Ajax - Π.Α.Ο.Κ. 1-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP Ajax - Π.Α.Ο.Κ.

Glykos
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Matos
2
2%
Crespo
4
3%
Tzavellas
28
21%
Leovac
1
1%
Charisis
14
11%
Cimirot
14
11%
Shakhov
3
2%
Rodrigues
1
1%
Campos
65
49%
Athanasiadis
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Tziolis
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Mystakidis
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Koulouris
1
1%
 
Σύνολο ψήφων : 133

Re: Ajax - Π.Α.Ο.Κ. 1-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό K_geo » Τετ 27 Ιούλ 2016, 00:48

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

και μην ξεχνάτε ποιος άνοιξε το τόπικ -πρώτο βήμα πρόκρισης. για να τα λέμε και όλα ε; :mrgreen:

αυτό αύριο με την πρώτη ευκαιρία κλειδώνει.

τέλος το ματς, τώρα πάμε Τούμπα.
"να παραμερίσουμε όλοι τα πάθη και τις διαφορές μας.Συσπειρωμένοι όλοι θα τα καταφέρουμε."Θ4
"Μην κοιτάς τι μπορεί να κάνει ο ΠΑΟΚ για σένα αλλά τι μπορείς να κάνεις εσύ για τον ΠΑΟΚ."ΠΑΟΚ N.Y Club
"Της πατρίδος μου η σημαία έχει χρώμα ασπρόμαυρο"
Άβαταρ μέλους
K_geo
 
Δημοσιεύσεις: 17889
Εγγραφή: Τετ 27 Μάιος 2009, 15:36
Τοποθεσία: 74χλμ απο Τουμπα.

Re: Ajax - Π.Α.Ο.Κ. 1-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό tzoker » Τετ 27 Ιούλ 2016, 00:50

Όταν ο σέντερ φορ του αντιπάλου βγαίνει 5 μέτρα έξω απ την περιοχή μας (δίχως στην θέση του φορ μέσα στην περιοχή μας να υπάρχει κανένας άλλος αντίπαλος "μάτι" με την εστία μας) και υποδέχεται την μπάλα άνετα, δίχως να τον ακολουθήσει ο σέντερ μπακ μας και δίχως καν να τρέξει αμέσως πάνω του για να του κόψει το σουτ, παρά 2 δεύτερα καθυστερημένος και κάνοντας μάλιστα τάκλιν-ακροβατικό στυλ "βοήθα Παναγιά" (κάποιος αδερφός μου φαίνεται ότι γι αυτήν ακριβώς και για μια ακόμα φάση αναφέρθηκε στο "ποδοβόλεϊ" :o ), τότε ευθύνονται τα αμυντικά χαφ, ο Τσίμι, ο Σάκχοφ κι ο Χαρίσης δηλαδή, οι οποίοι είχαν κυρίως στον νου τους στους 3 απέναντι τους αντίστοιχους αντίπαλους και πολύ επικίνδυνους χαφ και όχι ο σέντερ μπακ μας που δεν κόλλησε πάνω ή δεν ακολούθησε τον αντίπαλο σέντερ φορ??? :?

Αν το γκολ το έβαζε το 8άρι, το 10άρι ή ακόμα και το 6άρι του αντιπάλου μας με σουτ 4-5 μέτρα έξω απ την περιοχή μας θα συμφωνούσα απόλυτα ότι φταίει ένας ή και δύο απ τα χαφ μας, αλλά όχι τώρα που το βάζει ο (μοναδικός) σέντερ φορ τους ρε παιδιά και ειδικά μάλιστα όταν το έχει ξαναδοκιμάσει πριν ξανά και ξανά!!!! ;)

Καλή επιτυχία στην Π.Α.Ο.Κ.άρα μας στον δεύτερο αγώνα!!!! Παραμένω πολύ αισιόδοξος για πρόκριση... 8-)[/quote]



Θεωρω οτι ο τζαβελας για ακομα ενα ματς ηταν ο κλαυτερος, τι αλλο να εκανε.Οταν τα αμυντικα χαφ αφηνουνε 20 μετρα απο τα στοπερ σε οργανωμενη αμυνα, ε υπαρχει θεμα.
Και οι 3 στο κεντρο τρεξαν απιστευτα, αλλα οταν η δουλεια σου ειναι να κλεινεις τα κενα που δημιουργει ο αντιπαλος φορ οταν σπαει τη μπαλα με πλατη, να κανεις κατοχη κια να ηρεμισεις το παιχνιδι, κια να οργανωσεις κια ζοριζεσαι σε ολα εχεις μγαλο θεμα.Ελπιζω ο κανιας να τα αλλαξει ολα.
Υσ οταν παιζεις με 3 οχταρια υστερεις και αμυντικα κια επιθετικα, απλα σε παιχνιδια με γρηγορες ομαδες ειναι απαραιτητο να εχεις παικτες box to box και ειχαμε 3 και σωσαμε τη παρτιδα.Με τζιολη θα ειχαμε εκτεθει.
tzoker
 
Δημοσιεύσεις: 2935
Εγγραφή: Τρί 28 Ιουν 2016, 19:23

Re: Ajax - Π.Α.Ο.Κ. 1-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό nikolasf » Τετ 27 Ιούλ 2016, 00:58

Καταπληκτικό παιχνίδι εκτός από μια έξοδο μεσολογγίτικη του Γλύκου και δύο σουτ αμαρκάριστα εκτός περιοχής που δεν έπρεπε και το ένα κατέληξε στα δίχτυα.....
Πιστεύω ότι μεταξύ 50' κ 55' χαλαρώσαμε, τους ψιλοφοβηθήκαμε, και αδικαιολόγητα αφήσαμε το μακρινό σουτ.
Και τα δύο γκολ από λάθη, το ένα του τερματά τους, και το άλλο των αμ. χαφ μας!
Κατά τα άλλα δεν είδα στο πρόσωπο του Αζαξ την ομ'αδα φόβητρο, ότα θέλαμε να κάνουμε παιχνίδι κάναμε, μαλλον τους υπερεκτιμήσαμε!!!

Πίστευα στο διπλό, μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο!
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...» (ΘΥΡΑ 4)
Ανεξάρτητη Μακεδονία και Κρήτη λοιμοκτονία στο "κράτος" της χαβούζας
Άβαταρ μέλους
nikolasf
 
Δημοσιεύσεις: 8500
Εγγραφή: Παρ 12 Νοέμ 2010, 19:48

Re: Ajax - Π.Α.Ο.Κ. 1-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό buffalobill4 » Τετ 27 Ιούλ 2016, 01:03

Πολλα μπραβο στην ΠΑΟΚαρα. Επιγραμματικα σε μια κριτικη με τη σειρα αποδοσης κατ εμε

Τζαλμα παικταρας. Γκολ φοβερης κλασης.

Σαχοφ το εγραψα κιολας στο α ημιχρονο. Τρομερη τεχνικη και τρομερα εξυπνος παικτης. Οταν κουραστηκε κρεμασε πολυ αποτομα ομως. Ειναι βεβαια αρχη ακομα.

Τσιμιροτ. Μπραβο σου παλικαρι μου. Χιλια μπραβο. Ειχα γραψει πως μου φαινοσουν φλυαρος φετος στα φιλικα αλλα σημερα εδειξες το μεγαλειο της απλοτητας, Ανανεωση 4ετιας Λουμπος.

Χαρισης. Αστειρευτες δυναμεις. Λαθη απειριας αλλα σκυλος που ξερει και μπαλα. Ευγε και δουλεια

Λεοβατς. Ενας λεοβατς να τον πιεις στον ποτηρι. Αμυντικα διελυσε τον πολυ ελ γκαζι και επιθετικα ηταν πολυ καλος. Καποια λαθη που εκανε τα δικαιολογω γιατι ημασταν πολυ πισω και εδιωχνε στα κουτουρου.

Κρεσπο. Συγνωμη απο εμενα δον ανχελ. εισαι κανονικος ποδοσφαιριστης και ισως και καλος. Χθες παντως ησουν πολυ καλος.

Γλυκος. Αν και στο γκολ εχεις μια καποια ευθυνη, εκανες πολυ καλη εμφανιση παναγιωτη. Μπραβο

Τζαβελλας. Καλος και το θετικο ειναι οτι ανεβαινε προς το τελος. Δειχνει να εχει πιασει τοπ φυσικη κατασταση εν συγκρισει παντα με το πως ηταν οταν ηρθε. Ηγετικος στο γηπεδο

Κλαους. Ηξερα πως αυτος θα ηταν ο ρολος του κλαους σημερα και δεν τον κακιζω. επρεπε να υπαρχει εκει να πιεζει τα αντιπαλα σεντερ μπακ και στην μια ευκαιρια που θα κανει να βαλει το γκολ. αν επαιρνε την πασα λιγο πιο μπροστα το χε κολλησει

ματος. καλος αλλα για καποιο λογο περιοριστηκε πολυ στα μαυντικα του καθηκοντα. δεν ανεβηκε πολυ περα απο 1 2 φορες. ισως και λογω χτυπηματος.

γκαρι. τσαπατσουλιες γκαρι σημερα. δεν σε φοβαμαι ωστοσο. θα ανεβεις οσο αρχισεις να αισθανεσαι μερος ομαδας και οχι αιντε τρεχουμε.

τζιολης. οτι ακριβως επρεπε να κανει το εκανε. νομιζω διωχνει καθε αμφιβολια περι ερωτηματος αν εχει θεση στο ροστερ η οχι. ο ξεκουραστος τζιολης ειναι πολυτελεια

μυστακας κουλουρης δεν κρινονται.

Ιβιτς. Ολα οπως επρεπε βλαντανε. σε αυτην την αμυνα θα εκανες 3 ευκαιριες θα εβαζες το εκτος εδρας γκολ και αυτο ακριβως εκανες. αν ανοιγομασταν θα ειχαμε προβλημα. δουλεμενα στημενα δεν φοβηθηκα ουτε μια φορα. ευγε σε αυτο. το μονο κακο ειναι πως δεν διορθωσες αυτο που φανηκε απο το πρωτο ημιχρονο και ηταν και ο λογος που φαγαμε το γκολ. εξηγουμαι. ο αγιαξ εψαχνε ως γνησια ολλανδικη ομαδα να παιξει απο τα ακρα και ησουν αριστα διαβασμενος σε αυτο. απο τα ακρα δεν απειληθηκαμε νομιζω καθολου. οταν ειδε πως ματαια προσπαθουσε απο τα ακρα εκανε το τρικ με τον ντολμπεργκ που εβγαινε εξω απο την περιοχη και εδινε σκαλοπατι στις κατα τ αλλα ανουσιες τσουκου τσουκου πασες τους με αποτελεσμα να δημιουργει ρηγματα στο κεντρο της αμυνας και πισω απο τα αμ χαφ. αυτο επρεπε να το λυσεις βλαντανε στο ημιχρονο. Κατα τ αλλα αψογος.

Παμε για προκριση την αλλη τριτη μαγκες

Δεν γλιτωνουνε
Προσέχουμε τα λόγια μας στη δημοκρατία
Επαιτεία στα πεζοδρόμια και φιλανθρωπία
Άβαταρ μέλους
buffalobill4
 
Δημοσιεύσεις: 7237
Εγγραφή: Σάβ 31 Ιαν 2009, 09:37

Re: Ajax - Π.Α.Ο.Κ. 1-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό P4Pan » Τετ 27 Ιούλ 2016, 01:05

Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα και στα αδέρφια που βρέθηκαν στο γήπεδο!
Θεωρώ συγκλονιστική την εμφάνιση της ομάδας και πως ο Βλάντανος, κατάφερε να κρύψει τις αδυναμίες μας,πιστεύω κι εγώ πως θα "δεσουμε" πίσω με τον κάνιας (και αν μπεί και ο Βαρέλα θα είμαστε μια χαρά!), γιατί σήμερα είχαμε θέμα στο κέντρο με τους πολύ γρήγορους Όλλανδούς(έχουν και ομοιογένεια και είναι γνωστοί για το γρήγορο passing game τους).
Μεστή εμφάνιση απο όλους, πιστεύω πως ο Τζιόλης δεν μπήκε νωρίτερα γιατί ο Βλάνταν φοβήθηκε τους γρήγορους Όλλανδούς (σωστά κατα την κρίση μου), μια χαρά παίκτης ο Κρέσπο, απίστευτος Τζαλμά, (έ ρε τι γλέντια θα έχουμε φέτος στην σούπα λίγδα ειδικά!!!)...
Προσοχή θέλει και λίγη τύχη στον επαναληπτικό, μας χρωστάει η τύχη ρε γ@μτο να κουνήσουμε το σεντόνι στον ΝΑΟ...
P4Pan
 
Δημοσιεύσεις: 21
Εγγραφή: Παρ 10 Ιουν 2016, 15:08

Re: Ajax - Π.Α.Ο.Κ. 1-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό kataramenos5 » Τετ 27 Ιούλ 2016, 01:07

Ρεαλισμος my ass.Τι δε καταλαβαινετε?Το ποδόσφαιρο δεν ειναι μαθηματικα
Υπαρχουν κι αλλα πραγματα περα απ τους αριθμους. Καλυτερη ομαδα ναι αλλα εδω δε κερδιζει παντα ο καλυτερος μετραει το θρασος ,το πεισμα,ηπιστη κι ενα σωρο αλλοι παραγοντες.
Νομιζω ειχαμε υπερβολικο αγχος,βιασυνη ναδιωξουμε τη μπαλα.Οταν τη βαλαμε κατω και δε τη στελναμε στο θεο λειτουργησαμε καλα.Θελουμε χρονο και περισσοτερη πιστη.Καλος ο Αζαξ αλλα οχι αχτυπητος.

Σημερα το θελε ο θεος να μη χασουμε.Δοκαρια,ακυρωμενα γκολ,πεναλτι που δε δωθηκαν(οχι οτι ηταν),απιθανο γκολ ο Τζαλμα,.Αλλες φορες ολα αυτα γινονταν αναποδα και φευγαμε με το κεφάλι κατω.Αυτη τη φορα κατι αλλαξε...

ΥΓ Και τωρα ελατε στο τρελαδικο :twisted:
ΣΗΚΩΘΕΙΤΕΕΕ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5
 
Δημοσιεύσεις: 26715
Εγγραφή: Δευτ 04 Οκτ 2010, 08:50

Re: Ajax - Π.Α.Ο.Κ. 1-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό loukas karadimos » Τετ 27 Ιούλ 2016, 01:20

Καλησπέρα στην ομάδα, μολις επεστρεψα απο το γηπεδο οπου και εκατσα κεντρικα αναμεσα στους ολλανδους, περισσοτερο για να δω το παιχνιδι και να καταλαβω πεντε πραματα.

πηραμε την ισοπαλια τοσο ευκολα που χασμουριομουν 60 λεπτα, αυτο στο γηπεδο φαινεται περισσοτερο απ οτι στην τηλεοραση νομιζω. εξαιρετικος κρεσπο, σταθεροτατος τζαβελλας, τζαλμα αλλο πραμα.

ημουν στο κεντρο ψηλα και εντοπισα ενα mismatch, αυτο του σακοφ πανω στο 25 που νομιζω εβαλε και το γκολ. οπως και το 30 το οποιο χανανε οι τσιμι και χαρισης, σε γενικες γραμμες ο αγιαξ εχει απλα ενα τρομερα γρηγορο τρανζισιον απο αμυνα σε επιθεση που σε τρομαζει.

για το γεγονος οτι ο κρεσπο τρεχει σε ανυποπτη φαση πριν ολοκληρωθει το τρανζισιον και βγει μονο του το αριστερο εξτρεμ και καθαριζει το 30 που βγηκε κρυφος για να τη σπασει, του δινω και την ψηφο. ηταν ενα εκολο 2-1 το οποιο δεν εγινε.

στην τουμπα κανουμε προσευχη για κουλουρια, αλλα και να αποκλειστουμε ο ΠΑΟΚ που ειδα σημερα μου αρεσει και θα συνεχισω να τον βλεπω.
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos
 
Δημοσιεύσεις: 703
Εγγραφή: Τετ 22 Ιαν 2014, 00:52

Re: Ajax - Π.Α.Ο.Κ. 1-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό anekfrastos » Τετ 27 Ιούλ 2016, 01:49

Τελικά με τον Μιλικ τι γίνεται;

Έκλεισε λένε στη Ναπολι...
Ρώτησαν τον προπονητή του Αγιαξ στη συνέντευξη και είπε πως ότι κ να γίνει, στον επαναληπτικό θα παίξει.
Πως γίνεται αυτό; Θα αφήσει ή Χ Ναπολι τον παίκτη που πήρε να παίξει κ να ρισκάρει να τραυματιστεί;
He's not the messiah, he's a very naughty boy!
Άβαταρ μέλους
anekfrastos
 
Δημοσιεύσεις: 2819
Εγγραφή: Δευτ 30 Δεκ 2013, 00:14

Re: Ajax - Π.Α.Ο.Κ. 1-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό obanebane » Τετ 27 Ιούλ 2016, 01:52

Οποιος και να παιξει θα τους πνιξουμε.
Άβαταρ μέλους
obanebane
 
Δημοσιεύσεις: 24575
Εγγραφή: Τρί 10 Μαρ 2009, 00:51
Τοποθεσία: ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Re: Ajax - Π.Α.Ο.Κ. 1-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό Johnsim » Τετ 27 Ιούλ 2016, 01:54

Ρε αφήστε τις κριτικές και τις ιστοριες ..
Ο ΠΑΟΚ πηρε αποτελεσμα με @@ σημερα !!
Με τον Άγιαξ στην Ολλανδία μεσα επεζες και πήρες ισοπαλία χαλαρά , δεν παει να είχαν και 100 - 0 κατοχή μπάλας
Κλαιν μαιν πόσες τελικές είχαν ; Πόσες φάσεις που σταθήκαμε τυχεροί ; Λιγες ..
Ο γαύρος πριν δυο χρονια πηρε ισοπαλία μεσα στην Λισσαβώνα με την μπενφικα να εχει 14 τελικές και 7 στην εστία
Ούτε τυχεροί ήμασταν ούτε βοήθησε η διαιτησία πουθενά , μια ικανή ομαδα καλοστημένη με ορεξη για ωραια πράγματα ! αυτο ηταν ο ΠΑΟΚ σημερα, και ολα αυτα τέλη Ιούλιου ..
Μονο μπραβο λοιπόν σε ολα τα παιδια που επεξαν κ στον προπονητικο team !
Με αυτοσυγκέντρωση κ λίγη τύχη περνάμε στον επόμενο γυρο ;)
Και κατι τελευταίο , ΦΤΑΝΕΙ με τον κλαους πείτε και ενα μπραβο δεν θα πάθετε κατι ..
Εβγαλε τρομερή ασίστ - εδωσε μάχες - κάλυψε και γυρισε οταν χρειάστηκε και στην μοναδική φάση που έφτασε η μπάλα σε αυτον πήγε να το βαλει ενω η μπάλα ηταν 1 μέτρο πίσω του , στο τέλος φυσιολογικά κουραστικε ..
Johnsim
 
Δημοσιεύσεις: 155
Εγγραφή: Τετ 05 Αύγ 2015, 17:50

Re: Ajax - Π.Α.Ο.Κ. 1-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό Παλαιολόγος » Τετ 27 Ιούλ 2016, 02:01

anekfrastos έγραψε:Τελικά με τον Μιλικ τι γίνεται;

Έκλεισε λένε στη Ναπολι...
Ρώτησαν τον προπονητή του Αγιαξ στη συνέντευξη και είπε πως ότι κ να γίνει, στον επαναληπτικό θα παίξει.
Πως γίνεται αυτό; Θα αφήσει ή Χ Ναπολι τον παίκτη που πήρε να παίξει κ να ρισκάρει να τραυματιστεί;


και ο λουκας παντως ετσι δεν ηταν;
θα γινει χαμος στην ρεβανς,δεν την περιμεναν την σφαλιαρα και θα κατεβουν φουρτουνιασμενοι ,αν εχουν και παιχταραδες μεσα θα γινουν ντραβαλα,αλλα στην τουμπα και οι δικοι μας θα παρουν τα πανω τους και αλλωστε ενα ματς πια εμεινε για τους δικους μας πριν την μεγαλη προκριση
θα φαει η μυγα σιδερο
ο αγιαξ ειναι πολυ καλος και κακιστα τον υποτιμησαμε ακουγοντας τα αποτελεσματα στα φιλικα
ευτυχως οχι και ο ιβιτς
κανιας παιζει;
Τὸ δὲ τὴν πόλιν σοι δοῦναι, οὔτ’ ἐμόν ἐστιν οὔτ’ ἄλλου τῶν κατοικούντων ἐν ταύτῃ· κοινῇ γὰρ γνώμῃ πάντες αὐτοπροαιρέτως ἀποθανοῦμεν καὶ οὐ φεισόμεθα τῆς ζωῆς ἡμῶν
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος
 
Δημοσιεύσεις: 8528
Εγγραφή: Τρί 22 Σεπ 2015, 12:10

Re: Ajax - Π.Α.Ο.Κ. 1-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό STRAFNIK » Τετ 27 Ιούλ 2016, 02:29

τηρουμένων τών αναλογών και λαμβάνοντας υπ οψιν
οτι είμασταν αντιμέτωποι με την μεγαλύτερη σχολή
που υπάρχει στάς Ευρώπας
η εμφάνιση μας ήταν εξαιρετική
περάσουμε δεν περάσουμε, η χρόνια φαίνεται ενδιαφέρουσα
φέτος θα γουστάρουμε
και θ αρχίσουμε να ξαναμιλάμε για ποδόσφαιρο
μου αρέσει πολύ αυτο που βλέπω + αυτό που φαντάζομαι

υ γ . πξσ :opaokara:
Άβαταρ μέλους
STRAFNIK
 
Δημοσιεύσεις: 808
Εγγραφή: Κυρ 04 Ιούλ 2010, 04:28

Re: Ajax - Π.Α.Ο.Κ. 1-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό zoomgr » Τετ 27 Ιούλ 2016, 07:10

το σκορ θα μπουρούσε να ήταν απο 0-2 μέχρι και 2-2
στο γκολ ευθύνεται καθαρά ο Σάκχοφ για μένα που δεν κάλυψε τον Κρέσπο που τραβήχτηκε πίσω για να μην περάσει καμια κάθετη και τρυπήσει η άμυνα.... το έβλεπα και το ξανάβλεπα.... ήταν στα πλαίσια αδιαφορίας ο τύπος με ξενέρωσε... δεν κάνει κάν βήμα για να πάει πάνω στον Ντόλμπεργκ..
μεγάλος παίκτης ο Τσίμιροτ... άρε Αρνεσεν με τα παλτά.... πήγες και έδωσες τόσα λεφτά για τον πιτσιρικά...
Jalma παικταράς... Ο Κλάους ήταν ενας αμυντικός στην επίθεση, δεν έχεις απαιτήσεις σε τέτοιο παιχνίδι, Ο Τζαβέλας συγκινιτικός.. ο Κρέσπο είναι μια χαρά στα πρώτα δείγματα, ο Ροντριγκες είναι φλύαρος και τσαπατσούλης στα τελειώματα. Η ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο για μέσα καλοκαιριού. Ο Ίβιτσ έστησε πολύ καλά την ομάδα, στήριξη και εχουμε προπονητή για 5 χρόνια.
Άβαταρ μέλους
zoomgr
 
Δημοσιεύσεις: 2190
Εγγραφή: Πέμ 19 Ιουν 2008, 09:50

Re: Ajax - Π.Α.Ο.Κ. 1-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό mike » Τετ 27 Ιούλ 2016, 07:30

Μπράβο στην ομάδα, στο προπονητικό τιμ, στα παοκτσάκια που ακολούθησαν (και χιλιόμετρα κάνανε πάλι) την ομάδα από παντού
Συγκρατημένη αισιοδοξία για τον επαναληπτικό
Κρατάω την πολύ καλή απόδοση Τζαβέλα και Κάμπος, το προς το παρών κερδισμένο στοίχημα Κρέσπο και την εξαιρετική παρουσία Τσίμιροτ, που θα ήθελα πάντα να είναι δεδομένη
Τέλος καλό, όλα καλά
να μην κολλάμε τώρα στην αδυναμία της στιγμής (φάση του γκολ) ή στην αντίδραση του Γλύκου
παίζαμε με μεγάλη και γρήγορη ομάδα, ενώ το αποτέλεσμα δικαιώνει όλους τους παραπάνω

Πάμε!!!!
Άβαταρ μέλους
mike
 
Δημοσιεύσεις: 907
Εγγραφή: Παρ 28 Δεκ 2007, 14:25
Τοποθεσία: Ξάνθη

Re: Ajax - Π.Α.Ο.Κ. 1-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Τετ 27 Ιούλ 2016, 07:39

joshua έγραψε:Μπραβο στην ομαδα,ενα πολυ καλο αποτελεσμα με μια πολυ καλη εμφανιση τηρουμενων των αναλογιων.Οι περισσοτεροι παικτες ηταν εξαιρετικοι,με κορυφαιο τον Τζαβελλα,εξαιρετικο τον Τζαλμα,σταθεροτατους τους Λεοβατς,Ματος και με πολυ καλους κατα διαστηματα τους περισσοτερους.Η ομαδα αν πληρωνει κατι ειναι τα μεγαλα κενα σε συγκεκριμενες θεσεις που ηταν πρακτικα αδυνατο να ειχαν καλυφθει ολα.Αν υπηρχε ενα κανονικο αμυντικο χαφ και καποιος αλλος τερματοφυλακας δεν βλεπω με ποιον τροπο θα τρωγαμε γκολ σημερα.Μακαρι να μας δοθει η ευκαιρια να παιξουμε ευρωπαικο παιχνιδι πληρεις.

+1
Αν και στο γκολ δεν νομίζω ότι φταίει ο Γλύκος, που όμως έκανε μία γκέλα και δύο ανπερκέστατες εξόδους που ευτυχώς δεν στοίχισαν.
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
 
Δημοσιεύσεις: 89842
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ευρώπη

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες