Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...

Santos

Δημοσίευσηαπό Dimitriadis » Δευτ 21 Ιαν 2008, 05:12

Sto telos tha bgaloyme symperasmata... Edo oi bazeloi nomizan oti eixan thn omadara kai meta apo mia mera toyw ftaigan oi pantes kai ta panta...
Dimitriadis
 
Δημοσιεύσεις: 23
Εγγραφή: Δευτ 14 Ιαν 2008, 18:28

paokara

Δημοσίευσηαπό kwlatza » Δευτ 21 Ιαν 2008, 14:35

RE PAIDIA AYTO POU GINETAI TWRA EINAI ENTELWS TRELO!!
LES KAI ITAN SE ALLO GIPEDO O SANTOS
DEN ENIWTHE TIPOTA
AYTO P LEW KAI TA TO LEW EINAI PWS MONO O AGGELOS
AGGELOS AGGELOS AGGELOS AGGELOS
KAI PALI AGGELOS Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
kwlatza
 
Δημοσιεύσεις: 5
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 23:52

Δημοσίευσηαπό Yiankos » Δευτ 21 Ιαν 2008, 14:46

aparadektos έγραψε:Έχει πολλές αρνητικές επιλογές το πολ και μόνο μία θετική και πολύ απόλυτη. Νομίζω ότι θα έπρεπε να υπάρχει και το : Δεν μπορώ να κρίνω ακόμα θα κάνω ταμείο μετά το τέλος της επόμενης χρονιάς όταν θα κοουτσάρει δικούς του παίκτες...


Πάνω κάτω αυτό που λες είναι και η επιλογή όχι δεν είμαι ευχαριστημένος, αλλά έχει ελαφρυντικά λόγω ρόστερ. Αλλά θα την προσθέσω την επιλογή και θα αφαιρέσω αυτήν που λέει δεν ξέρω από ποδοσφαίρο δε γνωρίζω κλπ!

Αν και τώρα που το σκέφτομαι .. το τόπικ μας ρωτάει για τον αγώνα .. οπότε το να απαντάς ότι θα κρίνω όταν φέρει τους δικούς του παίχτες είναι τελείως άτοπο!
Αλλά μιας και το τόπικ θα πάρει απ' ότι φαίνεται γενικότερο χαρακτήρα κριτικής, θα μπει η option που πρότεινες!
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 2308
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 21:32
Τοποθεσία: Τούμπα

Δημοσίευσηαπό trelogiatros » Δευτ 21 Ιαν 2008, 16:00

Πάντως εδώ στον ΠΑΟΚ την έχουμε βρει την συνταγή της επιτυχίας: όταν δεν πάει καλά η ομάδα αλλάζουμε προπονητή. Και οκ, αν έχεις τον Ρολφ Φρίγκερ στον πάγκο τότε όποιος και να φέρεις θα είναι καλύτερος. Αν έχεις τον Σάντος όμως τότε ποιον καλύτερο θα φέρεις? Τον Μουρίνιο? Καλύτερο απ τον Σάντος δεν μπορούμε να φέρουμε. Ακόμα κι ο Άγγελος νομίζω ότι δεν είναι καλύτερος απ τον Σάντος, είναι πιο ταιριαστός ίσως για το υλικό που έχουμε και στην κατάσταση που βρισκόμαστε. Ωστόσο για λόγους που έχουμε εξηγήσει ο Άγγελος αντιπροσωπεύει ένα τεράστιο πισογύρισμα. Υποτίθεται φέραμε τον Σάντος με την προοπτική η φετινή να είναι μεταβατική χρονιά και σταδιακά να φτιάξει ομάδα και να κάνουμε πρωταθλητισμό. Οπότε τον στηρίζουμε και συνεχίζουμε.

Απλά ένα θέμα είναι ότι με μια οικονομική κατάσταση που δεν σου επιτρέπει να πάρεις παίκτη ούτε από τον ΠΑΣ Γιάννενα δεν μπορείς να ελπίζεις ότι σε τρία χρόνια θα κάνεις πρωταθλητισμό. Μόνη λύση η άμεση ρύθμιση των χρεών!
ΠΑΟΚ ρε, στα δύσκολα γουστάρουμε! Όποιος δεν μπορεί ας γίνει γαύρος!
Άβαταρ μέλους
trelogiatros
 
Δημοσιεύσεις: 621
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 18:31
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Δημοσίευσηαπό Simos » Δευτ 21 Ιαν 2008, 17:32

theoro pos tha itan to kalitero na perimenoume os tou xronou

oso gia ta 600.000€ theoro pos ine pola

ama bgoune tou xronou xriso me tin proetimasia k tous pextes pou tha feri o santos kalos an oxi tin bapsame oli pedia

se kalo na mas bgi


:? :? :? :?
ISE MIA OUSIA...
Άβαταρ μέλους
Simos
 
Δημοσιεύσεις: 28
Εγγραφή: Δευτ 10 Δεκ 2007, 20:48
Τοποθεσία: Germany

Santos

Δημοσίευσηαπό Dimitriadis » Δευτ 21 Ιαν 2008, 19:25

Η Ελλάδα όπως παραδέχονται οι περισσότεροι, είναι μία πολύ όμορφη και ξεχωριστή χώρα αλλά πάσχει από κάποια σημαντικά προβλήματα.
Το ίδιο ισχύει και για τους ανθρώπους της. Είμαστε γενικά φιλικοί, ενθουσιώδεις και ενδιαφέροντες άνθρωποι αλλά έχουμε παράλληλα και κάποια σοβαρά μειονεκτήματα. Αυτό ισχύει για όλους, κανένας λαός και καμία χώρα δεν είναι τέλεια.
Ωστόσο δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Υπάρχουν κράτη και έθνη λιγότερο και περισσότερο αναπτυγμένα. Άλλα που εξελίσσονται και άλλα που μένουν στάσιμα, όπως και με τους ανθρώπους. Άλλα που χτίζουν πάνω σε αυτά που έχουν δημιουργήσει και άλλα που εύκολα γκρεμίζουν.
Για να μην φλυαρώ άλλο νομίζω ότι η χώρα αυτή θα ήταν ΠΟΛΥ καλύτερη αν τα απλά και αυτονόητα πράγματα γίνονταν ΛΙΓΟ πιο σωστά.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση το απλό και αυτονόητο, κατά τη γνώμη μου, είναι ότι όποια ένσταση υπάρχει για το αν ο Σάντος κάνει για τον ΠΑΟΚ έχει νόημα μόνο κατά την στιγμή της πρόσληψής του.

Τα απλά και αυτονόητα είναι

1) Θέτεις ως ΠΑΟΚ κάποιους στόχους. Εν προκειμένω οι στόχοι είναι η εξυγείανση και αγωνιστικά ο ΠΑΟΚ να διεκδικεί το πρωτάθλημα από τη σεζόν 2009-10 και μετά.

2) Επιλέγεις πολύ προσεκτικά το προσωπικό σου, ώστε να επιτύχεις το στόχο σου.Δηλαδή τεχνική ηγεσία.

3) Από τη στιγμή που έκανες την επιλογή σου ,την υποστηρίζεις με κάθε τρόπο και την παρέχεις κάθε δυνατή βοήθεια ώστε να πετύχεις τους στόχους σου. Άλλωστε είναι ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΣΤΟΧΟΙ., του ΠΑΟΚ δηλαδή.

4) Αν ο στόχος δεν επιτευχθεί σημαίνει ότι ίσως κάτι δεν πήγε καλά. ΕΝΤΟΠΙΖΕΙΣ το πρόβλημα, ΕΣΤΙΑΖΕΙΣ πάνω σε αυτό, ΑΞΙΟΛΟΓΕΙΣ και ΑΝΑΛΥΕΙΣ την κατάσταση και ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ λύσεις και δράσεις.


Η βάση μιας μεγάλης ομάδας είναι ο σταθερός προπονητής. Δεν είναι πυρηνική φυσική. Είναι απλό. Όλες οι μεγάλες ομάδες που έχουν γράψει ιστορία στο ποδόσφαιρο έχουν στηριχτεί πάνω σε αυτήν την αρχή. Και όλες οι ομάδες περνούν κρίσεις. Άλλες καταφέρνουν και σηκώνουν το κεφάλι και άλλες κολλάνε στο βούρκο της μιζέριας.
Κλασικο παράδειγμα μεγάλης ομάδας που είχε περάσει μεγάλη κρίση, αλλά κατάφερε όχι μόνο να ανακάμψει ,αλλά να διατηρείται στις κορυφαίες ομάδες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και να εξελιχθεί σε παγκόσμιο οικονομικό κολοσσό, δεν είναι άλλο από την Manchester United.

Η Man Utd ήταν 18 χρόνια χωρίς να πάρει πρωτάθλημα Αγγλίας. Το 1986,αφού γλίτωσαν τον υποβιβασμό, προσέλαβαν τον Alex Ferguson(τότε χωρίς το sir).
Πήρε η Μan Utd το πρωτάθλημα την επόμενη χρονιά? ΟΧΙ
Μήπως το πήρε τη μεθεπόμενη? ΟΧΙ!
Εντάξει τότε λογικά θα το πήρε με την τρίτη χρονιά, έτσι? ΟΧΙ!!

Ε τον άσχετο, δεν μπορούσε το παληκάρι. Καλά πήρε τον μπούλο φυσικά έτσι?

ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ!

Πήρε λοιπόν 7 ολόκληρα χρόνια στον Ferguson για να στεφθεί πρωταθλητής Αγγλίας. Σήμερα όπως ξέρουμε θεωρείται ένας από τους κορυφαίους football managers όλων των εποχών στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.
Στα 22 χρόνια που βρίσκεται ο σερ Άλεξ στο Μαντσεστερ, είχε και πολλές δύσκολες στιγμές. Πολλές εντός έδρας ήττες-σοκ, ταπεινωτικά σκορ, πολλοί ευρωπαικοί αποκλεισμοί. Αλλά είναι ακόμα εκεί...
Dimitriadis
 
Δημοσιεύσεις: 23
Εγγραφή: Δευτ 14 Ιαν 2008, 18:28

Δημοσίευσηαπό trelogiatros » Δευτ 21 Ιαν 2008, 20:05

Πες τα ρε φίλε, Dimitriadis, και να τονίσουμε επιπλέον ότι ο Άλεξ δεν είχε να αντιμετωπίσει και το πρόβλημα 40 εκατομμυρίων σε χρέη ούτε ενός εχθρικού κατεστημένου που βλέπει ως απειλή οποιαδήποτε ομάδα προσπαθήσει να σπάσει το κατεστημένω των τριών και κάνει ότι μπορεί για να την κρατήσει αδύναμη και ανίκανη να κάνει πρωταθλητισμό.

Δεν λέω ότι ο Σάντος είναι Φέργκιουσον, αν και τηρουμένων των αναλογιών των χωρών κιαι των πρωταθλημάτων τότε μπορούμε να πούμε ότι είναι το αντίστοιχο του σερ Άλεξ. Οι πατάτες και τα προπονητικά λάθη που κάνει φέτος ο Φερέρ λ.χ. στην ΑΕΚ είναι πολύ μεγαλύτερα από οποιαδήποτε μπορούν να καταλογιστούν στον Σάντος αλλά η ΑΕΚ είναι πρώτη και χτυπάει πρωτάθλημα, χάρη στο μπάτζετ της, την ομάδα που έχει φτιάξει και φυσικά στο ότι είναι ακλόνητο μέλος του ποδοσφαιρικού κατεστημένου.

Επιπλέον πρέπει να αναλογιστούμε ότι καλύτερος από τον Σάντος δεν γίνεται να έρθει. Κάποιοι λένε δικαίως ότι η λύση για μια τέτοια ομάδα από άμπαλα γίδια όπως αυτά που έχουμε τώρα είναι ο Άγγελος. Ωστόσο ακόμη κι αν ισχύει αυτό, δεν θέλουμε να λειτουργούμε με μια ομάδα από άμπαλα γίδια αλλά σταδιακά να χτίσουμε μια ομάδα που θα κάνει πρωταθλητισμό, και έχουμε φέρει τον Σάντος για να μας την χτίσει, με την στήριξη και την βοήθεια της διοίκησης καθώς και την δικιά μας, του κόσμου.

Οπότε ας αφήσουμε τον άνθρωπο να κάνει την δουλειά του, και το αποτέλεσμα θα φανεί σταδιακά. Καλύτερη εναλλακτική δεν υπάρχει άλλωστε αυτή την στιγμή!
ΠΑΟΚ ρε, στα δύσκολα γουστάρουμε! Όποιος δεν μπορεί ας γίνει γαύρος!
Άβαταρ μέλους
trelogiatros
 
Δημοσιεύσεις: 621
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 18:31
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Δημοσίευσηαπό fotoole » Δευτ 21 Ιαν 2008, 20:17

gnomi mou einai einai oti den ftei apolita o santos..me ayto to roster pou exi stin diathesi tou den mporei na kanei kai polla....alla kanei kai aytos tis blakeies tou ........1)bazei sinexia ton mpalafa eno exi kai ton ...afou den mpori to paidi ti ton bazei...gt epimenei toso se aytonn den exo katalabei akoma...2) me ton irakli me kanei allagi sto 90+ eno xaneis 1-0 .....ayto itan tragiko..
ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΤΕ ΑΕΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ!!!!!
Άβαταρ μέλους
fotoole
 
Δημοσιεύσεις: 4
Εγγραφή: Δευτ 21 Ιαν 2008, 00:01

Δημοσίευσηαπό Dimitriadis » Δευτ 21 Ιαν 2008, 20:50

Γιατρέ μου συμφωνώ σε όλα, εκτός από τον Αναστασιάδη. Για μένα ήταν ο κορυφαίος προπονητής στην ιστορία του ΠΑΟΚ, τουλάχιστο από το 80 και μετά. Και ο κορυφαίος Έλληνας τεχνικός ever.
Από την υπερβολική του αγάπη για τον ΠΑΟΚ όμως ταπεινώθηκε από κάτι λαμόγια τύπου Γούμενου.
Αυτός και ο Κούδας είναι ό,τι είναι ο Μπεκενπάουερ για την Μπάγιερν Μονάχου.
Dimitriadis
 
Δημοσιεύσεις: 23
Εγγραφή: Δευτ 14 Ιαν 2008, 18:28

Δημοσίευσηαπό Dimitriadis » Δευτ 21 Ιαν 2008, 21:20

Kareena4ever έγραψε:Η εξυγειανση και η πορεια πρωταθλητισμου θελει πανω απο 3 χρονια. Μην ξεγελιεστε.

Ο καθενας πρεπει να κρινεται απο το λαο του ΠΑΟΚ ΣΥΝΕΧΩΣ. Και ο λαος πρεπει παντα να απαιτει να μεγαλωνει η ομαδα διαρκως.
Οποιος μικραινει τις επιθυμιες του για τον ΠΑΟΚ, μικραινει τον ιδιο τον ΠΑΟΚ.
Ολοι εμπρακτη στηριξη στη διοικηση διαρκως. Ομως η στηριξη δεν πρεπει ποτε να σημαινει σιωπη και ακριτη αποδοχη των οσων συμβαινουν στην ομαδα.



Συμφωνώ φίλε τα λες πολύ ωραία, ο ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλο σωματείο και έχει υποχρέωση να παλεύει σε κάθε παιχνίδι ανεξάρτητα αποτελέσματος και εμφανίσεις τύπου Θρασύβουλου είναι απαράδεκτες.
Αλλά όπως λες και εσύ όταν θέλεις να πετύχεις κάτι μεγάλο, απαιτείται χρόνος και κόστος. Θυσιάζεις κάτι από το σήμερα για να ανταμοιφθείς αύριο. Όπως όταν κάνεις μια οικονομική επένδυση.
Ο ΠΑΟΚ χτίζει μία καινούργια ομάδα και προσπαθεί να σφυρηλατήσει την αγωνιστική του ταυτότητα. Άλλο σύστημα , άλλη αγωνιστική φιλοσοφία, άλλη νοοτροπία.Αυτά για να αφομοιωθούν θέλει κάποιο καιρό.
Dimitriadis
 
Δημοσιεύσεις: 23
Εγγραφή: Δευτ 14 Ιαν 2008, 18:28

Στηριξη στον Σαντος!!!

Δημοσίευσηαπό LaL » Τρί 22 Ιαν 2008, 23:41

Η μουρμουρα γυρω απο τον σαντος ειναι αδικη και αβασιμη.Ο ανθρωπος δουλευει με οτι εχει και κακα τα ψεματα ομαδα με ΜΠΑΛΑΦΑ δεν γινεται γι'α υτο προτεινω υπομονη και ας σταματησει η μιζερια.Ο Σαντος ειναι καλυτερος απο κατι παλοιυς παλαιμαχους και ανικανους προπονητες οπως ο παρασχος.
LaL
 
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: Δευτ 07 Ιαν 2008, 07:02

Δημοσίευσηαπό trelopaoki89 » Πέμ 07 Φεβ 2008, 02:09

Πιο πολύ έχει επικριθεί για τισ αμφιλεγόμενες δηλώσεις του.Πρέπει όμως κάποια στιγμή να αποφασίσει ποιοι είναι οι στόχοι του φετινού ΠΑΟΚ και αν έχει καλούς η κακούς παίκτες γιατι μας τα εχει μπερδεψει.Mad Razz
trelopaoki89
 
Δημοσιεύσεις: 70
Εγγραφή: Τετ 12 Δεκ 2007, 00:05

Δημοσίευσηαπό IGNATIOS » Πέμ 07 Φεβ 2008, 08:42

Έχεις μάγκα πρόεδρο, που θα κρατήσει τον λόγο του και ο Santos θα παραμείνει φέτος και άλλα 2 χρονάκια στην ομάδα... είτε το θέλουμε... είτε δεν το(ν) θέλετε.
IGNATIOS
 
Δημοσιεύσεις: 19
Εγγραφή: Κυρ 16 Δεκ 2007, 01:35

Δημοσίευσηαπό Lakistuta » Πέμ 07 Φεβ 2008, 08:51

Χιλιοειπωμενα πραματα..αφου ρε παιδια ειπαμε οτι η κριτικη στη δουλεια του σαντος παιρνει μεταθεση για τη νεα σεζον,τι γκρινιαζετε αδικα?
Ουτε παικτες ειχε διαλεξει ουτε τη προετοιμασια της ομαδας εκανε...ημαρτον..
δε λεω οτι ειναι αλανθαστος αλλα δεν υπαρχει προπονητης χωρις λαθη...η πορεια της ομαδας θα δειξει
Take Hold Of The Flame!!!
REVOLUTION!!!
Άβαταρ μέλους
Lakistuta
 
Δημοσιεύσεις: 2181
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 12:46
Τοποθεσία: ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Δημοσίευσηαπό invader » Πέμ 07 Φεβ 2008, 08:51

To na katheste na krazete enan proponiti pou o idios o proedros exei dialeksei den einai kai oti kalutero.

kai twra soz gia ta caps

TI KATALAVAINETE GAMW TIN PISTI MOU GAMW ME TO NA DIMIOURGEITE ARNITIKO KLIMA GIA TA PANTA.

OK MPOREI NA MIN SAS ARESOUN AUTA P KANEI ALLA KRATISTE TA MESA SAS.DIMIOURGEITE ENA STRAVO KLIMA.TA LETE ESEIS PARASEIRETE KAI ALLOUS 1-2-3 LAKAMADES KAI META VGAINOUN KAI STA RADIOFWNA KAI NA PWS DIMIOURGEITE OTI O LAOS TOU PAOK EINAI KATA TOU SANTOS KTL

PAOKIA EISTE PAOKIA EIMASTE ALLA VOULWSTE TO KAI KRATISTE TETOIES APOPSEIS MESA SAS.OUTE EMENA M ARESAN KAPOIA PRAGMATA ALLA DN TA LEW STO FORUM.LEW APO MESA MOU DEN PIRAZEI RE PAOKARA PAME KALA KAI NOMIZW AURIO KIOLAS THA KSESKISW KAI TIN REAL MADRITIS AMA PAIKSW.

PSILA TO KEFALOI MIZEROI AFISTE TIN GRINIA KAI TIN MIZERIA.
KAI EMEIS APOKLEISAME TIN ARSENAL ALLA DEN PIGE NA DIWKSEI TON PROPONITI TIN ALLI MERA.20 KAI 10 XRONIA KLEINOUN STIS MEGALES OMADES.MAZI STIS PIKRES KAI STOUS APOKLEISMOUS MAZI KAI STIS NIKES KAI STA PANAGIRIA.

EIMASTE OI STRATIWTES TOU THODOROU KAI EXOUME TO KATHIKON NA FWNAZOUME 90 LEPTA ME OLI MAS TIN DINAMI i AKOMA NA VOITHAME OSO MPOROUME OIKONOMIKA.DEN EINAI I DOULEIA MAS NA KRINOUME KATI POU AKOMA DEN EXEI FANEI.

EMEIS MAZI GIA MIA ZWI AETE AETE DIKEFALE
invader
 
Δημοσιεύσεις: 72
Εγγραφή: Κυρ 09 Δεκ 2007, 15:55

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες