5.Fernando Lopes dos Santos Varela

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας

Re: 5.Fernando Lopes dos Santos Varela

Δημοσίευσηαπό Mauricio-8- » Τρί 23 Απρ 2019, 18:24

Πάντως εμένα πολύ περίεργο μου φενεται όλο αυτό με τον Βαρελα ούτε έχει πει ότι παιδιά φεύγω δεν τα βρήκαμε κτλ ούτε κάτι άλλο! Μάιο φτάσαμε που λέει ο λόγος και μια γράφανε κλείνει υπογράφει μια υπάρχει διαφορά μια φεύγει πάει Κίνα!Ας βγει κάποιος να μας πει την αλήθεια γιατί και εμείς πρέπει να την ξερουμε γιατί δεν είναι απλά ένας παίκτης αλλά είναι ο ηγέτης της Άμυνας μας με αυτόν πήραμε το Πρωτάθλημα! Τώρα πιστεύω ότι ο Ιβάν θα κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει γιατί ξέρει ότι θα χαλάστει πολύ ο κόσμος αν φύγει αλλά αν ο Βαρελα π.χ θέλει τρέλα λεφτά που τα δίνουνε μόνο Αραβία και Κίνα ας φύγει ουδείς αναντικαταστατος!
Άβαταρ μέλους
Mauricio-8-
 
Δημοσιεύσεις: 1533
Εγγραφή: Δευτ 24 Δεκ 2018, 13:16

Re: 5.Fernando Lopes dos Santos Varela

Δημοσίευσηαπό Dimg4 » Τρί 23 Απρ 2019, 18:38

χαλαρωστε και μην πιστευετε τιποτα, η σεζον εχει εναν ακομη τιτλο οποτε λογικο ειναι να μην υπαρξει εξελιξη. Προσωπικη εκτιμηση ειναι πως θα φυγει
Dimg4
 

Re: 5.Fernando Lopes dos Santos Varela

Δημοσίευσηαπό Alastor » Τρί 23 Απρ 2019, 18:40

Ο Βαρελα πιστευω θα ανανεωσει,εκτος αν παει αραπια μερια σε στυλ Πριγιο.
Άβαταρ μέλους
Alastor
 
Δημοσιεύσεις: 6207
Εγγραφή: Σάβ 31 Ιαν 2009, 09:37

Re: 5.Fernando Lopes dos Santos Varela

Δημοσίευσηαπό gpaok » Τρί 23 Απρ 2019, 19:52

τα πράγματα είναι απλά, ο βαρέλα θελει να μεινει. Εμεις τον θελουμε. ΜΟΝΗ περίπτωση να φυγει είναι εαν θελει να παρει πανω απο τ αδιπλά απο οσα περνει. Οποτε εαν ο ΠΑΟΚ δεν τα δωσει, σε βαθος χρονου θα ειναι παλι κερδισμενος. Δεν θα διαταραχτει η ισορροποια οπως εγινε φετος με Χατσεριντι κ το πληρωνουμε. Εγω δεν εχω κανενα αγχος...ακομα και εαν φυγει εχουμε ηδη Ινγκασον που ειναι Η ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΗ μεταγραφη της ιστοριας μας. δεν ειναι οτι ειμαστ εκαι γυμνοι στην αμυνα...
gpaok
 
Δημοσιεύσεις: 1910
Εγγραφή: Τρί 22 Ιούλ 2008, 15:31

Re: 5.Fernando Lopes dos Santos Varela

Δημοσίευσηαπό Dimg4 » Τρί 23 Απρ 2019, 20:12

Σιγουρα ο ανθρωπος εχει στα χερια του ή του εχει υποσχεθει ο μανατζερ του εξωπραγματικη προταση απο κινα οπως η φαση πριγιο οποτε δεν μπορει κανεις να τον κατηγορησει. Απλα κραταει σωστη σταση αφου οι υποχρεωσεις τρεχουν, λογικα τα εχουν πει μεταξυ τους και δεν αφηνουν να βγει κατι προς τα εξω.
Οπως και να'χει, βλεπω σε ολικη αναμορφωση εντεκαδας του χρονου. Σεντερ μπακ, αριστερο μπακ, αριστερο εξτρεμ, χαφ κα ισως φορ (εφοσον προκυψει πωληση ακπομ η κουλουρη).
Το μονο που με προβληματιζει ειναι πως ο βαρελα κουμπωσε αψογα με κρεσπο, οχι το πως θα βρουμε καλυτερο του. Παντα υπαρχει καλυτερος
Dimg4
 

Re: 5.Fernando Lopes dos Santos Varela

Δημοσίευσηαπό navigator11 » Τρί 23 Απρ 2019, 20:56

Εντάξει, δε θα είναι ευχάριστο αν τυχόν φύγει. Αλλά δε θα μαλώσουμε με τη λογική για χάρη κανενός παίχτη. Με εξαίρεση τον ΑΡΧΗΓΟ. Κι αυτό για κάποιους μπορεί να είναι και συζητήσιμο. Τη δεδομένη χρονική στιγμή για μένα ο Αντρέ συγκεντρώνει τα πιο ηγετικά χαρακτηριστικά από το υπάρχον ροστερ. Είναι ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ. Προσωπικότητες έχουμε αρκετές. Μέσα σε αυτές είναι αδιαμφισβήτητα κι ο Βαρέλα. Ποιός δε θέλει να μείνει; Μακάρι να μείνει. Αλλά υπάρχει ο Ινγκασον ήδη. Δεν είμαστε γυμνοί στη θέση.
Τις φυλακές και τα τρελοκομεία γεμίσαμε και δε χωράμε άλλο πια. Νόημα στη ζωή μας δίνουν μόνο τα 4 σου γράμματα!!!
Άβαταρ μέλους
navigator11
 
Δημοσιεύσεις: 17911
Εγγραφή: Δευτ 25 Μάιος 2009, 09:35

Re: 5.Fernando Lopes dos Santos Varela

Δημοσίευσηαπό Mauricio-8- » Τρί 23 Απρ 2019, 21:10

Φίλε το θέμα δεν είναι ότι αν φύγει θα μείνουμε γυμνοί ωραία, ας φύγουνε Βαφελα Χατσεριδη Μαλεζας πχ Έχουμε Κρεσπο Ινγανσον Χατζηισαια Μιχόγεβιτς αριθμητικά είμαστε εντάξει το θέμα είναι επειδή ο Βαρελα ανέβασε πολύ τον πήχη ο Ινγανσον θα βγει τουλάχιστον στο ίδιο επίπεδο?Ναι ακριβή μεταγραφή δώσαμε 4εκ ναι είναι 6 μήνες στην ομάδα θα βγει όμως σαν τον Βαρελα?Αυτή τη στιγμή αν φύγει και τον Βαράνε να πάρουμε δε θα είναι σαν τον Βαρελα!
Άβαταρ μέλους
Mauricio-8-
 
Δημοσιεύσεις: 1533
Εγγραφή: Δευτ 24 Δεκ 2018, 13:16

Re: 5.Fernando Lopes dos Santos Varela

Δημοσίευσηαπό seaman » Τρί 23 Απρ 2019, 21:15

Στα περί Κίνας δε δίνω πολλές πιθανότητες για το υπαρκτό του σεναρίου. Δε νομίζω ότι ο Βαρέλα θα πάει τα παιδιά του, σε αυτές τις ηλικίες, εκδρομή στο Σινικό για τα κινεζοδολάρια. Επιπρόσθετα μετά τη μείωση των ξένων στις ομάδες της Κίνας, λίγες δίνουν το χρήμα για CB. Οι περισσότερες "επενδύουν" σε μεσοεπιθετικούς για θέαμα και εισιτήρια. Τουρκία ή Αραπιά (αλλά Πρίγιο). Δεν βλέπω κάτι άλλο. Ή μάλλον βλέπω: Θεσσαλονίκη (θα μας τον αρπάξουν τα ασφόνδυλα) :lol:
Όταν η συνέχεια γίνεται ζόρικη, οι ζόρικοι συνεχίζουν. Και αν θα τους πάρει χρόνο να φτάσουν ξανά στην κορυφή, είναι γιατί θα κουβαλάνε την αξιοπρέπειά τους μαζί τους.
_____________________ Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών _____________________
Άβαταρ μέλους
seaman
 
Δημοσιεύσεις: 9536
Εγγραφή: Δευτ 25 Ιούλ 2011, 17:58
Τοποθεσία: Νέα Σμύρνη

Re: 5.Fernando Lopes dos Santos Varela

Δημοσίευσηαπό Dimg4 » Τρί 23 Απρ 2019, 21:20

Mauricio-8- έγραψε:Φίλε το θέμα δεν είναι ότι αν φύγει θα μείνουμε γυμνοί ωραία, ας φύγουνε Βαφελα Χατσεριδη Μαλεζας πχ Έχουμε Κρεσπο Ινγανσον Χατζηισαια Μιχόγεβιτς αριθμητικά είμαστε εντάξει το θέμα είναι επειδή ο Βαρελα ανέβασε πολύ τον πήχη ο Ινγανσον θα βγει τουλάχιστον στο ίδιο επίπεδο?Ναι ακριβή μεταγραφή δώσαμε 4εκ ναι είναι 6 μήνες στην ομάδα θα βγει όμως σαν τον Βαρελα?Αυτή τη στιγμή αν φύγει και τον Βαράνε να πάρουμε δε θα είναι σαν τον Βαρελα!


καλα και ο βαρελα χρειαστηκε 1 χρονο προσαρμογης. Ο Ινγκα πιστευω εχει ολα τα στοιχεια για αντι βαρελα
Dimg4
 

Re: 5.Fernando Lopes dos Santos Varela

Δημοσίευσηαπό giapas » Τετ 24 Απρ 2019, 09:04

Για την επόμενη χρονιά είσαι το μόνο μου άγχος.

Η άμυνα δεν είναι επίθεση ή εξτρεμ να πεις θα φέρεις ένα παικταρά και θα τα παστελώνει. Η άμυνα θέλει χημεία πρώτα από όλα και στη συνέχεια ατομική αξία. Ο Κρέσπο σε άλλη ομάδα θα ήταν αναπληρωματικός και σε εμάς πρώτος και καλύτερος γιατί έχει δέσει με το Βαρέλα και έχει βρεθεί χημεία εντός ομάδας.

Δε με φοβίζει ο αντικαταστάτης του Βιερίνια ( θεωρώ το Γιαννούλη ότι αξίζει ευκαιρία βασικού ) , ούτε του Μαοριτσιο , ούτε τα εξτρεμ ή ο Ακπομ

Βαρέλα όμως δεν αντικαθιστας τώρα ακόμα και με όλα τα λεφτά του κόσμου. Όσο και να φαίνεται κουλό ,μαλακία που το λέω αλλά αμφιβάλλω αν πάρεις πχ τον βαν νταικ και τον βάλεις δίπλα στο Κρέσπο ότι θα έχεις τα ίδια αμυντικά αποτελέσματα βραχυπρόθεσμα.

Μείνε ρε καριόλη να βγάλουμε γούστα και του χρόνου. Μείνε γαμώ τα πετροδόλλαρά μου μέσα.
giapas
 
Δημοσιεύσεις: 9367
Εγγραφή: Τρί 26 Ιαν 2010, 10:49

Re: 5.Fernando Lopes dos Santos Varela

Δημοσίευσηαπό Mauricio-8- » Τετ 24 Απρ 2019, 09:11

Τώρα τα γυρίσανε οι Ρουμανοι οτι μένει τελικά!οτι να ναι μάλλον ούτε και αυτοι ξέρουνε τι του γίνεται!
https://www.digisport.ro/fotbal/fotbal- ... tor-648924
Άβαταρ μέλους
Mauricio-8-
 
Δημοσιεύσεις: 1533
Εγγραφή: Δευτ 24 Δεκ 2018, 13:16

Re: 5.Fernando Lopes dos Santos Varela

Δημοσίευσηαπό gergeo4 » Τετ 24 Απρ 2019, 16:45

βαρελα για ολιβειρα:Γνωρίζει πως να παίζει στα μεγάλα ματς γιατί ξέρει από πίεση και από αυτήν την οπτική μας βοήθησε όλους στην ομάδα και ελπίζω να συνεχίσει μαζί μας για πολλά χρόνια…»


:nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
gergeo4
 
Δημοσιεύσεις: 7321
Εγγραφή: Τρί 15 Ιούλ 2008, 12:42
Τοποθεσία: kozani

Re: 5.Fernando Lopes dos Santos Varela

Δημοσίευσηαπό Sick Bastard » Τετ 24 Απρ 2019, 16:48

giapas έγραψε:Βαρέλα όμως δεν αντικαθιστας τώρα ακόμα και με όλα τα λεφτά του κόσμου. Όσο και να φαίνεται κουλό ,μαλακία που το λέω αλλά αμφιβάλλω αν πάρεις πχ τον βαν νταικ και τον βάλεις δίπλα στο Κρέσπο ότι θα έχεις τα ίδια αμυντικά αποτελέσματα βραχυπρόθεσμα.

Μείνε ρε καριόλη να βγάλουμε γούστα και του χρόνου. Μείνε γαμώ τα πετροδόλλαρά μου μέσα.


Ε εντάξει λογικά ο ΒΝ θα το καλύψει το κενό του, θα πάρει λίγο χρόνο βέβαια. :mrgreen:

Ουσιαστικά όμως, σωστά τα λες, θα είναι μεγάλο κενό αν δεν ανανεώσει. Το καλοκαίρι δεν αργεί.
Και δεν θα είναι κενό μόνο εντός γηπέδου αλλά κι εκτός.

Και γενικά σε αυτούς που θα έρθουν θα πρέπει να προσεχτεί πάρα πολύ ο παράγοντας του ''εκτός γηπέδου'' γιατί η ομάδα, τώρα, είναι μια οικογένεια και κάνει μπαμ.
ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ
ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ ΟΙ ΜΑΝΕΣ.
ΚΚ2020: "Θα φροντίσουμε να σχεδιάσουμε μια ομάδα που δεν θα χαμηλώσει τον πήχη και στόχοι μας θα είναι το νταμπλ κάθε χρόνο. Στόχος μας θα είναι να αυξήσουμε τα έσοδα και όχι να μειώσουμε τα έξοδα".
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard
 
Δημοσιεύσεις: 11465
Εγγραφή: Τρί 19 Οκτ 2010, 11:00

Re: 5.Fernando Lopes dos Santos Varela

Δημοσίευσηαπό Napoli4 » Παρ 10 Μάιος 2019, 09:40

Η προμήθεια του Ραϊόλα μπλοκάρει τη μεταγραφή του Ντε Λιχτ - gazzetta

Μπαρτσελόνα και Αγιαξ τα έχουν βρει σε όλα για την μεταγραφή του Ματάις Ντε Λιχτ, αλλά ο Μίνο Ραϊόλα ζητάει συγκεκριμένο ποσό για να «ξεκλειδώσει» την μεταγραφή.

Ο τεχνικός διευθυντής του Αγιαξ, Εντβιν φαν Ντερ Σαρ ήταν αινιγματικός σε ότι έχει να κάνει με την μεταγραφή του Ματάις Ντε Λιχτ. «Παίζει τα τελευταία του παιχνίδια για εμάς. Πιστεύω πως θα πάει στην Ισπανία ή στην Αγγλία». Και η αλήθεια είναι πως ο 19χρονος αρχηγός του Αγιαξ δεν έχει κλείσει σε κάποιον σύλλογο ακόμα.

Κι αυτό γιατί, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, ο Μίνο Ραϊόλα (ατζέντης του Ντε Λιχτ) «μπλοκάρει» την μεταγραφή του νεαρού στην Μπαρτσελόνα. Οι «μπλαουγκράνα» τα έχουν βρει σε όλα με την Μπαρτσελόνα στα 70 εκατομμύρια ευρώ, αλλά ακόμα δεν έχει ικανοποιηθεί ο μάνατζερ του Ολλανδού αμυντικού.

Ο Ραϊόλα, ο οποίος τις προηγούμενες ώρες τιμωρήθηκε από την ιταλική ομοσπονδία με τρίμηνο αποκλεισμό άσκησης των καθηκόντων του, ζητάει τεράστια προμήθεια για να κλειδώσει την μεταγραφή.

Ενώ το σύνηθες ποσό της προμήθειας είναι μεταξύ 5% και 10% ο Μίνο Ραϊόλα ζητάει για την συγκεκριμένη μεταγραφή το 20%! Οπερ σημαίνει πως στα 70 εκατομμύρια της μεταγραφής ο Ραϊόλα ζητάει 14 εκατομμύρια ευρώ... Ενα ποσό βεβαίως που δεν θέλει να δώσει ούτε ο Αγιαξ φυσικά (από τα 70 που θα πάρει), ούτε η Μπαρτσελόνα (μιας και θα ανεβάσει το συνολικό κόστος της μεταγραφής στα 84 εκατομμύρια).

Ο Ματάις Ντε Λιχτ θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Βαρκελώνη μαζί με τον Φρένκι Ντε Γιονγκ ο οποίος ήδη ανήκει στην Μπαρτσελόνα. Την ίδια ώρα ο Αγιαξ θέλει να τελειώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα η μεταγραφή του νεαρού αμυντικού για να προχωρήσει τις επόμενες κινήσεις του στο μεταγραφικό κομμάτι.

Ο Μίνο Ραϊόλα εκτιμά ότι μπορεί να φέρει μεγαλύτερη πρόταση από τα 70 εκατομμύρια της Μπαρτσελόνα και γι' αυτό προσπαθεί να τρενάρει την μεταγραφή του νεαρού, παρά το γεγονός πως οι δύο σύλλογοι έχουν εξαιρετικές σχέσεις.

Μένει να δούμε εάν ο Ραϊόλα θα ρίξει τις απαιτήσεις του για να ξεμπλοκάρει την μεταγραφή ή απλά είναι μια στρατηγική του μεγαλοατζέντη για να κερδίσει χρόνο. Το σίγουρο είναι πως η μεταγραφή του Ντε Λιχτ στην Μπαρτσελόνα ειναι στο χέρι του.

--------------------------------------

Αν μπορεί κάποιος γνώστης της κατάστασης να μας διαφωτίσει σχετικά με το ρόλο των μάνατζερ. Δηλαδή μπορεί ο Ραϊόλα να μπλοκάρει μια μεταγραφή συμφωνημένη από 2 κλαμπ και τον παίκτη;

Με την ίδια λογική, μπορεί ο μάνατζερ του Βαρέλα να μπλοκάρει την ανανέωση του συμβολαίου ενώ τα έχουν βρει ομάδα και παίκτης;
La vita degli ultras si sà, conosce soltanto due legge, coerenza e mentalità
Κι αν στην ζωή αλλάξαν όλα...
Άβαταρ μέλους
Napoli4
 
Δημοσιεύσεις: 7673
Εγγραφή: Δευτ 15 Φεβ 2010, 21:15

Re: 5.Fernando Lopes dos Santos Varela

Δημοσίευσηαπό tolis01 » Παρ 10 Μάιος 2019, 09:49

Φαντάζομαι εξαρτάται από το συμβόλαιο του παίχτη με το όποιο ¨μεσιτικό¨ γραφείο, τι προβλέπεται και τι όχι.
Λοιπὴ δ' ἐστὶ τῆς Εὐρώπης ἥ τε Μακεδονία καὶ τῆς Θρᾴκης τὰ συνεχῆ [ τα]ύτῃ μέχρι Βυζαντίου καὶ ἡ Ἑλλὰς καὶ αἱ προσεχεῖς νῆσοι.Ἔστι μὲν οὖν Ἑλλὰς καὶ ἡ Μακεδονία· ... Εἶτα μετ' ὀλίγα μέμνηται Κυψέλων καὶ τοῦ Ἕβρου ποταμοῦ.Καταγράφει δὲ καί τι σχῆμα παραλληλόγραμμον,ἐν ᾧ ἡ σύμπασα Μακεδονία ἐστίν.
Άβαταρ μέλους
tolis01
 
Δημοσιεύσεις: 6096
Εγγραφή: Δευτ 05 Οκτ 2015, 14:22
Τοποθεσία: Franconia

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Roster

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης