Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...

Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός

Δημοσίευσηαπό Boreios4 » Κυρ 19 Οκτ 2008, 19:54

Betbond έγραψε:Τον μίλησε ο Σαντος και του είπε ότι αν δεν αισθάνεται καλά να μην μετέχει στην αποστολή και αν και ο ίδιος ήθελε να μετέχει, συμφώνησε με την προτροπή του προπονητή του.
Αντε ρε κάντε μας τη χάρη...
Σε όλη την ευρώπη έπαιξαν διεθνείς από τη Λατινική Αμερική και έπαιξαν σαν σκυλιά χθές και σήμερα.
Αντε ρε κάντε μας τη χάρη....θου κυριε μην πω και άλλα...
Κρίμα, να τελειώνει ένας αγώνας του ΠΑΟΚ πριν ξεκινήσει.
Κατάντια ομάδας !!!



μπροστά ήσουνα όταν τα λέγανε??
Πι Αλφα Oμικρον και Κάπα έχουν ιστορία...
Άβαταρ μέλους
Boreios4
 
Δημοσιεύσεις: 304
Εγγραφή: Τετ 23 Ιούλ 2008, 19:17
Τοποθεσία: βόρειος

Δημοσίευσηαπό Boreios4 » Κυρ 19 Οκτ 2008, 19:56

λυπάμαι που δεν έχασε η ομάδα να σας κάνει το χατίρι να νιώσετε επιβεβαίωση για τα σενάρια συνωμοσίας σας...
Πι Αλφα Oμικρον και Κάπα έχουν ιστορία...
Άβαταρ μέλους
Boreios4
 
Δημοσιεύσεις: 304
Εγγραφή: Τετ 23 Ιούλ 2008, 19:17
Τοποθεσία: βόρειος

Δημοσίευσηαπό zamou4 » Κυρ 19 Οκτ 2008, 20:04

+1000000


παμε ρε ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑ ετσι..
:?
Άβαταρ μέλους
zamou4
 
Δημοσιεύσεις: 149
Εγγραφή: Κυρ 25 Μάιος 2008, 16:19
Τοποθεσία: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!!!!!!!

Δημοσίευσηαπό Boreios4 » Κυρ 19 Οκτ 2008, 20:10

κοίταξε Φώτη, το σχόλιο πήγαινε σε αυτά που είναι γραμμένα στην προηγουμενη σελίδα. ούτε εμενα μου άρεσε ο ΠΑΟΚ σήμερα, η κριτική μπορεί και πρέπει να γίνεται. αλλα σχόλια του τύπου "ύποπτο" και "που κατάντησε η ομάδα" με εξοργίζουν απίστευτα. αυτή η καχυποψία και η μιζέρια μας κρατάει αιωνίως τέταρτους. έτσι μονο και μονο για να νιώθουμε δικαιωμένοι...
Πι Αλφα Oμικρον και Κάπα έχουν ιστορία...
Άβαταρ μέλους
Boreios4
 
Δημοσιεύσεις: 304
Εγγραφή: Τετ 23 Ιούλ 2008, 19:17
Τοποθεσία: βόρειος

Δημοσίευσηαπό Boreios4 » Κυρ 19 Οκτ 2008, 20:17

αυτό αναρωτιόμουν κι εγώ!

στο σχόλιο του Lionheart πήγαινε αυτό
Πι Αλφα Oμικρον και Κάπα έχουν ιστορία...
Άβαταρ μέλους
Boreios4
 
Δημοσιεύσεις: 304
Εγγραφή: Τετ 23 Ιούλ 2008, 19:17
Τοποθεσία: βόρειος

Δημοσίευσηαπό Boreios4 » Κυρ 19 Οκτ 2008, 20:20

Είναι 05:15 το πρωΐ της Δευτέρας και είμαι έτοιμος να πάω για δουλειά...
Είδα το παιχνίδη...και διαβάζω και τα σχόλια...Ζωγραφίζεται!!!


σε ποια ήπειρο ζεις αδερφέ?
Πι Αλφα Oμικρον και Κάπα έχουν ιστορία...
Άβαταρ μέλους
Boreios4
 
Δημοσιεύσεις: 304
Εγγραφή: Τετ 23 Ιούλ 2008, 19:17
Τοποθεσία: βόρειος

Δημοσίευσηαπό Boreios4 » Κυρ 19 Οκτ 2008, 20:24

δηλαδή εσύ πως θα έπαιζες, με δεδομένες τις απουσίες και τις αναγκαστικές αλλαγές??????????
Πι Αλφα Oμικρον και Κάπα έχουν ιστορία...
Άβαταρ μέλους
Boreios4
 
Δημοσιεύσεις: 304
Εγγραφή: Τετ 23 Ιούλ 2008, 19:17
Τοποθεσία: βόρειος

Δημοσίευσηαπό stelios85 » Κυρ 19 Οκτ 2008, 20:28

Οπως όλοι βλέπω οτι η ομάδα θέλει σημαντική ενίσχυση στο κέντρο.Δεν μπορεί να κάνει φάση,αλλά αμυντικά πάει καλά!Θέλουμε ενίσχυση
stelios85
 
Δημοσιεύσεις: 61
Εγγραφή: Κυρ 09 Μαρ 2008, 02:45
Τοποθεσία: Salonica - Samos

Δημοσίευσηαπό D.A.A.T. » Κυρ 19 Οκτ 2008, 20:35

Εγω δεν αντεχω αλλο..δεν θελω να ξαναδω χαφ τον μπιζερα ενω υπαρχει ο ηλιαδης..Ο αναστασακος γιατι ηρθε??

Εγω απλα θεωρω οτι στις 3 θεσεις πισω απο τον Μουσλι χρειαζονται παικτες μεγαλης ποιοτητας..
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.
 
Δημοσιεύσεις: 2685
Εγγραφή: Κυρ 31 Αύγ 2008, 23:04

Δημοσίευσηαπό trelogiatros » Κυρ 19 Οκτ 2008, 20:36

Λοιπόν, σίγουρα θα υπάρχουν κάποιοι (ευτυχώς όχι πολλοί) που θα σπεύσουν να δηλώσουν εκνευρισμένοι με το αποτέλεσμα και να πουν μια σειρά παραληρηματικών σχολίων όπως: "άχρηστε Σάντος, γιατί μου βάζεις αμυντικό χαφ τον Μπιζέρα και δεν βάζεις τον Ηλιάδη; Γιατί βάζεις Μπαλάφα μέσα; Γιατί δεν βάζεις Γεωργίου; Τον Βάζελο έπρεπε να τον είχαμε πατήσει κάτω για πλάκα. Αν ήταν ο Άγγελος θα του ρίχναμε 7 μπαλάκια για πλάκα. Ισοπαλία ισοδυναμεί με ήττα. Μαμουσουτου. κλπ κλπ κλπ κλπ"

Εγώ κρατάω το ότι σε ένα ματς που έλειπαν ΟΙ παίκτες-κλειδιά από ανασταλτικής πλευράς, δηλαδή ο Κοντρέρας και στο β' ημίχρονο οι Γκαρσία-Βερόν, καταφέραμε να έχουμε μία συνοχή, να εξακολουθήσουμε να κάνουμε ευκαιρίες (ιδίως αυτήν που έχασε ο Μπακαγιόκο) και γενικά ήμασταν καλύτεροι από τον βάζελο και αν ένας από τους δύο δικαιούτο την νίκη αυτός θα ήταν ο ΠΑΟΚ. Το ότι με τόσο νευραλγικές απουσίες καταφέραμε να σταθούμε καλά δείχνει μια πολύ καλά δουλεμένη και προετοιμασμένη ομάδα, η οποία παραμένει αήττητη μετά από 6 αγωνιστικές.

Αν σκεφτείτε ότι οι εναπομείνουσες 9 αγωνιστικές περιέχουν (πλην του γαύρου) σχετικά εύκολα παιχνίδια, και ειδικά εκτός έδρας ματς εναντίον όλων των αδύνατων ομάδων απέναντι στις οποίες έχουμε δείξει ότι φέτος μπορούμε να πέρνουμε τα διπλά, τότε να περιμένετε μεγάλα πράγματα πριν τελειώσει ο πρώτος γύρος.
ΠΑΟΚ ρε, στα δύσκολα γουστάρουμε! Όποιος δεν μπορεί ας γίνει γαύρος!
Άβαταρ μέλους
trelogiatros
 
Δημοσιεύσεις: 621
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 18:31
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Δημοσίευσηαπό sepultura_4 » Κυρ 19 Οκτ 2008, 20:37

Εχουμε και λεμε....

1) Ελειπε ο βραχος της αμυνας Κοντρερας

2) Τραυματιστηκε ο πολυ μεγαλος παιχτης που λεγεται παμπλο γκαρσια...Οσο ηταν αυτος ο παιχταρας μεσα στο γηπεδο ο βαζελος δεν ειπηρχε καν μεσα στο γηπεδο...Κατι ματος και κατι ιβανσιτς και κατι αραπακια τα ειχε για πρωινο...Η κατοχη αλλωστε ηταν 60-40 υπερ μας στο διαστημα που αγωνηστηκε ο γκαρσια...Ο λαγος δεν πατησε ουτε μια φορα την περιοχη μας!!!

3) Ο αλλος μεγαλος παιχτης ματιας βερον εκανε και αυτος εκπληκτικο παιχνιδι και γουσταρα τρελα οταν πουλουσε τρελα στα φλωρακια...Οταν αποχωρησε ο γκαρσια κραταγε ολο το κεντρο μονος του και καποια στιγμη ξεμεινε απο δυναμεις οπως ειναι λογικο.

4) Μαρκος αντονιο παρα πολυ καλος οπως επισης και ολη η αμυνα η οποια πραγματικα φετος ειναι για σεμηναριο!!! Τσαμπουκας - τρελα - πεισμα.

5) Ο κονσεισαο το μονο που εκανε ειναι να παιζει με τσαμπουκα και να τρελενεται αλλα εγω προσωπικα απο αυτον τον παιχτη περιμενω περισσοτερα.

6) Ο ιβιτς οργανωτικα δεν επεισε...ομως απο την αλλη ετρεξε και βοηθαγε ανασταλτικα αλλα δεν τον πειραμε για αυτον τον λογο.

7) Ο σβουρας οσο μπορει παιζει...Ο βιερινια μας λειπει τρομερα!!!

8) Μουσλιμοβιτς...οτι και να πουμε για αυτον τον παιχτη ειναι λιγο...RESPECT!!!!

Με γκαρσια - κοντρερας - βερον σε ολο το 90 λεπτο ο λαγος θα ηταν μεσα στο λαγουμι του...Ουτε τη χρωμα ειναι η εμφανιση του χαλκια δεν θα εβλεπε...Οποτε μην βιαζομαστε να κρινουμε την ομαδα γιατι οταν δεν παιζεισ με ολα σου τα οπλα ολα ειναι διαφορετικα...Αυτη η ομαδα το μονο που χρειαζεται ειναι υγεια και μονο αυτο...Οχι αλλους τραυματισμους γαμω την τρελα μου...Αυτος ο ΠΑΟΚ ειναι πραγματικα ομαδα για μεγαλα πραγματα αλλα μεχρι στιγμης πολυ ατυχος στον τομεα των τραυματισμων!!!

Ο σαντος εχει κανει εκπληκτικη δουλεια στην προετοιμασια και αυτο φαινεται παιχνιδι με παιχνιδι...ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ - ΓΚΑΡΣΙΑ - ΒΙΕΡΙΝΙΑ - ΒΕΡΟΝ ΔΕΝ ΧΑΝΩ ΡΕ ΓΙΑΤΙ ΦΕΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΟΚ...ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΚΡΙΝΙΑ!!! ΠΑΟΚ ΛΕΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
sepultura_4
 
Δημοσιεύσεις: 93
Εγγραφή: Τρί 29 Ιαν 2008, 17:13

Δημοσίευσηαπό Boreios4 » Κυρ 19 Οκτ 2008, 20:40

για να μιλήσω και λίγο για το αγωνιστικό μέρος (όσο μπορώ να κρίνω έχοντας δει το mats μέσω internet) η ομάδα είχε πολύ δύναμη και πάθος, αλλα μου φάνηκε και πολύ αγχωμένη. σε αυτό σίγουρα έπαιξε ρολο η αντικατάσταση του Contreras στην 11άδα αλλα και οι άλλες δυο αναγκαστικές αλλαγές στο δεύτερο. ο Μούσλι σίγουρα πολύ μονος μπροστά όπως αναφέρουν κι άλλοι εδώ. κι εγώ πιστεύω ότι η πορεία μας θα κριθεί στα "μικρά" παιχνίδια, εκεί που κολλούσαμε στο πρόσφατο παρελθόν. χρειάζεται ακόμη δουλειά, αλλα με δεδομένο το στόχο του uefa για φέτος, είμαστε σε καλο δρόμο. όλοι γουστάρουμε τις νίκες στα ντέρμπι (κυρίως όταν παίζεις Τούμπα), αλλα αυτός ο Παοκ θα παίξει φέτος στα ίσια τους τρεις του ΠΟΚ κι εκτος έδρας. από σήμερα κρατάμε το 0 στην άμυνα (και χωρίς τον ηγέτη της) και το πάθος όλων των παιχτών. και συνεχίζουμε...
Πι Αλφα Oμικρον και Κάπα έχουν ιστορία...
Άβαταρ μέλους
Boreios4
 
Δημοσιεύσεις: 304
Εγγραφή: Τετ 23 Ιούλ 2008, 19:17
Τοποθεσία: βόρειος

Δημοσίευσηαπό pyrgioths » Κυρ 19 Οκτ 2008, 20:42

εγω ενα εχω να ρωτησω,ξερει κανενας νεα απο τους τραυματιες????την αλλη βδομαδα βερον και γκαρσια θα ειναι οκ????εχουμε ενημερωση????
απο εκει και περα ο διαιτητης και οι εποπτες δεν παιζει να μην παρουν πουλο....ενα πεναλτι σε καθε ομαδα δεν εδωσε ο διαιτητης οι δε εποπτες φαουλ και για τις δυο ομαδες που δεν εγιναν ποτε και εγιναν μπροστα τους οι φασεις τα εδωσαν......
ο παοκ στο δευτερο χωρις τον γκαρσια κυριως εδειξε να τα χανει για ενα μερος αλλα ευτυχως δεν φαγαμε γκολ σε εκινο το σημειο!επισης χωρις βιερινια δεν μπορουμε να εχουμε την αναπτυξη που ειχαμε στα πρωτα παιχνιδια και σιγουρα θα χασουμε βαθμους απο αυτον τον λογο.....
γενικα ημασταν καλυτεροι και μπορουμε ανετα να φωναζουμε για την διαιτησια....



:twisted:
Άβαταρ μέλους
pyrgioths
 
Δημοσιεύσεις: 1779
Εγγραφή: Κυρ 09 Δεκ 2007, 01:17
Τοποθεσία: pyrgos-athina

Δημοσίευσηαπό trelogiatros » Κυρ 19 Οκτ 2008, 20:45

Παρεμπιπτόντως να προσθέσω ότι τα παραπάνω σχόλιά μου δεν σημαίνουν ότι ο Σάντος δεν κάνει και έκανε λάθη, ούτε ότι δεν έχουμε δικαίωμα να του ασκούμε κριτική. Το δικαίωμα αυτό το έχουμε ακόμη και αν η κριτική μας είναι λάθος.

Κι εγώ ίσως προτιμούσα τον Ηλιάδη από τον Μπιζέρα ή τον Γεωργίου από τον Κωνσταντινίδη, ωστόσο μην ξεχνάμε ότι ένα πρόβλημα προκύπτει από την έλλειψη βάθους που έχει η ομάδα: όταν λείπουν παίκτες όπως οι Κοντρέρας, Γκαρσία, Βερόν, Βιερίνια τότε ο προπονητής δεν μπορεί να κάνει θαύματα και πρέπει να χρησιμοποιήσει την (κατ' αυτόν) καλύτερη δυνατή εναλλακτική. Και με βάση το συγκεκριμένο φατς δεν μου φάνηκαν τόσο άσχημες οι επιλογές του Σάντος.

Οπότε κριτική κάντε ελεύθερα, αδέρφια, δεν έχω κάτι ενάντια σ' αυτό. Απλά αν βγει κάποιος και πει ότι θεωρεί ότι "είσαι ΠΑΟΚ και τον βάζελο πρέπει να τον πατάς για πλάκα και ότι το Χ ήταν τεράστια αποτυχία προπονητή και διοίκησης και ότι αν είχαμε τον Άγγελο το ματς θα έληγε 7-0 υπέρ μας" τότε δεν θα έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα.

Και εγώ θα ήθελα την νίκη σήμερα, αλλά γενικά είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας που πιστεύω ότι φέτος εμφανίζεται καλύτερη απ ότι την περίμενα και θα εκπληρώσει με άνεση τον στόχο στον οποίο έχουμε όλοι συμφωνήσει εκ των προτέρων!
ΠΑΟΚ ρε, στα δύσκολα γουστάρουμε! Όποιος δεν μπορεί ας γίνει γαύρος!
Άβαταρ μέλους
trelogiatros
 
Δημοσιεύσεις: 621
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 18:31
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Δημοσίευσηαπό Boreios4 » Κυρ 19 Οκτ 2008, 20:49

fotis52 έγραψε:Τον Σαντος που τον κραζετε, θα τον κραζατε οποιον και να εβαζε!


πες τα ρε φιλε! κάποιοι μιλάνε για κολλήματα του Santos με το χ ψ παίχτη. με το κόλλημα σας για τον προπονητή μας θα πείτε τίποτα?
Πι Αλφα Oμικρον και Κάπα έχουν ιστορία...
Άβαταρ μέλους
Boreios4
 
Δημοσιεύσεις: 304
Εγγραφή: Τετ 23 Ιούλ 2008, 19:17
Τοποθεσία: βόρειος

Επόμενο

Επιστροφή στο Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες