Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευσηαπό paokpool » Τετ 05 Μαρ 2014, 16:40

Κύριος και επαγγελματίας!
Άβαταρ μέλους
paokpool
 
Δημοσιεύσεις: 733
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 20:48
Τοποθεσία: Δράμα / Dortmund

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευσηαπό nikolasf » Τετ 05 Μαρ 2014, 17:52

zizu10 έγραψε:
nikolasf έγραψε:Εδω στην ψωροκώσταινα δεν γνωρίζουμε το fair play
Πραγματικά αν λεγόταν χουμπιας 'η χουμπώνης ή χουμπάκης ή χουμπόγλου ή δεν ξέρω πως θα μας ξεμπρ'οστιαζε βγάζοντας τα άπλυτά μας στη φόρα!!!
Λέγεται όμως ΧΟΥΜΠ ΣΤΕΒΕΝΣ και σαν βορειοευρωπάιος (που παρόλο που δεν τους συμπαθώ κάποια πράγματα τα αναγνωρίζω) επέδειξε άλλη μια φορά ήθος και ευγένεια!!!
Εμέις ας ζούμε στις αυταπάτες μας!!! Καιρός γαρ εγκύς!!!!

Αδερφε επειδη δεν ειπε αυτα που ηθελες να ακουσεις σημαινει οτι έχει ηθος κλπ;Αν κάποιος τα έχει καλά με τον εαυτό του θα έλεγε την αλήθεια ή καλύτερα μια δόση της αλήθειας...Τι συμφέρον θα είχε να πει καλα λόγια;Επίσης αν τον θεωρείς εντιμο και ειλικρινή (κι εγώ ποτε δεν αμφεβαλλα γι αυτο) πρεπει να πιστέψεις τα λόγια του.Οι ντόμπροι άνθρωποι λενε τα πραγματα όπως είναι κι ειδικά αυτοί που έχουν ένα τεραστιο όνομα γιατι εχουν μια υστεροφημία και εναν εγωισμο.Απλά ο ανθρωπος το λέει!Δεν μπορεσα να περασω αυτα που ήθελα και απολύθηκα.Αλλά ξέχασα κι αυτο συνομωσία των ΖΖ είναι για να σώσουν την θεση τους.Μπορει να τον απείλησαν κι όλας.

Ουδέποτε μίλησα ή έγραψα για συνομωσία αλλά μάλλον για μια ανοχή μιας προδιαγεγραμένης κατάστασης που βόλευε αρκετούς!!! Και αυτό έδειξε έλειψη διοικητικής ικανότητας για μένα!!!
Δεύτερον αδελφέ άκουσα αυτά που ήθελα!!! Αν άκουγα άλλα θα απογοητευόμουνα από τον Επαγγελματία Χουμπ!!!
Τώρα στεναχωριέμε διπλά που έφυγε!!!!
Τρίτον!! Μην κρίνεις εξ ιδίων αλλότρια!!! ;)
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...» (ΘΥΡΑ 4)
Ανεξάρτητη Μακεδονία και Κρήτη λοιμοκτονία στο "κράτος" της χαβούζας
Άβαταρ μέλους
nikolasf
 
Δημοσιεύσεις: 8495
Εγγραφή: Παρ 12 Νοέμ 2010, 19:48

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευσηαπό nikolasf » Τετ 05 Μαρ 2014, 18:02

"Ο Χουμπ Στέφενς αποτελεί παρελθόν για τον ΠΑΟΚ γιατί ο Ιβάν Σαββίδης έκρινε πως η ομάδα χρειαζόταν ένα ηλεκτροσόκ από τη στιγμή που έχει μπροστά της τον στόχο του κυπέλλου αλλά και την διεκδίκηση της πρώτης θέσης στα πλέι οφ έτσι ώστε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να συμμετάσχει στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η αποπομπή όμως του Στέφενς δεν έχει τον χαρακτήρα του "εξιλαστήριου θύματος.

Ο Ιβάν Σαββίδης γνωρίζει πάρα πολύ καλά πως δεν ευθύνεται μόνο ο Ολλανδός για την κακή πορεία της ομάδας και την εικόνα που παρουσίαζε στα τελευταία παιχνίδια. Έτσι και μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου είναι σίγουρο ότι θα κάνει την σχετική προεργασία έτσι ώστε η έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο να την βρει με πολλές και σημαντικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Είναι ξεκάθαρο πλέον πως άπαντες τελούν υπό την κρίση του μεγαλομετόχου απλά στην συγκεκριμένη περίπτωση μπορούσε να αλλάξει μόνο τον προπονητή και να μην προχωρήσει σε μαζικές και εντυπωσιακές αλλαγές.

Ζήτησε και την άποψη του Στέφενς

Ο Χουμπ Στέφενς έχει άριστες σχέσεις με δυο ανθρώπους από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο πρώτος είναι ο ίδιος ο Σαββίδης και ο δεύτερος η οικονομική του σύμβουλος, η Μαρια Γκοντσάρεβα. Η παρουσία της χθες στην αποχαιρετιστήρια επίσκεψη του Στέφενς στα αποδυτήρια ήταν επιθυμία του ίδιου του Ολλανδού. Εδώ και αρκετές μέρες ο Στέφενς έχει καταθέσει τις απόψεις του στον Σαββίδη για τα κακώς κείμενα στην ομάδα και είναι δεδομένο ότι ο μεγαλομέτοχος δε θα τις αγνοήσει. Αυτό φυσικά φαντάζει οξύμωρο από τη στιγμή που με δική του απόφαση ο Σαββίδης αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία του με τον Ολλανδό. Η ανακοίνωση όμως της ΠΑΕ και η αναφορά περί "απεριόριστου σεβασμού και εκτίμησης στο πρόσωπο του Στέφενς" δείχνει ότι ο Σαββίδης δεν θέλει να προσπεράσει τις όποιες επισημάνσεις του Ολλανδού. Παράλληλα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έχει ζητήσει σχετική έκθεση και από τον Βρύζα. Το σίγουρο είναι πως στην παρούσα φάση ο Σαββίδης δε θα δώσει πράσινο φως σε Τσιστιακόφ-Βρύζα-Γκοντσάρεβα για συζητήσεις με ποδοσφαιριστές τα συμβόλαια των οποίων λήγουν. Είναι δεδομένο πως άπαντες τελούν υπό κρίση και ο Σαββίδης τους καταλογίζει τεράστιο μερίδιο ευθύνης για την αποτυχία του Στέφενς.
Από sport.gr
Οι επισημάνσεις δικές μου!!!
Τα συμπεράσματα δικά σας!!!
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...» (ΘΥΡΑ 4)
Ανεξάρτητη Μακεδονία και Κρήτη λοιμοκτονία στο "κράτος" της χαβούζας
Άβαταρ μέλους
nikolasf
 
Δημοσιεύσεις: 8495
Εγγραφή: Παρ 12 Νοέμ 2010, 19:48

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευσηαπό alex ntepo » Τετ 05 Μαρ 2014, 18:31

Μα δεν ισχυρίστηκε κανείς ότι ευθύνη είχε μόνο ο Στέφενς. Όλοι ευθύνονται, άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο. Απλώς αυτός που αποφασίζει προφανώς ζυγίζει α) ποιος ευθύνεται περισσότερο, και β) τίνος η αντικατάσταση μπορεί να έχει τα πιο άμεσα οφέλη για την ομάδα. Και αναλόγως αποφασίζει, όπως και έκανε.
Άβαταρ μέλους
alex ntepo
 
Δημοσιεύσεις: 792
Εγγραφή: Δευτ 24 Μαρ 2008, 12:13
Τοποθεσία: Λήμνος

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευσηαπό GoMaRoS » Τετ 05 Μαρ 2014, 18:43

Αυτά που είχε να πει τα είπε στον Σαββίδη, ανέλαβε τις ευθύνες του και τέλος, αντίο σας. Κύριος ήρθα, κύριος φεύγω, ακούς ακατανόμαστε; Που ακόμα ζητάς λεφτά από τον ΠΑΟΚ (που δεν τα δούλεψες, θα τα δούλευες στο μέλλον) και εκβιάζεις με υποβιβασμούς; (συγγνώμη για το οφ-τοπικ)
GoMaRoS
 
Δημοσιεύσεις: 6671
Εγγραφή: Σάβ 19 Ιουν 2010, 13:50

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευσηαπό Ekatnetworkltd » Τετ 05 Μαρ 2014, 18:49

GoMaRoS έγραψε:Αυτά που είχε να πει τα είπε στον Σαββίδη, ανέλαβε τις ευθύνες του και τέλος, αντίο σας. Κύριος ήρθα, κύριος φεύγω, ακούς ακατανόμαστε; Που ακόμα ζητάς λεφτά από τον ΠΑΟΚ (που δεν τα δούλεψες, θα τα δούλευες στο μέλλον) και εκβιάζεις με υποβιβασμούς; (συγγνώμη για το οφ-τοπικ)

Να δω όταν θα έρθει ο Ακατανόμαστος στην τούμπα σαν προπονητής άλλης ομάδας τι θα λέει στη συνέντευση τύπου για τον ΠΑΟΚ!(οφ-τόπικ)
Ωωωω ΠΑΟΚάρα
Έχω τρέλα μες στο μυαλό
Όπου και να παίζεις πάντα θα σ’ ακολουθώ
Για σένα θα πεθάνω και για σένα μόνο ζω.
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd
 
Δημοσιεύσεις: 4505
Εγγραφή: Τρί 03 Δεκ 2013, 22:21
Τοποθεσία: Ιλίσια

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευσηαπό ο τζο ο νάγκμπε » Τετ 05 Μαρ 2014, 20:17

Γειά σας συνΠΑΟΚτσηδες να είστε όλοι καλά και δυνατοί. Σας διαβάζω κανα δυο χρόνια τον ΠΑΟΚ τον παρακολουθώ κανα δυο δεκαετίες.
Μιας και τέλειωσε άδοξα ένα κεφάλαιο που μας είχε γεμίσει όνειρα, είπα να γράψω δυο πράγματα γι' αυτό. Βλέποντας με ψυχρό μάτι τα πράγματα όλα πήγαν ακριβώς όπως ήταν προδιαγεγραμμένα: Λάθος πλάνο, λάθος στόχοι, λάθος συνθήκες για λάθος προπονητή από την αρχή. Καμία έκπληξη. Οι προπονητές σαν τον Στέφενς δεν είναι μάγοι, να τους πεις πάρε μου το μαξιμουμ σε ένα χρόνο, μη σου πω οτι είναι χειρότεροι από πολλούς άλλους σε αυτό. Μέχρι να καταλάβει ο άνθρωπας τί παίζει με τη λίγδα, τη νοοτροπία των παιχτών και τις ισορροπίες εδώ, κλπ έφυγε. Με ποιο πλάνο θα κερδιζε ο ΠΑΟΚ από έναν μεγάλο προπονητή σαν τον Στέφενς; Αν του έλεγε και συμφωνούσαμε όλοι: έχεις τριετές πλάνο, χωρίς πριμαντόνες, με λίγους ποιοτικούς ξένους που θέλεις και νέα ΠΑΟΚτσάκια. Πάρε τα κλειδιά του αγωνιστικού, οργάνωσε τις υποδομές, βγάλε μου παίχτες και σε τρία χρόνια να με έχεις φτιάξει μια σύγχρονη ευρωπαική ομάδα που θα δουλεύει όπως οι κορυφαίες ομάδες της ηπείρου. Αυτός είναι ο στόχος, για αυτό θα σε χρυσοπληρώσω. Γιατί αυτή τη δουλειά την ήξερε ο άνθρωπας ΠΑΡΑ πολύ καλά. Και να δεις έτσι τη 2η και 3η χρονιά και τί αποτελέσματα θα είχαμε και τί όρεξη θα είχε αυτός και τί κληρονομιά θα έμενε στον ΠΑΟΚ. Αυτή για μένα είναι η ευκαιρία που χάσαμε...
Αυτα πρέπει να τα σκεφτούμε/νε πολύ καλά για να βάλουμε το επόμενο πλάνο κάτω. Τα λέτε, ξεκαθάρισμα ρόλων, απομακρύνσεις ή μαστίγιο σε συμπεριφορές, διοίκηση με πρωτοβουλίες και ξεκάθαρο πλάνο. Υπάρχει χάσμα παιδιά στα επίπεδα διοίκησης, στο διοίκηση-κόσμος και πολλά στρατόπεδα και ανακύκλωση και παθητικότητα. Και δεν υπάρχει ένας συνδετικός κρίκος με κάκαλα να τα δέσει, ούτε να βάλει σε τάξη το αρρωστημένο ΑΡΔοπεριβάλλον εκτός ομάδας, να βγάλει ΠΑΟΚ προς τα έξω. Είδωμεν...

Καλή δύναμη σε όλους μας και στον ΠΑΟΚ μας! :pano:

ΥΓ Ακόμα και για κάποιον που δεν είχε αλλάξει κουβέντα με τον Όλι, μόνο διαβάζοντας τον, η αγνή ΠΑΟΚτσήδικη ψυχή και το καθαρό μυαλό αυτού του ανθρώπου είναι τεράστιες απώλειες...
Άβαταρ μέλους
ο τζο ο νάγκμπε
 
Δημοσιεύσεις: 80
Εγγραφή: Δευτ 03 Μαρ 2014, 15:01

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευσηαπό kataramenos5 » Τετ 05 Μαρ 2014, 21:54

Ο Στέφενς αντεξε 8 μήνες.Με τέτοια εικόνα σαν τη σημερινή πόσους μήνες θα αντέξει ο Δον Φερνάντο? :?
Με τις πρώτες στραβές θα αρχίσουν να κράζουν οι φιλοαγγελικοί, οι πικραμένοι χουμπικοί κι αν μείνει ελεύθερος κι ο Μπόλονι θα μαστε μια ωραία ατμόσφαιρα.Κι υστερα...ήρθαν τα καλαμπόκια.
Με τα αρδ δε ξέρω τι θα παίξει.Εξαρτάται αν θα ναι ταϊσμένα η νηστικά.


ΥΓ Κατι ακούστηκε για Μουρίνιο μέχρι να επιστρέψει ο Δον απο εθνική :twisted:
ΣΗΚΩΘΕΙΤΕΕΕ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5
 
Δημοσιεύσεις: 26575
Εγγραφή: Δευτ 04 Οκτ 2010, 08:50

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευσηαπό niks » Τετ 05 Μαρ 2014, 23:21

πάντως η εικόνα της ομάδας θυμιζε έντονα
περσινή και προπερσινή βάζελομπο@ρδελ@κατάσταση (Φερρέιρα κλπ)
niks
 
Δημοσιεύσεις: 1789
Εγγραφή: Τρί 02 Φεβ 2010, 18:45

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευσηαπό Asimos » Πέμ 06 Μαρ 2014, 00:29

Αλλάζει το παραμυθάκι πως ο κλεισμένος εδώ και 5-3-1 μήνα Δον, ίσως καταλήξει Πορτογαλία..
Asimos
 

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευσηαπό Sick Bastard » Πέμ 06 Μαρ 2014, 10:06

Ο Στέφενς φεύγει, ο Σταματόπουλος έρχεται.
Που να το πεις και ποιός να σε πιστέψει δηλαδή.
ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ
ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ ΟΙ ΜΑΝΕΣ.
ΚΚ2020: "Θα φροντίσουμε να σχεδιάσουμε μια ομάδα που δεν θα χαμηλώσει τον πήχη και στόχοι μας θα είναι το νταμπλ κάθε χρόνο. Στόχος μας θα είναι να αυξήσουμε τα έσοδα και όχι να μειώσουμε τα έξοδα".
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard
 
Δημοσιεύσεις: 11465
Εγγραφή: Τρί 19 Οκτ 2010, 11:00

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευσηαπό che4 » Πέμ 06 Μαρ 2014, 10:14

ρε παιδια δεν το κλειδωνετε σιγα σιγα

ας τον εχουμε στο μυαλο μας σαν κυριο το χουμπ που δεν ταιριαξει τη δεδομενη στιγμη και τελος παμε για αλλα και ολοι τουμπα την κυριακη
Άβαταρ μέλους
che4
 
Δημοσιεύσεις: 7248
Εγγραφή: Σάβ 16 Οκτ 2010, 20:27

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευσηαπό shark4 » Πέμ 06 Μαρ 2014, 10:43

Εχει δικιο ο Τσε...Κλειστε το τοπικ...Δεν εξυπηρετει σε κατι..Εχουν ειπωθει πλεον τα παντα... Ενας ακομα μεγαλος προπονητης με περγαμηνες και τιτλους δεν στεριωσε στον ΠΑΟΚ ...


Ας ανοιξουμε ενα αλλο με τιτλο "πιθανοι προπονητες στον ΠΑΟΚ"....
" Άν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου." Ε. Πάουντ
Άβαταρ μέλους
shark4
 
Δημοσιεύσεις: 4755
Εγγραφή: Δευτ 24 Αύγ 2009, 10:47

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευσηαπό sourmenetes » Πέμ 06 Μαρ 2014, 10:49

Καπου εδω ηρθε το τελος και αυτου του τοπικ.
Αδοξο τελος για εναν τοσο μεγαλο προπονητη.
Δε θελω να γραψω κατι αλλο.Τα εχουμε χιλιοπει.
ΠΑΟΚ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ
Οι μνημες μας ακολουθουν...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 27766
Εγγραφή: Δευτ 21 Σεπ 2009, 21:39
Τοποθεσία: sourmena

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Προπονητικό team

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες