Ποια είναι η καλύτερη λύση για το μπάσκετ του ΠΑΟΚ;

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...

Καλύτερη λύση για τα διοικητικά του μπάσκετ του ΠΑΟΚ

Το δημοψήφισμα λήγει στις Κυρ 05 Ιούλ 2009, 23:21

Μπάνε Πρέλεβιτς
42
71%
Άνθρωποι της ΠΑΕ ή και ο ίδιος ο Ζαγοράκης
4
7%
Ομάδα Πατρίδα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Αλεξόπουλος
8
14%
Άλλη ομάδα άφθαρτων παραγόντων
5
8%
 
Σύνολο ψήφων : 59

Re: Ποια είναι η καλύτερη λύση για το μπάσκετ του ΠΑΟΚ;

Δημοσίευσηαπό kostasff » Σάβ 31 Μαρ 2012, 21:26

Σαν σκεπτικό δεν έχεις άδικο. Όμως και ανάμεσα σε ανόμοια πράγματα υπάρχουν μερικές κοινές σταθερές. Προσφορά ("ποσότητα" και διάρκεια), τίτλοι, αγάπη (αυτή δεν ξέρω αν μετριέται) και "πλάτη" στην μετά αθλητική εποχή όταν υπάρχουν δυσκολίες. Αυτα είναι τα "συγκριτικά" μέτρα για να βγει η σχέση αθλητή-ΠΑΟΚ. Αν θέλεις να μιλήσουμε για μεγαλύτερο όνομα που έβαλε την φανέλα της ομάδας μας τότε μάλλον είναι ο κλιφ αλλά στα υπόλοιπα παίρνει χαμηλό βαθμό... Όπως για παράδειγμα, το μεγαλύτερο όνομα που πέρασε από την ελλάδα είναι ο ντομινίκ. Δεν μπορεις όμως να τον βάλεις στην κορυφή των "πρασίνων" αθλητών.
Μπορεί στο ερώτημα μαραντόνα-τζόρνταν το πράγμα να είναι κάπως μπερδεμένο, στα του οίκου μας είναι λίγο πιο ξεκάθαρα. Βλέπεις είναι και αυτές οι ευρωπαϊκές κούπες στα ράφια που διαλύουν κάθε αμφιβολία.
Sorry για το offtopic. Δεν είναι και η πρώτη φορά... :mrgreen:
Πρόεδρος ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς:
"Η εξυγίανση είναι μονόδρομος, δεν υπάρχει άλλη λύση για την ομάδα. Το θέμα είναι ποιος έχει τις ψυχικές δυνάμεις να το κάνει και να πάρει το προσωπικό κόστος να το προχωρήσει"
Άβαταρ μέλους
kostasff
 
Δημοσιεύσεις: 4322
Εγγραφή: Κυρ 06 Ιαν 2008, 17:30

Re: Ποια είναι η καλύτερη λύση για το μπάσκετ του ΠΑΟΚ;

Δημοσίευσηαπό free4 » Σάβ 14 Απρ 2012, 01:30

Το Financial Fair Play "καταδιώκει" την ΚΑΕ

Η εξυγίανση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αποτελεί προτεραιότητα λόγω του Financial Fair Play που θα εφαρμοστεί σύντομα και ο Γενικός Γραμματέας του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης μιλάει για τη σκληρότερη στάση στο θέμα των αδειοδοτήσεων.


Τα πράγματα στον ΠΑΟΚ δεν είναι καθόλου εύκολα σε οικονομικό επίπεδο. Τα πολλά χρέη αποτελούν βασική αιτία και η εξυγίανση της ΚΑΕ θα συνεχιστεί υποχρεωτικά και τη νέα σεζόν. Η απόφαση είναι ειλημμένη, με τη σύμφωνη γνώμη μάλιστα του Ερασιτέχνη.

Μόνο όμως που η προσοχή στο... κάθε ευρώ αποτελεί μονόδρομο και για ακόμη ένα λόγο. Στον ΠΑΟΚ υπογραμμίζουν πως τα κριτήρια για την αδειοδότηση αναμένεται να δυσκολέψουν και κάνουν λόγο για εφαρμογή ενός αντίστοιχου Financial Fair Play. Γι' αυτό πριν από λίγο καιρό είχε μιλήσει ο Τζόρντι Μπερτομέου, αναφερόμενος στην Ευρωλίγκα, όμως ένα τέτοιο πλάνο επεξεργάζεται και ο ΕΣΑΚΕ.

"Είναι αληθές αυτό. Προς τα εκεί βαδίζουμε", δήλωσε ο olaPAOK.gr o Γενικός Γραμματέας του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης. "Ηδη έχουν συσταθεί επιτροπές, με το τέλος του πρωταθλήματος θα υπάρξουν ανακοινώσεις γιατί κάτι τέτοιο θα εφαρμοστεί από την νέα χρονιά", προσέθεσε και επισήμανε κατόπιν πως "δεν μπορεί να προκύπτουν ανοίγματα στα σωματεία και να γίνονται όλο προσφυγές. Πρέπει να κοιτάξουμε την κατάσταση των συλλόγων μας γιατί μόνο αυτοί αν είναι υγιείς θα μπορούμε να ζητήσουμε και να διεκδικήσουμε πράγματα από τον Μπερτομέου".

Συνεχίζοντας αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο ΕΣΑΚΕ θα σκληραίνει την στάση του. "Ο ΕΣΑΚΕ είναι σε συνεννόηση με την Πολιτεία για να ελέγχει τα οικονομικά των συλλόγων. Θα έχει λόγο και ανεξαρτήτως τι θα γίνεται με την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, θα προτείνει ποιες ομάδες πρέπει να παίζουν στο πρωτάθλημα. Αυτές οι ομάδες θα πρέπει να είναι οικονομικά εντάξει. Αν μια ομάδα από την Α1 δεν πάρει πιστοποιητικό, δεν θα ανεβαίνει η αμέσως επόμενη ομάδα από αυτές που έχουν πάρει το εισιτήριο της ανόδου, αλλά θα δίνει ο ΕΣΑΚΕ wild card".

Οσο για τον ΠΑΟΚ που στο... μυαλό του έχει μόνο την εξυγίανση; "Ο ΠΑΟΚ έχει μπει σε ένα σωστό δρόμο με το άρθρο 99. Είναι σωστός ο δρόμος της εξυγίανσης που ακολουθεί. Έτσι σε 2-3 χρόνια θα μπορεί να μπορεί να έχει υψηλούς στόχος αντάξιους του ονόματος του. Έχουν περάσει οι εποχές που θα βάλει κάποιος λεφτά. Αυτό δεν το λέω μόνο για τον ΠΑΟΚ, αλλά και για τον Αρη γιατί μπάσκετ δίχως δυνατή Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα πρέπει να στηρίξει την ομάδα", τόνισε ο κ. Χαλβατζάκης.

http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/ ... 33405.html
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
free4
 
Δημοσιεύσεις: 15163
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 22:37
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: Ποια είναι η καλύτερη λύση για το μπάσκετ του ΠΑΟΚ;

Δημοσίευσηαπό kostasff » Κυρ 15 Απρ 2012, 09:38

Μακάρι να μπει μια σειρά και να πάψουν να υπάρχουν ομάδες που φτιάχνουν μπάτζετ τα οποία δεν μπορούν να τα πληρώσουν. Αυτό είναι αλλοίωση του πρωταθλήματος. Οποιος χρωστάει να αφήνει την θέση του σε κάποιο σωστό σύλλογο. Είτε μας αρέσει είτε όχι. Είμαι αντίθετος στις wild card. Όχι στα παραθυράκια.
Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά σε όλους.
Πρόεδρος ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς:
"Η εξυγίανση είναι μονόδρομος, δεν υπάρχει άλλη λύση για την ομάδα. Το θέμα είναι ποιος έχει τις ψυχικές δυνάμεις να το κάνει και να πάρει το προσωπικό κόστος να το προχωρήσει"
Άβαταρ μέλους
kostasff
 
Δημοσιεύσεις: 4322
Εγγραφή: Κυρ 06 Ιαν 2008, 17:30

Re: Ποια είναι η καλύτερη λύση για το μπάσκετ του ΠΑΟΚ;

Δημοσίευσηαπό palok » Κυρ 15 Απρ 2012, 11:05

χρόνια πολλά και από εμένα σε όλους!
Άβαταρ μέλους
palok
 
Δημοσιεύσεις: 10586
Εγγραφή: Τρί 18 Νοέμ 2008, 19:19
Τοποθεσία: Holargos

Re: Ποια είναι η καλύτερη λύση για το μπάσκετ του ΠΑΟΚ;

Δημοσίευσηαπό Johnys » Κυρ 15 Απρ 2012, 16:34

Χρόνια πολλά καρντάσια.
ΠΑΟΚ θρησκεία και στη γερμανία.
Άβαταρ μέλους
Johnys
 
Δημοσιεύσεις: 960
Εγγραφή: Κυρ 23 Μαρ 2008, 05:03
Τοποθεσία: Γερμανία/Ντίσελντορφ

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Διοικητικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες