Άγγελος Αναστασιάδης

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευσηαπό kataramenos5 » Τρί 03 Μαρ 2015, 02:12

Αυτο που ζουμε ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ στο τοπικ του προπονητή αλλα και αλλων δεν ειναι ΠΑΟΚ.
Καπου αλλού το βλεπουν διαφορετικα


ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ ΤΡΕΛΑ.Αυτο μας λείπει.
ΣΗΚΩΘΕΙΤΕΕΕ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5
 
Δημοσιεύσεις: 26715
Εγγραφή: Δευτ 04 Οκτ 2010, 08:50

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευσηαπό thanos-xanthi » Τρί 03 Μαρ 2015, 09:20

Karelias έγραψε:Τρίτη-Πέμπτη-Σάββατο, παραιτείται.
Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή θέλει να μείνει.
Κυριακή στην εκκλησία.


:lol: :lol:
ενταξει καρελιας, θεικο
ο καζαντζιδης το ειχε πει παντως, το θολωμενο μου μυαλο...
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi
 
Δημοσιεύσεις: 8159
Εγγραφή: Τετ 04 Δεκ 2013, 21:41

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευσηαπό ace79grpaok » Τρί 03 Μαρ 2015, 09:28

Aa τώρα στην λεοφωρο να δω τι κεντρο θα κατεβασεις,γελανε και τα τσιμέντα κρίμα που δεν παίξανε με τέλη να φάνε καρτες ο βιτορ και ο κοστας ,να βάλεις κάνα κατσίκα η ακόμα καλυτερα κάνα βοκολο ξέρεις εσυ
full of aces,bitches
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok
 
Δημοσιεύσεις: 4428
Εγγραφή: Σάβ 13 Αύγ 2011, 10:17
Τοποθεσία: βεροια

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευσηαπό sourmenetes » Τρί 03 Μαρ 2015, 09:33

μας τα ζαλισατε ρε παιδια με το βοκολο και το φαξ...
100 φορες τα ιδια λετε..
τι κερδιζετε???
ΠΑΟΚ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ
Οι μνημες μας ακολουθουν...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 27827
Εγγραφή: Δευτ 21 Σεπ 2009, 21:39
Τοποθεσία: sourmena

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευσηαπό ace79grpaok » Τρί 03 Μαρ 2015, 09:44

Σουρμε τα λέω γιατί αν ηταν άλλος στην θέση του τωτε ουτε τα σύνορα του νομου Θεσσαλονίκης δεν θα περνούσε ,αλλά κάποια ορκισμενα ορκ του αα τον επέβαλλαν το καλοκαίρι και πρεπει να τον αφήσουμε να μας διαλυσεο τελείως ?δεν βλεπεις φιλέ σουρμε οτι μονο διχόνοια φέρνει αυτός ο άνθρωπος όταν έρχεται στην ομάδα μας?η ιστορία επαναλαμβάνεται δυστυχώς και βλεπω να φεύγει όπως έφυγε το 2004,αλλά εμείς θαεείμαστε εδώ για να ανεβαζουμε πίεση και να βριζουμε αυτός οτι και να γίνει θα έχει τα ορκισμενα ορκ του να πλαθουν τον μυθο του αα και να δημιουργουν την υστεροφημία του .
full of aces,bitches
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok
 
Δημοσιεύσεις: 4428
Εγγραφή: Σάβ 13 Αύγ 2011, 10:17
Τοποθεσία: βεροια

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευσηαπό sourmenetes » Τρί 03 Μαρ 2015, 09:54

πες μου τα τελευταια 10 χρονια εκτος του Σαντος τον τελευταιο χρονο ποιος προπονητης δε φερνει διχονοια???οσο δεν ερχεται τιτλος θα υπαρχει γκρινια μουρμουρα κτλ κτλ...
εγω δε λεω οτι δε φταιει και ο Αγγελος για καποια ζητηματα αλλα δε φταιει μονο ο αγγελος.
Το να μιζεριαουμε καθε μερα και πιο πολυ δε θα αλλαξει κατι.Αν δεν αλλαξει ροτα κατα κυριο λογο ο Σαββιδης οποιος προπονητης και να ερχεται θα εχει την ιδια καταληξη.Και οταν αναφερομαι στο Σαββιδη δε με νοιαζει ποιους παιχτες θα φερει απλα εννοω να στηριξει εναν προπονητη οπως του αξιζει.

Τον Αγγελο καλα κανει για μενα και τον στηριζει.Οποιον και να εφερνε τωρα δε θα αλλαζε κατι.Αλλος μπορει να πει θα εβλεπε την ομαδα και θα αξιολογουσε το ροστερ.Ειναι και αυτο μια αποψη.
Ας ηρεμησουμε λιγακι γιατι με τη γκρινια δε θα βγει κατι.
ΠΑΟΚ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ
Οι μνημες μας ακολουθουν...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 27827
Εγγραφή: Δευτ 21 Σεπ 2009, 21:39
Τοποθεσία: sourmena

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευσηαπό ace79grpaok » Τρί 03 Μαρ 2015, 10:14

Σουρμε τόση διχόνοια δεν έχει σπειρει κανένας άλλος προπονητης στην ιστορία του ΠΑΟΚ και αυτό που μου την δίνει είναι οτι έχει το ακαταλογηστο απο κάποιους ακόμα και αν ρίξει τον παοκ β εθνική αυτοι θα κατηγορούν τους πάντες εκτός από τον αα.ΤΑ τελευται α 10 χρόνια ο Μπολόνι δεν δίχασε και αν δεν τον έτρωγε ο ζβ μπορεί να ηταν ακόμη στον ΠΑΟΚ σε με ενα άνετο οικονομικά περιβαλλον θα έκανε τρομερή δουλεια σε αφησε και προικα 1,5 εκ ευρω τον σταφυ που τον εδωσες επειδη δεν ειχες μαντιλι να κλαψεις και δεν είχε αντιπάθειες στον λαο μας,το γιδι δεν δίχασε ,όλοι τον αντιπαθουσαμε :lol: :lol: :lol: ο στεφενς που τουρίστα τον έλεγαν κάποιοι ,σε άφησε προίκα τον κάτσε σε πεισμα ολων των εθνιστικαραδων που ηθελαν το κεφαλι του επι πινακι και να ναι καλά καθιέρωσε τον κιτσιου και σε είχε στους 32 του ελ και μέσα στο κυππελο πέρσι τετειο καιρο σε αντίθεση με κάτι αλλες ιερές αγελάδες που σε εχουν Φλεβάρη μήνα να παίζεις ενα παιχνιδι την εβδομαδα.
full of aces,bitches
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok
 
Δημοσιεύσεις: 4428
Εγγραφή: Σάβ 13 Αύγ 2011, 10:17
Τοποθεσία: βεροια

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευσηαπό Trilofiotis » Τρί 03 Μαρ 2015, 10:18

sourmenetes έγραψε:...Ας ηρεμησουμε λιγακι γιατι με τη γκρινια δε θα βγει κατι.


Ε και να ηρεμίσουμε, θα έρθει η κυριακή που θα δούμε ένα κέντρο ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ και θα μας ανέβει πάλι το αίμα στο κεφάλι.

ΕΝΑΣ ανθρωπος να με εξηγήσει γιατί έβαλε τον Κατσε να εκτίσει σ'αυτό το ματς. Όσο σκέφτομαι αυτό το "γιατί έτσι κάνει ο Αγγελος" τρελαίνομαι περισσότερο.

ace79grpaok έγραψε:Σουρμε τόση διχόνοια δεν έχει σπιρει κανένας άλλος προπονητης στην ιστορία του ΠΑΟΚ και αυτό που μου την δίνει είναι οτι έχει το ακαταλογηστο απο κάποιους ακόμα και αν ρίξει τον παοκ β εθνική αυτοι θα κατηγορούν ττους πάντες εκτός από τον αα.ΤΑ τελευται α 10 χρόνια ο Μπολόνια δεν δίχασε και αν δεν τον έτρωγε ο ζβ μπορεί να ηταν ακόμη στον ΠΑΟΚ σε με ενα άνετο οικονομικά περιβαλλον θα έκανε τρομερή δουλεια σε αφησρ και προικα 1,5 εκ ευρω τον σταφυ που τον εδωσες επειδη δεν ειχες μαντιλι να κλαψεις και δεν είχε αντιπάθειες στον λαο μας,το γιδι δεν δίχασε όλοι τον αντιπαθουσαμε :lol: :lol: :lol: ο στεφενς που τουρίστα τον έλεγαν κάποιοι ,σε άφησε προίκα τον κάτσε σε πεισμα ολων των εθνιστικαραδων και να ναι καλά καθιέρωσε τον κιτσιου και σε είχε στους 32 του ελ και μέσα στι κυππελο πέρσι τετειο καιρο


Κατ εμε ούτε ο Μπόλονι ούτε ο Στέφενς κατάφεραν ΤΙΠΟΤΑ. Τα παιδιά πόυ βγήκαν στην εποχή τους προετοιμάστηκαν απο ΑΛΛΟΥΣ και απλά αυτοι οι 2 δεν ήταν τυφλοι και εκείνα άρπαξαν την ευκαιρία με την αξία τους. :pano:
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis
 
Δημοσιεύσεις: 1223
Εγγραφή: Πέμ 08 Ιαν 2015, 13:55

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευσηαπό Kourdos » Τρί 03 Μαρ 2015, 10:29

giapas έγραψε:Σουρμε.... λυπάμαι πολύ για την οποιαδήποτε αντιπαράθεση. Ως πότε όμως θα διαβάζουμε βλακείες και ως πότε θα συνεχίζεται? Ο μέσος άνθρωπος έχει πεπερασμένη ανοχή απέναντι στις ανοησίες και είναι κρίμα να μπαίνεις μια στο τόσο να διαβάσεις κανένα νέο στο φόρουμ και να το μετανιώνεις μετά. Διαβάζω για ορκ και τσιμπλες και γενικότερα γεμίσαμε εξυπνακηδες αλλά δυστυχώς δε βλέπω να μπαίνει τελεία κάπου. Λίστες με τάχα μου στόχους , θεωρείες για φαγώματα και ουσιαστικά το τοπικ έχει γίνει βήμα για εκτόνωση τόνων ολόκληρων από κομπλεξ ... εδώ ο άλλος γράφει κάθε 3 και λίγο και λέει "ακόμα εδώ?" Λες και μπαίνει ο ΑΑ και θα σου απαντήσει .. Λες και είναι τσιφλίκι σου η ομάδα και διώχνεις έναν υπάλληλό σου. Είναι κατανοητό να υπάρχουν αντιδράσεις σχετικά με τη κακή πορεία της ομάδας και να λέγονται γνώμες διαφορετικές , αλλά έχετε πάρει χαμπάρι πως εδώ και σελίδες ολόκληρες το τοπικ έχει καταντήσει μια βαρετά επαναλαμβανόμενη φαρσοκωμωδία που προκαλείται από λίγα άτομα ? Και στη τελική ανοίξτε τα μηνύματα να στέλνει ο ένας στον άλλον και να λέει το πόνο του. Το παρόν τοπικ ξεχείλωσε και κούρασε και συνεχίζει να κουράζει ξανά και ξανά.

Το φόρουμ είναι ουσιαστικά ένα κοινό και δημόσιο βήμα και η ύπαρξη του έχει συγκεκριμένους σκοπούς. Αν εσύ / εσείς βλέπετε ανταλλαγή απόψεων ή οτιδήποτε που προάγει συζήτηση/προβληματισμό γύρω από την ομάδα μας , τότε δείξτε το και σε μένα. Μόνο υστερικές κραυγές ακούγονται και αναίτια διαμάχη λες και υπάρχει κανείς άλλος να μιλήσει ή να ακουστεί ή να επιχειρηματολογήσει ή οτιδήποτε. Φανταστικοί "εχθροί" και τάχα μου υποστηρικτές και δαιμονοποίηση ενός τμήματος του κόσμου που απλά υποστηρίζει/σέβεται/συμπαθεί/ανέχεται έναν άνθρωπο της ομάδας. Κρίμα δεν είναι?

Τέλοσπάντων κούρασα , κούρασες , το κουράσαμε , το κουράσανε
Hai Răzvan!_____ Πринц Ivic_____Εν Tudor νίκα!_____Άγγελος εξάγγελος_____In Huub we trust_____FC Bölöni
Άβαταρ μέλους
Kourdos
 
Δημοσιεύσεις: 2957
Εγγραφή: Πέμ 23 Σεπ 2010, 08:25
Τοποθεσία: Αιγιαλούσα, Νομός Αμμοχώστου

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευσηαπό παοκαρα23 » Τρί 03 Μαρ 2015, 10:37

Για το 2004 μιλας που μας εβγαλε τριτους με τον Κουτσοπουλο και το Φουτσινι και μερικοι του την ειχαν στημενη στο ματς με τη Χαλκηδονα μηπως και δεν κερδισει;;
Μια ζωη τα ιδια σ αυτην την ομαδα..
Απ την αρχη της χρονιας ακομα κι οταν πηγαιναμε τρενο καποιοι περιμεναν να ερθει μια γκελα για να αρχισουν τα δικα τους..Αυτο θα πει ο ΠΑΟΚ πανω απ ολα;;
Το μισος που εχουν μερικοι για αυτον τον ανθρωπο ειναι αρρωστο.Μερικοι ευχοντουσαν να χανει η ομαδα για να φυγει.Πρωταθλημα να παρει θα ψαχνουν τροπο να τον διωξουν.
Χαλαρωστε λιγο ρε παιδια.ΠΑΟΚ ειμαστε ουτε αγγελος ουτε αρχαγγελος..Απλα δεν μπορουμε να δεχτουμε οτι λακαμια ακουγεται.
Ο ανθρωπος ξεφευγει,κανει τρελα πραγματα ωρες ωρες,ειναι κολλημενος με τα θεια(δικαιωμα του),εχει εμμονες(ποιος κοουτς δεν εχει;) και εχει τεραστιες ευθυνες για το φετινο καζο αλλα δεν θα τον βγαλουμε και μεγα ραδιουργο που πηγε κι εστησε ιντριγκες εναντιον των καλων κι απονηρευτων τεκνων της παε ΠΑΟΚ καθως και των παικταραδων Σπυροπουλο,Τζαβελλα.Να ειμαστε λιγακι σοβαροι.Ακουγονται μεγαλες υπερβολες που δειχνουν ξεκαθαρα οτι εχει στοχοποιηθει οπως περσι ο Στεφενς.
Απλα αναρωτηθειτε συμφερει να φυγει τωρα ο ΑΑ;;Περσι που εφυγε ο Στεφενς μας βγηκε σε καλο;;Προπερσι που εφυγε ο Δωνης;;
Εγω απλα θα πω οτι αν ειναι να ερθει ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ προπονητης δεν εχω κανενα προβλημα.Αλλα δεν γινεται καθε χρονο τετοια εποχη να εχουμε τη ιδια συζητηση...
"Nobody needs to protect nobody.From who?From fans?"
"If you can't handle,go ballett.You can't play for ΠΑΟΚ,go away or in second division"
"No.In football my friend everything changes very fast.Very fast."
παοκαρα23
 
Δημοσιεύσεις: 1550
Εγγραφή: Τρί 03 Φεβ 2015, 03:07

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Τρί 03 Μαρ 2015, 10:50

Στηρίζω αναφανδόν Γιάννη (giapas)
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
 
Δημοσιεύσεις: 89848
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευσηαπό ace79grpaok » Τρί 03 Μαρ 2015, 10:57

παοκαρα23 έγραψε:Για το 2004 μιλας που μας εβγαλε τριτους με τον ΚουτσοποΤζαβέλλα Πυρόπουλος και του την ειχαν στημενη στο ματς με τη Χαλκηδονα μηπως και δεν κερδισει;;
Μια ζωη τα ιδια σ αυτην την ομαδα..
Απ την αρχη της χρονιας ακομα κι οταν πηγαιναμε τρενο καποιοι περιμεναν να ερθει μια γκελα για να αρχισουν τα δικα τους..Αυτο θα πει ο ΠΑΟΚ πανω απ ολα;;
Το μισος που εχουν μερικοι για αυτον τον ανθρωπο ειναι αρρωστο.Μερικοι ευχοντουσαν να χανει η ομαδα για να φυγει.Πρωταθλημα να παρει θα ψαχνουν τροπο να τον διωξουν.
Χαλαρωστε λιγο ρε παιδια.ΠΑΟΚ ειμαστε ουτε αγγελος ουτε αρχαγγελος..Απλα δεν μπορουμε να δεχτουμε οτι λακαμια ακουγεται.
Ο ανθρωπος ξεφευγει,κανει τρελα πραγματα ωρες ωρες,ειναι κολλημενος με τα θεια(δικαιωμα του),εχει εμμονες(ποιος κοουτς δεν εχει;) και εχει τεραστιες ευθυνες για το φετινο καζο αλλα δεν θα τον βγαλουμε και μεγα ραδιουργο που πηγε κι εστησε ιντριγκες εναντιον των καλων κι απονηρευτων τεκνων της παε ΠΑΟΚ καθως και των παικταραδων Σπυροπουλο,Τζαβελλα.Να ειμαστε λιγακι σοβαροι.Ακουγονται μεγαλες υπερβολες που δειχνουν ξεκαθαρα οτι εχει στοχοποιηθει οπως περσι ο Στεφενς.
Απλα αναρωτηθειτε συμφερει να φυγει τωρα ο ΑΑ;;Περσι που εφυγε ο Στεφενς μας βγηκε σε καλο;;Προπερσι που εφυγε ο Δωνης;;
Εγω απλα θα πω οτι αν ειναι να ερθει ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ προπονητης δεν εχω κανενα προβλημα.Αλλα δεν γινεται καθε χρονο τετοια εποχη να εχουμε τη ιδια συζητηση...


Ποιος είπε οτι ήταν αθώες περιστερες οι ζβ και σια?ουτε και παικταραδες οι τζαββελοσπυροπουλοι αλλα καποια πράγματα βγάζουν μάτι ,όπως πλήρης ασυνεννοησία με ζβ για μεταγραφές ,φάγωμα παικτών ανοικτά δε συνεντεύξεις τυπου και κολοτουμπα όταν τους χρειαζοσουν π.χ μαντουρο .Τα αλλοπρωσαλλα σχηματα που καταβαζε σε κάποια παιχνίδια ,τα κλαρίνα σε όλη σχεδόν την ελληνική περιφέρεια,τοσα κλαρινα ουτε στην εκπομπη "Κυριακή στο χωριό" :x ..ελεος
full of aces,bitches
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok
 
Δημοσιεύσεις: 4428
Εγγραφή: Σάβ 13 Αύγ 2011, 10:17
Τοποθεσία: βεροια

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευσηαπό K_geo » Τρί 03 Μαρ 2015, 10:59

ωχχχχ μανα μου...

88 και σημερα....
"να παραμερίσουμε όλοι τα πάθη και τις διαφορές μας.Συσπειρωμένοι όλοι θα τα καταφέρουμε."Θ4
"Μην κοιτάς τι μπορεί να κάνει ο ΠΑΟΚ για σένα αλλά τι μπορείς να κάνεις εσύ για τον ΠΑΟΚ."ΠΑΟΚ N.Y Club
"Της πατρίδος μου η σημαία έχει χρώμα ασπρόμαυρο"
Άβαταρ μέλους
K_geo
 
Δημοσιεύσεις: 17889
Εγγραφή: Τετ 27 Μάιος 2009, 15:36
Τοποθεσία: 74χλμ απο Τουμπα.

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευσηαπό kataramenos5 » Τρί 03 Μαρ 2015, 11:00

ace79grpaok έγραψε:Σουρμε τα λέω γιατί αν ηταν άλλος στην θέση του τωτε ουτε τα σύνορα του νομου Θεσσαλονίκης δεν θα περνούσε ,αλλά κάποια ορκισμενα ορκ του αα τον επέβαλλαν το καλοκαίρι και πρεπει να τον αφήσουμε να μας διαλυσεο τελείως ?δεν βλεπεις φιλέ σουρμε οτι μονο διχόνοια φέρνει αυτός ο άνθρωπος όταν έρχεται στην ομάδα μας?η ιστορία επαναλαμβάνεται δυστυχώς και βλεπω να φεύγει όπως έφυγε το 2004,αλλά εμείς θα είμαστε εδώ για να ανεβαζουμε πίεση και να βριζουμε αυτός οτι και να γίνει θα έχει τα ορκισμενα ορκ του να πλαθουν τον μυθο του αα και να δημιουργουν την υστεροφημία του .


Τι παθαίνετε ρε στα δύσκολα?Τι παθαίνετε?Απίστευτος λαός.Σωστα τα λεει το παλικαρι παρακάτω

ace79grpaok έγραψε:Re: Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ο. Κέρκυρας 2-1 MVP, σχόλια και παραλειπόμε
Δευτ Δεκ 15, 2014 10:50 am
πιστευω οτι εχουμε αλλωτριωθει πολλοι σαν οπαδοι απο τα μμε της πολης που πολλα
ειναι κατευθηνομενα οτι δυστυχως τρεφομαστε οχι ολοι ,απο την ιντριγκα και οχι
απο την ομαδα,πχ τζαβελλας και οι μαλακιες του στυλ ,"ειναι λιποτακτης ,διωξτον
ρε αγγελε εισαι παπατζης αγγελε ,αυτη την μαλακια την ειπε ο μυρτσος ,ο
βετερανος του γαυρου που τον αφηνουμε να κανει εκπομπη ανενοχλητο ,
δεν πιστευουμε αυτη την ομαδα ,χωρις προφανη λογο,απλα περιμενουμε να
γινει η στραβη για να πουμε τα ελεγα εγω
,δεν ειμαστε παοκτσηδες αλλα
οπαδοι της "τα ελεγα εγω "fc.Αγαπηστε την ομαδα ,μια ζωη λεγαμε οτι θελουμε
η ομαδα να δινει ψυχη και να ειναι παοκ και τωρα που ειναι ,εμεις κανουμε σαν κακογαμημενες γκομενες
,ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ


Ωπ, για στασου ο ιδιος ειναι. :shock:
Αλλα τοτε ,οταν κερδίζαμε ,ήσασταν κι εσεις στο ιδιο πλευρο με τα "ορκισμένα ορκ".
ace79grpaok έγραψε:Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
Σάβ Αύγ 16, 2014 8:18 pm
Paokovie σε πάω ρε φιλαρακι,είμαστε ομάδα Συμφωνώ αλλά δεν θελει και ενα
αριστερό εξτρέμ και Ένα σέντερ μπακ ?Άφου η ομάδα ρολλαρει καλά γιατί
δεν την βοηθάει λίγο η δοίκηση
?αμαρτία είναι ρε παιδιά


Τωρα που μειναμε πισω, δε γουστάρετε πλεον γιατι σταμάτησε το παραμυθάκι του "παμε για πρωτάθλημα χωρίς ρόστερ"(η μεγ. μ@λακια του ΑΑ) ,ΟΚ.Αυτο δε σας δινει το δικαιωμα να χαρακτηριζετε ετσι οσους γουσταρουν τον ΑΑ ή απλα δε γουστάρουν την αδικη επίθεση.Τεσσερα χρονια το ίδιο εργο ζουμε, ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ.Τα ιδια εκαναν περσι τα σκληρά αγγελόσκυλα,τα σαντόσκυλα κ.ο.κ. .Φτανει ρε ,ΦΤΑΝΕΙ.
Τελευταία επεξεργασία από kataramenos5 και Τρί 03 Μαρ 2015, 14:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
ΣΗΚΩΘΕΙΤΕΕΕ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5
 
Δημοσιεύσεις: 26715
Εγγραφή: Δευτ 04 Οκτ 2010, 08:50

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευσηαπό ace79grpaok » Τρί 03 Μαρ 2015, 11:01

Τσιριγιωτη ακομα εδώ είναι . :evil: :evil: :evil: :evil:
full of aces,bitches
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok
 
Δημοσιεύσεις: 4428
Εγγραφή: Σάβ 13 Αύγ 2011, 10:17
Τοποθεσία: βεροια

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Προπονητικό team

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες