Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Δημοσίευσηαπό jibbie » Σάβ 17 Αύγ 2019, 10:08

οταν καταφερεις να εκφερεις αποψη με επιχειρηματα χωρις απαξιωτικες εκφρασεις για τους συνομιλητες σου, ισως μπω στη διαδικασια να συζητησω μαζι σου φιλε. μεχρι τοτε, σεβασου το χωρο που φιλοξενεισαι. καλη συνεχεια.
Άβαταρ μέλους
jibbie
 
Δημοσιεύσεις: 5956
Εγγραφή: Τρί 12 Φεβ 2008, 00:41
Τοποθεσία: Hackney,London

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Δημοσίευσηαπό Taseos » Σάβ 17 Αύγ 2019, 10:14

Εγινε κ θεμα ασεβειας η φοβολαγνοια.μαλιστα
Dna ειναι αυτο.δεν αλλαζει.τα φιλια μου
Άβαταρ μέλους
Taseos
 
Δημοσιεύσεις: 3836
Εγγραφή: Κυρ 30 Δεκ 2007, 14:25

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Δημοσίευσηαπό Maximus » Τετ 21 Αύγ 2019, 18:31

Διαιτητής VAR o Κομίνης ρε μλκ, ο Κομίνης, ο Κομίνης!!!

Παραγκούλα μου, μου έλειψες...
Άβαταρ μέλους
Maximus
 
Δημοσιεύσεις: 5944
Εγγραφή: Παρ 24 Απρ 2009, 08:58
Τοποθεσία: Σε ενα δυαρακι με παντοφλα και φασκομηλο...

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Δημοσίευσηαπό tzelas » Τρί 03 Σεπ 2019, 01:21

Από σημερινό άρθρο στο σδνα που λέει ότι συναντηθηκε ο υφυπουργός με τον πρόεδρο μαριονέτα του γκει για να μιλήσουν για βία και βαρ και να επισημάνω μετά από κάτω:

Για βία και VAR μίλησαν Αυγενακης και Μώραλης

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, προανήγγειλε ότι θα κάνει «τις απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε όλοι να παρακολουθούν, ένα ποδόσφαιρο υγιές». Δεν αποκλείεται νέα συνάντηση με ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ για το VAR.

Τα μέτρα που πάρθηκαν πρόσφατα για την καταπολέμηση της βίας τέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε το απόγευμα της Δευτέρας (2/9) ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπι@κός, Γιάννη Μώραλη και τη γενική διευθύντρια, Λίνα Σ@υλ@ύκ@υ.

Η συνάντηση ήταν στο πλαίσιο του κύκλου επαφών με τους επικεφαλής των ομάδων της Super League, για τα μέτρα ενίσχυσης του αισθήματος ασφάλειας στα γήπεδα και την αντιμετώπιση της βίας.

Στο τραπέζι έπεσε και το VAR για το οποίο ο Ολυμπι@κός (και όχι μόνο) έχει παράπονα μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές.

«Έχουμε ξαναπεί ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι για να παράγει βία, αλλά για να παράγει αθλητισμό, παιδεία, όμως πρέπει να εξετάσουμε όλα τα ζητήματα. Από τον τρόπο που εισέρχονται οι φίλαθλοι, το πώς μετακινούνται, το πώς λειτουργούν τα ΜΜΕ, το πώς λειτουργεί το VAR που είναι κάτι καινούργιο και πρέπει να το δούμε ώστε να βοηθήσει και όχι να δημιουργήσει προβλήματα, όπως έχει γίνει μέχρι τώρα. Είναι μια σειρά ζητημάτων, τα οποία συζητήσαμε με τον Υπουργό και νομίζω θα επανέλθουμε και θα συζητήσουμε αναλυτικότερα» δήλωσε μετά τη συνάντηση ο Γιάννης Μώραλης.

Η απάντηση από τον Λευτέρη Αυγενάκη ήταν η εξής: «Το VAR, μιας και είναι το ζήτημα των ημερών πρέπει να λειτουργήσει σωστά. Είναι υποχρέωση της ΕΠΟ και της ΚΕΔ να το κάνει, τηρώντας όλους τους κανόνες και όλα τα πρωτόκολλα για τα οποία είναι ενήμερη. Πρέπει να εφαρμοστεί σωστά και απαρέγκλιτα και σε αυτή την κατεύθυνση» τόνισε ο υφυπουργός Αθλητισμού και συμπλήρωσε… «Το Υπουργείο μας θα κάνει τις απαραίτητες ενέργειες τις επόμενες μέρες, έτσι ώστε όλοι να παρακολουθούν, όλοι να απολαμβάνουν θέαμα, να βλέπουν ένα ποδόσφαιρο υγιές, δυνατό, δυναμικό και διαρκώς εξελισσόμενο».

Από την τελευταία ατάκα και δεδομένης της θέσης του υπουργείου ότι ασχολείται με τα συγκεκριμένα ζητήματα, μόνο αν άπτονται της βίας, δεν αποκλείεται να θελήσει ο υφυπουργός Αθλητισμού να μιλήσει αποκλειστικά με τους διεθνείς φορείς του ποδοσφαίρου, για το VAR. Στην πρόσφατη συνάντηση που είχε γίνει με αντικείμενο τα μέτρα της βίας ήταν παρόντες τόσο η ΕΠΟ, αλλά ακόμη η Σούπερ Λιγκ και η Σούπερ Λιγκ 1.

Το δελτίο Τύπου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, αναφέρει τα εξής:

«Με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπι@κός, Γιάννη Μώρ@λη και τη γενική διευθύντρια, Λίνα Σ@υλ@ύκ@υ, συναντήθηκε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, στο πλαίσιο του κύκλου επαφών με τους επικεφαλής των ομάδων της Super League, για τα μέτρα ενίσχυσης του αισθήματος ασφάλειας στα γήπεδα και την αντιμετώπιση της βίας.

Αναλύθηκαν στους εκπροσώπους του Ολυμπιακού τα άμεσα μέτρα στα οποία κατέληξαν οι προηγούμενοι κύκλοι επαφών με τα συναρμόδια Υπουργεία (Προστασίας του Πολίτη και Δικαιοσύνης), με την ΕΛ.ΑΣ., τον Αθλητικό Εισαγγελέα, αλλά και με τους ποδοσφαιρικούς φορείς (FIFA/UEFA, ΕΠΟ, Super League 1 και 2), εκφράστηκαν προτάσεις επ’ αυτών και υπήρξε αναφορά και στο VAR, ως νεοσύστατου παράγοντα στην ελληνική πραγματικότητα, προκειμένου να συμβάλει στην περαιτέρω αποκλιμάκωση της έντασης και στην αύξηση της αξιοπιστίας.

Μώρ@λης: «Αρωγοί για να εξαλειφθεί η βία»

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Μώρ@λης δήλωσε: «Είχαμε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση πολλής ώρας με τον νέο Υφυπουργό, τον κ. Αυγενάκη, για το θέμα της βίας στον αθλητισμό και δη στο ποδόσφαιρο. Είναι ένα ζήτημα που αφορά όλους μας και το οποίο συζητάμε για πάρα πολλές δεκαετίες, χωρίς να έχουμε την πρόοδο που θα θέλαμε στη χώρα μας. Είναι ένα θέμα που αφορά στη λειτουργία των ομάδων, στη λειτουργία της ομοσπονδίας, της Super League, της αστυνομίας, του Υπουργείου Δικαιοσύνης και του Υπουργείου Αθλητισμού, προφανέστατα. Νομίζω ότι η αξιοπιστία είναι το πρώτο θέμα που απασχολεί το ελληνικό ποδόσφαιρο και είναι ένας παράγοντας βίας, αν θέλετε. Θέσαμε ορισμένα θέματα, ακούσαμε με πολύ ενδιαφέρον τις θέσεις του Υπουργού και τα σημεία στα οποία σκοπεύει να παρέμβει. Είναι κάτι που θα επεξεργαστούμε κι εμείς στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. Είναι προφανές ότι είμαστε αρωγοί σε οποιαδήποτε προσπάθεια ώστε να εξαλειφθούν τα φαινόμενα βίας. Έχουμε ξαναπεί ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι για να παράγει βία, αλλά για να παράγει αθλητισμό, παιδεία, όμως πρέπει να εξετάσουμε όλα τα ζητήματα. Από τον τρόπο που εισέρχονται οι φίλαθλοι, το πώς μετακινούνται, το πώς λειτουργούν τα ΜΜΕ, το πώς λειτουργεί το VAR που είναι κάτι καινούργιο και πρέπει να το δούμε ώστε να βοηθήσει και όχι να δημιουργήσει προβλήματα, όπως έχει γίνει μέχρι τώρα. Είναι μια σειρά ζητημάτων, τα οποία συζητήσαμε με τον Υπουργό και νομίζω θα επανέλθουμε και θα συζητήσουμε αναλυτικότερα».

Αυγενάκης: «Στο τέλος αυτής της διαδρομής, είμαι βέβαιος πως θα κερδίσουμε όλοι»

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, επισήμανε: «Είχαμε μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπι@κός. Ακούσαμε ενδιαφέρουσες προτάσεις, προσεγγίσεις για τα ζητήματα που ούτως ή άλλως αποτελούν προτεραιότητα για την κυβέρνηση, όπως αυτό της αντιμετώπισης της βίας και της ασφάλειας των φιλάθλων. Σε πάρα πολλά σημεία συγκλίνουμε και είμαστε βέβαιοι ότι σε αυτή την προσπάθεια που κάνουμε ως ηγεσία του Υπουργείου Αθλητισμού, βρίσκουμε έναν ακόμη σύμμαχο.

Η συζήτηση και η προσπάθεια συνεργασίας με εκπροσώπους των ΠΑΕ δεν σταματά εδώ. Θα κάνουμε ανάλογες συναντήσεις και τις επόμενες ημέρες με προέδρους άλλων ΠΑΕ και είμαι βέβαιος ότι στο τέλος αυτής της διαδρομής, με την εξέλιξη του πρωταθλήματος και με τη συνεργασία και τη σωστή λειτουργία του VAR, θα μπορέσουμε να μειώσουμε -θα ήθελα να πω να εξαλείψουμε αλλά δεν μπορώ να το πω- τις εντάσεις και την αμφισβήτηση που υπάρχει από το φίλαθλο κόσμο. Το VAR, μιας και είναι το ζήτημα των ημερών πρέπει να λειτουργήσει σωστά. Είναι υποχρέωση της ΕΠΟ και της ΚΕΔ να το κάνει, τηρώντας όλους τους κανόνες και όλα τα πρωτόκολλα για τα οποία είναι ενήμερη. Πρέπει να εφαρμοστεί σωστά και απαρέγκλιτα και σε αυτή την κατεύθυνση, το Υπουργείο μας θα κάνει τις απαραίτητες ενέργειες τις επόμενες μέρες, έτσι ώστε όλοι να παρακολουθούν, όλοι να απολαμβάνουν θέαμα, να βλέπουν ένα ποδόσφαιρο υγιές, δυνατό, δυναμικό και διαρκώς εξελισσόμενο.

Και σε αυτή την προσπάθεια όλες οι ηγεσίες και ο παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου, που έχει τύχει να συναντηθούμε, είναι υπέρμαχοι. Γι αυτό το λόγο συνεχίζουμε την προσπάθειά μας και στο τέλος αυτής της διαδρομής, είμαι βέβαιος πως θα κερδίσουμε όλοι, αλλά κυρίως θα κερδίσει η ελληνική οικογένεια που θα βρει τη θέση της στις κερκίδες των μεγάλων γηπέδων».


Δηλαδή ξεκίνησε με τους απογόνους ο υφ μέγας για να κάνει "όλες τις απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε όλοι να παρακολουθούν, ένα ποδόσφαιρο υγιές". Και εκεί που λέει ο μώρ@αλης ότι πρέπει να δούμε για το πως λειτουργούν τα ΜΜΕ είναι σίγουρος ότι τους ανέλυσε τα προβλήματα που δημιουργούνται από τα πρωτοσέλιδα του πρωκταθλητή αλλά και την κάλυψη των αγώνων από το οσφπtv της νόβα καθώς και το πόσο πρόβλημα ήταν για την ομάδα του ότι στον αγώνα με την Τρίπολη το τεχνικό πρόβλημα με τις διαστημικές λήψεις δεν επέτρεψε τον διαιτητή να πάρει την σωστή απόφαση. Και αφού τον άκουσε ο υφ μέγας αποφάσισε ότι θα μιλήσει με ουεφα και φίφα για να τηρεί η επο και η κεδ όλους τους κανόνες και όλα τα πρωτόκολλα (τα ποιά;) λειτουργίας του var για τα οποία είναι ενήμερη (δηλ. την ενημέρωσε ήδη ο υφ μέγας;). Και επομένως θα βλέπουμε από δω και πέρα να τηρούνται πρωτόκολλα εντοπιότητας σε διαιτητές και διαιτητές βαρ που θα ορίζουν ότι δεν θα μας σφυρίζουν εμάς αλλά ούτε και το ποκ διαιτητές από συνδέσμους αθήνας και πειραια, αντίθετα θα μπορούν να μας σφυρίζουν τόσο εμάς όσο και το ποκ διαιτητές του συνδέσμου Μακεδονίας. Και θα δούμε πρωτόκολλα να δίνονται όλες οι συνομιλίες μεταξύ διαιτητή και βαρ στις ομάδες όχι την ώρα που γίνονται αλλά αφού μονταριστούν κατάλληλα όπως και τα πλάνα από όλες τις κάμερες για την λήψη απόφασης καθώς και τα πλάνα που έδειξαν στον διαιτητή για τα οποία πλάνα έχουμε πλέον πλήρες σκοτάδι μετά τον αγώνα με Τρίπολη για το τι περιλαμβάνουν.

Και έτσι αφού ησύχασα ότι Μώρ@λης και ο υφ μέγας (μας) δουλεύουν για το καλό του ποδοσφαίρου μας, πάω να πεταχτώ να βρώ παγάκια στην έρημο να βάλω στο ποτό μου.
Άβαταρ μέλους
tzelas
 
Δημοσιεύσεις: 9803
Εγγραφή: Τετ 04 Δεκ 2013, 23:27
Τοποθεσία: Καστοριά

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Δημοσίευσηαπό Rock4 » Πέμ 26 Σεπ 2019, 20:02

Ξεκινά αύριο η δίκη της ΕΟ.
Για πρώτη φορά στα χρονικά του ελληνικού ποδοσφαίρου ο "Κάπο" της Μαφίας που το λυμαίνεται, θα καθήσει στο σκαμνί.
Από το "Ρόκο" ή "Κρόκους" ή "Φρύδια" ή "Θείο" με παραγκάρχη το Θωμά ή "Κοκκαλιάρη"... φτάσαμε στον "Φαταούλ".
Εάν υπολογιστούν τα έσοδα που αποκόμισε η βιτρίνα της ΕΟ, η ποδοσφαιρική ομάδα των απογόνων του 6ου στόλου, από σχεδόν 25 χρόνια συμμετοχής σε ομίλους Ch.L. μαζί με τα έσοδα από τη λεηλασία του κράτους, προκύπτει ένα ασύλληπτο ποσό που εξηγεί τη δυνατότητα της συμμορίας να ελέγχει και να ανεβοκατεβάζει ομάδες από τέσσερις κατηγορίες. Τα αθηναϊκά ΜΜΕ θα επιχειρήσουν είτε να υποβαθμίσουν, είτε να θάψουν την ακροαματική διαδικασία. Δεν θα τους αφήσουμε...
Ποτέ δεν θα υποκύψουμε στο αθηναϊκό κατεστημένο.
Άβαταρ μέλους
Rock4
 
Δημοσιεύσεις: 689
Εγγραφή: Παρ 23 Αύγ 2019, 19:09
Τοποθεσία: Πλανήτης ΠΑΟΚ

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Πέμ 26 Σεπ 2019, 21:49

Καλησπέρα και καλωσόρισες, Rock4! :)

Κάνε έναν κόπο να διαβάσεις τους κανόνες του φόρουμ μόλις μπορείς και όταν είναι να κάνεις ποστ, δες αν υπάρχει σχετικό topic ήδη!
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 46430
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Δημοσίευσηαπό Rock4 » Πέμ 26 Σεπ 2019, 22:05

Καλησπέρα Ζαντε,
εντάξει θα το δω.
Ποτέ δεν θα υποκύψουμε στο αθηναϊκό κατεστημένο.
Άβαταρ μέλους
Rock4
 
Δημοσιεύσεις: 689
Εγγραφή: Παρ 23 Αύγ 2019, 19:09
Τοποθεσία: Πλανήτης ΠΑΟΚ

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Παρ 27 Σεπ 2019, 00:14

Πρώτος μάρτυρας ο Αλαφούζος, πέμπτος ο Μελισσανίδης! - Η λίστα των 24 μαρτύρων

Το SDNA αποκαλύπτει όλους τους μάρτυρες και τη σειρά με την οποία έχουν κληθεί να καταθέσουν στη δίκη των 28 κατηγορούμενων για την υπόθεση της «Συμμορίας» του ποδοσφαίρου. Ξεχωρίζουν τα ονόματα του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και του διοικητικού ηγέτη της ΠΑΕ ΑΕχ.

Η ώρα της δίκης έφτασε για τους 28 κατηγορούμενους στην υπόθεση της «Συμμορίας» του ποδοσφαίρου.

Στο σκαμνί του κατηγορουμένου θα καθίσουν το πρωί της Παρασκευής (27/9) στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών, ο ιδιοκτήτης του πουστόγαυρου, Βαγγέλης Μ@ρινάκης, ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής και άλλα 26 άτομα.

Να θυμίσουμε πως οι «28» κατηγορούνται για κακουργηματική αλλοίωση αποτελεσμάτων αγώνων ποδοσφαίρου και πλημμεληματική σύσταση συμμορίας.

Η δίκη είναι προγραμματισμένη για τις 9.00 το πρωί και είναι νούμερο «1» στο πινάκιο.

Κάτι που σημαίνει ότι, αν δεν υπάρξει κάποιο αίτημα αναβολής από κάποιον από τους κατηγορούμενους, θα αρχίσει κανονικά με πρώτο μάρτυρα – σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA - τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο που ωστόσο είναι άγνωστο αν θα προλάβει να εξεταστεί την Παρασκευή (27/9).

Δεύτερος μάρτυρας για κατάθεση είναι ο προπονητής Δημήτρης Καλαϊτζίδης, τρίτος ο άλλοτε πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, τέταρτος ο Τάκης Φύσσας και ο πέμπτος ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Στους μάρτυρες συμπεριλαμβάνονται επίσης ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, ο άλλοτε πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Τζακ Αγγελίδης, ο πρώην ιδιοκτήτης του Απόλλωνα Σμύρνης, Σταμάτης Βελλής, ο πρώην αρχιδιαιτητής, Χιου Ντάλας και ο Κύρος Βασάρας

Το SDNA αποκαλύπτει τα ονόματα και των 24 μαρτύρων με την σειρά που έχουν κληθεί να καταθέσουν στο δικαστήριο:

1) Γιάννης Αλαφούζος

2 )Δημήτρης Καλαϊτζίδης

3) Σοφοκλής Πιλάβιος

4) Τάκης Φύσσας

5) Δημήτρης Μελισσανίδης

6) Χρήστος Σάββας

7) Κύρος Βασσάρας

8) Αλέξης Κούγιας

9) Κυριάκος Θωμαΐδης

10) Βασίλης Γκαγκάτσης

11) Φώτης Κωστούλας

12) Ζήσης Βρύζας

13) Τζακ Αγγελίδης

14) Νίκος Γεωργέας

15) Πέτρος Κωνσταντινέας

16) Σταμάτης Βελλής

17) Δημήτρης Καλύβας

18) Γιάννης Δασκαλάκης

19) Χιου Ντάλας

20) Παντελής Καφές

21) Κατερίνα Τσιαμούρα

22) Νίκος Παναγόπουλος

23) Ρικάρντο Μανουέλ Σάντος

24) Μανουέλ Ντα Κόστα
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 46430
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Δημοσίευσηαπό jibbie » Παρ 27 Σεπ 2019, 07:43

κι ο Βρυζας ειναι Ζαντε
Άβαταρ μέλους
jibbie
 
Δημοσιεύσεις: 5956
Εγγραφή: Τρί 12 Φεβ 2008, 00:41
Τοποθεσία: Hackney,London

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Παρ 27 Σεπ 2019, 08:41

Τον έχει στο 12 της λίστας.
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 46430
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Δημοσίευσηαπό tolis01 » Παρ 27 Σεπ 2019, 09:34

Σιγά μη γίνει τίποτε... και σιγά μην πει κάτι κάποιος επιβαρρυντικό (και να είχε αποδείξεις).
με ενδείξεις δε δικάζει η τακτική δικαιοσύνη.
Λοιπὴ δ' ἐστὶ τῆς Εὐρώπης ἥ τε Μακεδονία καὶ τῆς Θρᾴκης τὰ συνεχῆ [ τα]ύτῃ μέχρι Βυζαντίου καὶ ἡ Ἑλλὰς καὶ αἱ προσεχεῖς νῆσοι.Ἔστι μὲν οὖν Ἑλλὰς καὶ ἡ Μακεδονία· ... Εἶτα μετ' ὀλίγα μέμνηται Κυψέλων καὶ τοῦ Ἕβρου ποταμοῦ.Καταγράφει δὲ καί τι σχῆμα παραλληλόγραμμον,ἐν ᾧ ἡ σύμπασα Μακεδονία ἐστίν.
Άβαταρ μέλους
tolis01
 
Δημοσιεύσεις: 6096
Εγγραφή: Δευτ 05 Οκτ 2015, 14:22
Τοποθεσία: Franconia

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Παρ 27 Σεπ 2019, 09:38

Καλά, εννοείται δεν θα γίνει τίποτα.

Εγώ έχω χάσει κάθε ελπίδα.

Ο (εισάγετε όνομα πολιτικού ή μεγαλοεπιχειρηματία) να βιάσει και να σκοτώσει παιδάκι μπροστά στα μάτια εκατομμυρίων, θα φάει 1 χρόνο με αναστολή, εξαγοράσιμη έναντι 10.000€ και υποχρεωτική παρουσία σε ΑΤ που τον βολεύει, μην είναι μακριά και τραβιέται.
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 46430
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Δημοσίευσηαπό tasso85 » Πέμ 03 Οκτ 2019, 10:26

Πειθαρχικές διώξεις εναντίον των ΠΑΕ ΠΑΟΚ και αεχ άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισ@γγελέ@ς με αφορμή τις ανακοινώσεις των δύο ομάδων, μετά από τον μεταξύ τους αγώνα στο ΟΑΚΑ.

μη βιαζεστε, θα το διαβάσει και το ΦΑ κάποτε
tasso85
 
Δημοσιεύσεις: 2341
Εγγραφή: Δευτ 06 Δεκ 2010, 11:32

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Δημοσίευσηαπό navigator11 » Πέμ 03 Οκτ 2019, 10:36

tolis01 έγραψε:Σιγά μη γίνει τίποτε... και σιγά μην πει κάτι κάποιος επιβαρρυντικό (και να είχε αποδείξεις).
με ενδείξεις δε δικάζει η τακτική δικαιοσύνη.


Μιας και δικάζει με αποδείξεις! :lol: :lol: :lol:
Η αθλητική τουλάχιστον. Και πολύ συχνά και η ... άλλη.
Τις φυλακές και τα τρελοκομεία γεμίσαμε και δε χωράμε άλλο πια. Νόημα στη ζωή μας δίνουν μόνο τα 4 σου γράμματα!!!
Άβαταρ μέλους
navigator11
 
Δημοσιεύσεις: 17922
Εγγραφή: Δευτ 25 Μάιος 2009, 09:35

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Δημοσίευσηαπό SunAce16 » Παρ 04 Οκτ 2019, 20:36

Νέα φραστική επίθεση κατά του εκπροσώπου του ΠΑΟΚ στην Λίγκα από τον εκπρόσωπο του Ολυμπιακάρη
κ. Κωσταθόδωρο Καρυπαπαρίδη.


Ολυμπιακάρης κατά ΠΑΟΚ και Σαββίδη στη Λίγκα

Στη συνεδρίαση της Λίγκας σήμερα, δημιουργήθηκε ένταση για ακόμη μία φορά μεταξύ Ολυμπιακάρη και ΠΑΟΚ.

Πρωταγωνιστές για ακόμη μία φορά της έντασης, ήταν ο Κώστας Καραπαπά μαζί με τον Θόδωρο Καρυπίδη, οι οποίοι ζήτησαν τον λόγο για τον εκπρόσωπο του ΠΑΟΚ Δημοκράτη Παπαδόπουλο, όσον αφορά στις αναρτήσεις του Γιώργου Σαββίδη, ο οποίος υπονοεί πως οι σχέσεις Άρη και Ολυμπιακού είναι κάτι παραπάνω από φιλικές.

Το θέμα τέθηκε από τον Θόδωρο Καρυπίδη μετά από προτροπή του Κώστα Καραπαπά που του υπενθύμισε το τι είχε προηγηθεί.

Αρχικά ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός τόνισε «Ο Γιώργος Σαββίδης προσβάλει τους πάντες, μπορείτε να τον συμμαζέψετε» ρώτησε αρχικά.

Από την πλευρά του ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος ισχυρίστηκε πως τα ποσταρίσματα είναι χιουμοριστικά, αλλά η πλευρά Άρη – Ολυμπιακού επέμενε και αναρωτιόταν γιατί ο Γιώργος Σαββίδης ασχολείται με το παιχνίδι των δύο ομάδων.

«Δυναμιτίζετε ένα παιχνίδι που δεν συμμετέχει η ομάδα σας, το κάνει ένα μέλος της διοίκησής σας» συμπλήρωσε ο Καραπαπάς.

Τότε ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος, υπενθύμισε στους δύο εκπροσώπους ομάδων, πως στη συνάντηση Αυγενάκη ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού για περίπου ένα τέταρτο έβγαζε διάγγελμα κατά του ορισμού Σιδηρόπουλου και πως δεν έπρεπε να αναρωτιέται γιατί ασχολείται ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ.

Ο Καρυπιδης από την πλευρά του είπε πως θα έπρεπε να κάνουν θέατρο και να φύγουν από το γήπεδο, εκμεταλλευόμενοι τις κροτίδες που έπεφταν στα πέριξ του αγωνιστικού χώρου και η απάντηση του Δημοκράτη Παπαδόπουλου ήταν «μαθημένα τα βουνά στα χιόνια, πρωτάθλημα χάσαμε από θέατρο».

Τότε ο Καραπαπάς αντέδρασε για ακόμη μία φορά ισχυριζόμενος πως ο τραυματισμός του Γκαρθία ήταν κανονικός.

Η κατάσταση πήγε να ξεφύγει, με αποτέλεσμα να παρέμβει ο Λυσσάνδρου και να συμμαζέψει την πλευρά Άρη – Ολυμπιακού επειδή το θέμα ήταν εκτός ημερήσιας διάταξης και δεν απασχολούσε τους υπόλοιπους στην αίθουσα.

sdna.gr
SunAce16
 
Δημοσιεύσεις: 505
Εγγραφή: Κυρ 08 Ιαν 2017, 02:10

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες