Χάντμπολ 2014-2015

Re: Χάντμπολ 2014-2015

Δημοσίευσηαπό ARMY » Κυρ 31 Μάιος 2015, 19:02

Ο εχθρόs του ελληνικού ποδοσφαίρου φοράει γραβάτα και όχι κασκόλ!
Άβαταρ μέλους
ARMY
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 3672
Εγγραφή: Σάβ 15 Δεκ 2007, 16:03
Τοποθεσία: Λουτράκι Κορινθίας

Re: Χάντμπολ 2014-2015

Δημοσίευσηαπό ARMY » Κυρ 31 Μάιος 2015, 19:03

Ο εχθρόs του ελληνικού ποδοσφαίρου φοράει γραβάτα και όχι κασκόλ!
Άβαταρ μέλους
ARMY
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 3672
Εγγραφή: Σάβ 15 Δεκ 2007, 16:03
Τοποθεσία: Λουτράκι Κορινθίας

Re: Χάντμπολ 2014-2015

Δημοσίευσηαπό ARMY » Τετ 03 Ιουν 2015, 12:26

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΜΗΔΗ ΓΙΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Πολλά γράφτηκαν για τον 2ο τελικό του πρωταθλήματος… για το ματς του αιώνα, το καλύτερο παιχνίδι στην 38χρονη ιστορία του αθλήματος και άλλα τέτοια επικά. Είχε όντως τις προδιαγραφές για κάτι τέτοιο (εξέλιξη (δύο παρατάσεις – πέναλτι), διακύμανση σκορ και αγωνία μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο), δυστυχώς όμως η πραγματικότητα ήταν σκληρή και ο μύθος κατερρίφθη. Το μόνο που δεν γράφτηκε για το συγκεκριμένο παιχνίδι από κανέναν ήταν η αλήθεια. Και η αλήθεια είναι ότι η μοναδική πρωτιά που διεκδικεί ο δεύτερος τελικός στο PAOK Sports Arena είναι αυτή του μεγαλύτερου διαιτητικού βιασμού στην ιστορία του αθλήματος και θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για αντίστοιχη πρωτιά σε Πανευρωπαϊκό ή ακόμα και Παγκόσμιο επίπεδο.

Πάντα θεωρούσαμε ότι τα διαιτητικά λάθη είναι αναπόσπαστο κομμάτι του αθλητισμού και ως ένα βαθμό αποδεκτά λαμβάνοντας υπόψη τον ανθρώπινο παράγοντα. Όμως αυτά που έγιναν στο PAOK Sports Arena εις βάρος του Διομήδη, λόγω του μεγάλου αριθμού των λαθών, του τρόπου που διεπράχθησαν (μπροστά στα μάτια των διαιτητών) και κυρίως της φύσεως των παραβάσεων, ξεπέρασαν (για την ακρίβεια ούτε καν άγγιξαν) τα όρια του ανθρώπινου λάθους. Είναι «λάθη» άνευ προηγουμένου και συνιστούν ξεκάθαρη παρέμβαση, προκειμένου να διαμορφωθεί το αποτέλεσμα του αγώνα & κατ΄ επέκταση η έκβαση του Πρωταθλήματος. Η 27-05-2015 θα μείνει στην ιστορία ως ημερομηνία που συντελέστηκαν τα μεγαλύτερα διαιτητικά εγκλήματα και η μεγαλύτερη κλοπή αγώνα στην 38χρονη ιστορία του αθλήματος στην Ελλάδα.

Άδικες αποβολές, άκυρα γκολ, ανύπαρκτα πέναλτι, ατιμώρητα αντιαθλητικά χτυπήματα, παραβίαση κανονισμών και πολλά άλλα συνθέτουν το σκηνικό της ντροπής. Μετρήσαμε περισσότερες από 38 άδικες διαιτητικές αποφάσεις εις βάρος του Διομήδη, αριθμός αδιανόητος για ένα μόνο αγώνα. Στο video που ετοιμάσαμε και συνοδεύει την παρούσα επιστολή, επιλέξαμε μόνο τις πιο κραυγαλέες (26!!! τον αριθμό) οι οποίες αδίκησαν κατάφωρα την ομάδα μας και διαμόρφωσαν 100% το τελικό αποτέλεσμα. Το συγκεκριμένο video έχει επίσης ανυπολόγιστη αξία σε μεταφυσικό επίπεδο καθώς λύνει το μυστήριο και αποκαλύπτει στο ευρύ κοινό την «ανωτέρα δύναμη», την «δύναμη από πάνω που μας έδινε τη σιγουριά ότι δεν θα χάσουμε» όπως ανέφερε με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο ο αντίπαλος προπονητής, η οποία οδήγησε την ομάδα του ΠΑΟΚ στην «επική ανατροπή» του τελευταίου πεντάλεπτου της κανονικής διάρκειας με το σκορ στο 24-29… Στο διάστημα 55-60, η «ανωτέρα δύναμη» κυριολεκτικά το τερμάτισε…

Και όλα αυτά μπροστά στα μάτια του προέδρου της ΟΧΕ, του Γ. Γραμματέα της ΟΧΕ, του Προέδρου της ΔΕΠ/ΟΧΕ (της επιτροπής που διοργανώνει το Πρωτάθλημα) & αρκετών μελών του Δ.Σ της ΟΧΕ. Μάλιστα οι Πρόεδροι ΟΧΕ & ΔΕΠ λοιδορήθηκαν και εκδιώχθηκαν κακήν κακώς από τα «επίσημα» του γηπέδου (Στο τέλος βέβαια επέστρεψαν περιχαρείς και φωτογραφίζονταν με αυτόν που λίγο πιο πριν τους καθύβριζε με τον χείριστο τρόπο. Φανταζόμαστε για το «καλό» του αθλήματος.). Δυστυχώς πιάσαμε πάτο κ. Πρόεδρε. Μέχρι τώρα είχαμε φαινόμενα βίας στις κερκίδες & εκτός γηπέδου. Τώρα έχουμε τις «ομάδες ασφαλείας των Συλλόγων» που προπηλακίζουν αθλητές & προπονητές. Έχουμε τη βία εντός του αγωνιστικού χώρου. Και εις ανώτερα. Επιτρέψατε, με όσα μέτρα δεν πήρατε ως οφείλατε σαν διοργανώτρια, να θεωρούν κάποιοι τον αγωνιστικό χώρο τσιφλίκι τους & να έχουν την ανάλογη συμπεριφορά.

Συνέπεια του video λοιπόν, κάνουμε δημόσια καταγγελία για ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ και επειδή ήταν τελικός πρωταθλήματος, για ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ και, ως εκ τούτου, ζητούμε την μη επικύρωση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος Α1 Ανδρών της σαιζόν 2014-2015 και την παραπομπή της τύχης του 2ου τελικού και της σειράς των τελικών γενικότερα στην Αθλητική Δικαιοσύνη. Γνωρίζουμε προκαταβολικά ότι με τον ισχύοντα κανονισμό κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται, παρόλα αυτά λόγω της έκτασης και της σοβαρότητας των παραβάσεων ζητούμε κατ’ εξαίρεση χειρισμό (αυτό άλλωστε θα ζητήσουμε και από τον κύριο Κοντονή). Παράλληλα αιτούμαστε την οριστική διαγραφή των διαιτητών Τσάκωνα & Χασκή από την διαιτησία αλλά και την απαγόρευση κάθε περαιτέρω ενασχόλησης τους με το άθλημα της Χειροσφαίρισης.

Το θέμα δυστυχώς δεν είναι τόσο απλό, έχει και θα έχει μεγάλες προεκτάσεις, θα το κυνηγήσουμε και θα το φτάσουμε ως τα άκρα, με οποιοδήποτε κόστος. Αν δεν ξεκαθαριστεί επιτέλους το τοπίο, αν δεν σταλούν όλοι οι ανίκανοι σπίτι τους, δεν πρόκειται να σταματήσει αυτός ο αγώνας. Και ας καταστραφεί ο Διομήδης ως ομάδα. Ούτως ή άλλως τι χειρότερο από αυτό που βιώσαμε στο PAOK Sports Arena μπορεί να συμβεί.

Η παρούσα επιστολή μαζί με το video θα κοινοποιηθεί:

στον Πρόεδρο της ΟΧΕ
στον Πρόεδρο της ΔΕΠ/ΟΧΕ
στην ΚΕΔ/ΟΧΕ
στις αρμόδιες επιτροπές της EHF
στην Αθλητική Δικαιοσύνη
στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού
προσωπικά στον υφυπουργό κύριο Κοντονή (μαζί με τις φωτογραφίες των security)
σε Ελληνικά και Ξένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

Στόχος μας είναι η δημόσια προβολή των όσων συνέβησαν στο PAOK Sports Arena, ώστε όλοι να αντιληφθούν το τι πραγματικά συνέβη εκείνη την μέρα. Μπορεί εμείς να χάσαμε ένα πρωτάθλημα, αυτοί όμως που συντέλεσαν να στηθεί αυτό το σκηνικό της ντροπής, θα χάσουν πολύ περισσότερα. Η βραδιά της 27 Μαΐου θα τους στοιχειώνει για πάντα.

Αυτά επι του παρόντος αγαπητοί φίλοι. Μπορείτε τώρα να απολαύσετε το video.

Υ.Γ.1: Η φάση της κόκκινης κάρτας στον αθλητή μας Dacevic Luka, συνιστά την μεγαλύτερη παράβαση κανονισμών, εκθέτει ανεπανόρθωτα το διαιτητικό δίδυμο και από μόνη της στοιχειοθετεί την κατηγορία μας για αλλοίωση αποτελέσματος. Απλώς υπενθυμίζουμε τα γραφόμενα των Τσάκωνα & Χασκή στο φύλλο αγώνα: ”Στο 30 αποβάλαμε με κόκκινη κάρτα τον αθλητή Λούκα Ντάσεβιτς διότι σε ελεύθερη ρίψη σε νεκρό χρόνο έριξε σκόπιμα τη μπάλα στο πρόσωπο αντιπάλου που ήταν ακίνητος. Το δελτίο του κρατήθηκε”. Μια απλή επανάληψη ρίψης επειδή το αμυντικό τείχος κινήθηκε σύσσωμο (πήδηξε) μετατράπηκε σε κόκκινη κάρτα… Μάλλον θα “βλέπετε” καλύτερα από όλους εμάς. Εν τω μεταξύ ο αθλητής μας επέδειξε μοναδικές γνώσεις και στη Φυσική καθώς υπολόγισε την ταχύτητα του κινούμενου σώματος και την απόσταση αυτού από το έδαφος ώστε να επιτύχει ακριβές χτύπημα στο κεφάλι του αθλητή. Μια λέξη μόνο ταιριάζει: ΝΤΡΟΠΗ!! Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο εν λόγω αθλητής ήταν, εντελώς τυχαία, από τους κορυφαίους του αγώνα μέχρι εκείνο το σημείο, τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα. Όσο για την αντίδραση του πάγκου & των υπολοίπων του ΠΑΟΚ (παραγόντων & υπευθύνων “ασφαλείας”), προς τον αθλητή & τον βοηθό προπονητή του ΔΙΟΜΗΔΗ, είναι άξια επαίνου & συγχαρητηρίων. Είναι υπόδειγμα άψογης συμπεριφοράς. ΑΙΔΩΣ κύριοι!!!

Υ.Γ.2: Παρακαλούμε-προκαλούμε την ΚΕΔ/ΟΧΕ, να εξετάσει το συγκεκριμένο video καθώς και όλο το video του αγώνα, τα οποία θα της αποστείλουμε & να δημοσιοποιήσει την κρίση της για τους συγκεκριμένους διαιτητές. Μπορεί εμείς να μην βλέπουμε καλά & χρειάζεται να επισκεφτούμε οφθαλμίατρο.

Υ.Γ.3: Θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στην εταιρία αθλητικών ειδών KEMPA και στον όμιλο Π&Γ Τζελάλης Ο.Ε., για την ανθεκτικότητα και την αντοχή των φανέλων μας, καθώς παρέμειναν άθικτες στις σκληρές δοκιμασίες και στα ατέλειωτα τραβήγματα από τους αντιπάλους μας στον συγκεκριμένο αγώνα, χωρίς να υποστούν ουδεμία φθορά ή να σκιστούν. Το βίντεο του αγώνα είναι στη διάθεση της εταιρίας για να σταλεί στα κεντρικά της Γερμανίας, ώστε να αποτελέσει άμεμπτη και πειστική απόδειξη της υψηλής ποιότητας των υφασμάτων που χρησιμοποιούν.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO:




Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.diomidis-handball.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1303:2015-06-02-16-16-41&catid=73:2010-09-29-16-47-25&Itemid=124
Ο εχθρόs του ελληνικού ποδοσφαίρου φοράει γραβάτα και όχι κασκόλ!
Άβαταρ μέλους
ARMY
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 3672
Εγγραφή: Σάβ 15 Δεκ 2007, 16:03
Τοποθεσία: Λουτράκι Κορινθίας

Re: Χάντμπολ 2014-2015

Δημοσίευσηαπό GiorgosAtha » Τετ 03 Ιουν 2015, 12:46

Από γαβροομάδα τι περιμένεις? Γαβροτακτικές...
Αν και μου θυμίζει την ζέλα στο βόλλει και τον πούστικο τρόπο της που πήγε να πάρει τους ημιτελικούς.
Πόσο πιο ξεφτίλες πια?
Τους πόνεσε πολύ το πρωτάθλημα... και ειδικά ο τρόπος που το έχασαν. Δεν πειράζει... ξύδι.

Παράγκα ο ΠΑΟΚ στο χάντμπολ. Το ακούσαμε και αυτό... για να δικαιολογήσουν το κ@υλί που φάγανε.
ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΑΘΗΝΑ... ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ!
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha
 
Δημοσιεύσεις: 3687
Εγγραφή: Δευτ 23 Δεκ 2013, 14:44
Τοποθεσία: Βύρωνας, Αθήνα

Re: Χάντμπολ 2014-2015

Δημοσίευσηαπό nothu » Τετ 03 Ιουν 2015, 12:56

Κερδίζεις με 5 γκολ διάφορα 4 λεπτα πριν το τέλος, και χάνεις. Ε παρτην και κοιμησου μαλάκα που ψαχνεις και δικαιολογίες. Καθηστε και δείτε παλι βίντεο τα τελευταία 5 λεπτά για να καταλάβετε γιατί τον ήπιατε.
Άβαταρ μέλους
nothu
 
Δημοσιεύσεις: 5026
Εγγραφή: Πέμ 05 Δεκ 2013, 22:32

Re: Χάντμπολ 2014-2015

Δημοσίευσηαπό eorptol » Τετ 03 Ιουν 2015, 13:01

τελικα δεν είναι μονο ο γαβρος που δεν ξερει να χανει ,δεν ξερουν να χανουν και τα παραρτηματα του ......σωστα κερδίζεις με 5 γκολ διαφορα και σε φταιει ποιος ρε πανηλιθιε συντακτη του κειμενου ? λιγο καθυστερήσανε όμως να βγαλουν ανακοινωση ......
ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΕΓΕΝΕΘΑΜΕ ΕΜΕΙΣ
Άβαταρ μέλους
eorptol
 
Δημοσιεύσεις: 16927
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 13:40
Τοποθεσία: ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

Re: Χάντμπολ 2014-2015

Δημοσίευσηαπό ARMY » Τετ 03 Ιουν 2015, 13:04

Ας κρατησουμε μια πισινή γιατι αυτοί στην ομοσπονδία του χαντμπολ είναι χειρότεροι από οτι ο γαυρος στο ποδοσφαιρο.
Ο εχθρόs του ελληνικού ποδοσφαίρου φοράει γραβάτα και όχι κασκόλ!
Άβαταρ μέλους
ARMY
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 3672
Εγγραφή: Σάβ 15 Δεκ 2007, 16:03
Τοποθεσία: Λουτράκι Κορινθίας

Re: Χάντμπολ 2014-2015

Δημοσίευσηαπό giannistoumpa4 » Τετ 03 Ιουν 2015, 13:36

Καλα παρτε τα.... του Νίκου Γεωργιάδη,Ζαγκα,Παλάσκα, Γουργούμη, Τσίλη, Νικολαϊδη, Κοκκώνη, Ιωαννίδη,Μπουκοβίνα,Πετρίδη, Αλβανου,Τσανακτσίδη, Τσακίρη,Κωστακίδη,Κεσίδη Β, Καραγκιοζόπουλου, Κεσίδη Σ.
Και ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ..
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ..
Π.Α.Ο.Κ 1926
Π.Α.Ο.Κ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΠΡΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ..
giannistoumpa4
 
Δημοσιεύσεις: 317
Εγγραφή: Τρί 06 Ιαν 2015, 00:40

Re: Χάντμπολ 2014-2015

Δημοσίευσηαπό potamda » Τετ 03 Ιουν 2015, 14:23

Σ' ένα άθλημα με τόσες επαφές νομίζω εύκολα βγάζεις ένα τέτοιο βίντεο, αλλά αφού δεν κατέχουμε το άθλημα πώς έχουμε τόσο απόλυτη γνώμη; Θα συμφωνήσω φυσικά για πρακτικές γαυρικές.

Θα προτιμούσα κάποιος που είδε το παιχνίδι και γνωρίζει (πχ Kgeo) να μας διαφωτίσει.
Se non la ami quando perde non amarla quando vince...
Άβαταρ μέλους
potamda
 
Δημοσιεύσεις: 5126
Εγγραφή: Τετ 18 Μαρ 2009, 18:52
Τοποθεσία: όπου γης και πατρίς...

Re: Χάντμπολ 2014-2015

Δημοσίευσηαπό K_geo » Τετ 03 Ιουν 2015, 14:44

παιδια το ειδα το βιντεο, ειχα δει και το ματς...

οκ, στη διάρκεια του αγώνα, το βασικό που αποκόμιζε κανείς ήταν ότι οι διατητές ήταν επιεικώς απαράδεκτοι με λάθος ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ αποφάσεις, κυρίως στο πειθαρχικό τομέα.

ναι, στις περισσότερες φάσεις,σχεδόν όλες δλδ, που έχει το βίντεο, η απόφαση των διαιτητών είναι λάθος. πχ ένα 2λεπτο στην αρχή του βίντεο, είναι 2λεπτο και ας κλαίγονται καθώς πιάνει το χέρι του επιθετικού ΑΠΟ ΠΙΣΩ. αλλά απο την άλλη πιστεύω ότι και ο ΠΑΟΚ μπορεί να βγάλει βίντεο είτε με 20 λάθος αποφάσεις κατα του ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΓΩΝΑ, είτε με φάσεις του Διομήδη απο το παρελθόν που ήταν κάτι σαν το βάζελό του μπάσκετ (ομάδα με καλό μπατζετ γαρ που τρώει σμπρώξιμο)...

Γενικά, μάλλον τους έτσουξε πολύ να μείνουν χωρίς ΚΑΝΕΝΑ τίτλο φέτος και ζορίστηκαν...

πάντως αυτό που είπε ο Αρμυ για την οχε, ισχύει και επαυξάνω.... :evil:
"να παραμερίσουμε όλοι τα πάθη και τις διαφορές μας.Συσπειρωμένοι όλοι θα τα καταφέρουμε."Θ4
"Μην κοιτάς τι μπορεί να κάνει ο ΠΑΟΚ για σένα αλλά τι μπορείς να κάνεις εσύ για τον ΠΑΟΚ."ΠΑΟΚ N.Y Club
"Της πατρίδος μου η σημαία έχει χρώμα ασπρόμαυρο"
Άβαταρ μέλους
K_geo
 
Δημοσιεύσεις: 17888
Εγγραφή: Τετ 27 Μάιος 2009, 15:36
Τοποθεσία: 74χλμ απο Τουμπα.

Re: Χάντμπολ 2014-2015

Δημοσίευσηαπό potamda » Τετ 03 Ιουν 2015, 14:52

Ευχαριστώ συμπολίτη για την άμεση απάντηση... Από περιέργεια για το ντισκαλιφιέ τη γνώμη έχεις;
Se non la ami quando perde non amarla quando vince...
Άβαταρ μέλους
potamda
 
Δημοσιεύσεις: 5126
Εγγραφή: Τετ 18 Μαρ 2009, 18:52
Τοποθεσία: όπου γης και πατρίς...

Re: Χάντμπολ 2014-2015

Δημοσίευσηαπό K_geo » Τετ 03 Ιουν 2015, 14:56

αν αναφέρεσαι στη φαση που εγινε στο φαουλ στο νεκρο χρονο, τη θεωρω υπερβολικη. εκτος αν οι διαιτητες ειχαν παρατηρησει καποια ταση του παιχτη νωριτερα και εκριναν οτι ειχε δολο :roll:

βεβαια, αλλιώς να το βλέπεις απο εξέδρα/τιβι και αλλιώς μέσα στο γήπεδο... ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. ;)
"να παραμερίσουμε όλοι τα πάθη και τις διαφορές μας.Συσπειρωμένοι όλοι θα τα καταφέρουμε."Θ4
"Μην κοιτάς τι μπορεί να κάνει ο ΠΑΟΚ για σένα αλλά τι μπορείς να κάνεις εσύ για τον ΠΑΟΚ."ΠΑΟΚ N.Y Club
"Της πατρίδος μου η σημαία έχει χρώμα ασπρόμαυρο"
Άβαταρ μέλους
K_geo
 
Δημοσιεύσεις: 17888
Εγγραφή: Τετ 27 Μάιος 2009, 15:36
Τοποθεσία: 74χλμ απο Τουμπα.

Re: Χάντμπολ 2014-2015

Δημοσίευσηαπό ARMY » Τετ 03 Ιουν 2015, 16:36

AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΧΕ

H Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος μετά την επιστολή του ΑΟ Διομήδης Άργους ανακοινώνει τα ακόλουθα:

Με έκπληξη και απορία διαβάσαμε την «καταγγελία» του σωματείου AO Διομήδης Άργους σχετικά με τον 2ο τελικό του Πρωταθλήματος Α1 Ανδρών της 27ης Μαΐου 2015 στο PAOK Sports Arena.


Η έκπληξη έγκειται στο γεγονός ότι πήρε μια εβδομάδα στην ομάδα του Άργους να ανακαλύψει και να στοιχειοθετήσει «τον μεγαλύτερο διαιτητικό βιασμό στην ιστορία του αθλήματος». Η δε απορία, προκύπτει από το ότι αν και ο Κανονισμός Αγώνων δίνει το δικαίωμα υποβολής ένστασης ακριβώς για αυτούς τους λόγους (σοβαρή παράβαση ή κακή εφαρμογή κανονισμών παιδιάς με συνέπεια διαμόρφωση αποτελέσματος), ο Διομήδης δεν μπήκε καν στον κόπο μετά το πέρας του αγώνα να εξασκήσει τα νόμιμα δικαιώματα του.


Αντίθετα αρκέστηκε, με άνεση χρόνου μιας εβδομάδας και την ευκολία του replay, να μοντάρει ένα βίντεο με φάσεις όπου θεωρεί ότι αδικήθηκε όταν για τις ίδιες φάσεις οι διαιτητές έπρεπε να λαμβάνουν αποφάσεις σε κλάσματα δευτερολέπτου.


Σε ότι αφορά την ουσία, η ΟΧΕ δηλώνει για μια ακόμα φορά ότι αρμόδια και υπεύθυνη για θέματα διαιτησίας είναι αποκλειστικά και μόνο η ΚΕΔ η οποία αποτελείται από πρόσωπα με αναγνωρισμένο κύρος στα θέματα διαιτησίας στην Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια κοινότητα του αθλήματος. Η Διοίκηση της ΟΧΕ είχε και έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην ΚΕΔ και θα περιμένει την ενημέρωση της σχετικά με την εφαρμογή των κανονισμών στον συγκεκριμένο αγώνα.

Σε κάθε περίπτωση αγώνας που κρίνεται μετά από δύο παρατάσεις και πέναλτι δεν μπορεί να αποτελεί αντικείμενο κριτικής με αιχμές για εσκεμμένα λάθη. Όσον αφορά τα λοιπά αναφερόμενα στην ανακοίνωση του Διομήδη περί «μεταφυσικών φαινομένων» και δηλώσεων άλλων παραγόντων είναι ανάξια σχολιασμού.


Για τα λοιπά γεγονότα που έλαβαν χώρα στα οποία αναφέρεται η ανακοίνωση όπως αυτά περιγράφονται στις εκθέσεις των αρμοδίων οργάνων (παρατηρητής, ΔΕΑΒ, Αστυνομία, κλπ) έχει ήδη επιληφθεί η αθλητική Δικαιοσύνη η οποία και θα κρίνει για την τιμωρία ή μη, των υπαιτίων.


Τέλος, θεωρούμε ότι η ανακοίνωση του Διομήδη είναι αποκύημα μιας νοοτροπίας κάποιων οι οποίοι δυσκολεύονται να παραδεχτούν την απώλεια ενός τίτλου και εκδόθηκε για επικοινωνιακούς και μόνο λόγους. Επειδή δε το ύφος της είναι ιδιαίτερα αιχμηρό και αφήνει υπόνοιες για την έμμεση ή άμεση (λόγω αδράνειας) συμμετοχή και ευθύνη της ΟΧΕ σε όσα καταγγέλλονται, επιφυλασσόμαστε τόσο για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματος μας για την διαφύλαξη του κύρους του αθλήματος, όσο και για την επανεξέταση των ήδη δρομολογημένων συνεργασιών με το εν λόγω σωματείο.


Το «Αιδώς Αργείοι» είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.

ΥΓ1: Οι αγώνες κερδίζονται στους αγωνιστικούς χώρους και όχι στα γραφεία υπουργών και δικαστών.


ΥΓ2: Η αντίδραση των στελεχών της ΟΧΕ σε στιγμές έντασης είναι αποκλειστικά δικό τους θέμα και γίνεται πάντα –σε αντίθεση με κάποιους άλλους- με μοναδικό στόχο την εκτόνωσή της και όχι την κλιμάκωση της.

Κώδικας: Επιλογή όλων
http://handball.org.gr/index.php/el/home/81-pressoffice/news/a1-men/3470-anakoinosi-oxe
Ο εχθρόs του ελληνικού ποδοσφαίρου φοράει γραβάτα και όχι κασκόλ!
Άβαταρ μέλους
ARMY
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 3672
Εγγραφή: Σάβ 15 Δεκ 2007, 16:03
Τοποθεσία: Λουτράκι Κορινθίας

Re: Χάντμπολ 2014-2015

Δημοσίευσηαπό xlebouras » Τετ 03 Ιουν 2015, 16:44

Αρχιδατη ανακοίνωση από την ομοσπονδία! Μακαρι και στο ποδόσφαιρο να ισχυε το ίδιο

Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΕΠΟ,ΤΟΥ ΠΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΧΑΒΟΥΖΑΣ
Άβαταρ μέλους
xlebouras
 
Δημοσιεύσεις: 2078
Εγγραφή: Παρ 12 Μαρ 2010, 16:32
Τοποθεσία: Καππαδοκία/Αϊβαλί/Σμύρνη

Re: Χάντμπολ 2014-2015

Δημοσίευσηαπό Τρικυμίας » Τετ 03 Ιουν 2015, 22:51

Το χόκει επί χόρτου τι λέει, καλά;

Τα ίδια είχαμε και το 2009 που πρωτοπήραμε πρωτάθλημα, ο Δούκας και ο Φίλιππος Βέροιας κλαίγονταν γιατί ξέρουν ότι δεν μπορούν μακροπρόθεσμα να ανταγωνιστούν εμάς ή ακόμα και μια κίτρινη σε κανονική κατάσταση. Τα πολλά τα φράγκα που έχει το άθλημα και στήσαμε και τη διαιτησία να τα τσεπώσουμε.

Ο Διομήδης είναι μια ισχυρή ομάδα και η πρώτη και μόνη που έφερε ευρωπαικό τίτλο στο ανδρικό χάντμπολ αλλά δεν ξέρει να χάνει με αξιοπρέπεια. ΟΚ, δεν είναι και λίγο να χάνεις με σκούπα τον τίτλο από μια ομάδα που κερδίζεις συνεχώς από το 2011 αλλά δείξε λίγο χαρακτήρα.
Να συζητούν οι φίλαθλοι, πάντα για τ' όνομά σου
Άβαταρ μέλους
Τρικυμίας
 
Δημοσιεύσεις: 804
Εγγραφή: Σάβ 17 Ιαν 2015, 23:24

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Πρωτάθλημα

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες