Η εξέλιξη των δανεικών ποδοσφαιριστών

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας

Re: Η εξέλιξη των δανεικών ποδοσφαιριστών

Δημοσίευσηαπό teo4giannitsa » Τρί 27 Ιουν 2017, 20:34

Μπράβο ρε Τζελα
Τζαλμόσκυλο
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
teo4giannitsa
 
Δημοσιεύσεις: 1708
Εγγραφή: Δευτ 18 Ιούλ 2011, 19:18

Re: Η εξέλιξη των δανεικών ποδοσφαιριστών

Δημοσίευσηαπό tzelas » Τρί 27 Ιουν 2017, 20:59

Κυρριλίδης (15/6/1998)

Αιγινιακός 2017


Εικόνα

Απολογισμός: Ο βενιαμίν των δανεικών μας και πρώτος 98άρης δανεικός μας, που δόθηκε τον Γενάρη για τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στον Αιγινιακό ενώ έπαιζε ακόμη στην Κ20. Αμυντικός μέσος που μας συστήθηκε στο φιλικό του καλοκαιριού με την Δόξα. Στον Αιγινιακό πήρε μικρό χρόνο συμμετοχής παίζοντας 128 λεπτά σε 5 μάτς εκ των οποίων τα περισσότερα λεπτά (88) στα δύο τελευταία μάτς όπου ξεκίνησε και βασικός στο ένα.

Εκτίμηση-Πρόβλεψη: Δοκιμαστική περίοδος για την αποκόμιση εμπειριών, περισσότερα θα φανούν την επόμενη χρονιά.
Άβαταρ μέλους
tzelas
 
Δημοσιεύσεις: 9803
Εγγραφή: Τετ 04 Δεκ 2013, 23:27
Τοποθεσία: Καστοριά

Re: Η εξέλιξη των δανεικών ποδοσφαιριστών

Δημοσίευσηαπό tzelas » Τρί 27 Ιουν 2017, 21:41

Συνοπτικά:

Μιας και το ζητούμενο είναι η εξέλιξη των δανεικών, πιστεύω ότι την μεγαλύτερη εξέλιξη (σε σχέση με το γκρούπ παικτών που βρίσκονται) πέτυχαν οι νεαροί απόφοιτοι μας του τρίτου γκρούπ: Κούστα, Πατράλης, Δημητριάδης που μαζί με τον Λάμπρου πέτυχαν παραπάνω από τα προσδοκόμενα. Επίσης οι παίκτες που ανταποκρίθηκαν εξίσου καλά στις απαιτήσεις του δανεισμού ήταν οι Κάκκο, Ρανγκέλοφ και Τοπαλίδης.

Από κει και πέρα και το ποιοι είναι κοντά στο να μείνουν φέτος στο ρόστερ η διαίσθηση μου είναι ότι μόνο ο Κωνσταντινίδης και ο Ζάιρο (υπό τις προυποθέσεις του περιορισμού των 5 μη κοινοτικών παικτών) βρίσκονται πιο κοντά να παραμείνουν στο ρόστερ. Οι Κοροβέσης, Κάκκο, Μελίσσας, Δημητριάδης και Πατράλης πρέπει να καταβάλλουν προσπάθεια για να κερδίσουν το κλικ του προπονητή από φέτος. Φυσικά όπως είναι τώρα το ρόστερ οι Φακούντο και Σάμπο θα μπορούσαν να έχουν θέση σε αυτό αλλά πιάνουν την θέση από κάποια καλύτερη μεταγραφή που μπορεί να έρθει ή κάποιον νέο με μεγαλύτερη προσμονή για εξέλιξη.

Στην επόμενη χρονιά θα έχουμε δανεικούς την φουρνιά των 98άρηδων, παρότι έχουν ακόμη το δικαίωμα να αγωνίζονται στην Κ20. Δεν είναι πολλοί οι 98άρηδες καθώς φέτος η Κ20 στηρίχθηκε αρκετά στους 99άρηδες και αναμένεται για το λόγο αυτό να είναι ισχυροί. Ηδη οι 99άρηδες Σιαμπάνης, Χατζηδίμπας και Δημητρίου κάνουν προετοιμασία με την πρώτη ομάδα. Οι 98άρηδες της Κ20 που είχαν ικανό χρόνο συμμετοχής είναι οι Ματθαίου, Σταθόπουλος, Γιαλαμούδης, Μούτσα, Κόζακ, Δοδοντσάκης και Καπρέτσος.

Αν δεχθούμε ότι η αναμενόμενη ομάδα ΠΑΟΚ β’ θα παίζει στην Β’ Εθνική και θα αποτελείται από απόφοιτους της Κ20, τότε οι δανεικοί που θα πάνε σε ομάδες Β’ Εθνικής θα πρέπει να είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις αυτού του πρωταθλήματος. Κάποιοι που ξεχώρισαν μπορεί να πάνε να δοκιμαστούν και σε πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα, όπως ο Ματθαίου που ήδη δόθηκε δανεικός με ρήτρα στην Ανόρθωση. Προσωπικά με στεναχώρησε και δεν έχω καταλάβει την ανάγκη ύπαρξη ρήτρας σε έναν 19χρονο που δεν τον έχεις δει ακόμη να κάνει τα πρώτα επαγγελματικά του βήματα γιατί αν σου βγεί θα τον έχεις χάσει πανηγυρικά ενώ χαμένος ούτως ή άλλως θα είσαι αν δεν σου βγεί.

Πέρα λοιπόν από τα μεταγραφικά της πρώτης ομάδας περιμένουμε με ενδιαφέρον και τις εξελίξεις στους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας μας.

Καλή σεζόν 2017-2018 να έχουμε με πολλές επιτυχίες για τα ΠΑΟΚτσάκια μας.

:nairepaok: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
tzelas
 
Δημοσιεύσεις: 9803
Εγγραφή: Τετ 04 Δεκ 2013, 23:27
Τοποθεσία: Καστοριά

Re: Η εξέλιξη των δανεικών ποδοσφαιριστών

Δημοσίευσηαπό K_geo » Τρί 27 Ιουν 2017, 21:46

ΜΠΡΑΒΟ ΤΖΕΛΑ!!!

:nairepaok:
"να παραμερίσουμε όλοι τα πάθη και τις διαφορές μας.Συσπειρωμένοι όλοι θα τα καταφέρουμε."Θ4
"Μην κοιτάς τι μπορεί να κάνει ο ΠΑΟΚ για σένα αλλά τι μπορείς να κάνεις εσύ για τον ΠΑΟΚ."ΠΑΟΚ N.Y Club
"Της πατρίδος μου η σημαία έχει χρώμα ασπρόμαυρο"
Άβαταρ μέλους
K_geo
 
Δημοσιεύσεις: 17888
Εγγραφή: Τετ 27 Μάιος 2009, 15:36
Τοποθεσία: 74χλμ απο Τουμπα.

Re: Η εξέλιξη των δανεικών ποδοσφαιριστών

Δημοσίευσηαπό simba » Τρί 27 Ιουν 2017, 21:58

Ο δημητριαδης περιμενα να παρει περισσοτερο χρονο και να κανει καλυτερο γκελ στην μιχαλοβιτσε, οπως ο Κουστα.



Πρεπει να βρεθει ενας πολυ καλος δανεισμος για τον Σταθοπουλο..
Και για χατζηδιμπα-δημητριου οπως φαινεται.
Άβαταρ μέλους
simba
 
Δημοσιεύσεις: 10160
Εγγραφή: Πέμ 05 Φεβ 2009, 22:34

Re: Η εξέλιξη των δανεικών ποδοσφαιριστών

Δημοσίευσηαπό tzelas » Τρί 27 Ιουν 2017, 22:07

Επιπέδου Κύπρου ή ισάξιο της Κύπρου όπως Ουγγαρίας, κάνει για Σταθόπουλο;
Άβαταρ μέλους
tzelas
 
Δημοσιεύσεις: 9803
Εγγραφή: Τετ 04 Δεκ 2013, 23:27
Τοποθεσία: Καστοριά

Re: Η εξέλιξη των δανεικών ποδοσφαιριστών

Δημοσίευσηαπό Napoli4 » Τρί 27 Ιουν 2017, 22:10

Ευχαριστούμε tzela. Φοβερή δουλειά. Από τη στιγμή που έχεις γνώση των ακαδημιών, αν βρεις την όρεξη θα ήταν ωραίο και ένα μινι-αφιέρωμα όπως τα παραπάνω σε κάποιους παίκτες της κ20 όπως Χατζηδίμπας, Δοδοντσάκης κλπ :pano:
La vita degli ultras si sà, conosce soltanto due legge, coerenza e mentalità
Κι αν στην ζωή αλλάξαν όλα...
Άβαταρ μέλους
Napoli4
 
Δημοσιεύσεις: 7673
Εγγραφή: Δευτ 15 Φεβ 2010, 21:15

Re: Η εξέλιξη των δανεικών ποδοσφαιριστών

Δημοσίευσηαπό simba » Τρί 27 Ιουν 2017, 22:12

εμενα ρωτας ρε γκουρου? :mrgreen:
Λογικα ναι, κατι σε εξωτερικο θα ηθελα (οχι β εθνικες κ μλκιες), εκτος αν βρεθει κανας Πλατανιας ή Κερκυρα..
Άβαταρ μέλους
simba
 
Δημοσιεύσεις: 10160
Εγγραφή: Πέμ 05 Φεβ 2009, 22:34

Re: Η εξέλιξη των δανεικών ποδοσφαιριστών

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Τετ 28 Ιουν 2017, 10:28

tzelas έγραψε: Qose (10/6/1995)

Zemplin 2016-2017


Εικόνα

Απολογισμός: Ο Qose διανύει την 3η χρονιά δανεισμού του που είναι και η καλύτερη. Πέρασε και από την μεγάλη ομάδα παίζοντας επί Γεωργιάδη ολόκληρο το τελευταίο μάτς πρωταθλήματος στην Λεβαδειά το 2014 όπου χάσαμε με 3-2. Μετά από μια κακή χρονιά στην Καλαμαριά όπου όλη την χρονιά δεν έπαιξε ούτε λεπτό (τραυματισμοί;) πήγε πέρσι στον Πανσερραικό χωρίς να καταφέρει να κερδίσει θέση βασικού, παίζοντας σε 13 μάτς για περίπου 900 λεπτά. Η φετινή χρονιά όμως στην Zemplin ήταν με διαφορά η καλύτερη του αφού ήταν βασικός της παίκτης με 28 συμμετοχές και πάνω από 2300 αγωνιστικά λεπτά. Τον ξέραμε ως κεντρικό αμυντικό, στον Πανσερραικό έπαιξε στο κέντρο της άμυνας αλλά και αριστερά, ενώ φέτος στα περισσότερα παιχνίδια ήταν δεξί μπάκ αν και έπαιξε και ως αριστερό μπάκ και αμυντικό χάφ.

Εκτίμηση-Πρόβλεψη: Το συμβόλαιο του Qose αν δεν κάνω λάθος λήγει τον Ιούνιο. Η χρονιά του φέτος ήταν ικανοποιητική και επομένως παραμένει ερωτηματικό αν εξαργυρώσει την φετινή χρονιά με ανανέωση και δανεισμό ή μείνει ελεύθερος.

Ενδεικτικός Δανεισμός: Σε περίπτωση που δοκιμαστεί ο εκ νέου δανεισμός θα ήταν καλό να δοκιμάσει σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα από όσα ήδη έπαιξε ώστε να τεστάρει τις δυνάμεις του. Πρόταση για μικρομεσαία ομάδα στο Ρουμανικό πρωτάθλημα σαν την Gaz Metan που τερμάτισε στην 7η θέση χάνοντας για δύο πόντους την έξοδο στην Ευρώπη και μένει με δύο κεντρικούς αμυντικούς στο ρόστερ: https://www.transfermarkt.de/gaz-metan- ... on_id/2016


Παρελθόν από τον ΠΑΟΚ ο Κιόσε

ινπαοκ - 28. Ιουνίου 2017 11:13 Θόδωρος Χαστάς

Παρελθόν από την Τούμπα αποτελεί από σήμερα (28/6) ο Κρίστι Κιόσε, τον οποίο ο ΠΑΟΚ παραχώρησε στη σλοβακική Ρουζομπέροκ.

Ο 22χρονος αμυντικός είχε πάει πέρσι ως δανεικός στη Ζέμπλιν Μιχαλόβτσε, έτσι ουσιαστικά θα παραμείνει στο σλοβακικό πρωτάθλημα, αλλά θα αγωνιστεί με τη φανέλα διαφορετικής ομάδας.

Η Ρουζομπέροκ την περσινή σεζόν τερμάτιση στην 3η θέση του πρωταθλήματος, με τον Κιόσε να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας 4 ετών με τη νέα του ομάδα.
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
 
Δημοσιεύσεις: 89220
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Η εξέλιξη των δανεικών ποδοσφαιριστών

Δημοσίευσηαπό potamda » Τετ 28 Ιουν 2017, 10:41

Στο αρενα λένε για δανεισμό ενός έτους...
Se non la ami quando perde non amarla quando vince...
Άβαταρ μέλους
potamda
 
Δημοσιεύσεις: 5118
Εγγραφή: Τετ 18 Μαρ 2009, 18:52
Τοποθεσία: όπου γης και πατρίς...

Re: Η εξέλιξη των δανεικών ποδοσφαιριστών

Δημοσίευσηαπό tzelas » Τετ 28 Ιουν 2017, 17:33

http://www.paokmania.gr/podosfairo/syne ... -anorthosi

Εικόνα

Τα φετινά, 19α γενέθλιά του (σ.σ. 7 Μάϊου 1998) βρήκαν τον Νικόλα Ματθαίου να πανηγυρίζει με τον λαό του ΠΑΟΚ το 5ο κύπελλο της ιστορίας του «δικεφάλου».

Ο 19χρονος ταλαντούχος Κύπριος επιθετικός ήταν στην αποστολή των κυπελλούχων Ελλάδας κι έζησε την αποθέωση σε ένα βράδυ που «κάηκε» η Θεσσαλονίκη.

Ο Ματθαίου έχει δεθεί με τον ΠΑΟΚ τα τρία χρόνια που έζησε στην Θεσσαλονίκη, παρ' όλα αυτά ο κορυφαίος παίκτης της Εθνικής U19 της Κύπρου για τη φετινή σεζόν, είναι έτοιμος να προχωρήσει ένα βήμα παρακάτω στην καριέρα του.

Παίκτης της Ανόρθωσης εδώ και λίγες μέρες, καθώς δόθηκε από τον «δικέφαλο» δανεικός για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, ο 19χρονος ταλαντούχος εξτρέμ βάζει νέους στόχους και καλείται να απαντήσει σε νέες προκλήσεις.
Όπως ο ίδιος ανέφερε στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο «youngtalents» λίγο μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην «Κυρία» του κυπριακού ποδοσφαίρου «...θέλω να διεκδικήσω μια θέση στην ομάδα και αν τα καταφέρω να γίνω βασικός. Σκοπός μου είναι να βοηθήσω την Ανόρθωση να πετύχει τους στόχους της. Πιστεύω πολύ στον εαυτό μου και νομίζω ότι ήρθε η στιγμή να γίνω άντρας».

Επιδίωξη του ικανότατου εξτρέμ αποτελεί να δικαιώσει τους ανθρώπους της νέας του ομάδας για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και τονίζει χαρακτηριστικά: «Ξέρω ότι ο σύλλογος έχει ποιοτικό και φανατικό κοινό που θυμίζει τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Θα προσπαθήσω να μην τους απογοητεύσω».

Το γεγονός και μόνο ότι υπήρξε πρωταγωνιστής σε ένα μεταγραφικό σήριαλ με τον ισχυρό ΑΠΟΕΛ και την ιστορική Ανόρθωση, αλλά και το ότι ο «δικέφαλος» συζητούσε μόνο για δανεισμό και όχι πώληση αποτελεί απόδειξη των προδιαγραφών που έχει ο ταλαντούχος Κύπριος εξτρέμ. Ολοκλήρωσε μια εξαιρετική σεζόν με την Εθνική U19 και έκανε ήδη το βήμα στην U21.

Με δύο δικά του γκολ επί Μαυροβουνίου και Ν. Φερόε χάρισε στην Εθνική Νέων Κύπρου την πρόκριση στην Elite Round του φετινού Euro U19 και εκεί σκόραρε εκ νέου επί της Γερμανίας (σ.σ. ήττα με 2-1) στην καλύτερη εμφάνιση της κυπριακής ομάδας στην τελευταία προκριματική φάση πριν τα τελικά της διοργάνωσης.

Ο Ματθαίου δεν αρκείται σ' αυτά και βάζει ψηλά τον πήχη με τα χρώματα της Εθνικής του, τονίζοντας πως υπάρχουν οι δυνατότητες να προκριθούν για πρώτη φορά σε μια μγάλη διοργάνωση: «Το μεγάλο μου όνειρο με την Εθνική είναι να συμμετάσχουμε σε ένα Euro ή Mundial. Δε θεωρώ ότι είναι κάτι αδύνατο για την Κύπρο γιατί το έχουν πετύχει χώρες όπως η Ισλανδία και μάλιστα κατάφερε να διακριθεί».

Πρωταγωνίστησες σε ένα μεταγραφικό σήριαλ στην Κύπρο. Το όνομά σου «έπαιξε» δυνατά και για ΑΠΟΕΛ, τί έγινε τελικά και πήγες στην Ανόρθωση;
Το ΑΠΟΕΛ ήθελε να αγοράσει τα δικαιώματά μου αλλά ο ΠΑΟΚ δεν το δεχόταν. Ο ΠΑΟΚ ήθελε να με παραχωρήσει δανεικό κι έτσι υπήρξε συμφωνία με την Ανόρθωση. Αυτό ήταν το καλύτερο για εμένα. Φυσικά, το ΑΠΟΕΛ είναι μεγάλος σύλλογος, όπως μεγάλος σύλλογος είναι και η Ανόρθωση, αλλά θεωρώ ότι εδώ θα πάρω περισσότερες ευκαιρίες.

Η Ανόρθωση είναι από τους πιο ιστορικούς συλλόγους στην Κύπρο, αλλά τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα. Εσύ ποιούς στόχους θέτεις με τη νέα σου ομάδα;
Αρχικά θέλω να διεκδικήσω μια θέση στην ομάδα και αν τα καταφέρω να γίνω βασικός. Επιδίωξή μου είναι να πάρω το μέγιστο των παιχνιδιών και σκοπός μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Τι μπορείς να δώσεις στη νέα σου ομάδα;
Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα τα δώσω όλα. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό γιατί θέλω να τους δικαιώσω που με επιλέξανε για την ομάδα τους. Ξέρω ότι ο Σύλλογος έχει ποιοτικό και φανατικό κοινό και θυμίζουν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Θα προσπαθήσω να μην τους απογοητεύσω. Πιστεύω πολύ στον εαυτό μου και νομίζω ότι ήρθε η στιγμή να γίνω άντρας...

Έφυγες από τον Απόλλωνα Λεμεσού για ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2014, και τώρα επιστρέφεις στην Κύπρο, τι κρατάς από τη συγκεκριμένη τριετία στον «δικέφαλο»;
Ήταν τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου. Μιλάω και ποδοσφαιρικά αλλά και από άποψη ζωής και καθημερινότητας. Είχα εξαιρετικούς συμπαίκτες, προπονητές, έκανα πολλές καλές φιλίες. Όλοι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ με βοήθησαν πάρα πολύ να εξελιχθώ. Έκανα άλματα στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να ευχαριστήσω τον ΠΑΟΚ για ότι μου προσέφερε. Στόχος μου είναι μια μέρα να επιστρέψω και να αγωνιστώ με τη φανέλα της πρώτης ομάδας.

Ήσουν στην αποστολή του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ, έζησες κι εσύ την αποθέωση, θα μας
περιγράψεις τις στιγμές;
Δε θα το ξεχάσω ποτέ. Έτυχε να έχω γενέθλια όπως και ο Βλάνταν Ίβιτς. Ήταν το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να πάρω. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για εμένα. Απίστευτο συναίσθημα. Δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια αυτά που ένιωσα. Οι πανηγυρισμοί στα αποδυτήρια, μετά στο πούλμαν της αποστολής κι έπειτα με τον κόσμο του ΠΑΟΚ στο Λευκό Πύργο.

Μίλησες για τον Βλάνταν Ίβιτς. Συνεργάστηκες στην U20 και μετά στην πρώτη ομάδα μαζί του. Ποιά είναι η άποψή σου για τον Σέρβο και πώς κρίνεις την αποδέσμευσή του από τον ΠΑΟΚ;
Το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο. Τα δεδομένα αλλάζουν από μέρα σε μέρα και ουδείς μπορεί να προβλέψει το μέλλον. Ο Ίβιτς με πίστεψε και θέλω να τον ευχαριστήσω. Ήταν αυτός που με πήρε στην πρώτη ομάδα και μου έδωσε χρόνο σε φιλικά ενώ με πήρε και στα παιχνίδια του κυπέλλου.

Τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ είναι γεμάτα με ταλέντο. Εσύ ποιο από τα παιδιά με τα οποία υπήρξες συμπαίκτης ξεχωρίζεις και θεωρείς ότι μπορεί να κάνει το βήμα στην πρώτη ομάδα;
Είναι πολλά τα παιδιά που είναι έτοιμα για το επόμενο βήμα στην καριέρα τους. Ο Μάριος Σιαμπάνης είναι εξαιρετικός τερματοφύλακας και έχει όλα τα φόντα να γίνει το νούμερο ένα τερματοφύλακας στον ΠΑΟΚ. Από εκεί και πέρα υπάρχουν αρκετοί ακόμα που τα επόμενα χρόνια θα αναδειχθούν, αρκεί να πάρουν τις ευκαιρίες. Δε θέλω να πω ονόματα γιατί μπορεί να ξεχάσω και να αδικήσω κάποιον...

Εσένα προσωπικά τι θα σου λείψει περισσότερο από τον ΠΑΟΚ;
Καταρχάς οι συμπαίκτες μου με τους οποίους ήμασταν μαζί σχεδόν όλη την ημέρα. Θα μου λείψει επίσης το κλίμα στην ομάδα, οι εγκαταστάσεις ακόμη και ο ξενώνας. Επίσης, θα μου λείψει η ζωή στην Θεσσαλονίκη. Θα την επισκέπτομαι όποτε μπορώ.

Στην τριετία που ήσουν στον ΠΑΟΚ πέρασαν αρκετοί σημαντικοί παίκτες από τον «δικέφαλο» και εσύ είχες την ευκαιρία να προπονείσαι μαζί τους και να μαθαίνεις απ' αυτούς. Ποιον θαύμαζες περισσότερο;
Σίγουρα τον Γκάρι Ροντρίγκες. Έβλεπα τις κινήσεις του και έπαιρνα στοιχεία. Παίζουμε στην ίδια θέση και σίγουρα με βοήθησε το διάστημα που έμεινε στον ΠΑΟΚ. Κατά τα άλλα, μιλούσα και προσπαθούσα να μάθω πράγματα και από τους Κάμπος, Μπίρσεβαρ, Ενρίκε, Μυστακίδη, Κουλούρη, Πέλκα...

Τι εύχεσαι στον ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν;
Μετά το κύπελλο, εύχομαι στον ΠΑΟΚ να πάρει και το πρωτάθλημα. Είμαι σίγουρος ότι θα διεκδικήσει και τους δύο τίτλους και θα παλέψει για την διάκριση στην Ευρώπη.

Αναδείχθηκε κορυφαίος της U19 Κύπρου η οποία στα προκριματικά του Euro έφτασε μέχρι την Elite Round. Τώρα έκανες το βήμα στην U21. Τι ονειρεύεσαι να ζήσεις με την Εθνική ομάδα της Κύπρου;
Το μεγάλο μου όνειρο με την Εθνική είναι να συμμετάσχουμε σε ένα Euro ή Mundial. Θεωρώ ότι είναι όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή. Δε θεωρώ ότι είναι κάτι αδύνατο για την Κύπρο γιατί το έχουν πετύχει χώρες όπως η Ισλανδία και μάλιστα κατάφερε να διακριθεί. Οπότε γιατί όχι και εμείς...

Ποιο είναι το πιο μεγάλο σου όνειρο από τη στιγμή;
Θέλω να έχω την υγεία μου και να παίξω ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο.


Με αυτή την συνέντευξη ελπίζω ότι τα του δανεισμού με ρήτρα να είναι απλά φήμες.
Άβαταρ μέλους
tzelas
 
Δημοσιεύσεις: 9803
Εγγραφή: Τετ 04 Δεκ 2013, 23:27
Τοποθεσία: Καστοριά

Re: Η εξέλιξη των δανεικών ποδοσφαιριστών

Δημοσίευσηαπό tzelas » Πέμ 29 Ιουν 2017, 18:54

Πήρε νεαρό αριστερό μπακ η Κέρκυρα
http://www.sdna.gr/podosfairo/superleag ... -i-kerkyra

Η Κέρκυρα ανακοίνωσε την απόκτηση του Αντώνη Αναστασίου από τον Αχαρναϊκό, με τον 21χρονο αριστερό οπισθοφύλακα να υπογράφει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Η ανακοίνωση του συλλόγου των Επτανήσων: Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει την απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή Αντώνη Αναστασίου.

Ο Αντώνης Αναστασίου γεννήθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 1996, θεωρείται εξελίξιμος παίκτης και θα αγωνίζεται ως αριστερό μπακ με τα χρώματα της ομάδας μας για 3 χρόνια.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά.



Τώρα γιατί αυτή η ανακοίνωση πάει στο τόπικ της εξέλιξης των δανεικών;

Ο Αναστασίου ολοκλήρωσε πρόπερσι την Κ20 της ομάδας μας, είναι του 1996 και σε αντίθεση με τους συνομίληκες συμπαίκτες του Τσολακίδη, Τουμανίδη, Κουλούρη, Πόζογλου, Βασαίτη, Δεληγιαννίδη, Τσελεπίδη, Σολειμέζογλου και Κτιστόπουλο δεν παρέμεινε στην ομάδα ως δανεικός, πιθανόν και λόγω της θέση που αγωνίζεται όπου επενδύουμε στον Γιαννούλη και από φέτος την θέση παίζει και ο Δεληγιαννίδης, και έτσι έμεινε ελεύθερος. Με ελεύθερη μεταγραφή πήγε στον Αχαρναικό. Την πρώτη του επαγγελματική χρονιά πέρσι έπαιξε 610 λεπτά σε 11 παιχνίδια, όμως φέτος πήρε την φανέλα βασικού σπίτι του καταγράφοντας 2269 λεπτά σε 26 αγώνες. Παρότι είχε ακόμη συμβόλαιο και για του χρόνου, τα οικονομικά προβλήματα του Αχαρναικού είναι μεγάλα και ήταν μεταξύ των παικτών που έκαναν προσφυγή για να μείνουν ελεύθεροι. Τώρα κάνει το επόμενο βήμα εξέλιξης του παίρνοντας μεταγραφή στην Superleague με την Κέρκυρα και πολλά συγχαρητήρια προς σε ένα παιδί των ακαδημιών μας.
Άβαταρ μέλους
tzelas
 
Δημοσιεύσεις: 9803
Εγγραφή: Τετ 04 Δεκ 2013, 23:27
Τοποθεσία: Καστοριά

Re: Η εξέλιξη των δανεικών ποδοσφαιριστών

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Πέμ 29 Ιουν 2017, 22:20

Brevo tzelas!
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
 
Δημοσιεύσεις: 89220
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Η εξέλιξη των δανεικών ποδοσφαιριστών

Δημοσίευσηαπό tzelas » Πέμ 29 Ιουν 2017, 22:48

ΑποστόληςΑ έγραψε:
tzelas έγραψε: Qose (10/6/1995)

Zemplin 2016-2017


Εικόνα

Απολογισμός: Ο Qose διανύει την 3η χρονιά δανεισμού του που είναι και η καλύτερη. Πέρασε και από την μεγάλη ομάδα παίζοντας επί Γεωργιάδη ολόκληρο το τελευταίο μάτς πρωταθλήματος στην Λεβαδειά το 2014 όπου χάσαμε με 3-2. Μετά από μια κακή χρονιά στην Καλαμαριά όπου όλη την χρονιά δεν έπαιξε ούτε λεπτό (τραυματισμοί;) πήγε πέρσι στον Πανσερραικό χωρίς να καταφέρει να κερδίσει θέση βασικού, παίζοντας σε 13 μάτς για περίπου 900 λεπτά. Η φετινή χρονιά όμως στην Zemplin ήταν με διαφορά η καλύτερη του αφού ήταν βασικός της παίκτης με 28 συμμετοχές και πάνω από 2300 αγωνιστικά λεπτά. Τον ξέραμε ως κεντρικό αμυντικό, στον Πανσερραικό έπαιξε στο κέντρο της άμυνας αλλά και αριστερά, ενώ φέτος στα περισσότερα παιχνίδια ήταν δεξί μπάκ αν και έπαιξε και ως αριστερό μπάκ και αμυντικό χάφ.

Εκτίμηση-Πρόβλεψη: Το συμβόλαιο του Qose αν δεν κάνω λάθος λήγει τον Ιούνιο. Η χρονιά του φέτος ήταν ικανοποιητική και επομένως παραμένει ερωτηματικό αν εξαργυρώσει την φετινή χρονιά με ανανέωση και δανεισμό ή μείνει ελεύθερος.

Ενδεικτικός Δανεισμός: Σε περίπτωση που δοκιμαστεί ο εκ νέου δανεισμός θα ήταν καλό να δοκιμάσει σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα από όσα ήδη έπαιξε ώστε να τεστάρει τις δυνάμεις του. Πρόταση για μικρομεσαία ομάδα στο Ρουμανικό πρωτάθλημα σαν την Gaz Metan που τερμάτισε στην 7η θέση χάνοντας για δύο πόντους την έξοδο στην Ευρώπη και μένει με δύο κεντρικούς αμυντικούς στο ρόστερ: https://www.transfermarkt.de/gaz-metan- ... on_id/2016


Παρελθόν από τον ΠΑΟΚ ο Κιόσε

ινπαοκ - 28. Ιουνίου 2017 11:13 Θόδωρος Χαστάς

Παρελθόν από την Τούμπα αποτελεί από σήμερα (28/6) ο Κρίστι Κιόσε, τον οποίο ο ΠΑΟΚ παραχώρησε στη σλοβακική Ρουζομπέροκ.

Ο 22χρονος αμυντικός είχε πάει πέρσι ως δανεικός στη Ζέμπλιν Μιχαλόβτσε, έτσι ουσιαστικά θα παραμείνει στο σλοβακικό πρωτάθλημα, αλλά θα αγωνιστεί με τη φανέλα διαφορετικής ομάδας.

Η Ρουζομπέροκ την περσινή σεζόν τερμάτιση στην 3η θέση του πρωταθλήματος, με τον Κιόσε να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας 4 ετών με τη νέα του ομάδα.


ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΕ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ EUROPA LEAGUE :opaokara:

Ντεμπουτάρησε σήμερα με την Ρουζομπέροκ στο Europa League στην εκτός έδρας ήττα με 2-1 από την Βοιβοντίνα ξεκινώντας βασικός και αντικαταστάθηκε στο 60'
Άβαταρ μέλους
tzelas
 
Δημοσιεύσεις: 9803
Εγγραφή: Τετ 04 Δεκ 2013, 23:27
Τοποθεσία: Καστοριά

Re: Η εξέλιξη των δανεικών ποδοσφαιριστών

Δημοσίευσηαπό tzelas » Παρ 07 Ιούλ 2017, 00:14

Ολόκληρο 90λέπτο για Σάμπο και Qose (έπαιξε στην θέση του αμυντικού μέσου) στις προκρίσεις των ομάδων τους στον επόμενο γύρο του Europa League μετά την εκτός έδρας νίκη με 0-3 της Μπειτάρ απέναντι στην ουγγρική Βάσας και την εντός έδρας νίκη με 2-0 της Ρούζεμπεροκ απέναντι στην σερβική Βοιβοντίνα, αντίστοιχα.
Άβαταρ μέλους
tzelas
 
Δημοσιεύσεις: 9803
Εγγραφή: Τετ 04 Δεκ 2013, 23:27
Τοποθεσία: Καστοριά

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Roster

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: makispaspartou και 3 επισκέπτες