Vladan Ivic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας

Θα θέλατε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας?

ΝΑΙ
129
72%
ΟΧΙ
49
28%
 
Σύνολο ψήφων : 178

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευσηαπό sic-4 » Παρ 28 Απρ 2017, 16:58

ε καλα, τοτε ας μην ηταν και ο Campos, ο μαυρος Campos και ας εβαζε το 2-0 εκει και θα σου ελεγα εγω αν θα ειχε καν την ευκαιρια να κανει γυμναστικες επιδειξεις ο κλωναριδης..
Βλέπω έναν Αετό με δυο κεφάλια
Άβαταρ μέλους
sic-4
 
Δημοσιεύσεις: 5902
Εγγραφή: Παρ 11 Ιούλ 2014, 22:05
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευσηαπό Kourdos » Παρ 28 Απρ 2017, 17:01

Αντί αυτή την πιο στιβαρή τριάδα μέσων, ξεκίνησε αντί Κανιας τον Φαραώ για να έχει κάτι πιο δημιουργικό και απρόβλεπτο. Σεβαστείτε ότι ο προπονητής είχε κατεβάσει ένα πλάνο στο μυαλό του, όπως δικαιούται και οφείλει. Και είχε πλάνο Β μετά.
Hai Răzvan!_____ Πринц Ivic_____Εν Tudor νίκα!_____Άγγελος εξάγγελος_____In Huub we trust_____FC Bölöni
Άβαταρ μέλους
Kourdos
 
Δημοσιεύσεις: 2957
Εγγραφή: Πέμ 23 Σεπ 2010, 08:25
Τοποθεσία: Αιγιαλούσα, Νομός Αμμοχώστου

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευσηαπό navigator11 » Παρ 28 Απρ 2017, 18:11

Ο άνθρωπος δήλωσε ότι στο πρώτο ημίχρονο προφανώς τα πράγματα δεν πήγαν βάσει σχεδίου. Ήταν πασιφανές πως υπήρχε υπερβολικό άγχος σε όλους τους παίχτες. Καθαρό μυαλό ούτε για αστείο. Όταν είδα αρχή αρχή τον Κρεσπο να κάνει εκείνο το πούλημα ψηλά, κατάλαβα πόσο πιεσμενοι είναι! Μόνο ο Πελκας έδειχνε να έχει έναν άλλο αέρα. Τον Γλύκο δεν τον βάζω στην εξίσωση! Το παλικάρι υπήρξε ΗΓΕΤΗΣ στα πολύ δύσκολα! Μαγικός ο χοντρός, ναι, πολύ καλός ο Πελκας, σαφώς, κομβικοί οι Μάτος, Σακχοφ κυρίως και Πριγιο λίγο λιγότερο αλλά ΧΩΡΙΣ ΓΛΥΚΟ ΧΤΕΣ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ!

Ήθελες και φάρδος χτες για να περάσεις. Απέναντι στην πλέον ξεπατωμένη κωλομάδα μπορεί σε πανευρωπαϊκό επίπεδο! Ε, έγινε το big bang και συνέβη κι αυτό ... Τον άλλο αιώνα ξανά πάλι!
Τις φυλακές και τα τρελοκομεία γεμίσαμε και δε χωράμε άλλο πια. Νόημα στη ζωή μας δίνουν μόνο τα 4 σου γράμματα!!!
Άβαταρ μέλους
navigator11
 
Δημοσιεύσεις: 17911
Εγγραφή: Δευτ 25 Μάιος 2009, 09:35

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευσηαπό Sick Bastard » Παρ 28 Απρ 2017, 19:07

Ψυχρά κι αντικειμενικά, στο σύνολο των δύο αγώνων ο Ίβιτς έκανε κάποια πολύ χοντρά λάθη ειδικά στο πρώτο ματς.
ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ
ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ ΟΙ ΜΑΝΕΣ.
ΚΚ2020: "Θα φροντίσουμε να σχεδιάσουμε μια ομάδα που δεν θα χαμηλώσει τον πήχη και στόχοι μας θα είναι το νταμπλ κάθε χρόνο. Στόχος μας θα είναι να αυξήσουμε τα έσοδα και όχι να μειώσουμε τα έξοδα".
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard
 
Δημοσιεύσεις: 11465
Εγγραφή: Τρί 19 Οκτ 2010, 11:00

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευσηαπό CCCP » Παρ 28 Απρ 2017, 19:59

Ρε παιδια, δεν εχει σημασια αν μια τακτικη ΣΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ειναι καλη, αν η ομαδα σου δεν μπορει να την βγαλει στο γηπεδο ειναι λαθος.

Πριν απο ποσες βδομαδες πχ ειχα γραψει ΠΡΙΝ το ματς οτι μην κατεβασεις την ομαδα λαου λαου Βλανταν ΔΕΝ το εχει αυτο θα χασουμε, και εγινε ακριβως αυτο.

Οταν ζητας απο τους παικτες σου να παιξουν με τροπο που ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ και το ξερουν ολοι, δεν μπορει να φταινε οι παικτες μετα.

ΔΕΝ μπορουν να κρατησουν το κεντρο τσιμι-σακχοφ πως να το κανουμε ρε γαμώτο. Τι να το κανω οτι στην θεωρια ναι θα παμε ετσι στο Α και μετα θα βαλω τον Μπισε και και και. ΔΕΝ ειναι ετοιμος για βασικος ο Ουαρντα.

Εμενα δε με νοιαζει τι παικτες επιλεγει ο προπνητης, δικαιωμα και δουλεια του. Εγω ξερω τι βλεπω στο γηπεδο και οτι αυτο που επιλεγει δεν λειτουργει.
Άβαταρ μέλους
CCCP
 
Δημοσιεύσεις: 6129
Εγγραφή: Τρί 12 Φεβ 2008, 23:26

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευσηαπό gk.box16 » Παρ 28 Απρ 2017, 20:30

από Dimg4 » Παρ Απρ 28, 2017 5:50 pm

gk.box16 έγραψε:
Το παιχνιδι πηγε οπως το ηθελε.
Ενας καλος προπονητης αυτο κανει, παει το παιχνιδι εκει που θελει..
Ολα ταλλα για τυχη ρεφερι κλπ ειναι για αυτους που παιζουν play station..
Το ποδοσφαιρο δεν ειναι πολεμος ειναι κατι απειρως πιο σοβαρο!!!!


Ειδικα το 1ο ημιχρονο... Καθολου τυχη, ολα υπολογισμενα ηταν.


ΑΚΡΙΒΩΣ ετσι πρεπει να σκεφτομαστε για να παιρνουμε πρωταθληματα και να γινουμε μεγαλη ομαδα και στη νοοτροπια!!!
Ο ΠΑΟΚ γινεται μεγαλος σε ολα πλεον ειτε σας αρεσει ειτε οχι.
Οποιος μπορει ακολουθει ή ας ασχοληθει με ομαδουλες...ημαρτον!!! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσιεύσεις: 36
Εγγραφή: Κυρ Ιαν 08, 2017 9:56 pm
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
gk.box16
 
Δημοσιεύσεις: 883
Εγγραφή: Κυρ 08 Ιαν 2017, 20:56
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευσηαπό navigator11 » Παρ 28 Απρ 2017, 20:53

Δηλαδή, οκ, ο άλλος τους ζει κάθε στιγμή σχεδόν κάθε μέρας και δεν μπορεί να διαγνώσει τι μπορούν και τι όχι. Σεβαστό. Δεν το συμμερίζομαι, βεβαίως, αλλά είναι μια γνώμη.
Τις φυλακές και τα τρελοκομεία γεμίσαμε και δε χωράμε άλλο πια. Νόημα στη ζωή μας δίνουν μόνο τα 4 σου γράμματα!!!
Άβαταρ μέλους
navigator11
 
Δημοσιεύσεις: 17911
Εγγραφή: Δευτ 25 Μάιος 2009, 09:35

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευσηαπό kataramenos5 » Παρ 28 Απρ 2017, 20:56

navigator11 έγραψε:Ο άνθρωπος δήλωσε ότι στο πρώτο ημίχρονο προφανώς τα πράγματα δεν πήγαν βάσει σχεδίου. Ήταν πασιφανές πως υπήρχε υπερβολικό άγχος σε όλους τους παίχτες. Καθαρό μυαλό ούτε για αστείο. Όταν είδα αρχή αρχή τον Κρεσπο να κάνει εκείνο το πούλημα ψηλά, κατάλαβα πόσο πιεσμενοι είναι! Μόνο ο Πελκας έδειχνε να έχει έναν άλλο αέρα. Τον Γλύκο δεν τον βάζω στην εξίσωση! Το παλικάρι υπήρξε ΗΓΕΤΗΣ στα πολύ δύσκολα! Μαγικός ο χοντρός, ναι, πολύ καλός ο Πελκας, σαφώς, κομβικοί οι Μάτος, Σακχοφ κυρίως και Πριγιο λίγο λιγότερο αλλά ΧΩΡΙΣ ΓΛΥΚΟ ΧΤΕΣ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ!

Ήθελες και φάρδος χτες για να περάσεις. Απέναντι στην πλέον ξεπατωμένη κωλομάδα μπορεί σε πανευρωπαϊκό επίπεδο! Ε, έγινε το big bang και συνέβη κι αυτό ... Τον άλλο αιώνα ξανά πάλι!

Αυτα.


Για τελικο συμφωνω ξανα με Σιμπα.Κανιας τσιμι και Σακ κεντρο και ισως ουαρντα η Πελκα πλαι.Φανηκε οτι τσιμι χωρις κανιας δεν.Δεμ ειμαστε για καρδιακα εκει.Μετα θα καθαρισει ο χοντρος
ΣΗΚΩΘΕΙΤΕΕΕ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5
 
Δημοσιεύσεις: 26522
Εγγραφή: Δευτ 04 Οκτ 2010, 08:50

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Παρ 28 Απρ 2017, 21:57

Ελπίζω να έχει εμπεδώσει τα λάθη που έκανε με ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
 
Δημοσιεύσεις: 89216
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευσηαπό giapas » Σάβ 29 Απρ 2017, 00:20

Τώρα που ηρέμησαν λίγο τα πράγματα , να πω ότι δεν έχω ιδέα πως ένα πρόσωπο μπορεί να αλλάξει την εικόνα της ομάδας. Δε ξέρω αν ο Κάνιας ή ο Μπις από την αρχή θα βοηθούσαν την ομάδα και δυσκολεύομαι να πάρω θέση σε τέτοιες συζητήσεις. Σίγουρα σε ένα παράλληλο σύμπαν που οι παίκτες θα ήταν σε καλύτερη μέρα η αρχική ενδεκάδα ίσως ήταν επιτυχημένη

Αυτό που εγώ ως άσχετος δε μπορώ να δεχτώ ότι είναι σημάδι καλού προπονητή είναι πως για 25-30 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο το γήπεδο έγερνε, κάθε κατεβασιά ήταν και τελική και η αμυντική συμπεριφορά της ομάδας ήταν για τα μπάζα. Σορυ αλλά το προπονητή εκεί τον θες να καταλάβει γιατί γίνεται αυτό και με οδηγίες μέσα στο παιχνίδι να το διορθώσει. Αν δε μπορεί να το διορθώσει γιατί φταίει κάποιος που κοιμάται στο τερεν , ας κάνει αλλαγή για να σώσει τη παρτίδα. Η παρτίδα έφευγε από τα χέρια μας κι αυτό δε γινόταν για 5 λεπτά, γινόταν για μισή ώρα. Ακόμα χειρότερο είναι πως είχαμε 1-0 στα χέρια μας από το πουθενά και δε πατήσαμε πάνω σε αυτό , δε παίξαμε έξυπνα.

Για να είμαι δίκαιος , ίσως χρειάζονται πιο έμπειροι παίκτες που να ξέρουν πως να παγώσουν το ρυθμό και να βοηθούν το προπονητή σε τέτοιες περιπτώσεις. Ο Ίβιτς έχει μια νέα ομάδα που τώρα χτίζεται.

Το χτεσινό παιχνίδι αν παιχτεί 10 φορές θα χάναμε τη πρόκριση στις 9 με την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου. Και δυστυχώς αυτό δεν έγινε γιατί ξεμουνιάστηκε ένας παίκτης τους να πεις ότι τους πήρε από το χέρι . Έγινε γιατί η πρώτη ενδεκάδα τους , όσο ήταν ξεκούραστοι πατάγανε πολύ καλύτερα και φάνηκε ότι ήταν είχαν πιο συμπαγή σχηματισμό στο γήπεδο. Δηλαδή να κάνεις τόσο νωρίς το 1-0 και παρόλα αυτά να σου γυρνάει τούμπα την εικόνα του παιχνιδιού και να κυριαρχεί πλήρως στο γήπεδο , δε γίνεται... κάτι πολύ στραβά πήγαινε σε επίπεδο τακτικής εκείνη τη στιγμή. Οι απέναντι ήταν καλύτεροι .

Το καλό είναι πως είμαστε στο τελικό. Πως σε εμπιστεύεται ο Ιβαν. Πως μάλλον έχεις καλή χημεία με τδ , με παίκτες , προφανώς νιώθεις την αύρα της Τούμπας. Πως δουλεύεις , πως είσαι εκεί .. Πως μάλλον το καλοκαίρι θα συνεχίσεις στη θέση σου και θα έχεις ακόμα πιο δυνατό ρόστερ

Το κακό είναι πως αυτή τη πολύ σημαντική εποχή , με εξαίρεση κάποιες αναλαμπές , η ομάδα παίζει χειρότερα από ότι είναι τα κυβικά των παικτών της. Πως δυσκολευόμαστε να διαχειριστούμε καταστάσεις μέσα στο γήπεδο, είμαστε αργοί σε αντιδράσεις και συνήθως ελλιπώς διαβασμένοι εξαρχής.

Είμαι πολύ μπερδεμένος με τη περίπτωσή σου.
Πάρε τη κούπα να ξεδιαλύνει η φάση :lol: :lol: :lol:
giapas
 
Δημοσιεύσεις: 9367
Εγγραφή: Τρί 26 Ιαν 2010, 10:49

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευσηαπό simba » Σάβ 29 Απρ 2017, 01:13

Οι παραφωνιες του Α' μερους οφειλονται κυριως στο μεγαλο αγχος κεντρωων κ στοπερ που βαρυνε πολυ τα ποδια τους και οσο βαδιζαμε στο 45, εμοιαζαν 1-2 ταχυτητες κατω, χωρις ενεργεια, παραδομενοι στο πρεσινγκ του αντιπαλου.
Η μοναδικη παρεμβαση που θα μπορουσε να γινει απ'τον παγκο ειναι "ξεφωνητα" κ προτροπες να ξυπνησουν, να το πιστεψουν.

Δυστυχως, ειναι αρκετα συνηθες να παρουσιαζεται ετσι ο γηπεδουχος σε κομβικα ματς που καλειται να ανατρεψει σκορ. Σ'ενα γηπεδο που βραζει (δν ειναι ευκολο γηπεδο η Τουμπα μαγκες, τοχει πει κ ο Βλαντο). Ειδικα οταν δεν εχει ΤΙΣ μπαρουτοκαπνισμενες προσωπικοτητες, με (επιτυχημενες) παραστασεις απο τετοια ματς.

Ομως ετσι σφυριλατειται η προσωπικοτητα κ η ψυχολογια των παικτων, ετσι χτιζεται η νοοτροπια.
Μετα απο μια τοσο δυσκολη ανατροπη-προκριση επειτα απο τοσα χρονια, ολοι θα πιστεψουν ακομα περισσοτερο στις δυνατοτητες κ στα @@ τους, στους συμπαικτες τους, στον κοουτς.

Ειμαι αισιοδοξος οτι τα φαινομενα αυτα σιγα σιγα θα αραιωνουν. Ειδικα αν προστεθουν το καλοκαιρι 2-3 ηγετες στα στοπερ, στο κεντρο κ στα πλαγια.


Ευλογα μπορεις μου πεις, γιατι ρε φουστη μου να "λυγιζουν" μονο οι δικοι μας απ'την πιεση και οχι κατι πουθεναδες αντιπαλοι (χωρις τον ηγετη τους ζεκα) που στο 15' ειναι ηδη πισω στο σκορ σ'ενα καζανι?
Και μενα με τρελαινει πολλες φορες αυτο, αλλα μαλλον ειναι η ψυχολογια απ'το σκορ του 1ου αγωνα, η αγνοια κινδυνου, το θρασος ορισμενων παικτων και η νοοτροπια παμε να ξεσκιστουμε για 60 λεπτα κ ο,τι βγει.
Άβαταρ μέλους
simba
 
Δημοσιεύσεις: 10160
Εγγραφή: Πέμ 05 Φεβ 2009, 22:34

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευσηαπό vs40 » Σάβ 29 Απρ 2017, 02:00

Συνολικά θα πω ότι ο Ίβιτς αν και νικητής της τελικής έκβασης, δεν ήταν καλύτερος του Ουζουνίδη, συνολικά, στα 2 παιχνίδια του κυπέλλου. Επιτέλους όμως να μας ευνοήσει και εμάς λιγάκι η τύχη. Τα της διαιτησίας είναι αστεία. Ξαναείδα το παιχνίδι κατεβασμένο, και έφριξα από το σπίκερ. Κατί τέτοιοι ωθούν τους παράγοντες σε αντίστοιχα γελοίες ανακοινώσεις και τους οπαδούς των Αθηνών να τα θέλουν όλα δικά τους. Όσο κλαίνε, τόσο πιο μεγάλη η ηδονή :lol: :lol:.

Η ομάδα έχει περιθώρια βελτίωσης σε όλες τις γραμμές. Νομίζω ότι το καλοκαίρι αυτό, εφόσον θέλουν να δαπανήσουν χρήμα σε αγορές, θα είναι μια εύκολη μεταγραφική περίοδος. Ίδιος προπονητής και ΤΔ. Λίγους παίκτες χρειαζόμαστε. Μόνο ποιότητα, + κάποιες επενδύσεις σε νεαρά ταλέντα (πραγματικά ταλέντα όμως). Την επόμενη σεζόν θα έχω απαιτήσεις από Βλάνταν για την ομάδα και το Μάιο του 2018 θα κρίνω τον προπονητή. Μέχρι στιγμής πάντως βλέπουμε όμορφο ποδόσφαιρο. Όσον αφορά τα αποτελέσματα: Ευρώπη καλή παρουσία με πρόκριση στους 32, τελικό κυπέλλου, και ένα πρωτάθλημα που χωρίς το μείον 3 έχουμε, μια αγωνιστική πριν το τέλος διεκδικούμε πρωτάθλημα. Νομίζω ότι θα νικήσουμε την Κέρκυρα και θα έχουμε 64 βαθμούς συνολικά περνώντας για λίγο και το Σάντος!

Ο τελευταίος αγώνας είναι σημαντικός με Κέρκυρα. Αν νικήσουμε (το λογικό), σε περίπτωση που κάνει μια ισοπαλία ένας εκ των Αεκ ή Πανιώνιος, τότε κερδίζουμε έναν ακόμη πόντο για τα πλέι οφ!
Άβαταρ μέλους
vs40
 
Δημοσιεύσεις: 5206
Εγγραφή: Τετ 13 Αύγ 2008, 00:07

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευσηαπό Dimg4 » Σάβ 29 Απρ 2017, 04:45

gk.box16 έγραψε:από Dimg4 » Παρ Απρ 28, 2017 5:50 pm

gk.box16 έγραψε:
Το παιχνιδι πηγε οπως το ηθελε.
Ενας καλος προπονητης αυτο κανει, παει το παιχνιδι εκει που θελει..
Ολα ταλλα για τυχη ρεφερι κλπ ειναι για αυτους που παιζουν play station..
Το ποδοσφαιρο δεν ειναι πολεμος ειναι κατι απειρως πιο σοβαρο!!!!


Ειδικα το 1ο ημιχρονο... Καθολου τυχη, ολα υπολογισμενα ηταν.


ΑΚΡΙΒΩΣ ετσι πρεπει να σκεφτομαστε για να παιρνουμε πρωταθληματα και να γινουμε μεγαλη ομαδα και στη νοοτροπια!!!
Ο ΠΑΟΚ γινεται μεγαλος σε ολα πλεον ειτε σας αρεσει ειτε οχι.
Οποιος μπορει ακολουθει ή ας ασχοληθει με ομαδουλες...ημαρτον!!! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσιεύσεις: 36
Εγγραφή: Κυρ Ιαν 08, 2017 9:56 pm
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
:opaokara:

:lol: :lol: :lol: :lol:
Dimg4
 

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευσηαπό giapas » Σάβ 29 Απρ 2017, 08:31

simba έγραψε:....

Ευλογα μπορεις μου πεις, γιατι ρε φουστη μου να "λυγιζουν" μονο οι δικοι μας απ'την πιεση και οχι κατι πουθεναδες αντιπαλοι (χωρις τον ηγετη τους ζεκα) που στο 15' ειναι ηδη πισω στο σκορ σ'ενα καζανι?
Και μενα με τρελαινει πολλες φορες αυτο, αλλα μαλλον ειναι η ψυχολογια απ'το σκορ του 1ου αγωνα, η αγνοια κινδυνου, το θρασος ορισμενων παικτων και η νοοτροπια παμε να ξεσκιστουμε για 60 λεπτα κ ο,τι βγει.


Αυτό είναι ανεξήγητο και για αυτό δε συμφωνώ ότι παίζαμε τόσο άσχημα διότι είχαμε άγχος. Πχ η άμυνά μας έδειχνε να είναι στη σέντρα και είχαν χωράφια ολόκληρα να βγαίνουν με κίνηση στη πλάτη μας. Λόγω άγχους; Ti na po.


Αλλά κι έτσι να είναι , κάτι πρέπει να κάνεις. Όλα τα λεφτά ήταν εκείνο το σημείο και ακριβώς επειδή δεν έκανε τίποτα για να το αντιμετωπίσει , για αυτό απογοητεύομαι .
giapas
 
Δημοσιεύσεις: 9367
Εγγραφή: Τρί 26 Ιαν 2010, 10:49

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευσηαπό Sick Bastard » Σάβ 29 Απρ 2017, 09:14

Μα πως να το αντιμετωπίσει; Να μπει να παίξει στα χαφ;
Ούτε φαουλ δεν καναν οι δικοί μας για να κόψουν μια αντεπίθεση. Δεν είναι κάτι που σου λέει ο προπονητής αυτό, το ξέρεις, το κάνεις. Όλες οι κόντρες χαμένες, κακά κοντρόλ, μονομαχίες χαμένες. Μέχρι ένα σημείο είναι ο προπονητής.
Ειδικά μέσα στον αγώνα είναι ζήτημα αν έχει ένα 10% επιροής σε όσα συμβαίνουν σε real time.
ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ
ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ ΟΙ ΜΑΝΕΣ.
ΚΚ2020: "Θα φροντίσουμε να σχεδιάσουμε μια ομάδα που δεν θα χαμηλώσει τον πήχη και στόχοι μας θα είναι το νταμπλ κάθε χρόνο. Στόχος μας θα είναι να αυξήσουμε τα έσοδα και όχι να μειώσουμε τα έξοδα".
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard
 
Δημοσιεύσεις: 11465
Εγγραφή: Τρί 19 Οκτ 2010, 11:00

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Roster

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες