Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Re: Γήπεδο ΠΑΟΚ όνειρο ή στόχος; Σκέψεις - ενδεχόμενα .. vol

Δημοσίευσηαπό teod1980 » Παρ 12 Απρ 2019, 10:38

Εδώ όμως δε θα χρειαστεί υπερδιπλάσιο, γιατί μιλάμε για μεταφορά της έδρας για κάποια χρόνια.
Εκεί το παλιό το είχαν αφήσει στη θέση που θα γινόταν το πέταλο του νέου.
Βεβαια το εργοτάξιο θα βοηθουσε σε διάφορα θέματα, όπως προσφορά πρώτης ύλης σε περίπτωση επεισοδίων, αλλά
πάμε τελικά για κατεδάφιση πριν τη νέα ανοικοδόμηση.

Φαντάζομαι ότι και η περιοχή στο White Hart Lane ακολουθεί την αγγλική πολεοδόμηση με χαμηλά κτίρια στις περιοχές γύρω από το μητροπολιτικό κέντρο;
Οπότε και μεγαλύτερη άνεση σε έκταση έχουν.

Το θεμα ειναι που θα πανε τα σχολεία αν κατεδαφιστούν γιατί η τούμπα είναι εξαιρετικά πυκνοκατοικημένη με ελάχιστα πλέον σημεία και πως θα καταργηθεί ή θα ανακατευθυνθεί η Κλεάνθους που περνάει δίπλα από το γήπεδο.
Π.Α.Ο.Κ.
Άβαταρ μέλους
teod1980
 
Δημοσιεύσεις: 8110
Εγγραφή: Παρ 01 Φεβ 2008, 19:27
Τοποθεσία: Τούμπα, Θεσσαλονίκη

Re: Γήπεδο ΠΑΟΚ όνειρο ή στόχος; Σκέψεις - ενδεχόμενα .. vol

Δημοσίευσηαπό teod1980 » Παρ 12 Απρ 2019, 10:38

Μπιλάρα την κάλυψη του χώρου δεν την ξέρεις αλλά τα κουτσομπολιά για τον επενδυτή τους πρώτος τα έμαθες....
Π.Α.Ο.Κ.
Άβαταρ μέλους
teod1980
 
Δημοσιεύσεις: 8110
Εγγραφή: Παρ 01 Φεβ 2008, 19:27
Τοποθεσία: Τούμπα, Θεσσαλονίκη

Re: Γήπεδο ΠΑΟΚ όνειρο ή στόχος; Σκέψεις - ενδεχόμενα .. vol

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Παρ 19 Απρ 2019, 10:41

Στην Περιφέρεια για τη Νέα Τούμπα

ινπαοκ - 19. Απριλίου 2019 09:20 Γιάννης Μάλαμας

Την Τετάρτη (17/4) η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του δήμου Θεσσαλονίκης ενέκρινε κατά πλειοψηφία το Ειδικό Χωρικό Σχέδιο (ΕΧΣ) του ΠΑΟΚ για την κατασκευή του νέου του γηπέδου στην Τούμπα.

Την προσεχή Δευτέρα (22/4) θα διεξαχθεί δημοτικό συμβούλιο με θέμα το νέο γήπεδο του Δικέφαλου όπου θα δοθεί το δεύτερο και οριστικό πλέον «ΟΚ» για να πάρει η ασπρόμαυρη ΠΑΕ στα χέρια της το ψήφισμα που περιμένει ώστε να συμπληρώσει τον φάκελο που θα σταλεί στο Υπουργείο Περιβάλλοντος.

Σήμερα (19/4) ο ΠΑΟΚ περιμένει ανάλογο ψήφισμα και από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονία, η οποία έχει το δικό της συμβούλιο (στις 12:00) για να συζητήσει το θέμα.

Εκεί θα βρεθούν ο αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ και μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, ο αρχιτέκτονας Τάκης Δούμας και ο υπεύθυνος γηπεδικών εγκαταστάσεων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιάννης Δημογιάννης.


Ωραία! Ελπίζω και οι επόμενες δύο συνεδριάσεις Δημοτικού και Περιφερειακού Συμβουλίου να βγάλουν θετικό αποτέλεσμα, γιατί δεν θα υπάρξουν άλλες πριν τον Οκτώβριο του 2019. Ένα μήνα πριν από τις εκλογές σταματάνε οι συνεδριάσεις των συμβουλίων και επανέρχονται ένα μήνα ΜΕΤΑ την εγκατάσταση της νέας Δημοτικής και Περιφερειακής Αρχής, που θα γίνει 1-9-2019.
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
 
Δημοσιεύσεις: 89216
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Γήπεδο ΠΑΟΚ όνειρο ή στόχος; Σκέψεις - ενδεχόμενα .. vol

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Παρ 19 Απρ 2019, 12:41

ΠΑΟΚ24

O υπεύθυνος επικοινωνίας Κυριάκος Κυριάκος μίλησε στο PAOK24 στο Libero 107,4 για όλα. Για το αυριανό παιχνίδι με το Λεβαδειακό, για το πρωτάθλημα, για τις προετοιμασίες για τους πανηγυρισμούς και τη γιγαντοοθόνη στο Λευκό Πύργο, αλλά και για τη νέα Τούμπα.

Για το αν θα είναι το τελευταίο παιχνίδι του ΠΑΟΚ, το αυριανό, στην Τούμπα με αυτήν τη μορφή της:
«Όσο γρήγορα και να πάνε οι διαδικασίες, προφανώς και τα ευρωπαϊκά δεν προλαβαίνουμε να τα παίξουμε αλλού. Δεν ξέρω ποιος έβγαλε ότι αυτό θα είναι το τελευταίο παιχνίδι στην Τούμπα. Ακόμα και αν ήταν το τελευταίο δε θα την αποχαιρετήσουμε στη… «ζούλα», ούτε σαν να κάνουμε μετακόμιση από ένα σπίτι σε άλλο, όπως κάνουμε στην ιδιωτική μας ζωή. Θα αποχαιρετιστεί όπως τη αξίζει. Δε θα φύγουμε χωρίς να κοιτάξουμε πίσω. Όταν θα την αποχαιρετήσουμε θα γίνει ένα μεγάλο παιχνίδι. Δεν τρέχουν τόσο γρήγορα οι διαδικασίες. Εμείς προετοιμαζόμαστε για όλα τα σενάρια αλλά δε θα είναι αυτό το τελευταίο παιχνίδι στην Τούμπα αυτό. Υπάρχουν πολλές σκέψεις για το πως θα διαχειριστούν τα υλικά του γηπέδου, όταν έρθει η ώρα. Θα το ανακοινώσουμε το καλοκαίρι. . Η Τούμπα α είναι λειτουργική μέχρι να γκρεμιστεί. Αν για άλλους λόγους θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε και το Καυτανζόγλειο, θα γίνει η διαδικασία που χρειάζεται. Πατάμε σε δύο βάρκες αυτό το διάστημα, αλά δε χρειάζεται να πάρει κανείς το καρεκλάκι του αύριο! Στόχος είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα και μαθηματικά».
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
 
Δημοσιεύσεις: 89216
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Γήπεδο ΠΑΟΚ όνειρο ή στόχος; Σκέψεις - ενδεχόμενα .. vol

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Παρ 19 Απρ 2019, 14:07

«Πράσινο φως» από την Περιφέρεια!

ινπαοκ - 19. Απριλίου 2019 14:43 Γιάννης Μάλαμας

Εγκρίθηκε πριν από λίγο από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας το σχέδιο του ΠΑΟΚ για την κατασκευή της Νέας Τούμπας, με το όνειρο της οικογένειας του Δικεφάλου να προχωράει.

Σύσσωμο το περιφερειακό συμβούλιο έδωσε το «ΟΚ» στην πρόταση των «ασπρόμαυρων» για νέο γήπεδο, επομένως έγινε ένα ακόμα βήμα για την πραγματοποίηση του μεγάλου έργου.

Το Ειδικό Χωρικό Σχέδιο υπερψηφίστηκε όπως αναμενόταν από το Μητροπολιτικό Συμβούλιο και τα εμπόδια γίνονται όλο και λιγότερα.

Έτσι, έχοντας το «πράσινο φως» τόσο από Δήμο όσο και Περιφέρεια, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ συμπληρώνουν τον φάκελο που θα κατατεθεί στο υπουργείο, με τον δρόμο για τη Νέα Τούμπα να έχει ανοίξει για τα καλά.
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
 
Δημοσιεύσεις: 89216
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Γήπεδο ΠΑΟΚ όνειρο ή στόχος; Σκέψεις - ενδεχόμενα .. vol

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Τρί 23 Απρ 2019, 08:28

Πράσινο φως για τη Νέα Τούμπα!


inpaok - 23. Απριλίου 2019 01:03 Γιάννης Μάλαμας

Ο ΠΑΟΚ πήρε το «πράσινο φως» από το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Θεσσαλονίκης αναφορικά με το χωρικό σχέδιο για τη Νέα Τούμπα.

Στη συνεδρίαση την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ εκπροσώπησαν ο υπεύθυνος του τμήματος εγκαταστάσεων, Γιάννης Δημογιάννης, ο αντιπρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ. Δημοκράτης Παπαδόπουλος, αλλά και ο αρχιτέκτονας Τάκης Δούμας.

Στην αρχή της συνεδρίασης για τη γνωμοδότηση του δημοτικού συμβουλίου αναφορικά με ειδικό χωρικό σχέδιο του νέου γήπεδο του ΠΑΟΚ ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ζήτησε να πάει και άλλο πίσω η συζήτηση. Αυτό δημιούργησε εντάσεις, αφού ήταν προγραμματισμένη για τις 15:00 και ξεκίνησε λίγο πριν τις 12 το βράδυ!

Εκείνη τη στιγμή ο Σταύρος Καλαφάτης πήρε το λόγο λέγοντας:

«Είναι προσβολή αυτό για τον ΠΑΟΚ. Πρέπει να δείξουμε θεσμικό σεβασμό! Δεν γίνεται να έχει φτάσει 12 παρά και να μην έχουνε ακόμα τελειώσει το θέμα με τι μεγαλύτερο αναπτυξιακό έργο της πόλης!»

Έτσι, η συζήτηση ξεκίνησε με τον Αντιδήμαρχος τεχνικών έργων Θανάση Παππά να παίρνει τον λόγο:

«Ο ερασιτέχνης ΠΑΟΚ έρχεται πιο έγκαιρα και πιο εποικοδομητικά για το ειδικό χωρικό σχέδιο συγκριτικά με τη ΔΕΘ. Το νέο γήπεδο θα πρέπει να βρει μια νέα θέση, τώρα ασφυκτιά. Οι κοινόχρηστοι χώροι πρέπει να ενταχθούν με τέτοιο τρόπο ώστε να κερδίσει και ο Δήμος και ο ΠΑΟΚ. Πρέπει να δημιουργηθούν χώροι στάθμευσης που να εκμεταλλευτούν και οι δύο πλευρές. Δεν συζητάμε σοβαρά για αυτούς που λένε ότι θα γκρεμιστούν σχολεία. Μπορούν όμως να δημιουργηθούν κοινόχρηστες και κοινωφελείς εγκαταστάσεις μεταξύ ΠΑΟΚ και Δήμου. Εισηγούμαστε την έγκριση του ορίου του ειδικού χωρικού σχεδίου»

Ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνω του 27ου Γενικού Λυκείου έθεσε κάποιους προβληματισμούς αναφορικά με το σχολείο απέναντι από το στάδιο της Τούμπας:

«Δεν έχουμε επίσημη ενημέρωση από τους αρμόδιους φορείς. Υπάρχει φημολογία δεξιά κι αριστερά… Όπως φαίνεται στο ειδικό χωρικό σχέδιο το σχολείο μας είναι στη μπλε γραμμή. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα, υπάρχει απλά αγωνία. Δεν ξέρουμε αν τα έργα θα γίνουν στην πόρτα του σχολείου μας. Ζητούμε από όλες τις παρατάξεις ότι θα διασφαλίσετε την ενημέρωση μας και σε δεύτερη φάση ότι θα έχουμε απρόσκοπτη λειτουργία. Πήραμε την απόφαση να φέρουμε την ιδιότητα του γονέα που έχει ένα παιδί που σπουδάζει σε ένα σχολείο διαμάντι».

Άμεση ήταν η απάντηση του αντιδημάρχου τεχνικών έργων, Θανάση Παππά:

«Τα σχολεία δεν θα γκρεμιστούν απλά εξετάζουμε την αναβάθμιση τους στον προαύλιο χώρο! Αν μπορούν να εκμεταλλευτούν κάποιες εγκαταστάσεις, δεν χαλάει κάτι για το σχολείο. Αυτό το λέω εγώ, ο ΠΑΟΚ δεν έχει ζητήσει τίποτα. Δεν υπάρχει φόβος για τις εκπαιδευτικές λειτουργίες».

Για τις ανησυχίες του διευθυντή του 27ου Λυκείου μίλησε και ο Γιάννης Μπουτάρης:

Το ειδικό χωρικό σχέδιο είναι ένας οδηγός, όταν θα προκύψουν οι ανάγκες, θα προκύψει αρχιτεκτονικός διαγωνισμός για όλη την περιοχή. Τότε θα παρουσιαστεί το σχέδιο και τότε θα δείξει την χρήση του σχολείου. Αν γκρεμιστεί το σχολείο θα έχουμε αντίρρηση; Δεν ξέρουμε. Αυτά είναι ακόμα στο ξεκίνημα. Έχω ρητή διαβεβαίωση από τον ΠΑΟΚ ότι θα υπάρξουν ανταποδοτικά για τον δήμο. Δεν μπορεί να χαλάσει κάτι και να μην το φτιάξει. Δεν θα σας αφήσουμε ανενημέρωτους».

Ο Σταύρος Καλαφάτης είπε στην ομιλία του:

«Καταρχάς συμφωνώ με τα συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Είναι ιστορική μέρα για την Θεσσαλονίκη. Μετά από 34 χρόνια ήρθε η λύτρωση για πολλές γενιές συνανθρώπων μας. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τον πόνο και την προσφυγιά, την αδικία και την έκρηξη συναισθημάτων. Χθες είχαμε μια συγκλονιστική επιτυχία που ανεβάζει όλη την πόλη ψηλά. Όσον αφορά εμένα μπορώ να σας πω ότι πρέπει να τρέξουμε αυτό το πρότζεκτ. Αντιλαμβάνομαι την οικονομική ανάπτυξη που θα έχει για όλη τη Θεσσαλονίκη. Μεγάλες επενδύσεις σε αθλητικές εγκαταστάσεις βοηθούν στην οικονομική ανάπτυξη. Με την προώθηση του PAOK Τούμπα Arena όπως το λέω εγώ, σπρώχνουμε την πολιτεία να λύσει θέματα 20ετίας στην περιοχή. Το γήπεδο της Τούμπας δεν προχωρούσε αν δεν υπήρχε αυτό το εργαλείο που λέγεται ειδικό χωρικό σχέδιο.

Για το θέμα της Νέας Τούμπας τοποθετήθηκε και ο υποψήφιος Δήμαρχος, Κωνσταντίνος Ζέρβας:

«Συζητάμε για την Τούμπα, 60 χρόνια αφού χτίστηκε! Πολλά χρόνια πέρασαν και ήρθε η κατάλληλη στιγμή για να τεθούν οι βάσεις για ένα νέο γήπεδο. Το σημαντικότερο από όλα είναι η βούληση που υπάρχει από τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον Α.Σ. ΠΑΟΚ. Θα πω μερικά νούμερα. Καταλαβαίνετε ότι πρόκειται για πρότζεκτ 150 εκατομμυρίων. Στη βάση κατασκευής του θα έχει τουλάχιστον 7.000 θέσεις εργασίας. Σχολεία και ναοί θα ευεργετηθούν σε μια υποβαθμισμένη περιοχή. Γνωρίζω ότι στη Νέα Τούμπα θα υπάρχει ένα νέο μουσείο, χώροι ιατρικής, χώροι εστίασης και ψυχαγωγίας. Αν λειτουργήσει καλά η πρόσβαση και η σύνδεση του γηπέδου με την πόλη θα πάνε όλα καλά. Χαιρετίζω αυτή την προσπάθεια και εύχομαι η επόμενη διοίκηση να κόψει τη κορδέλα στη Νέα Τούμπα».

Ο Παναγιώτης Αβραμόπουλος μιλώντας για το θέμα του σταδίου του ΠΑΟΚ είπε:

«Μέρες ιστορικές για τον ΠΑΟΚ και την Θεσσαλονίκη. Είμαστε χαρούμενοι για το πρωτάθλημα και το νέο υπερσύγχρονο γήπεδο. Θα προκύψει όφελος για τους πολίτες της Θεσσαλονίκης. Το σχέδιο τώρα διαμορφώνεται, εμείς θα δώσουμε έγκριση με χαρακτηριστικά ιστορικά. Η επόμενη διοίκηση θα δει θέματα αρχιτεκτονικού σχεδιασμού. Σήμερα δίνουμε έγκριση για να αρχίσει να γίνεται το μεγάλο πρότζεκτ πραγματικότητα».

Ο Δημήτρης Κούβελας είπε από την πλευρά του:

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του ποδοσφαίρου. Μην ξεχνάμε να δώσουμε συγχαρητήρια και στην ομάδα βόλεϊ. Έχουμε τιμήσει ομάδες στα δημοτικά συμβούλια και νομίζω πρέπει να το κάνουμε και με τον ΠΑΟΚ. Το πρότζεκτ του γηπέδου είναι ένα πολύ μεγάλο αναπτυξιακό σχέδιο. Η υλοποίηση αυτού του πρότζεκτ με ιδιωτικά κεφάλαια είναι κάτι πολύ σημαντικό που σπάνια το βλέπουμε και για αυτό το λόγο πρέπει ο Δήμος και η Πολιτεία να σκύψουν και να βοηθήσουν. Και μόνο το ενδεχόμενο μεγάλω αθλητικών γεγονότων που θα συμβούν σε αυτό το γήπεδο, αλλά και άλλων γεγονότων όπως συναυλιών καταλαβαίνουμε τους χιλιάδες τουρίστες που θα φέρει. Το 27ο λύκειο είναι ένα σχολείο πρότυπο και δεν πρέπει να βρεθεί στον αέρα και να αισθάνονται σε ανασφάλεια, γονείς μαθητές και εκπαιδευτικοί. Το κέντρο πολιτισμού και το κολυμβητήριο πρέπει να συνεχίσουν να συνυπάρχουν με την εξέλιξη αυτού του έργου».
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
 
Δημοσιεύσεις: 89216
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Γήπεδο ΠΑΟΚ όνειρο ή στόχος; Σκέψεις - ενδεχόμενα .. vol

Δημοσίευσηαπό gika » Τρί 23 Απρ 2019, 12:13

Κάθε μέρα και ένα πράσινο φως.
Στα πόσα πράσινα φώτα ξεκινάει να χτίζεται ένα γήπεδο;
Άβαταρ μέλους
gika
 
Δημοσιεύσεις: 17046
Εγγραφή: Δευτ 28 Ιαν 2008, 15:52
Τοποθεσία: Λονδίνο

Re: Γήπεδο ΠΑΟΚ όνειρο ή στόχος; Σκέψεις - ενδεχόμενα .. vol

Δημοσίευσηαπό ABOLEYTOI » Τρί 23 Απρ 2019, 14:20

τουλάχιστον να κρατήσουμε κάνα ηχείο για να ακούμε και στην 5 τις ανακοινώσεις.
Μην περιμένουμε το νέο γήπεδο για να το λύσουμε αυτό.
Από όλα τα σημεία
μου αρέσει η τελεία.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI
 
Δημοσιεύσεις: 8365
Εγγραφή: Σάβ 14 Μαρ 2009, 23:54

Re: Γήπεδο ΠΑΟΚ όνειρο ή στόχος; Σκέψεις - ενδεχόμενα .. vol

Δημοσίευσηαπό teod1980 » Τρί 23 Απρ 2019, 16:01

Ο σταυρακης κ Καλαφάτης βρήκε φωνή προεκλογικά;
Γιατί πιο πριν μουγγα στη στρούγκα ήταν όταν ο κουλης πυροβολούσε τον Ιβάν.
Μυριστηκε ψήφους κ φαι από το γήπεδο;
Ουστ λιγε
Τρώγαμε ξύλο οι οπαδοί στις πορείες κι εσύ χαριεντιζοσουν με τους αξιωματικούς της πολιτσια.
Π.Α.Ο.Κ.
Άβαταρ μέλους
teod1980
 
Δημοσιεύσεις: 8110
Εγγραφή: Παρ 01 Φεβ 2008, 19:27
Τοποθεσία: Τούμπα, Θεσσαλονίκη

Re: Γήπεδο ΠΑΟΚ όνειρο ή στόχος; Σκέψεις - ενδεχόμενα .. vol

Δημοσίευσηαπό CCCP » Τρί 23 Απρ 2019, 16:17

To εργο για το οποιο μιλαμε ειναι τεραστιο. Θα αναπλαστει ολοκληρη η περιοχη γυρω απο το γηπεδο, θελει υπομονη το πραγμα. Εδω δε μιλαμε αιντε να σηκωσουμε ενα λειωμενο οπως καποιοι αλλοι.

Ακομα δεν εχει βγει καν το αρχιτεκτονικο σχεδιο (επισημα και δημοσια τουλαχιστον). Αν καταλαβα το πρασινο φως το οποιο βγηκε τωρα ηταν το επισημο "ναι" του δημου στο να γινει αυτο το μεγαλο εργο , πχ ναι να κανουμε ενα δρομο εκει. ΤΩΡΑ θα ξεκινησουν οι λεπτομεριες του εργου και το τι ακριβως θα κανουν και πως.

Εχει παρα πολυ ψωμι η υποθεση και μακαρι να προχωρησει οσο πιο γρηγορα γινεται. Οσο περισσοτερες εγκρησεις και...φαναρια περασουμε πριν αλλαξει χερια ο δημος τοσο το καλυτερο.

Αν ξερει κανεις λεπτομεριες για το τι ακριβως επακολουθει τωρα και πια ειναι τα κρισιμα σημεια&εγκρησεις μεχρι να βγει η οικοδομικη αδεια να μας εξηγησει :)

Προσωπικα λιγο με ενδιαφερουν τα ΤΣ.Λ. και τα λοιπα, το γηπεδο ειναι το μεγαλο στοιχημα.
Άβαταρ μέλους
CCCP
 
Δημοσιεύσεις: 6129
Εγγραφή: Τρί 12 Φεβ 2008, 23:26

Re: Γήπεδο ΠΑΟΚ όνειρο ή στόχος; Σκέψεις - ενδεχόμενα .. vol

Δημοσίευσηαπό potamda » Τρί 23 Απρ 2019, 17:57

Όσο έβλεπα την εκπληκτική προχθεσινή γιορτή, το μυαλό μου πήγε στο καινούριο μας γήπεδο κι αναρωτιόμουν...

Τι γηπεδάρα έχει στο μυαλό του να φτιάξει ο Πόντιος;
Se non la ami quando perde non amarla quando vince...
Άβαταρ μέλους
potamda
 
Δημοσιεύσεις: 5118
Εγγραφή: Τετ 18 Μαρ 2009, 18:52
Τοποθεσία: όπου γης και πατρίς...

Re: Γήπεδο ΠΑΟΚ όνειρο ή στόχος; Σκέψεις - ενδεχόμενα .. vol

Δημοσίευσηαπό Andrew R » Τρί 23 Απρ 2019, 21:09

Η μάχη για το πρωτάθλημα τελείωσε. Η μητέρα των μαχών για την γηπεδαρα μας ξεκινά. Επιστω σε όλους τους φίλους του φόρουμ ότι η επικείμενες εκλογές για τον Δήμο, είναι πραγματικά όλα τα λεφτά για την έκβαση του γηπέδου. Ανεξάρτητος κομματικής τοποθέτησης δεν πρέπει για κανένα λόγο να βγει ο ταχιαος στον δημαρχιακό θώκο. Ο μόνος λόγος για τον οποίο φυτεύτηκε ουρανοκατέβατα ειναι για να φέρει ότι εμπόδιο μπορεί στον ιβαν. Η συμβολή του δημάρχου είναι τεράστια σημασίας στη απόλυτη επιτυχία του έργου που σημαίνει γήπεδο 40000 θέσεων κι σε καμία περίπτωση μικροτερο
Andrew R
 
Δημοσιεύσεις: 2187
Εγγραφή: Κυρ 21 Δεκ 2014, 23:31

Re: Γήπεδο ΠΑΟΚ όνειρο ή στόχος; Σκέψεις - ενδεχόμενα .. vol

Δημοσίευσηαπό marley 4 » Τρί 23 Απρ 2019, 21:52

μπραβο ρε φιλε

οσοι δεν θελουν συριζα να ψηφισουν ορφανο η οτι αλλο θελουν

οχι ομως τον λαμε του μαρινακη
marley 4
 
Δημοσιεύσεις: 2992
Εγγραφή: Δευτ 15 Μαρ 2010, 19:17

Re: Γήπεδο ΠΑΟΚ όνειρο ή στόχος; Σκέψεις - ενδεχόμενα .. vol

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Τετ 24 Απρ 2019, 10:40

Τα επόμενα βήματα για τη Νέα Τούμπα

ΠΑΟΚ24 - 24-04-2019, 00:07 Δημητρης Τσορμπατζογλου

Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα, προφανώς έχει για φέτος και για τα επόμενα χρόνια μεγάλους αγωνιστικούς στόχους, όλοι όμως αντιλαμβάνονται ότι εδώ και καιρό, έχει μπει και ο άλλος, ο πολύ μεγάλος στόχος της κατασκευής του νέου γηπέδου, σε ένα θέμα που σίγουρα απασχολεί όλο τον ΠΑΟΚτσήδικο κόσμο.

Ας δούμε τι περιμένουμε από εδώ και πέρα, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις…

Θυμίζουμε ότι η Περιφέρεια, αλλά και ο Δήμος Θεσσαλονίκης, έδωσαν μία προέγκριση για το Ειδικό Χωρικό Σχέδιο που έχει συνταχθεί. Πρόκειται για το σχέδιο-εργαλείο για κάθε επένδυση, που θα ρυθμίσει πριν την κατασκευή, όλα τα χωροταξικά θέματα, τι και που θα γίνει στην έκταση που διαθέτει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ρυθμίζει επίσης και όλα τα πολεοδομικά στοιχεία, ακόμη και τις κυκλοφοριακές ή περιβαλλοντολογικές, μελέτες που είναι απαραίτητες για κάθε έργο. Το σχέδιο αυτό είναι πάρα πολύ χρήσιμο και σημαντικό γιατί αν εγκριθεί και πάρει προεδρικό διάταγμα, τότε δεν μπορεί και να αμφισβητηθεί από κανέναν!

Μετά από αυτή την πρώτη έγκριση που πήρε ο ΠΑΟΚ από τους τοπικούς φορείς, το σχέδιο θα κατατεθεί άμεσα (ακόμη και αύριο) στο Υπουργείο Περιβάλλοντος. Μία ειδική επιτροπή αρχιτεκτονικών θεμάτων του υπουργείου που ελέγχει τέτοια σχέδια, συνεδριάζει στις 20 Μαΐου. Θεωρείται απαραίτητο και αναγκαίο να ασχοληθεί και με το θέμα της Νέας Τούμπας.

Εφόσον εγκριθεί και από εκεί, ο ΠΑΟΚ προχωράει στο δεύτερο στάδιο αυτού, όπου στόχος θα είναι να οριστικοποιηθούν όλες οι μελέτες που το συνοδεύουν. Αν όλα πάνε καλά, η τελική του έγκρισή (και αφού περάσει ακόμη και από δημόσια διαβούλευση) αναμένεται στο τέλος του 2019.

Πιο γρήγορα δεν γίνεται να ξεπεραστούν όλα αυτά τα γραφειοκρατικά ζητήματα. Αυτός είναι ο προγραμματισμός, που επιβεβαιώνει ότι εργασίες στην Τούμπα δεν μπορούν να ξεκινήσουν πριν τις αρχές του 2020. Τι σημαίνει αυτό για την μετακόμιση του ΠΑΟΚ στο Καυταντζόγλειο; Εδώ δεν υπάρχει ακόμη απάντηση, μια και δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση.
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
 
Δημοσιεύσεις: 89216
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Γήπεδο ΠΑΟΚ όνειρο ή στόχος; Σκέψεις - ενδεχόμενα .. vol

Δημοσίευσηαπό CCCP » Τετ 24 Απρ 2019, 12:28

ΑποστόληςΑ έγραψε:Εφόσον εγκριθεί και από εκεί, ο ΠΑΟΚ προχωράει στο δεύτερο στάδιο αυτού, όπου στόχος θα είναι να οριστικοποιηθούν όλες οι μελέτες που το συνοδεύουν. Αν όλα πάνε καλά, η τελική του έγκρισή (και αφού περάσει ακόμη και από δημόσια διαβούλευση) αναμένεται στο τέλος του 2019.


Σκεφτωμενος πως μπορουν τα λαμογια να βαλουν τρικλοποδιες...με το γηπεδο των χαρτινων απο οτι καταλαβαινω ενας τροπος που οι "εχθροι" του στο δημο εκει προσπαθουσαν να βαλουν τρικλοποδια και να τρεναρουν το εργο ηταν καθυστερωντας με διαφορους τροπους και γραφιοκρατικες δικαιολογιες τις μελετες που επρεπε να ολοκληρωθουν. Μπορει δηλαδη να χρειαζεσε τον δημο να κανει 1-2 τυπικα πραγματα για να ολοκληρωθει μια μελετη και εκεινοι να τα ξεινουν, να σου στελνουν πισω τη μελετη λεγωντας οτι λειπει το ταδε στοιχειο χωρις να λειπει, να σου λενε οτι δεν ειναι υπευθηνοι αυτοι αλλα το ταδε υπουργιο χωρις να ειναι και να χανεται χρονος.

Δεν ειναι οτι μπορουν να μην γινει το γηπεδο αλλα αμα θελουν μπορουν να το κανουν να παρει πολυ περισσοτερο χρονο.
Άβαταρ μέλους
CCCP
 
Δημοσιεύσεις: 6129
Εγγραφή: Τρί 12 Φεβ 2008, 23:26

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Διοικητικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες

cron