γεννήθηκε για να παίζει εδώ. Είναι άλλωστε και ο ρεκορντμαν απαραβίαστης εστίας στην ιστορία μας.
Ναι αλλά έχει κοτσιδάκια
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- invincible
Εύχομαι να μην μας τον πάρουν ως τον χειμώνα μεταγραφή. Να κάτσει και φέτος τουλάχιστον.
-
-
Τεράστια εμφάνιση αλλά για να είμαι δίκαιος νομίζω την κεφάλια του Ταλιαφικο έπρεπε να τη βγάλει. Ίσως άργησε να πέσει επειδή πίστευε ότι θα δοθεί φάουλ.
- Μπαρκαρούτσος
Σήμερα με έπεισες ότι είσαι τερματοφύλακας με αρχίδια. Δεν ήσουν άσφαλτος, αλλά γι'αυτόν ακριβώς τον λόγο, έχεις αρχίδια: γιατί δεν μάσησες από τα λάθη σου και είχες το ψυχικό σθένος (ή αλλιώς, τα @@) να είσαι σε εγρήγορση την επόμενη φορά! Ή ακόμα και να διορθώσεις μέσα στην ίδια φάση το λάθος σου, όπως πχ εκεί που σε φεύγει η μπάλα από τα χέρια και παραλίγο να στρωθεί στο γαυράκι που κι αυτός σάστισε και δεν μπόρεσε να σπρώξει τη μπάλα στο πλεχτό.
Εξαιρετικός, αρχιδάτος.
Εξαιρετικός, αρχιδάτος.
- painkiller4
Ζαντός έγραψε:Σήμερα με έπεισες ότι είσαι τερματοφύλακας με αρχίδια. Δεν ήσουν άσφαλτος, αλλά γι'αυτόν ακριβώς τον λόγο, έχεις αρχίδια: γιατί δεν μάσησες από τα λάθη σου και είχες το ψυχικό σθένος (ή αλλιώς, τα @@) να είσαι σε εγρήγορση την επόμενη φορά! Ή ακόμα και να διορθώσεις μέσα στην ίδια φάση το λάθος σου, όπως πχ εκεί που σε φεύγει η μπάλα από τα χέρια και παραλίγο να στρωθεί στο γαυράκι που κι αυτός σάστισε και δεν μπόρεσε να σπρώξει τη μπάλα στο πλεχτό.
Εξαιρετικός, αρχιδάτος.

Συμφωνώ με 'Σ' κεφαλαίο @@δάτος + ότι είπες παραπάνω φίλε @Ζαντέ