Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσεις

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας

Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ

Δημοσίευσηαπό K_geo » Παρ 23 Ιουν 2017, 12:59

ελεγα να παει στις θερινές μεταγραφές, αλλά θεωρώ ότι εδώ ταιριάζει καλύτερα. ούτε στου Στανόγεβιτς, ούτε φυσικά στου (απο παντού και μουλωχτά βαλώμενου) Μίχελ..

Λοιπόν. Για να έχουμε..καλό καλοκαίρι, το πρώτο πράγμα που θεωρώ ότι πρέπει να γίνει είναι μια αποτίμηση του τί έχουμε, τί θέλουμε να κάνουμε και τι μας λείπει για να το πετύχουμε. Καθορισμένα δηλαδή πλαίσια ώστε να υπάρχει ένας μπούσουλας και να μην αφήνουμε το θυμικό και την ανυπομονησία να μας παρασύρει.

Θα ξεκινήσω το καλοκαιρινό μου σεντόνι με μια ανάλυση του ρόστερ, όπως φαίνεται ότι αυτό θα είναι διαμορφωμένο, θα συνεχίσω με μια εκτίμηση του τί μέλλει γενέσθαι ώστε αυτό να εξελιχθεί και θα καταλήξω με το θέμα που μερικοί εγύρουν τις τελευταίες ημέρες aka βιερινιάδα...

Στο ρόστερ λοιπόν -σίγουρα- έχουμε:
ΤΦ: Γλύκος (μακροχρόνια τραυματίας), Μπρκτς (λογικά θα φύγει), Σιαμπάνης (τσικό αλλά φέρελπις), Μελισσας (λογικά υπάρχει για να..υπάρχει).

Άμυνα (απο δεξιά στα αριστερά): Μάτος, Κων.νίδης (όλοι λένε επιστρέφει), Κίτσιου (πασπαρτου)/Βαρέλα, Κρέσπο, Μαλεζάς, Πούγγουρας, Χ''σαϊας (λογικά φεύγει αλλά κρατάμε μια πισινή)/Λέοβατς, Λεβέκ. Επίσης υπάρχουν οι Δελληγιανίδης (πασπαρτού αλλά αναμένουμε απόφαση για το αν θα παραμείνει) ενώ ο Γιαννούλης ήδη μας χαιρέτησε και πήγε να βρει τον αδερφό του στην Αθήνα.

Μέσοι: Κάνιας (το μοναδικό "κλασσικό" 6αρι στο ρόστερ), Τσίμιροτ (που δεν ξερουμε αν θα μεινει αν και ο Μίχελ χθες είπε οτι θέλει να μείνει), Σακοφ (προσωπικά πιστεύω ότι θα εξελιχθεί στον ηγέτη του ΠΑΟΚ στο κέντρο), Χαρίσης (λογικά θα πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής απο ότι με Ίβιτς), Κάτσε (λένε ότι φεύγει).

Mεσοεπιθετικοί: Ουάρντα, Μπίσεσβαρ, Ενρίκε, Κάμπος, Πέλκας, Μυστακίδης, Λημνιός (θεωρείται -όχι άδικα- ένα απο τα μεγαλύτερα ταλέντα στη θέση του, απο Έλληνες παίχτες φυσικά!)

Καθαρά φορ: Πριγιοβιτς, Κουλούρης, Κλάους, Ζάϊρο (λένε θα πάρει ευκαιρία σαν 2ο φορ να αποδείξει τι μπορεί να κάνει), Περέιρα (αλλά λογικά μας αποχαιρετά).

αφού ξεκαθαρίσαμε τους παίχτες, ας πάμε να δούμε γιατί δεν πρέπει να ..αφορίζουμε το γεγονός ότι ο Στανόγεβιτς θα θέλει να δοκιμάσει το 442, το 343 ή όποιο άλλο σύστημα κατεβάσει η γκλάβα του..

ξεκινάμε λοιπόν με ένα 442 όπως το έπαιζε στην Παρτιζάν:

Υποθετική 11αδα Α' με μοναδική προσθήκη στο τέρμα (όπως είπε ο Μίχελ είναι η βασική προτεραιότητα στις μεταγραφές):
Εικόνα
ακόμα και το περυσινό ρόστερ δηλαδή, μπορεί να ανταπεξέλθει. οπότε ο πρώτος προβληματισμός σίγουρα δεν έχει λόγο να υπάρχει. Μπορεί μάλιστα και με δεδομένη την ύπαρξη τόσων μεσοεπιθετικών, παίχτες όπως οι Ενρίκε, Κάμπος, Μπίσεσβαρ, Ουάρντα, Ζάιρο (αν μείνει όντως), Πέλκας, να αποκτούν διάφορες θέσεις στο γήπεδο.

11αδα σε 442 μόνο ¨δεύτερες λύσεις", με βάση το υπάρχον ρόστερ:
Εικόνα
οκ, εδώ μπορεί να μη γεμίζει το μάτι, αλλά αν πούμε ότι υπάρχει ΔΕΔΟΜΕΝΑ ο στόχος για 2-3 προσθήκες πέρα του τερματοφύλακα τότε εύκολα κατανοεί κανείς ότι παίχτες απο τον πρώτο σχηματισμό θα "κατέβουν" στον 2ο, όπερ και σημαίνει ότι ακόμα και η "2η" 11αδα σε ένα 442 θα είναι αρκετά αξιοπρεπής.

Σίγουρα, ένας πρώτος προβληματισμός, ειδικά απο τη στιγμή που παρατηρούμε ότι ο ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ..ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ, δεν έχει να κάνει τόσο με τους ακραίους ή την άμυνα, αλλά με το χώρο του κέντρου. Θεωρώ ότι με την προσθήκη, ενός κεντρικού αμυντικού, ενός παίχτη στο κέντρο αλλά και ενός χαφ/επιθετικού η ομάδα θα είναι εξαιρετικά πλήρης στο να ανταπεξέλθει στις ανάγκες μιας χρονιάς που μακάρι να έχει πάνω απο 60 αγώνες!

για παράδειγμα ο ΠΑΟΚ με τις παραπάνω προσθήκες θα μπορούσε να είναι με βασική 11αδα ώς εξής:
Εικόνα

καταννούμε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ότι πλέον υπάρχει τεράστιος πλουραλισμός χαρακτηριστικών, επιλογών αλλά και δυνατότητας εναλαγής συστημάτων στη διάρκεια της χρονιάς, των αγώνων ή σε "ιδιαίτερες" συνθήκες (καρτες, τραυματισμοί, νοκ αουτ παιχνίδια κτλ).

Ακόμα δε περισσότερο, στο παραπάνω, θα προσθέσω ΚΑΙ τον Αντελίνιο Βιειρίνια, τον διακαή πόθο παρα πολλών συνοπαδών, όπως και δικού μου. Κυρίως γιατί μιλάμε για ένα παίχτη που έχει μερικά εξαιρετικά πλεονεκτήματα που μπορούν να δώσουν την απαραίτητη ώθηση στον ΠΑΟΚ, πλεονεκτήματα που οχι, δεν μπορείς να βρείς στα ¨τοσα εξτρεμ που υπάρχουν στον κόσμο". Τα περι μάνατζερ κτλ τα αφήνω ασχολιάστα, γιατί ώς τέτοια θεωρώ ότι πρέπει να μείνουν. Όποιος καταννοεί απο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και δεν έχει μείνει στο ρομαντισμό/οξύμωρο που προσφέρει μια ΠΑΕ σε σχέση με το against modern football τότε ας μή σχολιάσει (παρακαλώ) τα γραφόμενα μου. Θα είναι άδικο για όλες τις πλευρές.

έχουμε λοιπόν:
Εικόνα
δλδ, πέρα απο τις στάνταρ μεταγραφές, με την προσθήκη τριών ακόμα παιχτών σε βάθος χρόνου μέχρι τα μέσα ιουλίου (όπως άλλωστε είπε και ο μίχελ) αλλά και κερασάκι στην τούρτα τον Αντελίνιο Βιειρίνια, ο ΠΑΟΚ θα έχει σίγουρα το πιό πληρες ρόστερ στην ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, ένα απο τα πλέον πλήρη στην ιστορία του Ελλ.ποδοσφαίρου αλλά και με τεράστιες δυνατότητες στην αλλαγή σχηματισμού, σε παιχνίδι με 3 ή 4 αμυντικούς, με έναν ή δυο επιθετικούς.

οπότε, ρεζουμέ:
Δεν υπάρχει κανένας απολύτος λόγος για αφορισμούς. ΣΥΝΕΣΗ, το είπα, θα το λέω, θα το ξαναλέω. αφήστε τους ανθρώπους που έχουν μέχρι στιγμής δώσει εξαιρετικά δείγματα γραφής (πχ μιχελ), ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ ΤΟΥΣ απο τον καθημερινό μουλωχτό πόλεμο που τρώνε και μη φορτώνετε άδικα βάρη στην καμπούρα τους και κατ' επέκταση του ΠΑΟΚ.

αυτά και καλό..καλοκαίρι να έχουμε!!! :)
"να παραμερίσουμε όλοι τα πάθη και τις διαφορές μας.Συσπειρωμένοι όλοι θα τα καταφέρουμε."Θ4
"Μην κοιτάς τι μπορεί να κάνει ο ΠΑΟΚ για σένα αλλά τι μπορείς να κάνεις εσύ για τον ΠΑΟΚ."ΠΑΟΚ N.Y Club
"Της πατρίδος μου η σημαία έχει χρώμα ασπρόμαυρο"
Άβαταρ μέλους
K_geo
 
Δημοσιεύσεις: 17889
Εγγραφή: Τετ 27 Μάιος 2009, 15:36
Τοποθεσία: 74χλμ απο Τουμπα.

Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ

Δημοσίευσηαπό tolis01 » Παρ 23 Ιουν 2017, 13:57

Πολύ καλός kgeo.
Ευχαριστούμε για το χρόνο που επένδυσες να μας προσφέρεις αυτή τη βάση για συζήτηση.

- Συμφωνώ, πως –καλώς ή κακώς- οι Τσίμι, Φακούντο, Κάτσε (για τον οποίο έχω επιφυλάξεις) θεωρούνται φευγάτοι.
- Στους 2 μπροστά προσωπικά θα έβαζα και τον πασπαρτού Μυστακίδη, μακάρι το παλικάρι να επανέλθει υγιές και δυνατό.
- Συμφωνώ, πως ο Σάχοβ έχει τα φόντα να εξελιχθεί σε leader, όπως και πέρσυ εξεπλάγην ευχάριστα με Κίτσιου, που όποτε έπαιξε (ίσως θα έπρεπε να πάρει και παραπάνω παιχνίδια) έπαιξε καλά.
- H 2η ομάδα, δεν είναι καθόλου άσχημη. Μην ξεχνάμε πως –απαλαγμένη κι από το άγχος- έπαιξε την Σάλκε στα ίσια στη Γερμανία κανονικά και με το νόμο
- Κρίσιμη χρονιά για Ουάρντα να βελτιωθεί εγκεφαλικά και τακτικά, αλλιώς αποτελεί πολυτέλεια.
- Στο κέντρο (και) για μένα είναι το ζητούμενο και σε καμία άλλη θέση –πέραν του προφανούς του τέρματος.
Λοιπὴ δ' ἐστὶ τῆς Εὐρώπης ἥ τε Μακεδονία καὶ τῆς Θρᾴκης τὰ συνεχῆ [ τα]ύτῃ μέχρι Βυζαντίου καὶ ἡ Ἑλλὰς καὶ αἱ προσεχεῖς νῆσοι.Ἔστι μὲν οὖν Ἑλλὰς καὶ ἡ Μακεδονία· ... Εἶτα μετ' ὀλίγα μέμνηται Κυψέλων καὶ τοῦ Ἕβρου ποταμοῦ.Καταγράφει δὲ καί τι σχῆμα παραλληλόγραμμον,ἐν ᾧ ἡ σύμπασα Μακεδονία ἐστίν.
Άβαταρ μέλους
tolis01
 
Δημοσιεύσεις: 6107
Εγγραφή: Δευτ 05 Οκτ 2015, 14:22
Τοποθεσία: Franconia

Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ

Δημοσίευσηαπό zepos4 » Παρ 23 Ιουν 2017, 14:37

Για δεύτερο επιθετικό βλέπω μόνο τον Μυστακιδη.Ζαιρο,ενρικε δεν..... Θέλουμε όπως είπε ο μιχελ έναν aggressive επιθετικό. Εκείνος ο πουκι που βρίσκεται; Έχει παίξει και αντίπαλος μας.
zepos4
 
Δημοσιεύσεις: 491
Εγγραφή: Σάβ 22 Αύγ 2015, 11:19

Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ

Δημοσίευσηαπό MANIAKOS » Παρ 23 Ιουν 2017, 16:50

Προτιμώ τον ενλοβου της καραμπακ
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS
 
Δημοσιεύσεις: 33752
Εγγραφή: Τετ 25 Ιουν 2008, 21:34

Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ

Δημοσίευσηαπό simba » Παρ 23 Ιουν 2017, 18:25

Παρατηρούμε ότι ο ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ..ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ, δεν έχει να κάνει τόσο με τους ακραίους ή την άμυνα, αλλά με το χώρο του κέντρου.


Προφανως και ο προβληματισμος για τον σχηματισμο δεν ειναι αριθμητικος-ποσοτικος αλλα ποιοτικος (ειδικα οταν δεν παιζουν οι 1ες επιλογες).
Εκτος αν πιστευουμε οτι βαζοντας τον ενρικε ως 2ο φορ ή τους Κανιας-Σαχοφ στο κεντρο, δεν ανακυπτουν θεματα, επειδη βγαινουν αριθμητικα τα κουκια..

Προφανως και οι προβληματισμοι που εγειρονται εστιαζονται στο χωρο του κεντρου (αμυντικα-επιθετικα) και ακολουθως της επιθεσης..

Επισης, δεν ειναι σημαντικο το γεγονος οτι περα απ'τον ζαιρο που εχει παιξει/διακρινεται εκει (σε σαφως χαμηλοτερο επιπεδο), απ'τους υπολοιπους, ποτε κανεις δεν εχει παιξει κατι τετοιο?
Και φυσικα ολοι εχουν τους περιορισμους τους (μπισε αθλητικα αφου θαχει ακομη πιο συνθετο/απαιτητικο ρολο τοσο αμυντικα οσο επιθετικα -ειδικα αν λειπει και κανας τσιμι-, ουαρντα-ενρικε τακτικα, καμπος τα γνωστα πανω κατω)

Αντιστοιχα και οι Κανιας-Σαχοφ, που θα κληθουν να προσαρμοστουν στον απαιτητικοτατο αυτο τροπο (πρωτοβουλιες, επιθετικη αμυνα, μεγαλες εντασεις, κινησεις στους κενους χωρους, γρηγορο τρανζισιον ), ειδικα ο 2ος οταν θα υπαρχουν 2 ατομα στο κεντρο ή αν κληθει να παιξει εσωτερικο χαφ σε ρομβο..Εκτος και αν, για να βγουν τα 13secs, το παμε στις βαθιες μπαλιες :mrgreen:

Επισης, ειναι πολυ συνηθες οταν η φιλοσοφια-δουλεια (το σετ των αυτοματισμων πχ) του προπονητη ειναι εστιασμενη στο 4-4-2 (και εναλλακτικα στην αμυνα με 3, ακομα πιο απαιτητικο), να μην ειναι ευκολη η μεταβαση (βλεπε τουντορ) σ'ενα συστημα που δεν προτιμα και εχει εφαρμοσει ελαχιστα (με οποιες συνεπειες μπορει να εχει αυτο στην αποτελεσματικη εφαρμογη του).

Οποτε, σκεπτομενοι ολα αυτα (που προφανως δεν ειναι δεδομενα), παντα στα πλαισια της συζητησης που κανουμε εδω μεσα, δε νομιζω οτι ειναι παραλογο να διατυπωνονται καποιοι προβληματισμοι.
Παραλογο ειναι σε καθε διαφορετικη οπτικη (ή σε καθε αποπειρα κριτικης), να εφευρισκουμε με το παραμικρο αφορισμους και να μπαινει η παραμετρος "αν δε λιβανιζεις Μιχελ και δεν τα βλεπεις ολα τελεια, δεν προστατευεις, μη σου πω και πολεμας".
Απ'τη στιγμη που οι μικρες αλλαγες ειναι ενα απ'τα συστατικα της επιτυχιας σ'αυτο το επιπεδο, απ'τη στιγμη που δεν ειμαστε σε χρονια μεταβατικη με χτισιματα και περιοδους πειραματων, και καθε λαθος-απωλεια πληρωνεται ακριβα, δε νομιζω οτι ειναι παραλογη μια ανησυχια.

Ψυχραιμια και ισορροπημενη κριτικη χρειαζεται απο ολους..
Αλλωστε οπως καθε χρονο, ολα θα φανουν-κριθουν στο χορταρι.
Άβαταρ μέλους
simba
 
Δημοσιεύσεις: 10160
Εγγραφή: Πέμ 05 Φεβ 2009, 22:34

Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ

Δημοσίευσηαπό simba » Παρ 23 Ιουν 2017, 18:27

Και κατι που ξεχασα ν'απαντησω.
goran 64 έγραψε:Σοβαρότατα τώρα και δίχως καμιά διάθεση για δραματοποιήσεις (ούτε όμως και για κωμωδίες), το point του post μου ήταν το πόση δουλειά έχει μπροστά του ο Τεχνικός μας Διευθυντής σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα μάλιστα...

Τώρα πού μας βλέπεις εσύ "να τρελαινόμαστε" δεν ξέρω, πάντως του λόγου μου είμαι τόσο cool όσο και σοβαρός...

1. It comes with the job Goran..Σ'ολες τις ομαδες γινεται αυτο, και στις μεγαλες μαλιστα, σε μεγαλυτερο βαθμο και με υψηλοτερες απαιτησεις (για καιριους-στοχευμενους δανεισμους με σκοπό να ανεβάσουν την ποδοσφαιρική τους υπεραξία οπως λες και εσυ, και οχι "οπου να'ναι")

Εξαλλου, (οπως ειπε και ο ιδιος ο Μιχελ) οι ΤΔ δουλεουν ολο το χρονο, και οχι μονο στις μεταγραφικες περιοδους. Σιγουρα, τοτε εντεινεται η εργασια (αναζητηση ομαδων, συζητησεις, αποφασεις) αλλα η προεργασια ξεκινα απ'το τελος της χειμερινης μεταγραφικης σεζον.

2. Στους δανεισμους παικτων, υπαρχει και αυτο που λεμε αναθεση εργασιων στο υπολοιπο επιτελειο (λογικα ειναι καταλληλα επανρωμενο).Δινεις καποιες κατευθυντηριες, εργαζονται οι υπολοιποι και στο τελος λες το οκ. Ειδικα για τις περιπτωσεις των νεων! Εκτος και αν νομιζεις οτι ο ιδιος ο Μιχελ ψαχνει-συνομιλει-κανονιζει με ομαδες οπως ΑΕ Σπάρτης, Πανσερραϊκός, Αιγινιακός, Καρμιώτισσα...Φυσικα, μεγαλο μερος της αναζητησης αναλαμβανουν και οι μανατζερ των παικτων.

Οποτε, για τους Μελίσσα, Κακκο, Ποζογλου, Παπαδοπουλο, Kushta οπως και τους μικροτερους Τσελεπίδη, Παναγιωτίδη, Κτιστοπουλο, Τοπαλιδη, Παντεκίδη, Πατράλη, Rangelov, Bataev κλπ, δε νομιζω οτι χρειαζεται να ανησυχουμε με εμοτικονς στυλ :shock: και :evil: . Εκτος και αν κανουμε την εκπληξη και ψαξουμε να βρουμε ομαδες (σε καποιους) σε καμια β' πορτογαλιας-βελγιου κλπ, που οντως χρειαζεται καποια δουλεια.

Εννοειται, στις πιο μεγαλες ηλικιες (ή στα πιο μεγαλα ταλεντα), πχ Γιαννούλη, Ματθαιου, Δημητριάδη, Λάμπρου, θα ασχοληθει καπως μαζι με τους μανατζερ, με κανα τηλεφωνο στην Τσεχια, την Κυπρο ή εντος των συνορων.

Και προφανως, θα ασχοληθει πιο επισταμενα με τα πιο ακριβα περουσιακα στοιχεια, Κοροβέση, Antonis, Sabo, Pereyra, αντε και Κατσε, μπας και προκυψει κανα ευρω απο πωληση.

Αλλα οπως ειπαμε, it comes with the job.

3. Η πρεμουρα που παρατηρησα και σχολιασα, προκυπτει απ'την επαναληψη σχολιων περι ξεσκαρταρισματος του τεραστιου ροστερ, περι ενος mission impossible.
(Ιλιγγιώδης αριθμός 45 συμβολαιων,πόσο "σκούπισμα" έχει μπροστά του ο Μίχελ :evil: )

H δραματοποιηση, προκυπτει ξεκαθαρα ΚΑΙ απ'την ιδια σου την απαντηση, με τους συσχετισμους που κανεις, συγχεοντας δανεισμους-πωλησεις-αποδεσμευσεις με διαφορα αλλα, κανοντας αναφορα σε περιπτωσεις οπως
- Δανεισμοι που εγιναν σηριαλ ή ακυρωθηκαν (προφανως και θα συμβουν τετοια)

- Παικτες που "κάθισαν πάνω στα συμβόλαια" τους (προφανως θα συμβουν ΚΑΙ 1-2 τετοια, παντου γινεται. Εφοσον δε βρισκεται ομαδα ουτε για δανεισμο, το μονο που εχεις να κανεις ειναι να επιλεξεις ποτε θα τους δωσεις αυτο το μερος του συμβολαιου για να σου αδειασουν τη γωνια. Ειτε εξαρχης ειτε θα τους πληρωνεις μεχρι το χειμωνα και θα αυτοβελτιωνονται.)

- Παικτες που προπονούνταν χωριστά απ την πρώτη ομάδα (κάποιο χρονικό διάστημα μέχρι κι ο Κλάους αν το ξεχάσατε αυτο ποτε εγινε?), ποστάροντας selfies του τύπου "είμαστε κι εμείς εδώ και προπονούμαστε για να είμαστε έτοιμοι" το διήμερο που η ομάδα ήταν στην Φλωρεντία (στο λιμπερετς ηταν αν δεν κανω λαθος, απο τζιολη-σκονδρα-χατζησαια.)

Μόνο τυπική δεν μου φαίνεται αλλά και χρειάζεται να αφιερωθεί αρκετός χρόνος ούτως ώστε η δουλειά του Μίχελ να κριθεί ακόμα πιο επιτυχημένη και σ αυτόν τον τομέα...



Σορυ αλλα μονο coolness δε βλεπω..μονο διαθεση υπερβολης.
Άβαταρ μέλους
simba
 
Δημοσιεύσεις: 10160
Εγγραφή: Πέμ 05 Φεβ 2009, 22:34

Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ

Δημοσίευσηαπό ace1979 » Παρ 23 Ιουν 2017, 18:53

επι τουντορ ειχαμε ροστερ για 4-2-3-1 και παιζαμε 3-5-2 ,τωρα εχουμε παλι για 4-3-3 και 4-2-3-1 και θελουμε να παιξουμε 4-4-2 ,αν δεν ειναι αυτο σχιζαοφρενεια τι ειναι?
?
με την δινουν οι μεταγραφες
Άβαταρ μέλους
ace1979
 
Δημοσιεύσεις: 530
Εγγραφή: Σάβ 20 Μάιος 2017, 14:40

Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ

Δημοσίευσηαπό goran 64 » Παρ 23 Ιουν 2017, 19:03

Simba, φυσικά "it comes with the job", όπως λες και ο Τ.Δ. μιας ομάδας δουλεύει ακατάπαυστα κι όχι μόνο τις περιόδους των μεταγραφών, αλλά αυτό μας το δειξε από πέρσι κιόλας το καλοκαίρι ο Μίχελ ότι το κάνει καλά...

Οι απομακρύνσεις όμως γενικότερα, μέσω πωλήσεων, δανεισμών και αποδεσμεύσεων, δεν είναι το πιο εύκολο μέρος της δουλειάς του απ όσα έχουμε δει έως τώρα, αν και πιθανά να μην είναι κι ο ίδιος 100% υπεύθυνος, όπως ισχυρίζεσαι κι εσύ, δίχως όμως να γνωρίζουμε καθόλου στοιχεία για όσους τον πλαισιώνουν σ αυτό το κομμάτι...

Πάντως το ότι ο Κούστα κι ο Δημητριάδης (εξ ίσου νεαροί και με μικρότερη χρηματιστηριακή αξία ακόμα παίχτες μας) δανείστηκαν σε Σλοβάκικη ομάδα, δεν με καθησυχάζει για το πόσο οργανωμένο team δουλεύει δίπλα στον Μίχελ...

Δεν είναι λοιπόν ένα θέμα αυτό που με αφήνει προσωπικά αδιάφορο, άλλο αν δεν "τρελαίνομαι" κιόλας εντελώς...

Δεν ξέρω όμως κατά πόσο αυτό "τρελαίνει" αυτόν που βγάζει τα λεφτά απ το παντελόνι του για να πληρώνει, έτσι?

Σίγουρα πάντως ξέρω, όπως τονίζει κι ο Sera κάπου παραπάνω, ότι αρκετά χρήματα που θα πρεπε να πέφτουν σε αγορές η πληρωμές συμβολαίων, σπαταλιούνται λόγω προηγούμενων απροσεξιών σε αποζημιώσεις ή πληρωμές μέρους των συμβολαίων αρκετών δανεικών μας, επειδή κάτι δείχνει να μην λειτουργεί σωστά σ αυτό το κομμάτι...

Διαφωνείς ή πάλι υπερβάλω?



Υ.Γ. Τον Κλάους μετά την δημοσιοποίηση της φωτό στο πάρτι του Σιανίδη, δεν τον άφησαν να λάβει μέρος ούτε στο φιλικό παιχνίδι με τις Σέρρες...Τότε που περίμενε το προσωπικό ραντεβού με τον Ιβάν, όπως μας έγραφαν οι ΑΡΔ, για να ξεδιαλύνει η κατάσταση στο τι ζητάει απ αυτόν, το ξέχασες? Ραντεβού βέβαια που δεν μάθαμε ποτέ αν έγινε, μιας και ακολούθησε σχετικά γρήγορα (το πολύ σε 10 μέρες) η υπόθεση του 31 και το θέμα πέρασε στα ψιλά...Άλλωστε δεν νομίζω να βγήκε από μόνος του ο Κλάους λίγο αργότερα να πει ότι θα χαρίσει μέρος των χρημάτων του συμβολαίου του στην ΠΑΕ, για να διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς, όπως διαβάσαμε...
Αν τα ψάξεις όλα αυτά στο τόπικ του σίγουρα θα τα βρεις, μιας και είσαι πραγματικά καλός (και) σ αυτόν τον τομέα!
Παλεύω ασταμάτητα. Αντιστέκομαι στην αδικία. Οργανώνομαι συνέχεια. Κατακτώ, μόνο τίμια. = Π.Α.Ο.Κ.
Χρηστάρα, ζεις μέσα στην καρδιά μου, ώσπου να ξανανταμώσουμε, στου Παραδείσου τα τσιμέντα....
Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολλή....
Άβαταρ μέλους
goran 64
 
Δημοσιεύσεις: 27004
Εγγραφή: Δευτ 05 Οκτ 2015, 15:20
Τοποθεσία: Πόλη του Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Παρ 23 Ιουν 2017, 19:46

Το ινπαοκ αναφέρει ότι ο Ματθαίου θα δοθεί δανεικός στην Ανόρθωση. Για τον Antonis ο Μίχελ ψάχνει ομάδα να τον πουλήσει ή να τον δώσει δανεικό, γιατί η πρόταση των Αυστραλών ήταν για γέλια.
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
 
Δημοσιεύσεις: 90100
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Παρ 23 Ιουν 2017, 20:04

Σύμφωνα με τον Κώστα Πετρωτό ο Stano θα αποφασίσει μέχρι τη Δευτέρα αν ο Χατζη θα δοθεί δανεικός ή θα μείνει στον ΠΑΟΚ.
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
 
Δημοσιεύσεις: 90100
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ

Δημοσίευσηαπό simba » Παρ 23 Ιουν 2017, 20:16

goran 64 έγραψε:Οι απομακρύνσεις όμως γενικότερα, μέσω πωλήσεων, δανεισμών και αποδεσμεύσεων, δεν είναι το πιο εύκολο μέρος της δουλειάς του απ όσα έχουμε δει έως τώρα, αν και πιθανά να μην είναι κι ο ίδιος 100% υπεύθυνος, όπως ισχυρίζεσαι κι εσύ, δίχως όμως να γνωρίζουμε καθόλου στοιχεία για όσους τον πλαισιώνουν σ αυτό το κομμάτι...
Για τους δανεισμους των μικρων, μεγαλο ρολο παιζει ο πουρλιοτοπουλος ως υπευθυνος ακαδημιων και οι λοιποι.

Πάντως το ότι ο Κούστα κι ο Δημητριάδης (εξ ίσου νεαροί και με μικρότερη χρηματιστηριακή αξία ακόμα παίχτες μας) δανείστηκαν σε Σλοβάκικη ομάδα, δεν με καθησυχάζει για το πόσο οργανωμένο team δουλεύει δίπλα στον Μίχελ...

Δε νομιζω ρε συ το οτι ο μιχελ σηκωσε το τηλεφωνο για να στειλει 2 ελπιδοφορους νεαρους (εναν ελπιδοφορο οπως ο δημητριαδης και εναν επιθετικος με μεγαλο υψος, οπως ο κουστα) στην ομαδα 60km απ'οπου καταγεται, σημαινει οτι αναγκαστηκε επειδη οι αλλοι ειναι ανοργανωτοι.
Μακαρι να το εκανε για ολους που λεει ο λογος. Δε βλεπω γιατι το θεωρεις αρνητικο αυτο. Ισα ισα, ενας δανεισμος στο εξωτερικο, εχει περισσοτερα πλεονεκτηματα απο ενα εγχωριο χωριο.

Δεν ξέρω όμως κατά πόσο αυτό "τρελαίνει" αυτόν που βγάζει τα λεφτά απ το παντελόνι του για να πληρώνει, έτσι?
Ρε Γκοραν, για 15 παιδια ακαδημιων μιλαμε. Ετσι παει το συστημα, αλλιως ας τις διαλυσουμε.

Σίγουρα πάντως ξέρω, όπως τονίζει κι ο Sera κάπου παραπάνω, ότι αρκετά χρήματα που θα πρεπε να πέφτουν σε αγορές η πληρωμές συμβολαίων, σπαταλιούνται λόγω προηγούμενων απροσεξιών σε αποζημιώσεις ή πληρωμές μέρους των συμβολαίων αρκετών δανεικών μας, επειδή κάτι δείχνει να μην λειτουργεί σωστά σ αυτό το κομμάτι...

Απωλειες απο αποζημειωσεις εχουν πολλες ομαδες, οταν εχουν σαπακια με σημαντικους μισθους. Ειδικα σ'αυτα, δυστυχως οι ντοπιοι ειναι μανουλες, αφου ειναι στη χωρα τους, δεν τους νοιαζει, κανεις δεν τους θελει και 0 φιλοδοξιες.

Οσον αφορα στην καλυψη μερους των συμβολαιων των δανεικων, αν μιλαμε για τους μικρους το ποσο ειναι αμελητεο, αλλα οπως ειπα κ πιο πανω ειναι ενα αναγκαιο κακο των ακαδημιων.
Αν μιλαμε για τους 4-5 μεγαλυτερους (κοροβεση, ζαιρο, σαμπο κλπ), συμφωνω οτι υπαρχει ενα θεμα. Το κυριως προβλημα εντοπιζεται στα μεγαλα συμβολαια που δινουμε και σε συνδυασμο με το οτι δεν εχουμε καλο ονομα ως ελλαδα ουτε οργανωμενο δικτυο με ομαδες εξωτερικου (βελγιο-πορτογαλια), και επειδη η πλειοψηφια των παικτων δεν ηταν καλες επιλογες, ζημιωνομαστε.

Αν βελτιωσουμε καπως τα παραπανω (και αν βγαζουμε πιο ολοκληρωμενους παικτες), θα μειωθει το κοστος των δανεισμων και μακροπροθεσμα θα βγαζουμε και κερδος με πολλαπλους τροπους (αμεσο και εμμεσο)


Διαφωνείς ή πάλι υπερβάλω?
οχι, μια χαρα :mrgreen:


Υ.Γ. Τον Κλάους μετά την δημοσιοποίηση της φωτό στο πάρτι του Σιανίδη, δεν τον άφησαν να λάβει μέρος ούτε στο φιλικό παιχνίδι με τις Σέρρες...Τότε που περίμενε το προσωπικό ραντεβού με τον Ιβάν, όπως μας έγραφαν οι ΑΡΔ, για να ξεδιαλύνει η κατάσταση στο τι ζητάει απ αυτόν, το ξέχασες? Ραντεβού βέβαια που δεν μάθαμε ποτέ αν έγινε, μιας και ακολούθησε σχετικά γρήγορα (το πολύ σε 10 μέρες) η υπόθεση του 31 και το θέμα πέρασε στα ψιλά...Άλλωστε δεν νομίζω να βγήκε από μόνος του ο Κλάους λίγο αργότερα να πει ότι θα χαρίσει μέρος των χρημάτων του συμβολαίου του στην ΠΑΕ, για να διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς, όπως διαβάσαμε...
Αν τα ψάξεις όλα αυτά στο τόπικ του σίγουρα θα τα βρεις, μιας και είσαι πραγματικά καλός (και) σ αυτόν τον τομέα!
θυμαμαι ειχε γινει ντορος, απλα τα περι ιβαν και β' ομαδα, νομιζω ηταν κοντριες (contra)..θα το τσεκαρω καλυτερα 8-)
Άβαταρ μέλους
simba
 
Δημοσιεύσεις: 10160
Εγγραφή: Πέμ 05 Φεβ 2009, 22:34

Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Σάβ 24 Ιουν 2017, 21:14

Δανεικός λοιπόν και ο Χατζη, μαζί με Γιαννούλη, στον Ατρόμητο.
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
 
Δημοσιεύσεις: 90100
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ

Δημοσίευσηαπό sourmenetes » Σάβ 24 Ιουν 2017, 21:23

Καλο να ξεκαθαριζει νωρις το ροστερ..
ΠΑΟΚ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ
Οι μνημες μας ακολουθουν...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 27850
Εγγραφή: Δευτ 21 Σεπ 2009, 21:39
Τοποθεσία: sourmena

Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ

Δημοσίευσηαπό goran 64 » Σάβ 24 Ιουν 2017, 22:13

ΑποστόληςΑ έγραψε:Σύμφωνα με τον Κώστα Πετρωτό ο Stano θα αποφασίσει μέχρι τη Δευτέρα αν ο Χατζη θα δοθεί δανεικός ή θα μείνει στον ΠΑΟΚ.


Πάλι μέσα έπεσε ο πεπρωκτός... :roll:

Ρε ευστοχία αυτό το παλικάρι... :?

Ελέφαντα στα δυο μέτρα δεν πετυχαίνει... :P
Παλεύω ασταμάτητα. Αντιστέκομαι στην αδικία. Οργανώνομαι συνέχεια. Κατακτώ, μόνο τίμια. = Π.Α.Ο.Κ.
Χρηστάρα, ζεις μέσα στην καρδιά μου, ώσπου να ξανανταμώσουμε, στου Παραδείσου τα τσιμέντα....
Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολλή....
Άβαταρ μέλους
goran 64
 
Δημοσιεύσεις: 27004
Εγγραφή: Δευτ 05 Οκτ 2015, 15:20
Τοποθεσία: Πόλη του Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ

Δημοσίευσηαπό john4serres » Σάβ 24 Ιουν 2017, 23:49

:lol: :lol: :lol: :lol:
100% αποτυχια
supporters - not customers
Άβαταρ μέλους
john4serres
 
Δημοσιεύσεις: 29933
Εγγραφή: Σάβ 07 Φεβ 2009, 12:00

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Roster

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 17 επισκέπτες