PAOK TV & PAOK New Media

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Όσοι έχετε πρόβλημα, βλέπετε τα παιχνίδια:

Ενσύρματα (Με καλώδιο Ethernet συνδεδεμένο στον υπολογιστή).
23
43%
Ασύρματα (Μέσω Wi-fi)
24
45%
Αλλιώς (Από browser τηλεόρασης, κλπ)
6
11%
 
Σύνολο ψήφων : 53

Re: PAOK TV

Δημοσίευσηαπό aquila » Παρ 23 Αύγ 2019, 20:06

Αυτο που λέτε καποιοι οτι ο ΠΑΟΚ ειναι 4η ομαδα σαν μπραντ νεημ που το στηρίζετε; Σε κοσμο και χωρις να εξετάσουμε αν μιλαμε για οπαδούς η απλούς φιλους της ομαδας η τελευταια έρευνα πριν κανα δυο χρονια εδειξε οτι ειμαστε τριτοι και η αεκ τεταρτη αν και με οριακή διαφορα.
Αν το παμε ομως βαθύτερα θα πρεπει να εξεταςουμε ποιος ασχολείται ενεργά και παρακολουθεί την ομαδα που ουσιαστικα αυτο ειναι που απασχολει τα κανάλια τους διαφημιστές και γενικα όσους βγάζουν χρημα απο την ιστορια.
Αυτη τη στιγμη ο ΠΑΟΚ πουλάει περισσοτερες φανέλες εχει περισσοτερα εισιτήρια και γενικα πουλάει οτιδηποτε σε μεγαλυτερο βαθμο απο βαζελο και για αεκ δε το συζητάω καν. Αυτο ειναι το μπραντ νεημ. Αυτο απασχολει αυτους που θα επενδύσουν χρημα για να βγάλουν χρημα απο τα αθλήματα.

Τα 7.5 της ΕΡΤ δεν ηταν πολλα για ΠΑΟΚ γιατι η ΕΡΤ ειναι συνδρομητικό καναλι την πληρώνουμε ηδη και εφόσον πληρώνουμε θελουμε να βλεπουμε και αυτο που μας αρεσει και ο ΠΑΟΚ αρεσει σε πολυ κοσμο ειτε γιατι θελουν να τον βλεπουν να κερδίζει ειτε γιατι θελουν να τον βλεπουν να χανει και σ αυτο παιζει πολυ μεγαλο ρολο το Νταμπλ και το αήττητο.
Επιπλεον απο διαφημίσεις η ΕΡΤ θα κάλυπτε το μεγαλυτερο μερος των χρημάτων που θα έδινε. Σιγουρα μεγαλυτερο απο τα μπαλέτα Μπολσόι παντως.
Αντίστοιχα τα κέρδη της νόβα απο ανθρώπους που την έβαλαν λογω ΠΑΟΚ ειναι πολυ περισσοτερα απο την προςφορα που εκανε. Πιστευω οτι βγαζει πολυ πανω απο 10 εκατομμύρια απο συνδρομές λογω ΠΑΟΚ. Σιγουρα πανω απο αεκ και προςωπικά πιστευω και απο βαζελους που αγοράζουν ομως καθαρα για το βαζελο και δε θα έβαζαν αλλιως.

Παμε τωρα στο ppv. Δεν ειναι καλο μοντέλο σαν μοναδική λυςη γιατι

Αφήνει εξω καποιους που δεν το εχουν με την τεχνολογια η με τις ηλεκτρονικές συναλλαγές η δε θελουν να τις χρησιμοποιούν.

Αφήνει εξω καποιους που βαριούνται καθε φορα να μπαίνουν και να κανουν ολη αυτη τη διαδικασία. Δεν βλεπουν μονο οπαδοί ΠΑΟΚ. Βλεπουν και απλοί φίλοι που δεν καίγονται και ιδιαιτερα και που και μονο η διαδικασία να το δουν σε λαπτοπ η να κάτσουν να συνδέσουν κινητο με tv τους αποθαρρύνει.

Το ppv εξαρτάται κατα πολυ απο τη σημασια του ματς απο το μεγεθος του αντιπάλου απο την ξενερα που μπορει να εχει φαει ο φίλαθλος απο προηγούμενα αποτελεσματα και χίλια δυο.

Σε πολυ κοσμο ακομη και τωρα δεν αρεσει να πληρώνει για διαδικτυακό περιεχόμενο. Δε του κάθεται καλα. Εχει μαθει στα Λινκ εχει μάθει στις πειρατικές ταινίες στα πειρατικά παιχνιδια. Η κατασταση εχει αλλαξει κατα πολυ σε σχεση με παλιοτερα αλλα ακομη ισχυει σε αρκετό βαθμο.

Ολα αυτα που ακουω για το οτι δεν ειναι πολλα τα λεφτα και οτι το κανουμε για την ομαδα κτλ αφορούν μια μικρη μερίδα μονο αυτων που δηλώνουν φίλοι του ΠΑΟΚ η και οποιασδήποτε άλλης ομαδας. Για τη μεγαλη πλειοψηφία το να δουν την ομαδα ειναι απο τον πάτο τον προτεραιοτήτων τους μεχρι κ το πολυ ιςαξιο με το πακέτο των τσιγάρων τους.
Εκει εχει σημασια κ το 5 η 2 ευρω και το ποσο καλα παει η ομαδα και η πολυπλοκότητα του να δεις το παιχνιδι και η βαρεμάρα και η στιγμη και ολα.

Ακομη ομως και να βγουν τα νούμερα ακομη και να μαζευτούν αρκετα πενταευρα για μενα το βαςικο προβλημα με το ppv ειναι απομόνωση. Το ppv απευθύνεται μονο σε καποιον που ειναι ΠΑΟΚ και που μαλιστα ειναι αρκετα ΠΑΟΚ για να πληρώνει γι αυτο. Περα του οτι αφορά μικρη μερίδα αυτων που δηλώνουν φίλοι του ΠΑΟΚ μας αποκόπτει εντελως και απο μερίδα ανθρώπων που θα μπορουσαν να συμπαθήσουν αρχικά και να γινουν φίλοι αργοτερα η ακομη και οπαδοί.
Aquila non capit muscas
Άβαταρ μέλους
aquila
 
Δημοσιεύσεις: 1326
Εγγραφή: Δευτ 27 Ιούλ 2015, 19:54
Τοποθεσία: Κορυδαλλός

Re: PAOK TV

Δημοσίευσηαπό goran 64 » Παρ 23 Αύγ 2019, 20:19

Ε ρε τι έχουν να δούνε τα ματάκια μας, σ αυτό το topic, απ την Κυριακή, στις 10 η ώρα το βράδυ και μετά.....

Υ.Γ. Εντελώς άσχετο και ασύνδετο, αυτό που γράφω, με οποιοδήποτε από όλα τα προηγούμενα posts....
Παλεύω ασταμάτητα. Αντιστέκομαι στην αδικία. Οργανώνομαι συνέχεια. Κατακτώ, μόνο τίμια. = Π.Α.Ο.Κ.
Χρηστάρα, ζεις μέσα στην καρδιά μου, ώσπου να ξανανταμώσουμε, στου Παραδείσου τα τσιμέντα....
Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολλή....
Άβαταρ μέλους
goran 64
 
Δημοσιεύσεις: 27004
Εγγραφή: Δευτ 05 Οκτ 2015, 15:20
Τοποθεσία: Πόλη του Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Re: PAOK TV

Δημοσίευσηαπό ABOLEYTOI » Παρ 23 Αύγ 2019, 20:36

Τα νούμερα του ΠΑΟΚ παναιτωλικος θα εκτοξευθούν στο δεύτερο ημίχρονο, όταν όσοι δε βρουν θέση στις καφετέριες θα αρχίσουν να ψάχνουν για λινκ.
Από όλα τα σημεία
μου αρέσει η τελεία.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI
 
Δημοσιεύσεις: 8383
Εγγραφή: Σάβ 14 Μαρ 2009, 23:54

Re: PAOK TV

Δημοσίευσηαπό giapas » Παρ 23 Αύγ 2019, 20:44

rainmaker έγραψε:Άμα γράφετε για "μαλακίες", εξυπηρετησεις σε προσωπα, μικρό μέγεθος ΠΑΟΚ και λοιπά δεν θα μου λες ότι κάνετε σωστή συζήτηση.


Όσο το γράφεις εκτίθεσαι γιατί δεν έχεις καταλάβει τι έγραψα. Βασικά καταλαβαίνεις ότι σε συμφέρει.
Τελευταία επεξεργασία από giapas και Παρ 23 Αύγ 2019, 20:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
giapas
 
Δημοσιεύσεις: 9438
Εγγραφή: Τρί 26 Ιαν 2010, 10:49

Re: PAOK TV

Δημοσίευσηαπό Equalizer » Παρ 23 Αύγ 2019, 20:47

Ναι μπετερ.

Εσύ γράφεις αυτό για μια εταιρία.

Εγώ δεν το γνωρίζω.

Για χάρη της συζήτησης να το δεχτώ, δε με νοιάζει και ιδιαίτερα.


Σε ρώτησα όμως, τι ακριβώς νόημα έχει που το γράφεις;

Απλά για να ρίξεις μπηχτη;

Να δημιουργήσεις θέμα;

Να υπονοησεις κάτι παράνομο/ανήθικο/ύποπτο;

Άμα γουστάρουν να δώσουν μια δουλειά σε μια εταιρία θα τη δωσουν.

Που κολλάει αυτό με το αν το εγχείρημα του ΠΑΟΚ τιβι ειναι κάτι που πρέπει να στηρίξουμε;;;



Δε φτάνει που λες άσχετες θεωριες, νιώθεις και έξυπνος που τις εξηγεις στους χαζούς μετά;

Στα παπάρια μου αν υπάρχει μέλος Στόκερ που έχει εταιρία Στόκερ. Γιατί μας νοιάζει εμάς μου λες;

Και η εξυπηρέτηση από ποιον σε ποιον είναι;
Λες ότι ένας γνώρισε έναν σε έναν άλλο και συνεργάστηκαν μεταξύ τους. Ε μπράβο τους, απόδειξη να κόψουν και να πληρώσουν φόρο πες τους.

Πώς επηρεάζει τον ΠΑΟΚ αρνητικά αυτό;

Πώς καθιστά αρνητικό το εγχείρημα του ΠΑΟΚ τιβι; Γιατί το εντάσεις σε μια συζήτηση περί αποτυχίας ή κινδύνου αποτυχίας του ΠΑΟΚ τιβι;
Άβαταρ μέλους
Equalizer
 
Δημοσιεύσεις: 13138
Εγγραφή: Τετ 06 Μάιος 2009, 16:48

Re: PAOK TV

Δημοσίευσηαπό giapas » Παρ 23 Αύγ 2019, 20:58

Βρε πας καλά; Είναι δυνατόν ο χρήστης stalker να έχει εταιρεία MediaStalker και το παοκμανια να έχει μεσολαβήσει για να πάρει τη δουλειά; Πλάκα κάνω γαμώ το τάληρό μου μέσα

Δηλαδή επειδή σε λένε Γιάννη , η εταιρεία Παπαγιάννης είναι δική σου. Πραγματικά έλεος
giapas
 
Δημοσιεύσεις: 9438
Εγγραφή: Τρί 26 Ιαν 2010, 10:49

Re: PAOK TV

Δημοσίευσηαπό invincible » Παρ 23 Αύγ 2019, 21:01

Dimera Group Ltd = Ivan Savvidis = PAOK FC all together have office Μικράς Ασίας, Τούμπα

Για να αγοράσει τον ΠΑΟΚ η επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού έθεσε ως προϋπόθεση να υπάρχει μια τέτοιας φύσης εταιρία και δημιούργησε την Dimera Group Ltd. Με άλλα λόγια είναι πολύ δύσκολο ως αδύνατο να έρθει ξένος επενδυτής να αγοράσει μια ΠΑΕ αν δεις τι προϋποθέσεις χρειάζονται. Αλλιώς θα γινόμασταν Πρεμιερ Λιγκ αν ερχόταν ο καθένας έτσι απλά και αγόραζε ΠΑΕ. Χωρίς την Dimera Group Ltd δεν μπορεί ως Σαββιδης να αγοράσει τον ΠΑΟΚ έτσι. ;) Καλά δεν τα θυμάστε μνημη χρυσόψαρο απορώ πως ρωτάτε κάθε τόσο για την Dimera Group Ltd :lol:

επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού
Άβαταρ μέλους
invincible
 
Δημοσιεύσεις: 3145
Εγγραφή: Δευτ 03 Ιουν 2019, 15:12

Re: PAOK TV

Δημοσίευσηαπό Equalizer » Παρ 23 Αύγ 2019, 21:04

giapas έγραψε:Βρε πας καλά; Είναι δυνατόν ο χρήστης stalker να έχει εταιρεία MediaStalker και το παοκμανια να έχει μεσολαβήσει για να πάρει τη δουλειά; Πλάκα κάνω γαμώ το τάληρό μου μέσα

Δηλαδή επειδή σε λένε Γιάννη , η εταιρεία Παπαγιάννης είναι δική σου. Πραγματικά έλεος
;;;;


Ε τότε που είναι το θέμα όλη μέρα;

Είπες κατι για εξυπηρέτηση και σε ρώτησα!

Δεν κατάλαβα ότι κανείς πλακα
Άβαταρ μέλους
Equalizer
 
Δημοσιεύσεις: 13138
Εγγραφή: Τετ 06 Μάιος 2009, 16:48

Re: PAOK TV

Δημοσίευσηαπό giapas » Παρ 23 Αύγ 2019, 21:06

Πάλι καλα
giapas
 
Δημοσιεύσεις: 9438
Εγγραφή: Τρί 26 Ιαν 2010, 10:49

Re: PAOK TV

Δημοσίευσηαπό Τρικυμίας » Παρ 23 Αύγ 2019, 21:10

Δεν υπάρχει επιχείρημα "ΠΑΟΚ τέταρτος σε εμπορικότητα" ούτε εμπορικοτητα = ένα στατικό νούμερο "υποστηρικτών" μιας ομάδας αλλιώς ο πράσινος θα έπαιρνε σχεδόν όσα και ο κόκκινος και πάντως περισσότερα από την κίτρινη. Εμπορικοτητα είναι από το πώς τα πας στις νεαρές ηλικίες μεχρι και το ποιοι μη υποστηρικτές θα κάτσουν να σε δουν κάνοντας επικλήσεις στον οξαποδω να χάσεις. Πάει αυτό.

Ο,τι νούμερο και αν γράψουν οι συνδρομές, θα ερμηνευτεί κατά το δοκούν και σε κάθε περίπτωση αρνητικά για τον ΠΑΟΚ από τα περισσότερα ελλαδικά μέσα. Είτε "οι ΠΑΟΚτσηδες είναι λίγοι" είτε "ο Ιβάν εμφάνισε επιπλέον 50.000 εικονικές συνδρομές για να φουσκώσει τα νούμερα και να παρακάμψει το ffp".

Στα υπόλοιπα πρωταθλήματα το προϊόν που πωλείται είναι... το πρωτάθλημα, όχι η μεμονωμένη ομάδα, γιατί εκεί οι ομάδες δεν κοιτάνε να βγάλουν το μάτι η μία της άλλης (κιτρινη) ή να παίρνουν μόνο αυτές λεφτά (κοκκινος). Όταν όμως οι κάτω λένε "πρωτάθλημα", εννοούν τις δικές τους 2,5 ομάδες και τους υπόλοιπους στην ουρά με ταβάνι την τέταρτη θέση. Το όραμά τους είναι το ποδόσφαιρο να γίνει σαν το μπάσκετ, δύο κόσμοι που τυχαία συστεγαζονται, πρασινοι-κοκκινοι-άντε και λίγοι κίτρινοι από τη μια και όλοι οι άλλοι ντεκόρ από την άλλη. Ο λόγος λοιπόν της πρωτοπορίας του ΠΑΟΚ και της μετατροπης μιας επικουρικης λυσης σε κυρια, τουλαχιστον προς το παρον, είναι η ανάγκη και η κοντόφθαλμη οπτική των άλλων. Ποτέ δεν κάναμε κοινό μέσω ΕΡΤ και Νοβα.

Όταν και αν η Σουπερλιγδα αποφασίσει να συζητήσει σοβαρά όρους και προϋποθέσεις κεντρικής διαχείρισης δικαιωμάτων μετάδοσης, ενδεχόμενως με μικρά σταθερά ποσά ανα ομάδα και μοίρασμα του μεγαλύτερου μέρους της πίτας υπέρ όσων πετυχαίνουν αγωνιστικά ή προς ενίσχυση όσων έρχονται στην κατηγορία (λέμε τώρα), ο ΠΑΟΚ θα στηρίξει. Μεχρι νεωτερας και όσο δεν χρησιμοποιείται η εναλλακτική του Όπεν, PAOK TV και ας τρωγωμεν πέτρες.
Τελευταία επεξεργασία από Τρικυμίας και Παρ 23 Αύγ 2019, 21:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Να συζητούν οι φίλαθλοι, πάντα για τ' όνομά σου
Άβαταρ μέλους
Τρικυμίας
 
Δημοσιεύσεις: 830
Εγγραφή: Σάβ 17 Ιαν 2015, 23:24

Re: PAOK TV

Δημοσίευσηαπό Sick Bastard » Παρ 23 Αύγ 2019, 21:29

4η ομάδα ο ΠΑΟΚ στην Ελλάδα σε εμπορικότητα. Μάλιστα.
Το διάβασα κι αυτό σε φόρουμ οπαδών του ΠΑΟΚ.
Άρα δηλαδή καλά έκανε η Νόβα και μας έδωσε το 4ο συμβόλαιο.
Εντάξει παιδιά.
ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ
ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ ΟΙ ΜΑΝΕΣ.
ΚΚ2020: "Θα φροντίσουμε να σχεδιάσουμε μια ομάδα που δεν θα χαμηλώσει τον πήχη και στόχοι μας θα είναι το νταμπλ κάθε χρόνο. Στόχος μας θα είναι να αυξήσουμε τα έσοδα και όχι να μειώσουμε τα έξοδα".
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard
 
Δημοσιεύσεις: 11465
Εγγραφή: Τρί 19 Οκτ 2010, 11:00

Re: PAOK TV

Δημοσίευσηαπό fiorentinos » Παρ 23 Αύγ 2019, 21:36

Το θέμα της εξοικείωσης με την τεχνολογία δεν το δέχομαι ως επιχείρημα. Όταν το μεγαλύτερο ποσοστό ανθρώπων μεγαλύτερης ηλικίας έχει πλέον smartphone, Facebook και σερφαρει στο διαδίκτυο με μεγάλη ευκολία.
Η διαδικασία άλλωστε ειναι κάτι παραπάνω από απλή.

Οι αγορές συνδρομών θα εκτοξευθούν από σήμερα το βράδυ μέχρι και κατά την διάρκεια του αγώνα. Εγώ πέρυσι ως κάτοικος εξωτερικού είδα τους περισσότερους αγώνες μέσω του PAOKTV ενώ έχω όλα τα κανάλια σπίτι μου. Και ακόμα δεν έχω αγοράσει τον αγώνα. Πολλοί θα το κάνουν μέχρι την τελευταία στιγμή. Βέβαια με τον Παναιτωλικό δεν ξέρω σε τι αριθμό μπορεί να φτάσει αλλά είναι σίγουρα ένα crash test για την πλατφόρμα και για την ευθύνη της αποκλειστικής παραγωγής από το PAOKTV.

Φυσικά και ο γαυρος Β τελευταία στιγμή μεταπηδήσε στην Nova. Το θέμα είναι κάτι παραπάνω από στημένο. Για αυτό πρέπει να στηριχθεί η προσπάθειά του PAOKTV μέχρι να βάλουν μυαλό και να γυρίσουν στην κεντρική διαχείριση. Δεν μπορεί όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα να έχουν αυτο το σύστημα και εδώ 2 μέρες πριν την έναρξη να μην ξέρουμε ποιος είναι που. Η ΕΡΤ τελικά αντί να χρηματοδότησει το άθλημα κατέληξε να το ρίξει στα σκυλιά για να γλυτώσει τα εκατομμύρια του ΠΑΟΚ. Και να μην εκπλαγούμε αν όταν λήξει το συμβόλαιο του γαυρου με την Nova κλείσει ένα τιμητικό συμβόλαιο 10 εκατομμυρίων στην ΕΡΤ. Για να τονώσει τους μεγάλους επενδυτές το κόμμα του χοντρού.
Άβαταρ μέλους
fiorentinos
 
Δημοσιεύσεις: 373
Εγγραφή: Δευτ 26 Μάιος 2008, 01:11

Re: PAOK TV

Δημοσίευσηαπό Equalizer » Παρ 23 Αύγ 2019, 21:36

Ε για κάτι τέτοια τραβούσα κι εγώ τα μαλλιά μου πριν. Δεν είναι και πολλά
Άβαταρ μέλους
Equalizer
 
Δημοσιεύσεις: 13138
Εγγραφή: Τετ 06 Μάιος 2009, 16:48

Re: PAOK TV

Δημοσίευσηαπό sourmenetes » Παρ 23 Αύγ 2019, 22:05

Εχω ειδικο... :lol: :lol:
ΠΑΟΚ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ
Οι μνημες μας ακολουθουν...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 27850
Εγγραφή: Δευτ 21 Σεπ 2009, 21:39
Τοποθεσία: sourmena

Re: PAOK TV

Δημοσίευσηαπό Μαυρο Χιονι » Παρ 23 Αύγ 2019, 22:11

Κάτι για το ΠΑΟΚ τβ. Και μόνο που θα έχω 100% ΠΑΟΚτσηδικη μετάδοση, ασπρόμαυρο πρι και ποστ γκειμ, ΧΕΣΤΗΚΑ, αν η συνδρομές θα είναι πέντε ή εκατό χιλιάδες και τα εκατομμύρια ή μη που μπορεί να μπουν στα ταμεία της ομάδας.

Εγώ θέλω να δω ΠΑΟΚ με δυνατά τη φωνή μετά από τόσα χρόνια στο μιουτ, χωρίς να με ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι.

Αυτό που με ενδιαφέρει εμενα, ως κάτοικο του εξωτερικού, είναι πως θα δω επιτέλους ΠΑΟΚ! Και όλα τα άλλα είναι ψιλά γράμματα!
Όσοι πάμε, τόσοι γυρίζουμε!

Κανόνες Λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 9917
Εγγραφή: Τετ 11 Δεκ 2013, 22:23

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Διοικητικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 30 επισκέπτες