Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)

Δημοσίευσηαπό prist64 » Πέμ 04 Φεβ 2016, 17:41

simba έγραψε:Βασικα πες τον με τ'ονομα του..

Γρηγοριαδης a.k.a ΔΝΑ inspector a.k.a "καλος βεζυρτζης - αχρηστοι Φρανκ και Ιγκορ έγραψε:Ανάγκασε τον Βεζυρτζή να στέλνει επιστολή παραίτησης, εξωπέταξε από την ΠΑΕ τον Αγγελίδη (αυτή, πάντως, δεν είναι απώλεια) :lol:

βαπτίζοντας πρόεδρο τον Μίχελ, ενώ είχε υποσχεθεί την προεδρία στον Βεζυρτζή και το κλαμα καλα κρατει


Μα με το ονομα του τον ειπα

εσυ τον προσφωνεις με το .............παρατσουκλι του.
ΚΙ ΟΜΩΣ.....ΟΛΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ
prist64
 
Δημοσιεύσεις: 7027
Εγγραφή: Σάβ 09 Αύγ 2014, 11:36

Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)

Δημοσίευσηαπό pilotos » Πέμ 04 Φεβ 2016, 17:42

όνομα μ@λ@κ@ς
καλο Πάτερ!!!
:lol: :lol: :lol:

η μεγάλη πλάκα είναι ότι από κάτω έχεις υπογραφή...
"κι όμως όλοι χρειάζονται"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Τελευταία επεξεργασία από pilotos και Πέμ 04 Φεβ 2016, 17:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
pilotos
 
Δημοσιεύσεις: 21013
Εγγραφή: Σάβ 04 Οκτ 2008, 23:42

Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)

Δημοσίευσηαπό eorptol » Πέμ 04 Φεβ 2016, 17:43

Ο βαζελο γρηγοριαδης διευθυντής του βοθροπολις

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΕΓΕΝΕΘΑΜΕ ΕΜΕΙΣ
Άβαταρ μέλους
eorptol
 
Δημοσιεύσεις: 16927
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 13:40
Τοποθεσία: ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)

Δημοσίευσηαπό simba » Πέμ 04 Φεβ 2016, 17:47

Τοτε πατερ μου σορυ που εβρισα :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
simba
 
Δημοσιεύσεις: 10160
Εγγραφή: Πέμ 05 Φεβ 2009, 22:34

Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)

Δημοσίευσηαπό prist64 » Πέμ 04 Φεβ 2016, 17:49

pilotos έγραψε:όνομα μ@λ@κ@ς
καλο Πάτερ!!!
:lol: :lol: :lol:

η μεγάλη πλάκα είναι ότι από κάτω έχεις υπογραφή...
"κι όμως όλοι χρειάζονται"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


Και ποιος λέει οτι δε χρειαζονται και οι μαλακες?

Αν δεν υπηρχαν αυτοι .........................................πως θα ειχες αξια εσυ? ;)
ΚΙ ΟΜΩΣ.....ΟΛΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ
prist64
 
Δημοσιεύσεις: 7027
Εγγραφή: Σάβ 09 Αύγ 2014, 11:36

Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)

Δημοσίευσηαπό Sick Bastard » Παρ 05 Φεβ 2016, 10:04

Ο Σαββίδης το χειρίζεται, αυτό με τον ΠΑΟΚ, όπως εκείνος που τρέχει για θέμα υγείας. Κι αντί, από ένστικτο ή/και από πληροφόρηση, να διαλέξει τον ένα που θα εμπιστευθεί ν’ ακούσει, πηγαίνει και συμβουλεύεται καμιά δεκαριά.

Εάν ο ένας παρ’ ελπίδα «δεν κάνει», θα σε οδηγήσει σε λάθος. Εάν οι δέκα λένε, ως συνήθως συμβαίνει, ο καθένας το δικό του, θα σε οδηγήσουν σε τρέλα. Εξαρτάται, τι θέλεις.

Να σφάλεις; ‘Η να ζαλιστείς, και να χαθεί ολωσδιόλου η μπάλα; Δεν ξέρω αν πρόκειται για το δαιδαλώδες (σαν παλαιού «σοβιετικού» τύπου) οργανόγραμμα, που κάνει τον ιδιοκτήτη να νιώθει ευνόητη οικειότητα με τις διαδικασίες μέσα σ’ αυτό. Διαχρονικά είναι πράγματι χώρος, ας το πούμε περιληπτικά «η Αριστερά», με (υπερ)ανεπτυγμένη αυτή την κουλτούρα επί των διαδικασιών.

Ξέρω, μονάχα, ένα πράγμα. Ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ για να διαγ(κ)ωνίζονται οι συνιστώσες, ποια θα κυριαρχήσει στη γραμμή που εν τέλει θα περάσει, και το αφεντικό θα υιοθετήσει. Ο ΠΑΟΚ δεν νοείται να γίνεται αντιληπτός, σαν προνομιακός χώρος για τη…ζύμωση των αντίρροπων ιδεών. Ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη, το απλούστατο. Να διακυβερνηθεί.

Ξέρω, επίσης, ακόμη ένα πράγμα. Ότι στον ΠΑΟΚ «λεφτά υπάρχουν». Διατίθενται και διανέμονται. Αφθονα. Και όχι ακριβώς, απ’ όσα φαίνονται, με αυστηρές ελεγκτικές δικλείδες. Το χρήμα, φύσει, αναδίδει οσμή. Η οσμή έλκει. Τίποτα παράξενο συνεπώς, με τον συνωστισμό για τα μερτικά. Ενας συνωστισμός δε, πέρα για πέρα ετερόκλητος. Εκ των πραγμάτων, δυσλειτουργικός.

Ενταγμένος σ’ ένα τέτοιο εσωτερικό οργανόγραμμα, μάλιστα κάπου προς χαμηλά στην απεικόνιση της ιεραρχίας, προπονητής για να το κοντρολάρει όλο αυτό, και να επιβληθεί, χρειάζεται να είναι…τουλάχιστον Αντσελότι. Διότι, επιπλέον του εσωτερικού, προσμετράται το δύσκολο εξωτερικό περιβάλλον-ΠΑΟΚ. Και Φερνάντο Σάντος, πάλι δεν θ’ αρκούσε.

Ο Πορτογάλος το κοντρόλαρε και επιβλήθηκε, έστω…με αίμα, στο εξωτερικό περιβάλλον διότι το εσωτερικό ήταν όλο κι όλο οι εξής δύο, Ζαγοράκης/Βρύζας, που τον πίστευαν για Θεό. Οπότε δεν εκπλήσσει ότι ο Τούντορ, περισσότερο απ’ το να σφάλλει, έχει ζαλιστεί. Ζαλισμένος, κήρυξε κατά καιρούς, σε διάφορα επιμέρους της άμεσης αρμοδιότητάς του, το τέλος της λογικής.

«Το έχασε», που λέμε. Στην αξιολόγηση της σημασίας διαδοχικών, από διοργάνωση σε διοργάνωση, αγώνων. Στην αξιολόγηση ποδοσφαιριστών, ανά θέσεις. Στην αξιολόγηση προτερημάτων και ελαττωμάτων, των δυνατών σημείων και των κενών, της ομάδας. Η μακρά διαδρομή, από το πρώτο επίσημο παιγνίδι το καλοκαίρι στο Ζάγκρεμπ ως το πιο νωπό με τον Ατρόμητο, ήταν σαν μια αέναη περιπλάνηση.

Όχι σαν μια πορεία με καθαρή στόχευση. Ο Τούντορ έχει υποστεί, ήδη, την εκδίκηση της λογικής. Δεν είναι Αντσελότι, και δεν φταίει γι’ αυτό. Δεν είναι, καν, Μάρκο Σίλβα. Στραματσόνι. Πόγετ. Ενώ ο ΠΑΟΚ, με γνώμονα την οικονομική δυνατότητα, το μπάτζετ κοινώς, δεν δικαιολογείται να μη έχει προπονητή (στη χειρότερη περίπτωση) ισοϋψή προς τον ανταγωνισμό.

Καλώς ή κακώς όμως, αυτός είναι εκεί τώρα. Αν ο Σαββίδης, αφού έκανε τη γύρα, καταληκτικά διάλεξε να συγκεντρωθεί στον Τούντορ, και να τον ακούσει για να μάθει δυο πράγματα που τα είχε απορίες, καλώς έπραξε. Το πολύ-πολύ, να οδηγηθεί σε λάθος. Γλιτώνει, ωστόσο, τη ζαλάδα. Ακόμη κι απ’ τον χειρότερο προπονητή, κάτι θα καταλάβεις.

Από την πολυφωνία και την πολυγλωσσία των καλύτερων executives, κατά πάσα πιθανότητα κάτι θα χάσεις.

Σπυρόπουλος Αλέξης, τα λέει όμορφα τα εξηγεί σωστά.
ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ
ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ ΟΙ ΜΑΝΕΣ.
ΚΚ2020: "Θα φροντίσουμε να σχεδιάσουμε μια ομάδα που δεν θα χαμηλώσει τον πήχη και στόχοι μας θα είναι το νταμπλ κάθε χρόνο. Στόχος μας θα είναι να αυξήσουμε τα έσοδα και όχι να μειώσουμε τα έξοδα".
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard
 
Δημοσιεύσεις: 11465
Εγγραφή: Τρί 19 Οκτ 2010, 11:00

Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)

Δημοσίευσηαπό goran 64 » Παρ 05 Φεβ 2016, 14:13

Ιβάν Σαββίδη μέχρι εδώ το πήγες καλά με τις τελευταίες αλλαγές, αν και θα προτιμούσα έναν γιο σου σαν Πρόεδρο του Π.Α.Ο.Κ. μας... :shock:

Λείπουν όμως ακόμα κάποια βασικά "υλικά" απ την ολοκληρωμένη συνταγή της επιτυχίας... :shock:

Πρώτον και κυριότερο ο λαός κι η εμφανής στήριξη του στο γήπεδο... :shock:

Δώσε λοιπόν "ΟΡΑΜΑ" στον λαό του Π.Α.Ο.Κ. για να επιστρέψει στο σπίτι του, στην Τούμπα... :shock:

Προλαβαίνεις δύο ποιοτικές μεταγραφές (έστω για κάποιους μήνες "ανενεργών" παιχτών) που θα βοηθήσουν πολύ και στο επικοινωνιακό κομμάτι αλλά και στο αγωνιστικό στα "must win" ματς των play off... :shock:

Δεύτερον η "σαμποταρισμένη" (από τα συνεταιράκια του επικίνδυνου που "παραίτησες" τελευταία, όχι φυσικά του Τζακ) επικοινωνία της Π.Α.Ε. με τον "αλαφιασμένο" και απογοητευμένο από τα συνεχόμενα λάθη σας πλέον λαό του :pano: ... :shock:

Δώσε "βήμα" στον μοναδικό "ρομαντικό" Π.Α.Ο.Κ.τσή αλλά και "αναγνωρίσιμο" δημοσιογράφο που απέμεινε, στον Γιώργο Μίνο, δίνοντας του παράλληλα εντολή να ξεσκεπάσει όλα αυτά τα "αρδομιάσματα" και να καλέσει τον λαό του Π.Α.Ο.Κ. σε πλήρη αποχή από τα ραδιόφωνα τους, τις φυλλάδες και τα "επικίνδυνα" για παραπληροφόρηση sites τους...Φτιάξε δικό μας ραδιόφωνο αν χρειαστεί με προσεγμένη επιλογή σοβαρών και "άφθαρτων" ανθρώπων σ αυτό, αφήνοντας απ έξω όλα τα λαμόγια που κατασπαράζουν τις σάρκες του Π.Α.Ο.Κ. εδώ και πάνω από 30 χρόνια...Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβει όλος ο λαός του Π.Α.Ο.Κ. ότι είμαστε σε "ιερό πόλεμο" με τους καταστροφείς του, τους αρδ... :shock:

Τρίτον η απαράδεκτη στάση των Ε.Π.Ο., ΚΕΔ και super League απέναντι στον Π.Α.Ο.Κ. μας πρέπει να φρεναριστεί οπωσδήποτε με σοβαρότητα και απόλυτη τιμή από μέρους μας, δίχως "κατινίστικες" κραυγές αλλά και δίχως να υπάρχει πλέον αυτή η σχεδόν αδιάφορη στάση μας απέναντι τους... :shock:

Το καταλληλότερο πρόσωπο, αυτός που "χαίρει" άκρας εκτίμησης και σεβασμού απ όλον τον ποδοσφαιρικό κόσμο της χώρας, είναι ο Γιώργος ο Κούδας, ο οποίος μάλιστα δεν είναι αναγκαίος για να "εξετάζει" την λειτουργία της Π.Α.Ε. λέγοντας σου την γνώμη του, όπως του έχεις ζητήσει μέχρι τώρα...Μιας και "χήρεψαν" δύο θέσεις στο Δ.Σ. με τις παραιτήσεις (λέμε τώρα, ειδικά για μία απ τις δύο) Τζακ και κυρ Νίκου, αναβάθμισε τον Μεγαλέξανδρο του Π.Α.Ο.Κ. μας σε Αντιπρόεδρο της Π.Α.Ε., δώσε του αρμοδιότητες για όλες τις "δημοκρατικές δυνάμεις" που προαναφέρθηκαν, κι επειδή δεν είναι τεχνοκράτης, δώσε του βοήθειες επί αυτών των θεμάτων χρησιμοποιώντας δίπλα του (έστω και "αφανώς"), τους Τεβεκέλη, υιό Γκαγκάτση και τον πολλά υποσχόμενο νέο Πρόεδρο Μίχελ για να "αντισταθεί" σθεναρά με σοβαρότητα, επιχειρήματα αλλά και το απόλυτο κύρος που "κουβαλάει" το όνομα Γιώργος Κούδας... :shock:

Τρεις κινήσεις "ματ" κι ο Δικέφαλος μας θα "πετάει" πολύ πιο γρήγορα απ ό,τι τώρα, όλο και πιο ψηλά... :shock:

Εμπρός Ιβάν Σαββίδη, ΤΟΛΜΑ ΤΟ ΑΠΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΤΟ ΠΟΛΥΣΥΝΘΕΤΟ... :pano: είσαι... :nairepaok: ΜΙΑ ΖΩΗ...

Υ.Γ. Κι εσύ ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΛΑΕ ΤΟΥ :pano: ΞΥΠΝΑ και τρέχα ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ την ομάδα σου, τον :pano: μας που δείχνει ότι, μετά την πρόσφατη αναμπουμπούλα που του προξένησαν οι μόνιμοι εχθροί του με το συνεταιράκι τους που κατάφεραν να "τρουπώσουν" ύπουλα στον οργανισμό μας, είναι ξανά στον σωστό δρόμο της "υγείας" και της απεξάρτησης απ αυτούς... :shock:

Υ.Γ. 2...ΔΟΝΕΙΣΤΕ συθέμελα ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑΡΑ μας 25.000 και πλέον φωνές στον αγώνα με τον Πανιώνιο για το Κύπελλο (αλλά και σε κάθε αγώνα μετά απ αυτόν) με το επαναλαμβανόμενο κάθε 10 λεπτά (ανάμεσα στα γνωστά "ΕΜΠΡΟΣ ΑΕΤΕ...", "Π.Α.Ο.Κ.ΑΡΑ, Π.Α.Ο.Κ.ΑΡΑ Σ ΑΓΑΠΩ...", "ΩΩΩΩΩ Π.Α.Ο.Κ.ΑΡΑ, ΕΧΩ ΤΡΕΛΑ, ΜΕΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟΟΟΟΟ..." κι ό.τι ακόμα πιο "ξεσηκωτικό" για ολόκληρο το γήπεδο σύνθημα υπάρχει) σύνθημα "ΑΛΗΤΕΣ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ..." που με περηφάνια έχουμε πρωτοφωνάξει εδώ και πολλά χρόνια ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΒΑΣΗ... :shock: ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ :pano: ... :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Υ.Γ. 3...ΔΙΩΞΤΕ μακριά απ τον :pano: μας αυτές ΤΙΣ ΥΑΙΝΕΣ που έτσι κι αλλιώς δεν μας ταιριάζουν γιατί :pano: ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕ ΣΕΙΣ... :nairepaok: κι όχι "πτώματα" που προτιμούν οι ύαινες... :pano: ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ... :opaokara: :opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από goran 64 και Παρ 05 Φεβ 2016, 15:04, έχει επεξεργασθεί 8 φορά/ες συνολικά
Παλεύω ασταμάτητα. Αντιστέκομαι στην αδικία. Οργανώνομαι συνέχεια. Κατακτώ, μόνο τίμια. = Π.Α.Ο.Κ.
Χρηστάρα, ζεις μέσα στην καρδιά μου, ώσπου να ξανανταμώσουμε, στου Παραδείσου τα τσιμέντα....
Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολλή....
Άβαταρ μέλους
goran 64
 
Δημοσιεύσεις: 27004
Εγγραφή: Δευτ 05 Οκτ 2015, 15:20
Τοποθεσία: Πόλη του Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)

Δημοσίευσηαπό alp920 » Παρ 05 Φεβ 2016, 14:26

ΠΟΙΚΙΛΙΔΗ ΛΕΙΠΕΙΣ ΠΟΛΥ
Όλοι μιλάνε και καθένας ακούει μονάχα την δική του φωνή.

Γιάννης Ρίτσος
Άβαταρ μέλους
alp920
 
Δημοσιεύσεις: 2004
Εγγραφή: Πέμ 12 Ιαν 2012, 09:52
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Παρ 05 Φεβ 2016, 14:32

Δηλαδή θα βάλει υποψηφιότητα για την Ρωσική Δούμα; Και εάν εκλεγεί κατά πόσον αυτό θα επηρεάσει την ορθολογική διοίκηση της ομάδας;
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
 
Δημοσιεύσεις: 90100
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)

Δημοσίευσηαπό goran 64 » Παρ 05 Φεβ 2016, 14:41

alp920 έγραψε:ΠΟΙΚΙΛΙΔΗ ΛΕΙΠΕΙΣ ΠΟΛΥ


++++++++++++++++++++++++ Ο Θεός να τον έχει "προστάτη" δίπλα του καρντάση μου ++++++++++++++++++++++++
Παλεύω ασταμάτητα. Αντιστέκομαι στην αδικία. Οργανώνομαι συνέχεια. Κατακτώ, μόνο τίμια. = Π.Α.Ο.Κ.
Χρηστάρα, ζεις μέσα στην καρδιά μου, ώσπου να ξανανταμώσουμε, στου Παραδείσου τα τσιμέντα....
Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολλή....
Άβαταρ μέλους
goran 64
 
Δημοσιεύσεις: 27004
Εγγραφή: Δευτ 05 Οκτ 2015, 15:20
Τοποθεσία: Πόλη του Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)

Δημοσίευσηαπό goran 64 » Παρ 05 Φεβ 2016, 14:46

ΑποστόληςΑ έγραψε:Δηλαδή θα βάλει υποψηφιότητα για την Ρωσική Δούμα; Και εάν εκλεγεί κατά πόσον αυτό θα επηρεάσει την ορθολογική διοίκηση της ομάδας;


Αν την οργανώσει καλά ίσως και καθόλου...Εξ άλλου υπάρχουν και οι υιοί του για κάθε περίπτωση στο μέλλον... ;)
Παλεύω ασταμάτητα. Αντιστέκομαι στην αδικία. Οργανώνομαι συνέχεια. Κατακτώ, μόνο τίμια. = Π.Α.Ο.Κ.
Χρηστάρα, ζεις μέσα στην καρδιά μου, ώσπου να ξανανταμώσουμε, στου Παραδείσου τα τσιμέντα....
Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολλή....
Άβαταρ μέλους
goran 64
 
Δημοσιεύσεις: 27004
Εγγραφή: Δευτ 05 Οκτ 2015, 15:20
Τοποθεσία: Πόλη του Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)

Δημοσίευσηαπό stephanos » Σάβ 06 Φεβ 2016, 01:42

Σιγουρα δεν θα ηθελα τον Γιωργο Κουδα να ασχολειται με τη βρωμια της σουπερλιγκ. Για εκει θα ηταν μια χαρα ο παραιτηθεις, αλλα φαινεται οτι δεν ηθελε. Ας παει ο Μακης, να μαθαινει και τη δουλεια. :)

Ξέρει ο Φρανκ
Ξέρει ο Φρανκ.
Άβαταρ μέλους
stephanos
 
Δημοσιεύσεις: 3256
Εγγραφή: Κυρ 10 Αύγ 2008, 01:47

Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)

Δημοσίευσηαπό eorptol » Σάβ 06 Φεβ 2016, 07:02

Σωστά εκεί ο βεζυρτζης θα μπορούσε να προσφέρει αλλά το μυαλό του ήταν αλλού

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΕΓΕΝΕΘΑΜΕ ΕΜΕΙΣ
Άβαταρ μέλους
eorptol
 
Δημοσιεύσεις: 16927
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 13:40
Τοποθεσία: ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)

Δημοσίευσηαπό goran 64 » Σάβ 06 Φεβ 2016, 09:29

Εγώ πάλι τον Γιώργαρο (ένας κατά την γνώμη μου ήταν, είναι και θα παραμείνει "ες αεί" ο "Γιώργαρος"στον Π.Α.Ο.Κ., όπως έχω ξαναϋποστηρίξει εδώ μέσα) τον έχω στον νου μου σαν την πιο ενδεδειγμένη λύση ως "αιχμή του δόρατος" σ αυτόν τον "υπέρ πάντων αγώνα" και μάλιστα γιατί (σε αντίθεση μ εσάς Στέφανε και Πτολεμαίο) πιστεύω ότι "η βρωμιά με βρωμιά δεν καθαρίζει"... :shock:

Απλά ο Μεγαλέξανδρος μας θα χρειαστεί (όπως αναφέρω και πιο πάνω) "τεχνοκρατικές" βοήθειες, οι οποίες θα του είναι απαραίτητες για να στοιχειοθετήσει τα "αιτήματα" του, επιχειρηματολογώντας πολύ στιβαρά απέναντι σε κείνα τα "τσακάλια" των "δημοκρατικών δυνάμεων" του ελληνικού ποδοσφαίρου... :geek:
Παλεύω ασταμάτητα. Αντιστέκομαι στην αδικία. Οργανώνομαι συνέχεια. Κατακτώ, μόνο τίμια. = Π.Α.Ο.Κ.
Χρηστάρα, ζεις μέσα στην καρδιά μου, ώσπου να ξανανταμώσουμε, στου Παραδείσου τα τσιμέντα....
Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολλή....
Άβαταρ μέλους
goran 64
 
Δημοσιεύσεις: 27004
Εγγραφή: Δευτ 05 Οκτ 2015, 15:20
Τοποθεσία: Πόλη του Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)

Δημοσίευσηαπό ABOLEYTOI » Σάβ 06 Φεβ 2016, 17:38

γιατί του Ιβάν το ΙΙ έχει παρένθεση και του Τούντορ δεν έχει;
Από όλα τα σημεία
μου αρέσει η τελεία.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI
 
Δημοσιεύσεις: 8383
Εγγραφή: Σάβ 14 Μαρ 2009, 23:54

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Διοικητικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 40 επισκέπτες