Ανάλυση προβλήματος Π.Α.Ο.Κ.

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Ανάλυση προβλήματος Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό ΠΟΡΚΥ-5 » Τρί 17 Φεβ 2015, 18:26

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΟΚ

Δέχομαι ότι ο ΠΑΟΚ (ως εταιρία) είναι ιδιοκτησία του Ιβάν Σαββίδη. Άρα αυτός κρίνει το ποιούς θα έχει στο πλάϊ του στη Διοίκηση. Κι εφόσον κρίνει ότι θα έχει Προεδρο τον Ιάκωβο Αγγελίδη με οικονομικά υπεύθυνη την Μαρία Γκοντσάρεβα, θα το δεχτώ επίσης.
Από κει και πέρα όμως, όπως γίνεται παντού στον κόσμο, δεν θα έπρεπε ο Πρόεδρος να επιλέξει τον δικό του Τεχνικό Διευθυντή και τους δικούς του Διοικητικούς Συμβούλους? Άρα ή τον ικανοποιεί ο Ζήσης Βρύζας ως Τεχνικός Διευθυντής, ή θέλει να μετρήσει τις όποιες του ικανότητες ή του τον έχει καπελώσει ο Ιβάν Σαββίδης. Στην 1η περίπτωση ειναι απαράδεκτος και θα έπρεπε να είχε ήδη παραιτηθεί αφού μια τέτοια αποδοχή συνιστά κάκιστο δημόσιο υπάλληλο. Στη 2η και στην 3η, είμαι μαζί του.
Πάμε τώρα παρακάτω. Είσαι Τεχνικός Διευθυντής κ. Βρύζα. Υπό κανονικές συνθήκες, ο Τεχνικός Διευθυντής σε μία ομάδα είναι η αρχή και το τέλος της. Αυτός οργανώνει το σκάουτινγκ, προχωρά στις επαφές για μεταγραφές κι ανανεώσεις συμβολαίων, κάνει τις διαπραγματεύσεις, φροντίζει για την σωστή λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος, ελέγχει τον προπονητή και όλους όσοι έχουν σχέση με τη δουλειά στο γήπεδο και στα αποδυτήρια. Δεν θα έπρεπε λοιπόν να επιλέξεις εσύ (και μόνον εσύ κι όχι κάποιοι - συμπαθείς κατά τ' άλλα - Στρατηγοί...!) το προπονητικό σου τιμ? Αν το έκανες, τότε σου λέμε ότι αυτό που βλέπουμε δεν μας αρέσει, άρα άλλαξέ το. Τώρα! Αν δεν το επέλεξες εσύ, είσαι κατάπτυστος και θα 'πρεπε να είχες προ πολλού αποχωρήσει με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο. Υποθέτω (για τη ροή της κουβέντας) ότι ήταν δικής σου επιλογής το τεχνικό τιμ.
Πάμε λοιπόν και στον τελευταίο. Άγγελε (χωρίς επώνυμο, γιατί οι 'μεγάλοι' προσφωνούνται με το μικρό τους), είναι δικής σου επιλογής οι 24 (πλέον) ποδοσφαιριστές που έχεις? Αν ναι, εγώ ο ΠΟΡΚΥ-5, σου λέω ότι είναι πολύ καλό (αν και ελλιπές σε αριθμό) υλικό. Αυτό που παρουσιάζεις όμως στο χορτάρι, δεν αρέσει. Κι όχι μόνο δεν αρέσει, αλλά τρώει και 2-3-4 γκολ σε κάθε σχεδόν αγώνα. Άρα, γνώμη μου, θα έπρεπε να επιμείνεις στην παραίτησή σου. Αν όμως δεν είναι δικής σου επιλογής ή αν δεν σου έφεραν παίκτες σε θέσεις που ζήτησες, συγνώμη αλλά τότε είσαι κ. Άγγελος Αναστασιάδης (με επώνυμο...!).
Τι πιστεύω και τι προτείνω: Θεωρώ (προσωπική εκτίμηση) ότι ο Ιάκωβος Αγγελίδης έχει πρόγραμμα στο μυαλό του. Στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, όντως έκανε καλή δουλειά. Εκεί όμως τον άφησε να δουλέψει ο Καναδός ιδιοκτήτης της Μίτσελ Γκόλνταρ χωρίς παρεμβάσεις στον τρόπο διοίκησής του. Κι εκεί προσέλαβε για Τεχνικό Διευθυντή τον Ζόρντι Κρόϊφ στον οποίο άφησε εν λευκώ το τεχνικό κομμάτι, κι ο Ολλανδός έκανε 'παπάδες'. Κανείς τους όμως δεν βγήκε να πει ότι 'πάμε για πρωτάθλημα', αλλά σταδιακά έχτισαν ομάδα. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι ο Ζήσης Βρύζας έχει να δώσει άλλα στον ΠΑΟΚ. Άρα από κει μάλλον ξεκινάει η αναδιοργάνωση της ομάδας. Δεχόμενος ότι ο Αγγελίδης (και βεβαίως κι ο Ιβάν Σαββίδης) έχει πλάνο κι έχοντας 'μάθει' και τους οπαδούς του Δικεφάλου, θα κάτσει με ηρεμία να επιλέξει μέχρι τα τέλη του μηνός Φεβρουαρίου τον επόμενο Τεχνικό Διευθυντή του. Κι ο οποίος θα έχει χρόνο μέχρι τον Τελικό του Ελληνικού Κυπέλλου (16 Απριλίου) να επιλέξει το επόμενο προπονητικό τιμ, με το οποίο ναι μεν θα έχει συμφωνήσει αλλά όμως να αναλάβει την ομάδα μετά το τέλος των πλέϊ οφς (14 Ιουνίου) για να μην 'καεί' και το οποίο θα έχει χρόνο (κατ' εμέ) μέχρι τις 10 Ιουλίου να ολοκληρώσει τις μεταγραφές που θα πιστεύει ότι χρειάζεται για να μην πονάνε τα μάτια μας τη νέα σεζόν ώστε τον Μάϊο του '16 να είμαστε καλά...! Άρα ή ας κάτσει το υπάρχον προπονητικό τιμ μέχρι τέλους της σεζόν ή ας πάμε σε μια λύση ανάγκης.
ΠΟΡΚΥ-5
Official Paokmania's Papatzis
 
Δημοσιεύσεις: 978
Εγγραφή: Τρί 17 Φεβ 2015, 17:59

Re: Ανάλυση προβλήματος Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό Dinos_Liverpool » Τρί 17 Φεβ 2015, 18:35

Καλώς ήρθες στην παρέα μας. Πολύ ωραίο θέμα άνοιξες.

Για να ακούσουμε απόψεις.
ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚάρα μου,
ζω μόνο για σένα ομαδάρα μου!
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool
 
Δημοσιεύσεις: 5196
Εγγραφή: Κυρ 16 Μάιος 2010, 00:28

Re: Ανάλυση προβλήματος Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό τσιριγώτης » Τρί 17 Φεβ 2015, 18:48

Κομπλεξισμος απέναντι στο κατεστημένο κ καλά των Αθηνών, μας φταίνε πάντα οι άλλοι,ποτέ εμείς οι ίδιοι, ο καθένας κοιτά την τσέπη του, άρα κ την θέση του, ανικανότητα στη διοίκηση. .....μένουμε στάσιμοι ενώ οι άλλοι ανεβαίνουν. ...μια ζωή τριτοτεταρτοι, σκοπός μας να κερδίσουμε τον γκει κ τον ρουλη κ όλα καλά. ....είναι δυνατόν να τα βλέπουν όλοι, αλλά ποτέ αυτοί;
Δεν θέλω να θυμάμαι,δεν θέλω να ξεχνάω
τσιριγώτης
 
Δημοσιεύσεις: 2767
Εγγραφή: Τρί 11 Φεβ 2014, 19:54
Τοποθεσία: Κύθηρα

Re: Ανάλυση προβλήματος Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό Ale » Τρί 17 Φεβ 2015, 19:50

Ωραίος ο Πόρκυς!
Απλά, ωραία, ψύχραιμα.
Μόνο που δεν βάζεις τα τρυπήματα στην εξίσωση, αδερφέ. :|
Με τον καιρό να 'ναι κόντρα, έχει τιμή σαν πετάς.
Άβαταρ μέλους
Ale
 
Δημοσιεύσεις: 6485
Εγγραφή: Κυρ 08 Δεκ 2013, 02:26
Τοποθεσία: Νότια Μακεδονία

Re: Ανάλυση προβλήματος Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό ΠΟΡΚΥ-5 » Τρί 17 Φεβ 2015, 19:53

Ale έγραψε:Ωραίος ο Πόρκυς!
Απλά, ωραία, ψύχραιμα.
Μόνο που δεν βάζεις τα τρυπήματα στην εξίσωση, αδερφέ. :|


Για τα 'τρυπήματα' υπάρχει κι ο 'Μπάμπης ο Σουγιάς' φίλε Ale...!
ΠΟΡΚΥ-5
Official Paokmania's Papatzis
 
Δημοσιεύσεις: 978
Εγγραφή: Τρί 17 Φεβ 2015, 17:59

Re: Ανάλυση προβλήματος Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό agios » Τρί 17 Φεβ 2015, 20:23

Ωραίο θέμα.Εγώ παιδιά παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ από εποχή Βουλινού.Να πω μια αμαρτία μου?Να πω πως νιώθω?Νιώθω ότι δεν είχα ποτέ έναν ιδιοκτήτη που να συνδυάζει την οικονομική δυνατότητα αλλά και ταυτόχρονα την γνώση της δυναμικής του ΠΑΟΚ από όλες τις πλευρές.Και τι εννοώ με το δεύτερο.Να μπορεί να ''εκμεταλλευτεί'' και να ξεζουμίσει από τον ΠΑΟΚ όλα τα οφέλη που μπορεί να έχει.Να μπορεί να εκμεταλλευτεί την τρέλα του Παοκσή που γεμίζει γήπεδα και πούλμαν,να μας τα παίρνει από παντού χαλάλι του κι από φανέλες,εισιτήρια,μεταγραφές,από παντού αρκεί να μας δίνει αυτό που θέλουμε μια ομαδάρα δηλαδή που θα παίρνει τίτλους ή τουλάχιστον θα τους διεκδικεί μέχρι τελευταίο ματς κάθε χρόνο.Και να μας έχει νοικοκυρεμένους στα οικονομικά χωρίς να μας κυνηγάνε θεοί και δαίμονες.Από μόνος του ο ΠΑΟΚ σαν μαγαζί αν ξέρεις να τον χειριστείς τα βγάζει τα λεφτά του και μπορεί να σου δώσει και κέρδος.Ο παλαβός ο Αλέφαντος κάποτε είπε κάτι ωραίο ''ρε πλάκα κάνετε?ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ είναι ο πρωθυπουργός Β. Ελλάδος!!''Δίκιο έχει.Όποιος κατανοήσει την δυναμική αυτού του οργανισμού μπορεί να πετύχει εκτός από αθλητικούς στόχους και πολιτικούς-επιχειρηματικούς στόχους.Και ένας άνθρωπος που θέλει να εξοικονομήσει οφέλη απ αυτό και επενδύει (χωρίς να θέλει να χάσει χρήματα απ αυτό) μπορεί να το πετύχει.Δεν είναι τόσο δύσκολο.Χρειάζεται επαγγελματισμό (να ξέρεις τι θα πει εταιρία και κερδοφορία και πως επιτυγχάνετε ) και να καταλάβει πως σκεφτόμαστε εμείς και τι πραγματικά θέλουμε απ αυτόν.Αυτά τα δύο πράματα...
Άβαταρ μέλους
agios
 
Δημοσιεύσεις: 1489
Εγγραφή: Τρί 05 Αύγ 2014, 21:13

Re: Ανάλυση προβλήματος Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό astronaut » Τρί 17 Φεβ 2015, 20:36

Να'χουμε να θυμόμαστε την (απ)αρχή...

Δηλώνω ρητά & κατηγορηματικά ότι δεν έχω καμία άκρη & πηγή

Β.Μ.: Ιδανικό σενάριο να κατέβει ο Σαρρής κι ο Βασίλης (Κορέας, σελ.17)

Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ο ίδιος ο ΠΑΟΚ (Άγγελος 1997)

https://www.youtube.com/watch?v=oCK6nRkS4SU
Άβαταρ μέλους
astronaut
 
Δημοσιεύσεις: 2163
Εγγραφή: Δευτ 09 Δεκ 2013, 03:24
Τοποθεσία: On Tour

Re: Ανάλυση προβλήματος Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό back in black » Τρί 17 Φεβ 2015, 20:56

Απο την εποχη του αειμνηστου Παντελάκη, με λεφτά ή χωρίς λεφτά, με πολυ ή λιγοτερο κοσμο και ανεξαρτήτως προσωπων που κουμαντάρουν την ομάδα, Ο ΠΑΟΚ ΜΑΣ ενσαρκώνει απόλυτα τον μύθο του Σίσυφου, κουβαλάει τον βράχο του μεχρι την κορυφή του βουνου και εκεί μην αντεχοντας το βάρος , του πεφτει κα ξανά μανά απο την αρχή. Ο μύθος θα ξεπερασθεί μονο αν στον ΠΑΟΚ υπαρξουν ποτε προσωπικότητες, και όχι πρόσωπα, του διαμετρήματος ενός Παντελακη, μέχρι τότε: σπρωξιμο στο βράχο αδέλφια , μέχρι λίγο πριν την κορφή , μετά παλι πίσω και ξανά καινούργια προσπαθεια απο την αρχή, αέναα, γιατι ΠΑΟΚ εισαι.
The game is about glory
Άβαταρ μέλους
back in black
 
Δημοσιεύσεις: 2200
Εγγραφή: Πέμ 18 Δεκ 2014, 20:14

Re: Ανάλυση προβλήματος Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό makednoss » Τρί 17 Φεβ 2015, 21:24

Συμφωνώ απόλυτα. Τη χρονιά 09-10 έφτασε ο ΠΑΟΚ στο peak του και έκτοτε λόγω οικονομικών -και όχι μόνο- δυσκολιών άρχισε να χάνει και πάλι σιγά σιγά τη δύναμη του. Σε όλα είμαστε πρόχειροι και συνεχώς μας διαπνέεται η αίσθηση ότι όλα είναι προσωρινά και απο μέρα σε μέρα μπορεί να αλλάξουν. Ο μεγαλομέτοχος αντί να αμβλύνει το πρόβλημα το όξυνε. Προσωρινός ο νάκτχο, προσωρινός ο στεφενς, προσωρινά και πρόχειρα όλα, κατσουράνης με 400χιλ στα 34 του αντί για κάποιον νεαρότερο.Προσωρινός μας φαίνεται ο Νομπόα και ο κάθενας που έρχεται. Έχουμε πρόβλημα νοοτροπίας, δεν βλέπουμε την αλήθεια και θέλουμε σε μια μέρα να γίνουν όλα (πρωτάθλημα,γήπεδο,χρέη) γιατί νιώθουμε την πείνα για τίτλους και το αίσθημα της αδικίας απο τον γαύρο. Ο ΠΑΟΚτσης λέει μέσα του πότε ρε π##στη μου εμείς. Στη γρήγορη και πρόχειρη δουλειά για μεγέθυνση του ΠΑΟΚ έρχεται και το γαυροσύστημα του δίνει μια κλωτσιά προσγειώνεται απότομα και να τα νεύρα , οι μπούκες, οι αποχές ,οι ανακοινώσεις και όλα ταναπου και ξανά απο την αρχή.
Το ζήτημα είναι θέμα νοοτροπίας τώρα που πια έχουμε λύσει το οικονομικό. Θα φτιάξει ο οργανισμός ΠΑΟΚ , απο την καθαρίστρια μέχρι και τον τελευταίο οπαδό νοοτροπία μαχητή που δεν τα παρατά και αυτοδιορθώνεται χωρίς αναμπουμπούλες όταν διαπιστώσει ένα λάθος;
Τόσα χρόνια κουράστηκα σαν οπαδός να υποστηρίζω την ομάδα- Σίσσυφο . θέλω σταθερότητα και πλάνο, όχι για πρωτάθλημα αλλά για να φτάσει ο ΠΑΟΚ στα top 30 κλάμπ της Ευρώπης.
ΠΑΟΚόσκυλο
Άβαταρ μέλους
makednoss
 
Δημοσιεύσεις: 220
Εγγραφή: Τρί 09 Ιουν 2009, 01:53

Re: Ανάλυση προβλήματος Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό elvetos giatros » Τρί 17 Φεβ 2015, 21:30

pera apo ta parapanw swsta pou diavazw (doiikhtikh statherothta, sunneohsh texnikou dieuthinti me proponhth) xreiazetai na plhth
Ο ετεροαποκαλουμενος κι ως άπλυτος κυρ Παντελής
elvetos giatros
 
Δημοσιεύσεις: 3482
Εγγραφή: Πέμ 05 Μαρ 2009, 01:16

Re: Ανάλυση προβλήματος Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Τρί 17 Φεβ 2015, 21:43

Πόρκυ καλωσόρισες στη παρέα! :)
Να αποφεύγεις τα κεφαλαία στους τίτλους των topics που ανοίγεις. Επίσης, πριν ανοίξεις topic, δες αν υπάρχει κάποιο παρεμφερές..
Και δες την υπογραφή μου.
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 46410
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: Ανάλυση προβλήματος Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό Suleymanoglu » Τρί 17 Φεβ 2015, 22:07

ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΟΚ

Δέχομαι ότι ο ΠΑΟΚ (ως εταιρία) είναι ιδιοκτησία του Ιβάν Σαββίδη. Άρα αυτός κρίνει το ποιούς θα έχει στο πλάϊ του στη Διοίκηση. Κι εφόσον κρίνει ότι θα έχει Προεδρο τον Ιάκωβο Αγγελίδη με οικονομικά υπεύθυνη την Μαρία Γκοντσάρεβα, θα το δεχτώ επίσης.
Από κει και πέρα όμως, όπως γίνεται παντού στον κόσμο, δεν θα έπρεπε ο Πρόεδρος να επιλέξει τον δικό του Τεχνικό Διευθυντή και τους δικούς του Διοικητικούς Συμβούλους? Άρα ή τον ικανοποιεί ο Ζήσης Βρύζας ως Τεχνικός Διευθυντής, ή θέλει να μετρήσει τις όποιες του ικανότητες ή του τον έχει καπελώσει ο Ιβάν Σαββίδης. Στην 1η περίπτωση ειναι απαράδεκτος και θα έπρεπε να είχε ήδη παραιτηθεί αφού μια τέτοια αποδοχή συνιστά κάκιστο δημόσιο υπάλληλο. Στη 2η και στην 3η, είμαι μαζί του.
Πάμε τώρα παρακάτω. Είσαι Τεχνικός Διευθυντής κ. Βρύζα. Υπό κανονικές συνθήκες, ο Τεχνικός Διευθυντής σε μία ομάδα είναι η αρχή και το τέλος της. Αυτός οργανώνει το σκάουτινγκ, προχωρά στις επαφές για μεταγραφές κι ανανεώσεις συμβολαίων, κάνει τις διαπραγματεύσεις, φροντίζει για την σωστή λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος, ελέγχει τον προπονητή και όλους όσοι έχουν σχέση με τη δουλειά στο γήπεδο και στα αποδυτήρια. Δεν θα έπρεπε λοιπόν να επιλέξεις εσύ (και μόνον εσύ κι όχι κάποιοι - συμπαθείς κατά τ' άλλα - Στρατηγοί...!) το προπονητικό σου τιμ? Αν το έκανες, τότε σου λέμε ότι αυτό που βλέπουμε δεν μας αρέσει, άρα άλλαξέ το. Τώρα! Αν δεν το επέλεξες εσύ, είσαι κατάπτυστος και θα 'πρεπε να είχες προ πολλού αποχωρήσει με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο. Υποθέτω (για τη ροή της κουβέντας) ότι ήταν δικής σου επιλογής το τεχνικό τιμ.
Πάμε λοιπόν και στον τελευταίο. Άγγελε (χωρίς επώνυμο, γιατί οι 'μεγάλοι' προσφωνούνται με το μικρό τους), είναι δικής σου επιλογής οι 24 (πλέον) ποδοσφαιριστές που έχεις? Αν ναι, εγώ ο ΠΟΡΚΥ-5, σου λέω ότι είναι πολύ καλό (αν και ελλιπές σε αριθμό) υλικό. Αυτό που παρουσιάζεις όμως στο χορτάρι, δεν αρέσει. Κι όχι μόνο δεν αρέσει, αλλά τρώει και 2-3-4 γκολ σε κάθε σχεδόν αγώνα. Άρα, γνώμη μου, θα έπρεπε να επιμείνεις στην παραίτησή σου. Αν όμως δεν είναι δικής σου επιλογής ή αν δεν σου έφεραν παίκτες σε θέσεις που ζήτησες, συγνώμη αλλά τότε είσαι κ. Άγγελος Αναστασιάδης (με επώνυμο...!).
Τι πιστεύω και τι προτείνω: Θεωρώ (προσωπική εκτίμηση) ότι ο Ιάκωβος Αγγελίδης έχει πρόγραμμα στο μυαλό του. Στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, όντως έκανε καλή δουλειά. Εκεί όμως τον άφησε να δουλέψει ο Καναδός ιδιοκτήτης της Μίτσελ Γκόλνταρ χωρίς παρεμβάσεις στον τρόπο διοίκησής του. Κι εκεί προσέλαβε για Τεχνικό Διευθυντή τον Ζόρντι Κρόϊφ στον οποίο άφησε εν λευκώ το τεχνικό κομμάτι, κι ο Ολλανδός έκανε 'παπάδες'. Κανείς τους όμως δεν βγήκε να πει ότι 'πάμε για πρωτάθλημα', αλλά σταδιακά έχτισαν ομάδα. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι ο Ζήσης Βρύζας έχει να δώσει άλλα στον ΠΑΟΚ. Άρα από κει μάλλον ξεκινάει η αναδιοργάνωση της ομάδας. Δεχόμενος ότι ο Αγγελίδης (και βεβαίως κι ο Ιβάν Σαββίδης) έχει πλάνο κι έχοντας 'μάθει' και τους οπαδούς του Δικεφάλου, θα κάτσει με ηρεμία να επιλέξει μέχρι τα τέλη του μηνός Φεβρουαρίου τον επόμενο Τεχνικό Διευθυντή του. Κι ο οποίος θα έχει χρόνο μέχρι τον Τελικό του Ελληνικού Κυπέλλου (16 Απριλίου) να επιλέξει το επόμενο προπονητικό τιμ, με το οποίο ναι μεν θα έχει συμφωνήσει αλλά όμως να αναλάβει την ομάδα μετά το τέλος των πλέϊ οφς (14 Ιουνίου) για να μην 'καεί' και το οποίο θα έχει χρόνο (κατ' εμέ) μέχρι τις 10 Ιουλίου να ολοκληρώσει τις μεταγραφές που θα πιστεύει ότι χρειάζεται για να μην πονάνε τα μάτια μας τη νέα σεζόν ώστε τον Μάϊο του '16 να είμαστε καλά...! Άρα ή ας κάτσει το υπάρχον προπονητικό τιμ μέχρι τέλους της σεζόν ή ας πάμε σε μια λύση ανάγκης.


Να σε πώ που είναι το πρόβλημα για να μην κουράζεσαι.

Λοιπόν, ο Σαββίδης δεν έχει πάθος με τον ΠΑΟΚ και εφόσον πήρε τα τεμάχια του ΤΑΙΠΕΔ, το Ελληνικό διαβατήριο και κάποια άλλα πράγματα όπως πολιτικές διασυνδέσεις, δεν τον ενδιαφέρει να φτιάξει μεγάλη ομάδα. Γι'αυτό προσέλαβε τον τραγικό Αναστασιάδη και ακόμη κρατάει στην ΠΑΕ τραγικούς τύπους όπως τον Γκαγκατση και τον Βρύζα. Ο Αγγελίδης πληρώνεται γιατί πήρε τα χρέη επάνω του και απλά παρίσταται σε κάποιες επισημότητες στην ΕΠΟ και ΕΠΑΕ. Δεν αποφασίζει ο Αγγελίδης για τίποτα, ούτε έχει άλλο ρόλο. Πληρώνεται για να έχει τα χρέη πάνω του, όπως ο Βρύζας παλαιότερα, επειδή δεν θέλει να έχει προβλήματα ο Σαββίδης στο μέλλον και να τον τρέχουν όπως τον Νικολαϊδη και τους υπόλοιπους πρώην Προέδρους της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Το πρόβλημα ξεκινά και σταματά ψηλά. Ο Σαββίδης σε 10 λεπτά θα μπορούσε να απολύσει Αναστασιάδη, Βρύζα, Γκαγκάτση και να στείλει σπίτι του τον ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ και ποδοσφαιρικά τραγικό Σαλπιγγίδη. Δεν το κάνει γιατί δεν τον ενδιαφέρει και γιατί θέλει να κρύβει την αδιαφορία του πίσω απο τις αποτυχίες και την ασχετοσύνη των προαναφερθέντων. Αυτή είναι η άποψή μου και δεν χρειάζεται να συμφωνούμε.
Suleymanoglu
 
Δημοσιεύσεις: 385
Εγγραφή: Σάβ 14 Φεβ 2015, 13:37

Re: Ανάλυση προβλήματος Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Τρί 17 Φεβ 2015, 22:23

Ο ΖΒ είναι ένα από τα άρρωστα κομμάτια του ΠΑΟΚ. Κατ' εμέ ο πρώτος που πρέπει να φύγει (έπρεπε να είχε ήδη φύγει). Ακολουθεί το φλέγον θέμα του προπονητή. Η αλήθεια είναι ότι φέτος δεν ξεκινήσαμε για πρωταθλητισμό, αλλά για να φτιάξουμε κορμό ομάδας για τα επόμενα έτη. Εξ ου και το χαμηλό budget. Η ανέλπιστη όμως πορεία του πρώτου γύρου ήταν αυτή που ανάγκασε τον Ιβάν να ξεφύγει από το αρχικό σχέδιο και να προχωρήσει σε δύο ακριβές μεταγραφές. Τα λάθη ήταν δύο. Το πρώτο ότι δεν κρατήθηκε το αρχικό σχέδιο. Και το δεύτερο ότι αφού αποφάσισαν να το βελτιώσουν το άφησαν μισό. Ούτε αναπληρωματικό αριστερό μπακ (παρ' όλο που ξεκινήσαμε τη σεζόν με τρία αριστερά μπακ) ούτε - κυρίως - εξτρέμ, μια σοβαρότατη έλλειψη που υπάρχει από το καλοκαίρι. Εδώ φταίει ο προπονητής που είπε ότι θα καλύψει τα κενά εκ των έσω.
Για μένα λοιπόν πρέπει να αποχωρήσει και ο προπονητής, όχι μόνο για το παράλογο κάποιων μεταγραφών (πχ Παπαδόπουλος), ή την έλλειψη παικτών σε άλλες θέσεις, αλλά:
1. Για το ότι η ομάδα που έτρεχε σαν τρελή τους πρώτους 3,5 μήνες, μετά κλάταρε άσχημα και μάλιστα σε μια περίοδο που οι άλλοι φορτσάρουν.
2. Για το ότι δεν υπάρχει πλέον η ομαδικότητα που χαρακτήριζε την ομάδα αρχικά.
3. Για τα αποδυτήρια και για το ότι κόπηκε η εμπιστοσύνη των παικτών στο πρόσωπό του.
4. Για τις χαμένες μεταγραφικές περιόδους καλοκαιριού 2014 και Ιανουαρίου 2015 όπου πάλι δεν καλύφτηκαν τα κενά.
5. Για την εμμονή του σε κάποιους παίκτες (Τζανδάρης, Σαλπι) και για τη μη προώθηση νέων παικτών (Κουλούρης, Πόζογλου, Σαββίδης). Εδώ εντάσσεται και η παραχώρηση παικτών σε θέσεις που υπάρχει έλλειψη (Ποζατζίδης, Πέλκας, Πόποβιτς).
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
 
Δημοσιεύσεις: 89366
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Ανάλυση προβλήματος Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό ariskatiforos » Τρί 17 Φεβ 2015, 22:27

πραγματικα ενδιαφερον το τοπικ αρκει να το αντιμετωπισουμε με σοβαροτητα αποφευγοντας τις αντιπαραθεσεις και με κοινο σκοπο, μεσω της αναλυσης να φτασουμε στη συνειδητοποιηση των προβληματων, ειτε αφορουν τον ιδιο μας τον εαυτο, ειτε εχουν σχεση με τις δομες τις λειτουργιες και τον εξωτερικο περιγυρο των επαγγελματιων ΠΑΟΚτσηδων..
προς το παρον θα εκφρασω εν συντομια καποια βασικα που εντοπιζω..
αδυναμη και μη ορθη κριση της κοινης γνωμης,η οποια οχι μονο ειναι ανικανη να εντοπισει τους εχθρους του ΠΑΟΚ αλλα τους δινει ισχυ και γινεται αγωγος και αρωγος των πονηρων ιδιοτελων συμφεροντων αυτων..
νομιζετε οτι οι "επιστημονες" οταν την πεφτουν σε δημοσιογραφους το κανουν επειδη ειναι καφροι?
οχι,ξερουν γιατι το κανουν,προστατευουν την ομαδα τους αλλα με τον χειροτερο και μη αποδεκτο τροπο..
εμεις ως ανωτερη παστα στα ουσιωδη θεματα της ζωης,οφειλουμε να τους ριξουμε "ξυλο " απλα κοβοντας την αρτηρια που εχουν καρφωσει στη καρδια του ΠΑΟΚ,κλεβοντας ζωη απο την λατρεια μας..
σιγουρα πολλοι απο αυτους αγαπανε τον ΠΑΟΚ αλλα μεχρι εκει που θιγονται τα συμφεροντα τους..
πχ λεει ο φιλος πορκυ πιο πανω για τον κροιφ..
ερχεται λοιπον ο κροιφ..με το που θα ερθει ο κροιφ η ο οποιος κροιφ η γραμμη ειναι πολυ ευκολο να προβλεφθει..
πριν πατησει το ποδι θα αρχισει η διαδικασια αποδομησης του
γιατι?γιατι απλα ο οποιος σοβαρος τδ κοιταει να κανει τη δουλεια του με σοβαροτητα,μη δινοντας δεκαρα για τα κορακια μμε γυρω γυρω..σιγουρα δε θα πληροφορει κανεναν αρδ για οτιδηποτε εχει να κανει με την ομαδα..σιγουρα δε θα προσβλεπει σε προστασια απο αυτους,δινοντας αποκλειστικοτητες..
θυμηθειτε απλα τι αποδεκτης χλευασμου εγινε ο τσιστιακοφ πριν ερθει,λογω ονοματος λογω γλωσσας κλπ κλπ..
το κλιμα ειχε ηδη διαμορφωθει και κοινος στοχος αποτελεσε το φαγωμα του καθως καπελωθηκε ο ζβ..
η κοινη γνωμη διαδραματιζει τον ισχυροτερο παραγοντα επιρροης κακα τα ψεματα στον ΠΑΟΚ..
και δυστυχως αυτη η κοινη γνωμη ειναι αφελης αθωα συναισθηματικη και ακραια επιθετικη οταν στοχοποιησει..
συνηθως ομως στοχοποιει λαθος..αυτο ειναι και το προβλημα που εντοπιζω σ εμας..
κατα τ αλλα πιστευω οτι εμεις θα πρεπει να περιβαλλουμε με αγαπη αυτους που πραγματικα χρειαζομαστε..
και αυτους που προσφερουν..
οχι ομως προσωπο λατρεια ..πανω απο ολα μετραει ο ΠΑΟΚ..
οχι στη χειροδικια οχι στα πεσιματα τυπου δωνη..ναι στη ορθη και αντικειμενικη κριση..
ariskatiforos
 

Re: Ανάλυση προβλήματος Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευσηαπό makednoss » Τρί 17 Φεβ 2015, 23:02

ariskatiforos έγραψε:πραγματικα ενδιαφερον το τοπικ αρκει να το αντιμετωπισουμε με σοβαροτητα αποφευγοντας τις αντιπαραθεσεις και με κοινο σκοπο, μεσω της αναλυσης να φτασουμε στη συνειδητοποιηση των προβληματων, ειτε αφορουν τον ιδιο μας τον εαυτο, ειτε εχουν σχεση με τις δομες τις λειτουργιες και τον εξωτερικο περιγυρο των επαγγελματιων ΠΑΟΚτσηδων..

Αυτό ακριβώς πρέπει να γίνει εάν θέλουμε ο ΠΑΟΚ να ξαναγίνει μεγάλος. Ο σκοπός είναι να καταλήξουμε σε 5-10 πράγματα. Ειλικρινά, θα ήθελα κάποιος αντμιν να μαζέψει αυτά τα 5-10 και να τα αποστείλουμε στον μεγαλομέτοχο σαν φόρουμ οπαδών. Νομίζω υπάρχουν πολλά υγιεί μυαλά εδω μέσα. Σκοπός δεν είναι να του πούμε διώξε τον ΖΒ, τον ΑΑ, τον 14 και τον κυρ Νίκο αλλά να του δώσουμε εικόνα της πραγματικότητας και του πώς θα θέλαμε να δράσει. Καλοί οι σύνδεσμοι και οι ανακοινώσεις τους αλλά δεν παύουν να είναι είτε εκρηκτικά είτε ευχολόγια. Ουσία και πάλι ουσία
ΠΑΟΚόσκυλο
Άβαταρ μέλους
makednoss
 
Δημοσιεύσεις: 220
Εγγραφή: Τρί 09 Ιουν 2009, 01:53

Επόμενο

Επιστροφή στο Διοικητικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 4 επισκέπτες