Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσεις

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας

Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ

Δημοσίευσηαπό nikolasf » Παρ 14 Δεκ 2018, 15:58

giagoylas4 έγραψε:Teod1980

Και γω υπερασπιστεις του Ρουμάνου θεωρούμε αλλά μην προσπαθούμε να περάσουμε ως φυσιολογικό το ότι κάνει 6-8-10 μηνες να εντάξει στο σύνολο τους νέους παίκτες.

Εγώ βλέπω ότι αυτή του η λογική του γύρισε μπούμερανγκ και καποιοι αισθάνθηκαν αναντικατάστατοι,με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν συνθήκες δημοσίων υπαλλήλων.

Η λύση βέβαια δεν είναι να μιλάμε για αντικατάσταση, όχι μόνο τώρα αλλά ακόμα και το καλοκαίρι.
Ο ΠΑΟΚ έχει να χάσει πολλά σε πιθανή αλλαγή προπονητή το καλοκαίρι.
Επίσης πρέπει να καταλάβουν κάποιοι που ονειρεύονται απομάκρυνση του, ότι το ελληνικό πρωτάθλημα δεν μπορεί κανείς να το χαρακτηρίσει ως το λιμάνι των μεγάλων προπονητών.
Ρεταλια έρχονται,ξεχασμένοι από τον χρονο,στοιχήματα και αυτοί που το βλέπουν ως μια αρπαχτη π, που έρχονται μεσοοοο να κυνηγήσουν μια αποζημίωση στο μέλλον.

Από κει πέρα και ο λουτσεσκου πρέπει να βελτιώνεται συνεχώς.
Να εντοπίσει τις αδυναμίες του και να δουλέψει πάνω σ' αυτές.
Τώρα το να τον σκίζουμε με αφορμή ένα παιχνίδι που ο βαρελα,ενώ η μπάλα πήγαινε στο κεφάλι του αυτός κατάφερε να μην κάνει κεφαλια και να φάμε το πρώτο γκολ και ο Μάτος να κάνει ένα από τα πιο χαζά πέναλτι που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια... το θεωρώ λίγο υπερβολικό

Όπως εξίσου υπερβολικό θεωρώ το να μπαίνουμε στο τοπικ του κάθε παίκτη για να γράψουμε πόσο λίγος είναι και πόσο υπερτιμημένος

Πες τα Χρυσόστομε
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...» (ΘΥΡΑ 4)
Ανεξάρτητη Μακεδονία και Κρήτη λοιμοκτονία στο "κράτος" της χαβούζας
Άβαταρ μέλους
nikolasf
 
Δημοσιεύσεις: 8503
Εγγραφή: Παρ 12 Νοέμ 2010, 19:48

Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ

Δημοσίευσηαπό Nikos 74 » Παρ 14 Δεκ 2018, 16:22

Τον Καντουρι τον είχαμε μάθει από τον Γιώργο Σαββιδη και τα ποστ του με φανέλα με το 7, πριν ενάμιση χρόνο. Τον Μαουριτσιο τον δαφημησε στον Σαββιδη ο φίλος του πρόεδρος της γκροζνι.
Nikos 74
 
Δημοσιεύσεις: 1429
Εγγραφή: Τρί 20 Νοέμ 2018, 19:48

Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ

Δημοσίευσηαπό johnys999 » Παρ 14 Δεκ 2018, 16:30

Όλο το οικοδόμημα της ομάδας έχει στηθεί με μία πολύ συγκεκριμένη προϋπόθεση: Να μπορούν οι ιδιοκτήτες, και ειδικά ο Γιώργος, να παρεμβαίνουν στο αγωνιστικό. Γι αυτό έχουν επιλεγεί καλούτσικοι προπονητές αλλά με μικρές παραστάσεις και απαιτήσεις, σε καμία περίπτωση δυτικοευρωπαϊκής φιλοσοφίας και λογικής παιχνιδιού, γι αυτό ήρθε τεχνικός διευθυντής από τη Ρωσία, γι αυτό οι περισσότεροι παίχτες είναι από κει και πολλοί από την πρώτη στιγμή φαίνεται ότι δεν κολλάνε με αυτό που θέλει η ομάδα. Γιατί δεν είναι επιλογές με ποδοσφαιρικά κριτήρια, δεν είναι επιλογές ποδοσφαιρανθρώπων. Και δεν είναι τόσο οι συγκεκριμένοι παίχτες το πρόβλημα, αλλά η χημεία όλων μαζί, οι ηλικίες, τα χαρακτηριστικά τους. Ένα σωρό επιχειρηματίες έχουν αναλάβει ομάδες, σε καμία άλλη δεν γίνεται αυτό, όλες σέβονται τον τρόπο που λειτουργεί το ποδόσφαιρο.
Όλο αυτό ξεκίνησε από την "αποτυχία", ας την πούμε έτσι προς χάρη της συζήτησης, Άρνεσεν (που έκανε μεγάλα λάθη, δεν αμφιβάλλει κανείς, αλλά το μοντέλο λειτουργίας είχε μπει σε σωστές βάσεις). Τάσεις βέβαια πάντα προυπήρχαν, αλλά από κει και πέρα έγιναν ολοκληρωτικές. Και όχι, δεν είναι εντελώς αποτυχημένο το μοντέλο, ομάδα έγινε, και καλοί παίχτες ήρθαν, έστω κι αν χρειάστηκαν πολλά περισσότερα εκατομμύρια απ όσα θα πρεπε. Αλλά έγινε ομάδα με περιορισμένο χρόνο ζωής, κι αυτό αρχίζει να φαίνεται ήδη. Ο Λουτσέσκου το ξέρει, δεν είναι χαζός, εξ ου κι ο αργός ρυθμός στα πρώτα ημίχρονα και η υποβάθμιση της Ευρώπης. Δεν τον αθωώνω σε καμία περίπτωση, έπρεπε να ζητήσει υλικό, να κρατήσει πιο φρέσκια την ομάδα και να μην τον τρώει τόσο πολύ η ανασφάλεια να κάνει αλλαγές. Αλλά πιθανότατα ξέρει ότι η γκέλα στην Ελλάδα είναι πολύ πιο επικίνδυνη γι αυτόν από τη γκέλα στην Ευρώπη.

Για να συζητήσουμε τι πρέπει ή τι μπορεί να γίνει, για μένα πρέπει ν απαντηθεί ένα ερώτημα. Αν από τις αποτυχίες των 2 τελευταίων χρόνων στην Ευρώπη πήρε κανένα μήνυμα η διοίκηση. Ότι πρέπει ν αφήσουν όσους ξέρουν καλύτερα απ αυτούς να δουλέψουν και να οργανώσουν. Πιστεύω θα φανεί σύντομα αν ο καινούργιος τεχν. διευθυντής ήρθε ν αλλάξει κάτι ή να συνεχίσει στο στυλ του Μίχελ. Αυτό για μένα είναι το πιο βασικό και θα καθορίσει και τις περαιτέρω κινήσεις. Δεν είμαι πάντως πολύ αισιόδοξος.
Επειδή πάντως και η διοίκηση, παρά τα λάθη της, έχει δώσει τα πάντα και πρέπει να δικαιωθεί, πρέπει όλοι να τα δώσουν όλα για το πρωτάθλημα. Παίχτες, προπονητής, οπαδοί, όλοι. Να το πάρουμε, να το πανηγυρίσουμε, και δυο μέρες μετά ν αλλάξει 100% η λειτουργία της ομάδας. Για να μη γίνει πυροτέχνημα.
johnys999
 
Δημοσιεύσεις: 1024
Εγγραφή: Σάβ 30 Μάιος 2015, 21:39

Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ

Δημοσίευσηαπό Nikos 74 » Παρ 14 Δεκ 2018, 16:43

Το θέμα είναι η οικογένεια Σαββιδη να βρει έναν άνθρωπο για να του παραδώσει τα κλειδιά της ομάδας. Με τον νέο τεχνικό διευθυντή ελπίζω να ξεκολλήσουμε από την αγορά της Ρωσίας και της Ουκρανίας.
Nikos 74
 
Δημοσιεύσεις: 1429
Εγγραφή: Τρί 20 Νοέμ 2018, 19:48

Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ

Δημοσίευσηαπό Ettien » Παρ 14 Δεκ 2018, 16:54

Βαριά ονόματα - βαριά συμβόλαια - βαριά κορμιά.

Κάτι δεν πάει καλά. Ελπίζω ότι από την προσεχή μεταγραφική περίοδο θα το προσεγγίσουν διαφορετικά το ζήτημα.
Άβαταρ μέλους
Ettien
 
Δημοσιεύσεις: 1310
Εγγραφή: Σάβ 07 Μάιος 2016, 11:28

Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ

Δημοσίευσηαπό sourmenetes » Παρ 14 Δεκ 2018, 16:56

Nikos 74 έγραψε:Τον Καντουρι τον είχαμε μάθει από τον Γιώργο Σαββιδη και τα ποστ του με φανέλα με το 7, πριν ενάμιση χρόνο. Τον Μαουριτσιο τον δαφημησε στον Σαββιδη ο φίλος του πρόεδρος της γκροζνι.

Επειδη τη μεταγραφη καντουρι,τη θυμαμαι σαν τωρα,γιατι εγω ειχα βρει λινκ απο εξωτερικο δε νομιζω οτι εχει να κανει με σαββιδη.

Τεσπα
ΠΑΟΚ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ
Οι μνημες μας ακολουθουν...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 27849
Εγγραφή: Δευτ 21 Σεπ 2009, 21:39
Τοποθεσία: sourmena

Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ

Δημοσίευσηαπό proedros » Παρ 14 Δεκ 2018, 17:00

Βλέπω από μερικούς που βγάζουν μια απαξίωση για τον Μάτος...Μάγκες θα πρέπει να αναλογιστείτε τα παρακάτω: Ο ΠΑΟΚ έχει την ευλογία να έχει στη σύνθεση του 2 καταπληκτικούς παίκτες-ηγέτες στα μπακ....Για να προλάβω ορισμένους που θα βγουν και θα αντιδράσουν, θα πρέπει πρώτα να τους θυμίσω πως ο ΠΑΟΚ είναι από τις λίγες ομάδες στην Ευρώπη που η ανάπτυξη τους γίνεται ΜΟΝΙΜΑ από τα άκρα...Αυτό όμως δεν είναι ορθολογικό...Πέρσι το αριστερο μπακ είχε 2 γκολ και 7 ασίστ, το δεξί 7 γκολ και 8 ασίστ!! Τα νούμερα πραγματικά συγκλονίζουν όταν πρόκειται για αμυντικούς παίκτες!! Τα νούμερα αυτά δεν θα τα βρείτε πουθενά στην Ευρώπη από μπακ....Ωστόσο φέτος έχουν αλλάξει...και υπάρχει λογική εξήγηση...Πέρσι με πολύ λιγότερα παιχνίδια, μπορούσαν και έκαναν πολύ καλύτερη διαχείρηση του σώματος τους... Ας αναλογιστούμε όλοι μαζί αν γινόταν η ανάπτυξη της ομάδας απο το κέντρο πόσο διαφορετική θα ήταν η εικόνα της ομάδας...Για μένα η ευθύνη είναι αποκλειστικά στα ανύπαρκτα χαφ μας...και μιλάω κυρίως για το 6 και το 8...Αν ο ΠΑΟΚ είχε στοιχειώδη καλά και ταχυδυναμικά χαφ και δεν θα πω να έπαιρνε αριθμούς από αυτούς αλλά απλά να γινόταν η ανάπτυξη από εκεί ή τουλάχιστον να μοιραζόταν θα βλέπαμε όλοι μια τελείως διαφορετική ομάδα...και πιστέψτε με πως τότε δεν θα υπήρχε καν η δικαιολογία των παραπάνω φετινών παιχνιδιών...Φανταστείτε να είχαμε 2 πολύ καλά χαφ που θα ανέβαζαν και κατέβαζαν όποτε ήθελαν τον ρυθμό με σωστό trantition και σωστή ανάπτυξη....εκεί πραγματικά τα 2 μπακ μας θα φαίνονταν σαν 2 υπερόπλα γιατί θα μπορούσαμε να μοιράσουμε την ανάπτυξη και το παιχνίδι της ομάδας δεν θα ήταν πια προβλέψιμο...Η κακή εικόνα των μπακ βγαίνει φέτος γιατί έχουν επωμιστεί παραπάνω πράγματα από ότι θα έπρεπε...Η ομάδα μας τα έχει όλα, το μόνο που της λείπει είναι 2 καλά και ταχυδυναμικά χαφ που θα μπορούν να κάνουν ΣΩΣΤΑ την ανάπτυξη της ομάδας...

p.s.:Εχθές όταν η μπάλα έκαιγε, όλοι κρυβόντουσαν...ο μόνος που προσπάθησε να πάρει την ομάδα πάνω του (έστω και ανορθόδοξα), ήταν ο Μάτος κάτι που έχει κάνει ουκ ολίγες φορές και ο Βιερίνια στο παρελθόν....Οι άλλοι που είναι???
proedros
 
Δημοσιεύσεις: 4513
Εγγραφή: Σάβ 31 Ιαν 2009, 09:36

Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ

Δημοσίευσηαπό Nikos 74 » Παρ 14 Δεκ 2018, 17:09

Η μεταγραφή Καντουρι είχε να κάνει με την προσέγγιση στον μάνατζερ Ραιολα. Ήταν για έναρξη συνεργασίας με αυτόν.
Nikos 74
 
Δημοσιεύσεις: 1429
Εγγραφή: Τρί 20 Νοέμ 2018, 19:48

Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ

Δημοσίευσηαπό Ksenitemenos4 » Παρ 14 Δεκ 2018, 17:23

ενταξει μην το παιζουμε ξαφνικα ολοι μετα χριστον προφητες..πριν ερθει δεν νομιζω να υπηρχαν πολλοι που ειπαν πω τι παλτο πηραμε για τον καντουρι...αλλο αν δεν βγηκε σαν μεταγραφη...τα ιδια και με μαουριτσιο, το αν τελικα βγει πετυχημενη η αποτυχημενη μεταγραφη δεν αναιρει το γεγονος οτι πηρες αδιαμφισβητητα εναν καλο παικτη...
Ksenitemenos4
 
Δημοσιεύσεις: 2751
Εγγραφή: Πέμ 07 Αύγ 2014, 23:21

Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ

Δημοσίευσηαπό tzoker » Παρ 14 Δεκ 2018, 17:25

Ειδαμε και με το Ζαχαβι, δωσαμε Τσιμιροτ και πηραμε Μιχογεβιτς.
Ας μας φερει ο Μινο για αρχη το Ναρσινγκ που ηθελαν και οι λαρτζ των Αθηνων και βλεπουμε για τη συνεχεια.
Τελευταία επεξεργασία από tzoker και Παρ 14 Δεκ 2018, 17:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
tzoker
 
Δημοσιεύσεις: 2935
Εγγραφή: Τρί 28 Ιουν 2016, 19:23

Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ

Δημοσίευσηαπό Sick Bastard » Παρ 14 Δεκ 2018, 17:27

johnys999 έγραψε:Όλο το οικοδόμημα της ομάδας έχει στηθεί με μία πολύ συγκεκριμένη προϋπόθεση: Να μπορούν οι ιδιοκτήτες, και ειδικά ο Γιώργος, να παρεμβαίνουν στο αγωνιστικό. Γι αυτό έχουν επιλεγεί καλούτσικοι προπονητές αλλά με μικρές παραστάσεις και απαιτήσεις, σε καμία περίπτωση δυτικοευρωπαϊκής φιλοσοφίας και λογικής παιχνιδιού, γι αυτό ήρθε τεχνικός διευθυντής από τη Ρωσία, γι αυτό οι περισσότεροι παίχτες είναι από κει και πολλοί από την πρώτη στιγμή φαίνεται ότι δεν κολλάνε με αυτό που θέλει η ομάδα. Γιατί δεν είναι επιλογές με ποδοσφαιρικά κριτήρια, δεν είναι επιλογές ποδοσφαιρανθρώπων. Και δεν είναι τόσο οι συγκεκριμένοι παίχτες το πρόβλημα, αλλά η χημεία όλων μαζί, οι ηλικίες, τα χαρακτηριστικά τους. Ένα σωρό επιχειρηματίες έχουν αναλάβει ομάδες, σε καμία άλλη δεν γίνεται αυτό, όλες σέβονται τον τρόπο που λειτουργεί το ποδόσφαιρο.
Όλο αυτό ξεκίνησε από την "αποτυχία", ας την πούμε έτσι προς χάρη της συζήτησης, Άρνεσεν (που έκανε μεγάλα λάθη, δεν αμφιβάλλει κανείς, αλλά το μοντέλο λειτουργίας είχε μπει σε σωστές βάσεις). Τάσεις βέβαια πάντα προυπήρχαν, αλλά από κει και πέρα έγιναν ολοκληρωτικές. Και όχι, δεν είναι εντελώς αποτυχημένο το μοντέλο, ομάδα έγινε, και καλοί παίχτες ήρθαν, έστω κι αν χρειάστηκαν πολλά περισσότερα εκατομμύρια απ όσα θα πρεπε. Αλλά έγινε ομάδα με περιορισμένο χρόνο ζωής, κι αυτό αρχίζει να φαίνεται ήδη. Ο Λουτσέσκου το ξέρει, δεν είναι χαζός, εξ ου κι ο αργός ρυθμός στα πρώτα ημίχρονα και η υποβάθμιση της Ευρώπης. Δεν τον αθωώνω σε καμία περίπτωση, έπρεπε να ζητήσει υλικό, να κρατήσει πιο φρέσκια την ομάδα και να μην τον τρώει τόσο πολύ η ανασφάλεια να κάνει αλλαγές. Αλλά πιθανότατα ξέρει ότι η γκέλα στην Ελλάδα είναι πολύ πιο επικίνδυνη γι αυτόν από τη γκέλα στην Ευρώπη.

Για να συζητήσουμε τι πρέπει ή τι μπορεί να γίνει, για μένα πρέπει ν απαντηθεί ένα ερώτημα. Αν από τις αποτυχίες των 2 τελευταίων χρόνων στην Ευρώπη πήρε κανένα μήνυμα η διοίκηση. Ότι πρέπει ν αφήσουν όσους ξέρουν καλύτερα απ αυτούς να δουλέψουν και να οργανώσουν. Πιστεύω θα φανεί σύντομα αν ο καινούργιος τεχν. διευθυντής ήρθε ν αλλάξει κάτι ή να συνεχίσει στο στυλ του Μίχελ. Αυτό για μένα είναι το πιο βασικό και θα καθορίσει και τις περαιτέρω κινήσεις. Δεν είμαι πάντως πολύ αισιόδοξος.
Επειδή πάντως και η διοίκηση, παρά τα λάθη της, έχει δώσει τα πάντα και πρέπει να δικαιωθεί, πρέπει όλοι να τα δώσουν όλα για το πρωτάθλημα. Παίχτες, προπονητής, οπαδοί, όλοι. Να το πάρουμε, να το πανηγυρίσουμε, και δυο μέρες μετά ν αλλάξει 100% η λειτουργία της ομάδας. Για να μη γίνει πυροτέχνημα.


Πάρα πολύ σωστό κι ουσιαστικό ποστ.
ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ
ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ ΟΙ ΜΑΝΕΣ.
ΚΚ2020: "Θα φροντίσουμε να σχεδιάσουμε μια ομάδα που δεν θα χαμηλώσει τον πήχη και στόχοι μας θα είναι το νταμπλ κάθε χρόνο. Στόχος μας θα είναι να αυξήσουμε τα έσοδα και όχι να μειώσουμε τα έξοδα".
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard
 
Δημοσιεύσεις: 11465
Εγγραφή: Τρί 19 Οκτ 2010, 11:00

Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ

Δημοσίευσηαπό Equalizer » Παρ 14 Δεκ 2018, 17:43

Υπάρχει βεβαίως και ο υγιής αντίλογος.

Ο,τι στη συντριπτική πλειοψηφία των μεγάλων ομάδων στο ποδόσφαιρο, όπου δηλαδή επενδύονται εκατομμύρια από ιδιοκτήτες που δεν "επεμβαίνουν όπως ο Ιβάν και ο Γιώργης" στην πράξη οι ομάδες κάνουν εμπόριο παικτών με τη σύμπραξη μάνατζερ, αφήνοντας σχεδόν πάντα τρύπες εκατομμυρίων τις οποίες αναλαμβάνει ο επόμενος "πρόθυμος" ιδιοκτήτης, χωρίς να πετυχαίνουν απολύτως τίποτα σε αγωνιστικό επίπεδο.

Φαντάζομαι οτι εμείς δεν θέλουμε τίποτα από τα δυο, απλά έχουμε την περίπτωση ιδιοκτήτη που επεμβαίνει.

Ο οποίος έχει και μια μεγάλη δικαιολογία από την κατάσταση που βρήκε όταν ήρθε :

Στον ΠΑΟΚ ειδικά, στη Θεσσαλονίκη γενικότερα και στην Ελλάδα γενικότατα, δεν έχουμε ΟΥΤΕ έμπειρα και ικανά στελέχη να διαχειριστούν εκατομμύρια, ΟΥΤΕ τεχνογνωσία, ΟΥΤΕ το θάρρος της γνώμης καλά καλά.

Αυτό συντηρείται από τη γελοία γαύρικης προέλευσης νοοτροπία "Γεια σου πρόεδρε που τους γαμάς όλους μόνος σου" λες και όλοι οι πρόεδροι όλων των σωματείων είναι μεγάλοι στρατηλάτες, ενώ στη πραγματικότητα οι περισσότεροι είναι ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ψεύτικων περιουσιών που φτιάχτηκαν με κλεψιμεϊκα.

Αυτή η στάση του κόσμου ουσιαστικά οδηγεί σε προέδρους που "δίνουν διαταγές", "το παίρνουν απόφαση", "καθαρίζουν" τον τάδε και τον δείνα, κάτι που με τη σειρά του δημιουργεί φαύλο κύκλο αφού όταν οι πρόεδροι ΔΕΝ λειτουργούν ετσι, τότε βρίσκονται στο μάτι του κυκλώνα ως ύποπτοι, αδιάφοροι, ανεπαρκείς.



Τέλοσπάντων και για να μη ξεφεύγω, ούτε το ένα μοντέλο μου αρέσει εμένα ούτε το άλλο, αλλά καθώς το ποδοσφαίρο παγκοσμίως έχει εξελιχθεί σε πλυντήριο, προτιμώ έναν ιδιοκτήτη που να τον νοιάζει τόσο ώστε να επενδύει σε αυτό πέρα από λεφτά και τα ίδια του τα παιδιά, παρά έναν ιδιοκτήτη που δε θα ξέρει ούτε τα ονόματα των παικτών.

Όσο εκμεταλλευτής και ψέυτης και να είναι, ε του πούστη, ένα ενδιαφέρον το προδίδει να θέλει να ασχολείται τόσο.

Πρέπει λοιπόν να βρούμε μια αποδοτική ισορροπία σε αυτό το μοντέλο.


Τύπους του στυλ του Άρνεσεν που ουσιαστικά σπατάλησαν συνολικά στην καριέρα τους δισεκατομμύρια χωρίς αντίστοιχα αποτελέσματα για τις ομάδες που δούλευαν, δεν τους έχω και τόσο μεγάλη αγάπη, άσχετα αν είναι απολύτως χρήσιμο να τους έχεις από κοντά εκμεταλλευόμενος διασυνδέσεις.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
 
Δημοσιεύσεις: 13136
Εγγραφή: Τετ 06 Μάιος 2009, 16:48

Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ

Δημοσίευσηαπό johnys999 » Παρ 14 Δεκ 2018, 18:02

Όταν λέω μοντέλο Άρνεσεν εννοώ να υπάρχει ένας έμπειρος τεχνικός διευθυντής με περγαμηνές, που έχει το κουμάντο του αγωνιστικού και βγάζει το πλάνο, βασισμένος στη γνώση που έχει, και διορθώνει τα προβλήματα και τυχόν ελλείψεις, κι όλη η δουλειά του να είναι πάνω σε μια συμφωνημένη με τη διοίκηση φιλοσοφία.
Αυτό. Ούτε τις φημολογούμενες συμφωνίες του Άρνεσεν βάζω μέσα, ούτε λέω να γίνουμε φυτώριο παιχτών.
Να υπάρχει ΕΝΑΣ, που να είναι η δουλειά του, όχι τις μισές μεταγραφές ο ένας, τις άλλες μισές ο άλλος, να πάρουμε κι έναν παίχτη ν ανοίξουμε παρτίδες με τον τάδε μάνατζερ κλπ, άλλη φιλοσοφία ο ένας, άλλη ο άλλος κλπ.
Το έχουμε δει τόσα χρόνια αυτό, δεν πετυχαίνει όσα στοιχίζει. Ελπίζω ο Μπράνκο να έχει τη δυνατότητα να δουλέψει έτσι και να ναι καλός και να πετύχει.
Πάντως, όπως και να χει, η τωρινή κατάσταση της ομάδας φωνάζει ότι πρέπει να γίνουν αλλαγές, τουλάχιστον ένας παίχτης για την άμυνα, ένας για τα χαφ κι ένα εξτρέμ. Για να βγει η χρονιά. Και να φύγουν όσοι δεν υπολογίζονται. Αν δεν γίνουν αυτά τώρα, στο όνομα της ομοιογένειας, φοβάμαι ότι το καλοκαίρι θα πρέπει ν αλλάξει η μισή ομάδα ταυτόχρονα.
Δεν έχει ακουστεί τίποτα μεταγραφικό, το οποίο θεωρώ καλό. Εύχομαι να γίνεται δουλειά και να έρθουν τουλάχιστον 3 ετοιμοπόλεμοι. Αλλιώς προσευχές και ματζούνια.
johnys999
 
Δημοσιεύσεις: 1024
Εγγραφή: Σάβ 30 Μάιος 2015, 21:39

Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ

Δημοσίευσηαπό comismontechristo » Παρ 14 Δεκ 2018, 18:12

johnys999 έγραψε:Όλο το οικοδόμημα της ομάδας έχει στηθεί με μία πολύ συγκεκριμένη προϋπόθεση: Να μπορούν οι ιδιοκτήτες, και ειδικά ο Γιώργος, να παρεμβαίνουν στο αγωνιστικό. Γι αυτό έχουν επιλεγεί καλούτσικοι προπονητές αλλά με μικρές παραστάσεις και απαιτήσεις, σε καμία περίπτωση δυτικοευρωπαϊκής φιλοσοφίας και λογικής παιχνιδιού, γι αυτό ήρθε τεχνικός διευθυντής από τη Ρωσία, γι αυτό οι περισσότεροι παίχτες είναι από κει και πολλοί από την πρώτη στιγμή φαίνεται ότι δεν κολλάνε με αυτό που θέλει η ομάδα. Γιατί δεν είναι επιλογές με ποδοσφαιρικά κριτήρια, δεν είναι επιλογές ποδοσφαιρανθρώπων. Και δεν είναι τόσο οι συγκεκριμένοι παίχτες το πρόβλημα, αλλά η χημεία όλων μαζί, οι ηλικίες, τα χαρακτηριστικά τους. Ένα σωρό επιχειρηματίες έχουν αναλάβει ομάδες, σε καμία άλλη δεν γίνεται αυτό, όλες σέβονται τον τρόπο που λειτουργεί το ποδόσφαιρο.
Όλο αυτό ξεκίνησε από την "αποτυχία", ας την πούμε έτσι προς χάρη της συζήτησης, Άρνεσεν (που έκανε μεγάλα λάθη, δεν αμφιβάλλει κανείς, αλλά το μοντέλο λειτουργίας είχε μπει σε σωστές βάσεις). Τάσεις βέβαια πάντα προυπήρχαν, αλλά από κει και πέρα έγιναν ολοκληρωτικές. Και όχι, δεν είναι εντελώς αποτυχημένο το μοντέλο, ομάδα έγινε, και καλοί παίχτες ήρθαν, έστω κι αν χρειάστηκαν πολλά περισσότερα εκατομμύρια απ όσα θα πρεπε. Αλλά έγινε ομάδα με περιορισμένο χρόνο ζωής, κι αυτό αρχίζει να φαίνεται ήδη. Ο Λουτσέσκου το ξέρει, δεν είναι χαζός, εξ ου κι ο αργός ρυθμός στα πρώτα ημίχρονα και η υποβάθμιση της Ευρώπης. Δεν τον αθωώνω σε καμία περίπτωση, έπρεπε να ζητήσει υλικό, να κρατήσει πιο φρέσκια την ομάδα και να μην τον τρώει τόσο πολύ η ανασφάλεια να κάνει αλλαγές. Αλλά πιθανότατα ξέρει ότι η γκέλα στην Ελλάδα είναι πολύ πιο επικίνδυνη γι αυτόν από τη γκέλα στην Ευρώπη.

Για να συζητήσουμε τι πρέπει ή τι μπορεί να γίνει, για μένα πρέπει ν απαντηθεί ένα ερώτημα. Αν από τις αποτυχίες των 2 τελευταίων χρόνων στην Ευρώπη πήρε κανένα μήνυμα η διοίκηση. Ότι πρέπει ν αφήσουν όσους ξέρουν καλύτερα απ αυτούς να δουλέψουν και να οργανώσουν. Πιστεύω θα φανεί σύντομα αν ο καινούργιος τεχν. διευθυντής ήρθε ν αλλάξει κάτι ή να συνεχίσει στο στυλ του Μίχελ. Αυτό για μένα είναι το πιο βασικό και θα καθορίσει και τις περαιτέρω κινήσεις. Δεν είμαι πάντως πολύ αισιόδοξος.
Επειδή πάντως και η διοίκηση, παρά τα λάθη της, έχει δώσει τα πάντα και πρέπει να δικαιωθεί, πρέπει όλοι να τα δώσουν όλα για το πρωτάθλημα. Παίχτες, προπονητής, οπαδοί, όλοι. Να το πάρουμε, να το πανηγυρίσουμε, και δυο μέρες μετά ν αλλάξει 100% η λειτουργία της ομάδας. Για να μη γίνει πυροτέχνημα.



Συμφωνώ απολύτως. Μπράβο σου ρε φίλε. Εξαιρετική η ανά
λυσή σου.
Άβαταρ μέλους
comismontechristo
 
Δημοσιεύσεις: 8
Εγγραφή: Παρ 27 Οκτ 2017, 13:11

Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ

Δημοσίευσηαπό kos » Παρ 14 Δεκ 2018, 18:24

Nikos 74 έγραψε:Το θέμα είναι η οικογένεια Σαββιδη να βρει έναν άνθρωπο για να του παραδώσει τα κλειδιά της ομάδας. Με τον νέο τεχνικό διευθυντή ελπίζω να ξεκολλήσουμε από την αγορά της Ρωσίας και της Ουκρανίας.


αυτη την στιγμη ειναι πιο πιθανο να ριξει την κυβερνηση ο πανος καμμενος παρα να δωσει η οικογενεια τα κλειδια της ομαδας στον οποιονδηποτε. ουτε στον μουρινιο, ουτε στον γκουαρτνιολα.

δεν θα το παω πολυ πισω, στα χρεη που πληρωσαν κτλ κτλ.

οι ανθρωποι εριξαν ενα σκασμο λεφτα για να ριξουν την παραγκα
εριξαν περυσι ενα δευτερο σκασμο λεφτα για να φτιαξουν, με τα οποια λαθη, μια πανακριβη ομαδα
αφου πρωτα τους χλευασαν για την δηθεν εξυγιανση που εφεραν, τους εκλεψαν το πρωταθλημα.
και αφου τους εκλεψαν το πρωταθλημα, τους ειπαν γκανγκστερ, τους απαγορεψαν την εισοδο στο γηπεδο κτλ κτλ.
και το καλοκαιρι οι τυποι οχι απλα δεν μαζευτικαν αλλα εριξαν εναν τριτο σκασμο λεφτα, ξανα με τα οποια λαθη, για να το παρουν φετος.
δεν μπορεις να εχεις απαιτηση απο αυτους τους ανθρωπους να βρουν εναν χαρτογιακα να τρεξει την ομαδα.
εγω δεν την εχω. με την μικρη φαντασια που εχω μπορω να φανταστω πως θα επιδρασει στην ψυχολογια τους μια ακομη αποτυχια να παρουν το πρωταθλημα. και ποιες οι πιθανες συνεπειες για την πορεια της ομαδας στο μελλον.
το φετινο πρωταθλημα δεν ειναι σημαντικο γιατι περασαν 34, 35 ή 45 χρονια, αλλα γιατι αν δεν ερθει και φετος υπαρχει ενα σοβαρο ενδεχομενο να μπουμε σε περιοδο αβεβαιοτητας στις σχεσεις ομαδα-ιδιοκτησιας.

αντι λοιπον να θεωρουμε οτι η λυση θα ερθει απο καποιο golden boy καλο θα ειναι να ελπιζουμε οτι θα συνεχισουν να κανουν του κεφαλιου τους και στην μεταγραφικη περιοδο του γεναρη και οτι την προτελευταια αγωνιστικη θα κλεισει το φυλλο αγωνος 5 λεπτα μετα την ληξη αγωνα για να μπει ο ιβαν στην τουμπα να σηκωσει την κουπα.
kos
 
Δημοσιεύσεις: 4932
Εγγραφή: Τρί 08 Ιούλ 2008, 18:21

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Roster

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες