Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II

Δημοσίευσηαπό Sera4 » Δευτ 02 Φεβ 2015, 21:07

τι εγινε ρε παιδια???Αδειασε το πανω ραφι και δεν το προλαβαμε??
Αν δεν αγωνίζεσαι γι αυτά που πιστεύεις, μην κλαις γι αυτά που σου στερούν...
Άβαταρ μέλους
Sera4
 
Δημοσιεύσεις: 13625
Εγγραφή: Τετ 06 Αύγ 2008, 15:43

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II

Δημοσίευσηαπό kostas kat » Δευτ 02 Φεβ 2015, 21:18

Sera4 έγραψε:τι εγινε ρε παιδια???Αδειασε το πανω ραφι και δεν το προλαβαμε??

Ασε φιλε black friday,εγινε χαμος :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kostas kat
 
Δημοσιεύσεις: 98
Εγγραφή: Τετ 12 Μαρ 2014, 03:10

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II

Δημοσίευσηαπό ron-swanson » Δευτ 02 Φεβ 2015, 21:20

Και τωρα που τελειωσε το πανηγυρακι των μεταγραφων να πω και κατι που με στεναχωρει πολυ οταν το σκεφτομαι.
Λοιπον απο το καλοκαιρι του 2012 που ηρθε ο Σαββιδης κλωτσαμε συνεχεια ιστορικες ευκαιριες που δεν ξερω αν θα μας ξαναεμφανιστουν. Κλωτσαμε την ιστορικη ευκαιρια να αλλαξουμε επιπεδο. Να ξερει ο καθε Παναιτωλικος και το καθε Γιαννενο οτι απεναντι στον ΠΑΟΚ θα φαει 3-4 χαλαρα.

Απο το καλοκαιρι του 2012 ο ΠΑΟΚ εχει λεφτα, ο βαζελος ειναι σε φαση μνημονιου και η ΑΕΚ ειναι σκατα. Ειχαμε 3 χρονια να ξεφυγουμε τελειως. Να φτιαξουμε εναν κορμο με παιχταραδες και παιδια απο ακαδημιες και ουσιαστικα να κανουμε "δικομματισμο" με τον γαυρο. Δηλαδη να περασει στην συνειδηση ολων στην Ελλαδα οτι γαυρος και ΠΑΟΚ (και μονο ο ΠΑΟΚ αν γινεται) ειναι σε αλλο επιπεδο και οι αλλοι θα πρεπει να ματωσουν για να τους φτασουν. Επισης ολο αυτο το σκηνικο θα επρεπε να συνδυαστει με μεγαλη ανοδο της ομαδας στο ranking της Ουεφα μεσα απο πορειες στην Ευρωπη. Ενω στοχος εξισου σημαντικος με το πρωταθλημα επρεπε να ειναι να μπουμε ομιλους Τσουλου για να αλλαξουμε επιπεδο.

Αντ΄ αυτου περυσι χασαμε την εξοδο στο Τσουλου (με πουστια αλλα την χασαμε) και φετος η ομαδα εχει τρανταχτα κενα στο ροστερ και αν παρει την θεση θα την παρει με την ψυχη στο στομα. Απο τον βαζελο δεν εχουμε διαφορα σε αγωνιστικο επιπεδο, ενω η ΑΕΚ ανεβαινει φουριοζα και οι πρωτοι που θα κοιταξει να βαλει απο κατω ειμαστε εμεις και ο βαζελος.

Στην Ευρωπη αντι να κανουμε πορειες φετος τα πηγαμε χειροτερα απο καθε αλλη φορα τα τελευταια χρονια (εξαιρειται ο Δωνης) και περυσι αυτοκτονησαμε με την Αλκμααρ και πεσαμε με την Μπενφικα.

Αυτη η μεταγραφικη περιοδος ηταν η τελευταια στην οποια ο ΠΑΟΚ ειχε την ανεση να καθορισει απο τις μεταγραφες του, αν θα παρει την εξοδο στο Τσουλου ή οχι. Δηλαδη του χρονου και 10 Νομποα να παρουμε, η ΑΕΚ μπορει να παρει 11. Καταλαβαινετε τι λεω. Μπαινει ακομα ενα εμποδιο. Ενω φετος με Νομποα, Κοστα και 2 μεσοεπιθετικαρες θα εκανες πλακα μεχρι τα πλει-οφ και θα ειχες ετοιμασει κορμο για να πας να χτυπησεις στα ισια επιτελους προκριση στο Τσουλου.

Και στην ομαδα τι αποφασισαν να κανουν; Να πουν, μενω με τον 34χρονο Σαλπιγγιδη και τον Τζανδαρη που δεν ανανενωνει και μπορει να εχει υπογραψει και στον γαυρο αυτη τη στιγμη (που λεει ο λογος).

Δεν βαζω το μυαλο μου να σκεφτει τι θα γινοταν αν τα ειχαμε κανει ολα αυτα τα προηγουμενα χρονια και φετος πετυχαιναμε αυτο το σιχαμα του γαυρου. Μπορει να ειμασταν και 7-8 ποντους απο πανω τους στην βαθμολογια. Αλλα δεν το σκεφτομαι για να μην πεσω σε καταθλιψη.

Μακαρι να πεφτω τελειως εξω και η ομαδα να παει πολυ καλα. Μακαρι να κανω λαθος. Θα το χαρω πολυ.
ron-swanson
 
Δημοσιεύσεις: 6471
Εγγραφή: Τετ 04 Δεκ 2013, 00:28

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II

Δημοσίευσηαπό kernel » Δευτ 02 Φεβ 2015, 21:23

Eγραψα μερικα πραγματα τα οποια ισχυουν απο οτι φαινεται και δεν ηταν παπαδες το θεμα ειναι διαβαζω και εδω ελεγε ο αλλος χθες ηταν ο ματει στην σουιτα του σαββιδη και ο σαββιδης ειναι ρωσσια και μιλουσαν σημερα μεσω σκαιπ και μ ελεγε το εγραψα κ χθες που με ειπε ενας δικος μου,

Αριστερο εξτρεμ παπαλα παμε για καλοκαιρι προσπαθησε να φερει 2-3 περιπτωσεις στυλ noboa/costa αλλα τα σνομπαραν και η μαλακια ηταν πηγαιναμε για δανεισμο με option παρα να δουμε και την ελευθερη αγορα στο εξτρεμ

εντωμεταξυ το πιο σιγουρο που διαβαζα σε sites ειναι να επανελθει ο τζαβελλας αρα απ αρ μπακ κατι κανουμε.
αλλο που το inpaok λεει προπονειται οικοιοθελος ζυττησαι με την k20

Εχουμε ολοι το ματς με τον γαυρο κυριακη και αρκετοι εδω ειναι και αισιοδοξοι για πρωταθλημα θα πω κατι πως ειμαστε ειστε οπως θελετε παρτετο σιγουροι οτι θα νικησουμε τον οφη? μην φαμε εκει καμια σφαλιαρα και μετα εχουμε συντριβη τελειωτικη..
Άβαταρ μέλους
kernel
 
Δημοσιεύσεις: 73
Εγγραφή: Σάβ 31 Ιαν 2015, 23:09

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II

Δημοσίευσηαπό spyretto » Δευτ 02 Φεβ 2015, 21:23

Τον Μπεν Χαίμ το καλοκαίρι τον έχουμε σίγουρο, αλλωστε το είπε και ο μάνατζερ του, και καλύτερη προσφορά να του κάνει η Σέλτικ, Η Σταντάρ Λιέγης, ή η Ντινάμο Κιέβου, αυτός θα έρθει σίγουρα στον ΠΑΟΚ γιατί είναι "πιο οργανωμένος". Εχουμε οργάνωση κι αυτό το εκτιμούν όλοι.
Άβαταρ μέλους
spyretto
 
Δημοσιεύσεις: 4144
Εγγραφή: Πέμ 07 Αύγ 2014, 03:21

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II

Δημοσίευσηαπό black death » Δευτ 02 Φεβ 2015, 21:27

Ο Fantantonio είναι ακόμα ελεύθερος πάντως. :idea:
Άβαταρ μέλους
black death
 
Δημοσιεύσεις: 4388
Εγγραφή: Παρ 17 Σεπ 2010, 08:43

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II

Δημοσίευσηαπό sn0ufel4 » Δευτ 02 Φεβ 2015, 21:28

spyretto έγραψε:Τον Μπεν Χαίμ το καλοκαίρι τον έχουμε σίγουρο, αλλωστε το είπε και ο μάνατζερ του, και καλύτερη προσφορά να του κάνει η Σέλτικ, Η Σταντάρ Λιέγης, ή η Ντινάμο Κιέβου, αυτός θα έρθει σίγουρα στον ΠΑΟΚ γιατί είναι "πιο οργανωμένος". Εχουμε οργάνωση κι αυτό το εκτιμούν όλοι.


οργανωμενους οπαδους θα εννοει :D
Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: «Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;» Πολέμα!
«Ασκητική»
Some folk we never forget... some kind we never forgive...havent seen the back of us yet...we will fight as long as we live
Many places i have been....many sorrows i have seen...
îdô Nidir nênâkham Bârî'n Katharâd
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 10119
Εγγραφή: Πέμ 12 Δεκ 2013, 16:19

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II

Δημοσίευσηαπό Dimg4 » Δευτ 02 Φεβ 2015, 21:33

paokovios1974 έγραψε:
Dimg4 έγραψε:
paokovios1974 έγραψε:Αλλες 48 ωρες


για ποιο πραγμα? μη μου πεις περιμενεις μεταγραφη

Το χασαμε το χιουμορ πατριωτη :mrgreen:


τη μπαλα χασαμε αυτο τον ιανουαριο οχι το χιουμορ :lol:
Dimg4
 

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II

Δημοσίευσηαπό The_Stalker » Δευτ 02 Φεβ 2015, 22:33

Ξεκινώ με μια υπενθύμιση του τι έγινε.

Καλοκαίρι 2014. Φεύγουν (από αυτούς που χρησιμοποιούνταν στην 11αδα) οι Κατσουράνης, Λούκας, Ολίσε, Γεωργιάδης, Βούκιτς, Νάτχο, Ινσαουράλδε, Λίνο, Λάζαρ, Στοχ, Νίνης. Επίσης οι Λόπεθ, Χακόμπο που ήταν ουσιαστικά εκτός ομάδας, ο Γκσπούρινγκ, ο Χούσεν, ο Ιντζίδης και ο Πέλκας. Έρχονται οι Μακ, Φακούντο, Γκολάσα, Ρατς, Παπαδόπουλος. Εν ολίγοις φεύγουν 5 παίκτες που μπορούν να παίξουν στα πλάγια και έρχονται (ας πούμε) δύο. Φεύγουν τρία στόπερ και δεν έρχεται κανένας. Ο κόσμος φωνάζει για στόπερ και εξτρέμ, αλλά κάποιοι πετάν αετό. Ο ΖΒ μας τρολάρει με το έκτρωμα αλιέου.

Γενάρης 2014. Φεύγουν Μάρτενς, Ποζατζίδης, Σαββίδης και τίθενται εκτός ομάδας Τζαβέλλας, Σπυρόπουλος. Έρχονται Νομπόα, Κόστα, Παπατζόν. Εν ολίγοις η τρύπα στα αριστερά γίνεται τρυπάρα και κάποιοι εξακολουθούν να πετάν αετό. Επίσης αποτυγχάνουν να αποδεσμεύσουν ή να διώξουν τους παίκτες που δεν υπολογίζονται.
Να διευκρινίσω ότι εξετάζω μόνο τον αριθμό παικτών στις διάφορες θέσεις και όχι την ποιότητα. Δλδ προφανώς έπρεπε να μας χαιρετήσουν κάποιοι και να μην ξαναπαίξει ο Σπυρόπουλος, αλλά αυτά τα κενά έπρεπε να αναπληρωθούν.

Επιλογές: Ειλικρινά παρακαλώ όποιον ξέρει ΣΙΓΟΥΡΑ, να μας πει τις εισηγήσεις προπονητή και ΤΔ, καθώς και ποιανού ήταν οι επιλογές των παικτών που ήρθαν και το καλοκαίρι και τώρα.Η δικιά μου γνώμη (εικασία και μόνο), είναι ότι ο Παπ ήταν επιλογή ΑΑ, οι Γκολάσα και Φακ επιλογή ΖΒ, οι Μακ και Ρατς δεν ξέρω και οι Νομπόα, Κόστα προτάσεις μάνατζερ που δεν προέκυψαν από κάποιο σχεδιασμό. Επίσης πιστεύω (και πάλι εικασία και μόνο), γνωρίζοντας τον ΑΑ και τα κολλήματά του, ότι οι εισηγήσεις του αυτήν την περίοδο ήταν παίκτες για τον π@@τσο. Με εξαίρεση τον Τετέ που δεν είναι κανένας σπουδαίος παίκτης, αλλά μια λύση που θα κάλυπτε τρύπες. Πχ από τον Πελέ που θέλαμε είναι μάλλον καλύτερος.

Ιβάν: Σίγουρα το καλοκαίρι ζήτησε να μην πεταχτούν λεφτά. Το τι ακριβώς είπε και το πώς αυτό ερμηνεύτηκε, είναι θέμα προς συζήτηση. Σίγουρα επίσης τώρα το Γενάρη, ανέβασε πολύ το μπάτζετ. Όποιος πάντως δεν βλέπει ότι ο Ιβάν έχει βάλει ένα κάρο λεφτά στην ομάδα, βρίσκεται σε τρικυμία εν κρανίω. Η συνάντηση και η απόφαση να μην κάνουν άλλη μεταγραφή, δημοσιεύτηκε από inpaok και κολκοσάιτ. Δεν βλέπω το λόγο να μην την πιστέψω. Επίσης ας θυμίσω ότι ο Ιβάν βάζει λεφτά, δεν κάνει μεταγραφές. Μία έκανε κι αυτή ήταν πετυχημένη (Βούκιτς).

Διαιτησία: Από 3/12 που παίξαμε με gay, ο ΠΑΟΚ έχει 4 ήττες (Ξάνθη, ΠΑΣ, Τρίπολη, Παναιτωλικός). Από τις 4 αυτές ήττες, το μόνο παιχνίδι που θα είχαμε βαθμό ή βαθμούς με καλύτερη διαιτησία είναι αυτό με τον Παναιτωλικό. Στα άλλα χάσαμε με κατεβασμένα χέρια. Στα δύο παιχνίδια που είχαμε τις χειρότερες διαιτησίες φέτος (Λεβαδειακός, Καλλονή), κερδίσαμε. Κερδίσαμε επίσης με το ζόρι Κέρκυρα και Πανιώνιο, παιχνίδια όπου το αποτέλεσμα θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό και οδυνηρό, και με άγχος τον Πλατανιά. Δεν εξετάζω εδώ την εύνοια στον gay, αυτό είναι θέμα ΠΑΕ και όχι αγωνιστικό της ομάδας. Επομένως αν κάτι μας στέρησε 12 βαθμούς (ή έστω 11), δεν είναι η διαιτησία αλλά η αγωνιστική μας ανυπαρξία στα συγκεκριμένα παιχνίδια.

Με βάση όλα τα παραπάνω, με γεγονός ότι η μη απόκτηση εξτρέμ ακυρώνει σε μεγάλο βαθμό τις πραγματικά σπουδαίες μεταγραφές Νομπόα και Κόστα, ένα έχω να πω:

ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΑ & ΖΒ.

ΥΓ 1: Κάποιοι θεωρείτε ότι κάνουμε κακό αν ανοίγουμε μέτωπα. Αυτοί ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ έχουν κάνει με τις (μη) επιλογές τους; ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ θα γίνει αν ω μη γένοιτο χάσουμε πάλι από κανα χωριό; ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ θα γίνει αν η οφθαλμοφανής έλλειψη εξτρέμ μας στερήσει κάθε στόχο; Πάντως ας ξεκαθαρίσω ότι η όποια κριτική και το όποιο κράξιμο γίνεται εδώ. Στο γήπεδο, τουλάχιστον μέχρι να τελειώσει το ματς, ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ.
ΥΓ 2: Κάποιοι λέτε πώς ζητάμε μεταγραφές αφού δεν γεμίζουμε το γήπεδο. Αν είναι να γεμίσει με selfakia και γκομενάκια, να μην γεμίσει ποτέ. Αυτοί είναι που περιμένουν μεταγραφές για να πάνε στο γήπεδο. Οι άλλοι θα το γεμίσουν αν βλέπουν αυτό που έβγαλε η ομάδα στην Καλλονή.
ΥΓ 3: Κύριε Αγγελίδη έχετε υποχρέωση να τραβήξετε τα αυτιά των υφισταμένων σας ΑΑ και ΖΒ. Επίσης έχετε υποχρέωση να προστατέψετε τα συμφέροντα της ομάδας. ΤΩΡΑ, όχι όταν θα έχει χαθεί κάθε στόχος. Το να μαζεύετε βιντεάκια και να στέλνετε στους Ευρωπαίους, ΚΑΝΕΝΑ αποτέλεσμα δεν είχε. Πληρώνεστε ΑΔΡΑ και η περίοδος χάριτος που είχατε ως νέος στην ομάδα ΤΕΛΕΙΩΣΕ.
ΥΓ 4 (offtopic): Ποτέ και πουθενά στη Θεσσαλονίκη φανέλλες του gay.
Άβαταρ μέλους
The_Stalker
 
Δημοσιεύσεις: 2242
Εγγραφή: Κυρ 08 Δεκ 2013, 00:20

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Δευτ 02 Φεβ 2015, 22:45

kostas kat έγραψε:
Sera4 έγραψε:τι εγινε ρε παιδια???Αδειασε το πανω ραφι και δεν το προλαβαμε??

Ασε φιλε black friday,εγινε χαμος :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


:lol: :lol: :lol: :lol:
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 46399
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II

Δημοσίευσηαπό obanebane » Δευτ 02 Φεβ 2015, 23:03

Μπραβο stalker ετσι ακριβως εχουν τα πραγματα,και αν υπαρχει εστω και ενας που εχει αντιρρηση στα γραφομενα σου να βγει να μας πει που εισαι λαθος.
Εχεις παραθεσει γεγονοτα που δεν αμφισβητουνται,0 προοδος κυριοι.
Να γραψω και κατι που ξαναεγραψα σε αλλο τοπικ,ο μονος λογος που βρισκω εγω και δεν εχει ξηλωσει Βρυζα και ολους τους υπολοιπους που εχουν μεινει απο την εποχη ζαγορακη ειναι να τον κρατανε με καποιο τροπο στο χερι.
Δε γινεται ρε πουστη να πεταει τα λεφτα του στον κουβα 3 χρονια κοντα,εκτος αν δεν τα πεταει στον κουβα και τα πεταει στο πλυντηριο.
Άβαταρ μέλους
obanebane
 
Δημοσιεύσεις: 24567
Εγγραφή: Τρί 10 Μαρ 2009, 00:51
Τοποθεσία: ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II

Δημοσίευσηαπό buffalobill4 » Δευτ 02 Φεβ 2015, 23:10

Οι επιλογες φανουρη και μακ ηταν προτασεις μανατζερ stalker. εγω αυτο ξερω
Προσέχουμε τα λόγια μας στη δημοκρατία
Επαιτεία στα πεζοδρόμια και φιλανθρωπία
Άβαταρ μέλους
buffalobill4
 
Δημοσιεύσεις: 7237
Εγγραφή: Σάβ 31 Ιαν 2009, 09:37

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Δευτ 02 Φεβ 2015, 23:18

Αν δεν έκλεισε πουθενά ο vIEIRINHA το καλοκαίρι μπορεί να είναι μαζί μας. Έχω την αίσθηση πως θα έρθει και ο Κυριακούλης.
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
 
Δημοσιεύσεις: 89362
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II

Δημοσίευσηαπό obanebane » Δευτ 02 Φεβ 2015, 23:20

:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
obanebane
 
Δημοσιεύσεις: 24567
Εγγραφή: Τρί 10 Μαρ 2009, 00:51
Τοποθεσία: ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Δευτ 02 Φεβ 2015, 23:20

Πάντως κι ο Darbo εξτρέμ ήταν, εντάξει...
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 46399
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μεταγραφολογία

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες