Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Δημοσίευσηαπό Mpoz » Τετ 21 Ιουν 2017, 22:40

Alastor έγραψε:δε νομιζω να ειναι στημμενα τα ιατρικα για τον λογο του οτι ο παικτης μπορει να τους κανει μηνυση στην ουεφα για συκοφαντικη δυσφημιση,καθως αν μαθευτει λανθασμενα οτι ο Μποκανι δεν περασε ιατρικα,θα πεσει το ενδιαφερον των ομαδων κατακορυφα και θα εχει πιθανως οικονομικο πληγμα...


sakis_the_fraud έγραψε:
Mpoz έγραψε:εδω ρε παιδια περασε ιατρικα ολοκληρος εσσιεν,δεν θα τα περνουσε ο μποκανι?στα φραγκα πρεπει να χαλασε αλλα βρηκαν τον ευκολο τροπο να πουν οτι κοπηκε και δεν περνουμε σαπακια...και η φαση ειναι να παει σε καμια ομαδα καλου πρωταθληματος,θα πεσει τρελο γελιο

Ο μποκανι φαίνεται πως εχει θέμα με τους οπισθιους μηριαίους του, παθαινει αυτο το απο "θ" που δεν λεμε στον ΠΑΟΚ.

http://www.verticalwise.com/thlasi-opisthion-miriaion/

http://www.physioprescription.com/2014/ ... st-strong/

περυσι στην χαλ το ειχε παθει 3 φορες και μαλλον και μια 4η τωρα γιατι το τρανσφερ τον εχει τραυματια.

https://www.transfermarkt.com/dieumerci ... eler/44624

Απο την αλλη, λες πως γινεται ο παικτης να εχει θέμα και να παιζει αγγλια;;;


Sent from my E6653 using Tapatalk

δεν εχω καποιο λογο να μην σας πιστεψω,αλλα ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μην ρωτησαν και σιλβα για τον παιχτη..αυτος δεν ηξερε την κατασταση του δηλαδη?εκτος αν τον εφεραν τραυματια και περιμεναν να περασει ιατρικα.νομιζω εκει δεν ηταν αυτος?η κανω λαθος?
Άβαταρ μέλους
Mpoz
 
Δημοσιεύσεις: 798
Εγγραφή: Πέμ 05 Δεκ 2013, 00:35

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Πέμ 22 Ιουν 2017, 08:08

Λίγο χιούμορ...

Εικοσιπέντε γκολ το χρόνο θα βάζει ο Μποκανί στον Ολυμπιακό

sdna - 21 Ιουνίου 2017, 19:10 - Γιάννης Αυλακιώτης

Ψάξτε τον δεύτερο. Τον τίτλο του πρωταθλητή στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού τον κέρδισε με το σπαθί του ο Ολυμπιακός ύστερα από την κορυφαία κίνηση των τελευταίων ετών. Ο Γιάννης Αυλακιώτης εξηγεί γιατί ο Μποκανί τα ‘χει τα 25 γκολ το χρόνο για πλάκα.

Όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια φίλοι μου έτσι και φέτος, τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή των μεταγραφών των κερδίζει ο Ολυμπιακός πριν ακόμα μπει ο Ιούλιος. Οι μεθοδικές κινήσεις της ομάδας και τα συνεχή μεταγραφικά χτυπήματα του προέδρου δείχνουν πλάνο, τακτική και μεθοδικότητα. Αν δεν είχε κρεμάσει τον Βέρτη του ο Ροναλντίνιο και τα έβλεπε όλα αυτά, θα ‘λεγε το «ναι» στον θρύλο και χωρίς να του γίνει πρόταση. Μόνο με την ιδέα ότι μπορεί να τον θέλουν σε ένα τόσο οργανωμένο club (πιο οργανωμένο και απ’ το “Ακρωτήρι”) θα έστελνε υπογεγραμμένη την belvedere του στην ΠΑΕ. Φέτος, η ομάδα του λιμανιού κατάφερε να βγάλει τους άλλους 3 διεκδικητές της δεύτερης θέσης νοκ άουτ, κάνοντας σύμφωνα με τον Κώστα Νικολακόπουλο «τη μεταγραφή του καλοκαιριού».

Γιατί παρά τις προσπάθειες των γνωστών κύκλων της προπαγάνδας να μιλήσουν για το φιάσκο της χρονιάς επειδή ο Μποκανί δεν πέρασε τις εξετάσεις (όπως και άλλοι 152.000 μαθητές, λόγω Φυσικής και Αρχαίων, αλλά αυτά δεν τα λέτε, δεν τα γράφετε), τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους. Και μόνο που κατάφερε ο Ολυμπιακός να φέρει στη χώρα μας ένα τόσο μεγάλο όνομα, αρκεί για να θεωρηθεί επιτυχημένος ο φετινός μεταγραφικός σχεδιασμός του (και χωρίς να παίξει, τον ίδιο αριθμό τελικών θα έχει με τον Καρντόσο).

Το λέει και ο Νικολακόπουλος: «Κατά την εκτίμηση μου ο Μποκανί θα είναι η μεταγραφή του καλοκαιριού, αν δεν υπάρξουν απρόοπτα (τραυματισμοί κλπ, κλπ). Θεωρώ ότι όποιες μεταγραφές κι αν γίνουν στη συνέχεια, θα είναι η καλύτερη μεταγραφή, με μία φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων. Δεν είχα, άλλωστε, καμία αμφιβολία ότι ο Ολυμπιακός θα έψαχνε πολύ, θα πλήρωνε καλά και θα έφερνε μέσα στο καλοκαίρι πολύ καλό σέντερ φορ. Δεν ήταν…νορμάλ να τελειώνει η σεζόν και, στην μετά Ιντέγε περίοδο, να είχαν όλες οι άλλες ομάδες καλύτερο φορ από τον Ολυμπιακό: ο Παναθηναϊκός τον Μπεργκ, η ΑΕΚ τον Αραούχο κι ο ΠΑΟΚ τον Πρίγιοβιτς… Δεν θα το άφηνε έτσι ο Ολυμπιακός». Βουλωμένο γράμμα διάβασε ο Κώστας (και δεν ήταν ο μόνος).

Γι’ αυτό και ο Παναθηναϊκός δεν καίγεται να κρατήσει τον Μπεργκ. Αν ο Μποκανί είναι η μεταγραφή του καλοκαιριού τότε τι να τον κάνει τον Σουηδό; Ανανεώνει τη συνδρομή του Ρούντολφ Γκέργκελι στο Ερρίκος Ντυνάν και παίζει στα ίσα τον Κονγκολέζο.

Ακόμα και οι σκεπτικιστές και οι μίζεροι που δεν εκτιμούν το μεγαλείο των κινήσεων του προέδρου, έχουν αντιληφθεί ότι με Μποκανί στην κορυφή του φορείου του, πάει για μεγάλα πράγματα φέτος ο θρύλος: «Εξυπακούεται ότι για την κλάση και την αξία του Αφρικάνου δεν γίνεται συζήτηση. Μιλάμε για σύγχρονο στράϊκερ, στον οποίο δεν λείπει τίποτα! Δεν αμφιβάλλω ότι υπάρχουν και σκεπτικιστές, που έχουν ερωτηματικά για την κατάσταση του, επειδή φέτος έβγαλε τραυματισμούς και δεν σκόραρε. Όμως, εδώ υπάρχει ένα σημείο κλειδί». Η λογική λέει ότι το σημείο -κλειδί είναι η αλλαγή στο ιατρικό τιμ της ομάδας.

Αν ο Ολυμπιακός διώξει τον Θέο και φέρει τον Θεό βγάζει τη χρονιά χωρίς τραυματισμό ο Μποκανί, ο Τζόρτζεβιτς μαλλιά και ο Φιγκέιρας σέντρα ακριβείας στο κεφάλι του Ανσαριφάρντ.

Ο Κώστας όμως φίλοι μου άλλο κλειδί εννοούσε: «Φέτος ο Μποκανί για πρώτη φορά μετά από πάρα πολύ καιρό θα κάνει προετοιμασία με την ομάδα του! Διότι και τα δύο προηγούμενα καλοκαίρια είχε φύγει από την Ντιναμό Κιέβου ως δανεικός ακριβώς την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου: 31.8.2015 για τη Νόριτς και 31.8.2016 για τη Χαλ!!!». Πονηρός ο Κονγκολέζος.

Περίμενε την τελευταία μέρα του καλοκαιριού για να λείπουν οι γιατροί σε άδεια στα Μάλια και τη Χερσόνησο (όλοι οι Άγγλοι εκεί πηγαίνουν το καλοκαίρι) και να περάσει τις εξετάσεις άνευ (ιατρικού) αγώνος.

Γιατί τα διαδικαστικά μικρή σημασία έχουν όταν μιλάμε για έναν παίκτη που έχει την αποτελεσματικότητα της Κόμπρας του Εκουαδόρ, του θρυλικού Φέλιξ Μπόρχα: «Στις πέντε σεζόν που ο Μποκανί είχε συμμετοχές βασικού παίκτη σε ομάδες που έκαναν πρωταθλητισμό, έβαλε και στις πέντε από 13 έως 19 γκολ (!): στην Σταντάρ Λιέγης 15 και 16, στην Άντερλεχτ 15 και 19 και στην Ντιναμό Κιέβου 13. Και πήρε τέσσερα πρωταθλήματα (στο Βέλγιο) σε αυτές τις πέντε σεζόν. Άρα η ποδοσφαιρική λογική “φωνάζει” ότι ο Μποκανί παίζοντας βασικός στον Ολυμπιακό θα έχει ένα παρόμοιο μέσο όρο γκολ (15-16) στο ελληνικό πρωτάθλημα. Λεπτομέρεια: όλα αυτά τα γκολ του Μποκανί είναι χωρίς πέναλτι». Άρα με τα πέναλτι, 25 το λιγότερο.

Όσα σημείωσε και ο Φέλιξ Μπόρχα στο πρωτοσέλιδο του «Πρωταθλητή» που έγραψε ιστορία. Πολύ άτυχος ο Κονγκολέζος πάντως. Αν είχε προλάβει τον Γκιρτζίκη και την γκρανκάσα του, θα ‘χε 40 γκολ στον πρώτο γύρο (τα 36 με πέναλτι) και 75 στο τέλος της χρονιάς. Όσα και ο Ρομπίνιο την πρώτη του χρονιά στον Θρύλο.
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
 
Δημοσιεύσεις: 90091
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Δημοσίευσηαπό danirifle » Πέμ 22 Ιουν 2017, 08:20

προβλέπω η ζέλα του χρόνου να κυμαίνεται μεταξύ πανιωνίου, ξάνθης και ατρόμητρα
ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΙ...
Άβαταρ μέλους
danirifle
 
Δημοσιεύσεις: 10194
Εγγραφή: Τρί 18 Νοέμ 2008, 14:03

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Δημοσίευσηαπό paok87 » Πέμ 22 Ιουν 2017, 10:14

Τρυπήστε επιτελους το πρασινο σιχαμα με Μολεδο...
paok87
 
Δημοσιεύσεις: 6952
Εγγραφή: Δευτ 19 Μάιος 2008, 18:31

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Δημοσίευσηαπό tolis01 » Πέμ 22 Ιουν 2017, 10:23

danirifle έγραψε:προβλέπω η ζέλα του χρόνου να κυμαίνεται μεταξύ πανιωνίου, ξάνθης και ατρόμητρα


Πολύ έβαλες! Ο Γιάνναρος ο Κομπότης που δε χρωστάει πουθενά θα τους σκίσει! :opaokara: :opaokara:
Λοιπὴ δ' ἐστὶ τῆς Εὐρώπης ἥ τε Μακεδονία καὶ τῆς Θρᾴκης τὰ συνεχῆ [ τα]ύτῃ μέχρι Βυζαντίου καὶ ἡ Ἑλλὰς καὶ αἱ προσεχεῖς νῆσοι.Ἔστι μὲν οὖν Ἑλλὰς καὶ ἡ Μακεδονία· ... Εἶτα μετ' ὀλίγα μέμνηται Κυψέλων καὶ τοῦ Ἕβρου ποταμοῦ.Καταγράφει δὲ καί τι σχῆμα παραλληλόγραμμον,ἐν ᾧ ἡ σύμπασα Μακεδονία ἐστίν.
Άβαταρ μέλους
tolis01
 
Δημοσιεύσεις: 6107
Εγγραφή: Δευτ 05 Οκτ 2015, 14:22
Τοποθεσία: Franconia

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Δημοσίευσηαπό navigator11 » Πέμ 22 Ιουν 2017, 10:24

Χάρη, προτιμώ τον Choux2mis ...
Τις φυλακές και τα τρελοκομεία γεμίσαμε και δε χωράμε άλλο πια. Νόημα στη ζωή μας δίνουν μόνο τα 4 σου γράμματα!!!
Άβαταρ μέλους
navigator11
 
Δημοσιεύσεις: 17973
Εγγραφή: Δευτ 25 Μάιος 2009, 09:35

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Δημοσίευσηαπό john4serres » Πέμ 22 Ιουν 2017, 10:39

paok87 έγραψε:Τρυπήστε επιτελους το πρασινο σιχαμα με Μολεδο...


Να τους τρυπήσουμε βέβαια.
350 παιρνει ο Μολεδο, αν τον δελεασεις με μια 700αρα.
supporters - not customers
Άβαταρ μέλους
john4serres
 
Δημοσιεύσεις: 29932
Εγγραφή: Σάβ 07 Φεβ 2009, 12:00

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Δημοσίευσηαπό pilotos » Πέμ 22 Ιουν 2017, 11:26

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pilotos
 
Δημοσιεύσεις: 21013
Εγγραφή: Σάβ 04 Οκτ 2008, 23:42

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Δημοσίευσηαπό goran 64 » Πέμ 22 Ιουν 2017, 11:37

Δεν είναι καθόλου για γέλια θαρρώ το γνωστό και μη εξαιρετέο: "Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα"... :roll:
Ειδικά σήμερα δε, με την τραγική κατάληξη της έφεσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της εξοντωτικής τιμωρίας της!!!! :evil: :twisted:
Παλεύω ασταμάτητα. Αντιστέκομαι στην αδικία. Οργανώνομαι συνέχεια. Κατακτώ, μόνο τίμια. = Π.Α.Ο.Κ.
Χρηστάρα, ζεις μέσα στην καρδιά μου, ώσπου να ξανανταμώσουμε, στου Παραδείσου τα τσιμέντα....
Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολλή....
Άβαταρ μέλους
goran 64
 
Δημοσιεύσεις: 27004
Εγγραφή: Δευτ 05 Οκτ 2015, 15:20
Τοποθεσία: Πόλη του Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Δημοσίευσηαπό potamda » Πέμ 22 Ιουν 2017, 11:42

Μην υποτιμάτε τη ζέλα. Φοβάμαι ότι ο φίλος ο χοντρός δε θα τους αφήσει. Τους θέλει δυνατούς, να κάνουν τη βρώμικη δουλειά και να τη βγάζει καθαρή εκείνος. Θυμηθείτε πώς κινούνται τα τελευταία χρόνια...
Se non la ami quando perde non amarla quando vince...
Άβαταρ μέλους
potamda
 
Δημοσιεύσεις: 5176
Εγγραφή: Τετ 18 Μαρ 2009, 18:52
Τοποθεσία: όπου γης και πατρίς...

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Δημοσίευσηαπό pilotos » Πέμ 22 Ιουν 2017, 11:46

goran 64 έγραψε:Δεν είναι καθόλου για γέλια θαρρώ το γνωστό και μη εξαιρετέο: "Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα"... :roll:
Ειδικά σήμερα δε, με την τραγική κατάληξη της έφεσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της εξοντωτικής τιμωρίας της!!!! :evil: :twisted:



για γέλια είναι όλη η διαχείριση που έγινε μετά τον τελικό από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ!!!

όσο για τον αφραγκούζο, θα γελάω ΟΣΟ ΘΕΛΩ με τον ανύπαρκτο. ΠΩΣ ΠΗΡΕ ΑΔΕΙΑ ο βάζελος;;;
Άβαταρ μέλους
pilotos
 
Δημοσιεύσεις: 21013
Εγγραφή: Σάβ 04 Οκτ 2008, 23:42

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Δημοσίευσηαπό goran 64 » Πέμ 22 Ιουν 2017, 12:15

Θα μας πει η Δούκισσα απ του Θέμου το ΟΛΑ...
Παλεύω ασταμάτητα. Αντιστέκομαι στην αδικία. Οργανώνομαι συνέχεια. Κατακτώ, μόνο τίμια. = Π.Α.Ο.Κ.
Χρηστάρα, ζεις μέσα στην καρδιά μου, ώσπου να ξανανταμώσουμε, στου Παραδείσου τα τσιμέντα....
Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολλή....
Άβαταρ μέλους
goran 64
 
Δημοσιεύσεις: 27004
Εγγραφή: Δευτ 05 Οκτ 2015, 15:20
Τοποθεσία: Πόλη του Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Δημοσίευσηαπό pilotos » Πέμ 22 Ιουν 2017, 12:16

Εγώ μια Δούκισσα ξέρω και φαντάζομαι δεν λες αυτήν

SM-G935F
ΠΑΟΚ, απλά η μεγαλύτερη ομάδα του Βυζαντίου...
Άβαταρ μέλους
pilotos
 
Δημοσιεύσεις: 21013
Εγγραφή: Σάβ 04 Οκτ 2008, 23:42

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Δημοσίευσηαπό Μαυρο Χιονι » Πέμ 22 Ιουν 2017, 12:26

Εγώ πάντως παιδιά, θέλω το βαζελο δυνατχαχαχαχαχαχα!
Όσοι πάμε, τόσοι γυρίζουμε!

Κανόνες Λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 9917
Εγγραφή: Τετ 11 Δεκ 2013, 22:23

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Δημοσίευσηαπό tolis01 » Παρ 23 Ιουν 2017, 11:08

tolis01 έγραψε:Τον εσσιέν τον ξεχρεώσανε; :lol: :lol:
Δεν αποκλείω, μεγάλο μέρος του ποσοστού του βάζελου από την πώληση να πήγαινε σε εξόφληση δεδουλευμένων του ιδιίου του Μπεργκ και ο βάζελος να ήθελε ΄όλη τη ρήτρα για να κλείσουν κι άλλες τρύπες κι ο Σουηδός μποξέρ να βαρέθηκε να περιμένει και η συνέχεια στην οθόνη σας :D :D :D .



και έπεται συνέχεια
http://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/343093/dikaiothike-o-esien-651000-eyro-prepei-na-toy-dosei-o
Ε ρε γλέντια!!!
Λοιπὴ δ' ἐστὶ τῆς Εὐρώπης ἥ τε Μακεδονία καὶ τῆς Θρᾴκης τὰ συνεχῆ [ τα]ύτῃ μέχρι Βυζαντίου καὶ ἡ Ἑλλὰς καὶ αἱ προσεχεῖς νῆσοι.Ἔστι μὲν οὖν Ἑλλὰς καὶ ἡ Μακεδονία· ... Εἶτα μετ' ὀλίγα μέμνηται Κυψέλων καὶ τοῦ Ἕβρου ποταμοῦ.Καταγράφει δὲ καί τι σχῆμα παραλληλόγραμμον,ἐν ᾧ ἡ σύμπασα Μακεδονία ἐστίν.
Άβαταρ μέλους
tolis01
 
Δημοσιεύσεις: 6107
Εγγραφή: Δευτ 05 Οκτ 2015, 14:22
Τοποθεσία: Franconia

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αθλητικά-Αγωνιστικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 28 επισκέπτες