Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. "Αμπαλαέα"

Όλοι οι ασπρόμαυροι σύνδεσμοι του νομού Θεσσαλονίκης

Re: Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. "Αμπαλαέα"

Δημοσίευσηαπό K_geo » Τετ 19 Φεβ 2014, 12:05

"απάντηση" στην ΧΘΕΣΙΝΗ απάντηση της ΠΑΕ ίσως;;;; :? :? :? :twisted: :twisted:
"να παραμερίσουμε όλοι τα πάθη και τις διαφορές μας.Συσπειρωμένοι όλοι θα τα καταφέρουμε."Θ4
"Μην κοιτάς τι μπορεί να κάνει ο ΠΑΟΚ για σένα αλλά τι μπορείς να κάνεις εσύ για τον ΠΑΟΚ."ΠΑΟΚ N.Y Club
"Της πατρίδος μου η σημαία έχει χρώμα ασπρόμαυρο"
Άβαταρ μέλους
K_geo
 
Δημοσιεύσεις: 17888
Εγγραφή: Τετ 27 Μάιος 2009, 15:36
Τοποθεσία: 74χλμ απο Τουμπα.

Re: Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. "Αμπαλαέα"

Δημοσίευσηαπό Thanix » Τετ 19 Φεβ 2014, 13:49

Ρε Ρομάν σκέφτεσε τι γράφεις; Τι βρήκαν δλδ που ειναι να τοσο τρομερό;;; Βρήκαν μπουκάλια λέει, μαλλον ετοιμάζουν τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο!

Καθαρή αντίδραση της αστυνομίας για την ανακοίνωση της ΠΑΕ! Ευκαιρία για Ένωση κόσμου ΠΑΕ και συσπείρωση ειναι, ας το εκμεταλλευτούμε! Προστατεψτε την ομαδα μας!


Sent from my mind using boobs power
ΕΞΩ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ!
ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΑΟΚτσηδες!
Άβαταρ μέλους
Thanix
 
Δημοσιεύσεις: 1907
Εγγραφή: Πέμ 16 Δεκ 2010, 14:36
Τοποθεσία: Thessaloniki -London

Re: Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. "Αμπαλαέα"

Δημοσίευσηαπό kastrakis » Τετ 19 Φεβ 2014, 13:51

K_geo έγραψε:"απάντηση" στην ΧΘΕΣΙΝΗ απάντηση της ΠΑΕ ίσως;;;; :? :? :? :twisted: :twisted:

Κι εγω αυτο σκεφτομαι!!!
Συν το οτι ειναι 2 μερες πριν απο μεγαλο αγωνα,με γεματη Τουμπα κτλ...
Στημενο σκηνικο....
kastrakis
 
Δημοσιεύσεις: 1108
Εγγραφή: Τρί 03 Δεκ 2013, 22:09

Re: Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. "Αμπαλαέα"

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Τετ 19 Φεβ 2014, 14:07

Το πρώτο πράγμα που είπα, είναι ότι είναι ύποπτο να συμβαίνει αυτό 2 μέρες πριν το Π.Α.Ο.Κ. - Benfica.

Συγγνώμη που το postαρα και πήγα να κάνω το forum πάλι ψιλοκώλο.
Σταματώ εδώ.
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 46402
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. "Αμπαλαέα"

Δημοσίευσηαπό desperando » Τετ 19 Φεβ 2014, 14:30

αυτο το ΄΄αστειο΄΄ εχει παραγινει και πρεπει να σταματησει ΤΩΡΑ
η στοχοποιηση των οπαδων του ΠΑΟΚ σιγουρα εξυπηραιτει καπου αλλου.
ο πρωθυπουργος της Βοριου Ελλαδας πρεπει να κωψε τα @@ του καθε αστυνομικου διευθυντη που προσπαθει εντεχνως να δημιουργησει προβλημα στην ομαδα.
γι αυτο ΙΒΑΝ ηρθε η ωρα να ξεριζωσεις μερικα @@.
αφου τελικα δεν μας σεβονται απο δω και περα θα πρεπει να μας τρεμουνε
PAOK against modern football

ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΑΙ ΞΥΠΝΗΤΟΣ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ
Άβαταρ μέλους
desperando
 
Δημοσιεύσεις: 11904
Εγγραφή: Τρί 12 Μάιος 2009, 13:20
Τοποθεσία: κάπου εκεί έξω

Re: Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. "Αμπαλαέα"

Δημοσίευσηαπό K_geo » Τετ 19 Φεβ 2014, 14:36

όντως σε μερικά πράγματα έχει ξεφύγει εντελώς το θέμα και καιρός είναι να τραβηχτούν μερικά αυτάκια......

με ανακοινώσεις και να χαμε να λέγαμε, ως φαίνεται, δεν γίνεται δουλειά.....
"να παραμερίσουμε όλοι τα πάθη και τις διαφορές μας.Συσπειρωμένοι όλοι θα τα καταφέρουμε."Θ4
"Μην κοιτάς τι μπορεί να κάνει ο ΠΑΟΚ για σένα αλλά τι μπορείς να κάνεις εσύ για τον ΠΑΟΚ."ΠΑΟΚ N.Y Club
"Της πατρίδος μου η σημαία έχει χρώμα ασπρόμαυρο"
Άβαταρ μέλους
K_geo
 
Δημοσιεύσεις: 17888
Εγγραφή: Τετ 27 Μάιος 2009, 15:36
Τοποθεσία: 74χλμ απο Τουμπα.

Re: Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. "Αμπαλαέα"

Δημοσίευσηαπό xalara » Τετ 19 Φεβ 2014, 14:51

Και στο σπίτι μου να κάνουνε ντου, θα βρούνε κάσα από μπουκάλια μπύρας που τα μαζεύω για επιστροφή, από πότε έγινε εγκληματική πράξη να έχεις άδεια μπουκάλια μπύρας??
Και κατσαβίδι θα βρούνε, και πλαστικό σωλήνα και ρόπαλο μπέιζμπολ, δώρο φίλου, δεν κατάλαβα απαγορεύεται??
Τί ύποπτες κινήσεις είναι αυτές από την αστυνομία??
Συνρονισμένη προσπάθεια. Από ποιόν όμως είναι το θέμα? Ποιός έδωσε εντολή για τέτοια επιχείρηση??
Ρδελομπού θέλουν να μας κάνουνε...
Άβαταρ μέλους
xalara
 
Δημοσιεύσεις: 151
Εγγραφή: Πέμ 05 Δεκ 2013, 23:06

Re: Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. "Αμπαλαέα"

Δημοσίευσηαπό angelheart » Τετ 19 Φεβ 2014, 15:23

Επειδή το θέμα έχει ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙ πια, και επειδή διαβάζω σχόλια σαν του Roman (παιδί μου Roman, ποιος σε έπεισε ότι πρέπει να έχεις άποψη για ότι εμφανίζεται μπροστά σου ως είδηση ; η τελευταία φορά που είπες "ρε παιδιά ΔΕΝ ξέρω, ΔΕΝ είμαι ενήμερος και ΔΕΝ μπορώ να εκφράσω άποψη" πότε ήταν ; ) θα κάνω μια προσπάθεια να σας συμμαζέψω κάποια πράγματα.

Κατ' αρχήν ΠΡΕΠΕΙ να πούμε ότι άλλο αστυνομικός και άλλο αστυνομικός. Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ πλειοψηφία τους είναι ΧΑΜΗΛΟΜΙΣΘΟΙ και κάνουν ένα ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ επάγγελμα, πολύ απλά διότι έτσι όπως τους κάνουν/καταντάνε δεν μπορούν να γίνουν μετά κάτι άλλο εύκολα. Το δε εντελώς ΗΛΙΘΙΟ της υπόθεσης είναι ότι, το 90% των αντιδράσεών μας γίνεται εναντίον τέτοιων, "μικρών ψαριών" δλδ που ούτε καν σχέση έχουν με τα εκάστοτε προβλήματα, και το μόνο που καταφέρνουμε με αυτό το τρόπο, είναι να μετατρέπουμε μικρο-αστυνομικούς από αδιάφορους σε κανονικούς εχθρούς. Είναι ασχετίλα ; είναι ηλιθιότητα εκ μέρους μας ; είναι άλλο πράγμα ; δεν ξέρω.

Πάμε στα δικά μας. Πριν από περίπου 3-4 χρόνια χρησιμοποιήθηκε ο ΥΠΕΡΚΟΡΙΟΣ (κρατήστε το αυτό) με σκοπό να "εξαρθρωθεί" το "κύκλωμα" που έστηνε ποδοσφαιρικούς αγώνες. Το τελευταίο ήταν κάτι που έκανε τη χώρα ΡΕΖΙΛΙ σε όλα τα σοβαρά κράτη. Η ιστορία αυτή τράβαγε ΧΡΟΝΙΑ, και όχι μήνες, ώστε να μιλήσει κανείς για "μειωμένα αντανακλαστικά". Επειδή μόνο οι δικηγόροι κατάλαβαν το τελευταίο, να το πω αλλιώς. Όταν μια ΓΕΡΗ ΚΟΝΟΜΑ, πάει χρόνια και η Αστυνομία, δεν την παίρνει χαμπάρι, ή ανίκανοι είναι οι αστυνόμοι ή ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ. Διαλέγετε και παίρνετε.

Έγιναν ΠΟΛΛΕΣ συλλήψεις, πολλά ταρατατζούμ, πολύς κόσμος βρήκε (επιτέλους και αυτός) μικρόφωνα και έκανε δηλώσεις και το θέμα μετά από κάποιες μέρες ξέφτισε. Μέχρι που άρχισαν τα "άσχημα μαντάτα". Δεν "έβγαιναν τα κουκιά" για να "δέσουν" τις κατηγορίες !!!. Και μιλάμε οτι μας είχαν ζαλίσει τα @@ με τον υπερκοριό και με τις "διαρροές" στις εφημερίδες (άλλο ΚΑΡΑ-ΥΠΟΠΤΟ θέμα αυτό των διαρροών βέβαια). Αποτέλεσμα ; σχεδόν όλοι να έχουν βγει από τη φυλακή, ενώ όσων η υπόθεση έφτασε τελικά στο δικαστήριο, μετατρέπονταν σε ένα ΘΕΑΜΑ επιπέδου Μάρκου Σεφερλή. Να μην ξέρεις δλδ αν πρέπει να γελάσεις ή να κλάψεις. Τα ΣΑΪΝΙΑ του ΥΠΕΡΚΟΡΙΟΥ λοιπόν είχαν "καταφέρει" να συλλάβουν καμιά 30 ανθρώπους, και να ΑΘΩΩΘΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ. Και να κυκλοφοράνε έξω ΤΙΜΙΟΙ άνθρωποι όπως ο Μπέος (ΤΙΜΙΟΣ 1000%) και να κατεβαίνουν και για δήμαρχοι !!!!

Κάποιος τώρα στα προηγούμενα θα πει ότι "ρε φίλε, εγώ πιστεύω ότι το υλικό για να τους κάνεις φιόγκο και να τους στείλεις στον Κορυδαλλό, υπήρξε μια χαρά. Απλά έγιναν "παρεμβάσεις" και "παράπεσε". Πρώτη φορά θα είναι ;" Να πω λοιπόν κατευθείαν ότι εγώ προσωπικά είμαι 100% βέβαιος ότι μέρος των αποδείξεων παράπεσε (δεν υπονοώ κάτι. Παράπεσε είπα). Το θέμα είναι ότι ΚΑΝΕΝΑΣ τελικά δεν καταδικάστηκε. Δλδ ΟΛΟΙ αυτοί είχαν τόσο τεράστια μέσα, που μπορούσαν να εξαφανίσουν αποδείξεις ;

Fast forward κανά δυο χρόνια μπροστά και ένα πρωί ξυπνάμε και μαθαίνουμε ότι το προηγούμενο βράδυ έγιναν καμιά 40αριά συλλήψεις, σχεδόν όλες σε σπίτια, με ανθρώπους να τους βγάζουν από τα κρεβάτια τους κτλ κτλ. ΟΛΟΙ οι συλληθφέντες είναι μέλη συνδέσμων φίλων ΠΑΟΚ, και όπως είπε τότε ο επικεφαλής, χρησιμοποιήθηκε ο υπερκοριός (νάτος πάλι), τους παρακολουθούσαν ΜΗΝΕΣ, είχαν αποτρέψει αρκετά (κατ' αυτόν) ραντεβού θανάτου και διάφορα άλλα.

Στο καπάκι ακουλούθησαν έλεγχοι σε διάφορους συνδέσμους, όπου βρέθηκε (κατ' αυτούς) ενοχοποιητικό υλικό, το οποίο και φωτογράφησαν και θα το ανέβαζαν να το δούμε κια μεις. Όταν λοιπόν το είδαμε, καταλάβαμε ότι πρακτικά δεν είχαν βρει ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ είχαν βρεθεί πράγματα με "παράξενα" ΑΥΞΗΜΕΝΗ συχνότητα. Στην προσπάθειά τους να φανεί ότι βρήκαν κάτι, έβαλαν στο "αποδεικτικό υλικά" μπουκάλια μπύρας και ένα αστυνομικό πηλήκιο. Την ΠΡΩΤΗ μέρα (κρατήστε και αυτό), βγήκε ένας εκπρόσωπος της Αστυνομίας και είπε ότι οι κατηγορία είναι "σύσταση εγκληματικής οργάνωσης".

Κατόπιν (ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΥΤΟ) και όχι την ίδια μέρα των συλλήψεων, άρχισαν να κάνουν λόγο και για "ναρκωτικά". Αφού λοιπόν είχαν τον υπερκοριό, και τους παρακολουθούσαν μήνες κτλ κτλ κτλ, γιατί όταν έγιναν οι έλεγχοι δεν βρήκαν ΟΠΛΑ ; γιατί δεν κατάφεραν να τους πιάσουν στα πράσα ; γιατί αφού γινόταν εμπορία ναρκωτικών, δεν βρήκαν κιλά ; να το ξαναπω ; ΜΗΝΕΣ παρακολουθησης (αυτοί το είπαν) και ΥΠΕΡΚΟΡΙΟΣ. Και το αποτέλεσμα ;

Όταν η υπόθεση έφτασε στην απαγγελία κατηγοριών, από τους ~40 συλληφθέντες, προφυλακιστέοι κρίθηκαν 7 ή 8. Που και να μην είχαν δλδ υπερκοριό. Σάμπως θα πεις στην άλλη υπόθεση, καταδικάστηκε κανένας ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. Για όποιον ΑΚΟΜΑ δεν κατάλαβε, μιλάμε για την ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ των επικεφαλής αυτών των επιχειρήσεων που δεν αποκλείεται να είναι και οι ίδιοι. Στην μια περίπτωση ΚΑΝΕΝΑΣ δεν καταδικάστηκε και στην άλλη σχεδόν κανένας δεν κρίθηκε προφυλακιστέος, ενώ τους κατηγορούσαν για σύσταση ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ.

Προχτές που έκανα όλη τη φασαρία για τη φωτογραφία που από ΛΑΚΑΜΙΑ τους ανέβασαν οι των Αθηνών αστυνόμοι, φάνηκε τι βρίσκει κανείς, όταν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ "πέσει στη φωλιά". Πράγματα με ΑΥΞΗΜΕΝΗ συχνότητα. Όχι δλδ 1-2 λοστούς, αλλά 40 !!! ομοιόμορφα κομμένους !!! Παραγγελία δλδ. ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ πράγματα δλδ.
ΛΥΣΑΞΑ να το λέω. Τι κατάλαβα ; ο Κρανάτος παρεξηγήθηκε κιόλας μη τυχόν και τα "χώνω στο Λαο". Από τους 10 που το διάβασαν πόσοι το κατάλαβαν ; να το ΞΑΝΑΠΩ λοιπόν. Η φωτό αυτή είναι η ΑΠΟΛΥΤΗ δικάιωση ότι ΝΑΙ υπάρχουν οργανωμένοι "φασαριατζήδες". Απλά ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΠΙΑΣΕΙ. Πως θα τους πιάσετε ; στα @@ μου. Δικιά σας δουλειά είναι. Ξεκινήστε όμως πρώτα απ' το βγάλετε ΕΞΩ, αυτούς που έχετε μέσα ΤΩΡΑ. Αν πάλι ΤΕΛΙΚΑ η κατηγορία είναι "ναρκωτικά" ΠΕΣΤΕ το να τελειώνουμε.

Αυτό που είδαμε σήμερα, η καινούρια φωτό δλδ, είναι και ΠΑΛΙ μια ΤΥΠΙΚΗ φωτογραφία όπου δεν υπάρχει τίποτα σε "παράξενα αυξημένη συχνότητα". Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ μας (για όποιον αγαπάει το ποδόσφαιρο) είναι ότι σε ΟΠΟΙΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ, ΟΠΟΙΑΣ ομάδας και να πας (να έχει και καμιά 10ριά μέλη βέβαια) ΔΥΣΤΥΧΩΣ τέτοια πράγματα θα βρεις.

Θα βρεις (το πρώτο πρόσωπο δεν είναι τυχαίο) όμως ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ. Ένα δυο το πολύ. Αν ποτέ βρεις 40 (που ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΒΡΗΚΕΣ) τότε έπιασες το τζόκερ. Αλλιώς πολύ απλά ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΑΙ.

ΥΓ : να πω και κάτι τελευταίο. Το γεγονός ότι αυτά τα παιδιά που είναι "μέσα" είναι μέλη ΣΦ ΠΑΟΚ, εμένα ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. Ναι ΠΑΟΚια, μπράβο τους κτλ κτλ. Αν όντος αποδειχτεί ότι έκαναν ΕΜΠΟΡΙΑ ναρκωτικών, όχι μέσα αλλά σε μέρος χωρίς ήλιο να τους στείλουν. Να ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΟΥΝ όμως για κάτι. Όχι να είναι ΠΡΟ-φυλακιστέοι σχεδόν 2 χρόνια και να ΜΗ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΤΑΙ ποιες είναι οι κατηγορίες. ΑΥΤΟ ΖΗΤΑΜΕ, όμορφα και ωραία. ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ποιες είναι οι κατηγορίες.

ΥΓ2 : εσείς εκεί στον ΥΠΕΡΚΟΡΙΟ ; τι λέει όλα καλά ; φτάσανε οι Τούρκοι στα Φάρσαλα ; ή πρέπει να φτάσουν στη Στυλίδα για να τους πάρετε χαμπάρι ;
ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟΥΛΗ ΜΑΣ Η ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚΤΣΗ... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

Αν σας έσβησα αυτό που γράψατε διαβάστε αυτό

Ζητάμε pc parts για σχολεία
Άβαταρ μέλους
angelheart
 
Δημοσιεύσεις: 1826
Εγγραφή: Σάβ 31 Ιαν 2009, 09:38
Τοποθεσία: Άνω Τούμπα και Άνω Περαία

Re: Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. "Αμπαλαέα"

Δημοσίευσηαπό DASKALOS4 » Τετ 19 Φεβ 2014, 15:25

σκεφτειτε μονο τη φαση να την πεφταν δικοι μας σε πλοιο σε ανυποψιαστα ματ...τι θα ακουγαμε
τωρα?μοκο
συστημα
και φυσικα αντιποινα στα τρενα και μετα την ανακοινωση της παε στο σπιτι σου στην περιοχη σου
αυτοι ειναι
ουτε εμεις ειμαστε αγιοι, ΟΧΙ
αλλα τα σωστα σωστα και τα λαθη λαθη
ας τα δουμε επιτελους οπως πρεπει ολοι μαζι μια γροθια γαμωτο!
ολοι μαζι!
ουτε παιδακια δαγκωνουν οι δικοι μας ουτε δρακουλες ειναι να πιουν το αιμα καποιου
ΠΑΟΚ ειναι

σ οσους πειστουν απο τα "πειστηρια" τοτε να τους πω οτι υπαρχει και η αμυνα εκτος απ την επιθεση
με την ιδια λογικη αφηστε τις πορτες ανοιχτες ολοι
DASKALOS4
 
Δημοσιεύσεις: 389
Εγγραφή: Τρί 26 Ιαν 2010, 10:36

Re: Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. "Αμπαλαέα"

Δημοσίευσηαπό marley 4 » Τετ 19 Φεβ 2014, 15:40

νεα ανακοινωση ΕΛ.ΑΣ

βρεθηκαν και κατασχεθηκαν επισης
28 καρεκλες (που θα χρησιμοπουνταν σε επιθεσεις)
10 τραπεζια για ξεκαρφωμα
54 ποτηρια (που θα χρησιμοπουνταν σε επιθεσεις)
7 αναπτηρες ( για αναμα μολοτοφ)
36 φωτογραφιες σε κορνιζα (πολυ υποπο)
2 ανοιχτηρια
2 σφουγγαριστεσ με 1 κουβα (πολυ υποπτο)
3 μεριδεσ γυρο χοιρινο
5 κουτια αδεια απο πιτσες ( τι τα ηθελαν οι αλητες οεο?)
3 μπαλες ποδοσφαιρου (???????????????????????????????????????????????)


ειπαμε η στοχοποιηση εχει γινει ο κοσμος μας θεωρειτε εγκληματικη οργανωση
μονο σε εμας γινονται τετοια
εμεις αν κλεισουμε θα γινει αγγελικα πλασμενος ο κοσμος

λεγαμε φωναζαμε για αυτο που ερχεται αλλα ειμαστε αλητες
οσοι φωναζατε για φυλακες και φυλακες οριστε...

μονο μην ερθει και η σειρα σας...
marley 4
 
Δημοσιεύσεις: 2992
Εγγραφή: Δευτ 15 Μαρ 2010, 19:17

Re: Απ: Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. "Αμπαλαέα"

Δημοσίευσηαπό pouthenas » Τετ 19 Φεβ 2014, 20:04

Εμεις οι μηχανοβιοι που εχουμε κρανος και το φοραμε γιατι σωζει ζωες συμφωνα με τη τροχαια και την αστυνομια να συνεχισουμε να το φοραμε ή οχι? Αβυσσος η ψυχη του ελληνα αστυνομικου...
παω γηπεδο απο το 2008 και εχω αποψη...
Άβαταρ μέλους
pouthenas
 
Δημοσιεύσεις: 79
Εγγραφή: Τετ 18 Δεκ 2013, 05:31
Τοποθεσία: ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΟΥ

Re: Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. "Αμπαλαέα"

Δημοσίευσηαπό paoki19 » Τετ 19 Φεβ 2014, 23:02

Δεν νομιζω να ειναι και τοοοσο αθωοι οι συνδεσμοι ...

Δε χρειαζονται αυτα τετοια ωρα.
sourmenetes
Άβαταρ μέλους
paoki19
 
Δημοσιεύσεις: 2318
Εγγραφή: Τρί 22 Ιαν 2008, 17:29

Re: Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. "Αμπαλαέα"

Δημοσίευσηαπό paoki19 » Τετ 19 Φεβ 2014, 23:13

paoki19 έγραψε:Δεν νομιζω να ειναι και τοοοσο αθωοι οι συνδεσμοι ...

Δε χρειαζονται αυτα τετοια ωρα.
sourmenetes



Οκ εχεις δικιο...
Άβαταρ μέλους
paoki19
 
Δημοσιεύσεις: 2318
Εγγραφή: Τρί 22 Ιαν 2008, 17:29

Re: Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. "Αμπαλαέα"

Δημοσίευσηαπό kataramenos5 » Τετ 19 Φεβ 2014, 23:44

Αngelheart μετα απο τέτοιο ποστ σου δίνω μια συμβουλή: Κατέβασε γρήγορα τ άδεια μπουκάλια στην ανακύκλωση.
ΣΗΚΩΘΕΙΤΕΕΕ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5
 
Δημοσιεύσεις: 26575
Εγγραφή: Δευτ 04 Οκτ 2010, 08:50

Re: Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. "Αμπαλαέα"

Δημοσίευσηαπό mpouJr » Πέμ 20 Φεβ 2014, 06:36

Πλεον το πραγμα εχει καταντησει γελοιο κ οι αστυνομικες αρχες πατανε στο οτι δεν υπαρχει ξεκαθαρη νομοθεσια για τους συνδεσμους δεν υπαρχει κατι που να τους κανει "νομιμους" επειδη την εχουμε ψαξει αρκετα την δουλεια ειναι υπερβολικα δυσκολο κ χρειαζονται αρκετα ευρα για να καταφερεις να γινεις νομιμος κ παλι με αρκετα τρικ.
Αν υπαρχει ενταλμα θα ηθελα πολυ να το δω με ποια αιτιολογια βγηκε.
Sarcasm:the ability to insult idiots without them realizing it.
Άβαταρ μέλους
mpouJr
 
Δημοσιεύσεις: 1366
Εγγραφή: Δευτ 09 Δεκ 2013, 05:27

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Θεσσαλονίκης

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες