Μεταγραφές- Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2014-2015

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...

Re: Μεταγραφές- Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2014-2015

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Παρ 01 Μάιος 2015, 19:57

Πήρε το μάτι μου ένα άρθρο από συνέντευξη του Barlow (όχι του συνφορουμίτη) που λέει ότι με τον γιο του ο Π.Α.Ο.Κ. θα απογειωθεί... Τι γίνεται; Θα έρθει ο γιος του να παίξει στον Π.Α.Ο.Κ.; Δεν μπόρεσα να ανοίξω το άρθρο, το ιντερνέτ εδώ μέσα δεν είχε κέφια..

Έλεγε πάντως (στο eurohoops πρέπει να 'ταν το άρθρο) για Σπανούλη, Π.Α.Ο.Κ. και για το γιο του..αυτά είχε στη λεζάντα.. Όποιος μπορεί, ας κάνει ένα σερτς και να το πεϊστάρει εδώ...
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 46405
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: Μεταγραφές- Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2014-2015

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Σάβ 02 Μάιος 2015, 14:49

Το βρήκα:

ΜΠΑΡΛΟΟΥ: “ΜΕ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ Ο ΠΑΟΚ ΘΑ ΑΠΟΓΕΙΩΘΕΙ!”

Του Γιώργου Μπακόλα

Είναι ένας από τους μεγαλύτερους Αμερικανούς που έχουν αγωνιστεί στην Ευρώπη. Για τους φίλους του ΠΑΟΚ απλά… λατρεμένος! Ο Κένεθ Μπάρλοου άφησε το στίγμα του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, την οποία εξακολουθεί να έχει στην καρδιά του, επιθυμώντας μάλιστα να αφήσει και… διάδοχη κατάσταση! Το Eurohoops.net έκανε μπάσιμο στο παρκέ της Ιντιανάπολις όπου ζει ο Κεν και σκόραρε σε μια απολαυστική συνέντευξη!



Αγωνίστηκες με τη φανέλα του ΠΑΟΚ για τρία χρόνια. Τι σου λείπει πιο πολύ από εκείνη την εποχή και ποιες στιγμές δε θα ξεχάσεις ποτέ;

Πρώτα απ’ όλα μου λείπουν οι συμπαίκτες μου. Όλοι τους! Μου λείπουν οι εκπληκτικοί οπαδοί του ΠΑΟΚ και ο βρυχηθμός του πλήθους στο Παλέ Ντε Σπορ! Μπορώ επίσης να πω πως μου λείπει ο σπουδαίος ελληνικός πολιτισμός.
Ποιες στιγμές δε θα ξεχάσω; Ασφαλώς την κατάκτηση του κυπέλλου κυπελλούχων στη Γενεύη το 1991. Ήταν μνημειώδης! Αλλά και την εκθρόνιση του Άρη έναν χρόνο μετά, όταν πήραμε το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ. Φοβερές στιγμές!



Έχεις διατηρήσει επαφές με ανθρώπους από την Ελλάδα;
Το ίντερνετ να είναι καλά! Κρατώ επικοινωνία με φίλους μου από την Ελλάδα, είναι εύκολο να επικοινωνώ μαζί τους μέσα από το διαδίκτυο. Βοηθάει πολύ.



Το 1991 χάσατε το πρωτάθλημα μετά από μια δραματική σειρά τελικών εναντίον του Άρη. Πες μου, τι θυμάσαι περισσότερο κυρίως από τα δύο τελευταία ντέρμπι;

Τι θυμάμαι; Χα! Θυμάμαι ότι ήμουν ο μαλ…ς (σ.σ. επί λέξη είπε: «I remember that I was the malaka») που έκανε τη λάθος πάσα και χάσαμε τον αγώνα. Αν δεν είχε συμβεί αυτό θα είχαμε πάρει το πρωτάθλημα εκείνη τη χρονιά (σ.σ. αναφέρεται στον 3ο τελικό, στις 4/5/1991, όταν του έκλεψε την μπάλα ο Αγγελίδης η οποία έφτασε στον Γιαννάκη που ευστόχησε σε ένα από τα πιο ιστορικά buzzer beater τρίποντα της Α1, δίνοντας τη νίκη στον Άρη με 86-85 και το προβάδισμα στη σειρά με 3-2. Ο πρωταθλητής τότε κρινόταν στις 4 νίκες. Αυτό ήταν μάλιστα το τελευταίο ματς που διαιτήτευσε ο τέως Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Σταύρος Δουβής)



Έναν χρόνο αργότερα πήρατε το πρωτάθλημα, χάσατε όμως το κύπελλο κυπελλούχων από τη Ρεάλ.

Κόντρα στους Ισπανούς ο Μπάνε (σ.σ. Πρέλεβιτς) ήταν εξωπραγματικός. Εγώ, αντίθετα, δε βρέθηκα και στην καλύτερή μου μέρα (σ.σ. 5 πόντοι με 0/2βολ., 1/10δίπ., 1/3τρίπ.) Αλλά έτσι είναι φίλε μου η ζωή. Κάνει κύκλους… Έμαθα λοιπόν μετά από τόσα χρόνια στα γήπεδα να δέχομαι το πικρό μαζί με το γλυκό.



Κάποιοι υποστηρίζουν ότι το 1992 χάσατε επίτηδες από τον Ολυμπιακό στα πλέι οφ (σ.σ. 78-75) έτσι ώστε να μην αντιμετωπίσετε στον τελικό του πρωταθλήματος τον Άρη. Τι έχεις να πεις πάνω σ’ αυτό;

Αυτό που έχω να πω είναι πως εκείνη τη χρονιά στον Άρη είχαν ζήσει αρκετούς εφιάλτες από μένα και τον ΠΑΟΚ. Προφανώς θα θυμούνται πόσο τυχεροί στάθηκαν έναν χρόνο πριν. Πιστεύω ότι ήταν ευτυχισμένοι που ο Ολυμπιακός μας κέρδισε κι έτσι δεν μας αντιμετώπισαν στους τελικούς του πρωταθλήματος…

(σ.σ. οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονταν τη νίκη που θα τους έδινε το εισιτήριο για τους τελικούς της Α1 ως δεύτεροι και παράλληλα τη συμμετοχή στο επόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Σε αντίθετη περίπτωση θα προκρινόταν ο Άρης, ο προπονητής του οποίου τότε, ο Λάζαρο Λέσιτς, ξεστόμισε το αλησμόνητο «για να γίνει κάποιος βασιλιάς στη ζούγκλα, πρέπει να σκοτώσει το λιοντάρι, αλλά ο ΠΑΟΚ προτιμά να σκοτώσει την αλεπού» θεωρώντας ότι ο ΠΑΟΚ δεν ήθελε τον Άρη στους τελικούς!)



Το 1993 ο ΠΑΟΚ έχασε μοναδική ευκαιρία να αναδειχθεί πρωταθλητής Ευρώπης. Τι στράβωσε και η κατά γενική ομολογία κορυφαία ομάδα τότε δεν τα κατάφερε στο φάιναλ φορ;

Μερικές φορές ακόμα και οι καλύτερες ομάδες δεν κερδίζουν. Τώρα που το σκέφτομαι ήμασταν πραγματικά τεράστια ομάδα το 1992-93! Θεωρώ πως μέσα στις καρδιές των φιλάθλων ρίζωσαν σπουδαίες αναμνήσεις.



Ποιος ήταν αυτός ο οποίος σε δυσκόλεψε περισσότερο; Που έπαιξε την καλύτερη άμυνα πάνω σου;

Δε νομίζω ότι υπήρχε κάποιος. Στ’ αλήθεια όχι! Δεν μπορώ να θυμηθώ κάποιον που να μου δημιούργησε προβλήματα με την άμυνά του στην Ελλάδα.

μπάρλοου2

Θέλω να μου περιγράψεις με λίγες λέξεις την Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη.

Πρώτη λέξη: φοβερή! Δεύτερη λέξη: όμορφη! Τρίτη: παθιασμένη! Τέταρτη: ιστορική. Πέμπτη λέξη: παντοτινή! Επέλεξα πέντε λέξεις επειδή ο αριθμός 5 αντιπροσωπεύει τη χάρη του Θεού. Ήμουν ευλογημένος που μου δόθηκε η δυνατότητα να ζήσω από κοντά τον πολιτισμό της Ελλάδας και της Θεσσαλονίκης. Ο Θεός μου προσέφερε τη χάρη Του και είμαι ευγνώμων γι’ αυτό.



Θα σου αναφέρω μερικά ονόματα και θέλω να μου πεις ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό. Ξεκινάμε;

Ναι!



Παναγιώτης Φασούλας: Μεγάλος κόφτης

Μπάνε Πρέλεβιτς: Πολύ επίμονος, δεν τα παρατούσε ποτέ!

Κλιφ Λέβινγκστον: Καλά νέα!

Ντράγκαν Σάκοτα: Σπουδαίος προπονητής

Ντούσαν Ίβκοβιτς: Γεννημένος πρωταθλητής! Νιώθω τυχερός που συνεργάστηκα μαζί του

Νίκος Γκάλης: Ουάου!

Παναγιώτης Γιαννάκης: Επαγγελματίας

Γιάννης Ιωαννίδης: Respect

Ολίμπια Μιλάνο: 3 ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (σ.σ. 1966, 1987, 1988)

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Θρύλος του Ισραήλ

Ντέιβιντ Ρίβερς: Ειλικρινά δεν έχω γνωρίσει πιο δυνατό και φιλέσπλαχνο άνθρωπο από τον Ντέιβιντ. Και εντός και εκτός γηπέδων. Είναι φτιαγμένος από γρανίτη και διαθέτει μια υπέροχη καρδιά! Τον είδα να κοιτάζει στα μάτια το θάνατο και να μη τον φοβάται… Το σώμα του είχε κοπεί σχεδόν στη μέση μετά το ατύχημα… (σ.σ. στις 24/8/1986 ο Κεν Μπάρλοου ενεπλάκη σε ένα σοβαρό τροχαίο μαζί με τον συμπαίκτη του και κολλητό φίλο του στο Κολέγιο -μετέπειτα παίκτη του Ολυμπιακού- Ντέιβιντ Ρίβερς. Στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του -οδηγούσε ο ίδιος όταν ένας ασυνείδητος οδηγός του έκλεισε το δρόμο- και γλίτωσε με μερικές αμυχές). Έναν μόλις μήνα αργότερα άρχισε τις προπονήσεις! Ποτέ του δεν εξέφρασε ένα τόσο δα παράπονο! Εκπληκτικός άνθρωπος σε όλα τα επίπεδα.



Εδώ και πολλά χρόνια ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός είναι τα πιο ισχυρά κλαμπ στην Ελλάδα. Τι πιστεύεις πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ για να γίνει πάλι η μεγάλη ομάδα του παρελθόντος και να σπάσει την κυριαρχία τους;

Να αποκτήσει το γιο μου τον Kelsey, ο οποίος γεννήθηκε στο Πανόραμα (σ.σ. 14/2/1991, 1.95, γκαρντ)! Είναι πολύ καλός! Και θα ήθελε πολύ να αγωνιστεί στην Ελλάδα!



Διαμαντίδης ή Σπανούλης;

Σπανούλης!



Σε λίγες ημέρες διεξάγεται το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα στη Μαδρίτη. Τι περιμένεις να συμβεί;

Για να είμαι ειλικρινής δεν είμαι σίγουρος ότι μπορώ να απαντήσω. Φέτος δεν πρόλαβα να παρακολουθήσω αρκετά ματς, οπότε δεν έχω άποψη…



Άποψη για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο έχεις; Ξέρεις… όλοι τον αγαπούν! Τι συμβουλή θα του έδινες;

Ο Γιάννης… Ναι… Συμφωνώ! Χμ… Θα του έστελνα να δει παλιά μου highlights! Χαχαχα!



Μια και πήγαμε στο ΝΒΑ, ποια ομάδα πιστεύεις θα πάρει φέτος το πρωτάθλημα;

Προσωπικά θα ήθελα ο τίτλος να καταλήξει στους Σπερς. Αλλά έχω την εντύπωση πως τα προγνωστικά για τη φετινή σεζόν είναι πιο δύσκολα από ποτέ.



Είσαι δηλωμένος φαν του Κόμπι Μπράιαντ. Πιστεύεις ότι πρέπει να αποσυρθεί ή να συνεχίσει να αγωνίζεται μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς του και την προχωρημένη ηλικία του;
Η γνώμη μου είναι ότι ο Κόμπι θα ’πρεπε να παίζει μέχρι να φτάσει στο σημείο να του πουν να μην επιστρέψει!



Θα ήθελα να μοιραστείς μαζί μας τις σκέψεις σου για τον παλιό σου φίλο και συμπαίκτη (σ.σ. στη Μακάμπι) Κέβιν Μαγκί. Έχουν περάσει σχεδόν 12 χρόνια από το θάνατό του…

Ο Κέβιν υπήρξε τεράστιος παίκτης! Ένας από τους μεγαλύτερους Αμερικανούς που αγωνίστηκαν στην Ευρώπη. Αληθινός πολεμιστής! Μου λείπει πάρα πολύ… Ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ ότι ο Θεός θα τον έπαιρνε κοντά του τόσο γρήγορα…



Κλασική ερώτηση προς Αμερικανό που έχει ζήσει στην Ελλάδα: μπέργκερ ή σουβλάκι;

Τίποτα από τα δύο! Προτιμώ το… κατσίκι! Με λίγες πατάτες και οποιαδήποτε πράσινη σαλάτα. Όμως για να είμαι απολύτως ειλικρινής τίποτα δε συγκρίνεται με το κοτόπουλο και τα ζυμαρικά της μητέρας μου!



Τα μπουζούκια τα θυμάσαι;

Μπουζούκια! Ναι, ασφαλώς και τα θυμάμαι! Είχα πάει δύο φορές όσο βρισκόμουν στην Ελλάδα και μετά ήθελα να αγοράσω ένα ανθοπωλείο! Μεγάλη μπίζνα τα λουλούδια φίλε! Μεγάλη μπίζνα!



Μετά τα λουλούδια να πούμε και κάτι για… γυναίκες; Ποιες είναι πιο όμορφες; Οι Ελληνίδες ή οι Αμερικάνες;

Χα! Μου ακούγεται σαν ερώτηση-παγίδα! Λοιπόν… προτιμώ τη σύζυγό μου! Αυτή είναι η πιο όμορφη και στη δεύτερη θέση βάζω τις γυναίκες από τη Δομινικανή Δημοκρατία και μετά αυτές της Υεμένης!



Κλείνοντας, ποιο μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στους φίλους του ΠΑΟΚ;

Θα ήθελα να τους πω ότι τους απόλαυσα περισσότερο απ’ όσο μπορώ να το εκφράσω! Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια! Μακάρι να μπορούσα να φέρω στη Θεσσαλονίκη δύο ή τρεις περισσότερους τίτλους!



Ο τελευταίος λόγος σε σένα! Σ’ ευχαριστώ πολύ για τη συνέντευξη!

Εγώ ευχαριστώ! Τελευταία σκέψη είναι… Paok oeoeoeoeoeoeoeoeoeoe­!



INFO

Ο Κένεθ Μπάρλοου γεννήθηκε στις 20/9/1964 στην Ιντιανάπολις των ΗΠΑ.
Ανδρώθηκε μπασκετικά στην ομάδα του Κολεγίου Νοτρ Νταμ.
Ήταν μέλος στο ντραφτ του 1986 και επιλογή των Λέικερς στο νούμερο 23 του πρώτου γύρου. Δόθηκε ως ανταλλαγή στους Aτλάντα Χοκς, όμως δεν αγωνίστηκε ποτέ στο ΝΒΑ. Έχει ύψος 2.08μ.
Στην Ευρώπη αγωνίστηκε με τα χρώματα 9 ομάδων, αρχής γενομένης τη σεζόν 1986-87 για λογαριασμό της Ολίμπια Μιλάνο. Ακολούθησαν η Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο ΠΑΟΚ, η Ρέτζιο Καλάμπρια, η Μπένετον Τρεβίζο, η Πιστόια, η Μοντεκατίνι, η Σάσαρι και η Λιβόρνο όπου ολοκλήρωσε την καριέρα του το 2002.
Έχει κατακτήσει ένα κύπελλο πρωταθλητριών, ένα διηπειρωτικό, δύο κύπελλα κυπελλούχων, ένα πρωτάθλημα και ένα κύπελλο Ιταλίας, τρία πρωταθλήματα και δύο κύπελλα Ισραήλ, ένα πρωτάθλημα Ελλάδας.
Το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ έγινε στις 6/10/1990 σε ντέρμπι κόντρα στον Άρη (89-85 υπέρ των «κιτρίνων»). Ολοκλήρωσε τη χρονιά με μ.ό. 18.2 πόντους.
Αγαπημένοι του παίκτες είναι ο παλιός άσος του Ηρακλή Ντέιβιντ Ίνγκραμ και ο Κόμπι Μπράιαντ.
Είναι ιδρυτής εταιρείας που παρέχει στατιστική κάλυψη στα γυμνασιακά πρωταθλήματα της Ιντιανάπολις.
Έχει χειροτονηθεί βαπτιστής και συνεργάζεται με εκκλησίες, συγκεντρώνοντας τρόφιμα και χρήματα για άπορες οικογένειες και για παιδιά που αδυνατούν να πληρώσουν δίδακτρα.
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 46405
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: Μεταγραφές- Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2014-2015

Δημοσίευσηαπό dtown » Τρί 05 Μάιος 2015, 14:21

Μπρεμερ volume 3 συμφωνα με τα μπασκετοσαιτ.Καθαρα αγωνιστικα θα βοηθησει,αφου επιστροφη Μπιδη δεν προβλεπεται και υπηρχε κενο στα γκαρντ.Απο την αλλη το να ξαναφερεις παιχτη που εφυγε ενα μηνα πριν το πιο κρισιμο ματς της δεκαετιας για να παρει τα φραγκα απο την Τουρκια(και καλα εκανε) και τωρα που τελειωνει εκει το πρωταθλημα ξαναγυριζει..δεν ξερω λιγο κωμικοτραγικη μου φαινεται η ολη κατασταση.
dtown
 
Δημοσιεύσεις: 887
Εγγραφή: Πέμ 30 Σεπ 2010, 20:24

Re: Μεταγραφές- Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2014-2015

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Τρί 05 Μάιος 2015, 15:34

Όπου φτωχός και η μοίρα του.. Ξαναπαίρνουμε Bremer δηλαδή, ε;

(Θα έβαζα το "Ξαναγύρισες, ε;" του Πανταζή, αλλά όχι με αυτό το Internet...)

Ο Χαραλαμπίδης επέστρεψε αφού, δεν επέστρεψε;;
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 46405
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: Μεταγραφές- Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2014-2015

Δημοσίευσηαπό KalamarGiannis » Τρί 05 Μάιος 2015, 18:18

έτσι για νά χουμε να ονειρευόμαστε:
wait for: bremer, Μπίδης, Λάζος, Μπόγρης, McGrath, Κακαρούδης.
Άντε να δούμε ποιος έρχεται και πόσο θα βοηθήσει!
>Βall every day
>Η δουλειά δεν τελειώνει ποτέ-εμείς τελειώνουμε
>Καιρός για αποτοξίνωση από την υγιεινή διατροφή
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis
 
Δημοσιεύσεις: 2230
Εγγραφή: Δευτ 07 Σεπ 2009, 18:30

Re: Μεταγραφές- Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2014-2015

Δημοσίευσηαπό MANIAKOS » Τρί 05 Μάιος 2015, 18:23

Με κάζο έχουμε ΚΤ;
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS
 
Δημοσιεύσεις: 33752
Εγγραφή: Τετ 25 Ιουν 2008, 21:34

Re: Μεταγραφές- Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2014-2015

Δημοσίευσηαπό KalamarGiannis » Σάβ 09 Μάιος 2015, 22:06

ο Λάζος επειδή είναι τρελούτσικος, δεν ξέρουμε αν θα αποφασίσει ποτέ να παίξει.
Το σίγουρο είναι ότι στην ομάδα τον παίρνουν πίσω άνευ όρων, μια που και τζάμπα είναι και στις προπονήσεις ένα πεντάρι βοηθάει όπως και να έχει... επίσης , λόγω ανταγωνισμού ανέβηκε και ο Βον που είχε να παίξει μπάσκετ από πριν το γάμο του...

Ο Μπρέμερ σημαίνει ότι δεν χωράει πια στον αριθμό ξένων ο McGrath;
Τότες μόνο για Λάζο-Μπόγρη περιμένουμε πια;;
>Βall every day
>Η δουλειά δεν τελειώνει ποτέ-εμείς τελειώνουμε
>Καιρός για αποτοξίνωση από την υγιεινή διατροφή
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis
 
Δημοσιεύσεις: 2230
Εγγραφή: Δευτ 07 Σεπ 2009, 18:30

Re: Μεταγραφές- Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2014-2015

Δημοσίευσηαπό obanebane » Σάβ 09 Μάιος 2015, 22:10

O μπρεμερ θα παρει τη θεση του σερβου Γιαννη,οποτε δε νομιζω οτι υπαρχει αλλη θεση.
Οσο για τον λαζο η γνωμη μου ειναι ας κανει προπονησεις με την ομαδα αλλα μεχρι εκει.
Άβαταρ μέλους
obanebane
 
Δημοσιεύσεις: 24567
Εγγραφή: Τρί 10 Μαρ 2009, 00:51
Τοποθεσία: ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Re: Μεταγραφές- Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2014-2015

Δημοσίευσηαπό Asimos » Σάβ 09 Μάιος 2015, 23:24

Ερώτηση...

Για ποιο λογο να υπάρξει ενίσχυση;
Asimos
 

Re: Μεταγραφές- Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2014-2015

Δημοσίευσηαπό MANIAKOS » Κυρ 10 Μάιος 2015, 02:18

Εχει καιρο δεν τα παρακολουθώ πολυ αλλα κάτι με Ευρωλίγκα πήρε το ματι μου και ίσως με είσοδο σαββιδη να χουν σχέδιο

Η απλα παλι συμμερίζονται την απέχθεια μου για την ΑΕΚ :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS
 
Δημοσιεύσεις: 33752
Εγγραφή: Τετ 25 Ιουν 2008, 21:34

Re: Μεταγραφές- Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2014-2015

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Κυρ 10 Μάιος 2015, 16:05

Τρέχει κάτι με Λάζο ή απλώς κάνετε καφενειακή συζήτηση;
Ο ίδιος πάντως στο Facebook του χθες ανέβασε το εξής, με τη λεζάντα "Where are you going, Marko?", αν αυτό λέει κάτι...
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 46405
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: Μεταγραφές- Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2014-2015

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Τετ 13 Μάιος 2015, 10:52

Σύμφωνα με το έγκυρο paoknextgeneration ο Ιβάν θέλει να φέρει στον ΠΑΟΚ τους Κώστα Βασιλειάδη και Λουκά Μαυροκεφαλίδη
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
 
Δημοσιεύσεις: 89364
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Μεταγραφολογία

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες