Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευσηαπό Mpoz » Σάβ 01 Φεβ 2014, 14:21

theodorsalonika έγραψε:ευελπιστω το καλοκαιρι στο φορουμ μεταγραφες να ριξουμε το συστημα.τον σερβερ και τα σχετικα...

πιστευω οτι ολοι λιγο πολυ ειμαστε ευχαριστημενοι απο τις κινησεις που γινανε..ενα μεγαλο μπραβο και απο δω και περα στο χερι των οπαδων μας να τους τρελανουμε ολους εκτος εντος και επιταυτα!!!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:


Υ.Σ Η ΑΡΧΗ Ας ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΕΝΤΟς ΕΔΡΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ..δεν πρεπει να πεφτει καρφιτσα..... :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Mpoz
 
Δημοσιεύσεις: 798
Εγγραφή: Πέμ 05 Δεκ 2013, 00:35

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευσηαπό mpouJr » Σάβ 01 Φεβ 2014, 14:35

Το πολυ καλο τις υποθεσης ειναι οτι κ οι 6 λογιζονται για βασικοι στην 11αδα μας κ δεν ειναι "συμπληρωματα" πιστευω οτι αν αποδειξουν οτι αξιζουν τα λεφτα για να αποκτηθουν δεν θα εχουμε τσιγκουνιες ιδιως αν ο Χουμπ εκτιμησει οτι με αυτους θα ειμαστε αρκετα δυνατοι για να περασουμε τα προκριματικα του τσουλου,ισως μονο ο Στοχ που εχει την πιο υψηλη ρητρα μας δυσκολεψει αλλα αν το καλοσκεφτουμε η Γαλατα πρεπει οπωσδηποτε να τον δωσει το καλοκαιρι ας ελπισουμε οτι κ αυτος θα πιεσει να καταληξει στα μερη μας.
1.5+2 μυρια για Ινσαουρ+Φουσεν εφοσον δειξουν στο χορταρι τις δυνατοτητες τους στο 100% νομιζω οτι ειναι υπερβολικα καλα ποσα για παικτες σαν αυτους.
Οσον αφορα τον Νατχο νομιζω οτι ο Σαββιδης θα προσπαθησει να του αποσπασει την υπογραφη πριν ακομα περασουν οι 6 μηνες.
Ευγε στην ομαδα των σκαουτερ που κοροιδευαμε κ στους ΤσιΤσι/ΖΒ που μας εφεραν αυτους τους παικτες στην Τουμπα.
Sarcasm:the ability to insult idiots without them realizing it.
Άβαταρ μέλους
mpouJr
 
Δημοσιεύσεις: 1366
Εγγραφή: Δευτ 09 Δεκ 2013, 05:27

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευσηαπό pgetsos » Σάβ 01 Φεβ 2014, 14:39

Μου άρεσε που οι μεταγραφές έσκασαν κολλητά και μεις και οι γαύροι δεν ξέραμε από που μας ερχόταν :mrgreen:
Όταν μια μαύρη γάτα περάσει από μπροστά σου, σημαίνει ότι το ζώο πάει κάπου.
Κανόνες λειτουργίας του φόρουμ!
Άβαταρ μέλους
pgetsos
Site Admin
 
Δημοσιεύσεις: 11404
Εγγραφή: Τετ 27 Απρ 2011, 15:50

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευσηαπό georgedoulk2008 » Σάβ 01 Φεβ 2014, 14:42

Μετα απο διετη απουσια επιστρεφω στο φορουμ. Αυτη η μεταγγραφικη περιοδος και αυτο το νημα (που σε λίγο θα κλείσει) μου εφεραν μνημες καλοκαιριου REVOLUTION.
Η γκ@βλα επιστρεφει!
En Mayo estaramos bien
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
 
Δημοσιεύσεις: 1871
Εγγραφή: Σάβ 01 Φεβ 2014, 14:37
Τοποθεσία: Leytonstone, East London baby!

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευσηαπό epitropos » Σάβ 01 Φεβ 2014, 15:23

καλο μηνα αδερφια!!! πολυ καλες κινησεις!!! αγωνιστικα σε ανεβαζουν, εξωαγωνιστικα σε εκτοξευουν! ακουγεται το ονομα του ΠΑΟΚ σε πολυ καλα συμφραζομενα!!! παικτες να μεν δανεικοι (αρκετοι) αλλα δε σημαινει κατι αυτο περαν του οτι αν θελουμε θα επαναδιαπραγματευτουμε το καλοκαιρι (.. και ο αντρας της Βασως δανεικος ειχε ερθει :opaokara: ) ..αγωνιστικα οι κινησεια μας εδωσαν 1ον) περισσοτερη ταχυτητα, 2ον) περισσοτερη ποιοτητα (εικαζουμε προς το παρον) και 3ον) περισσοτερο βαθος!!! και ας προσθεσουμε στον αριθμο τον μεταγραφων τον 20χρονο που βγηκε κατα τα φαινομενα απο την καραντινα !!! :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
epitropos
 
Δημοσιεύσεις: 562
Εγγραφή: Σάβ 31 Ιαν 2009, 22:14

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευσηαπό panajo1974 » Σάβ 01 Φεβ 2014, 15:24

Καταρχάς θα ήθελα να εκφράσω την απεριόριστη ευτυχία μου για την κατάληξη αυτής της μεταγραφικής περιόδου. Η ομάδα έχει ενισχυθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό και νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά από τότε που παρακολουθώ φανατικά (40 περίπου χρόνια) τον ΠΑΟΚ που διαθέτουμε ρόστερ με 25 ισάξιους παίκτες (και όχι το κλασικό "βασική και αναπληρωματική 11άδα"). Έχουμε αποκτήσει βάθος που ακόμα και πολλές ομάδες από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα θα ζήλευαν.

Ωστόσο, χωρίς να χαλάσω το ευχάριστο κλίμα, θα ήθελα να θέσω ένα θέμα που με τρώει και να ζήτησω τη γνώμη σας. Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω καμία μεταγραφή - αφού όλοι είναι παικταράδες με σημαντικό βιογραφικό -, από το Νοέμβριο, ακούμε για την ανάγκη απόκτησης ενός μεγάλου ονόματος στη θέση του επιθετικού και για την επιθυμία του Ιβάν να τα χώσει για αυτή τη θέση. Προφανώς, η διοίκηση ανέθεσε σε κάποιους (σκάουτερς ή άλλα στελέχη) να οργώσουν την αγορά και να βρουν τις κατάλληλες λύσεις (εντός του καθορισμένου μπάτζετ). Προφανώς αυτό έγινε και ορίστηκαν οι στόχοι, τους οποίους η διοίκηση πάλεψε μέχρις εσχάτων να φέρει. Προφανώς κανείς από αυτούς δεν θέλησε να έρθει - για τους δικούς του λόγους - και αποφασίστηκε να πέσουν αλλού τα λεφτά (βλέπε ενίσχυση μεσαίας γραμμής με απόκτηση περισσότερων παικτών σε σχέση με το αρχικό πλάνο). Ωστόσο, έρχεται ένας ελπιδοφόρος σχετικά νέος επιθετικός από μεγάλη ομάδα, με καλές προοπτικές, που στην τελική μπορεί να βγει λαβράκι!!

Πάμε τώρα να δούμε ένα υποθετικό σενάριο. Οι περισσότεροι από εμάς δουλεύουμε στον ιδιωτικό τομέα (εγώ τουλάχιστον ναι, στον τομέα των πωλήσεων). Έρχεται Νοέμβριο μήνα το αφεντικό μου και μου λέει ότι μέσα στους επόμενους δύο μήνες θα ασχοληθώ αποκλειστικά με το να φέρω κάποιο "μαγαζί γωνία" ως νέο πελάτη στην εταιρία. Μετά από δύο μήνες φέρνω στην εταιρία έναν πελάτη, ο οποίος δεν είναι "μαγαζί γωνία" αλλά νέο μαγαζί με προοπτικές να κάνει μεγάλο τζίρο, και λέω στο αφεντικό μου αυτά μπόρεσα αυτά κατάφερα. Μετά από 2 μέρες παίρνει το αφεντικό μου τηλέφωνο τον πελάτη για PR και εκείνος του λέει ότι ο λόγος που έγινε πελάτης μας δεν ήταν άλλος παρά οι συστάσεις που πήρε από έναν άλλο πελάτη μας και όχι η δική μου δουλειά. Ποια πιστεύετε ότι πρέπει να είναι η αντίδραση του αφεντικού μου σε εμένα; Θα συνεχίσω να έχω τη δουλίτσα μου ή μήπως όχι;

Παρακάτω διαβάστε τι είπε ο Χόεσεν για τους λόγους που ήρθε στον ΠΑΟΚ:

Ο Ντάνυ Χόεσεν μίλησε σε ΜΜΕ της Ολλανδίας για την επικείμενη μεταγραφή του στον Δικέφαλο, σημειώνοντας πως σημαντικό ρόλο στην απόφασή του να ντυθεί στα ασπρόμαυρα έπαιξαν οι συνομιλίες που είχε με Λόκχοφ και Μαντούρο.

Τα όσα είπε ο νεαρός στράικερ:

«Ο Τον Λόκχοφ μού τηλεφώνησε αρκετές φορές, μου είπε ότι με θέλουν στον ΠΑΟΚ και γι' αυτό επέλεξα την ομάδα αυτή. Επίσης μίλησα με τον Μαντούρο, τον οποίο γνωρίζω από τον Άγιαξ, και μου είπε πως ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Οι δυο τους κατάφεραν να μου δημιουργήσουν ενθουσιασμό για τον ΠΑΟΚ. Για μένα έπαιξε καθοριστικό ρόλο το γεγονός ότι η ομάδα βρίσκεται μέσα σε τρεις διοργανώσεις, το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και το Europa League. Έτσι απόρριψα την επιλογή της Λιβόρνο. Θέλω να πάρω πολλές συμμετοχές και να πετύχω πολλά γκολ με τον ΠΑΟΚ».

Ερώτηση: Εάν είσασταν ο Σαββίδης θα συνεχίζατε να πληρώνετε αυτόν ή αυτούς στους οποίους είχατε αναθέσει την εύρεση και το κλείσιμο του μεγάλου επιθετικού ονόματος; Το παραθέτω απλά ως Food for thinking (που λένε και στο χωριό μου)...

Συγνώμη για το μεγάλο post
panajo1974
 
Δημοσιεύσεις: 104
Εγγραφή: Πέμ 30 Ιαν 2014, 12:19

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευσηαπό PAOK_Antarctica » Σάβ 01 Φεβ 2014, 15:40

Το πρόσημο των μεταγραφών είναι όχι απλά θετικό αλλά υπερθετικό. Όταν άνοιγε το τόπικ τον Δεκέμβρη όυτε που πήγαινε το μυαλό μου πως θα είχαμε τέτοια κατάληξη!

Στα ΣΥΝ, το γεγονός πως πήραμε παίκτες κορμού οπότε σιγά σιγά θα στρώνεται η ομάδα για τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ στόχο, αυτόν του τζάμπο λιγκ και πως ομάδα ανέβηκε επίπεδο αναμφισβήτητα. Εξτραδάκια, το γεγονός πως το όνομα της ΠΑΟΚάρας ακούστηκε στο εξωτερικό για τα καλά και ο κόσμος που ζεσταίνεται ξανά!

Στα ΠΛΗΝ, θα μπορούσαν να αποδεσμευτούν κι άλλοι παίκτες (και θα προτιμούσα να φύγει ο Λάζαρ αντί του Τζιόλη) αλλά μην τα θέλουμε όλα δικά μας!

Δηλαδή το καλοκαίρι τι θα γίνει??? :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Ασπρόμαυρη Ανταρκτική
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica
 
Δημοσιεύσεις: 15315
Εγγραφή: Τετ 11 Δεκ 2013, 17:13
Τοποθεσία: Νότιος Πόλος

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευσηαπό mantzoumis » Σάβ 01 Φεβ 2014, 15:53

Πολύ καλό το αποτέλεσμα των μεταγραφών. Φάνηκε η στήριξη στις επιλογές του Στέφενς και από την διοίκηση, που έκανε όλες τις διερευνητικές επαφές με παίχτες στόχους, αλλά και από τον Σαββίδη που οικονομικά στήριξε τις επιλογές του προπονητή. Αυτό λοιπόν το θετικό αποτέλεσμα με κάνει να μην ανησυχώ για το καλοκαίρι, ξέροντας πως οι ίδιοι άνθρωποι θα ασχοληθούν και πάλι, για να παρουσιάσουν μια ομάδα δυνατή, που θα συμμετέχει στα προκριματικά των ομίλων του CL και φυσικά θα πρωταγωνιστήσει και στο πρωτάθλημα Ελλάδος. Άρα θετικό το αποτέλεσμα των χειμερινών μεταγραφών, καμιά ανησυχία για το καλοκαίρι και στήριξη της ομάδας από δω και πέρα με τη συμμετοχή μας στο γήπεδο, γιατί πλέον είναι υποχρέωσή μας.
Άβαταρ μέλους
mantzoumis
 
Δημοσιεύσεις: 38
Εγγραφή: Δευτ 06 Ιαν 2014, 21:58

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευσηαπό B&W » Σάβ 01 Φεβ 2014, 16:35

georgedoulk2008 έγραψε:Μετα απο διετη απουσια επιστρεφω στο φορουμ. Αυτη η μεταγγραφικη περιοδος και αυτο το νημα (που σε λίγο θα κλείσει) μου εφεραν μνημες καλοκαιριου REVOLUTION.
Η γκ@βλα επιστρεφει!

Έχεις το πιό gαμάτο avatar. Πάντως δεν είναι σωστός τρόπος σκέψης αυτό που γράφεις στο post σου!
Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι διαχρονικά μια καύλα!
B&W
 

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευσηαπό Odi » Σάβ 01 Φεβ 2014, 16:59

Ο Ομπάσι που ακούστηκε για εμάς έχει ξεκινήσει σήμερα βασικός στο Σάλκε-Βόλφσμπουργκ.
Άβαταρ μέλους
Odi
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 11044
Εγγραφή: Τρί 17 Ιουν 2008, 15:50
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευσηαπό epitropos » Σάβ 01 Φεβ 2014, 17:26

panajo1974 έγραψε:... Food for thinking (που λένε και στο χωριό μου)...[/b]




food for thought μαλλον λενε στο χωριο σου.. :opaokara: :opaokara: :opaokara:
epitropos
 
Δημοσιεύσεις: 562
Εγγραφή: Σάβ 31 Ιαν 2009, 22:14

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευσηαπό gergeo4 » Σάβ 01 Φεβ 2014, 18:10

αρε κ να παιρναμε τον πιαττι ..τι παιχτουρα..εβαλε γκολ πριν
Άβαταρ μέλους
gergeo4
 
Δημοσιεύσεις: 7321
Εγγραφή: Τρί 15 Ιούλ 2008, 12:42
Τοποθεσία: kozani

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευσηαπό gergeo4 » Σάβ 01 Φεβ 2014, 18:12

το καλοκαίρι παρε πιαττι -βοσσεν -βιειρινια κρατα νατκο κ πισω ας παιζουμε με λινο-κατσουρ κτλ :D :D :D
Άβαταρ μέλους
gergeo4
 
Δημοσιεύσεις: 7321
Εγγραφή: Τρί 15 Ιούλ 2008, 12:42
Τοποθεσία: kozani

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευσηαπό john4serres » Σάβ 01 Φεβ 2014, 18:18

ονειρο ηταν και παει του Πιαττι , πολυ δυσκολα να τον παρουμε το καλοκαιρι
supporters - not customers
Άβαταρ μέλους
john4serres
 
Δημοσιεύσεις: 29795
Εγγραφή: Σάβ 07 Φεβ 2009, 12:00

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευσηαπό Mozard » Σάβ 01 Φεβ 2014, 18:35

mpouJr έγραψε:Το πολυ καλο τις υποθεσης ειναι οτι κ οι 6 λογιζονται για βασικοι στην 11αδα μας κ δεν ειναι "συμπληρωματα" πιστευω οτι αν αποδειξουν οτι αξιζουν τα λεφτα για να αποκτηθουν δεν θα εχουμε τσιγκουνιες ιδιως αν ο Χουμπ εκτιμησει οτι με αυτους θα ειμαστε αρκετα δυνατοι για να περασουμε τα προκριματικα του τσουλου,ισως μονο ο Στοχ που εχει την πιο υψηλη ρητρα μας δυσκολεψει αλλα αν το καλοσκεφτουμε η Γαλατα πρεπει οπωσδηποτε να τον δωσει το καλοκαιρι ας ελπισουμε οτι κ αυτος θα πιεσει να καταληξει στα μερη μας.
1.5+2 μυρια για Ινσαουρ+Φουσεν εφοσον δειξουν στο χορταρι τις δυνατοτητες τους στο 100% νομιζω οτι ειναι υπερβολικα καλα ποσα για παικτες σαν αυτους.
Οσον αφορα τον Νατχο νομιζω οτι ο Σαββιδης θα προσπαθησει να του αποσπασει την υπογραφη πριν ακομα περασουν οι 6 μηνες.
Ευγε στην ομαδα των σκαουτερ που κοροιδευαμε κ στους ΤσιΤσι/ΖΒ που μας εφεραν αυτους τους παικτες στην Τουμπα.


Ρε παιδιά άντε και την βρίσκουμε την άκρη με την ρήτρα του Στόχ..Περιμένετε να δώσουμε σε αυτόν τον παίκτη συμβόλαιο 1.8 Μ? Αντε να πέσει 1.5 Μ .. Εσείς θα πληρώνατε ρήτρα και θα δίνατε 1.5 στον Στοχ?
Άβαταρ μέλους
Mozard
 
Δημοσιεύσεις: 77
Εγγραφή: Τετ 15 Ιαν 2014, 23:10
Τοποθεσία: Αθήνα

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μεταγραφολογία

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες

cron